iyi işte ne güzel, içebildiysen problem yok, şifa olsun
kıyamam o nazlı kızına
rica ederim, yarın öbür gün de böyle devam ederse ateş, bir test yap bence
Canlar ben öksürük ten perisanim.dünden beri mahvetti beni.galiba faranjit oldum.geniz akintim var.güya kendimi sarsmamak için yatiyorum ama oksurukten icim çıkacak.ya karnimi çok zorluyor öksürük bişey olurmu.ben nasıl geçiririm bu öksürügu
Canlar ben öksürük ten perisanim.dünden beri mahvetti beni.galiba faranjit oldum.geniz akintim var.güya kendimi sarsmamak için yatiyorum ama küçükten icim çıkacak.ya karnimi çok zorluyor öksürük bişey olurmu.ben nasıl geçiririm bu öksürügu
kıyamam o nazlı kızına
aynen bizimkiler minyon olcak olsun sağlıklı olsunlarda anneleri kurban olsun onlaraCanim benim de endisem vardi...10lu haftalarda 1 2gun ilerdeydi..20haftalarda 10gun falan geriden geldi ama dk hic bisey demedi ben de sorun etmedim 30da artik haftasina uyumlu cikti kendini topluyor bebisler..korkma sen saglikli beslen gerisi bebis ayarlarbizimkiler minyon napalimmm
kıyamam o nazlı kızına
canım elma kabugu kaynat iç. ben küçükken annem öyle keserdi öksürüğümü.Canlar ben öksürük ten perisanim.dünden beri mahvetti beni.galiba faranjit oldum.geniz akintim var.güya kendimi sarsmamak için yatiyorum ama oksurukten icim çıkacak.ya karnimi çok zorluyor öksürük bişey olurmu.ben nasıl geçiririm bu öksürügu
çok haklısın canım. inanır mısınız dolaptan çıkarttığım yogurdu bile 5-10 dk bekletip yiyorum. ben zaten hiç soğuk su filan içemem. bi kötü alışkanlığım dondurma. onu da ağzımda eiritip yutuyorum üstüne ılık su içiyorum. hiç yemezdim hamilelikte yemeye başladım.aynı şey bendede var boran sorma çok fenayım dün gece uyuyamadım öksürükten ben bal zencefil karıştırıp yiyeceğim, bi de bi arkadaş dedi ki çok sıcak ve çok soğuk içme sürekli ılık suyla boğazını ıslak tut dedi, geçmiş olsun kuzu
canımcım ben 19+0 da detaylı usg ye girdim. bebeğimin anomalisi var mı yok mu ve bende safra kesesinde ciğerlerimde böbreğimde sorun var mı diye bakıldı. lakin benim safra kesemde taş vardı. onun kontrolü için yine tüm batına bakılmıştı 10. haftamda o zaman böbreğimde genişleme filan yoktu. ne olduysa 10-19. hafta arasında bi zaman dilimimde oldu.Nesdoş bişey soracağım, sen detaylı usg'ye ne zaman girdin? hani organ taraması anomali taraması yapıyor ya radyolog. Kaçıncı haftandaydı o?
kıyamam ben o minik prensese.kızlar çok sağolun bugun biraz daha iyi ve kafam rahat farklı bir doctor deniyeceğim çünkü beni doktorum rahatlatmak yerine telaşlandırdı dediğiniz gibi yememe dikkat edicem nesdem ete protein ağırlıklı beslenicem pekmezler içicem o benim nazlı kızım napayım 2 gündür de nasıl hareketli üzüldüğümü anladı beni mutlu etmeye çalışıyor canım kızım benim
canım ben kaçırdım mı ne oldu sana?Kizlar cvplariniz için TSK ederim azerinin dediginide dedim İsirgan otuyla tahini inş ise yarar
canım elma kabugu kaynat iç. ben küçükken annem öyle keserdi öksürüğümü.
çok haklısın canım. inanır mısınız dolaptan çıkarttığım yogurdu bile 5-10 dk bekletip yiyorum. ben zaten hiç soğuk su filan içemem. bi kötü alışkanlığım dondurma. onu da ağzımda eiritip yutuyorum üstüne ılık su içiyorum. hiç yemezdim hamilelikte yemeye başladım.
canımcım ben 19+0 da detaylı usg ye girdim. bebeğimin anomalisi var mı yok mu ve bende safra kesesinde ciğerlerimde böbreğimde sorun var mı diye bakıldı. lakin benim safra kesemde taş vardı. onun kontrolü için yine tüm batına bakılmıştı 10. haftamda o zaman böbreğimde genişleme filan yoktu. ne olduysa 10-19. hafta arasında bi zaman dilimimde oldu.
şimdi her hafta ultrasona girdiğimde radyoloğum eğer vakti varsa kızımın organlarına hala bakıyor sağolsun.
kıyamam ben o minik prensese.
üzülme annesi.
sabahları tahin ye müthiş bir protein kaynağı.
mutlaka et tüket. mercimek tüket. bolca yoğurt ye. bunlar protein deposu.bakalım benim cimcimemin gelişimi nasıl yarın kadın doğumcumla randevum var. kilosunu boyunu radyoloğum söylemiyor hiç. onları dr un söylesin diyor. adam zaten böbreğimden sorumlu ama kızıma da bakıyor sağolsun.
canım ben kaçırdım mı ne oldu sana?
oh ne güzel hem yanmana iyi gelir hem de protein almış olursun. cd vermesi güzel. biz hep kendimiz kameraya alıyoruz zor oluyor eşime.tahini mide yanması için demistin ya yiyiyorum canım
kontrolünden güzel haberlerle gel canım senin cimcime napıyor bakalım
bende başka bir dr gidicem cd bile veriyormuş
korkma bir şey olmaz allahın izniyle.kış gebeleri hep öksürdü misal.Anladım kızlar sağolun.ya karnimi zorlamasa umrumda olmucak.ama çok zorluyor
Borancım öncelikle inşallah bi an önce atlatırsın keçiboynuzu pekmezı ya da kendini yıyodu annem oksuruk için astımınoldugundan ama gebelikte nasıl olur bilmem Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallah
Kızlar bu arada ateş olçmede illaki yumurta catladıktan sonra iyi bi yukselme olur mu yoksa 0,1 derece falan da yukselincede catlamıs olur mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yum.gününü biliyorsun peki.olcmeye başla bence hamile deyişle bile vücudunu tanımaya başlamış olursun.ateşinin onceki gidişatını bilmedigimiz için bu aya net konuşmak zor olabilir.sen başla.adetten olsan bırakma ölç yorum daha kolay olur
oh ne güzel hem yanmana iyi gelir hem de protein almış olursun. cd vermesi güzel. biz hep kendimiz kameraya alıyoruz zor oluyor eşime.
korkma bir şey olmaz allahın izniyle.kış gebeleri hep öksürdü misal.
Iyisimi sen bu ayı deneme say.belki bebis gelmistir bidahada gerek kalmazHaklisin bu sabah olcmustum 37 cikti ama normalde nasil bilmiyorum.. ben klomen kullandim pazartesi 18mm di sali cars. Yada pers. Catlamistir heralde die tahmin ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim değil cnm bi arkadasim yeni doğum yaptı bi iki damla sut geliyormuş daha yok çok uzuluyodu onu sormustum dedim prolaktine baktirsin bide azerinin dediği yöntemlerissöyledimcanım elma kabugu kaynat iç. ben küçükken annem öyle keserdi öksürüğümü.
çok haklısın canım. inanır mısınız dolaptan çıkarttığım yogurdu bile 5-10 dk bekletip yiyorum. ben zaten hiç soğuk su filan içemem. bi kötü alışkanlığım dondurma. onu da ağzımda eiritip yutuyorum üstüne ılık su içiyorum. hiç yemezdim hamilelikte yemeye başladım.
canımcım ben 19+0 da detaylı usg ye girdim. bebeğimin anomalisi var mı yok mu ve bende safra kesesinde ciğerlerimde böbreğimde sorun var mı diye bakıldı. lakin benim safra kesemde taş vardı. onun kontrolü için yine tüm batına bakılmıştı 10. haftamda o zaman böbreğimde genişleme filan yoktu. ne olduysa 10-19. hafta arasında bi zaman dilimimde oldu.
şimdi her hafta ultrasona girdiğimde radyoloğum eğer vakti varsa kızımın organlarına hala bakıyor sağolsun.
kıyamam ben o minik prensese.
üzülme annesi.
sabahları tahin ye müthiş bir protein kaynağı.
mutlaka et tüket. mercimek tüket. bolca yoğurt ye. bunlar protein deposu.bakalım benim cimcimemin gelişimi nasıl yarın kadın doğumcumla randevum var. kilosunu boyunu radyoloğum söylemiyor hiç. onları dr un söylesin diyor. adam zaten böbreğimden sorumlu ama kızıma da bakıyor sağolsun.
canım ben kaçırdım mı ne oldu sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?