seni ve boranı gelip yatağınıza zincirlemek istiyorum cancağızımDk bana gunde 1saat yurumekten cok zarar gelmez dedi..ama bunu da benim icin izin verdi evde sikilirsam kisa yuruyus yapa bilirim anlaminda..is yapmak falan yine yasakti...ben de o 1saatlik iznimi kendi hafif islerimi yapmaya harciyordum yani pencereler falan acik ya hep toz oluyo iste onlari silmek evi yuzey toplamak ne bileyim kv.min yapmasindan utandigim seyleri yapiyordum giysileri falan makineye atip serip utulemek..ama son 4 5gundur biraz fazla kaciriyorum galiba tvde bisey goruyorum hadi bunu yapayim diyip geciyorum mutfaga simdi bakiyorum da son 1haftada hergunumun cogu mutfakta gecmis kv bu aralar sık gelemiyo bulasiklar falan hep yikiyorum aman nolucak diye...ayakta olunca daha rahatim sanki hic hamile degilmisim gibi ama gelip uzandiktan sonra belim agriyo ayakta ama hic bisey hiss etmiyorum..ustelik suyun acilmasi falan bunlari da cok okudum hani nirden olurmus ya..bazen asagi tarafimda farkli agri hiss ettiyimde panik oluyorum ya bisey olursa diye...korkudan kipordamiyorum...simdi diyorum iyiki dk bana 1saat demis 2 3saat dese hic uzanmazmisimmmRabbim korusun meleklerimizi...ama ben cok dikkatsizim son zamanlar bana kizsin birileriiii
ezmeden demle cnm, ezince acı oluyormuşHaklisin canim bu daha mantikli :))) hayit tohumu aldimda bunlari ezerek mi kullamam lazim
yusramm ben de özledim kuzumson sayfalardan okuduğum kadarıyla
Boranim kuzum bebeğin saglikliymis sukurler olsun ama sende kalkma yat dinlen geçecek inşallah
Derya paşa demek masallah erkek topigi oldu. hamis olmayı bekleyen canları darısı sağlıklı şekilde basiniza
miss canım masallah kuzuya herşey yolundaymiş çok şükür
ecem sen az daha dayan az kaldı
cute nesdem ayşegül nukra vizyon duha dgpnr sosyal deniz kutsalask azap çiçeği tüm canlar nasılsınızismini unuttuğum varsa affedin çok opuyorum hepinizi
canım ne kadar geriden geliyormuş ki? çok mu fark var. Eğer plasentada, suyunda ve kan akışında anormallik yoksa çok sorun olacağını sanmam, döngünün uzun olmasından kaynaklanıyordur belki.kızlar merhaba birkaç gündür çok zor günler geçiriyorum kasık ağrılarım içn magnezyum içiyorum inşallah hafifler
cuma günü rutin kontorlüm vardı doktorum beni detaylı ultlarason için doğum evi hastanesine gönderdi ordda ki radrolog kaç haftalık dedi 22 haftalık dedim bana küçük geldi dedi başladı ölçmeye bende döngüm 31 gün onunla alakalı olabilir mi dedim olabilir bir haftaya kadar geriden gelmesi normal dedi baktı herşey normal Rahim damarları plesenta su organlar normal sağlıklı bebek dedi hayırlı olsun dedi yolladı beni
raporu aldım doktoruma geldim dedim ki küçük dedi dedim biliyorum bende o yüzden Rahim damarlarına bakılsın diye beslenmede sorun mu var diye gönderdim bir sıkıntı yokmuş dedi suyun istediğim seviyede değil dedi bebeğin gelişimi geriden geliyor 15 gün sonra yine gel control altında tutalım dedi bende ne olur dedim erken mi doğar zayıf mı doğar dedim sen sorun yokmuş gibi davran dedi beni gönderdi
ben üzül üzül bana açıklama yapmadı aslında başından beri 4 gün farkı vardı hep eşim araştırdı soruşturdu olabilir demiş doctor arkadaşları
şimdi bi prof dan randevu almaya çalışıyoruz umarım herşey yolunda gider
Hormonlarına baktırsın canım, bir de bebeğini emzirmeye çalışsın elbette süt gelmeyince ağlayacak ama olsun o yine de emzirsin, emzirmediği zamanlarda da elektrikli pompa ile mutlaka çeksin. Memeyi uyarmadan süt salınımı olmaz biliyorsun. Sağmaktan hiç bıkmasın. Memelerine sıcak havlu ile kompres yapsın, süt kanallarını genişletir. Ama hormonları baktırmayı unutmasın.Kızlar bi arkadas doğum yapti 2 haftaya yakin oldu bi damla sut yokmuş normal doğum normal zamanında yapti doğum sizce neden olabilir prolaktin hormonuna baktirmasi gerekirmi
daha biraz erken sanki canım test için, haftasonunu bekle istersen.Dun aksam mide kasilmalarimdan sonra bi elma nane limon biraz rahatlayip yattim.ama hala yogun bir sekilde gazim var.ve sabah kalkinca tuvalette ic camasirima baktim kahve gibi ama acik lekelenme olmus ayin 15 ile 20 arasi beklenen adetim.bu yumurtlama lekesi olamaz.icimden bir his hamileyim diyo ben bukadar yogun gaz hic yasamadim.ve goguslerim aciyo kizlar ve daha dik duruyo sanki :) akintimda var.dua edin kizlar bana gelsin artik sipam.cok umutlandim.nezaman test yapim daha erken demi(
Biz hepimiz ateş ölçme yöntemiyle yumurtamızı tespit edip, çoğumuz yumurtadan sonraki 10 gün içinde de hamileliğimizi tespit ettik cnmArkadaslar bu yontemle yumutlama gununu bulup sonrasinda ki 12 gun olcmeye devamedip hamileligini tesbid eden varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cutem kolay gelsin canımsekerler.kac gundur gelemedim.haftasonu hep misafir vardi.hatta gece 11 e kadar utanmadan oturdular 9 da yattigimizi soyledigimiz halde.baya yoruldum.bebegimi dengesi sasti.
dunde ilk asimizi olduk. sukur kontrol sonuclarimiz da guzel cikti.
artik annemde gelmeyecegi icin evde yalniz kaldik oglumla. bir an da tum isler bana kaldi. firsatim olursa gelirim. haberlerinizi ozelden yazin bana lutfen.
Günaydın güzeller
Hemen şikayete başlıyımkızlar dünden beri gözlerim şiş ver ağrıyor bu ödem mi oluyor ödem olsa her yerim şişmez mi yüzüklerim hala normal oluyor çünkü, bacağımda vs. şişlik yok, uyumak istiyorum gözümün ağrısından uyuyamıyorum çok mu uyudum acaba diyorum, akşam 10 da yatıyorum sabah 4 te namaza sonra işte bir saat uyumuyorum bile oğlum uyanıyor, öğlenleri bazen bir saat bazen yarım saat uyuyorum bazen hiç uyuyamıyorum, ödem olmasın ne olur hiç yaşamadığım için bilmiyorum hamilelikte:18:
hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ayasanırım göremiycem an itirabiyle lekelenmem başladı kırmızı kartın ucu göründü :))
yok bazen bir kere bazen iki kere oluyorHoş bulduuum çokkk saooll😁peki o renk akıntın da çatlayana kadar suruyor muu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin sağolcevap için teşekkürler canım, bu arada sağlıkla kucağına al yavrunu inş, çokta yorma kendini
yorum için erken canım sen böyle ölçmeye devam etHosbuldum Canim tsk ederim cevabin icin, soyle yazayim ozamman
15.gun 36.6. (catlatma ignesinden sonraki 7.gun de basladim)
16.gun 36.7
17.gun 36.7
18.gun 36.8
19.gun 36.9
20.gun 36.7
21.gun 36.8
Seninde hayilirsi olsun Canim rabbim hayirlisiya kucagina almayi nasip etsin ins saglikla buyut
sallama olmaz tohumunu al bir tatlı kaşığı tohumu bir bardak kaynar suya koy 15. dk beklet süzüp günde bir kere iç adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakacaksınHayit tohumunun hazir sallama caylari da varmis ariyorum ama bulamadim internnette bildiginiz bir site falan varmi saftan almak istiyorum
ohhh maşallah kuzuna canım sorun olsa yazardı için rahat olsunSimdi geldim hastaneden eve ultrason güzel geçti çok şükür hic bi sorun yok dedi 620 gr olmuş
Bende soracak tim unuttum sududaklarda sorun oluyoya yok dimi öyle bise diye gerçi olsa söylerdi dimi kagitta herşeyin görünümüne normal yazmis perinatolog bide ultrasonu yapan yarinda doktora gidip gostericem bide seker yüklemesi yapilacak sanirsam
canım dinleniceksin artık başka çaren yok bebiş iyi olsundaSlm.kkızlar bugün kontrolum vardı.maalesef icerdeki kanaama hâlâ devam ediyormus.dr.böyle sağlıklı bir bebeğini zarar görmesi beni bile üzer dedi.sadece wc.ye izin var dedi.bebeğini gayet saglikli oldugunu soyledi.tek sıkıntı icerdeki kanama dedi.haftaya tekrar cagiirdi..başı govdesi sekillenmisti inşallah rabbim bebeeyimi korur.
net görünmüyor canım ama bebişin yaslanmış duruyor:)Buarada CRL 9.1MM yazıyor.sizce iyimi.bakın bi gelişimi sizde secebilcekmisiniz teyzeleri
tabi katılacaksın canım neden katılmayasın yakındır zamanın:)Bende katilabilcekmiyim hamileler kervanina :)) kendimi oyunda yaramazlik yapip tek basina kalan cocuklar gibi hissettim birden :)) bugun cok sukur iyiyim kizlar ama belim kasigim hala agriyo ve ayaklarim isinmiyo.buz gibiler.yattim hic kalkmadim kendime izin verdim bugun hicbir is yapmadim.hamisler sizde lutfen her isi yapmayin.sagliginiz ve bebisiniz daha onemli.pratige kacin biraz detayci olmayin belli bir sure.dogumdan sonra doya doya yaparsiniz ev islerinizi.es dost akraba bi isin ucundan tutturuverin.yakinimda olsaniz hepinize yardim ederdim valla.ben hamilelere hic kiyamiyorum ya.emin olun tanidik bi hamile olsun kapisini calmaya utanirim.zaten iki canli yorulurmu hic. Allahim hamile kardeslerimizin isini gucunu sagligini huzurunu kolaylastir zorlastirma.amin.
ooo ne yaptın bakıyım senDk bana gunde 1saat yurumekten cok zarar gelmez dedi..ama bunu da benim icin izin verdi evde sikilirsam kisa yuruyus yapa bilirim anlaminda..is yapmak falan yine yasakti...ben de o 1saatlik iznimi kendi hafif islerimi yapmaya harciyordum yani pencereler falan acik ya hep toz oluyo iste onlari silmek evi yuzey toplamak ne bileyim kv.min yapmasindan utandigim seyleri yapiyordum giysileri falan makineye atip serip utulemek..ama son 4 5gundur biraz fazla kaciriyorum galiba tvde bisey goruyorum hadi bunu yapayim diyip geciyorum mutfaga simdi bakiyorum da son 1haftada hergunumun cogu mutfakta gecmis kv bu aralar sık gelemiyo bulasiklar falan hep yikiyorum aman nolucak diye...ayakta olunca daha rahatim sanki hic hamile degilmisim gibi ama gelip uzandiktan sonra belim agriyo ayakta ama hic bisey hiss etmiyorum..ustelik suyun acilmasi falan bunlari da cok okudum hani nirden olurmus ya..bazen asagi tarafimda farkli agri hiss ettiyimde panik oluyorum ya bisey olursa diye...korkudan kipordamiyorum...simdi diyorum iyiki dk bana 1saat demis 2 3saat dese hic uzanmazmisimmmRabbim korusun meleklerimizi...ama ben cok dikkatsizim son zamanlar bana kizsin birileriiii
19. gün çatlamış görünüyor keşke eksik günlerde olsaydı yorum için erken ölçmeye devam14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
20.gün:36.7 +
21.gün:36.4
22.gün: ----
23.gün: -----
24.gün: 36.7
22 ve 23 te misafir, yemek çok yorgundum kalkamadım ölçemedim :26:
canım hiç korkma bak ayrıntılıda her şey normal çıkmış bazen geriden bazen ileriden gider inan bu bir sıkıntı değil boşuna stres yapmakızlar merhaba birkaç gündür çok zor günler geçiriyorum kasık ağrılarım içn magnezyum içiyorum inşallah hafifler
cuma günü rutin kontorlüm vardı doktorum beni detaylı ultlarason için doğum evi hastanesine gönderdi ordda ki radrolog kaç haftalık dedi 22 haftalık dedim bana küçük geldi dedi başladı ölçmeye bende döngüm 31 gün onunla alakalı olabilir mi dedim olabilir bir haftaya kadar geriden gelmesi normal dedi baktı herşey normal Rahim damarları plesenta su organlar normal sağlıklı bebek dedi hayırlı olsun dedi yolladı beni
raporu aldım doktoruma geldim dedim ki küçük dedi dedim biliyorum bende o yüzden Rahim damarlarına bakılsın diye beslenmede sorun mu var diye gönderdim bir sıkıntı yokmuş dedi suyun istediğim seviyede değil dedi bebeğin gelişimi geriden geliyor 15 gün sonra yine gel control altında tutalım dedi bende ne olur dedim erken mi doğar zayıf mı doğar dedim sen sorun yokmuş gibi davran dedi beni gönderdi
ben üzül üzül bana açıklama yapmadı aslında başından beri 4 gün farkı vardı hep eşim araştırdı soruşturdu olabilir demiş doctor arkadaşları
geçmiş olsun canım maalesef bir bilgim yokKizlar felaket midem agriyo resmen kramp gibi yani kasilma oluyo ve cok gazim var ayakta duramiyorum o derece agrim var.geciyo geri geliyo.dr gidim.yada yiyip icilcek bisey onerin nolurrr cokk kotuyum nefesimi rahat alamiyorum bu agridan.
hiç bilemiyorum doğumda çok mu korktu korkunca süt kaçar derlerKızlar bi arkadas doğum yapti 2 haftaya yakin oldu bi damla sut yokmuş normal doğum normal zamanında yapti doğum sizce neden olabilir prolaktin hormonuna baktirmasi gerekirmi
hadi inşallah canım hamilesindir 4-5 gün daha bekle test için şimdi erkenDun aksam mide kasilmalarimdan sonra bi elma nane limon biraz rahatlayip yattim.ama hala yogun bir sekilde gazim var.ve sabah kalkinca tuvalette ic camasirima baktim kahve gibi ama acik lekelenme olmus ayin 15 ile 20 arasi beklenen adetim.bu yumurtlama lekesi olamaz.icimden bir his hamileyim diyo ben bukadar yogun gaz hic yasamadim.ve goguslerim aciyo kizlar ve daha dik duruyo sanki :) akintimda var.dua edin kizlar bana gelsin artik sipam.cok umutlandim.nezaman test yapim daha erken demi(
bu sayfada çoğu öyle hamile kaldı:) tabi ki yumurtlama günü bulunuyor ilk sayfayı okuyun istersenizArkadaslar bu yontemle yumutlama gununu bulup sonrasinda ki 12 gun olcmeye devamedip hamileligini tesbid eden varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sekerler.kac gundur gelemedim.haftasonu hep misafir vardi.hatta gece 11 e kadar utanmadan oturdular 9 da yattigimizi soyledigimiz halde.baya yoruldum.bebegimi dengesi sasti.
artik annemde gelmeyecegi icin evde yalniz kaldik oglumla. bir an da tum isler bana kaldi. firsatim olursa gelirim. haberlerinizi ozelden yazin bana lutfen.
Efloşum günaydın, ben ödemden olacağını sanmıyorum. Belki ağlamaktanbelki uykusuzluktan olabilir, ama eğer ayaklarında ellerinde yoksa çok önemli olacağını sanmıyorum. Yine de doktoruna söylersen belki böbrek fonksiyonlarına baktırır. Tuz tüketir misin bilmem ama bu günlerde biraz azalt istersen
hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki aya
yok bazen bir kere bazen iki kere oluyor
amin sağol
yorum için erken canım sen böyle ölçmeye devam et
sallama olmaz tohumunu al bir tatlı kaşığı tohumu bir bardak kaynar suya koy 15. dk beklet süzüp günde bir kere iç adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakacaksın
ohhh maşallah kuzuna canım sorun olsa yazardı için rahat olsun
canım dinleniceksin artık başka çaren yok bebiş iyi olsunda
net görünmüyor canım ama bebişin yaslanmış duruyor:)
tabi katılacaksın canım neden katılmayasın yakındır zamanın:)
ooo ne yaptın bakıyım senabartma sakın o kadar dikkat ettin canım az daha sabret
19. gün çatlamış görünüyor keşke eksik günlerde olsaydı yorum için erken ölçmeye devam
canım hiç korkma bak ayrıntılıda her şey normal çıkmış bazen geriden bazen ileriden gider inan bu bir sıkıntı değil boşuna stres yapma
geçmiş olsun canım maalesef bir bilgim yok
hiç bilemiyorum doğumda çok mu korktu korkunca süt kaçar derler
hadi inşallah canım hamilesindir 4-5 gün daha bekle test için şimdi erken
bu sayfada çoğu öyle hamile kaldı:) tabi ki yumurtlama günü bulunuyor ilk sayfayı okuyun isterseniz
ayyy bu insanlar ne kadar düşüncesiz yeni doğum yapmış kadının evinde o saate kadar durulur mu pessssbiz hala bir yere gitsek dokuz olmadan geliyoruz oğlanın uyku saati için herkes bilir bunu, işlerinde kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun inşallah rüzgar daha iyidir
evet unutmuşum canım pardon, hamile kocalarımıza ilgi göstermemiz, kaprislerine eyvallah etmemiz lazım bizim, zaten zor günler geçiriyorlar di mi
Süpürgeyi elime alınca aa süpürme süpürme yorma kendini der, kendi süpürmez. O zaman temizlikçi çağıracağım diyorum, aaa ne gereği var ben süpürürüm der ama yine süpürmezMeyve dolu bir leğen vardı, ben taşımayayım diye aşağıda bıraktım. Bu çıkarmış yukarı getirmiş tezgahın üzerien koymuş. Be mübarek buzdolabına kim koyacak. Kaldırabilsem zaten ben çıkarırdım yukarı. Sonra da bana soruyor bugün, "ee bu kirazlar ne olacak böyle?" walla onlara sıra gelmedi dedim, en kötü ihtimalle bozulurlar atarız dedim
Dün yazlıkları çıkardım, kışlıkları kaldırdım, 4 makina çamaşır yıkadım astım topladım kaldırdım fln, bide küçük balkonla terası yıkadım, belim koptu. Eğer dermanım kalsaydı süpürge de yapacaktım ama sızmışım. Bu işten geldi, kvler biyere şenliğe gitmişlerdi. E sen niye gitmedin onlarla diyor bide
Ölmüşüm bitmişim zaten, daha evde dünya iş var, şenlik düşüncek halim mi var benim, dalga geçiyor sanki adam yaa.. Ayy çok dolmuşum çokkk
Hiç böyle değildi, yardım ederdi, ilgi gösterirdi, bikaç gündür şeytan kaçtı içine
bence senin kız gibi canım, birden öyle hissettim
Hadi ya, öpeyim de ben geçsin bariCanım hiç ağlamadım bu günlerdekocaya gıcığım ama ağlamıyorum hayret canım ağrıyor sinir oldum çok uyursunda ağrır şişer ya aynen öyle tuz severim canım ama eskisi gibi aşırı tüketmiyorum maden suyu bile içmedim ödemse diye ama tuzsuz yapmıyorum yemeği ne yalan söylüyüm dün ayıptır söylemesi 3 tane kornişon yedim o yapar mı ama suyu da bol içtim, bir tane ağrı kesici içsem diyorum artık çok ağrıyor başımda ağrıyor, uykumda günde 7-8 saat yetmez mi?
Sen nasılsın geçti mi kocaya sinirin
Benimki sabah sarılıyor ben seni affetmedim daha dedim ben seni affettim canım diyor
aslında hani yapardı dediğim senin kaynın gibi değil canım, yani ama en azından beni süpürge yaparken görünce fln elimden alır o yapar. ya da hadi aşkım süpürelim deyince kalkıp süpürürdü, tabi sadece hamileliğimin ilk 3 ayındaydı bu, yanlış anlama öncesinde eline elektrik süpürgesini sadece arabayı süpürürken almıştıralıntıladım sandım alıntılamamışım
ayyy aynı benim kocam gibi inanamıyorumama seninki yaparken yapmaz olmuşsa vardır bunda bir iş biri onu gaza getirmiştir canım klasik kılıbık muhabbeti değilse bende eflal değilim
bak benim kaynım sinir eltinin kocasıbir görsen bütün evi silip süpürüyor nasıl var ya banyo tuvalet temizliyor kocamın kardeşi yani eltim bak 20 haftalık oldu bir kere ev süpürüp silmedi düşün artık iğne falanda kullanmıyor riski falan yok neyse banane Allah görüyor yalansa
Not: burdaki riski olan kızlar sakın yanlış anlamayın ben sizleri biliyorum hepinizin riskini ne yaşadığınızı, hep yazıyorsunuz biliyorum,eflalde bilmeden konuşuyor demeyin bildiğim için konuşuyorum, onun yalanını insan kullanmasını, kiminiz kv den dertli kiminiz görümceden bende bu gıcık eltiden
sağol canımHadi ya, öpeyim de ben geçsin bari
Ben de kocaya sinirinden ağlamışsındır diye düşündüm walla ne yalan söyliyimsoğuk patates koyup gözlerine, biraz yatsan canım, biraz rahatlatır belki. Yani parasetamol içilebilir ağrıkesici olarak ama ilk 3 ayı bitirmedin ya, içmesen daha iyi, sabredebildiğin kadar sabret efloşum
Kornişon da yapmış olabilir, bazı insanları çok şişiriyor. Yemekleri de biraz tuzsuz yap bu ara, eşin eklesin kendininkine7-8 saat uyku yeter tabi canım ama bölünüyor ya uykun, belki de onun da etkisi de vardır.
Kocayla akşam buzları erittik şükür, bugün normal davranıyor
Ama ben temkinliyim yine de
bu ay geç olur artık başından beri ölçüm olacak ki sağlıklı değerlendirebilelimOzaman ben buay gek kaldim dimi 20.gunum bugun ama klomen kullandigim icin muhtemelen erken catlamistir 13.gun 18mmdi zaten uff 10gun daha var olup olmadigimi ogrenmeme:18:
oy büyümüşte aşıda olmuş kuzu...sekerler.kac gundur gelemedim.haftasonu hep misafir vardi.hatta gece 11 e kadar utanmadan oturdular 9 da yattigimizi soyledigimiz halde.baya yoruldum.bebegimi dengesi sasti.
Günaydın güzeller
Hemen şikayete başlıyımkızlar dünden beri gözlerim şiş ver ağrıyor bu ödem mi oluyor ödem olsa her yerim şişmez mi yüzüklerim hala normal oluyor çünkü, bacağımda vs. şişlik yok, uyumak istiyorum gözümün ağrısından uyuyamıyorum çok mu uyudum acaba diyorum, akşam 10 da yatıyorum sabah 4 te namaza sonra işte bir saat uyumuyorum bile oğlum uyanıyor, öğlenleri bazen bir saat bazen yarım saat uyuyorum bazen hiç uyuyamıyorum, ödem olmasın ne olur hiç yaşamadığım için bilmiyorum hamilelikte:18:
aslında hani yapardı dediğim senin kaynın gibi değil canım, yani ama en azından beni süpürge yaparken görünce fln elimden alır o yapar. ya da hadi aşkım süpürelim deyince kalkıp süpürürdü, tabi sadece hamileliğimin ilk 3 ayındaydı bu, yanlış anlama öncesinde eline elektrik süpürgesini sadece arabayı süpürürken almıştırİş de yapmasın, istemiyorum artık ondan bişey, ben hafif hafif yapıyorum artık, sadece kaldırılacakları taşınacakları taşısın yeter. Ama bu neden burada, bu ne olacak diye hesap sorar gibi sormasın. Ben yapabileceğim kadarını yapıyorum zaten. Bir de ilgisini sevgisini güler yüzünü eksik etmesin, herşeyi sorun etmesin, küsüp surat asmasın. Ben başka bişey istemiyorum ondan.
Walla birileri bana karşı kafasını karıştırmış onun, belliydi zaten. Ama kim bilmiyorum. Her kimse o kişi, çok içten dua ediyorum benim üzüldüğümden 10 kat daha fazla üzülsünler benzer konularda... Neyse, sinirlenmeyelim
Dk bana gunde 1saat yurumekten cok zarar gelmez dedi..ama bunu da benim icin izin verdi evde sikilirsam kisa yuruyus yapa bilirim anlaminda..is yapmak falan yine yasakti...ben de o 1saatlik iznimi kendi hafif islerimi yapmaya harciyordum yani pencereler falan acik ya hep toz oluyo iste onlari silmek evi yuzey toplamak ne bileyim kv.min yapmasindan utandigim seyleri yapiyordum giysileri falan makineye atip serip utulemek..ama son 4 5gundur biraz fazla kaciriyorum galiba tvde bisey goruyorum hadi bunu yapayim diyip geciyorum mutfaga simdi bakiyorum da son 1haftada hergunumun cogu mutfakta gecmis kv bu aralar sık gelemiyo bulasiklar falan hep yikiyorum aman nolucak diye...ayakta olunca daha rahatim sanki hic hamile degilmisim gibi ama gelip uzandiktan sonra belim agriyo ayakta ama hic bisey hiss etmiyorum..ustelik suyun acilmasi falan bunlari da cok okudum hani nirden olurmus ya..bazen asagi tarafimda farkli agri hiss ettiyimde panik oluyorum ya bisey olursa diye...korkudan kipordamiyorum...simdi diyorum iyiki dk bana 1saat demis 2 3saat dese hic uzanmazmisimmmRabbim korusun meleklerimizi...ama ben cok dikkatsizim son zamanlar bana kizsin birileriiii
kızlar merhaba birkaç gündür çok zor günler geçiriyorum kasık ağrılarım içn magnezyum içiyorum inşallah hafifler
sekerler.kac gundur gelemedim.haftasonu hep misafir vardi.hatta gece 11 e kadar utanmadan oturdular 9 da yattigimizi soyledigimiz halde.baya yoruldum.bebegimi dengesi sasti.
Dk bana gunde 1saat yurumekten cok zarar gelmez dedi..ama bunu da benim icin izin verdi evde sikilirsam kisa yuruyus yapa bilirim anlaminda..is yapmak falan yine yasakti...ben de o 1saatlik iznimi kendi hafif islerimi yapmaya harciyordum yani pencereler falan acik ya hep toz oluyo iste onlari silmek evi yuzey toplamak ne bileyim kv.min yapmasindan utandigim seyleri yapiyordum giysileri falan makineye atip serip utulemek..ama son 4 5gundur biraz fazla kaciriyorum galiba tvde bisey goruyorum hadi bunu yapayim diyip geciyorum mutfaga simdi bakiyorum da son 1haftada hergunumun cogu mutfakta gecmis kv bu aralar sık gelemiyo bulasiklar falan hep yikiyorum aman nolucak diye...ayakta olunca daha rahatim sanki hic hamile degilmisim gibi ama gelip uzandiktan sonra belim agriyo ayakta ama hic bisey hiss etmiyorum..ustelik suyun acilmasi falan bunlari da cok okudum hani nirden olurmus ya..bazen asagi tarafimda farkli agri hiss ettiyimde panik oluyorum ya bisey olursa diye...korkudan kipordamiyorum...simdi diyorum iyiki dk bana 1saat demis 2 3saat dese hic uzanmazmisimmmRabbim korusun meleklerimizi...ama ben cok dikkatsizim son zamanlar bana kizsin birileriiii
kızlar merhaba birkaç gündür çok zor günler geçiriyorum kasık ağrılarım içn magnezyum içiyorum inşallah hafifler
oy büyümüşte aşıda olmuş kuzu...
canım kolay gelsin alışmak biraz zaman alır senin için rabbim yardımcın olsun...
günaydın eflal...geçmiş olsun canım ama ödem olduğunu sanıyorum enfeksiyon kapmış olabilirsin bir dr görünmende fayda var canım
Günaydın güzeller
canım geçmiş olsun tansiyonunu ölç turşuyu az yemişsin ondan olacağını zannetmiyorum bu aralar tuz turşu fln yeme canım dikkat et bakalım
ama geçmesse bir dr.git derim
evet kadınları üzen erkeklerin kafalarını kıralımsağol canımpatatesi yapıyım dur inşallah iyi gelir, anladım kocişten dolayı ağladığımı sandın artık ona ağlamıyorum haberlere ağlıyorum eşim tuz atmaz zaten bana da kızar atıyorum diye:) artık azaltıcam mecbur çekemem bu ağrıyı, dayanıyım bari içmiyim nasıl olacaksa gürültülü oğlumla bir kere içmiştim çok şiddetliydi baş ağrım maalesef
Oh maşallah canım çok sevindim hamile hamile üzülmesin kimse hatta hiç üzülmesin kadınlartabi ipin ucunu vermemek lazım
bu ay geç olur artık başından beri ölçüm olacak ki sağlıklı değerlendirebilelim
ayy efloş evet o gıcık arkadaşlardan bizde de var. Mesela bir gün eşim işten geldi, cumartesiydi. Aldı beni gezmeye çıktık, oradan da annemlere gideceğiz. Yolda bi arkadaşıyla karşılaştık durduk arabayla, arkadaşı diyor ki "iyice hanım köylü oldun bak işten çıktığın gibi kv ye gidiyorsun"Anladım canım o kadarcık iş yapsın zaten ona iş denmez ki istediğin mantıksız değil ağır şeyler kaldırmazsın bunu bilmesi lazım, dediğin gibi güler yüz tatlı dil olsa bir hatır sorsalar zaten yetiyor ki insanaşurda dokuz ay nazımız var sonrasında hep biz onları çekiyoruz birde bebek olunca bebekleşiyorlar ilgi istiyorlar zaten
Canım tecrübelerime güven kesinlikle doldurmuşlar öyle fena insanlar var ki, bak ben eşimi gün içinde arardım ne bileyim bazen bir bazen üç kere eşim beni öyle tanıtmış ki iş yerindekilerine, arkadaşlarına herkes beni despot biliyorbenden izin almadan bir yere gidemezmiş yapamazmış ki memlekete taşındık taşınalı sekizden önce geldiğini bilmiyorum eve çok nadirdir, bu gaz verenlere o kadar sinirleniyorum ki benim huzurumu kaçırmaya ne hakları var birde emin ol bunu diyen insanlar eşlerine daha çok hesap veren insanlar kendi eşlerine yapmadıklarını böyle başkalarına söyleterek kendilerini rahatlatıyorlar şimdi eşimi hiç aramıyorum diyorum kıymetini bilmedin kaçının eşi ararda sorar canım nasılsın işlerin nasıl diye hiç birininki sormuyormuş bu kötü bir şey mi acaba
O kaynım sürekli kılıbık der eşimebenim yanımda deyince kimin kılıbık olduğu ortada gözümüz görüyor gaz verme eşime diyorum bu beyefendi akşamları izin almadan gidiyormuş arkadaşlarına, ya zaten eltim ne diyor biliyormusun hangi kadın der bunu ya amaann gitsinde rahatça dizi izliyim ay salak benim kocam yanımda olsun sohbet edeyim dizi nedir ya bu kaynımda sanıyor ki ben hesap vermiyorum kafama göre takılıyorum karın diziyi sana tercih ediyor haberin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?