hoş geldiniz:)selam kızlar bi ateş tablosu da benden uğurlu gelsin burası :)
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6
07.06 -- 36.5
08.06 -- 36.7
Eki Görüntüle 1149542
hoş geldiniz:)
16. gün çatlamış yumurtanız.
dpo (yumurtladan sonraki gün sayısı) 3'tesiniz.
bekleyelim görelim. inşallah en kısa zamanda gelir bebeğiniz.
canım başın sağolsun. çok üzüldüm. allah yavrularına, eşine sabır versin.canım arkadaşlarım güzel yüreklilerim
neler oldu neler bitti.ne yazıkkı abimin baldızı 38 yaşında trafik kazasında hayatını kaybetti kırşehrinde.yengem uzun bir süre orda kaldı ve ben çocukların okulu olduğu için annemlerde kalıp yeğenlerime baktım.zaten annem de ameliyatlı ve bakamazdı.orda da net yoktu.bi kaç kez cepten girdim ama beceremedim.ama sizi çookkk özleddiiimmmm.
bebek işinede ara verdim.ısı ölçme falan herşeyi bıraktımm.
selam kızlar bi ateş tablosu da benden uğurlu gelsin burası :)
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6
07.06 -- 36.5
08.06 -- 36.7
Eki Görüntüle 1149542
Kendimi hic iyi hissetmiyorumbelim kasiklarim cok agriyor rahatsiz edici degil ama huzursuz oldum agridan.idrarimdaki yanma gecti.sanki adet olcakmisim gibi ama daha gunume var.erken olucam heralde gogus agrim bulantimda cabasi.bian once gelsede rahatlasam.hic iyi degilim.sizlere guzel pazarlar diliyorum.allaha emanet olun.
canım başın sağolsun. çok üzüldüm. allah yavrularına, eşine sabır versin.
5 haziranda çatlama olmuş.
ovu testi pozitif gösterdiği an çatlıcak diye bir şey yok. lh pik yapar ama çatlama bir kaç gün sonra olabilir. ben 4 gün sonra çatladığımı biliyorum.
evet canım cuma günü gittim.ve hastaneden çıktıktan sonra direk şehir dışını çıktım kaynanamlara gittim ve şimdi döndüm evime.o uüzden nete giremedim.canım naptın gittinmi doktora hayır olsun insallahhhhhhhhhhhhhhh
evet canım cuma günü gittim.ve hastaneden çıktıktan sonra direk şehir dışını çıktım kaynanamlara gittim ve şimdi döndüm evime.o uüzden nete giremedim.
canım dokr benden beta hcg ve prolaktin hormonu istedi.prolaktin 9 çıktı,beta hcg negatifzaten negatif bekliyordum.ama prolaktinim bu agnuscastonla mı bu kadar güzel çıktı anlamadım:44:
sen nasılsın ne durumdasın?Rabbim yardımcımız olsun....
canım hamileliğinede çok sevindimm.rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
teşekkür ederim ilginiz için siz de hayırlısı ile alırsınız inşallah yavrunuzu kucağınıza, benim adet döngüm 27 gün ve akıntım ve ov. testim 13. günü gösterdi ama 16 da olabilir tabi bekleyeceğiz artık başka yol yok
Gecti nesdemim yanma yok.ama sanki idrarim varmis hissim var anlamadim neyin nesi.moralim cok bozuk zaten heray baslangici grip sonrasi baska bisey surekli cikiyo.hayirlisi bakalim.inş gebeliktendir canım.
enfeksiyon da bulantı yapar ama yanmam geçti diyosun.
kum süzdün sen bence. enf değildi.
Bilemiyorum canim agrinin siddetini bilemediyim icin yorum yapamiyorum.sen kendini iyi bilirsin agrin coksa git istersen yok dinlenince geciyorsa dinlen kalkma yerinden yarin kendi dk.nu gorursun...Insallah hic bi sikinti olmaz canim.gecmis olsunKızlar bana bir akıl verin dün kasıklarımdan aşağı vuran bir ağrım vardı çok şiddetlendi kendimi yormuştum sanırım tetikledi hastaneye gittik nst ye bağladılar ve çok hafif sancı çıktı hemşire doktorumu aradı doktorumda dinleniceksin dedi cuma ultrason kontrolüm vardı doktorum olumsuz bişey söylemedi onada söylemiştim kasıklarımda aşağı doğru çekdn bir ağrı var diye muayeneden sonra üstünde durmadı ağrım devam ediyor 22. Haftam bitti bu ağrıların kasılmaların sebebi ne olabilir yarın doktora gidicem fakat şimdi acile tekrar gitmek istemiyorum
Bilemiyorum canim agrinin siddetini bilemediyim icin yorum yapamiyorum.sen kendini iyi bilirsin agrin coksa git istersen yok dinlenince geciyorsa dinlen kalkma yerinden yarin kendi dk.nu gorursun...Insallah hic bi sikinti olmaz canim.gecmis olsun
evet 16. gün yumurta.teşekkür ederim ilginiz için siz de hayırlısı ile alırsınız inşallah yavrunuzu kucağınıza, benim adet döngüm 27 gün ve akıntım ve ov. testim 13. günü gösterdi ama 16 da olabilir tabi bekleyeceğiz artık başka yol yok
doktorun bir şey olsaydı söylerdi zaten canım.Kızlar bana bir akıl verin dün kasıklarımdan aşağı vuran bir ağrım vardı çok şiddetlendi kendimi yormuştum sanırım tetikledi hastaneye gittik nst ye bağladılar ve çok hafif sancı çıktı hemşire doktorumu aradı doktorumda dinleniceksin dedi cuma ultrason kontrolüm vardı doktorum olumsuz bişey söylemedi onada söylemiştim kasıklarımda aşağı doğru çekdn bir ağrı var diye muayeneden sonra üstünde durmadı ağrım devam ediyor 22. Haftam bitti bu ağrıların kasılmaların sebebi ne olabilir yarın doktora gidicem fakat şimdi acile tekrar gitmek istemiyorum
Gecti nesdemim yanma yok.ama sanki idrarim varmis hissim var anlamadim neyin nesi.moralim cok bozuk zaten heray baslangici grip sonrasi baska bisey surekli cikiyo.hayirlisi bakalim.
amin canım amin....böğürtlen neye iyi geliyor ki?canım benim cok gecmiş olsun insallah bu ay beta hcg yüksek cıkar.evet hayıt hapı güzel etki etmiş canım masallah.bende aynı canım adet oldum bitti ates ölcüyorum ve ovulasyon testi yapıyorum bide bögürtlen kökü kürüyapyom canım.hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?