anlıyorum seni canım rahat ol ins birsey yoktur.
canım kendin gitsen daha iyi olmaz mı?
Eflal ki ben yeni gördüm resimleri.buarada dün.kese görüntüm çok değişmişti.büyük bir ceviz kadar olmuştu.ve yusyuvarlakti.bebek secilmiyordu tam ama kalbi pit pit kuş gibi atıyordu.kesenin bir tarafindaydi.ortada deyildi.[/QUOT
Bu arada ben kız hissediyorum.belkide kız istedigim için öyle hissediyorum
Canım sabır lütfen.bi kendini deyilki bebisinide uzuyorsuninş canım kendim gidicem zaten ama çok stres oldum anneme belki iyi kötü açıklamaapar akşama kadar rahatlarım die annem e söyledim. şimdi orda annem haber bekliyorum inş( 43:
inşallah güzel haberler alırsınız canım, haber evr bize deinş canım kendim gidicem zaten ama çok stres oldum anneme belki iyi kötü açıklama yapar akşama kadar rahatlarım die annem e söyledim. şimdi orda annem haber bekliyorum inş( 43:
borancım canım kesede hematom oluşmuş galiba, sakın korkma canım, yat bol bol dinlen, sakın iş yapma. Kötü bişey değil bu, ilk haftalarında kese etrafında hematom olan bütün tanıdıklarım bebişlerini sağlıkla doğurduBu arada ben kız hissediyorum.belkide kız istedigim için öyle hissediyorum
Canım sabır lütfen.bi kendini deyilki bebisinide uzuyorsun
sen ölç yine de yumurtlamayı kesin gösteriyor.Canim ates olcme yontemini de uyguladim ama atesim hep ayni dercelerde seyretti hep 36.1 ile 36.5 arasi degisti. Ilk ay ovulasyon testi aldim inda da 25-26. Gunlerde koyulasti. Defiklerini deneycem. Birde olmadi sogan kuru yapayim diyorum. Belki iyi gelir
hayırlara vesile olsun canım.hayatınızda hiç benimki kadar komik bir ateş tablosu gördünüz müdüne kadar kademeli düştü ama bugün adet oldum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
wuhuuuu nasıl tutuyorsun kızzzz:))) ay keşke tutabilsem ben debiliyorum canım ben onu bile tutabiliyorumnasıl tırstığımı anla
hadi inşallah bebekten olsun canım bu ağrı
19. gün görünüyor şimdilik tabi bir kaç günlük ateş lazım bir gün önceki ilişkiylede oluyor
hemen aşılama mantıksız kür yapabilirsin, adaçayı ve hayıt iç eşinede keçi boynuzu çakşır
ohhh çok şükür canım maşaalah çok sevindimbüyümeyecek inşallah böyle kalacak
oyy yesinler nehir dorayı pek hareketli çıktı senin miniğin
adet mi oldun canım pek umutluydum bu ay nasip canım
oyyy yerim ben onu yaaa :)))dün benim akıllı bıdığım çorabını kendi kendine giydi nasıl seviniyor ben abi oldum artık küçük abi oldum diyor:)) hazır tavında yavrum hemen kardeşe alıştırayım dedim
ben: tabi oğlum sen abi oldun artık büyüdün kıyafetlerini kendin giyebilirsin kardeşin olsa ona da öğretirsin değil mi dedimpek fenayım
oğlum: tabi öğretirim ben ona dedi
ben: senin canın çok sıkılıyor ya onunla oyun oynarsınız lego oynarsınız yap boz oynarsınız kitap okursunuz sen ona her şeyi öğretirsin abisi yemek yemeyi oynamayı dedim ayy nasıl seviniyor
oğlum: anne bana kardeş alsana
ben: tamam oğlum alırım
oğlum: nerden alınıyor diyor
ben: Allah veriyor oğlum dedim
oğlum: hıııımm tamam yaşasınnnn ben abi oluyorum ama kardeşlerim ne zaman gelecek dedi
ben : biraz beklememiz lazım oğlum sen biraz daha büyümüş olacaksın dedim
ilk defa kardeş istedi gayet ciddi olarak hiç istemezdi çünkü sabah da sesleniyor güya kardeşini çağırıyor emreee diye
bir sonraki güne de alabilir çizgiyi canım. ateşin gidişatına göre karar verir ff.gunaydın kızlar nasılsınız?
tablom bugun kesik çizgisini çekti.
yorum yapabilecek olan var mı?
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
bu arada dun eşimle didişmeden bi akşam geçirdik. belli ediyorum kırgınlığımı bakalım.
ne çok muhabbet ne sogukluk orta bi ayarda gidio.
bende de var bu kadar göbek:)albüme foto koydum yine göbeğim
sağ ol canım.evet canım biliyorum inş görürsün :)hayırlısı olsun
e normal olduğunu söyleyecektir canım telaş yapma boşuna.kızlar labr.aradım CMV AVİDİTE test sonucum çıkmış .sonuçlar dr. verilmiş şimdi hemşiresi aradı. Hocam sonuçların normal olduğunu söyledi ama sizinle görüşmek istiyor dedi ??? neden bişey mi var dedim. kendi açıklama yapacaktır dedi....
Bu nedemek şimdi yaaa sonuçlarım kötü ozamannnnn neden benimle görüşmek istesin yüzyüze(((((( 43:
barışır onlar yine :) sen dinlenmene bak.Gunaydin canlar nasılsınız.ben bi iş yapamiyorum.bugün de küçük oğlum süpürdü evi.birbirlerini yiyorlar bunlar ya.kalkıp müdahalede edemiyorum
Inşallah canım ya.sadece yavaş yavaş evi topladim.tv.ile seba tozu aldım.bide üstten wc yikadim.gersini çocuklar yaptı.ama çok yavaş hareket ettim.bakkala falan gidebilirim demi yainşallah güzel haberler alırsınız canım, haber evr bize de
borancım canım kesede hematom oluşmuş galiba, sakın korkma canım, yat bol bol dinlen, sakın iş yapma. Kötü bişey değil bu, ilk haftalarında kese etrafında hematom olan bütün tanıdıklarım bebişlerini sağlıkla doğurdu
biliyorum canım ama elimde değil
annem aradı çok şükür %76 (düşük avidite) çıkmış.
dr.um - sonuçlar normal önceden geçirdiği enfeksiyonmuş bağışıklığı var belki hamileliğin başlarında boğazları şişmiş olabilir ama bağışıklığı varmış.12. hafta ve 20.hafta çok önemli demiş. akşam bende görüşmeye gidicem. en azından birazcık rahatladı içim
Ohh çok şükür canım.çok sevindim
Inşallah canım ya.sadece yavaş yavaş evi topladim.tv.ile seba tozu aldım.bide üstten wc yikadim.gersini çocuklar yaptı.ama çok yavaş hareket ettim.bakkala falan gidebilirim demi ya
biliyorum canım ben onu bile tutabiliyorumnasıl tırstığımı anla
hadi inşallah bebekten olsun canım bu ağrı
19. gün görünüyor şimdilik tabi bir kaç günlük ateş lazım bir gün önceki ilişkiylede oluyor
hemen aşılama mantıksız kür yapabilirsin, adaçayı ve hayıt iç eşinede keçi boynuzu çakşır
ohhh çok şükür canım maşaalah çok sevindimbüyümeyecek inşallah böyle kalacak
oyy yesinler nehir dorayı pek hareketli çıktı senin miniğin
adet mi oldun canım pek umutluydum bu ay nasip canım
canım aşılama demek yumurtalarının ilaçla büyütülüp çatlatılması ve eşinin sağlıklı spermlerinin oraya yollanması demek.
bana göre doğal birleşmeden farkı yok. zira doğalda şansımız %20 iken aşıda en fazla %30 oluyor. sadece aşı bir kaç cm daha ileri itiyor.
tüp gibi dışarda dölleme ve transfer etme yok canım.bence daha yolun başındasın doğal yoldan dene. nasılsa aşı şansın hep olacak. ama aşı yaptırıp olmazsa iki üç denemeden sonra toü derler.
sorma kız tam oynak japon:)
evet sezaryen istiyorum kuzum ama yine de hoşuma gitmişti normal pozisyonda olması..
ben varım
selam. Bence aşılamadan önce kendiniz doğal kürler deneyin, aşılama için çok erken ve çok bariz bir probleminiz de yok. Öncelikle kilo verin, bu çok önemli. İnsülin direnci için ilaç kullanıyorsunuzdur zaten, kullanmıyorsanız da haşimato ve insülin direnci için bir endokrinolojiye gidin ve bebek isteğinizi bir de ona anlatın. Bir de gidince hayıt tohuu ve adaçayı kürleri yapmanın haşimatoya bir zararı olur mu onu sorun. Eğer sorun olmaz derse bence kendinize bunları, eşinize de kesinlikle keçiboynuzu kürü ya da çakşır otu içirin. Birkaç ay bunları yapıp kilo da verirseniz, Allahın izniyle inşallah aşılamaya gerek kalmaz.
nesdoşş gözün aydınnn
İnşallah hep böyle büyümeden haftalarınızı geçirirsiniz canım.
Kısçen dönmüş ama olsun, yine döner o merak etme, hem dönmese bile senin ve onun sağlığı yerinde olsun da, bir şekilde doktor amcası çıkartır onu
önümüzdeki aya gelir inşallah bebişin
günaydın efloşumburada kaç gündür gök delindi, sürekli yağmur. Sanki kasım ayında gibi kaloriferleri de yakıyoruz:18:
Yerim senin tatlı dilleriniiiii
Gözün aydın efloş, oğlun kıvama gelmiş ne güzel, bak ismi de hazır senin oğlanın
Kız olursa da artık bişeyler bulur senin sıpa ona da
sen ölç yine de yumurtlamayı kesin gösteriyor.
kürleri uygulamadan önce doktoruna zararı olur mu diye mutlaka danış.
hayırlara vesile olsun canım.
wuhuuuu nasıl tutuyorsun kızzzz:))) ay keşke tutabilsem ben de
oyyy yerim ben onu yaaa :)))
çok iyi olmuş zamanlama süper:)
bir sonraki güne de alabilir çizgiyi canım. ateşin gidişatına göre karar verir ff.
hayırlı olsun :) bekleyelim bakalım.
bende de var bu kadar göbek:)
sağ ol canım.
e normal olduğunu söyleyecektir canım telaş yapma boşuna.
kötü olduğunda mı görüşüyor doktorlar sadece, içini ferah tut lütfen.
barışır onlar yine :) sen dinlenmene bak.
offff canım yerleşme kanaması değldr çünkü ateş değerlerime göre ortada ne fol ne yumurta varyav insan gibi bi adette olamıyorm ki dün ve bugün sadece kahve lekelnme çoook hafif.daha kan falan yok ortada.yarın doktora gidecem:18:
canım yapma işte, bırak pis olsun evin, şu hematom geçene kadar yat dinlen, bişey yapma. Varsın tv tozlu olsun, bebeğinden kıymetli mi? Bakkala da gitmesen iyi olur aslında, yakınsa çok oyalanmadan gidip gelebilirsin ama ağır taşıma. Yakın değilse de gitme, zaten bugün iş güç yapmışsın biraz, dinlenmene bak.Inşallah canım ya.sadece yavaş yavaş evi topladim.tv.ile seba tozu aldım.bide üstten wc yikadim.gersini çocuklar yaptı.ama çok yavaş hareket ettim.bakkala falan gidebilirim demi ya
gözün aydın canım çok sevindim. 12 ve 20 haftalardaki ultrason incelemelerinde bebeğin bu enfeksiyondan etkilenip etkilenmediğini inceleyecktir işte. Korkma bol bol dua et. Hani hamileliğin taa en başında grip oldun sanmıştın ya, demek ki o CMV imiş.biliyorum canım ama elimde değil
annem aradı çok şükür %76 (düşük avidite) çıkmış.
dr.um - sonuçlar normal önceden geçirdiği enfeksiyonmuş bağışıklığı var belki hamileliğin başlarında boğazları şişmiş olabilir ama bağışıklığı varmış.12. hafta ve 20.hafta çok önemli demiş. akşam bende görüşmeye gidicem. en azından birazcık rahatladı içim
Evet annelik hatta anne olmaya çalışmak bile zor... Çok katı, kan şekerini düşürecek diyetler uygulama. Mümkünse diyetisyenden yardım alıp yavaş yavaş zayıfla. Endokrinoloji doktoruna bu kürleri de sor ve uygula bence, inşallah şifa olurlar.Canim bir yildir endokrinoloji uzmanina duzenli olarak her ay gidiyorum hasimato icin euthyrox, insulin direnci icin de glifor kullaniyorum. Gliforu ilk zamanlar cok mide bulantisi yapti diye duzenli kullanamadim. Daha yeni yeni gunde 1000 mg aliyorum. 500-500 olarak. Zayiflamaya calisiyorum ama cok zor kan sekerim cok dusuyor ve cok sinirli oluyorum. Anne olmaya calismak bile ne zor( tavsiyelerin icin cok tesekkurler bakalim biraz deneyelim de. Hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?