Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar gelemiyorum iş yerinde çok yoğunum , 2 hafta sonra kız kardeşimin düğünü var onun hazırlıkları bi taraftan sürüyor alışverişler falan böyle olunca hiç gelip bakamadım buralara, inşallah herkes çok iyidir

iyi işte ne güzel, içebildiysen problem yok, şifa olsun
kıyamam o nazlı kızına

rica ederim, yarın öbür gün de böyle devam ederse ateş, bir test yap bence

Ah ah nelere katlansmiyoruz ki bebişler icin. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin

Canlar ben öksürük ten perisanim.dünden beri mahvetti beni.galiba faranjit oldum.geniz akintim var.güya kendimi sarsmamak için yatiyorum ama oksurukten icim çıkacak.ya karnimi çok zorluyor öksürük bişey olurmu.ben nasıl geçiririm bu öksürügu

Son düzenleme:

aynı şey bendede var boran sorma çok fenayım dün gece uyuyamadım öksürükten ben bal zencefil karıştırıp yiyeceğim, bi de bi arkadaş dedi ki çok sıcak ve çok soğuk içme sürekli ılık suyla boğazını ıslak tut dedi, geçmiş olsun kuzu

kıyamam o nazlı kızına

canım bat a daha 7 gün var ayrıca burdaki arkadaşlar yumurtlamayı 5 haziran olarak söylediler o yüzden çıkmaz hele bi adet günüm gelsin ateşte inşallah düşmezse yapıcam

aynen bizimkiler minyon olcak olsun sağlıklı olsunlarda anneleri kurban olsun onlara
kıyamam o nazlı kızına

he he saol teyzesi

canım elma kabugu kaynat iç. ben küçükken annem öyle keserdi öksürüğümü.
çok haklısın canım. inanır mısınız dolaptan çıkarttığım yogurdu bile 5-10 dk bekletip yiyorum. ben zaten hiç soğuk su filan içemem. bi kötü alışkanlığım dondurma. onu da ağzımda eiritip yutuyorum üstüne ılık su içiyorum. hiç yemezdim hamilelikte yemeye başladım.
Nesdoş bişey soracağım, sen detaylı usg'ye ne zaman girdin? hani organ taraması anomali taraması yapıyor ya radyolog. Kaçıncı haftandaydı o?
canımcım ben 19+0 da detaylı usg ye girdim. bebeğimin anomalisi var mı yok mu ve bende safra kesesinde ciğerlerimde böbreğimde sorun var mı diye bakıldı. lakin benim safra kesemde taş vardı. onun kontrolü için yine tüm batına bakılmıştı 10. haftamda o zaman böbreğimde genişleme filan yoktu. ne olduysa 10-19. hafta arasında bi zaman dilimimde oldu.
şimdi her hafta ultrasona girdiğimde radyoloğum eğer vakti varsa kızımın organlarına hala bakıyor sağolsun.
kıyamam ben o minik prensese.
üzülme annesi.
sabahları tahin ye müthiş bir protein kaynağı.
mutlaka et tüket. mercimek tüket. bolca yoğurt ye. bunlar protein deposu.bakalım benim cimcimemin gelişimi nasıl yarın kadın doğumcumla randevum var. kilosunu boyunu radyoloğum söylemiyor hiç. onları dr un söylesin diyor. adam zaten böbreğimden sorumlu ama kızıma da bakıyor sağolsun.
Kizlar cvplariniz için TSK ederim azerinin dediginide dedim İsirgan otuyla tahini inş ise yarar
canım ben kaçırdım mı ne oldu sana?

tahini mide yanması için demistin ya yiyiyorum canım
kontrolünden güzel haberlerle gel canım senin cimcime napıyor bakalım
bende başka bir dr gidicem cd bile veriyormuş

Anladım kızlar sağolun.ya karnimi zorlamasa umrumda olmucak.ama çok zorluyor

Son düzenleme:
tahini mide yanması için demistin ya yiyiyorum canım
kontrolünden güzel haberlerle gel canım senin cimcime napıyor bakalım
bende başka bir dr gidicem cd bile veriyormuş
oh ne güzel hem yanmana iyi gelir hem de protein almış olursun. cd vermesi güzel. biz hep kendimiz kameraya alıyoruz zor oluyor eşime.
Anladım kızlar sağolun.ya karnimi zorlamasa umrumda olmucak.ama çok zorluyor
korkma bir şey olmaz allahın izniyle.kış gebeleri hep öksürdü misal.

Borancım öncelikle inşallah bi an önce atlatırsın keçiboynuzu pekmezı ya da kendini yıyodu annem oksuruk için astımınoldugundan ama gebelikte nasıl olur bilmem Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallah
Kızlar bu arada ateş olçmede illaki yumurta catladıktan sonra iyi bi yukselme olur mu yoksa 0,1 derece falan da yukselincede catlamıs olur mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bazen 0.1 olabilir. ama önemli olan yum öncesi ile yum sonrası ısımızda genel artış. aralarda düşüşler olur ama ikinci yarı yani yum sonrasıı ateşlerimiz daha yüksek gider.

Haklisin bu sabah olcmustum 37 cikti ama normalde nasil bilmiyorum.. ben klomen kullandim pazartesi 18mm di sali cars. Yada pers. Catlamistir heralde die tahmin ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oh ne güzel hem yanmana iyi gelir hem de protein almış olursun. cd vermesi güzel. biz hep kendimiz kameraya alıyoruz zor oluyor eşime.

korkma bir şey olmaz allahın izniyle.kış gebeleri hep öksürdü misal.

Orası öyle canimda.hani içerde kanama varyasyonlar yüzden korkuyorum.cunki öyle öksürük ki neredeyse kusucam.kesin rahmi zorluyordur

Iyisimi sen bu ayı deneme say.belki bebis gelmistir bidahada gerek kalmaz

14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
20.gün:36.7 +
21.gün:36.4
22.gün: ----
23.gün: -----
24.gün: 36.7
25.gün:36.8
yorum için teşekkürler. unutmuşum ben bu ateş olayını. 19. gün çatladıysa eğer 33. gün mü adet olmam lazım? benim aklımda ateşin en az 0.2 derece yükseldiği gün yumurtlama, o günden 14 gün sonra da adet kalmış, yanlış mı hatırlıyorum :44: son 2-3 gün kademeli düşer, 36.5 ta adet olurdum. hamileliğimi adet olmam gereken gün 37.0 a yükselişinden anlamıştık.

Son düzenleme:
Benim değil cnm bi arkadasim yeni doğum yaptı bi iki damla sut geliyormuş daha yok çok uzuluyodu onu sormustum dedim prolaktine baktirsin bide azerinin dediği yöntemlerissöyledim
Sen nasilsin kizçen nasil

Kizlar bugün seker yüklemesi yaptirdim aclik 90 şekerli sudan sonra 117 cikti çok yüksek değil dimi hamilelikte birazcik yükselmesi normal saniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…