evet kadınları üzen erkeklerin kafalarını kıralım
çok dayanamazsan içersin bir tane tabi canım, hemen öyle bişey olmaz
ayy efloş evet o gıcık arkadaşlardan bizde de var. Mesela bir gün eşim işten geldi, cumartesiydi. Aldı beni gezmeye çıktık, oradan da annemlere gideceğiz. Yolda bi arkadaşıyla karşılaştık durduk arabayla, arkadaşı diyor ki "iyice hanım köylü oldun bak işten çıktığın gibi kv ye gidiyorsun"diyen de muhtemelen yarım saat sonra kv sinin köyüne yemeğe ve kalmaya gitti kendi hallerini görmezler, kendi olamadıkları kişilikleri sanki olmuş gibi yansıtırlar, çok komikler ya. Bunların gazına gelecek kadar yarım akıllı değildir heralde kocalarımız ya benimki o gün güldü geçti, hadi ordan kendine bak sen dedi
Kaynın da komikmiş he, kendine bakmaz da laf eder heBir diziye değişildiğinin bile farkında değil garibim.
İnsallah canim Allah senden razi olsun hep yanimdasin. Ates gec yukselmis olabilir mi ovulasyondan sonra? Ben de zaman zaman dr umdan suphe duyuyorum bu bi gercek ama 1-2 gundur atesimin yuksek seyretmesi sevindirmiyor degil hani. İnsallah bu ay olmustur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar bu yontemle yumutlama gununu bulup sonrasinda ki 12 gun olcmeye devamedip hamileligini tesbid eden varm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsan vücudu oyle bir mekanizma ki akil sir ermiyor.
Her sey olabilir bilemiyoruz ki icerde neler oluyor :)
Hayirlisi olsun en hayirli zamanda saglikla gelsin bebegin.
Acele etme. Ettikce gec geliyor bu sipalar :)
Buradaki birçok kişi once allahi izniyle sonra bu yöntemle hamile kaldı
Bu coookk sevindirici bi haberkeske 1 ay once baksaydim buraya bugunden baslayip 12gun devam etsem peki anlamazmiyim hamile olup olmadigimi ??
aynen, topunun saçını başını yolup ellerine veresim varayy her yerde var işte dengesiz bunlarbilmiyorum uyuyor mu onların aklına ama ilgim hoşuna gidiyor farkındayım konuşanlar çekemeyenler karılarından ilgi göremeyenler adil olmaya çalışır kendi iş yerinden bazen yemeğe gidiyor arkadaşlarıyla mutlaka beni de götürür gittiği yere, malum sağlık yürüyüşleri var zorunlu:) gittikten sonra bizi de götürür ama işte ne kadar etkilenmez ki erkekler= çocuklar o yüzden ben oğlumu güzel yetiştiricem iki gün sonra gelinim sövmesin arkamdan babasından hamarat oyuncaklarını toplamayı sevmesede ben ev işi yaparken yardım eder dur anne dur sana yardım ediyim der
gözün aydın canım benim ne güzel bir haber bu, maşallah senin miniğinin pıtpıtlarınaMerhaba canlar
dr dan geldim kalp atışlarını duyduk şükürler olsun
6+0 dedi daha yeni yeni atiyr çok kuvvetli degil ama haftaya gelirsen daha net duyulur dedi
aslinda ben kan tahlili icin gittim dr da rutin yaptigimiz testler var dedi istedi ama cok pahaliydi ben de vazgectim ya gidince ya da burda devlette yaptitrim inşallah.
kizlar darisi sizlere inş hep dua ediyrm...
bence düşmemiş gayet iyikızlar ateş düşüyo sanki bilemedim
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün) *
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2 *
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2 *
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2 *
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3 *
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6 *
07.06 -- 36.5
08.06 -- 36.7
09.06 -- 36.5
10.06 -- 36.5 *
Eki Görüntüle 1152411
Nesdoş bişey soracağım, sen detaylı usg'ye ne zaman girdin? hani organ taraması anomali taraması yapıyor ya radyolog. Kaçıncı haftandaydı o?Canım bebekler 2 haftaya kadar geriden gelebilirmiş. öyle okumuştum. sen riskli dönemi atlattın. şu anda artık bireysel farklılıklar devreye giricek. hem kk da birini okumuştum. bebeği 2 hafta geriden geliyordu sürekli et yedirdi doktoru ona. 3200 doğurdu. ve de zamanında doğurdu. benim de hep aklıma takılır kilosu yerinde mi boyu yerinde mi vs diye çok iyi anlıyorum seni. ama açığı kapatabilir kızın. birazda kızlar minyon olabiliyo.
seni ve boranı gelip yatağınıza zincirlemek istiyorum cancağızım
ezmeden demle cnm, ezince acı oluyormuş
yusramm ben de özledim kuzum
Evet bize de paşa geliyor çok şükür Allahıma sağlıklı sıhhatli
canım ne kadar geriden geliyormuş ki? çok mu fark var. Eğer plasentada, suyunda ve kan akışında anormallik yoksa çok sorun olacağını sanmam, döngünün uzun olmasından kaynaklanıyordur belki.
Beslenme durumun nasıl, yiyebiliyor musun? Yediklerine dikkat edebiliyor musun?
Hormonlarına baktırsın canım, bir de bebeğini emzirmeye çalışsın elbette süt gelmeyince ağlayacak ama olsun o yine de emzirsin, emzirmediği zamanlarda da elektrikli pompa ile mutlaka çeksin. Memeyi uyarmadan süt salınımı olmaz biliyorsun. Sağmaktan hiç bıkmasın. Memelerine sıcak havlu ile kompres yapsın, süt kanallarını genişletir. Ama hormonları baktırmayı unutmasın.
daha biraz erken sanki canım test için, haftasonunu bekle istersen.
Biz hepimiz ateş ölçme yöntemiyle yumurtamızı tespit edip, çoğumuz yumurtadan sonraki 10 gün içinde de hamileliğimizi tespit ettik cnm
cutem kolay gelsin canımO düşüncesiz misafirleri bırakıp gidip yatman lazım senin. Eşin annen varsa onlar otursun misafirle, sen müsaade isteyip yatman gerektiğini söyle, utanırlarsa kalkarlar zaten, utanmıyorlarsa da eşinle oturacaklar artık napalım
Efloşum günaydın, ben ödemden olacağını sanmıyorum. Belki ağlamaktanbelki uykusuzluktan olabilir, ama eğer ayaklarında ellerinde yoksa çok önemli olacağını sanmıyorum. Yine de doktoruna söylersen belki böbrek fonksiyonlarına baktırır. Tuz tüketir misin bilmem ama bu günlerde biraz azalt istersen
seni ve boranı gelip yatağınıza zincirlemek istiyorum cancağızım
ezmeden demle cnm, ezince acı oluyormuş
yusramm ben de özledim kuzum
Evet bize de paşa geliyor çok şükür Allahıma sağlıklı sıhhatli
canım ne kadar geriden geliyormuş ki? çok mu fark var. Eğer plasentada, suyunda ve kan akışında anormallik yoksa çok sorun olacağını sanmam, döngünün uzun olmasından kaynaklanıyordur belki.
Beslenme durumun nasıl, yiyebiliyor musun? Yediklerine dikkat edebiliyor musun?
Hormonlarına baktırsın canım, bir de bebeğini emzirmeye çalışsın elbette süt gelmeyince ağlayacak ama olsun o yine de emzirsin, emzirmediği zamanlarda da elektrikli pompa ile mutlaka çeksin. Memeyi uyarmadan süt salınımı olmaz biliyorsun. Sağmaktan hiç bıkmasın. Memelerine sıcak havlu ile kompres yapsın, süt kanallarını genişletir. Ama hormonları baktırmayı unutmasın.
daha biraz erken sanki canım test için, haftasonunu bekle istersen.
Biz hepimiz ateş ölçme yöntemiyle yumurtamızı tespit edip, çoğumuz yumurtadan sonraki 10 gün içinde de hamileliğimizi tespit ettik cnm
cutem kolay gelsin canımO düşüncesiz misafirleri bırakıp gidip yatman lazım senin. Eşin annen varsa onlar otursun misafirle, sen müsaade isteyip yatman gerektiğini söyle, utanırlarsa kalkarlar zaten, utanmıyorlarsa da eşinle oturacaklar artık napalım
Efloşum günaydın, ben ödemden olacağını sanmıyorum. Belki ağlamaktanbelki uykusuzluktan olabilir, ama eğer ayaklarında ellerinde yoksa çok önemli olacağını sanmıyorum. Yine de doktoruna söylersen belki böbrek fonksiyonlarına baktırır. Tuz tüketir misin bilmem ama bu günlerde biraz azalt istersen
hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki aya
yok bazen bir kere bazen iki kere oluyor
amin sağol
yorum için erken canım sen böyle ölçmeye devam et
sallama olmaz tohumunu al bir tatlı kaşığı tohumu bir bardak kaynar suya koy 15. dk beklet süzüp günde bir kere iç adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakacaksın
ohhh maşallah kuzuna canım sorun olsa yazardı için rahat olsun
canım dinleniceksin artık başka çaren yok bebiş iyi olsunda
net görünmüyor canım ama bebişin yaslanmış duruyor:)
tabi katılacaksın canım neden katılmayasın yakındır zamanın:)
ooo ne yaptın bakıyım senabartma sakın o kadar dikkat ettin canım az daha sabret
19. gün çatlamış görünüyor keşke eksik günlerde olsaydı yorum için erken ölçmeye devam
canım hiç korkma bak ayrıntılıda her şey normal çıkmış bazen geriden bazen ileriden gider inan bu bir sıkıntı değil boşuna stres yapma
geçmiş olsun canım maalesef bir bilgim yok
hiç bilemiyorum doğumda çok mu korktu korkunca süt kaçar derler
hadi inşallah canım hamilesindir 4-5 gün daha bekle test için şimdi erken
bu sayfada çoğu öyle hamile kaldı:) tabi ki yumurtlama günü bulunuyor ilk sayfayı okuyun isterseniz
ayyy bu insanlar ne kadar düşüncesiz yeni doğum yapmış kadının evinde o saate kadar durulur mu pessssbiz hala bir yere gitsek dokuz olmadan geliyoruz oğlanın uyku saati için herkes bilir bunu, işlerinde kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun inşallah rüzgar daha iyidir
kutsal damarlarda kan akışı normalmiş korkma canım rabbim korusun yavruşunu..Dİnlenirken mutlaka soluna yat bu şekilde kan akışı daha rahat sağlanırmış...
boran geçmiş olsun canım..bol bol dinleneceksin artık ..
canım son zamanların gerçekten çok dikkat etmelisin ev işlerini bi kenara bırak yürüyüş temiz hava daha iyi gelecektir
yürüyüşünü yap dinlen bence tatlım Rabbim korusun sizi
canım bir bilgim yok ama üzme kendini radyolog normal sağlıklı demiş bir dahaki kontrolünde daha iyi olacak bebeğin inş dua et canım
canımmmmmm kolay gelsinn rüzgar paşayla yalnız kaldınız ohh başbaşa keyfini çıkartın gaz sorununuz nasıl oldu canım ??
böyle düşüncesiz misafirleri hiç sevmiyorum düzen oluşturmaya çalışırken alt üst oluyor herşey gelmesinler daha iyi
kızlar çok sağolun bugun biraz daha iyi ve kafam rahat farklı bir doctor deniyeceğim çünkü beni doktorum rahatlatmak yerine telaşlandırdı dediğiniz gibi yememe dikkat edicem nesdem ete protein ağırlıklı beslenicem pekmezler içicem o benim nazlı kızım napayım 2 gündür de nasıl hareketli üzüldüğümü anladı beni mutlu etmeye çalışıyor canım kızım benimCanım bebekler 2 haftaya kadar geriden gelebilirmiş. öyle okumuştum. sen riskli dönemi atlattın. şu anda artık bireysel farklılıklar devreye giricek. hem kk da birini okumuştum. bebeği 2 hafta geriden geliyordu sürekli et yedirdi doktoru ona. 3200 doğurdu. ve de zamanında doğurdu. benim de hep aklıma takılır kilosu yerinde mi boyu yerinde mi vs diye çok iyi anlıyorum seni. ama açığı kapatabilir kızın. birazda kızlar minyon olabiliyo.
aynen, topunun saçını başını yolup ellerine veresim var
Biz oğullarımızı iyi yetiştirelim efloş, malum kaynana olcaz
gözün aydın canım benim ne güzel bir haber bu, maşallah senin miniğinin pıtpıtlarına
bence düşmemiş gayet iyi
Canim benim de endisem vardi...10lu haftalarda 1 2gun ilerdeydi..20haftalarda 10gun falan geriden geldi ama dk hic bisey demedi ben de sorun etmedim 30da artik haftasina uyumlu cikti kendini topluyor bebisler..korkma sen saglikli beslen gerisi bebis ayarlarkızlar çok sağolun bugun biraz daha iyi ve kafam rahat farklı bir doctor deniyeceğim çünkü beni doktorum rahatlatmak yerine telaşlandırdı dediğiniz gibi yememe dikkat edicem nesdem ete protein ağırlıklı beslenicem pekmezler içicem o benim nazlı kızım napayım 2 gündür de nasıl hareketli üzüldüğümü anladı beni mutlu etmeye çalışıyor canım kızım benim
iyi işte ne güzel, içebildiysen problem yok, şifa olsunArtik cok gec. :)) Dun akssm ezerek demledim. Hic aci degildi. Ayni yesil cay gibi bir tadi var
kıyamam o nazlı kızınakızlar çok sağolun bugun biraz daha iyi ve kafam rahat farklı bir doctor deniyeceğim çünkü beni doktorum rahatlatmak yerine telaşlandırdı dediğiniz gibi yememe dikkat edicem nesdem ete protein ağırlıklı beslenicem pekmezler içicem o benim nazlı kızım napayım 2 gündür de nasıl hareketli üzüldüğümü anladı beni mutlu etmeye çalışıyor canım kızım benim
rica ederim, yarın öbür gün de böyle devam ederse ateş, bir test yap benceiçimi ferahlattın valla :) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?