Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim mesajini okudum simdi de vazgectim test gilan yaptirmaktan. Olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak zaten 1,5 hafta sonra belli olacak. Stresi cok yordu beni bu ayki yumurta takibinin. Bu ay umut yok dedi de once sonra birden buyudu. İgne oldum atesim yukselmedi. Gittim ctlmis dedi. Atesim dun yukseldi bugun dustu. Ne olacaksa olacak yapacak bisey yok hayirlisi olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla canim az once ocean a da yazdim vazgectim testten filan. Yeminle yordu beni bu ayki surec. Gittim umit vazeden yumurta yok dedi bu ay, sonra birden buyudu. İgne oldum atesim yukselmedi ama dr catlamis dedi derken psikolojim cok etkilenio. Esimle de aram berbat biliyorsun. Ne olacaksa olsun olduysa oldu olmadiysa onumuz aylara bakicam napim. Zaten 1,5 hafta sonra adet gunum ya olurum ya olmam. Hayirlisi olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben biraz cahilim bu konularda yumurtlama cqtlatma igne falan ama ben bile yazdiklarini okuyunca doktoruna guvenmemen gerektigini dusundum. belki yumurtan sagliksizdi bunu soylemeliydi seni umutlandirmamaliydive ates olcme bilimsel bir yontem yaniltir demeside sacma.tek bir ayi baz almiyosun sonucta degerlendirirken.hic kafana takma canim.once esinle olan sorunlarini hallet sonrada duzgun bir doktor bul kendine ve stres yapma.birak akisina biraz.evet cok zor ama yapmamiz gereken tek sey kafaya takmamak.

Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de
aaaaaaaaa bir erkeğimiz daha geliyor
hayırlı evlat olsun canım benim.
evet çabuk geçiyor ama sürekli aklımda ve görmek için sabırsızlanıyorum
sana neden iki haftada bir vermedi randevu?

hoş geldiniz:)
baştan ölçüp yazsaydınız çatlayıp çatlamadığını söyleyebilirdik.
ölçmeye devam edin eğer ateşiniz çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra da yüksek çıkarsa hamile olma ihtimaliniz yüksek olur.
çatlatma iğnesinden en az 12 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz.
onun öncesi iğnenin etkisiyle pozitif çıkıp yanıltabilir.
ateşinizi de hep aynı saatte ölçmeniz gerekir.
yazdığınız saat aralığı fazla değil ama hep 07:40 ta ya da belirlediğiniz bir saatte ölçerseniz daha sağlıklı olur.
hayırlı olsun.

inşallah gönlünden geçen hayırlı olur canım.canım baktım ama gelmemiş arkadaşlık isteği.ben gönderdim şimdi sana.sanırım gelmiştir.

bugün de tam aksine bi sakinlik var üzerinde.sanırım o kadar uykusuz kalınca dengelemeye çalışıyor şimdi koklarım canım.senin de miniğini koklamana az kaldı

geçmiş olsun canım.bol su iç ve ayaklarını sıcak tut.1-2 güne geçmezse de nesdemin dediği gibi ihmal etme canım.

Cook tsk ederim Allah razi olsun cevapladigin icin Burada hosbuldum :)

Ins bakalaim rabbim nasip Eder bu ay ben Basindan akil edemedim olcmeyi sonradan aklima geldi ama Doktorum yumurtanin catladigini soylemisti igneden sonra Kontrolle gittigimde

canım kötü olmuş.insan kuruyor kendini o güne.benim de bazen doktorum şehir dışına çıkmış olurdu.randevular bikaç gün atardı.ben de zaman geçsin diye bekler dururdum.hayırlısı olsun canım.ne diyeyim.

ah canım hiç anlamıyorum ben yanlış yönlendirmek istemem.sadece tabloda ateş durumlarını takip ederdim.ama tecrübe edinemedim.bilen kızlar yardımcı olurlar canım.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.sıkma canını.bildiğim bişey var ki burda kızlar ne zaman umudunu kaybetse kısa zamanda gebe kaldılar.inşallah sen de öyle olur tez vakitte yavrunun haberini alırsın

Ahh o uyku yok mu o uykuu,ne kadar depolarsan depola,yine muhtaçsın onaama iyi bari gece rahat bırakıyo annesini paşa hazretleri:) çınar...ismiyle sağlıklı uzun yaşasın inşallah.
Canım benim aynen dediğin gibi anlayışsızlık başka bişi değil. Ama dayanamadım gene biliyo musun,bi ıslak kek yapıverdim.ilk defa geliyolar napim.
Canim sinavin insallah cok guzel gecerde mezun olursun.bilirim o stresi :)) ama daha buyuk sinavlar varmis hayatta keske hep okul sinavlarina girseymisim derim kendi kendime.basarilar diliyorum kuzum sana.
Pınarcım tşk ederim kuzum.sorma ne stres ne stres.ama dediğin çok doğru,hayatta ne sınavlara tabiiyiz..

Sizinki de bi tuhaf,bi de öyle mi soruyo çocuklar yaramaz diye mi :) ya önemli olan çocuğun yaramazligi degil,illaki yaramaz olur.en gıcığı ilgisiz anne !! Düşünceli olmak lazım düşünceli.ben olsam bugün geleceklerin yerinde,rahatsızlık verip de arkamdan küfür ettirmek istemem açıkçası

aynen öyle canım.çınar uyusun da ben de uyuyayım diyorum.uyuyunca da oturmak,eşimle vakit geçirmek istiyorum,azcık oturayım diyorum.bi bakmışım ki bizimki uykuyu alıp da uyanmış bile evet geceleri 2 ya da 3 defa kalkıyoruz.emip uykuya dalıyoruz hemen.aman dilimi ısırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…