Çok tşk ederim kuzum,inşallah emeğimin karşılığını alırım.taşınmaydı sınavdı stres topu oldum haa :)
Cuteemmm bitaneemm Sağol varoldimi ama mantıklı mı yaptıkları.bi de eşim açıklama yapınca bozuk atmış arkadaşı. Tamam tamam bi çay icmeye geliriz ozmn demis.komiikk yaaa..nyse kuzum ben sana bişi sorcam eşim ankaraya ev tutmaya gitcek ya,evi de temizletcek.kadın bulmam lazım,işini düzgün yapacak ve kazıklamaya kalkmıcak ) var mı bildiğin biri,arayalım.
aminnn canm allah zihin açıklığı versin de derslerini gecip mezun olasın ins . misafirlere de hic uğraşma en iyisini yapmissin zorbalik yapan onlar.srn derslerini düşün canimmm.Evimi baya topladım,heryer koli dolu,halılar da yok.Bugün de şehirdışından eşimin arkadaşı gelecekmiş yeni evlendiği karısıyla.Ohhh ne alaa,ne kadar güzel bir zamanlamaa.Güya kalacaklarmış bizde,yuh dediimm olmaz,kabul edemem ben,nerde yatırcam.Hem benim bugün ve yarın sınavlarım var.Eşim durumu açıklamış,''O zmn çayınızı içmeye geliriiz'demişlerrYanii ne olursa olsun her halükarda geleceklerr.Benim yarın 4 tane sınavım var yaaaa.Bi de bugün hazırlık yap..Yapmıcaammm işte,alsın pastaneden bişilerrr.
Kızlaaarrrrr hadi bi ''inşallahh'' deyinnn hep bir ağızdann
''Hayırlısıyla sınavlarımı başarıyla atlatıp,mezun olmayı nasip et ya Rabbiimmmm !!!!
Şimdi hemen bi kahvaltı yapayım,sonra da güzel ılık bir duşş..Sınava hazırıımmmmmm
gunaydin canim hayirli olsun sonuçlar temiz cikmis ins bundan sonrası gonuk rahatlığıyla gecer.Çok şükür Eflal ama elimde değil bende çok Pireliyim( Allahıma sadece sağlıklı ve hayırlı olsun die dua ediyorum hepimiz için :)
CAnım benim gönlünü ferah tut güzel haberle geleceksin inş :)
Ayy ne güzel bir duygu bizlerde yaşarız inş :)) oyyy çok yorulmuşsun dikkat et kendine hayırlı haberle gel inş
Canım inş bebiş belirtileridir :)))
Kv den bence oğlunu özlemiştir o yüzden naz yapıo olabilir
Ohh maşallah.uyusunki büyüsün annesi.ilk bebisti demi.buarada resim falan joydunmu buraya koynunda beni kacirdim acep
Gunaydin canlar nasılsınız.ben bi iş yapamiyorum.bugün de küçük oğlum süpürdü evi.birbirlerini yiyorlar bunlar ya.kalkıp müdahalede edemiyorum
Eflal ki ben yeni gördüm resimleri.buarada dün.kese görüntüm çok değişmişti.büyük bir ceviz kadar olmuştu.ve yusyuvarlakti.bebek secilmiyordu tam ama kalbi pit pit kuş gibi atıyordu.kesenin bir tarafındaki.ortada deyildi.
evet çokkk sabırsıım ama yaklaştıkça sabırsızlandım çok :)
aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama kendimde en ufak bir değişiklik olsun aklıma geliyor kötüler
pozitif düşünmeye çalışıyorum canım sizler de destek oluyorsunuz sağ olun hepiniz:)
hayırlı olsun:)
Burdaki evime de 120 lira alıp baştan savmıştı kadın.biz arkasından bidaha yapmıştık. Üzülüyorum dolayısıyla verdiğim paraya.neyse teşekkür ederim kuzum,araştıralım bakalım.mantiklisin tabi kuzum.
temizlikci qlmadigim icim tanidigim yok cnm.ankaradakiler artisit zaten. hatirls bana gelirim.diyip gelmemisti kadin..
ortalama 100-120 arassi cnm
aminnn canm allah zihin açıklığı versin de derslerini gecip mezun olasın ins . misafirlere de hic uğraşma en iyisini yapmissin zorbalik yapan onlar.srn derslerini düşün canimmm.
gunaydin canim hayirli olsun sonuçlar temiz cikmis ins bundan sonrası gonuk rahatlığıyla gecer.
bugün güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
ben toparlandım baya çok şükür. ayağım indi bir hayli.
bugün böbrek kontrolüm var. inş güzel haberlerle gelirim.
Gunaydin guzel arkadaslarim mutlu bir gunden yaxiyorum diyemiyorum size Allah bugunumuzu aratmasin yine de. Dun esimle oyle bir tartistik ki, daha dogrusu ben tartismadim konustum o hep sesini yukseltti. Gecmiste yasadigimiz tartismalara getirdi hep lafi ve dedi ki hepsinin sonunda, "ben mutlu degilim". O kadar uzuldugumu anlatamam. Sonra dustum ayagimi incittim. Bugun ise ayak bilegimde buyuk bi sislik, morluk ve kabuklasmaya calisan bir yarayla gidiyorum. Dustum, geldi noldu die, kalkanilrcek misin dedi, salona kadar eslik etti. Koltuga oturdum bi buz getirdi ve masaya bilgiaayara oturdu. Beni onca kirdi bide dustum benimle ilgilensin istedim ve ona benimle ilgilenir misin dedim, bisey okuyorum dedi gelmedi sonra isi bitti tv ye gecti. Hic bana bakmio bile. Neyse bende kirginligimi dile getirecek seyler soylemeye basladim o yine ofkelendi biz onumuzdeki bi sure bunlari konusucakaak aksam cikista hemen eve gelmeyeyim dedi. Daha da kirildim. Benden rahatsizsan gideyim dedim. Git annenin evi orda dedi. Sen ne diosun ya dedigimde de soylemedigim seyleri soyledim gibi muamele edersen git derim dedi. İlk kez bi sefer onunla tartisirken aglamadim. Kendimi sikmadim gozumden yas da gelmedi ama cok kirildim. Ve tartismanin fitili soyle atildi. Esim facebook kaptmak istiyor bana soyledi. Gir face e ki sifresi bende var, orda ne kadar grubum arkadasim begenim yorumum varsa hepsini sil dedi. Bende dun niyetliydim, oglen arasina cikmadim onunla ugrastim. Bi de ne goreyim arkadaslarinda hic kiz yoktur esimin akrabalari disinda hep erkek ben istemedim diye, ama bi kadin vardi is ile ilgili is yeri disindan gorusmek durumunda kaldihi biri. Neyse ben onu sil diince kiz bana isle ilgili lazim oluo isim oluo silersem cok ayip olur filan silmiiyodu. Bi baktim bu kizin taa gectigimiz ocak ayinda 3 fotosunu begenmis. Ama fotolar ole begenmeye daha dogrusu benim esimin begenisine yonelik temali fotograflar degil. Gozlerini cekmis esim begenmis. Kahve ierken cekmis esim begenmis. Bi arkadasiyla sarilmislar esim begenmis. Bende haliyle rahatsiz oldum bu mu is iliskisi die, ben onu kadin gibi bile gomruyorum ki dedi o donem isle ilgili kiza pres yapiyorduk arizali bi tipti kirilmasin die begendim o gun dedi kapatti konuyu ustune daha da konusmak istemeigini soyledi. Ben yanlis bisey yapmadim neye istiosan ona inan alnim ak dedi. Bi an utandim kendimden ondan suphe ettigim icin, ama kadin psikolojisi orda insan bekliyor ki canim olur mu hic oyle aey desin. Sen benim gozumun bebegisin desin ilan nerdeee. O boyle kati durdukca ben dellendim konustum o kizdi ben konustum o kizdi. Konu yine bi yerden ailelere geldi. Daha alevlendik. Neyse sonra bana git yatiomusun napiosun git dedi. Oyle mi peki dedim gittim. Yarim saat sonra geldi. Be n kis yatmak istemiyoum dedim. Demekle olmuo hayirlisi dedi uyudu. Sabah dusa girdi, gece de girmisti. Girmem icap etti dedi. Ne gordun ruyandaku dedim. Bu kez seni gordum beraber oluyorduk dedi ki baska zamanlar hatirlamiyorum bisey gormeme gerek yok olmus iste diyordu. Oysa ben kabuslar gordum. Rahat ve mutlu uyuyamadim. Bilmiyorum kizlar sonumuz ne olacak. Ama gune iyi baslamaim iste. Bu arada atesim bugun bu ay hic cikmadigi dereceye cikti tablomdan bakar misiniz? Sanirim progrsteron uretilmeye baslandi. Ama catlama ne gun oldu bilinmez ya pzr gece ya pzt gece bilemiyorum. Progesteron testi eger yarin da yuksek cikarsa boyle yaptirmayi dusunmuyorum. Dun gece dua ettim. Hepimiz icin szlere de blat diledim arkadaslar. Ama kendim icin dedim ki; rabbim vermiyorsan vardir bi bildigin, sen dogru zamani biliyorsun hakkimizda hayirlisi dedim. Nasip kizlar ne diyeyim. Bu adam benim icimdeki yasama arzusunu emiyor farkinda degil, ama sucu hep bana buluyor. Ben yalnizligi severim yalniz kalmayi, ben istersem arkadaslarimla gorusurum, istersem samimi olurum ama genelde pek olmam cunku bilirim bi sure sonra kendimle kalmak istersem yanlis anlasilir die. Benim annem de boyledir yalnizligi sefer cok siki iki degildir. Beni bununla sucladi dun gece esim, bana diyorki ben olmasam ailen olmasa etrafinda kim var diyor. Ben istersem cok kisi var dedim ama o bahsettigi presi bana yapti yikti dagutti beni, nitekim simdi ise gidiyorum miralim sifir. Gunum oldukca yogun gecsin die dua ediyorum cunku yoksa hep bunlari dusunucem. Basinizi agrittigim icin bagislayin beni, icimi dokmek bi nebze rehatlatiyorda. Allah sizden razi olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evimi baya topladım,heryer koli dolu,halılar da yok.Bugün de şehirdışından eşimin arkadaşı gelecekmiş yeni evlendiği karısıyla.Ohhh ne alaa,ne kadar güzel bir zamanlamaa.Güya kalacaklarmış bizde,yuh dediimm olmaz,kabul edemem ben,nerde yatırcam.Hem benim bugün ve yarın sınavlarım var.Eşim durumu açıklamış,''O zmn çayınızı içmeye geliriiz'demişlerrYanii ne olursa olsun her halükarda geleceklerr.Benim yarın 4 tane sınavım var yaaaa.Bi de bugün hazırlık yap..Yapmıcaammm işte,alsın pastaneden bişilerrr.
''Hayırlısıyla sınavlarımı başarıyla atlatıp,mezun olmayı nasip et ya Rabbiimmmm !!!!
Şimdi hemen bi kahvaltı yapayım,sonra da güzel ılık bir duşş..Sınava hazırıımmmmmm
Ben geldiiiimm çok yorgunummm
Oğlumun yilsonu ggösterisi oldu çok duygulanıyor insan yaa sipir sipir akiyo valla Allah herkese nasil etsin bu günleri
Bugünde karne torenimiz vardi yağmur altında hediye aradim
Bi yandanda benim sergim var utuler son kalan isler oraya kosturdum eve geldim yemek yaptim ancak oturdum
Pazartesiden detaylıu ultrason var 8:30 da kacta aciliyoki bu üniversite hastaneleri
Durumlar bu canlarim hepiniz iyisinizdir inş hetzaman aklimdasiniz dualarimdasiniz
aynen canım, erkek olursa maddi açıdan epey kazançlı olacaksınız
Hayırlısı diyelim tabi
Bu arada ben çıkıyorum artık, yarın doktor kontrolum var, o yüzden bugün epey gergindim.
Lütfen dua edin benim için, bebeğim iyidir ve sağlıklıdır..
Herkese iyi akşamlar, görüşmek üzere kısçelerim
nasıl yeni evliymiş onlar yaa
canım inşallah sorunsuz bitirip mezun olursun.dualarım seninle
kızlar labr.aradım CMV AVİDİTE test sonucum çıkmış .sonuçlar dr. verilmiş şimdi hemşiresi aradı. Hocam sonuçların normal olduğunu söyledi ama sizinle görüşmek istiyor dedi ??? neden bişey mi var dedim. kendi açıklama yapacaktır dedi....
Bu nedemek şimdi yaaa sonuçlarım kötü ozamannnnn neden benimle görüşmek istesin yüzyüze(((((( 43:
biliyorum canım ama elimde değil
annem aradı çok şükür %76 (düşük avidite) çıkmış.
dr.um - sonuçlar normal önceden geçirdiği enfeksiyonmuş bağışıklığı var belki hamileliğin başlarında boğazları şişmiş olabilir ama bağışıklığı varmış.12. hafta ve 20.hafta çok önemli demiş. akşam bende görüşmeye gidicem. en azından birazcık rahatladı içim
canım benim anca yazabiliyorum (çınar ne zaman müsaade ederse o zaman kendime vakit ayırabiliyorum ) çok üzüldüm yaşadıklarına.inşallah en kısa zamanda toparlarsınız canım
Hayır tokat'a da gezmeye mi gelinir yahuuu :)) çocuk burda görev yapmış,karısına burayı gezdircek demekki :) tşk ettim kuzum,sen nasılsın,yavrun nasıl ?
Saol bitanem toparlamaya calisiyoruz iste. Tablom da berbat gidio hic bisey anlamiyirum, dr um sali gunku kontrolde catlamis dedi ama ates nie bole sapitio bilmiyorum. Cinari cok op benim icin miss gibi kokusunu derin derin cek icine.
inşallah çabucak toparlarsınız canım
dur bakalım doktorun da çatlamış demiş.bekleyelim bakalım.inşallah sonu bebek olur
öperim teyzesiiii,kokusunu da çekerim
geçmiş olsun canım, tadını çıkar artık gebeliğin:)Kizlar nasilsinz umarim hepiniz iyisinizdir
Benim mide rahatsizliklarim yeni bitti gibi cok sukur onsallah bidaha gelmez bulantilar
Bebek bekleyen herkese rabbim hayirla en kisa zamanda nasip etsin
Beklmenin ne demek oldugunu cok iyi bilenlerdenim
Hamile arkadaslarimizada Rabbim rahat saglikli hamileleik ve kolay biravaz dogumlar nasip eylesin aminnn
çokkk anlayışsız ve düşüncesiz tiplermiş.Evimi baya topladım,heryer koli dolu,halılar da yok.Bugün de şehirdışından eşimin arkadaşı gelecekmiş yeni evlendiği karısıyla.Ohhh ne alaa,ne kadar güzel bir zamanlamaa.Güya kalacaklarmış bizde,yuh dediimm olmaz,kabul edemem ben,nerde yatırcam.Hem benim bugün ve yarın sınavlarım var.Eşim durumu açıklamış,''O zmn çayınızı içmeye geliriiz'demişlerrYanii ne olursa olsun her halükarda geleceklerr.Benim yarın 4 tane sınavım var yaaaa.Bi de bugün hazırlık yap..Yapmıcaammm işte,alsın pastaneden bişilerrr.
amin canım. stres olman çok normal ama geçti şükür artık.Ayy ne stres oldum kalbim çarptı akşam B'nde dr. A gittim yüksek avidite imiş. %76. Yani 3 aydan uzun süre önce geçirilmiş primer enfk. Yazıo. Dr. Um bu sonucu bekliyorduk Gözünaydın dedi. Allahım kimseye düşmanıma bile yaşatmasın çok zormuş.( neyseki iyiyim Rabbim bundan sonra sorunsuz geçirmeyi hepimize nasip etsin.
Amin canım hepimize :)
Zamanlama hiç olmamış canım uğraşma sakın hazır bişeyler alırsın. Sınavında başarılar diliyorum canım Rabbim zihin açıklığı versin
bebek getirsin sana bu tablo inşallah:)http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar tablim bu ay daha normal gibiovu testide yapiyorum
günaydın canım:)gunaydinlaaar
bugün yarın yumurta çatlayacak.Kızlar merhabalar benim iki gündür yumurta akı akıntım geliyo ama ılk defa böle bi akıntım oldu ya da dıkkat etmesim bgün 12. Günüm ateşim iki gündür 36.1 sadce bi derecelik düşüş var ovu test de kullanıyorum ama o hala silik sizce yumurtluyomuyumdur yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?