haydaaa bu kendini davet ettiren insanlara gıcığım bu ara.
biz kimseyi rahatsız etmeyiz millet bize gelmeye can atar. niye? çünkü hizmetimiz ikramımız bol.
benim de karşıma eşimin arkadaşı taşındı. bi kez bile muhattap olmadık. adam bizi niye çağırmıyosunuz çocuklarımız yaramaz diye mi demiş. eşim de evet zaten karım hamile hiçkimseyi alamaz kimseye de çıkamıyoruz demiş. sevmediğimiz ot gitti karşı binaya taşındı. camdan dışarı bakamaz olduk.
canım devam et ölçmeye. hakkında hayırlısı.
ayy kıyamam size. anneleri bu sıpalar ilk zamanlar böyle demek ki.
en azından azcık dinlenmişsin kuzum. çınarımızı kokla bizim için.
bir kaç gün içinde çatlar.
ateşlerinizi tam verirseniz daha sağlıklı olur.
geçmiş olsun canım, tadını çıkar artık gebeliğin:)
aminnn...
çokkk anlayışsız ve düşüncesiz tiplermiş.
ne hazırlığı kızım ya aldır pastaneden bir şeyler.
sen sınavlarına odaklan. başarılar diliyorum canım.
amin canım. stres olman çok normal ama geçti şükür artık.
bebek getirsin sana bu tablo inşallah:)
günaydın canım:)
bugün yarın yumurta çatlayacak.
yumurta akı akıntılar spermleri yumurtaya çok hızlı ulaştırır o yüzden ilişki olması gereken günlerdir.
bu günleri değerlendirin
Evet canım 13.gün.hatta bence 12.gun yum.olmuş
haydaaa bu kendini davet ettiren insanlara gıcığım bu ara.
biz kimseyi rahatsız etmeyiz millet bize gelmeye can atar. niye? çünkü hizmetimiz ikramımız bol.
benim de karşıma eşimin arkadaşı taşındı. bi kez bile muhattap olmadık. adam bizi niye çağırmıyosunuz çocuklarımız yaramaz diye mi demiş. eşim de evet zaten karım hamile hiçkimseyi alamaz kimseye de çıkamıyoruz demiş. sevmediğimiz ot gitti karşı binaya taşındı. camdan dışarı bakamaz olduk.
canım devam et ölçmeye. hakkında hayırlısı.
ayy kıyamam size. anneleri bu sıpalar ilk zamanlar böyle demek ki.
en azından azcık dinlenmişsin kuzum. çınarımızı kokla bizim için.
bir kaç gün içinde çatlar.
ateşlerinizi tam verirseniz daha sağlıklı olur.
maşallah canım oğluna üniversiteyi bitirdiğini görürsün inşallah, ultrasonunda iyi geçer inşaallahBen geldiiiimm çok yorgunummm
Oğlumun yilsonu ggösterisi oldu çok duygulanıyor insan yaa sipir sipir akiyo valla Allah herkese nasil etsin bu günleri
Bugünde karne torenimiz vardi yağmur altında hediye aradim
Bi yandanda benim sergim var utuler son kalan isler oraya kosturdum eve geldim yemek yaptim ancak oturdum
Pazartesiden detaylıu ultrason var 8:30 da kacta aciliyoki bu üniversite hastaneleri
Durumlar bu canlarim hepiniz iyisinizdir inş hetzaman aklimdasiniz dualarimdasiniz
sağol canım inşallah dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi boş sende gönlüne göre ismini koyarsın inşallah yavrularınınDERYAW doktor kontrolunu sorunsuz atlatirsin guzel haberlerle gelirsin insallah canim
NESDEM bobrek kontrolun guzel gecmis cok sukur minikin annesini uzmedi aferin ona :))
EFLALIM Oglusun cok akilli masallah zamanlamasi super.buarada benim icimden senin bebegin kiz diye geciyo :)) saglikli olsunda kiz erkek farketmez .isim konusundada benim eger oglum olursa adini arat han koymayi dusunuyorum kiz olursada aden.ayy cok hosuma gitti birden olmamis cocuklarimin isimleri bile hazir :)))
Dgrpnr kuzum sen nasil oldun gaz sorunun devammi hala??
Cutem Oglusunun gaz sorunu bian once azalirda sende rahat edersin insallah.benim kucuk kardesimde cok gazliydi annem sekerli su verirdi cay kasigiyla azicik hemen rahatlayiverirdi.aklima geldi yazayim dedim.
Diger topik canlar hepiniz iyisinjzdir insallah.kendinjze iyi bakin allaha emanet olun..
inşallah bebektendir, kv deyi de salla gitsin iyi yapıyorsun böyleGoguslerimin agrisi tam gaz devam adetim ya erken gelecek yada bebis gelicek gercekten cok farkli bi agrisi dolgunlugu var : )) bide kuru degilim buda heycanlandiriyo beni insallah usutmekten degildir.daha ongun var adetime.gunler cabucuk gecsin bebis yoksada adet gecikmesin istiyorum.dun olanlari anlatayim kizlar gece 11 gibi esimin kardesi aradi.annesi birden uykudan uyanmis sacma sapan konusuyomus kalkmis gidiyomus cocuk zor durdurmus.geri zorla yatagina yatirmis beni bekliyolar gitmem lazim diyomus.bu boyle iki defa tekrar etmis.anlicaginiz kafayi bozmak uzere.uzuldum desem yalan olur.ettigini ceksin.esime dedim ne olursa olsun ben kapimi acmam ona.cok merak ediyosan git yaninda dur ama asla gelemez buraya dedim.oda senden bunu istemem sen haklisin dedi.ama ben evlatlik vazifemi yerine getirmem lazim dedi.illaki dedim.sana yapma diyemem dedim.iste oyle kizlar .ama inanmiyorum anlatilanlara kadin seytan oglu gelsin diye yapiyoda olabilir.benden uzak dursunda ne hali varsa gorsun.benden havadisler bukadar.opuyorum hepinizi...
ollldduuuuu canım başkaEvimi baya topladım,heryer koli dolu,halılar da yok.Bugün de şehirdışından eşimin arkadaşı gelecekmiş yeni evlendiği karısıyla.Ohhh ne alaa,ne kadar güzel bir zamanlamaa.Güya kalacaklarmış bizde,yuh dediimm olmaz,kabul edemem ben,nerde yatırcam.Hem benim bugün ve yarın sınavlarım var.Eşim durumu açıklamış,''O zmn çayınızı içmeye geliriiz'demişlerrYanii ne olursa olsun her halükarda geleceklerr.Benim yarın 4 tane sınavım var yaaaa.Bi de bugün hazırlık yap..Yapmıcaammm işte,alsın pastaneden bişilerrr.
Kızlaaarrrrr hadi bi ''inşallahh'' deyinnn hep bir ağızdann
''Hayırlısıyla sınavlarımı başarıyla atlatıp,mezun olmayı nasip et ya Rabbiimmmm !!!!
Şimdi hemen bi kahvaltı yapayım,sonra da güzel ılık bir duşş..Sınava hazırıımmmmmm
hepimiz aynıyız canım senden kalır yanım yokta düşünmemeye çalışıyorum:)Çok şükür Eflal ama elimde değil bende çok Pireliyim( Allahıma sadece sağlıklı ve hayırlı olsun die dua ediyorum hepimiz için :)
CAnım benim gönlünü ferah tut güzel haberle geleceksin inş :)
Ayy ne güzel bir duygu bizlerde yaşarız inş :)) oyyy çok yorulmuşsun dikkat et kendine hayırlı haberle gel inş
Canım inş bebiş belirtileridir :)))
Kv den bence oğlunu özlemiştir o yüzden naz yapıo olabilir
hoş geldin benim akıntım olunca çatlamam 4-5 günü buluyor bu günleri kaçırma aynen 11. 12. gün başlıyor 16. gün çatlıyorum geneldeKızlar merhabalar benim iki gündür yumurta akı akıntım geliyo ama ılk defa böle bi akıntım oldu ya da dıkkat etmesim bgün 12. Günüm ateşim iki gündür 36.1 sadce bi derecelik düşüş var ovu test de kullanıyorum ama o hala silik sizce yumurtluyomuyumdur yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay canım kıyamam sinir bozucu oluyor anlıyorum ne yapalım az kaldı diye teselli et kendini benimde haftaya çarşambakontrolümü bugün zannediyordum, yanlış hesaplamışım
dün aradım ve haftaya olduğunu öğrendim. günlerdir bugüne hazırlamıştım kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offff....
bir hafta nasıl geçecek şimdi
canım çok geçmiş olsun doktora git benceMalesef usutmusum( idrarimda yanma var demekki buayida pes gectik.olsun hayirli zamanda hayirli vakitte gelsin kuzucugum.alistim beklemeye nede olsa.bugun hava acti cok sukur birsuru isim var.dua ediyorum misafir gelmez de evimin isini bitiririm.belimde cok agriyo ama ben yapmassam kimse yapmiyo.hepinize guzel birbhafta sonu diliyorum.allaha emanet olun.
hoş geldin ateş ölçtüğün günlerin yanına kaçıncı gün olduğunu yazarsan daha kolay olur bizim için yorumlamak, birde hep aynı saat olacak sabit mesela ya 7:40 ya 8:00 bu önemliBeneide araniza alin lüften:)
Catlatma ignesi oldum ayin 28. de bugun 11 gunumdeyim hic bir belirtim yok Bel arisiert ve idrarda yanma disinda,
Ein Basisdaten olcmedim atesimi ama Doyle son gunlerde
03-06- 36,6
04.06- 36,7
05.06- 36,7
06.06- 36,8
07.06- 36,9
Her Sabah 07:40-08:00 arasi dil altindan olcuyorum
Beklemek nekadar zor yaaa
ayyy maşallah ayyyy ne oluyoruz paşalar topiği olacakKizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de
canım başınız sağolsun Allah sabır versin ailesine çocuklarınacanım arkadaşlarım güzel yüreklilerim
neler oldu neler bitti.ne yazıkkı abimin baldızı 38 yaşında trafik kazasında hayatını kaybetti kırşehrinde.yengem uzun bir süre orda kaldı ve ben çocukların okulu olduğu için annemlerde kalıp yeğenlerime baktım.zaten annem de ameliyatlı ve bakamazdı.orda da net yoktu.bi kaç kez cepten girdim ama beceremedim.ama sizi çookkk özleddiiimmmm.
bebek işinede ara verdim.ısı ölçme falan herşeyi bıraktımm.
o günler geçti bak bu sene sana hediye bir bebek geldigecen sene bugun ameliyat olduğum gün allahım o gunler yasadiklarim ne zordu çok şükür bu sene ins gezmeye gidicem Kayseriye....
Allahim kimseye yasatmasin inş...
hoş geldin 16. gün çatlamış görünüyorselam kızlar bi ateş tablosu da benden uğurlu gelsin burası :)
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6
07.06 -- 36.5
08.06 -- 36.7
Eki Görüntüle 1149542
canım dur bakalım inşallah bunlar hamileli belirtisidirKendimi hic iyi hissetmiyorumbelim kasiklarim cok agriyor rahatsiz edici degil ama huzursuz oldum agridan.idrarimdaki yanma gecti.sanki adet olcakmisim gibi ama daha gunume var.erken olucam heralde gogus agrim bulantimda cabasi.bian once gelsede rahatlasam.hic iyi degilim.sizlere guzel pazarlar diliyorum.allaha emanet olun.
canım bazen öyle ağrılar olabilir bolca dinlen yorma kendini doktoruna güvenKızlar bana bir akıl verin dün kasıklarımdan aşağı vuran bir ağrım vardı çok şiddetlendi kendimi yormuştum sanırım tetikledi hastaneye gittik nst ye bağladılar ve çok hafif sancı çıktı hemşire doktorumu aradı doktorumda dinleniceksin dedi cuma ultrason kontrolüm vardı doktorum olumsuz bişey söylemedi onada söylemiştim kasıklarımda aşağı doğru çekdn bir ağrı var diye muayeneden sonra üstünde durmadı ağrım devam ediyor 22. Haftam bitti bu ağrıların kasılmaların sebebi ne olabilir yarın doktora gidicem fakat şimdi acile tekrar gitmek istemiyorum
canım hayıt çok güzel bir bitki bence sakıncası olmaznasilsiniz canlar
az once kuzenimle görüştüm daha yeni evli sayilir ve ilk ay hamile kalmisti ama malesef kurtaj oldu ve cocuk istiyor. duha ablamin olsun benim hele olur diyordu. ben de ona adaçayı ve hayit i önerdim çok hevesliler
eşi hemen gitmis almış aktar demis ki hayıt kalp damar tıkanıklığına iyi gelir.ben de sen boşver aktari olabilir iyi gelebilir ama kadinlarin hormonlarına da iyi geliyr dedim
dogru dedim demi sonucta bitkisel ne olacak ki içebilir...
henüz çatlamamış gün aşırı ilişkiye devam bu günler önemliEki Görüntüle 1150435
Eki Görüntüle 1150438
Merhaba ilk defa ekliyorum foto umarım başarmışımdır iki gün akıntıdan sonra bgün kremsi sanki akıntım ama benm genelde akıntımnoldugu için anlayamıyorum
ohh nukram iyi yapmışsın kafan dağılmış azcık, canım idrar durumunda normal bende sen gibiydimKizlar sayfaya yazamıyorum ama aklım hep sizde insaallah herkes iyidir annemlerdeydim 2gun kalıp geldim kvsiz 2gun çok iyi geldi.
Bizi sorarsaniz birgün Ahmet Asım çok aktif tekmeleri birgün durgun öyle yuvarlanip gidiyoruz kızlar ben wc ile arkadaş oldum yaa evden çıktığım gibi sıkısıyorum dışarı çıkmak eziyet oluyor benim için normal mi benim bu durumum çok su içiyorum günde 3litre fazla içiyorum eksik icmiyorum suyu azaltirsam direk idrar yollarimda sızlanma oluyor işte bizde durumlar böyle hepinizi ayrı ayrı öpüyorum güzel yureklilerim Allah a emanet olun :)
Kizkardeslerim hepinize gunaydin. Hayat nasil hizli akip geciyor bugun yine pzt. Ben yine otobuste ise gidiyorum. Atesim yukseliyor hadi hayirlisi ama sanki yumurta sacma sapan bi gunde catladi gibi geliyor bana. Yakalayamadim gibi hissediyorum. Gerci doktor 22. Gunu kontrolde catlamis demisti ama bilmiyorum iste. Siz nasilsiniz ne var ne yok? Sagliginiz huzurunuz yerinde mi?
maşallah canım oğluna üniversiteyi bitirdiğini görürsün inşallah, ultrasonunda iyi geçer inşaallah
sağol canım inşallah dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi boş sende gönlüne göre ismini koyarsın inşallah yavrularının
inşallah bebektendir, kv deyi de salla gitsin iyi yapıyorsun böyle
ollldduuuuu canım başkahey Allah'ım taşınmayı bilmiyor bu insanlar heralde pess yani birde sınavın var ne kadar zor olduğunu biliyorum görümcem kaç gündür uykusuz, inşallah güzel geçmiştir canım sınavların emeklerin boşa gitmez mezun olursun inşaallah
hepimiz aynıyız canım senden kalır yanım yokta düşünmemeye çalışıyorum:)
hoş geldin benim akıntım olunca çatlamam 4-5 günü buluyor bu günleri kaçırma aynen 11. 12. gün başlıyor 16. gün çatlıyorum genelde
ay canım kıyamam sinir bozucu oluyor anlıyorum ne yapalım az kaldı diye teselli et kendini benimde haftaya çarşamba
canım çok geçmiş olsun doktora git bence
hoş geldin ateş ölçtüğün günlerin yanına kaçıncı gün olduğunu yazarsan daha kolay olur bizim için yorumlamak, birde hep aynı saat olacak sabit mesela ya 7:40 ya 8:00 bu önemli
ayyy maşallah ayyyy ne oluyoruz paşalar topiği olacak
canım başınız sağolsun Allah sabır versin ailesine çocuklarına
o günler geçti bak bu sene sana hediye bir bebek geldi
hoş geldin 16. gün çatlamış görünüyor
canım dur bakalım inşallah bunlar hamileli belirtisidir
canım bazen öyle ağrılar olabilir bolca dinlen yorma kendini doktoruna güven
canım hayıt çok güzel bir bitki bence sakıncası olmaz
henüz çatlamamış gün aşırı ilişkiye devam bu günler önemli
ohh nukram iyi yapmışsın kafan dağılmış azcık, canım idrar durumunda normal bende sen gibiydimsakın azaltma suyu
günaydın canım bu ay düşünme artık happy bence bu ayı unutmaya çalış önümüzde ki ayda başak bir doktor bulmanı tavsiye ediyorum doktorunu gözüm tutmadı işin açığı
Günaydın herkese
Ben hala halsizim kızlar bu sefer ki gebeliğim pek yorucu geliyor bana biraz iş yapıp yoruluyorum sağolsun kocamda hiç bir şeye yardım etmiyorher işimi kendim yapıyorum maalesef başka çarem yok evde süpürüyorum yerde siliyorum ne diyeyim, bende artık onun ütüsünü yapmıyorum ohhh canıma değsin neyse
Hani seğirmeler var diyordum ya hala var şu an bile oluyor hep aynı yerde çok güzel bir duygu bebişimi besleyen damarda olsa bebişimin hareketi gibi seviniyorumbende havadis pek yok her şey aynı:) yorgunum yorgun bulantım azaldı bakalım
aminnn canm allah zihin açıklığı versin de derslerini gecip mezun olasın ins . misafirlere de hic uğraşma en iyisini yapmissin zorbalik yapan onlar.srn derslerini düşün canimmm.
gunaydin canim hayirli olsun sonuçlar temiz cikmis ins bundan sonrası gonuk rahatlığıyla gecer.
Çok tşk ederim kuzum,inşallah emeğimin karşılığını alırım.taşınmaydı sınavdı stres topu oldum haa :)
Cuteemmm bitaneemm Sağol varoldimi ama mantıklı mı yaptıkları.bi de eşim açıklama yapınca bozuk atmış arkadaşı. Tamam tamam bi çay icmeye geliriz ozmn demis.komiikk yaaa..nyse kuzum ben sana bişi sorcam eşim ankaraya ev tutmaya gitcek ya,evi de temizletcek.kadın bulmam lazım,işini düzgün yapacak ve kazıklamaya kalkmıcak ) var mı bildiğin biri,arayalım.
bak ne güzel her şey yolundaymış.boşuna sıkıntı yapmışsın kendine canım.bi de sen görüşünce daha da rahatlarsın
kontrolümü bugün zannediyordum, yanlış hesaplamışım
dün aradım ve haftaya olduğunu öğrendim. günlerdir bugüne hazırlamıştım kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offff....
bir hafta nasıl geçecek şimdi
Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Pasa geliyor bize de
canım arkadaşlarım güzel yüreklilerim
neler oldu neler bitti.ne yazıkkı abimin baldızı 38 yaşında trafik kazasında hayatını kaybetti kırşehrinde.yengem uzun bir süre orda kaldı ve ben çocukların okulu olduğu için annemlerde kalıp yeğenlerime baktım.zaten annem de ameliyatlı ve bakamazdı.orda da net yoktu.bi kaç kez cepten girdim ama beceremedim.ama sizi çookkk özleddiiimmmm.
bebek işinede ara verdim.ısı ölçme falan herşeyi bıraktımm.
Kendimi hic iyi hissetmiyorumbelim kasiklarim cok agriyor rahatsiz edici degil ama huzursuz oldum agridan.idrarimdaki yanma gecti.sanki adet olcakmisim gibi ama daha gunume var.erken olucam heralde gogus agrim bulantimda cabasi.bian once gelsede rahatlasam.hic iyi degilim.sizlere guzel pazarlar diliyorum.allaha emanet olun.
Kızlar bana bir akıl verin dün kasıklarımdan aşağı vuran bir ağrım vardı çok şiddetlendi kendimi yormuştum sanırım tetikledi hastaneye gittik nst ye bağladılar ve çok hafif sancı çıktı hemşire doktorumu aradı doktorumda dinleniceksin dedi cuma ultrason kontrolüm vardı doktorum olumsuz bişey söylemedi onada söylemiştim kasıklarımda aşağı doğru çekdn bir ağrı var diye muayeneden sonra üstünde durmadı ağrım devam ediyor 22. Haftam bitti bu ağrıların kasılmaların sebebi ne olabilir yarın doktora gidicem fakat şimdi acile tekrar gitmek istemiyorum
Kizkardeslerim hepinize gunaydin. Hayat nasil hizli akip geciyor bugun yine pzt. Ben yine otobuste ise gidiyorum. Atesim yukseliyor hadi hayirlisi ama sanki yumurta sacma sapan bi gunde catladi gibi geliyor bana. Yakalayamadim gibi hissediyorum. Gerci doktor 22. Gunu kontrolde catlamis demisti ama bilmiyorum iste. Siz nasilsiniz ne var ne yok? Sagliginiz huzurunuz yerinde mi?
AMİN canım sınavların nasıl geçti ?
çok şükür kızlar sağolun hepinz :)
olsun kuzum bak p.tesi oldu bile bu hafta sana çokçabuk geçsin inşşşş :)
oyyy maşallahh paşayaaasağlıklı hayırlı evlat olsun inş... bu sene kesin erkek senesi :)
(( üzüldüm canım başınız sağolsun.. Allah ailesine sabır versin..
geçmiş olsun canım .. hiç belli olmaz
geçmiş olsun dr.una güven canım.. şimdi nasıl oldun ?
canım inş yumurtan bebiş olmuştur içini ferah tut :)
ohh bulantin azalmis cok guzel darısı bana. hicbirsey yiyemiyorum bebis beslenemiyr diye korkuyorum az önce Kayseriye geldik annem yapar ben de yiyebilrm inş yiyebilmek be nimetmis ne zaman normale dönersem artik.
ayy seğirme mi ne güzeeell
Günaydın herkese
Ben hala halsizim kızlar bu sefer ki gebeliğim pek yorucu geliyor bana biraz iş yapıp yoruluyorum sağolsun kocamda hiç bir şeye yardım etmiyorher işimi kendim yapıyorum maalesef başka çarem yok evde süpürüyorum yerde siliyorum ne diyeyim, bende artık onun ütüsünü yapmıyorum ohhh canıma değsin neyse
Hani seğirmeler var diyordum ya hala var şu an bile oluyor hep aynı yerde çok güzel bir duygu bebişimi besleyen damarda olsa bebişimin hareketi gibi seviniyorumbende havadis pek yok her şey aynı:) yorgunum yorgun bulantım azaldı bakalım
ohh bulantin azalmis cok guzel darısı bana. hicbirsey yiyemiyorum bebis beslenemiyr diye korkuyorum az önce Kayseriye geldik annem yapar ben de yiyebilrm inş yiyebilmek be nimetmis ne zaman normale dönersem artik.
ayy seğirme mi ne güzeeell
İlk gebeliğimde:
Göğüs acım çoktu ilk üç ay el değse ağlıyordum:)
Tiksinmem çok fazlaydı yemek kokularına tahammülüm yoktu etin adını duysam tuhaf oluyordum 9 ay hiç bir çeşit et yiyemedim
Ekşi acı tuzlu yedim
Tatlı hiç yemedim tiksiniyordum
Akşamları erkenden uyuyordum 9 ay sürdü:)
Enerjim çoktu
Çok sakindim
Bulantım yoktu tiksinmem vardı
Cildim güzelleşmişti parlamıştı
Sadece karnımdan kilo almıştım totom büyümemişti
İkinci gebeliğimde:
Göğüs acım 6. haftaya kadar hafif oldu ve bitti
Bulantım bunda çok fazla özellikle akşam başlıyor sabaha kadar
Canım genelde tatlı istiyor daha yeni turşu istemeye başladı:) ama tatlı favorim:)
Akşam uykum oluyor ama ilki gibi değil uyumam 10 u buluyor:) ilkinde sekizde uyurdum:)
Enerjim hiç yok hep yorgunum
Aşırı sinirliyim ağlamıyorum sinir küpü oluyorum
Cildim bozulmaya başladı sivilcem bile çıkıyorergenken bile çıkmamıştı
Kilo almamama rağmen totom şimdiden genişledi
ayyy hadi o zaman farkli belirtiler..... kizin mi olucak neeeİlk gebeliğimde:
Göğüs acım çoktu ilk üç ay el değse ağlıyordum:)
Tiksinmem çok fazlaydı yemek kokularına tahammülüm yoktu etin adını duysam tuhaf oluyordum 9 ay hiç bir çeşit et yiyemedim
Ekşi acı tuzlu yedim
Tatlı hiç yemedim tiksiniyordum
Akşamları erkenden uyuyordum 9 ay sürdü:)
Enerjim çoktu
Çok sakindim
Bulantım yoktu tiksinmem vardı
Cildim güzelleşmişti parlamıştı
Sadece karnımdan kilo almıştım totom büyümemişti
İkinci gebeliğimde:
Göğüs acım 6. haftaya kadar hafif oldu ve bitti
Bulantım bunda çok fazla özellikle akşam başlıyor sabaha kadar
Canım genelde tatlı istiyor daha yeni turşu istemeye başladı:) ama tatlı favorim:)
Akşam uykum oluyor ama ilki gibi değil uyumam 10 u buluyor:) ilkinde sekizde uyurdum:)
Enerjim hiç yok hep yorgunum
Aşırı sinirliyim ağlamıyorum sinir küpü oluyorum
Cildim bozulmaya başladı sivilcem bile çıkıyorergenken bile çıkmamıştı
Kilo almamama rağmen totom şimdiden genişledi
ayy hem de ne zor. ins hemen gecer.aynen canım :) benim eşimde yoğun çalışıyor bana iş yapma die kızıyor ama elimde değil duramıyorum bende o yokken yapmaya çalışıyorum
o seğirmeler bende de var canım çok tatlı minik minik seğiriyorfırsat buldukça dinlen kuzum :)
canım kıyamam ya bulantı çok zor çok şükür benim 2 kez öyle bulantım oldu. ara ara mide yanmalarım oluo benimde. canım bebişin besleniodur sen sakın üzülme o şuan senin depolarından beslenio. ama kendin için yemen gerekio çıkartsan bile yemeye çalış canım...
Canım inşallah çabuk geçer seninkide, diyorlar ya aynı kişinin iki gebeliği bile farklı diye aynen öyle hiç benzemiyor ilkine, ilkinde tamam çok uykum geliyordu ama acayip bir enerjim vardı pamuk gibiydim:) şimdi sürekli yorgunum ekrana bakarken bile yoruluyorum, aşırı sinirliyimkv geçen diyor çok üzülüyorum haline sen böyle olmazdın diyor çok yorgun görünüyormuşum öyleyim zaten,sen yemek yapılırken kokuyu almazsan canım piştikten sonra önüne gelirse yersin benim ilk gebeliğim gibi seninki, mümkün olduğunca kokulardan uzak dur yemek pişerken mutfağa girme, nasılsa annen yapacak mis gibi yersin üzülme
aynen canım :) benim eşimde yoğun çalışıyor bana iş yapma die kızıyor ama elimde değil duramıyorum bende o yokken yapmaya çalışıyorum
o seğirmeler bende de var canım çok tatlı minik minik seğiriyorfırsat buldukça dinlen kuzum :)
canım kıyamam ya bulantı çok zor çok şükür benim 2 kez öyle bulantım oldu. ara ara mide yanmalarım oluo benimde. canım bebişin besleniodur sen sakın üzülme o şuan senin depolarından beslenio. ama kendin için yemen gerekio çıkartsan bile yemeye çalış canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?