Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ateşin güzel gidiyor 12. gündesin iki gün sonra ateşin böyle giderse bir test yap, gerçi ben olsam bugün yapardım:)

kendimi adet olmaya yani en kötüye hazırladım o yüzden yapmayı düşünmüyorum ama şuanki ruh halimi de anlayamıyorum kötüyü düşünüyorum ama pozitif bir enerjim var. Herşeyin hayırlısı bakalım.

:)) sen bilirsin bekle o zaman:) inşallah testde de pozitifi görürsün

markası ne canım eski çatlakları geçirse

bephantol çatlak önleyici canım.
güya onarıyormuş görücez onarıyor mu:)
ama karnıma sürdüğüm yerlerde şimdilik çatlak yok. ki benim karnım hep gergindir dar olduğu için.
misal burdan bi arkadaşım çok kilolu hamile kaldı. benden 3 hafta ilerde ve karnı nerdeyse şişmanlık karnı gibi hala cıvık ama çatladı.

aaa iyi bende şöyle çok havalı pahalı bir marka sandım hemen alıyım sürüyüm ne olacak değil mi belki eskileri hafifletir sağol canım

Merhaba fistiklaarrr
Herkes iyidir Insallaahhh...
Cinsiyyet tahminleri baslamis hadi ben de tahmin soyliyeyim..
Rosechinaya bence kiz geliyooo...borana cok kiz istiyorum dilim kiz diyo ama niyeyse sanki erkekmis gibi geliyo bakalim hayirlisi neyse o olsun Insallahh... eflosa ama kiz yakistiririm ama bence de oglus gelicek...eflos eltininkinin cinsiyyeti bellimi onunki sanki kiz olucakmis gibi geliyooo

Nesdosum yaaa gecmis olsun diyeyim benim de gogsum 4.aydan catlamisti cok uzulmustum gobegimi beklerken gogsumun catlamasi ustelik 1inde hicbisey yoktu ama sag taraf feci hala da oyle sinirimi bozuyooo...ama gogusteki catlar sonra kayboluyo diyolar bi umut iste...ama gobegimde bundan sonra olur herhalde cunku simdi cok buyuyo ve gerildigini hiss ediyorum... ama tuhaf olan tek catlayan sag gogsum ve 3gundur gece gunduz coook sma cok kasiniyor krem nemlendiri fayda etmiyo..baska yer kasinsa catliycak diycem ama yer kalmadiki daha neresi catliycakki anlamadimmm

aaa iyi bende şöyle çok havalı pahalı bir marka sandım hemen alıyım sürüyüm ne olacak değil mi belki eskileri hafifletir sağol canım
canım 60 tl krem.
ben zamanında kampanyadan almıştım. şimdi bitmiş hiçbir yerde kampanya bulamadım.
kuzum bende kaşıntı bile olamadı.
inş çatlamayız canım daha fazla. tek umudum yaza denk geliyoruz ve hep terlicez nemli kalıcaz.

O hakediyor başının etinin yenilmesin, hatta az bile yapıyorum walla. Ayy efloşş aynen ben de kocama çok kırgınım kızgınım göresim yok şuan. Cuma gününden beri bir tavır bir soğukluk bir odunluk walla kafasını kırmamak için zor duruyorum
Kim bilir neyi taktı kafasına da sorun yaptı. Söylemiyor da. Ama sanki benim kocam değil gibi, tavırları çok değişik bikaç gündür. Bu sabah "Ya sabır çekiyorum ve sayıyorum daha ne kadar böyle devam edeceksin diye" dedim..
Her lafına kırılıyorum şuanda:26:

evet burunlu paşa
İnşalah daha fazla çatlamazsın cnm, bide belki krem onarır çatlakları

kızlar 19. haftadan beri karnımın bi yanı top gibi oluyor.
braxton hicks kasılmalarıymış.
bazen çok sık yaşıyorum son zamanlarda günde belki 10-15 kez oluyor.
dr umu aradım nst ye girceksin dedi.
sizde 7. ayda durumlar nasıldı. karnım yamuk geziyorum resmen. 30 sn sonra filan iniyor.

Canım şimdi gg ye baktım orda var indirimli 40 a var 50 ye var:)) bak linki veriyim ama son kullanma tarihi eyülüle kadar sen nerden almıştın netten mi? Bio oildi aklımda ki onu da pek övüyorlar ama bu dediği de güzele benziyor:44: tabi bununda fiyatı az değilmiş gerçi lireacın yanında hafif kalıyor

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bepanthol-150ml-kargo-bedava-114988541

canım ben onları görmedim. eylüle kadarsa almam. çünkü doğum sonrası da sürcekmişiz bi müddet.
cutenin dediği de güzelmiş. pregnacare. lierac hayatta almam ben sırf ismine o kadar para vermem. onun yerine normal bephanten sürerim.
ben eczanemizde.com dan aldım.

Son düzenleme:
aaa sen bilmiyorsun canım biz hamile değiliz ki kocalarımız hamile ya deli olucam bende bir ev süpürmüyor anası bile kızmış bir sürü ben napıyım sen söyle bana sabah dedim ki saat altıydı malum horozumuz beşde kalkıyor biz yatak keyfi yapıyoruz onunla hadi x bey kalk tıraşını ol çünkü ütünü yapmıycam bundan sonra kendin yapacaksın dedim niye diyor bana bir kere bile yardımın olmuyor bundan sonra benden sana ilgi iş bekleme dedim peki öyle olsun dedi bende oldu bile dedim ohhhhhh sende tavıra tavır yap bu ne ya hu sinir ediyorlar

canım benimde oluyordun senin ki gibi normal geldi bana, nst de anlaşılır zaten ama sancı çıkacağını sanmıyorum, stres anında daha çok olur strese girip bir şeyleri takma kafana

Canım bu bir tanesi bir kaç farklı satıcı var bakarsın istersen gg ye, cutenin dediğide aklımda yine de not edeyim ben onu da:) artık karar vereyim hangisini alıcağımı ama genetik benimki canım annemde aynı benim gibi ablalarımda

anacım sabah akşam oluyor. bazen diyorum kafası mı bu sıpanın çünkü kıpraşıyor içerde.
stres faktörüm yok desem az olur şu böbrek meselesine. iki haftadır daha iyiyim çok şükür. kızıma yansımasını hiç istemem ama insan endişe ediyor.

Canım toplanmayla kafasını ayırt edersin kasılıyorsun toplanınca, bebişin etkilenmez korkma canım hem senin böbreğin iyi olacak diyorum ben sana benimkinin poposu sağımdaydı böyle sivrice çıkıyordu dikiyordu popoyu biz başı zannediyorduk canım için rahat etmezse gir nst ya ama dediğim gibi sancı çıkmaz bence

benim kuzu acıktı ben kaçar

inşallah iyisinizdir anne oğul

ohh tahminlere baak :)))) eşim geçen hafta rüyasında görmüş erkek miş.. o erkek istioda ondan benimkine bak benim görmem gerekio rüyaları ona malum oluo inş canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)

evet unutmuşum canım pardon, hamile kocalarımıza ilgi göstermemiz, kaprislerine eyvallah etmemiz lazım bizim, zaten zor günler geçiriyorlar di mi
Süpürgeyi elime alınca aa süpürme süpürme yorma kendini der, kendi süpürmez. O zaman temizlikçi çağıracağım diyorum, aaa ne gereği var ben süpürürüm der ama yine süpürmez Meyve dolu bir leğen vardı, ben taşımayayım diye aşağıda bıraktım. Bu çıkarmış yukarı getirmiş tezgahın üzerien koymuş. Be mübarek buzdolabına kim koyacak. Kaldırabilsem zaten ben çıkarırdım yukarı. Sonra da bana soruyor bugün, "ee bu kirazlar ne olacak böyle?" walla onlara sıra gelmedi dedim, en kötü ihtimalle bozulurlar atarız dedim
Dün yazlıkları çıkardım, kışlıkları kaldırdım, 4 makina çamaşır yıkadım astım topladım kaldırdım fln, bide küçük balkonla terası yıkadım, belim koptu. Eğer dermanım kalsaydı süpürge de yapacaktım ama sızmışım. Bu işten geldi, kvler biyere şenliğe gitmişlerdi. E sen niye gitmedin onlarla diyor bide
Ölmüşüm bitmişim zaten, daha evde dünya iş var, şenlik düşüncek halim mi var benim, dalga geçiyor sanki adam yaa.. Ayy çok dolmuşum çokkk
Hiç böyle değildi, yardım ederdi, ilgi gösterirdi, bikaç gündür şeytan kaçtı içine

bence senin kız gibi canım, birden öyle hissettim

Hoş bulduuum çokkk saooll😁peki o renk akıntın da çatlayana kadar suruyor muu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…