Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok haklısın canım bu ay da olumsuz sonuçlanırsa başka bi dr bulucam artık.

amin canım inşallah...Allah razı olsun...

geçmiş olsun canım.bol su iç ve ayaklarını sıcak tut.1-2 güne geçmezse de nesdemin dediği gibi ihmal etme canım.

Sagol canim gecer umarim bian once.suyu cok tuketirim zaten ama ayaklarimdan usuttum sanirim sende soylemisken bi sicak su torbasi yapip koyayim hemen.

çok haklısın canım bu ay da olumsuz sonuçlanırsa başka bi dr bulucam artık.

Aynen canim bi dedigi bi dedigini tutmuyo doktorunun insan psikolojisini hice sayiyolar aklinda kucuk bir suphe olusuyosa degistirmek en iyisi.merak etme en dogru vakittebelkide hicbiseye gerek kalmadan gelicek bebisin.

inşallah gönlünden geçen hayırlı olur canım.canım baktım ama gelmemiş arkadaşlık isteği.ben gönderdim şimdi sana.sanırı gelmiştir.

Ay sen çok güzel bi annesinin maaşallah sana.heLe oğlun yerim onu ben allahım esirgesin.damat listelere yazıyorum

Aynen canim bi dedigi bi dedigini tutmuyo doktorunun insan psikolojisini hice sayiyolar aklinda kucuk bir suphe olusuyosa degistirmek en iyisi.merak etme en dogru vakittebelkide hicbiseye gerek kalmadan gelicek bebisin.

İnsallah canim, dualarindan eksik etme beni.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay sen çok güzel bi annesinin maaşallah sana.heLe oğlun yerim onu ben allahım esirgesin.damat listelere yazıyorum

sağol canımmm çok teşekkür ederiz
allahımmmm damat mı dedin.oğlum büyüyecek de damat olacak.bak şimdi sen söyleyince bi hoş oldummm

canım arkadaşlarım güzel yüreklilerim
neler oldu neler bitti.ne yazıkkı abimin baldızı 38 yaşında trafik kazasında hayatını kaybetti kırşehrinde.yengem uzun bir süre orda kaldı ve ben çocukların okulu olduğu için annemlerde kalıp yeğenlerime baktım.zaten annem de ameliyatlı ve bakamazdı.orda da net yoktu.bi kaç kez cepten girdim ama beceremedim.ama sizi çookkk özleddiiimmmm.
bebek işinede ara verdim.ısı ölçme falan herşeyi bıraktımm.

Başınız sağolsun canım.kırşehir dedin ben kırşehir yaşıyorum.buralarda duyulur kötü haber kaza falan.merkezdeki olmuştu kaza.çok yazık ya allahım rahmet eylesin

Başınız sağolsun canım.kırşehir dedin ben kırşehir yaşıyorum.buralarda duyulur kötü haber kaza falan.merkezdeki olmuştu kaza.çok yazık ya allahım rahmet eylesin

canım hamileliğinede çok sevindimm.rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hoşgeldin canım. Allah rahmet eylesin ailesine bol bol sabır versin canim.
seninde hakkında hayırlısı bebisin geleceği varsa gelir.....

gecen sene bugun ameliyat olduğum gün allahım o gunler yasadiklarim ne zordu çok şükür bu sene ins gezmeye gidicem Kayseriye....
Allahim kimseye yasatmasin inş...

evet ama bugün fikre alıştım :) cumartesiyi iple çekiyorum.
dediğin gibi hayırlısı canım, belki bir hafta daha büyüdüğü için cinsiyet tahmini yapar dr:)
öyle işte dayanamıyor insan.
başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da Allah sabır versin.
bebek için de hayırlısı diyelim canım.

Mutlu bir pazar günü olsun hepimiz için )
aminn:)
Günaydın kizlarrrr

Gunaydinlarrrrrrrr
günaydın:)
gecen sene bugun ameliyat olduğum gün allahım o gunler yasadiklarim ne zordu çok şükür bu sene ins gezmeye gidicem Kayseriye....
Allahim kimseye yasatmasin inş...
geçti gitti canım zor günler.
gez dolaş, hamileliğinin tadını çıkar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…