canım oyun grupları 2 saat sürüyor.haftanın belli günlerinde gidiyor.Özel kreşlerde olduğu için yazında devam eder.bu birinci seçeneğin..:)) ay canım oğlan mı kız mı hissedemiyorum bir şey bir yanım kız bu diyor bir yanım erkekikiside kabulüm o sorun değil ama birde diyorum ya ikizse ve dr görmediyse ikisinide hissetmem tuhaf oğlumda çok nettim bu erkek dedim hamile kalır kalmaz, bundan öncekinde kız dedim o da netti ama şimdi yok bir şey
Canım sana bir şey danışıcam geçenlerde kreşle ilgili yazmıştın ya oyun guruplarına gönder diye nasıl oluyor o haftada kaç saat yazında oluyor mu?
sağolun canlar. inş hep böyle giderizzzzz
e sen de üçüncü diyodun
canım inş sıfırlanmıştır da kendini toplarsın yeni umutlar yeşerir. en azından gebe kalabilmek bile nimet eylülüm. ben kimyasalımda ilk bi kaç ay böyle avunmuştum.
olmuş yumurta şimdi bekleme sırası.
anam kıyamam yaaa. sıpa rüzgara bak sen. gazman oldu başımıza
hee yavru bıdığım pek hareketli.
zaten bir kaç haftaya dönecek yeri kalmayacak. şimdi bu sıpa yan yatarken orayı genişletti kafasına göre takılıyo:)
sağlığımız yerinde olsun da teyzeleri. gerisi mühim değil.
canım oyun grupları 2 saat sürüyor.haftanın belli günlerinde gidiyor.Özel kreşlerde olduğu için yazında devam eder.bu birinci seçeneğin..
ikinci olrak şunu yapabilirisin yine özel kreşe haftanın 3 günü gönderebilirsin..fiyatı ona göre ayarlıyorlar.3 yarım gün güzel olur oğluşun için..
nesdem desteğin için tşkr ederim canım...Sabır ve dua dan başka elimden bir şey gelmiyor...
yok tatlım ne yorulması ne yaptım ki....canım çok sağol böyle daha iyi sanki küçük ya her gün öyle saatlerce göndermeye gönlüm el vermiyordu hem babasıda ikna olur bunayordum seni canım
yorum için sağol moral veriyorsun canım
o kese oğlumun kesesi teyzesi, oraya da yazdım kızımın diyesim geliyordiğeri
yok tatlım ne yorulması ne yaptım ki....
güle güle gitsin gelsin inşş
anaaa hiç farketmedim
karşılaştırma için koymuştum:) oğlum fasulye gibi kesesi şimdi ki yuvarlak:) ayy hala kızım diyorum
aynen benim de içime efloşa erkek doğuyor nedensesana içime erkek doğuyor ama yanılabiliyorum bu ara
nub teorisi diye bir şey var belki duymuşsundur:) o teoriye göre yorumladım ama ne kadar doğrudur bilemem:)
ben de benimkini bu kadar net görebilirim umarım da nubuna bakarım
ben de erkek hissediyorum. bakalım kısmet.
rüyamda da kaç oldu erkek görüyorum bebeğimi:)
gebelikte yumurtlama olmadığı için onun ağırlığı da olmaz bence. bayağı aldık işte kilo
hay maşallah ne tatli yaa sevsinler onun kardeşinidün benim akıllı bıdığım çorabını kendi kendine giydi nasıl seviniyor ben abi oldum artık küçük abi oldum diyor:)) hazır tavında yavrum hemen kardeşe alıştırayım dedim
ben: tabi oğlum sen abi oldun artık büyüdün kıyafetlerini kendin giyebilirsin kardeşin olsa ona da öğretirsin değil mi dedimpek fenayım
oğlum: tabi öğretirim ben ona dedi
ben: senin canın çok sıkılıyor ya onunla oyun oynarsınız lego oynarsınız yap boz oynarsınız kitap okursunuz sen ona her şeyi öğretirsin abisi yemek yemeyi oynamayı dedim ayy nasıl seviniyor
oğlum: anne bana kardeş alsana
ben: tamam oğlum alırım
oğlum: nerden alınıyor diyor
ben: Allah veriyor oğlum dedim
oğlum: hıııımm tamam yaşasınnnn ben abi oluyorum ama kardeşlerim ne zaman gelecek dedi
ben : biraz beklememiz lazım oğlum sen biraz daha büyümüş olacaksın dedim
ilk defa kardeş istedi gayet ciddi olarak hiç istemezdi çünkü sabah da sesleniyor güya kardeşini çağırıyor emreee diye
ayy o göbek mi ne var okadarcikta sen kilolu degilsin.albüme foto koydum yine göbeğim
ins bu ay bebişin gelir canim hayırlısiylahayatınızda hiç benimki kadar komik bir ateş tablosu gördünüz müdüne kadar kademeli düştü ama bugün adet oldum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
oyy canin az kaldi niye kendine kisiyorsn sen cok iyi bi anbesin elinden geleni yapiyrsunayy cok svinmdim cnm.masqllah.
gunaydin kuzum.
kucagimda emiyr.biraz azaldi gaz sukur.
belim kirildi artik eflal bu sipayi gezdirmekten. arada da sinir basiyr ofkeleniyrm. sonra donup kendime kiziyrm ;(
bi bitseydi su 40 gun.
gunaydin deryamselam. Bence aşılamadan önce kendiniz doğal kürler deneyin, aşılama için çok erken ve çok bariz bir probleminiz de yok. Öncelikle kilo verin, bu çok önemli. İnsülin direnci için ilaç kullanıyorsunuzdur zaten, kullanmıyorsanız da haşimato ve insülin direnci için bir endokrinolojiye gidin ve bebek isteğinizi bir de ona anlatın. Bir de gidince hayıt tohuu ve adaçayı kürleri yapmanın haşimatoya bir zararı olur mu onu sorun. Eğer sorun olmaz derse bence kendinize bunları, eşinize de kesinlikle keçiboynuzu kürü ya da çakşır otu içirin. Birkaç ay bunları yapıp kilo da verirseniz, Allahın izniyle inşallah aşılamaya gerek kalmaz.
nesdoşş gözün aydınnn
İnşallah hep böyle büyümeden haftalarınızı geçirirsiniz canım.
Kısçen dönmüş ama olsun, yine döner o merak etme, hem dönmese bile senin ve onun sağlığı yerinde olsun da, bir şekilde doktor amcası çıkartır onu
önümüzdeki aya gelir inşallah bebişin
günaydın efloşumburada kaç gündür gök delindi, sürekli yağmur. Sanki kasım ayında gibi kaloriferleri de yakıyoruz:18:
Yerim senin tatlı dilleriniiiii
Gözün aydın efloş, oğlun kıvama gelmiş ne güzel, bak ismi de hazır senin oğlanın
Kız olursa da artık bişeyler bulur senin sıpa ona da
ben kalkıyım canlarım iş beni bekler birde gidiyim artık sağlık ocağına:)
kızlar labr.aradım CMV AVİDİTE test sonucum çıkmış .sonuçlar dr. verilmiş şimdi hemşiresi aradı. Hocam sonuçların normal olduğunu söyledi ama sizinle görüşmek istiyor dedi ??? neden bişey mi var dedim. kendi açıklama yapacaktır dedi....
Bu nedemek şimdi yaaa sonuçlarım kötü ozamannnnn neden benimle görüşmek istesin yüzyüze(((((( 43:
günaydın duhamgunaydin canlar
canım dur hemen panik yapma, açıklama yapmak istediği bişeyler var demek ki, ama sonuçlar normalmiş, demek ki kötü bişey söylemeyecek, korkma hemenkızlar labr.aradım CMV AVİDİTE test sonucum çıkmış .sonuçlar dr. verilmiş şimdi hemşiresi aradı. Hocam sonuçların normal olduğunu söyledi ama sizinle görüşmek istiyor dedi ??? neden bişey mi var dedim. kendi açıklama yapacaktır dedi....
Bu nedemek şimdi yaaa sonuçlarım kötü ozamannnnn neden benimle görüşmek istesin yüzyüze(((((( 43:
dur canim hemen üzülme baska şey söylüycek belki.
sonuçlar iyi demis hemşire.
günaydın duhamhayırlı cumalar
canım dur hemen panik yapma, açıklama yapmak istediği bişeyler var demek ki, ama sonuçlar normalmiş, demek ki kötü bişey söylemeyecek, korkma hemenNe zaman gideceksin?
günaydın canım bu arada inan hep okudum ama kimseye cevap yazamıyorum elim ayağım titrio kusura bakmayın kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
inş ama şimdi işteyim annemi gönderiyorum dr.a şuan çıkamıcm
bugün 6'ya kadar çağırdı ama dayanamam ben annem gidecek bakalım o görüşsün ne dicek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?