ateşin güzel gidiyor 12. gündesin iki gün sonra ateşin böyle giderse bir test yap, gerçi ben olsam bugün yapardım:)
kendimi adet olmaya yani en kötüye hazırladım o yüzden yapmayı düşünmüyorumama şuanki ruh halimi de anlayamıyorum kötüyü düşünüyorum ama pozitif bir enerjim var. Herşeyin hayırlısı bakalım.
markası ne canım eski çatlakları geçirse
bephantol çatlak önleyici canım.
güya onarıyormuş görücez onarıyor mu:)
ama karnıma sürdüğüm yerlerde şimdilik çatlak yok. ki benim karnım hep gergindir dar olduğu için.
misal burdan bi arkadaşım çok kilolu hamile kaldı. benden 3 hafta ilerde ve karnı nerdeyse şişmanlık karnı gibi hala cıvık ama çatladı.
canım 60 tl krem.aaa iyi bende şöyle çok havalı pahalı bir marka sandımhemen alıyım sürüyüm ne olacak değil mi belki eskileri hafifletir sağol canım
kuzum bende kaşıntı bile olamadı.Merhaba fistiklaarrr
Herkes iyidir Insallaahhh...
Cinsiyyet tahminleri baslamis hadi ben de tahmin soyliyeyim..
Rosechinaya bence kiz geliyooo...borana cok kiz istiyorum dilim kiz diyo ama niyeyse sanki erkekmis gibi geliyo bakalim hayirlisi neyse o olsun Insallahh... eflosa ama kiz yakistiririm ama bence de oglus gelicek...eflos eltininkinin cinsiyyeti bellimi onunki sanki kiz olucakmis gibi geliyooo
Nesdosum yaaa gecmis olsun diyeyim benim de gogsum 4.aydan catlamisti cok uzulmustum gobegimi beklerken gogsumun catlamasi ustelik 1inde hicbisey yoktu ama sag taraf feci hala da oyle sinirimi bozuyooo...ama gogusteki catlar sonra kayboluyo diyolar bi umut iste...ama gobegimde bundan sonra olur herhalde cunku simdi cok buyuyo ve gerildigini hiss ediyorum... ama tuhaf olan tek catlayan sag gogsum ve 3gundur gece gunduz coook sma cok kasiniyor krem nemlendiri fayda etmiyo..baska yer kasinsa catliycak diycem ama yer kalmadiki daha neresi catliycakki anlamadimmm
O hakediyor başının etinin yenilmesin, hatta az bile yapıyorum walla. Ayy efloşş aynen ben de kocama çok kırgınım kızgınım göresim yok şuan. Cuma gününden beri bir tavır bir soğukluk bir odunluk walla kafasını kırmamak için zor duruyorumoh oh maşallah paşanayaptırmayın kız şu taramaları bak ben yaptırmadım kafam rahattı yine yaptırmıycam yeme bakıyım kocanın başını daha da artsın canım keyfin amin
Ben sinirliyim kırgınım yorgunum, bıktım kocamın odunluklarından görmek bile istemiyorum bu aralargörümcemi bana transfer edip kocamı anasına postalamayı düşünüyorum
evet burunlu paşaoh çok şükür canım.
yaptırma bence de. ben hiç yaptırmadım. kafaya takmamak için.
burunlu paşa:)))))
evet illa ki çatlanacaksa çatlanıyor kızlar.
ben kremime çok güveniyorum. zaten sürmediğim yer çatladı. bakalım göbek de çatlarsa kreme olan güvenim bitecek
lan ne ara çatladı bi günde onu anlamadım. sağ lob gitmiş. sol lobda bir iki çatlak başlamış hemen kremledim inş kurtarırım orayı. ah totişkom ahhh
canım 60 tl krem.
ben zamanında kampanyadan almıştım. şimdi bitmiş hiçbir yerde kampanya bulamadım.
kuzum bende kaşıntı bile olamadı.
inş çatlamayız canım daha fazla. tek umudum yaza denk geliyoruz ve hep terlicez nemli kalıcaz.
Canım şimdi gg ye baktım orda var indirimli 40 a var 50 ye var:)) bak linki veriyim ama son kullanma tarihi eyülüle kadarsen nerden almıştın netten mi? Bio oildi aklımda ki onu da pek övüyorlar ama bu dediği de güzele benziyor:44: tabi bununda fiyatı az değilmiş gerçi lireacın yanında hafif kalıyor
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bepanthol-150ml-kargo-bedava-114988541
aaa sen bilmiyorsun canım biz hamile değiliz ki kocalarımız hamileO hakediyor başının etinin yenilmesin, hatta az bile yapıyorum walla. Ayy efloşş aynen ben de kocama çok kırgınım kızgınım göresim yok şuan. Cuma gününden beri bir tavır bir soğukluk bir odunluk walla kafasını kırmamak için zor duruyorum
Kim bilir neyi taktı kafasına da sorun yaptı. Söylemiyor da. Ama sanki benim kocam değil gibi, tavırları çok değişik bikaç gündür. Bu sabah "Ya sabır çekiyorum ve sayıyorum daha ne kadar böyle devam edeceksin diye" dedim..
Her lafına kırılıyorum şuanda:26:
evet burunlu paşa
İnşalah daha fazla çatlamazsın cnm, bide belki krem onarır çatlakları
kızlar 19. haftadan beri karnımın bi yanı top gibi oluyor.
braxton hicks kasılmalarıymış.
bazen çok sık yaşıyorum son zamanlarda günde belki 10-15 kez oluyor.
dr umu aradım nst ye girceksin dedi.
sizde 7. ayda durumlar nasıldı. karnım yamuk geziyorum resmen. 30 sn sonra filan iniyor.
canım ben onları görmedim. eylüle kadarsa almam. çünkü doğum sonrası da sürcekmişiz bi müddet.
cutenin dediği de güzelmiş. pregnacare. lierac hayatta almam ben sırf ismine o kadar para vermem. onun yerine normal bephanten sürerim.
ben eczanemizde.com dan aldım.
aaa sen bilmiyorsun canım biz hamile değiliz ki kocalarımız hamileya deli olucam bende bir ev süpürmüyor anası bile kızmış bir sürü ben napıyım sen söyle bana sabah dedim ki saat altıydı malum horozumuz beşde kalkıyor biz yatak keyfi yapıyoruz onunla hadi x bey kalk tıraşını ol çünkü ütünü yapmıycam bundan sonra kendin yapacaksın dedim niye diyor bana bir kere bile yardımın olmuyor bundan sonra benden sana ilgi iş bekleme dedim peki öyle olsun dedi bende oldu bile dedim ohhhhhh sende tavıra tavır yap bu ne ya hu sinir ediyorlar
canım benimde oluyordun senin ki gibi normal geldi bana, nst de anlaşılır zaten ama sancı çıkacağını sanmıyorum, stres anında daha çok olur strese girip bir şeyleri takma kafana
anacım sabah akşam oluyor. bazen diyorum kafası mı bu sıpanın çünkü kıpraşıyor içerde.
stres faktörüm yok desem az olur şu böbrek meselesine. iki haftadır daha iyiyim çok şükür. kızıma yansımasını hiç istemem ama insan endişe ediyor.
Merhaba fistiklaarrr
Herkes iyidir Insallaahhh...
Cinsiyyet tahminleri baslamis hadi ben de tahmin soyliyeyim..
Rosechinaya bence kiz geliyooo...borana cok kiz istiyorum dilim kiz diyo ama niyeyse sanki erkekmis gibi geliyo bakalim hayirlisi neyse o olsun Insallahh... eflosa ama kiz yakistiririm ama bence de oglus gelicek...eflos eltininkinin cinsiyyeti bellimi onunki sanki kiz olucakmis gibi geliyooo
Nesdosum yaaa gecmis olsun diyeyim benim de gogsum 4.aydan catlamisti cok uzulmustum gobegimi beklerken gogsumun catlamasi ustelik 1inde hicbisey yoktu ama sag taraf feci hala da oyle sinirimi bozuyooo...ama gogusteki catlar sonra kayboluyo diyolar bi umut iste...ama gobegimde bundan sonra olur herhalde cunku simdi cok buyuyo ve gerildigini hiss ediyorum... ama tuhaf olan tek catlayan sag gogsum ve 3gundur gece gunduz coook sma cok kasiniyor krem nemlendiri fayda etmiyo..baska yer kasinsa catliycak diycem ama yer kalmadiki daha neresi catliycakki anlamadimmm
:)) sen bilirsin bekle o zaman:) inşallah testde de pozitifi görürsün
evet unutmuşum canım pardon, hamile kocalarımıza ilgi göstermemiz, kaprislerine eyvallah etmemiz lazım bizim, zaten zor günler geçiriyorlar di miaaa sen bilmiyorsun canım biz hamile değiliz ki kocalarımız hamileya deli olucam bende bir ev süpürmüyor anası bile kızmış bir sürü ben napıyım sen söyle bana sabah dedim ki saat altıydı malum horozumuz beşde kalkıyor biz yatak keyfi yapıyoruz onunla hadi x bey kalk tıraşını ol çünkü ütünü yapmıycam bundan sonra kendin yapacaksın dedim niye diyor bana bir kere bile yardımın olmuyor bundan sonra benden sana ilgi iş bekleme dedim peki öyle olsun dedi bende oldu bile dedim ohhhhhh sende tavıra tavır yap bu ne ya hu sinir ediyorlar
canım benimde oluyordun senin ki gibi normal geldi bana, nst de anlaşılır zaten ama sancı çıkacağını sanmıyorum, stres anında daha çok olur strese girip bir şeyleri takma kafana
bence senin kız gibi canım, birden öyle hissettimohh tahminlere baak :)))) eşim geçen hafta rüyasında görmüş erkek miş.. o erkek istioda ondanbenimkine bak benim görmem gerekio rüyaları ona malum oluo inş canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)
maşallah canım oğluna üniversiteyi bitirdiğini görürsün inşallah, ultrasonunda iyi geçer inşaallah
sağol canım inşallah dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi boş sende gönlüne göre ismini koyarsın inşallah yavrularının
inşallah bebektendir, kv deyi de salla gitsin iyi yapıyorsun böyle
ollldduuuuu canım başkahey Allah'ım taşınmayı bilmiyor bu insanlar heralde pess yani birde sınavın var ne kadar zor olduğunu biliyorum görümcem kaç gündür uykusuz, inşallah güzel geçmiştir canım sınavların emeklerin boşa gitmez mezun olursun inşaallah
hepimiz aynıyız canım senden kalır yanım yokta düşünmemeye çalışıyorum:)
hoş geldin benim akıntım olunca çatlamam 4-5 günü buluyor bu günleri kaçırma aynen 11. 12. gün başlıyor 16. gün çatlıyorum genelde
ay canım kıyamam sinir bozucu oluyor anlıyorum ne yapalım az kaldı diye teselli et kendini benimde haftaya çarşamba
canım çok geçmiş olsun doktora git bence
hoş geldin ateş ölçtüğün günlerin yanına kaçıncı gün olduğunu yazarsan daha kolay olur bizim için yorumlamak, birde hep aynı saat olacak sabit mesela ya 7:40 ya 8:00 bu önemli
ayyy maşallah ayyyy ne oluyoruz paşalar topiği olacak
canım başınız sağolsun Allah sabır versin ailesine çocuklarına
o günler geçti bak bu sene sana hediye bir bebek geldi
hoş geldin 16. gün çatlamış görünüyor
canım dur bakalım inşallah bunlar hamileli belirtisidir
canım bazen öyle ağrılar olabilir bolca dinlen yorma kendini doktoruna güven
canım hayıt çok güzel bir bitki bence sakıncası olmaz
henüz çatlamamış gün aşırı ilişkiye devam bu günler önemli
ohh nukram iyi yapmışsın kafan dağılmış azcık, canım idrar durumunda normal bende sen gibiydimsakın azaltma suyu
günaydın canım bu ay düşünme artık happy bence bu ayı unutmaya çalış önümüzde ki ayda başak bir doktor bulmanı tavsiye ediyorum doktorunu gözüm tutmadı işin açığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?