Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yorum için sağol moral veriyorsun canım

o kese oğlumun kesesi teyzesi, oraya da yazdım kızımın diyesim geliyor diğeri

canım oyun grupları 2 saat sürüyor.haftanın belli günlerinde gidiyor.Özel kreşlerde olduğu için yazında devam eder.bu birinci seçeneğin..
ikinci olrak şunu yapabilirisin yine özel kreşe haftanın 3 günü gönderebilirsin..fiyatı ona göre ayarlıyorlar.3 yarım gün güzel olur oğluşun için..

nesdem desteğin için tşkr ederim canım...Sabır ve dua dan başka elimden bir şey gelmiyor...

canım çok sağol böyle daha iyi sanki küçük ya her gün öyle saatlerce göndermeye gönlüm el vermiyordu hem babasıda ikna olur buna yordum seni canım

ben kalkıyım canlarım iş beni bekler birde gidiyim artık sağlık ocağına:)

yok tatlım ne yorulması ne yaptım ki....
güle güle gitsin gelsin inşş

inşaallah gider canım çok sosyal değil yabancılara ağlıyor inşallah alışır:18: bebekliğinden beri öyle mizacı yani bizim yaptığımız bir şey değil, 6 aylıkken yabancı görünce ağlardı

evet canım biliyorum inş görürsün :)hayırlısı olsun

kızlar labr.aradım CMV AVİDİTE test sonucum çıkmış .sonuçlar dr. verilmiş şimdi hemşiresi aradı. Hocam sonuçların normal olduğunu söyledi ama sizinle görüşmek istiyor dedi ??? neden bişey mi var dedim. kendi açıklama yapacaktır dedi....
Bu nedemek şimdi yaaa sonuçlarım kötü ozamannnnn neden benimle görüşmek istesin yüzyüze ((((((43:

hay maşallah ne tatli yaa sevsinler onun kardeşini
albüme foto koydum yine göbeğim
ayy o göbek mi ne var okadarcikta sen kilolu degilsin.
hayatınızda hiç benimki kadar komik bir ateş tablosu gördünüz mü düne kadar kademeli düştü ama bugün adet oldum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
ins bu ay bebişin gelir canim hayırlısiyla
ayy cok svinmdim cnm.masqllah.

gunaydin kuzum.
kucagimda emiyr.biraz azaldi gaz sukur.
belim kirildi artik eflal bu sipayi gezdirmekten. arada da sinir basiyr ofkeleniyrm. sonra donup kendime kiziyrm ;(
bi bitseydi su 40 gun.
oyy canin az kaldi niye kendine kisiyorsn sen cok iyi bi anbesin elinden geleni yapiyrsun
gunaydin deryam
ben kalkıyım canlarım iş beni bekler birde gidiyim artık sağlık ocağına:)

kolay gelsin canim Güle güle; )

dur canim hemen üzülme baska şey söylüycek belki.
sonuçlar iyi demis hemşire.

günaydın duham hayırlı cumalar

canım dur hemen panik yapma, açıklama yapmak istediği bişeyler var demek ki, ama sonuçlar normalmiş, demek ki kötü bişey söylemeyecek, korkma hemen Ne zaman gideceksin?

dur canim hemen üzülme baska şey söylüycek belki.
sonuçlar iyi demis hemşire.

günaydın canım bu arada inan hep okudum ama kimseye cevap yazamıyorum elim ayağım titrio kusura bakmayın kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

inş ama şimdi işteyim annemi gönderiyorum dr.a şuan çıkamıcm

günaydın duham hayırlı cumalar

canım dur hemen panik yapma, açıklama yapmak istediği bişeyler var demek ki, ama sonuçlar normalmiş, demek ki kötü bişey söylemeyecek, korkma hemen Ne zaman gideceksin?

bugün 6'ya kadar çağırdı ama dayanamam ben annem gidecek bakalım o görüşsün ne dicek (

günaydın canım bu arada inan hep okudum ama kimseye cevap yazamıyorum elim ayağım titrio kusura bakmayın kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

inş ama şimdi işteyim annemi gönderiyorum dr.a şuan çıkamıcm

anlıyorum seni canım rahat ol ins birsey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…