Allahım razı olsun kızlar.esimin heyheyleri gelmezse bana ondan daha iyi yardım edicek kimse düşünemiyorum.azonce geldi spora gitti.sen sakın kalkma ben gelince yemeği yaparım dedi.anlama maşallah şaşırdım.olanlarda onla gitti.bi kase yoğurtlu biraz ekmeği önüme koyup gittiler.korkuyorum kızlar.karşımda sürekli bilseler fısıldıyor.sag böbreğini ağrıyor.dr.bunuda söyledim önce bebeyinin güvende oldugunu görelim sonra sıra ona gelsin dedi
Ahhh ahhh bu kocaları napmalı bilmemZorla biraz, en azından tahmin yapıyorlar canım o haftada
bence sallama almayın, aktardan açıktan al. En iyi poşet çaylarda bile renklendirici var, doğallığını kaybediyor. En güzeli kendiniz alıp demlemeniz.
Bitki çayı demleme fincanları var, onlardan edin bitane, o zaman sallama çay kadar kolay olacak doğalını yapman da
canım gözün aydın, sorun olsa kesin söylerdi vesvese yapma sen de benim gibi.
ahh boranımmm ahhh sana yat dedik kalkma dedik, neyseki doktorun yasaklamış. Zor gelir biraz sana ama sabret gülüm, bak bebişinin maşallahı varmış, lütfen onun hatrı için yat hiç bişey yapma. Progesteronun iğnesinden fln vermedi mi canım?
canım maşallah gayet iyi boyu, benimki de bu haftada 9.6mm'di
Elbette katılacaksın canım, az daha sabır
Allahım razı olsun kızlar.esimin heyheyleri gelmezse bana ondan daha iyi yardım edicek kimse düşünemiyorum.azonce geldi spora gitti.sen sakın kalkma ben gelince yemeği yaparım dedi.anlama maşallah şaşırdım.olanlarda onla gitti.bi kase yoğurtlu biraz ekmeği önüme koyup gittiler.korkuyorum kızlar.karşımda sürekli bilseler fısıldıyor.sag böbreğini ağrıyor.dr.bunuda söyledim önce bebeyinin güvende oldugunu görelim sonra sıra ona gelsin dedi
Evet canım doğru söylüyorsun ınş.rabbim sağlıkla bize bağışlar kuzumuAynen canim bobrek sonraki mesele.icine vesvese verme canim.bunun ilaci dinlenmek.bebisini sen guvene alicaksin.bunun icinde hareket etmiceksin.rabbim dermansiz dert vermesin.onun yasicak omru varsa biseycik olmaz.allaha sigin.elini karnina gotur salavat getir bol bol.
Ahhh ahhh bu kocaları napmalı bilmemZorla biraz, en azından tahmin yapıyorlar canım o haftada
bence sallama almayın, aktardan açıktan al. En iyi poşet çaylarda bile renklendirici var, doğallığını kaybediyor. En güzeli kendiniz alıp demlemeniz.
Bitki çayı demleme fincanları var, onlardan edin bitane, o zaman sallama çay kadar kolay olacak doğalını yapman da
ahh boranımmm ahhh sana yat dedik kalkma dedik, neyseki doktorun yasaklamış. Zor gelir biraz sana ama sabret gülüm, bak bebişinin maşallahı varmış, lütfen onun hatrı için yat hiç bişey yapma. Progesteronun iğnesinden fln vermedi mi canım?
Dk bana gunde 1saat yurumekten cok zarar gelmez dedi..ama bunu da benim icin izin verdi evde sikilirsam kisa yuruyus yapa bilirim anlaminda..is yapmak falan yine yasakti...ben de o 1saatlik iznimi kendi hafif islerimi yapmaya harciyordum yani pencereler falan acik ya hep toz oluyo iste onlari silmek evi yuzey toplamak ne bileyim kv.min yapmasindan utandigim seyleri yapiyordum giysileri falan makineye atip serip utulemek..ama son 4 5gundur biraz fazla kaciriyorum galiba tvde bisey goruyorum hadi bunu yapayim diyip geciyorum mutfaga simdi bakiyorum da son 1haftada hergunumun cogu mutfakta gecmis kv bu aralar sık gelemiyo bulasiklar falan hep yikiyorum aman nolucak diye...ayakta olunca daha rahatim sanki hic hamile degilmisim gibi ama gelip uzandiktan sonra belim agriyo ayakta ama hic bisey hiss etmiyorum..ustelik suyun acilmasi falan bunlari da cok okudum hani nirden olurmus ya..bazen asagi tarafimda farkli agri hiss ettiyimde panik oluyorum ya bisey olursa diye...korkudan kipordamiyorum...simdi diyorum iyiki dk bana 1saat demis 2 3saat dese hic uzanmazmisimmmRabbim korusun meleklerimizi...ama ben cok dikkatsizim son zamanlar bana kizsin birileriiii
amin canım amin....böğürtlen neye iyi geliyor ki?
Çok gecmis olsun cnm doktoru dinle sen inş hic bi sorun cikmaz benim kardesimdede vardi iç kanama çok yormustu kendini 1.5 yasinda krizi vardi çünkü dinlenince geçmişti çok şükür ben bile dinlenmeye basladimda geçti kuyruksokumu agrimSlm.kkızlar bugün kontrolum vardı.maalesef icerdeki kanaama hâlâ devam ediyormus.dr.böyle sağlıklı bir bebeğini zarar görmesi beni bile üzer dedi.sadece wc.ye izin var dedi.bebeğini gayet saglikli oldugunu soyledi.tek sıkıntı icerdeki kanama dedi.haftaya tekrar cagiirdi..başı govdesi sekillenmisti inşallah rabbim bebeeyimi korur.
Sorma yaa bu anksiyete yedi bitirdi benicanım geçmiş olsun bak bebeğin ne güzel sağlıklıymış o yüsden hiç birşey yapmak yoookkbol bol yat dinlen canım haftaya bitecek inş kanaman
maşallah Allahım korusun miniğini
maşallah canımAllah korusun sorun olsa söylemezmi dr.un bunu göze alamazlar içini ferah tut tatlım
Aynen cnm saolAhhh ahhh bu kocaları napmalı bilmemZorla biraz, en azından tahmin yapıyorlar canım o haftada
Yaa güzelim yat yatabiliyoken asagi tembellikte zirve yap gerekirse sonra cook kalacan ayakta öyleddüşünDk bana gunde 1saat yurumekten cok zarar gelmez dedi..ama bunu da benim icin izin verdi evde sikilirsam kisa yuruyus yapa bilirim anlaminda..is yapmak falan yine yasakti...ben de o 1saatlik iznimi kendi hafif islerimi yapmaya harciyordum yani pencereler falan acik ya hep toz oluyo iste onlari silmek evi yuzey toplamak ne bileyim kv.min yapmasindan utandigim seyleri yapiyordum giysileri falan makineye atip serip utulemek..ama son 4 5gundur biraz fazla kaciriyorum galiba tvde bisey goruyorum hadi bunu yapayim diyip geciyorum mutfaga simdi bakiyorum da son 1haftada hergunumun cogu mutfakta gecmis kv bu aralar sık gelemiyo bulasiklar falan hep yikiyorum aman nolucak diye...ayakta olunca daha rahatim sanki hic hamile degilmisim gibi ama gelip uzandiktan sonra belim agriyo ayakta ama hic bisey hiss etmiyorum..ustelik suyun acilmasi falan bunlari da cok okudum hani nirden olurmus ya..bazen asagi tarafimda farkli agri hiss ettiyimde panik oluyorum ya bisey olursa diye...korkudan kipordamiyorum...simdi diyorum iyiki dk bana 1saat demis 2 3saat dese hic uzanmazmisimmmRabbim korusun meleklerimizi...ama ben cok dikkatsizim son zamanlar bana kizsin birileriiii
Canim mesajini okudum simdi de vazgectim test gilan yaptirmaktan. Olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak zaten 1,5 hafta sonra belli olacak. Stresi cok yordu beni bu ayki yumurta takibinin. Bu ay umut yok dedi de once sonra birden buyudu. İgne oldum atesim yukselmedi. Gittim ctlmis dedi. Atesim dun yukseldi bugun dustu. Ne olacaksa olacak yapacak bisey yok hayirlisi olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kardeşinin gebeligi kaç haftalıktır.nekadar süre yattı.bide yavaş yavasmi geçti biandami yok olduÇok gecmis olsun cnm doktoru dinle sen inş hic bi sorun cikmaz benim kardesimdede vardi iç kanama çok yormustu kendini 1.5 yasinda krizi vardi çünkü dinlenince geçmişti çok şükür ben bile dinlenmeye basladimda geçti kuyruksokumu agrim
Sorma yaa bu anksiyete yedi bitirdi beni
Aynen cnm saol
Yaa güzelim yat yatabiliyoken asagi tembellikte zirve yap gerekirse sonra cook kalacan ayakta öyleddüşün
Icinden ne geliyorsa onu yap canim. Iyi yapmissin. Atesin de yukselmis.
Belki gec yukseldi. Hakkinda hayirlisi.
Benim.doktorumla ilgili şüphem vardi o yüzden progesteron testi yaptirmistim.
Bu sayede suphelerimden emin olmustum.
Inşallah hayirli haberini okuyacagim burdan :)
Canım kardeşinin gebeligi kaç haftalıktır.nekadar süre yattı.bide yavaş yavasmi geçti biandami yok oldu
Dun aksam mide kasilmalarimdan sonra bi elma nane limon biraz rahatlayip yattim.ama hala yogun bir sekilde gazim var.ve sabah kalkinca tuvalette ic camasirima baktim kahve gibi ama acik lekelenme olmus ayin 15 ile 20 arasi beklenen adetim.bu yumurtlama lekesi olamaz.icimden bir his hamileyim diyo ben bukadar yogun gaz hic yasamadim.ve goguslerim aciyo kizlar ve daha dik duruyo sanki :) akintimda var.dua edin kizlar bana gelsin artik sipam.cok umutlandim.nezaman test yapim daha erken demi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?