Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mantiklisin tabi kuzum.

temizlikci qlmadigim icim tanidigim yok cnm.ankaradakiler artisit zaten. hatirls bana gelirim.diyip gelmemisti kadin..
ortalama 100-120 arassi cnm

aminnn canm allah zihin açıklığı versin de derslerini gecip mezun olasın ins . misafirlere de hic uğraşma en iyisini yapmissin zorbalik yapan onlar.srn derslerini düşün canimmm.
gunaydin canim hayirli olsun sonuçlar temiz cikmis ins bundan sonrası gonuk rahatlığıyla gecer.

Ohh maşallah.uyusunki büyüsün annesi.ilk bebisti demi.buarada resim falan joydunmu buraya koynunda beni kacirdim acep

evet canım ilk bebiş
foto koydum canım.bakarsın

Gunaydin canlar nasılsınız.ben bi iş yapamiyorum.bugün de küçük oğlum süpürdü evi.birbirlerini yiyorlar bunlar ya.kalkıp müdahalede edemiyorum

canım çok geçmiş olsun.kızlar zaten rahatlatmış seni.sadece bu sürede daha dikkatli olman lazım.korkulacak bişey olmadığını anlamışsındır.bu arada yerim senin oğullarınıııııııı ne tatlılar öyle.yardım da ederlermiş annelerineee

valla canım bana da kız gibi geliyor.neden bilmiyorum ama içime öyle doğuyor.rabbim hayırlı evlat nasip etsiin inşallah

mantiklisin tabi kuzum.

temizlikci qlmadigim icim tanidigim yok cnm.ankaradakiler artisit zaten. hatirls bana gelirim.diyip gelmemisti kadin..
ortalama 100-120 arassi cnm
Burdaki evime de 120 lira alıp baştan savmıştı kadın.biz arkasından bidaha yapmıştık. Üzülüyorum dolayısıyla verdiğim paraya.neyse teşekkür ederim kuzum,araştıralım bakalım.

Duhaamm tşk ederim inşallah..zorbalık ahanda tam yerinde bi laf olduu ) gelsinler de evin halini bi görsünler bakalım

bugün güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
ben toparlandım baya çok şükür. ayağım indi bir hayli.
bugün böbrek kontrolüm var. inş güzel haberlerle gelirim.

canım ayağının iyi olmasına sevindim.böbrek kontrolün de güzel geçmiş.bu prenses seni hiç üzmeyecek annesiiiiii

canım benim anca yazabiliyorum (çınar ne zaman müsaade ederse o zaman kendime vakit ayırabiliyorum ) çok üzüldüm yaşadıklarına.inşallah en kısa zamanda toparlarsınız canım

nasıl yeni evliymiş onlar yaa
canım inşallah sorunsuz bitirip mezun olursun.dualarım seninle

ne mutlu sana canım.gurur duymuşsundur oğlunla
inşallah ultrasondan da güzel haberlerle dönersin canım

canım inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin.şimdiden maşallah bebeğineeee

nasıl yeni evliymiş onlar yaa
canım inşallah sorunsuz bitirip mezun olursun.dualarım seninle

Hayır tokat'a da gezmeye mi gelinir yahuuu :)) çocuk burda görev yapmış,karısına burayı gezdircek demekki :) tşk ettim kuzum,sen nasılsın,yavrun nasıl ?

bak ne güzel her şey yolundaymış.boşuna sıkıntı yapmışsın kendine canım.bi de sen görüşünce daha da rahatlarsın

canım benim anca yazabiliyorum (çınar ne zaman müsaade ederse o zaman kendime vakit ayırabiliyorum ) çok üzüldüm yaşadıklarına.inşallah en kısa zamanda toparlarsınız canım

Saol bitanem toparlamaya calisiyoruz iste. Tablom da berbat gidio hic bisey anlamiyirum, dr um sali gunku kontrolde catlamis dedi ama ates nie bole sapitio bilmiyorum. Cinari cok op benim icin miss gibi kokusunu derin derin cek icine.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır tokat'a da gezmeye mi gelinir yahuuu :)) çocuk burda görev yapmış,karısına burayı gezdircek demekki :) tşk ettim kuzum,sen nasılsın,yavrun nasıl ?

kabul etmemekle iyi yapmışsınız canım.gerçi çayı da sıkıştırmışlar araya ama hadi neyssseeee.
ben iyi sayılırım canım.uykusuzum çok.çınar dün hiç uyumadı.öğlen 12 de bi uyandı.gece 12 ye kadar.emmek istiyor sürekli.emerken uyuyor kucağımda.bi süre kucağımda uyuyor.gazını çıkartıyorum.tam yatağına yatırıyorum uyanıyor.başlıyor ağlamaya,aranmaya.hadiii yine emzir derken geece 12 yi buldu.allahtan gece sıkıntımız olmadı da dinlenebildim az da olsa.

inşallah çabucak toparlarsınız canım
dur bakalım doktorun da çatlamış demiş.bekleyelim bakalım.inşallah sonu bebek olur
öperim teyzesiiii,kokusunu da çekerim

Kızlar merhabalar benim iki gündür yumurta akı akıntım geliyo ama ılk defa böle bi akıntım oldu ya da dıkkat etmesim bgün 12. Günüm ateşim iki gündür 36.1 sadce bi derecelik düşüş var ovu test de kullanıyorum ama o hala silik sizce yumurtluyomuyumdur yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah çabucak toparlarsınız canım
dur bakalım doktorun da çatlamış demiş.bekleyelim bakalım.inşallah sonu bebek olur
öperim teyzesiiii,kokusunu da çekerim

canım benim bi çok kişi kafamı karıştırdı. onlar benden çok daha tecrübeliler dolayısıyla söyledikleri benim için çok önemli. vücut progesteron salgıladığında ateş yukselirmiş ama benim öyle belirgin bi yukseliş yok tabloma baktın mı bilmiyorum ama bi bakabilir misin? iğneyi cts oldum salı kontrolde dr çatlamış dedi ama benim ateşime bek. valla bilmiom nedir ne değildir

geçmiş olsun canım, tadını çıkar artık gebeliğin:)
aminnn...
çokkk anlayışsız ve düşüncesiz tiplermiş.
ne hazırlığı kızım ya aldır pastaneden bir şeyler.
sen sınavlarına odaklan. başarılar diliyorum canım.
amin canım. stres olman çok normal ama geçti şükür artık.
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar tablim bu ay daha normal gibiovu testide yapiyorum
bebek getirsin sana bu tablo inşallah:)
günaydın canım:)
bugün yarın yumurta çatlayacak.
yumurta akı akıntılar spermleri yumurtaya çok hızlı ulaştırır o yüzden ilişki olması gereken günlerdir.
bu günleri değerlendirin

kontrolümü bugün zannediyordum, yanlış hesaplamışım
dün aradım ve haftaya olduğunu öğrendim. günlerdir bugüne hazırlamıştım kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offff....
bir hafta nasıl geçecek şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…