Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin canlar nasılsınız.ben bi iş yapamiyorum.bugün de küçük oğlum süpürdü evi.birbirlerini yiyorlar bunlar ya.kalkıp müdahalede edemiyorum

Eflal ki ben yeni gördüm resimleri.buarada dün.kese görüntüm çok değişmişti.büyük bir ceviz kadar olmuştu.ve yusyuvarlakti.bebek secilmiyordu tam ama kalbi pit pit kuş gibi atıyordu.kesenin bir tarafındaki.ortada deyildi.

inş canım kendim gidicem zaten ama çok stres oldum anneme belki iyi kötü açıklama yapar akşama kadar rahatlarım die annem e söyledim. şimdi orda annem haber bekliyorum inş (43:
inşallah güzel haberler alırsınız canım, haber evr bize de

Bu arada ben kız hissediyorum.belkide kız istedigim için öyle hissediyorum
borancım canım kesede hematom oluşmuş galiba, sakın korkma canım, yat bol bol dinlen, sakın iş yapma. Kötü bişey değil bu, ilk haftalarında kese etrafında hematom olan bütün tanıdıklarım bebişlerini sağlıkla doğurdu

Canım sabır lütfen.bi kendini deyilki bebisinide uzuyorsun

biliyorum canım ama elimde değil
annem aradı çok şükür %76 (düşük avidite) çıkmış.
dr.um - sonuçlar normal önceden geçirdiği enfeksiyonmuş bağışıklığı var belki hamileliğin başlarında boğazları şişmiş olabilir ama bağışıklığı varmış.12. hafta ve 20.hafta çok önemli demiş. akşam bende görüşmeye gidicem. en azından birazcık rahatladı içim

sen ölç yine de yumurtlamayı kesin gösteriyor.
kürleri uygulamadan önce doktoruna zararı olur mu diye mutlaka danış.
hayatınızda hiç benimki kadar komik bir ateş tablosu gördünüz mü düne kadar kademeli düştü ama bugün adet oldum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
hayırlara vesile olsun canım.
wuhuuuu nasıl tutuyorsun kızzzz:))) ay keşke tutabilsem ben de
oyyy yerim ben onu yaaa :)))
çok iyi olmuş zamanlama süper:)
bir sonraki güne de alabilir çizgiyi canım. ateşin gidişatına göre karar verir ff.
hayırlı olsun :) bekleyelim bakalım.
albüme foto koydum yine göbeğim
bende de var bu kadar göbek:)
evet canım biliyorum inş görürsün :)hayırlısı olsun
sağ ol canım.
e normal olduğunu söyleyecektir canım telaş yapma boşuna.
kötü olduğunda mı görüşüyor doktorlar sadece, içini ferah tut lütfen.
Gunaydin canlar nasılsınız.ben bi iş yapamiyorum.bugün de küçük oğlum süpürdü evi.birbirlerini yiyorlar bunlar ya.kalkıp müdahalede edemiyorum
barışır onlar yine :) sen dinlenmene bak.

Regl 1.Gun: 36.5
Regl 2.Gun: 36.4
Regl 3.Gun: 36.5
Regl 4.Gun: 36.5

devam edıyoruz bakalım ovulasyonda ne olacak, sabırsızlanıyorum

Inşallah canım ya.sadece yavaş yavaş evi topladim.tv.ile seba tozu aldım.bide üstten wc yikadim.gersini çocuklar yaptı.ama çok yavaş hareket ettim.bakkala falan gidebilirim demi ya

Ohh çok şükür canım.çok sevindim

Inşallah canım ya.sadece yavaş yavaş evi topladim.tv.ile seba tozu aldım.bide üstten wc yikadim.gersini çocuklar yaptı.ama çok yavaş hareket ettim.bakkala falan gidebilirim demi ya

gitme cnm
yatman lazim senin. bir sure sabret.

Sagol canim deneyecegim insallah faydali olur. Once bir sogan kuru deneyim diyorum

Sagolasin canim benim icin oldukca aciklayici oldu. Birkac ay denedikten sonra olmazsa artik asilamayi dusunuruz artik.

Canim bir yildir endokrinoloji uzmanina duzenli olarak her ay gidiyorum hasimato icin euthyrox, insulin direnci icin de glifor kullaniyorum. Gliforu ilk zamanlar cok mide bulantisi yapti diye duzenli kullanamadim. Daha yeni yeni gunde 1000 mg aliyorum. 500-500 olarak. Zayiflamaya calisiyorum ama cok zor kan sekerim cok dusuyor ve cok sinirli oluyorum. Anne olmaya calismak bile ne zor ( tavsiyelerin icin cok tesekkurler bakalim biraz deneyelim de. Hayirlisi.

Tamam canim sorarim. Gecen ay incir kuru yaptim ama bir ise yaramadi. Bazilari incir kurunun kist yapabilecegini soylediler bilemiyorum. Bende 2 ay ususte kist oldugu icin oda neden olmusmudur bilemiyorum

canım naptın gittinmi doktora hayır olsun insallahhhhhhhhhhhhhhh

canım yapma işte, bırak pis olsun evin, şu hematom geçene kadar yat dinlen, bişey yapma. Varsın tv tozlu olsun, bebeğinden kıymetli mi? Bakkala da gitmesen iyi olur aslında, yakınsa çok oyalanmadan gidip gelebilirsin ama ağır taşıma. Yakın değilse de gitme, zaten bugün iş güç yapmışsın biraz, dinlenmene bak.

gözün aydın canım çok sevindim. 12 ve 20 haftalardaki ultrason incelemelerinde bebeğin bu enfeksiyondan etkilenip etkilenmediğini inceleyecktir işte. Korkma bol bol dua et. Hani hamileliğin taa en başında grip oldun sanmıştın ya, demek ki o CMV imiş.

Evet annelik hatta anne olmaya çalışmak bile zor... Çok katı, kan şekerini düşürecek diyetler uygulama. Mümkünse diyetisyenden yardım alıp yavaş yavaş zayıfla. Endokrinoloji doktoruna bu kürleri de sor ve uygula bence, inşallah şifa olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…