Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasilsiniz canlar
az once kuzenimle görüştüm daha yeni evli sayilir ve ilk ay hamile kalmisti ama malesef kurtaj oldu ve cocuk istiyor. duha ablamin olsun benim hele olur diyordu. ben de ona adaçayı ve hayit i önerdim çok hevesliler
eşi hemen gitmis almış aktar demis ki hayıt kalp damar tıkanıklığına iyi gelir.ben de sen boşver aktari olabilir iyi gelebilir ama kadinlarin hormonlarına da iyi geliyr dedim
dogru dedim demi sonucta bitkisel ne olacak ki içebilir...

Canım cok saol cevbın için bnde sınavlardan dolayı cvp veremedim tam tablomu yazıcamda nasıl eklerim foto pekii olmadı gün gün yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah olur hepimizin dilekleri canım oeki ovu testı hala cok sılık acaba o neden olabılır bilgin var mı

Merhaba ilk defa ekliyorum foto umarım başarmışımdır iki gün akıntıdan sonra bgün kremsi sanki akıntım ama benm genelde akıntımnoldugu için anlayamıyorum

Kizlar sayfaya yazamıyorum ama aklım hep sizde insaallah herkes iyidir annemlerdeydim 2gun kalıp geldim kvsiz 2gun çok iyi geldi.
Bizi sorarsaniz birgün Ahmet Asım çok aktif tekmeleri birgün durgun öyle yuvarlanip gidiyoruz kızlar ben wc ile arkadaş oldum yaa evden çıktığım gibi sıkısıyorum dışarı çıkmak eziyet oluyor benim için normal mi benim bu durumum çok su içiyorum günde 3litre fazla içiyorum eksik icmiyorum suyu azaltirsam direk idrar yollarimda sızlanma oluyor işte bizde durumlar böyle hepinizi ayrı ayrı öpüyorum güzel yureklilerim Allah a emanet olun :)

1.gun 36.5
2.gun 36.5
3.gun 36.4
4.gun 36.5
5.gun 36.7
6.gun 36.4
7.gun 36.4

Kucuk oynamalarla devam ediyorum bakalim 12.gunden sonra ne olacak..

Kizkardeslerim hepinize gunaydin. Hayat nasil hizli akip geciyor bugun yine pzt. Ben yine otobuste ise gidiyorum. Atesim yukseliyor hadi hayirlisi ama sanki yumurta sacma sapan bi gunde catladi gibi geliyor bana. Yakalayamadim gibi hissediyorum. Gerci doktor 22. Gunu kontrolde catlamis demisti ama bilmiyorum iste. Siz nasilsiniz ne var ne yok? Sagliginiz huzurunuz yerinde mi?

maşallah canım oğluna üniversiteyi bitirdiğini görürsün inşallah, ultrasonunda iyi geçer inşaallah
sağol canım inşallah dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi boş sende gönlüne göre ismini koyarsın inşallah yavrularının
inşallah bebektendir, kv deyi de salla gitsin iyi yapıyorsun böyle
ollldduuuuu canım başka hey Allah'ım taşınmayı bilmiyor bu insanlar heralde pess yani birde sınavın var ne kadar zor olduğunu biliyorum görümcem kaç gündür uykusuz, inşallah güzel geçmiştir canım sınavların emeklerin boşa gitmez mezun olursun inşaallah
hepimiz aynıyız canım senden kalır yanım yokta düşünmemeye çalışıyorum:)
hoş geldin benim akıntım olunca çatlamam 4-5 günü buluyor bu günleri kaçırma aynen 11. 12. gün başlıyor 16. gün çatlıyorum genelde
ay canım kıyamam sinir bozucu oluyor anlıyorum ne yapalım az kaldı diye teselli et kendini benimde haftaya çarşamba
canım çok geçmiş olsun doktora git bence
hoş geldin ateş ölçtüğün günlerin yanına kaçıncı gün olduğunu yazarsan daha kolay olur bizim için yorumlamak, birde hep aynı saat olacak sabit mesela ya 7:40 ya 8:00 bu önemli
Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de
ayyy maşallah ayyyy ne oluyoruz paşalar topiği olacak
canım başınız sağolsun Allah sabır versin ailesine çocuklarına
gecen sene bugun ameliyat olduğum gün allahım o gunler yasadiklarim ne zordu çok şükür bu sene ins gezmeye gidicem Kayseriye....
Allahim kimseye yasatmasin inş...
o günler geçti bak bu sene sana hediye bir bebek geldi
hoş geldin 16. gün çatlamış görünüyor
canım dur bakalım inşallah bunlar hamileli belirtisidir
canım bazen öyle ağrılar olabilir bolca dinlen yorma kendini doktoruna güven
canım hayıt çok güzel bir bitki bence sakıncası olmaz
henüz çatlamamış gün aşırı ilişkiye devam bu günler önemli
ohh nukram iyi yapmışsın kafan dağılmış azcık, canım idrar durumunda normal bende sen gibiydim sakın azaltma suyu

günaydın canım bu ay düşünme artık happy bence bu ayı unutmaya çalış önümüzde ki ayda başak bir doktor bulmanı tavsiye ediyorum doktorunu gözüm tutmadı işin açığı

Günaydın herkese

Ben hala halsizim kızlar bu sefer ki gebeliğim pek yorucu geliyor bana biraz iş yapıp yoruluyorum sağolsun kocamda hiç bir şeye yardım etmiyor her işimi kendim yapıyorum maalesef başka çarem yok evde süpürüyorum yerde siliyorum ne diyeyim, bende artık onun ütüsünü yapmıyorum ohhh canıma değsin neyse

Hani seğirmeler var diyordum ya hala var şu an bile oluyor hep aynı yerde çok güzel bir duygu bebişimi besleyen damarda olsa bebişimin hareketi gibi seviniyorum bende havadis pek yok her şey aynı:) yorgunum yorgun bulantım azaldı bakalım

unutmaya çalışıyorum zaten canım boşverdim old oldu olmadı olmadı die düşünüyorum zaten de ateş yükselince de ümitlenmiyorum desen yalan olur.

ohh bulantin azalmis cok guzel darısı bana. hicbirsey yiyemiyorum bebis beslenemiyr diye korkuyorum az önce Kayseriye geldik annem yapar ben de yiyebilrm inş yiyebilmek be nimetmis ne zaman normale dönersem artik.
ayy seğirme mi ne güzeeell

AMİN canım sınavların nasıl geçti ?

bak ne güzel her şey yolundaymış.boşuna sıkıntı yapmışsın kendine canım.bi de sen görüşünce daha da rahatlarsın

çok şükür kızlar sağolun hepinz :)

olsun kuzum bak p.tesi oldu bile bu hafta sana çokçabuk geçsin inşşşş :)

Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de

oyyy maşallahh paşayaaa sağlıklı hayırlı evlat olsun inş... bu sene kesin erkek senesi :)

(( üzüldüm canım başınız sağolsun.. Allah ailesine sabır versin..

geçmiş olsun canım .. hiç belli olmaz

geçmiş olsun dr.una güven canım.. şimdi nasıl oldun ?

canım inş yumurtan bebiş olmuştur içini ferah tut :)

inşallah canım inşallah...

Canım inşallah çabuk geçer seninkide, diyorlar ya aynı kişinin iki gebeliği bile farklı diye aynen öyle hiç benzemiyor ilkine, ilkinde tamam çok uykum geliyordu ama acayip bir enerjim vardı pamuk gibiydim:) şimdi sürekli yorgunum ekrana bakarken bile yoruluyorum, aşırı sinirliyim kv geçen diyor çok üzülüyorum haline sen böyle olmazdın diyor çok yorgun görünüyormuşum öyleyim zaten,sen yemek yapılırken kokuyu almazsan canım piştikten sonra önüne gelirse yersin benim ilk gebeliğim gibi seninki, mümkün olduğunca kokulardan uzak dur yemek pişerken mutfağa girme, nasılsa annen yapacak mis gibi yersin üzülme

aynen canım :) benim eşimde yoğun çalışıyor bana iş yapma die kızıyor ama elimde değil duramıyorum bende o yokken yapmaya çalışıyorum
o seğirmeler bende de var canım çok tatlı minik minik seğiriyor fırsat buldukça dinlen kuzum :)

canım kıyamam ya bulantı çok zor çok şükür benim 2 kez öyle bulantım oldu. ara ara mide yanmalarım oluo benimde. canım bebişin besleniodur sen sakın üzülme o şuan senin depolarından beslenio. ama kendin için yemen gerekio çıkartsan bile yemeye çalış canım...

İlk gebeliğimde:

Göğüs acım çoktu ilk üç ay el değse ağlıyordum:)
Tiksinmem çok fazlaydı yemek kokularına tahammülüm yoktu etin adını duysam tuhaf oluyordum 9 ay hiç bir çeşit et yiyemedim
Ekşi acı tuzlu yedim
Tatlı hiç yemedim tiksiniyordum
Akşamları erkenden uyuyordum 9 ay sürdü:)
Enerjim çoktu
Çok sakindim
Bulantım yoktu tiksinmem vardı
Cildim güzelleşmişti parlamıştı
Sadece karnımdan kilo almıştım totom büyümemişti

İkinci gebeliğimde:

Göğüs acım 6. haftaya kadar hafif oldu ve bitti
Bulantım bunda çok fazla özellikle akşam başlıyor sabaha kadar
Canım genelde tatlı istiyor daha yeni turşu istemeye başladı:) ama tatlı favorim:)
Akşam uykum oluyor ama ilki gibi değil uyumam 10 u buluyor:) ilkinde sekizde uyurdum:)
Enerjim hiç yok hep yorgunum
Aşırı sinirliyim ağlamıyorum sinir küpü oluyorum
Cildim bozulmaya başladı sivilcem bile çıkıyor ergenken bile çıkmamıştı
Kilo almamama rağmen totom şimdiden genişledi

canım ikiside çok farklı acaba kız mı geliyorrrrrr :))

ayyy hadi o zaman farkli belirtiler..... kizin mi olucak neee
ayy hem de ne zor. ins hemen gecer.

evet canim kokuyu alırsam hele hic yiyemiyorum cok şükür inşallah kusa sürede gecer.

Benim eşim hem yapma diyor hem kendi yapmıyor afedersin evi şey mi götürsün ben duramıyorum inan sinirim bozuluyor dün süpürdüm sildim bugün pis görünüyor gözüme oğlum elinde bir şeyler döküyor hep örtü seriyorum yine dolaşarak yiyor eşime çok gıcığım bu aralar öyle böyle değil yani gidesim var anacığımın yanına sürekli dinleniyorum canım hemen yoruluyorum zaten bu sabah nevresim değiştim çamaşır attım makineye sonra astım evi topladım pilim bitti, seğirmeler pek güzel gaz diyorlar gaz hep aynı yerde olmaz ilk gebeliğim olsa tamam diyeceğim ama biliyorum bu hareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…