haydaaa bu kendini davet ettiren insanlara gıcığım bu ara.Evimi baya topladım,heryer koli dolu,halılar da yok.Bugün de şehirdışından eşimin arkadaşı gelecekmiş yeni evlendiği karısıyla.Ohhh ne alaa,ne kadar güzel bir zamanlamaa.Güya kalacaklarmış bizde,yuh dediimm olmaz,kabul edemem ben,nerde yatırcam.Hem benim bugün ve yarın sınavlarım var.Eşim durumu açıklamış,''O zmn çayınızı içmeye geliriiz'demişlerrYanii ne olursa olsun her halükarda geleceklerr.Benim yarın 4 tane sınavım var yaaaa.Bi de bugün hazırlık yap..Yapmıcaammm işte,alsın pastaneden bişilerrr.
Kızlaaarrrrr hadi bi ''inşallahh'' deyinnn hep bir ağızdann
''Hayırlısıyla sınavlarımı başarıyla atlatıp,mezun olmayı nasip et ya Rabbiimmmm !!!!
Şimdi hemen bi kahvaltı yapayım,sonra da güzel ılık bir duşş..Sınava hazırıımmmmmm
canım devam et ölçmeye. hakkında hayırlısı.http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar tablim bu ay daha normal gibiovu testide yapiyorum
ayy kıyamam size. anneleri bu sıpalar ilk zamanlar böyle demek ki.kabul etmemekle iyi yapmışsınız canım.gerçi çayı da sıkıştırmışlar araya ama hadi neyssseeee.
ben iyi sayılırım canım.uykusuzum çok.çınar dün hiç uyumadı.öğlen 12 de bi uyandı.gece 12 ye kadar.emmek istiyor sürekli.emerken uyuyor kucağımda.bi süre kucağımda uyuyor.gazını çıkartıyorum.tam yatağına yatırıyorum uyanıyor.başlıyor ağlamaya,aranmaya.hadiii yine emzir derken geece 12 yi buldu.allahtan gece sıkıntımız olmadı da dinlenebildim az da olsa.
bir kaç gün içinde çatlar.Kızlar merhabalar benim iki gündür yumurta akı akıntım geliyo ama ılk defa böle bi akıntım oldu ya da dıkkat etmesim bgün 12. Günüm ateşim iki gündür 36.1 sadce bi derecelik düşüş var ovu test de kullanıyorum ama o hala silik sizce yumurtluyomuyumdur yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Malesef usutmusum( idrarimda yanma var demekki buayida pes gectik.olsun hayirli zamanda hayirli vakitte gelsin kuzucugum.alistim beklemeye nede olsa.bugun hava acti cok sukur birsuru isim var.dua ediyorum misafir gelmez de evimin isini bitiririm.belimde cok agriyo ama ben yapmassam kimse yapmiyo.hepinize guzel birbhafta sonu diliyorum.allaha emanet olun.
kontrolümü bugün zannediyordum, yanlış hesaplamışım
dün aradım ve haftaya olduğunu öğrendim. günlerdir bugüne hazırlamıştım kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offff....
bir hafta nasıl geçecek şimdi
Saol bitanem toparlamaya calisiyoruz iste. Tablom da berbat gidio hic bisey anlamiyirum, dr um sali gunku kontrolde catlamis dedi ama ates nie bole sapitio bilmiyorum. Cinari cok op benim icin miss gibi kokusunu derin derin cek icine.
Malesef usutmusum( idrarimda yanma var demekki buayida pes gectik.olsun hayirli zamanda hayirli vakitte gelsin kuzucugum.alistim beklemeye nede olsa.bugun hava acti cok sukur birsuru isim var.dua ediyorum misafir gelmez de evimin isini bitiririm.belimde cok agriyo ama ben yapmassam kimse yapmiyo.hepinize guzel birbhafta sonu diliyorum.allaha emanet olun.
geçmiş olsun canım.Malesef usutmusum( idrarimda yanma var demekki buayida pes gectik.olsun hayirli zamanda hayirli vakitte gelsin kuzucugum.alistim beklemeye nede olsa.bugun hava acti cok sukur birsuru isim var.dua ediyorum misafir gelmez de evimin isini bitiririm.belimde cok agriyo ama ben yapmassam kimse yapmiyo.hepinize guzel birbhafta sonu diliyorum.allaha emanet olun.
oyy seni çok iyi anlıyorum beklemek çok kötü. az kaldi haftaya bebisi görürsün ve rahatlarsin inşaallahhhh
geçmiş olsun canım, tadını çıkar artık gebeliğin:)
aminnn...
çokkk anlayışsız ve düşüncesiz tiplermiş.
ne hazırlığı kızım ya aldır pastaneden bir şeyler.
sen sınavlarına odaklan. başarılar diliyorum canım.
amin canım. stres olman çok normal ama geçti şükür artık.
bebek getirsin sana bu tablo inşallah:)
günaydın canım:)
bugün yarın yumurta çatlayacak.
yumurta akı akıntılar spermleri yumurtaya çok hızlı ulaştırır o yüzden ilişki olması gereken günlerdir.
bu günleri değerlendirin
haydaaa bu kendini davet ettiren insanlara gıcığım bu ara.
biz kimseyi rahatsız etmeyiz millet bize gelmeye can atar. niye? çünkü hizmetimiz ikramımız bol.
benim de karşıma eşimin arkadaşı taşındı. bi kez bile muhattap olmadık. adam bizi niye çağırmıyosunuz çocuklarımız yaramaz diye mi demiş. eşim de evet zaten karım hamile hiçkimseyi alamaz kimseye de çıkamıyoruz demiş. sevmediğimiz ot gitti karşı binaya taşındı. camdan dışarı bakamaz olduk.
canım devam et ölçmeye. hakkında hayırlısı.
ayy kıyamam size. anneleri bu sıpalar ilk zamanlar böyle demek ki.
en azından azcık dinlenmişsin kuzum. çınarımızı kokla bizim için.
bir kaç gün içinde çatlar.
ateşlerinizi tam verirseniz daha sağlıklı olur.
Canim bence adetin 21-24. Gunlerinden birinde progesteron testi yaptir.
Benim atesimin yukselmedigi ay ve doktorun catlamis dedigi ay yumurtlamamistim.
Sanirim kist gibi bor seydi yumurta değildi. Olustu ve de kayboldu.
Ondan sonra bir daha yüzünü bile gormek istemedim o doktorun.
Haklisin canim ben de bugun bi test yaptirayim olmazsa, adetin 26. Gunu ve yukseldiyse yukselmistir di mi progesteron. Sonucu sizinle paylasirim canim insallah. Ole bi durum var ise en de bi daha gitmem bu dr a.
Kum dokuyor olabilirim.bobrekler sıkıntılı ama sari akintim var koku yok kasintida yok sukur.gecmezse p.tesi giderim canim.ins enfeksiyon degildirpınar idrarındaki yanmayı ihmal etme.
enfeksiyonsa tedavisiz geçmez.
kum da süzerken yanar.
Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de
Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de
Tablona takma canim biliyorum yaniltmiyor ama belki yalnis olcmussundur ya da baska bisey etki etmistir..cunki dk catlamis demis ya..ama yok catlamsmissa dk oyle zann ediyorsa hemen birak o dk.u derimki yumurta catlamasini anlamayan dk olmasa daha iyi...niye takma diyorum cunki benim tabloma bakarmisin cnm cizgi cizdiyi yer evet yumurtlama oldugu gun ama ondan sonraki 4 ya 5ci gunundeki dogru atesimi degistim ben cunki yalnis yere ciziyodu taaa sonlara getiriyodu cizgiyi ben de dpo 5i qaliba yalnis derece yazdim bilerek dogru yeri gostersin diye..yani dediyim biz iyneyle falan oluyoruz ya belki etki ediyordur bilmiyorum...ama yine de suphen varsa yaptir testi kesinlessin..ama bence catladi...Saol bitanem toparlamaya calisiyoruz iste. Tablom da berbat gidio hic bisey anlamiyirum, dr um sali gunku kontrolde catlamis dedi ama ates nie bole sapitio bilmiyorum. Cinari cok op benim icin miss gibi kokusunu derin derin cek icine.
Ayy canim niye uzuluyosun cabucak gecicek ucuyo zaten saat sankiii...1haftacik var nolucakki bide bana bak 31hftadayim 2hftada bir gitmem gerekirken taaa temmuzun ilk haftasi gidicemmmkontrolümü bugün zannediyordum, yanlış hesaplamışım
dün aradım ve haftaya olduğunu öğrendim. günlerdir bugüne hazırlamıştım kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offff....
bir hafta nasıl geçecek şimdi
Oyy masallahhh canim sukur her iyiymus...pasa da hosgeliyomusss minikkkKizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?