Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nesdosum basladigi haftayi hatirlamiyorum canim ama o kasilmalar bende de oluyor gun icinde 4 5kez ve 35 40saniye devam etmesi normal diye biliyorum...hem kasilma olunca insanin kalbi sikismis gibi carpiyo ya karin da tas gibi oluyor ilk once korkmustum saat falan tuttum ne sıklikla oluyo diye ama mak gunde 5kez mak 45saniye 1dk suruyo o da maksimum yani...ondan sonra dka gitmistim zaten hic bi sorun yok demisti ben de onda sonra sorun etmedim...ama sen gunde 10 15kez diyosun :44: bilemedim canim Insallah sorun degildir...hem stresden de oluyor o kasilmalar bildiyim kadariylaa...bildiyim bu kadar canim..nst.de insallah yolunda cikar hersey...
Gonlundeki neyse o olsun canim benim..hayirlisi neyse o olsun...ama gercekten kendimizi 1ine sartlandirmak dogru degil..sonra aksi cikinca sanki onu istemiyormusuz gibi uzuluyoruz kendimize gelmemiz zaman aliyo...gonlumuzde yatan erkek ya kiz ama inanki haftalar ilerledikce ne kadar gereksiz bisey oldugunu daha iyi anliyoruz...simdi diyorum kendime ne cok dusunmustum kizmi erkekmi diye ama ne kadar anlamsiz gereksiz dusunceymis...o kadar onemsiz kii..Rabbim saglikli bi melek nasip etsin hepimize ve biz de onlara cok iyi anne ola biliriz Insallahhh..

Ahh bu kocalarr kocattılar bize gerçekten
hadi bakalım inş canım hayırlısı haftaya 12+3 de kontrolüm var hemde 2 dr.da ozaman zorlayacağım dr.umu

amin aynen canım zaten inan ki hiiiç düşünmüyorum.. etrafımdakiler soruyor ya hissetmiyormusun fln die.benim bu yaşadıklarımın stresinden zaten düşünemedim başından beri sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyorum Allahtan inşş

cevap için teşekkürler canım, bu arada sağlıkla kucağına al yavrunu inş, çokta yorma kendini

Hosbuldum Canim tsk ederim cevabin icin, soyle yazayim ozamman

15.gun 36.6. (catlatma ignesinden sonraki 7.gun de basladim)
16.gun 36.7
17.gun 36.7
18.gun 36.8
19.gun 36.9
20.gun 36.7
21.gun 36.8

Seninde hayilirsi olsun Canim rabbim hayirlisiya kucagina almayi nasip etsin ins saglikla buyut

Insallah olur canim. Bu arada hayit tohumundan cay yapmayi istiyorum ama cok yogun oldugum icin bazen yemek yemege bile vaktim olmuyor. Hayitin sallama cay seklinde olani da varmis ben birkac yere bakrim aktara bukamadim internette de goremedim. Internette bildiginiz bir site var mi alayim

inş kuzum. bakalım çarşamba kontrolüm var. belki hemen nst ye alır dr. çünkü nst ye girmen gerek demişti bana.

Hayit tohumunun hazir sallama caylari da varmis ariyorum ama bulamadim internnette bildiginiz bir site falan varmi saftan almak istiyorum

Hayitin hazir sallana caylarindan bakiyorum. Bildigin herhangi bir internet sitesi var mi acama satin almak icin. Herkese soruyorum artik. Bukamadim hic bir yerden

Simdi geldim hastaneden eve ultrason güzel geçti çok şükür hic bi sorun yok dedi 620 gr olmuş
Bende soracak tim unuttum sududaklarda sorun oluyoya yok dimi öyle bise diye gerçi olsa söylerdi dimi kagitta herşeyin görünümüne normal yazmis perinatolog bide ultrasonu yapan yarinda doktora gidip gostericem bide seker yüklemesi yapilacak sanirsam

Slm.kkızlar bugün kontrolum vardı.maalesef icerdeki kanaama hâlâ devam ediyormus.dr.böyle sağlıklı bir bebeğini zarar görmesi beni bile üzer dedi.sadece wc.ye izin var dedi.bebeğini gayet saglikli oldugunu soyledi.tek sıkıntı icerdeki kanama dedi.haftaya tekrar cagiirdi..başı govdesi sekillenmisti inşallah rabbim bebeeyimi korur.

Buarada CRL 9.1MM yazıyor.sizce iyimi.bakın bi gelişimi sizde secebilcekmisiniz teyzeleri

Eklentiler

• $20140609_142109.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 43
Gecmis olsun canim...insallah durur bu kanama zarar gormez bebisin....dinlen bol bol..hani komsularim iyi falan diyordun ya yemeklerini falan onlar yspsa islerini cocuklarin esin yapsa atlatirsin bu sureci insallah...

Gecmis olsun canim...insallah durur bu kanama zarar gormez bebisin....dinlen bol bol..hani komsularim iyi falan diyordun ya yemeklerini falan onlar yspsa islerini cocuklarin esin yapsa atlatirsin bu sureci insallah...

Sağol canım.komşularla yapar sağolsunlar.ama eşimi arayıp anlattim oda dokunma hicbiseye dedi.sabah 9 da geldim dr.'dan birkez wc.kalktım okadar çocuklar evdeya onlar topladılar ortayı

Canim drun sozunden cikma neolursa olsun is guc yapma.cagir birini yaninda kalsin annen kardesin falan.dua ettim bebisin icin.allahim korusun onu.

Bende katilabilcekmiyim hamileler kervanina :)) kendimi oyunda yaramazlik yapip tek basina kalan cocuklar gibi hissettim birden :)) bugun cok sukur iyiyim kizlar ama belim kasigim hala agriyo ve ayaklarim isinmiyo.buz gibiler.yattim hic kalkmadim kendime izin verdim bugun hicbir is yapmadim.hamisler sizde lutfen her isi yapmayin.sagliginiz ve bebisiniz daha onemli.pratige kacin biraz detayci olmayin belli bir sure.dogumdan sonra doya doya yaparsiniz ev islerinizi.es dost akraba bi isin ucundan tutturuverin.yakinimda olsaniz hepinize yardim ederdim valla.ben hamilelere hic kiyamiyorum ya.emin olun tanidik bi hamile olsun kapisini calmaya utanirim.zaten iki canli yorulurmu hic. Allahim hamile kardeslerimizin isini gucunu sagligini huzurunu kolaylastir zorlastirma.amin.

canım geçmiş olsun bak bebeğin ne güzel sağlıklıymış o yüsden hiç birşey yapmak yoookk bol bol yat dinlen canım haftaya bitecek inş kanaman

Buarada CRL 9.1MM yazıyor.sizce iyimi.bakın bi gelişimi sizde secebilcekmisiniz teyzeleri

maşallah Allahım korusun miniğini

maşallah canım Allah korusun sorun olsa söylemezmi dr.un bunu göze alamazlar içini ferah tut tatlım

Allahım razı olsun kızlar.esimin heyheyleri gelmezse bana ondan daha iyi yardım edicek kimse düşünemiyorum.azonce geldi spora gitti.sen sakın kalkma ben gelince yemeği yaparım dedi.anlama maşallah şaşırdım.olanlarda onla gitti.bi kase yoğurtlu biraz ekmeği önüme koyup gittiler.korkuyorum kızlar.karşımda sürekli bilseler fısıldıyor.sag böbreğini ağrıyor.dr.bunuda söyledim önce bebeyinin güvende oldugunu görelim sonra sıra ona gelsin dedi

Ahh bu kocalarr kocattılar bize gerçekten
hadi bakalım inş canım hayırlısı haftaya 12+3 de kontrolüm var hemde 2 dr.da ozaman zorlayacağım dr.umu
Ahhh ahhh bu kocaları napmalı bilmem Zorla biraz, en azından tahmin yapıyorlar canım o haftada

bence sallama almayın, aktardan açıktan al. En iyi poşet çaylarda bile renklendirici var, doğallığını kaybediyor. En güzeli kendiniz alıp demlemeniz.

Bitki çayı demleme fincanları var, onlardan edin bitane, o zaman sallama çay kadar kolay olacak doğalını yapman da

canım gözün aydın, sorun olsa kesin söylerdi vesvese yapma sen de benim gibi.

ahh boranımmm ahhh sana yat dedik kalkma dedik, neyseki doktorun yasaklamış. Zor gelir biraz sana ama sabret gülüm, bak bebişinin maşallahı varmış, lütfen onun hatrı için yat hiç bişey yapma. Progesteronun iğnesinden fln vermedi mi canım?

canım maşallah gayet iyi boyu, benimki de bu haftada 9.6mm'di

Elbette katılacaksın canım, az daha sabır

Son düzenleme:
Tez zamanda rabbim ssanada nasip edicekler ınan.m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…