Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ikiside çok farklı acaba kız mı geliyorrrrrr :))
sanmam canım bir insanın iki hamileliği bile farklı diyorlar ya belirtiyle anlaşılsa keşke çevremdekiler kız diyor burda erkek diyorlar:) ben hiç bir şey hissetmiyorum şu dönemde tek merakım sağlığı endişem çok bu konuda, senin bence kızın olacak tahminimi yapayım:)
ayyy hadi o zaman farkli belirtiler..... kizin mi olucak neee

ayy hem de ne zor. ins hemen gecer.

evet canim kokuyu alırsam hele hic yiyemiyorum cok şükür inşallah kusa sürede gecer.

:)) bilmiyorum duham sağlıklı olsun haftaya randevum çok merak ediyorum endişe hep var annelik işte sana tahminde bulunmuştum erkek diye:)

Canım dediğim gibi mutfağa girmemeye çalış pişerken o zaman çabuk atlatırsın bu dönemi, birde tiksindiğin şeyleri sakın faydalı diye yemeye çalışma bu sefer hamileliğin boyunca tiksinirsin 12. haftanın dolmasını bekle, zaten ilk üç ay senin depondan besleniyor hiç endişelenme bu dönemde sen halsiz kalırsın sadece

aynen canım al birini vur ötekine :) bende ilk 2 ayımı çok gergin geçirdim en çokta eşim çekti benden ve işyerindeki arkadaşlar ama elinde olmuo tutamıyorum söylüyorum lafımı neyse bu aralar daha iyiym ... ya gaz seğirmesi bağırsaklarında hissedersin ve gazın olur dimi ? ben gerçekten bu seğirmeyi bebişin olduğu yerde hissediyorum minnak minnak :)))

benim arkadaşımın ilk bebeği kız dı.şimdi ikinciye hamile ve ilk hamileliğinden çok farklı ve erkek olacak inşş :)

günaydın canlarımmm herkese mutlu bir hafta diliyorummm...
hafta sonu düğün filan derken giremedim.
geçmişi okudum herkesin iyi olmasına sevindim.....

:)) bende geçsin istiyorum bu gerginliğim canım gaz ve kabızlık sorununu çok yaşadığım için ayırt edebiliyorum aynen tatlı tatlı bir hareket oluyor birde hep aynı yerde sabit hareket
günaydın canlarımmm herkese mutlu bir hafta diliyorummm...
hafta sonu düğün filan derken giremedim.
geçmişi okudum herkesin iyi olmasına sevindim.....

günaydın canım sen nasılsın?

tşk edrim canım iyiyim çok şükür...

Masallah :)) hayirlisiyla saglikla gelsin insallah.

ohh cok şükür hadi gözünaydın canim.
anammm bi erkek dahaa kiz lazım topigee
ama kimdennn bakalim

aaaaaaaaa bir erkeğimiz daha geliyor
hayırlı evlat olsun canım benim.

evet çabuk geçiyor ama sürekli aklımda ve görmek için sabırsızlanıyorum
sana neden iki haftada bir vermedi randevu?

maşallah canım.bir erkeğimiz daha oluyor desene

Deryaaamm hayırlı bir evlat olsun ogluşun.bi erkek dahaaaaaaa.simdi isim araştırmasına gireriz artık

Sağolun canlarımmmmmm Darısı hamilelik bekleyenlere, hamile olup da cinsiyet öğrenmeyi bekleyenlere olsun tez vakitte
İnşallah kuzucuklarımız sağ sağlim gelirler

Umarım herkes iyidir, heyecanla böyle pat diye konuya daldım

:)) amin canım sen nasılsın bakalım:)

Canım cok saol cevbın için bnde sınavlardan dolayı cvp veremedim tam tablomu yazıcamda nasıl eklerim foto pekii olmadı gün gün yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çatlama olmamış. gün aşırı ilişkiye devam.
canım çok normal. ben hep öyleydim. hele şimdi bir damla için zor yetişiyorum wc ye.
pıtırdıyor mu seni sıpaaa
hiç korkma canım bebek 4. aydan sonra senden beslenecek.
ben hala erkek diyom

kızlar totom çatladı benim
öyle aman aman büyümedi 1-2 cm anca büyüdü. ama nedense en alakasız yerim çatladı.
salak gibi kremi göbeğime sırtıma alt totoma mememe sürdüm.
üst totoma sürmedim. hiç aklıma gelmedi oranın çatlayacağı.
yakında karnım da çatlar eminim. çok üzüldüm ihmal ettim oraya sürmeyi. siz siz olun her yerinize sürün.

:)) amin canım sen nasılsın bakalım:)
çok keyifliyim efloşum, Allah bozmasın
O ikili testte kafaya taktığım şeyi de sordum doktoruma, burun kemiğini. Görmediğiniz için mi bilinmiyor yazdınız dedim, hayır dedi, burun kemiği artık bilimsel olarak önemini kaybettiği için görsem de ikili teste yazmıyorum dedi. Ama sizinkinin burun kemiğini görmüştüm zaten dedi
İKili testin iyi çıktığı için de üçlüyü önermiyorum, ama istersen yine de yapabiliriz dedi, yaptırmadım ben de. Boşu boşuna stres yaşıyoruz sonra.
İki hafta sonra radyolojiye organ taramasına gideceğiz, 3 hafta sonra da kendi doktoruma, yani bu aralar sık göreceğim paşamı o yüzden de içim daha rahat. Dedim doktora walla bu kontrol aralıkları uzadıkça ben geriliyorum diye O da diyor herşey normal, eşinize işkence yapmayın, yiyip bitirmeyin adamı

Eee sen nasılsın efloş, senin kuzular napıyorlar?

evet canım pıtırdıyor sabahtan beri durmadı haftaya doktora gidince sorucam burda mı bu sıpam diye

erkek diyorsan erkektir nesdoşum seni mi kırıcam zaten oğlumda erkek istiyor babasıda hoş babasına fikrini soran yok

canım ben çok çatladım oyyy bir görsen korkarsın harita gibi sürdüm ettim yok çatladım inşallah çoğalmaz sneinki

hadi kız mı geçiyor içinden :) bende dün rüyamda usg de pipisini gördüm

AMİN canım hepimize

Yaa ben kremlenirken çok sıkılıyorum ya zaten eski çatlaklarım olduğu için de çok problem etmiyorum açıkçası daha kilo almadım ama benim de bacaklarımdan göbeğime doğru bika yerde minik kırmızılıklar var, her ne yaparsam yapayım çatlayacağım sanırım:26:

oh oh maşallah paşana yaptırmayın kız şu taramaları bak ben yaptırmadım kafam rahattı yine yaptırmıycam yeme bakıyım kocanın başını daha da artsın canım keyfin amin

Ben sinirliyim kırgınım yorgunum, bıktım kocamın odunluklarından görmek bile istemiyorum bu aralar görümcemi bana transfer edip kocamı anasına postalamayı düşünüyorum

oh çok şükür canım.
yaptırma bence de. ben hiç yaptırmadım. kafaya takmamak için.
burunlu paşa:)))))

evet illa ki çatlanacaksa çatlanıyor kızlar.
ben kremime çok güveniyorum. zaten sürmediğim yer çatladı. bakalım göbek de çatlarsa kreme olan güvenim bitecek
lan ne ara çatladı bi günde onu anlamadım. sağ lob gitmiş. sol lobda bir iki çatlak başlamış hemen kremledim inş kurtarırım orayı. ah totişkom ahhh

Son düzenleme:

markası ne canım eski çatlakları geçirse

Son ateş tablom böyle
son 3 gün. Beklemekten yoruldum artık

1. gün 36,4 regl
2. gün 36,4 reg
3- gün 36,5 regl
4. gün36,4
5. gün 36,4
6 gün 36,3
7. gün 36,6 ilişki
8 gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,3
11. gün 36,4 ilişki
12. gün36,4 çatlatma iğnesi
13. gün 36,4 ilişki +ovu. çift çizgi
14. gün 36,8 ilişki + ovu.çift çizgi
15. gün 36,6 ovu. çift çizgi
16. gün 36,7 ilişki +ovu. çift çizgi
17. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
18. gün 36,7 2. çizgi çok koyu değil ama bariz görünüyor
19. gün 36,6 ov.testi 2. çizgi silik, erken gebelik testi 2. çizgi silik
20. gün 36,7 ov. testi 2. çizgi silik kan tahlili 6,4 değeri
21. gün 36,7 ov. testi 2. çizgi silik
22. GÜN 36,7 ov. testi 2. çizgi silik
23. gün36,7 ov. testi 2. çizgi silik
24. gün 36,7
25. gün 36,8

ateşin güzel gidiyor 12. gündesin iki gün sonra ateşin böyle giderse bir test yap, gerçi ben olsam bugün yapardım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…