Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef usutmusum ( idrarimda yanma var demekki buayida pes gectik.olsun hayirli zamanda hayirli vakitte gelsin kuzucugum.alistim beklemeye nede olsa.bugun hava acti cok sukur birsuru isim var.dua ediyorum misafir gelmez de evimin isini bitiririm.belimde cok agriyo ama ben yapmassam kimse yapmiyo.hepinize guzel birbhafta sonu diliyorum.allaha emanet olun.

Canim sinavin insallah cok guzel gecerde mezun olursun.bilirim o stresi :)) ama daha buyuk sinavlar varmis hayatta keske hep okul sinavlarina girseymisim derim kendi kendime.basarilar diliyorum kuzum sana.

haydaaa bu kendini davet ettiren insanlara gıcığım bu ara.
biz kimseyi rahatsız etmeyiz millet bize gelmeye can atar. niye? çünkü hizmetimiz ikramımız bol.
benim de karşıma eşimin arkadaşı taşındı. bi kez bile muhattap olmadık. adam bizi niye çağırmıyosunuz çocuklarımız yaramaz diye mi demiş. eşim de evet zaten karım hamile hiçkimseyi alamaz kimseye de çıkamıyoruz demiş. sevmediğimiz ot gitti karşı binaya taşındı. camdan dışarı bakamaz olduk.
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar tablim bu ay daha normal gibiovu testide yapiyorum
canım devam et ölçmeye. hakkında hayırlısı.
ayy kıyamam size. anneleri bu sıpalar ilk zamanlar böyle demek ki.
en azından azcık dinlenmişsin kuzum. çınarımızı kokla bizim için.
bir kaç gün içinde çatlar.
ateşlerinizi tam verirseniz daha sağlıklı olur.

pınar idrarındaki yanmayı ihmal etme.
enfeksiyonsa tedavisiz geçmez.
kum da süzerken yanar.

oyy seni çok iyi anlıyorum beklemek çok kötü. az kaldi haftaya bebisi görürsün ve rahatlarsin inşaallahhhh

Canim bence adetin 21-24. Gunlerinden birinde progesteron testi yaptir.
Benim atesimin yukselmedigi ay ve doktorun catlamis dedigi ay yumurtlamamistim.
Sanirim kist gibi bor seydi yumurta değildi. Olustu ve de kayboldu.
Ondan sonra bir daha yüzünü bile gormek istemedim o doktorun.

canim gecmis olsun ihmal etme olmadi bi dr a görün. yinede bekleyelim sonu güzel olsun canım inş.

Happymeal Canim bence pztsi ya da sali progesteron baktir. Tablona baktim.
Progesteron testi yumurtlamadan 7-11 gün sonra bakiliyor.
Catlatmadan 36 saat sonra yumurtladigini varsayarsak 9 haziran ya da 10 haziranda progesteron testi yapilabilir.
Git yaptir. Icin rahat etsin.

geçmiş olsun canım.
doktoruna git çünkü ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın.
kolay gelsin.
oyy seni çok iyi anlıyorum beklemek çok kötü. az kaldi haftaya bebisi görürsün ve rahatlarsin inşaallahhhh
((((((( çok kızdım kendime
neyse ki karne haftasındayız.
toplantılar evraklar derken çabuk geçer ama hayal kırıklığı yetti canıma.

Ayyyyy insallah canim agzindan bal damliyorrrrrr

Hayirlisi canim ates olcmeye devam yilmak yokkkkk

Ay canım inşallah sağlıklı bi kızım olur.sağlıklı olsundu ilk istyim bu tabiki.benim danalara gelince evet ellerinde n geldiğince yardım ediyorlar.ama kısa süre sonra eski haline geri getiriyorlarcanlar i sağolsunlar.eşim hiiiic oralı deyil zaten.buarada arkadaş lik istegi gonderdim kabul edersen resimlere bakayım.

Beneide araniza alin lüften:)

Catlatma ignesi oldum ayin 28. de bugun 11 gunumdeyim hic bir belirtim yok Bel arisiert ve idrarda yanma disinda,
Ein Basisdaten olcmedim atesimi ama Doyle son gunlerde

03-06- 36,6
04.06- 36,7
05.06- 36,7
06.06- 36,8
07.06- 36,9

Her Sabah 07:40-08:00 arasi dil altindan olcuyorum

Beklemek nekadar zor yaaa

Haklisin canim ben de bugun bi test yaptirayim olmazsa, adetin 26. Gunu ve yukseldiyse yukselmistir di mi progesteron. Sonucu sizinle paylasirim canim insallah. Ole bi durum var ise en de bi daha gitmem bu dr a.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pztsi daha uygun bence.
Cunku 21-24. Gunler 14-16. Gunlerde yumurtlayanlar icin canim.
Senin yumurtlama daha gec oldugu icin pztsi sali ya da çarşamba gunleri daha uygun. Ama bugun de yapilirsa dusuk de olsa cikar progesteron.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tablona takma canim biliyorum yaniltmiyor ama belki yalnis olcmussundur ya da baska bisey etki etmistir..cunki dk catlamis demis ya..ama yok catlamsmissa dk oyle zann ediyorsa hemen birak o dk.u derimki yumurta catlamasini anlamayan dk olmasa daha iyi...niye takma diyorum cunki benim tabloma bakarmisin cnm cizgi cizdiyi yer evet yumurtlama oldugu gun ama ondan sonraki 4 ya 5ci gunundeki dogru atesimi degistim ben cunki yalnis yere ciziyodu taaa sonlara getiriyodu cizgiyi ben de dpo 5i qaliba yalnis derece yazdim bilerek dogru yeri gostersin diye..yani dediyim biz iyneyle falan oluyoruz ya belki etki ediyordur bilmiyorum...ama yine de suphen varsa yaptir testi kesinlessin..ama bence catladi...
Ayy canim niye uzuluyosun cabucak gecicek ucuyo zaten saat sankiii...1haftacik var nolucakki bide bana bak 31hftadayim 2hftada bir gitmem gerekirken taaa temmuzun ilk haftasi gidicemmm
Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de
Oyy masallahhh canim sukur her iyiymus...pasa da hosgeliyomusss minikkk bu topigin kizlari kiymetlilerimiz oluyo bu arada bu kadar erkek arasindan minik prensesler cok naz yaparrrr coookkkk oyy yerim onlari beeennn fistiklaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…