Pztsi daha uygun bence.
Cunku 21-24. Gunler 14-16. Gunlerde yumurtlayanlar icin canim.
Senin yumurtlama daha gec oldugu icin pztsi sali ya da çarşamba gunleri daha uygun. Ama bugun de yapilirsa dusuk de olsa cikar progesteron.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tablona takma canim biliyorum yaniltmiyor ama belki yalnis olcmussundur ya da baska bisey etki etmistir..cunki dk catlamis demis ya..ama yok catlamsmissa dk oyle zann ediyorsa hemen birak o dk.u derimki yumurta catlamasini anlamayan dk olmasa daha iyi...niye takma diyorum cunki benim tabloma bakarmisin cnm cizgi cizdiyi yer evet yumurtlama oldugu gun ama ondan sonraki 4 ya 5ci gunundeki dogru atesimi degistim ben cunki yalnis yere ciziyodu taaa sonlara getiriyodu cizgiyi ben de dpo 5i qaliba yalnis derece yazdim bilerek dogru yeri gostersin diye..yani dediyim biz iyneyle falan oluyoruz ya belki etki ediyordur bilmiyorum...ama yine de suphen varsa yaptir testi kesinlessin..ama bence catladi...
Ayy canim niye uzuluyosun cabucak gecicek ucuyo zaten saat sankiii...1haftacik var nolucakki bide bana bak 31hftadayim 2hftada bir gitmem gerekirken taaa temmuzun ilk haftasi gidicemmm
Oyy masallahhh canim sukur her iyiymus...pasa da hosgeliyomusss minikkkbu topigin kizlari kiymetlilerimiz oluyo bu arada bu kadar erkek arasindan minik prensesler cok naz yaparrrr coookkkk oyy yerim onlari beeennn fistiklaarrr
Valla canim az once ocean a da yazdim vazgectim testten filan. Yeminle yordu beni bu ayki surec. Gittim umit vazeden yumurta yok dedi bu ay, sonra birden buyudu. İgne oldum atesim yukselmedi ama dr catlamis dedi derken psikolojim cok etkilenio. Esimle de aram berbat biliyorsun. Ne olacaksa olsun olduysa oldu olmadiysa onumuz aylara bakicam napim. Zaten 1,5 hafta sonra adet gunum ya olurum ya olmam. Hayirlisi olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaaaaaaa bir erkeğimiz daha geliyorKizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de
evet çabuk geçiyor ama sürekli aklımda ve görmek için sabırsızlanıyorumTablona takma canim biliyorum yaniltmiyor ama belki yalnis olcmussundur ya da baska bisey etki etmistir..cunki dk catlamis demis ya..ama yok catlamsmissa dk oyle zann ediyorsa hemen birak o dk.u derimki yumurta catlamasini anlamayan dk olmasa daha iyi...niye takma diyorum cunki benim tabloma bakarmisin cnm cizgi cizdiyi yer evet yumurtlama oldugu gun ama ondan sonraki 4 ya 5ci gunundeki dogru atesimi degistim ben cunki yalnis yere ciziyodu taaa sonlara getiriyodu cizgiyi ben de dpo 5i qaliba yalnis derece yazdim bilerek dogru yeri gostersin diye..yani dediyim biz iyneyle falan oluyoruz ya belki etki ediyordur bilmiyorum...ama yine de suphen varsa yaptir testi kesinlessin..ama bence catladi...
Ayy canim niye uzuluyosun cabucak gecicek ucuyo zaten saat sankiii...1haftacik var nolucakki bide bana bak 31hftadayim 2hftada bir gitmem gerekirken taaa temmuzun ilk haftasi gidicemmm
Oyy masallahhh canim sukur her iyiymus...pasa da hosgeliyomusss minikkkbu topigin kizlari kiymetlilerimiz oluyo bu arada bu kadar erkek arasindan minik prensesler cok naz yaparrrr coookkkk oyy yerim onlari beeennn fistiklaarrr
hoş geldiniz:)Beneide araniza alin lüften:)
Catlatma ignesi oldum ayin 28. de bugun 11 gunumdeyim hic bir belirtim yok Bel arisiert ve idrarda yanma disinda,
Ein Basisdaten olcmedim atesimi ama Doyle son gunlerde
03-06- 36,6
04.06- 36,7
05.06- 36,7
06.06- 36,8
07.06- 36,9
Her Sabah 07:40-08:00 arasi dil altindan olcuyorum
Beklemek nekadar zor yaaa
Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de
ohh cok şükür hadi gözünaydın canim.
anammm bi erkek dahaa kiz lazım topigee
ama kimdennn bakalim
Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de
Ay canım inşallah sağlıklı bi kızım olur.sağlıklı olsundu ilk istyim bu tabiki.benim danalara gelince evet ellerinde n geldiğince yardım ediyorlar.ama kısa süre sonra eski haline geri getiriyorlarcanlar i sağolsunlar.eşim hiiiic oralı deyil zaten.buarada arkadaş lik istegi gonderdim kabul edersen resimlere bakayım.
haydaaa bu kendini davet ettiren insanlara gıcığım bu ara.
biz kimseyi rahatsız etmeyiz millet bize gelmeye can atar. niye? çünkü hizmetimiz ikramımız bol.
benim de karşıma eşimin arkadaşı taşındı. bi kez bile muhattap olmadık. adam bizi niye çağırmıyosunuz çocuklarımız yaramaz diye mi demiş. eşim de evet zaten karım hamile hiçkimseyi alamaz kimseye de çıkamıyoruz demiş. sevmediğimiz ot gitti karşı binaya taşındı. camdan dışarı bakamaz olduk.
canım devam et ölçmeye. hakkında hayırlısı.
ayy kıyamam size. anneleri bu sıpalar ilk zamanlar böyle demek ki.
en azından azcık dinlenmişsin kuzum. çınarımızı kokla bizim için.
bir kaç gün içinde çatlar.
ateşlerinizi tam verirseniz daha sağlıklı olur.
Malesef usutmusum( idrarimda yanma var demekki buayida pes gectik.olsun hayirli zamanda hayirli vakitte gelsin kuzucugum.alistim beklemeye nede olsa.bugun hava acti cok sukur birsuru isim var.dua ediyorum misafir gelmez de evimin isini bitiririm.belimde cok agriyo ama ben yapmassam kimse yapmiyo.hepinize guzel birbhafta sonu diliyorum.allaha emanet olun.
hoş geldiniz:)
baştan ölçüp yazsaydınız çatlayıp çatlamadığını söyleyebilirdik.
ölçmeye devam edin eğer ateşiniz çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra da yüksek çıkarsa hamile olma ihtimaliniz yüksek olur.
çatlatma iğnesinden en az 12 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz.
onun öncesi iğnenin etkisiyle pozitif çıkıp yanıltabilir.
ateşinizi de hep aynı saatte ölçmeniz gerekir.
yazdığınız saat aralığı fazla değil ama hep 07:40 ta ya da belirlediğiniz bir saatte ölçerseniz daha sağlıklı olur.
hayırlı olsun.
kontrolümü bugün zannediyordum, yanlış hesaplamışım
dün aradım ve haftaya olduğunu öğrendim. günlerdir bugüne hazırlamıştım kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offff....
bir hafta nasıl geçecek şimdi
canım benim bi çok kişi kafamı karıştırdı. onlar benden çok daha tecrübeliler dolayısıyla söyledikleri benim için çok önemli. vücut progesteron salgıladığında ateş yukselirmiş ama benim öyle belirgin bi yukseliş yok tabloma baktın mı bilmiyorum ama bi bakabilir misin? iğneyi cts oldum salı kontrolde dr çatlamış dedi ama benim ateşime bek. valla bilmiom nedir ne değildir
Ahh o uyku yok mu o uykuu,ne kadar depolarsan depola,yine muhtaçsın onakabul etmemekle iyi yapmışsınız canım.gerçi çayı da sıkıştırmışlar araya ama hadi neyssseeee.
ben iyi sayılırım canım.uykusuzum çok.çınar dün hiç uyumadı.öğlen 12 de bi uyandı.gece 12 ye kadar.emmek istiyor sürekli.emerken uyuyor kucağımda.bi süre kucağımda uyuyor.gazını çıkartıyorum.tam yatağına yatırıyorum uyanıyor.başlıyor ağlamaya,aranmaya.hadiii yine emzir derken geece 12 yi buldu.allahtan gece sıkıntımız olmadı da dinlenebildim az da olsa.
Canım benim aynen dediğin gibi anlayışsızlık başka bişi değil. Ama dayanamadım gene biliyo musun,bi ıslak kek yapıverdim.ilk defa geliyolar napim.geçmiş olsun canım, tadını çıkar artık gebeliğin:)
aminnn...
çokkk anlayışsız ve düşüncesiz tiplermiş.
ne hazırlığı kızım ya aldır pastaneden bir şeyler.
sen sınavlarına odaklan. başarılar diliyorum canım.
amin canım. stres olman çok normal ama geçti şükür artık.
bebek getirsin sana bu tablo inşallah:)
günaydın canım:)
bugün yarın yumurta çatlayacak.
yumurta akı akıntılar spermleri yumurtaya çok hızlı ulaştırır o yüzden ilişki olması gereken günlerdir.
bu günleri değerlendirin
Pınarcım tşk ederim kuzum.sorma ne stres ne stres.ama dediğin çok doğru,hayatta ne sınavlara tabiiyiz..Canim sinavin insallah cok guzel gecerde mezun olursun.bilirim o stresi :)) ama daha buyuk sinavlar varmis hayatta keske hep okul sinavlarina girseymisim derim kendi kendime.basarilar diliyorum kuzum sana.
haydaaa bu kendini davet ettiren insanlara gıcığım bu ara.
biz kimseyi rahatsız etmeyiz millet bize gelmeye can atar. niye? çünkü hizmetimiz ikramımız bol.
benim de karşıma eşimin arkadaşı taşındı. bi kez bile muhattap olmadık. adam bizi niye çağırmıyosunuz çocuklarımız yaramaz diye mi demiş. eşim de evet zaten karım hamile hiçkimseyi alamaz kimseye de çıkamıyoruz demiş. sevmediğimiz ot gitti karşı binaya taşındı. camdan dışarı bakamaz olduk.
canım devam et ölçmeye. hakkında hayırlısı.
ayy kıyamam size. anneleri bu sıpalar ilk zamanlar böyle demek ki.
en azından azcık dinlenmişsin kuzum. çınarımızı kokla bizim için.
bir kaç gün içinde çatlar.
ateşlerinizi tam verirseniz daha sağlıklı olur.
Ahh o uyku yok mu o uykuu,ne kadar depolarsan depola,yine muhtaçsın onaama iyi bari gece rahat bırakıyo annesini paşa hazretleri:) çınar...ismiyle sağlıklı uzun yaşasın inşallah.
Canım benim aynen dediğin gibi anlayışsızlık başka bişi değil. Ama dayanamadım gene biliyo musun,bi ıslak kek yapıverdim.ilk defa geliyolar napim.
Pınarcım tşk ederim kuzum.sorma ne stres ne stres.ama dediğin çok doğru,hayatta ne sınavlara tabiiyiz..
Sizinki de bi tuhaf,bi de öyle mi soruyo çocuklar yaramaz diye mi :) ya önemli olan çocuğun yaramazligi degil,illaki yaramaz olur.en gıcığı ilgisiz anne !! Düşünceli olmak lazım düşünceli.ben olsam bugün geleceklerin yerinde,rahatsızlık verip de arkamdan küfür ettirmek istemem açıkçası
Noluuuurrr benden olsun o Topiğe lazım olan kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?