- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
Canim ben biraz cahilim bu konularda yumurtlama cqtlatma igne falan ama ben bile yazdiklarini okuyunca doktoruna guvenmemen gerektigini dusundum. belki yumurtan sagliksizdi bunu soylemeliydi seni umutlandirmamaliydive ates olcme bilimsel bir yontem yaniltir demeside sacma.tek bir ayi baz almiyosun sonucta degerlendirirken.hic kafana takma canim.once esinle olan sorunlarini hallet sonrada duzgun bir doktor bul kendine ve stres yapma.birak akisina biraz.evet cok zor ama yapmamiz gereken tek sey kafaya takmamak.
ah canım hiç anlamıyorum ben yanlış yönlendirmek istemem.sadece tabloda ateş durumlarını takip ederdim.ama tecrübe edinemedim.bilen kızlar yardımcı olurlar canım.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.sıkma canını.bildiğim bişey var ki burda kızlar ne zaman umudunu kaybetse kısa zamanda gebe kaldılar.inşallah sen de öyle olur tez vakitte yavrunun haberini alırsın
geçmiş olsun canım.bol su iç ve ayaklarını sıcak tut.1-2 güne geçmezse de nesdemin dediği gibi ihmal etme canım.
çok haklısın canım bu ay da olumsuz sonuçlanırsa başka bi dr bulucam artık.
inşallah gönlünden geçen hayırlı olur canım.canım baktım ama gelmemiş arkadaşlık isteği.ben gönderdim şimdi sana.sanırı gelmiştir.
Aynen canim bi dedigi bi dedigini tutmuyo doktorunun insan psikolojisini hice sayiyolar aklinda kucuk bir suphe olusuyosa degistirmek en iyisi.merak etme en dogru vakittebelkide hicbiseye gerek kalmadan gelicek bebisin.
Ay sen çok güzel bi annesinin maaşallah sana.heLe oğlun yerim onu ben allahım esirgesin.damat listelere yazıyorum
sağol canımmm çok teşekkür ederiz
allahımmmm damat mı dedin.oğlum büyüyecek de damat olacak.bak şimdi sen söyleyince bi hoş oldummm
Tabi ya damat.sen büyütecek benim kız alacak
e ne diyeyim, hayırlısı olsun arartık
Başınız sağolsun canım.kırşehir dedin ben kırşehir yaşıyorum.buralarda duyulur kötü haber kaza falan.merkezdeki olmuştu kaza.çok yazık ya allahım rahmet eylesincanım arkadaşlarım güzel yüreklilerim
neler oldu neler bitti.ne yazıkkı abimin baldızı 38 yaşında trafik kazasında hayatını kaybetti kırşehrinde.yengem uzun bir süre orda kaldı ve ben çocukların okulu olduğu için annemlerde kalıp yeğenlerime baktım.zaten annem de ameliyatlı ve bakamazdı.orda da net yoktu.bi kaç kez cepten girdim ama beceremedim.ama sizi çookkk özleddiiimmmm.
bebek işinede ara verdim.ısı ölçme falan herşeyi bıraktımm.
Başınız sağolsun canım.kırşehir dedin ben kırşehir yaşıyorum.buralarda duyulur kötü haber kaza falan.merkezdeki olmuştu kaza.çok yazık ya allahım rahmet eylesin
Başınız sağolsun canım.kırşehir dedin ben kırşehir yaşıyorum.buralarda duyulur kötü haber kaza falan.merkezdeki olmuştu kaza.çok yazık ya allahım rahmet eylesin
canım arkadaşlarım güzel yüreklilerim
neler oldu neler bitti.ne yazıkkı abimin baldızı 38 yaşında trafik kazasında hayatını kaybetti kırşehrinde.yengem uzun bir süre orda kaldı ve ben çocukların okulu olduğu için annemlerde kalıp yeğenlerime baktım.zaten annem de ameliyatlı ve bakamazdı.orda da net yoktu.bi kaç kez cepten girdim ama beceremedim.ama sizi çookkk özleddiiimmmm.
evet ama bugün fikre alıştım :) cumartesiyi iple çekiyorum.canım kötü olmuş.insan kuruyor kendini o güne.benim de bazen doktorum şehir dışına çıkmış olurdu.randevular bikaç gün atardı.ben de zaman geçsin diye bekler dururdum.hayırlısı olsun canım.ne diyeyim.
öyle işte dayanamıyor insan.Ahh o uyku yok mu o uykuu,ne kadar depolarsan depola,yine muhtaçsın onaama iyi bari gece rahat bırakıyo annesini paşa hazretleri:) çınar...ismiyle sağlıklı uzun yaşasın inşallah.
Canım benim aynen dediğin gibi anlayışsızlık başka bişi değil. Ama dayanamadım gene biliyo musun,bi ıslak kek yapıverdim.ilk defa geliyolar napim.
Pınarcım tşk ederim kuzum.sorma ne stres ne stres.ama dediğin çok doğru,hayatta ne sınavlara tabiiyiz..
Sizinki de bi tuhaf,bi de öyle mi soruyo çocuklar yaramaz diye mi :) ya önemli olan çocuğun yaramazligi degil,illaki yaramaz olur.en gıcığı ilgisiz anne !! Düşünceli olmak lazım düşünceli.ben olsam bugün geleceklerin yerinde,rahatsızlık verip de arkamdan küfür ettirmek istemem açıkçası
başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da Allah sabır versin.canım arkadaşlarım güzel yüreklilerim
aminn:)Mutlu bir pazar günü olsun hepimiz için)
Günaydın kizlarrrr
günaydın:)Gunaydinlarrrrrrrr
geçti gitti canım zor günler.gecen sene bugun ameliyat olduğum gün allahım o gunler yasadiklarim ne zordu çok şükür bu sene ins gezmeye gidicem Kayseriye....
Allahim kimseye yasatmasin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?