Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayy her yerde var işte dengesiz bunlar bilmiyorum uyuyor mu onların aklına ama ilgim hoşuna gidiyor farkındayım konuşanlar çekemeyenler karılarından ilgi göremeyenler adil olmaya çalışır kendi iş yerinden bazen yemeğe gidiyor arkadaşlarıyla mutlaka beni de götürür gittiği yere, malum sağlık yürüyüşleri var zorunlu:) gittikten sonra bizi de götürür ama işte ne kadar etkilenmez ki erkekler= çocuklar o yüzden ben oğlumu güzel yetiştiricem iki gün sonra gelinim sövmesin arkamdan babasından hamarat oyuncaklarını toplamayı sevmesede ben ev işi yaparken yardım eder dur anne dur sana yardım ediyim der

İnsan vücudu oyle bir mekanizma ki akil sir ermiyor.
Her sey olabilir bilemiyoruz ki icerde neler oluyor :)
Hayirlisi olsun en hayirli zamanda saglikla gelsin bebegin.
Acele etme. Ettikce gec geliyor bu sipalar :)

Canım bi test yap bence.biliyorsun bende adetten günler önce bütün belirtiler vardi.ve tesadüfle yapılan bir tahlillerinin hamile olduğum çıktı ortaya adetim bir hafta vardı

İnsan vücudu oyle bir mekanizma ki akil sir ermiyor.
Her sey olabilir bilemiyoruz ki icerde neler oluyor :)
Hayirlisi olsun en hayirli zamanda saglikla gelsin bebegin.
Acele etme. Ettikce gec geliyor bu sipalar :)

haklısın canım hayırlısı olsun inşallah bugun ateşim biraz düştü ama normale göre yarım saat önce olçtum artık kalkış saatim 6.30 olacak o yuzden :8 15 dk bile farkedio.

Bi ruya gordum kizlar sabahtan sersemlemis geziyorum...biliyorum bilincalti cunki dun esimin kuzrniyle dogumdan falan cok konustuk...
Simdi goruyorumkiii kv.le dogum dk.la taismaya gidiyoruz...bekliyoruz orda da bi suru hamileler dogutanlar hemsireler falan var kv dk.la konusuyo ben sersemlemis etrafa yeni doganlara bakiyorum..sonra dk guya beni muayne etmek ivin yanima geliyo iyne yapiyo birini de elime takiyo serum gibi bisey..sonra bi uyuyup ayilmis gibi oluyorum guya bir odada yalnizim ve kanamam var aglamis kv.le dk.u ariyorum kolidorlarda...bide bi kapi onunde kv bekliyo Kosarak aglayarak yanina kosuyorum kanamam var demeye guya yanina varinca odadan hemsire cikiyo kucaginda 2bebek bi kiz bi erkek seninki oglandi dimi diyo bende evet al bu senin ki diyo erkek bebegi kucagima veriyooo ben daha dogurmadimki yalnis oldu diyorum kiz bana gulup gidiyo kv.le bebeye hayran hayran bakiyo cocuk benim kucagimda ama anlam veremiyorum olanlara e ben dogurmadim ama aci hiss etmiyorum uyuttular da beni sezeryanmi oldum diyorum herkes guluyo yok kendin dogurdun diyo ama ne zaman diyip agliyorum niye hatirlamiyorum o ani ben dogumumu nasil anlaticam niye hatirlamiyorum diye yaslar gozumde hani o anin buyusunu ben de yasiycaktim diyorum...
Ama bebis koca bebis oyle sarilmisimki benimmi simdi bu diyeee ay ne guzel hic kimseye veremiyordum Hem kokluyorum hem opuyorum hem agliyorum niye hatirlamiyorum diyeeer
Ruya bana sanki Korkmamam gerektigini soyledi..aslinda korkmuyorum ama dun dogumdan konudulunca baya dusunmemeye calistigimi anladim kendimi korkutmamak icin...simdi ruyada da o sni hatirlamiyip bebisin buyusune nasil kapildigimi gordum..ki bu sadece ruyaydiii gercekte nasil olur bilmiyorum...ama dogurmak istemiyorum daha diyorum biz boyle guzeliz

Merhaba canlar
dr dan geldim kalp atışlarını duyduk şükürler olsun
6+0 dedi daha yeni yeni atiyr çok kuvvetli degil ama haftaya gelirsen daha net duyulur dedi
aslinda ben kan tahlili icin gittim dr da rutin yaptigimiz testler var dedi istedi ama cok pahaliydi ben de vazgectim ya gidince ya da burda devlette yaptitrim inşallah.
kizlar darisi sizlere inş hep dua ediyrm...

kızlar ateş düşüyo sanki bilemedim

21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün) *
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2 *
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2 *
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2 *
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3 *
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6 *
07.06 -- 36.5
08.06 -- 36.7
09.06 -- 36.5
10.06 -- 36.5 *

Bu coookk sevindirici bi haber keske 1 ay once baksaydim buraya bugunden baslayip 12gun devam etsem peki anlamazmiyim hamile olup olmadigimi ??

Yum.gününü biliyorsun peki.olcmeye başla bence hamile deyişle bile vücudunu tanımaya başlamış olursun.ateşinin onceki gidişatını bilmedigimiz için bu aya net konuşmak zor olabilir.sen başla.adetten olsan bırakma ölç yorum daha kolay olur

Canım bebekler 2 haftaya kadar geriden gelebilirmiş. öyle okumuştum. sen riskli dönemi atlattın. şu anda artık bireysel farklılıklar devreye giricek. hem kk da birini okumuştum. bebeği 2 hafta geriden geliyordu sürekli et yedirdi doktoru ona. 3200 doğurdu. ve de zamanında doğurdu. benim de hep aklıma takılır kilosu yerinde mi boyu yerinde mi vs diye çok iyi anlıyorum seni. ama açığı kapatabilir kızın. birazda kızlar minyon olabiliyo.

aynen, topunun saçını başını yolup ellerine veresim var
Biz oğullarımızı iyi yetiştirelim efloş, malum kaynana olcaz

gözün aydın canım benim ne güzel bir haber bu, maşallah senin miniğinin pıtpıtlarına

bence düşmemiş gayet iyi

canım belki allerjiktir.
ödem için çok erken.
yüzüm şişti desen anlarım o zaman tansiyon bakılması lazım.
ama gözüm şişti diyosun. ellerin de şiş değil.

Nesdoş bişey soracağım, sen detaylı usg'ye ne zaman girdin? hani organ taraması anomali taraması yapıyor ya radyolog. Kaçıncı haftandaydı o?

Artik cok gec. :)) Dun akssm ezerek demledim. Hic aci degildi. Ayni yesil cay gibi bir tadi var

kızlar çok sağolun bugun biraz daha iyi ve kafam rahat farklı bir doctor deniyeceğim çünkü beni doktorum rahatlatmak yerine telaşlandırdı dediğiniz gibi yememe dikkat edicem nesdem ete protein ağırlıklı beslenicem pekmezler içicem o benim nazlı kızım napayım 2 gündür de nasıl hareketli üzüldüğümü anladı beni mutlu etmeye çalışıyor canım kızım benim

içimi ferahlattın valla :) teşekkürler

Kizlar cvplariniz için TSK ederim azerinin dediginide dedim İsirgan otuyla tahini inş ise yarar

Canim benim de endisem vardi...10lu haftalarda 1 2gun ilerdeydi..20haftalarda 10gun falan geriden geldi ama dk hic bisey demedi ben de sorun etmedim 30da artik haftasina uyumlu cikti kendini topluyor bebisler..korkma sen saglikli beslen gerisi bebis ayarlar bizimkiler minyon napalimmm

Artik cok gec. :)) Dun akssm ezerek demledim. Hic aci degildi. Ayni yesil cay gibi bir tadi var
iyi işte ne güzel, içebildiysen problem yok, şifa olsun
kıyamam o nazlı kızına

içimi ferahlattın valla :) teşekkürler
rica ederim, yarın öbür gün de böyle devam ederse ateş, bir test yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…