Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

teşekkür ederim kuzum aynen evet çünkü hamileliğim griple başladı değişikti boğazlarım acıdı fln. İnş etkilenmemiştir miniğim.. :18:

sana içime erkek doğuyor ama yanılabiliyorum bu ara
:)) bende bir erkek diyorum ama bahsederken hep kız diye çıkıyor ağzımdan:) istediğimden değil oğlum olsa daha sevinirim çünkü benim paşam erkek kardeş istiyor anlaşmaları çok önemli benim için
aynen benim de içime efloşa erkek doğuyor nedense
:) erkek topiği olduk zaten nasip canım sağlığı yerinde olsun fasulyemin erkek olsun hiç değilse kıyafet derdi olamayacak

canım sakin ol bakalım kötü bir şey olsa söylerdi
:)) ay herkes kilolu değilsin diyor kendimi bilmesem inanıcam gaza gelip yemiyim bari sağol canım seninde fotonu bekliyorum en kısa zamanda
Canım yuvarlaksa kız diyorlar ama hiç bir kesinliği yok keşke olsa herkes erkenden öğrenirdi:)) çok kaptırma bak kendini kıza inşallah gönlünde ki olsun ama olmazsa üzülürsün bu sefer, maşallah kalbine
canım bak korkmana gerek yokmuş rahatla artık stres yapma bebişe
ben tuhafım kızz doğum sancısından korkmam kusmaktan korkarım tiksindiğim için sanırım neyse içimiz kalkmasın sende göbek mi inanmam kız çıtı pıtısındır foto isterim ama seni görmedim değil mi ben?
Regl 1.Gun: 36.5
Regl 2.Gun: 36.4
Regl 3.Gun: 36.5
Regl 4.Gun: 36.5

devam edıyoruz bakalım ovulasyonda ne olacak, sabırsızlanıyorum
ölçmeye devam:)
Sagol canim deneyecegim insallah faydali olur. Once bir sogan kuru deneyim diyorum

yap canım soğan kürü de çok iyi

aynen canım, erkek olursa maddi açıdan epey kazançlı olacaksınız
Hayırlısı diyelim tabi

Bu arada ben çıkıyorum artık, yarın doktor kontrolum var, o yüzden bugün epey gergindim.
Lütfen dua edin benim için, bebeğim iyidir ve sağlıklıdır..
Herkese iyi akşamlar, görüşmek üzere kısçelerim

Canım inşallah yeni döngün bebek getirsin çok umutlandırdım kusura bakma

yok canım benim ben artık alıştım ki hatta bu ay sende biliyorsun hiç beklemedim bile gayet rahattım sorun yok :)

canım güle güle git yarın güzel haberler duy bebişinin sağlıklı olduğunu gör inşaallah
yok canım benim ben artık alıştım ki hatta bu ay sende biliyorsun hiç beklemedim bile gayet rahattım sorun yok :)

tamam canım rahat olmana sevindim

Tamam kizldikkatloluccam.sağolun.BULALİM EFLALIM yok tatlım uzulmem.evet allahım biliyor içimi kız olsun.çok isterim.ama erkekse üzülmemek.biraz hayal kırıklığı olur okadar.yeterki sağlıklı olsun

Son düzenleme:
Tamam kizlar.daha dikkatloluccam.sağolun.EFLALIM yok tatlım uzulmem.evet allahım biliyor içimi kız olsun.çok isterim.ama erkekse üzülmemek.biraz hayal kırıklığı olur okadar.yeterki sağlıklı olsun

Ben geldiiiimm çok yorgunummm
Oğlumun yilsonu ggösterisi oldu çok duygulanıyor insan yaa sipir sipir akiyo valla Allah herkese nasil etsin bu günleri
Bugünde karne torenimiz vardi yağmur altında hediye aradim
Bi yandanda benim sergim var utuler son kalan isler oraya kosturdum eve geldim yemek yaptim ancak oturdum
Pazartesiden detaylıu ultrason var 8:30 da kacta aciliyoki bu üniversite hastaneleri
Durumlar bu canlarim hepiniz iyisinizdir inş hetzaman aklimdasiniz dualarimdasiniz

DERYAW doktor kontrolunu sorunsuz atlatirsin guzel haberlerle gelirsin insallah canim
NESDEM bobrek kontrolun guzel gecmis cok sukur minikin annesini uzmedi aferin ona :))
EFLALIM Oglusun cok akilli masallah zamanlamasi super.buarada benim icimden senin bebegin kiz diye geciyo :)) saglikli olsunda kiz erkek farketmez .isim konusundada benim eger oglum olursa adini arat han koymayi dusunuyorum kiz olursada aden.ayy cok hosuma gitti birden olmamis cocuklarimin isimleri bile hazir :)))
Dgrpnr kuzum sen nasil oldun gaz sorunun devammi hala??
Cutem Oglusunun gaz sorunu bian once azalirda sende rahat edersin insallah.benim kucuk kardesimde cok gazliydi annem sekerli su verirdi cay kasigiyla azicik hemen rahatlayiverirdi.aklima geldi yazayim dedim.
Diger topik canlar hepiniz iyisinjzdir insallah.kendinjze iyi bakin allaha emanet olun..

Goguslerimin agrisi tam gaz devam adetim ya erken gelecek yada bebis gelicek gercekten cok farkli bi agrisi dolgunlugu var : )) bide kuru degilim buda heycanlandiriyo beni insallah usutmekten degildir.daha ongun var adetime.gunler cabucuk gecsin bebis yoksada adet gecikmesin istiyorum.dun olanlari anlatayim kizlar gece 11 gibi esimin kardesi aradi.annesi birden uykudan uyanmis sacma sapan konusuyomus kalkmis gidiyomus cocuk zor durdurmus.geri zorla yatagina yatirmis beni bekliyolar gitmem lazim diyomus.bu boyle iki defa tekrar etmis.anlicaginiz kafayi bozmak uzere.uzuldum desem yalan olur.ettigini ceksin.esime dedim ne olursa olsun ben kapimi acmam ona.cok merak ediyosan git yaninda dur ama asla gelemez buraya dedim.oda senden bunu istemem sen haklisin dedi.ama ben evlatlik vazifemi yerine getirmem lazim dedi.illaki dedim.sana yapma diyemem dedim.iste oyle kizlar .ama inanmiyorum anlatilanlara kadin seytan oglu gelsin diye yapiyoda olabilir.benden uzak dursunda ne hali varsa gorsun.benden havadisler bukadar.opuyorum hepinizi...

Neguzel canim insallah bizde goruruz ogunleri.rabbim yavrularini sana bagislasin.daha guzel gunlerini gormeyi nasip etsin.amin

çok şükür canım, artık hamileliğinin tadını çıkar:)
Tamam canim sorarim. Gecen ay incir kuru yaptim ama bir ise yaramadi. Bazilari incir kurunun kist yapabilecegini soylediler bilemiyorum. Bende 2 ay ususte kist oldugu icin oda neden olmusmudur bilemiyorum
bende de yaramadı incir kürü, sonra hayıt içtim ve o ay hamile kalmışım:) hayıtıt da adetim çok düzensizleştiği için içtim.
herkeste farklı etkisi oluyor kürlerin o yüzden deneme yanılma ile öğreniyoruz.
evet çıtı pıtıyım ama göbek çıktı:) henüz foto koymadım. çeker koyarım:)
maaşallah oğluşuna:)
hiç bilmiyorum kaçta açıldığını canım.
ben de yarını iple çekiyordum kiiiiiiii bir baktım kontrolüm haftayaymışşş((( dumur oldum çok üzüldüm. çok hazırlamıştım kendimi
iki gündür iyiydim canım da bugün yine şiştim.
ne yersem yiyeyim gaz oluyor anlamadım
inşallah bebektendir:)

Kizlar nasilsinz umarim hepiniz iyisinizdir
Benim mide rahatsizliklarim yeni bitti gibi cok sukur onsallah bidaha gelmez bulantilar

Bebek bekleyen herkese rabbim hayirla en kisa zamanda nasip etsin
Beklmenin ne demek oldugunu cok iyi bilenlerdenim
Hamile arkadaslarimizada Rabbim rahat saglikli hamileleik ve kolay biravaz dogumlar nasip eylesin aminnn

Evimi baya topladım,heryer koli dolu,halılar da yok.Bugün de şehirdışından eşimin arkadaşı gelecekmiş yeni evlendiği karısıyla.Ohhh ne alaa,ne kadar güzel bir zamanlamaa.Güya kalacaklarmış bizde,yuh dediimm olmaz,kabul edemem ben,nerde yatırcam.Hem benim bugün ve yarın sınavlarım var.Eşim durumu açıklamış,''O zmn çayınızı içmeye geliriiz'demişlerr Yanii ne olursa olsun her halükarda geleceklerr.Benim yarın 4 tane sınavım var yaaaa.Bi de bugün hazırlık yap..Yapmıcaammm işte,alsın pastaneden bişilerrr.

Kızlaaarrrrr hadi bi ''inşallahh'' deyinnn hep bir ağızdann
''Hayırlısıyla sınavlarımı başarıyla atlatıp,mezun olmayı nasip et ya Rabbiimmmm !!!!
Şimdi hemen bi kahvaltı yapayım,sonra da güzel ılık bir duşş..Sınava hazırıımmmmmm

Çok şükür Eflal ama elimde değil bende çok Pireliyim ( Allahıma sadece sağlıklı ve hayırlı olsun die dua ediyorum hepimiz için :)

CAnım benim gönlünü ferah tut güzel haberle geleceksin inş :)
Ayy ne güzel bir duygu bizlerde yaşarız inş :)) oyyy çok yorulmuşsun dikkat et kendine hayırlı haberle gel inş
Canım inş bebiş belirtileridir :)))
Kv den bence oğlunu özlemiştir o yüzden naz yapıo olabilir

Ayy ne stres oldum kalbim çarptı akşam B'nde dr. A gittim yüksek avidite imiş. %76. Yani 3 aydan uzun süre önce geçirilmiş primer enfk. Yazıo. Dr. Um bu sonucu bekliyorduk Gözünaydın dedi. Allahım kimseye düşmanıma bile yaşatmasın çok zormuş. ( neyseki iyiyim Rabbim bundan sonra sorunsuz geçirmeyi hepimize nasip etsin.

Amin canım hepimize :)

Zamanlama hiç olmamış canım uğraşma sakın hazır bişeyler alırsın. Sınavında başarılar diliyorum canım Rabbim zihin açıklığı versin

cidden yuh.yeni evlinin sen de kalmasi ne alaka. hem ev tasiyrsun sen de kalinmaz.

sinavlarin icinde Allah zihin acikligi versi. sular seller gibi gecsin hepsi cnm.

Çok tşk ederim kuzum,inşallah emeğimin karşılığını alırım.taşınmaydı sınavdı stres topu oldum haa :)
cidden yuh.yeni evlinin sen de kalmasi ne alaka. hem ev tasiyrsun sen de kalinmaz.

sinavlarin icinde Allah zihin acikligi versi. sular seller gibi gecsin hepsi cnm.

Cuteemmm bitaneemm Sağol varol dimi ama mantıklı mı yaptıkları.bi de eşim açıklama yapınca bozuk atmış arkadaşı. Tamam tamam bi çay icmeye geliriz ozmn demis.komiikk yaaa..nyse kuzum ben sana bişi sorcam eşim ankaraya ev tutmaya gitcek ya,evi de temizletcek.kadın bulmam lazım,işini düzgün yapacak ve kazıklamaya kalkmıcak ) var mı bildiğin biri,arayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…