- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
bazen 0.1 olabilir. ama önemli olan yum öncesi ile yum sonrası ısımızda genel artış. aralarda düşüşler olur ama ikinci yarı yani yum sonrasıı ateşlerimiz daha yüksek gider.
allah korusun canım. progestan kullanıyorsun hematomun küçülecek her defasında.bir şey olacağını zannetmiyorum ben çünkü hematomun bebeğin kesesinin bitişiğinde değil.Orası öyle canimda.hani içerde kanama varyasyonlar yüzden korkuyorum.cunki öyle öksürük ki neredeyse kusucam.kesin rahmi zorluyordur
anladım canım inş şakır şakır sütü gelir.Benim değil cnm bi arkadasim yeni doğum yaptı bi iki damla sut geliyormuş daha yok çok uzuluyodu onu sormustum dedim prolaktine baktirsin bide azerinin dediği yöntemlerissöyledim
Sen nasilsin kizçen nasil
canım aralıkları bilmiyorum dr un yardımcı olur. kaçlık yapıldı? 50 lik yükleme ise sorun çıkacağını zannetmem.Kizlar bugün seker yüklemesi yaptirdim aclik 90 şekerli sudan sonra 117 cikti çok yüksek değil dimi hamilelikte birazcik yükselmesi normal saniyorum
henüz çatladığını düşünmüyorum. sen pkolu idin di mi. iner çıkar ateşin. takip ederiz. ama gün aşırıyı ihmal etme.http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
Kizlar tabloma bakarmisiniz cizgi cekti 8.gunume ama ovu testimde pozitif cikmadi hic bisey anlamadim ben gecen ay adetin 23 ne cekti bu ay 8.gune. Cok erken cekti sanki:-(
ateşininizin genel seyrini bilmiyorum ama 37.1 yüksek bir ateş. bazen adet günü bile düşüebiliyor bazen de (çok nadir) adet olduğumuzun ertesi günü bile inebiliyor. ama gebel olarak adetten bir iki gün önce düşüyor diyebiliriz. test yapın.Arkadaşlar merhaba konu başlığını görünce sorumun burdan cevaplanabileciğini düşündüm
soruma gelince: son 9 10 gündür ateş ölçüyorum hep 37 ve üzeri bugün veya en geç yarın adet tarihim. bugün ateşim 37.1 çıktı arkadaşlar ateş ne zaman düşer ya da bu yüksek ateş bi umut olabilir mi?
Canlar ben öksürük ten perisanim.dünden beri mahvetti beni.galiba faranjit oldum.geniz akintim var.güya kendimi sarsmamak için yatiyorum ama oksurukten icim çıkacak.ya karnimi çok zorluyor öksürük bişey olurmu.ben nasıl geçiririm bu öksürügu
kızlar gelemiyorum iş yerinde çok yoğunum , 2 hafta sonra kız kardeşimin düğünü var onun hazırlıkları bi taraftan sürüyor alışverişler falan böyle olunca hiç gelip bakamadım buralara, inşallah herkes çok iyidir
allah korusun canım. progestan kullanıyorsun hematomun küçülecek her defasında.bir şey olacağını zannetmiyorum ben çünkü hematomun bebeğin kesesinin bitişiğinde değil.
anladım canım inş şakır şakır sütü gelir.
nasıl olayım tatlım bugün kuzumun kontrolü var. çok heyecanlıyım. her hafta görsem de kadın doğum kontrolleri daha detaylı geçiyor.
sen nasılsın oğluşların nasıl?
canım aralıkları bilmiyorum dr un yardımcı olur. kaçlık yapıldı? 50 lik yükleme ise sorun çıkacağını zannetmem.
henüz çatladığını düşünmüyorum. sen pkolu idin di mi. iner çıkar ateşin. takip ederiz. ama gün aşırıyı ihmal etme.
ateşininizin genel seyrini bilmiyorum ama 37.1 yüksek bir ateş. bazen adet günü bile düşüebiliyor bazen de (çok nadir) adet olduğumuzun ertesi günü bile inebiliyor. ama gebel olarak adetten bir iki gün önce düşüyor diyebiliriz. test yapın.
rüyan hayrolsun canım bencede doğumun güzel olacak onun işaretiBi ruya gordum kizlar sabahtan sersemlemis geziyorum...biliyorum bilincalti cunki dun esimin kuzrniyle dogumdan falan cok konustuk...
Simdi goruyorumkiii kv.le dogum dk.la taismaya gidiyoruz...bekliyoruz orda da bi suru hamileler dogutanlar hemsireler falan var kv dk.la konusuyo ben sersemlemis etrafa yeni doganlara bakiyorum..sonra dk guya beni muayne etmek ivin yanima geliyo iyne yapiyo birini de elime takiyo serum gibi bisey..sonra bi uyuyup ayilmis gibi oluyorum guya bir odada yalnizim ve kanamam var aglamis kv.le dk.u ariyorum kolidorlarda...bide bi kapi onunde kv bekliyo Kosarak aglayarak yanina kosuyorum kanamam var demeye guya yanina varinca odadan hemsire cikiyo kucaginda 2bebek bi kiz bi erkek seninki oglandi dimi diyo bende evet al bu senin ki diyo erkek bebegi kucagima veriyoooben daha dogurmadimki yalnis oldu diyorum kiz bana gulup gidiyo kv.le bebeye hayran hayran bakiyo cocuk benim kucagimda ama anlam veremiyorum olanlara e ben dogurmadim ama aci hiss etmiyorum uyuttular da beni sezeryanmi oldum diyorum herkes guluyo yok kendin dogurdun diyo ama ne zaman diyip agliyorum niye hatirlamiyorum o ani ben dogumumu nasil anlaticam niye hatirlamiyorum diye yaslar gozumde hani o anin buyusunu ben de yasiycaktim diyorum...
Ama bebis koca bebis oyle sarilmisimki benimmi simdi bu diyeee ay ne guzel hic kimseye veremiyordum Hem kokluyorum hem opuyorum hem agliyorum niye hatirlamiyorum diyeeer
Ruya bana sanki Korkmamam gerektigini soyledi..aslinda korkmuyorum ama dun dogumdan konudulunca baya dusunmemeye calistigimi anladim kendimi korkutmamak icin...simdi ruyada da o sni hatirlamiyip bebisin buyusune nasil kapildigimi gordum..ki bu sadece ruyaydiii gercekte nasil olur bilmiyorum...ama dogurmak istemiyorum daha diyorum biz boyle guzeliz
ayy maşallah bebişineMerhaba canlar
dr dan geldim kalp atışlarını duyduk şükürler olsun
6+0 dedi daha yeni yeni atiyr çok kuvvetli degil ama haftaya gelirsen daha net duyulur dedi
aslinda ben kan tahlili icin gittim dr da rutin yaptigimiz testler var dedi istedi ama cok pahaliydi ben de vazgectim ya gidince ya da burda devlette yaptitrim inşallah.
kizlar darisi sizlere inş hep dua ediyrm...
düşüyor demek için çok erken yumurtlama sonrası 5. gündesin dahakızlar ateş düşüyo sanki bilemedim
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün) *
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2 *
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2 *
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2 *
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3 *
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6 *
07.06 -- 36.5
08.06 -- 36.7
09.06 -- 36.5
10.06 -- 36.5 *
Eki Görüntüle 1152411
aynen, topunun saçını başını yolup ellerine veresim var
Biz oğullarımızı iyi yetiştirelim efloş, malum kaynana olcaz
gözün aydın canım benim ne güzel bir haber bu, maşallah senin miniğinin pıtpıtlarına
bence düşmemiş gayet iyi
canım şükür ağrım geçti akşam erkenden yattım güzel bir uyku çektim meğer uykum çok bölündüğü içinmiş:)) şişlik hafif var ama gebelikten demek ki bu şişlikcanım belki allerjiktir.
ödem için çok erken.
yüzüm şişti desen anlarım o zaman tansiyon bakılması lazım.
ama gözüm şişti diyosun. ellerin de şiş değil.
canım sen bana güven gerçekten sıkıntı yoktur benimde oğluş 2 hafta önde giderdi sonra gerilemişti oluyor böylekızlar çok sağolun bugun biraz daha iyi ve kafam rahat farklı bir doctor deniyeceğim çünkü beni doktorum rahatlatmak yerine telaşlandırdı dediğiniz gibi yememe dikkat edicem nesdem ete protein ağırlıklı beslenicem pekmezler içicem o benim nazlı kızım napayım 2 gündür de nasıl hareketli üzüldüğümü anladı beni mutlu etmeye çalışıyor canım kızım benim
kolay gelsin canımkızlar gelemiyorum iş yerinde çok yoğunum , 2 hafta sonra kız kardeşimin düğünü var onun hazırlıkları bi taraftan sürüyor alışverişler falan böyle olunca hiç gelip bakamadım buralara, inşallah herkes çok iyidir
siyah turp bal ikilisi iyi oluyor ama siyah turp şimdi zor bulunur, zencefilli bal ye keçi boynuzu pekmezi ye geçmiş olsunCanlar ben öksürük ten perisanim.dünden beri mahvetti beni.galiba faranjit oldum.geniz akintim var.güya kendimi sarsmamak için yatiyorum ama oksurukten icim çıkacak.ya karnimi çok zorluyor öksürük bişey olurmu.ben nasıl geçiririm bu öksürügu
benim mesela 16. gün çatlıyor 12 gün sonra adet oluyorum 12-14-16 gün sonra olabiliyor14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
20.gün:36.7 +
21.gün:36.4
22.gün: ----
23.gün: -----
24.gün: 36.7
25.gün:36.8
yorum için teşekkürler. unutmuşum ben bu ateş olayını. 19. gün çatladıysa eğer 33. gün mü adet olmam lazım? benim aklımda ateşin en az 0.2 derece yükseldiği gün yumurtlama, o günden 14 gün sonra da adet kalmış, yanlış mı hatırlıyorum :44: son 2-3 gün kademeli düşer, 36.5 ta adet olurdum. hamileliğimi adet olmam gereken gün 37.0 a yükselişinden anlamıştık.
canım benimki açlık 66 tokluk 102 çıkmış oğluşda referans aralığı benim kağıtta 74-104 yazıyor senin kağıtta nasıl? Benim hiç aç kalmamam gerektiğini söylemişti çarşıda pazarda çantanda şeker bisküvi olsun düşüp bayılırsın demişti gerçekten aç kalamıyordum hiç:)Kizlar bugün seker yüklemesi yaptirdim aclik 90 şekerli sudan sonra 117 cikti çok yüksek değil dimi hamilelikte birazcik yükselmesi normal saniyorum
canım bence yumurta yok henüz ölçmeye ilişkiye devam ethttp://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
Kizlar tabloma bakarmisiniz cizgi cekti 8.gunume ama ovu testimde pozitif cikmadi hic bisey anlamadim ben gecen ay adetin 23 ne cekti bu ay 8.gune. Cok erken cekti sanki:-(
Arkadaşlar merhaba konu başlığını görünce sorumun burdan cevaplanabileciğini düşündüm
soruma gelince: son 9 10 gündür ateş ölçüyorum hep 37 ve üzeri bugün veya en geç yarın adet tarihim. bugün ateşim 37.1 çıktı arkadaşlar ateş ne zaman düşer ya da bu yüksek ateş bi umut olabilir mi?
sosyalim iyilik canım sen nasılsın? detaylı usg işin naptın izmirde ayarlayabildin mi?kızlar gelemiyorum iş yerinde çok yoğunum , 2 hafta sonra kız kardeşimin düğünü var onun hazırlıkları bi taraftan sürüyor alışverişler falan böyle olunca hiç gelip bakamadım buralara, inşallah herkes çok iyidir
İnşallah cnmAh ah nelere katlansmiyoruz ki bebişler icin. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin
Borancım geçmiş olsunCanlar ben öksürük ten perisanim.dünden beri mahvetti beni.galiba faranjit oldum.geniz akintim var.güya kendimi sarsmamak için yatiyorum ama oksurukten icim çıkacak.ya karnimi çok zorluyor öksürük bişey olurmu.ben nasıl geçiririm bu öksürügu
ben bata 5-6 gün kala öğrenmiştim, bir çoğumuz da öyle. Biz sabredemedik, ama sbaredebilirsen adet gününde test yapman daha garanti tabicanım bat a daha 7 gün var ayrıca burdaki arkadaşlar yumurtlamayı 5 haziran olarak söylediler o yüzden çıkmaz hele bi adet günüm gelsin ateşte inşallah düşmezse yapıcam
Hımm anladım canım, ya beni doktorum 18+0da gönderdi de, gerçi usg ye göre 18+3 oluyoruz o güncanım elma kabugu kaynat iç. ben küçükken annem öyle keserdi öksürüğümü.
çok haklısın canım. inanır mısınız dolaptan çıkarttığım yogurdu bile 5-10 dk bekletip yiyorum. ben zaten hiç soğuk su filan içemem. bi kötü alışkanlığım dondurma. onu da ağzımda eiritip yutuyorum üstüne ılık su içiyorum. hiç yemezdim hamilelikte yemeye başladım.
canımcım ben 19+0 da detaylı usg ye girdim. bebeğimin anomalisi var mı yok mu ve bende safra kesesinde ciğerlerimde böbreğimde sorun var mı diye bakıldı. lakin benim safra kesemde taş vardı. onun kontrolü için yine tüm batına bakılmıştı 10. haftamda o zaman böbreğimde genişleme filan yoktu. ne olduysa 10-19. hafta arasında bi zaman dilimimde oldu.
şimdi her hafta ultrasona girdiğimde radyoloğum eğer vakti varsa kızımın organlarına hala bakıyor sağolsun.
kıyamam ben o minik prensese.
üzülme annesi.
sabahları tahin ye müthiş bir protein kaynağı.
mutlaka et tüket. mercimek tüket. bolca yoğurt ye. bunlar protein deposu.bakalım benim cimcimemin gelişimi nasıl yarın kadın doğumcumla randevum var. kilosunu boyunu radyoloğum söylemiyor hiç. onları dr un söylesin diyor. adam zaten böbreğimden sorumlu ama kızıma da bakıyor sağolsun.
canım ben kaçırdım mı ne oldu sana?
117 iyi bence cnm maşallahKizlar bugün seker yüklemesi yaptirdim aclik 90 şekerli sudan sonra 117 cikti çok yüksek değil dimi hamilelikte birazcik yükselmesi normal saniyorum
Benim de ateş ölçtüğüm ilk ya da ikinci ayımda 8. gün çatlamıştı, şok olmuştum. Ayrıca ovulasyon testlerim de ayn senin gibi tam pozitif çıkmamıştı. Herhangi bir özel durumun var mı, düşük kürtaj pco gibi canım?http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
günaydın efloşumGünaydın herkesenerdesiniz kızlar tatile başladınız anlaşılan:)
Hamdolsun gözümün ağrısı gitti akşam oğluşu babası uyuturken bende 9:30 da uyudum ohhh meğer uykum yetmiyormuş sabah mis gibi kalktım tabi yine beşteben bu çocuğa sabah uyumayı nasıl öğreticem hala uykum var:) göz kapağım hala şiş hafif ama demek artık böyle kabak gözlü hamiş olucam ben
eğer dediğiniz gibi adete bir gün varsa çıkar. ben adete 5-6 gün kala öğrendim basit bir testte.Anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. fakat şimdi idrar testi yaparsam çıkar mı?
oh çok sevindim kuzum. dnlenmen gerekiyor demek ki.Günaydın herkesenerdesiniz kızlar tatile başladınız anlaşılan:)
Hamdolsun gözümün ağrısı gitti akşam oğluşu babası uyuturken bende 9:30 da uyudum ohhh meğer uykum yetmiyormuş sabah mis gibi kalktım tabi yine beşteben bu çocuğa sabah uyumayı nasıl öğreticem hala uykum var:) göz kapağım hala şiş hafif ama demek artık böyle kabak gözlü hamiş olucam ben
Günaydın gunaydin
sağolun kızlar topik sakinlemis
boran canim riskin devam ediyormus dikkat et
varsin ev de bieaz pis kalsın kuzucuklarn baksınlar sana
kutsalask canim fistik biraz geriden geliyrmus ama onemli oldgnu dusunmyrm kapatır ve ilerden bile gider
fıstık hic üzülme. dünkü dr 6 haftalik deyince ben 6+4 olmadi gerekiyr dedim dr ohoo sen böyle bikaç gunun hesabini yaparsan bu hamilelik bitmez bu her seferinde degisir ilerden gidet geriden gelir normal dedi.
ben de haklisiniz hocam da 4 yil sonra olunca böyle oluyor dedim:):)
nesdem kontrokun varmis oh ne guzel dora hanımı görcen inşallah
eflal canim gozunde sıkıntı varmış ama sukur ki gecmis inş birdaha olmaz
sosyal canim kiz kardeşinin dugunu varmis hayırlı olsun eğlenirsin ne guzel
ve kızlar sizlerde iyisiniz inşallah:):)
aaaa enişteye söyle üzmesin seni bu ne böylesosyalim iyilik canım sen nasılsın? detaylı usg işin naptın izmirde ayarlayabildin mi?
İnşallah cnm
Borancım geçmiş olsunballa zencefili karıştırıp yiyebilirsin, ıhlamur içebilirsin limonlu. Korkma öksürmekten kanama artmaz inşallah
ben bata 5-6 gün kala öğrenmiştim, bir çoğumuz da öyle. Biz sabredemedik, ama sbaredebilirsen adet gününde test yapman daha garanti tabi
Hımm anladım canım, ya beni doktorum 18+0da gönderdi de, gerçi usg ye göre 18+3 oluyoruz o günerken mi diye sordum işte sana da, .ünkü genelde herkesi 20-22. haftalarda göndermişler:26:
117 iyi bence cnm maşallah
Benim de ateş ölçtüğüm ilk ya da ikinci ayımda 8. gün çatlamıştı, şok olmuştum. Ayrıca ovulasyon testlerim de ayn senin gibi tam pozitif çıkmamıştı. Herhangi bir özel durumun var mı, düşük kürtaj pco gibi canım?
günaydın efloşum
Tatil deme bana tatil demeakşam tatil planları yüzünden kocayla kavga ettik yine
Bütün planları iptal ettik gitmiyoruz tatile fln
Sevindim gözünün geçmesine, demek ki uyku yetmiyormuşBir kaç gün daha uykunu alabilirsen şişliği de iner belki
sağol canım benim geçti hamdolsunGünaydın gunaydin
kutsalask canim fistik biraz geriden geliyrmus ama onemli oldgnu dusunmyrm kapatır ve ilerden bile gider
fıstık hic üzülme. dünkü dr 6 haftalik deyince ben 6+4 olmadi gerekiyr dedim dr ohoo sen böyle bikaç gunun hesabini yaparsan bu hamilelik bitmez bu her seferinde degisir ilerden gidet geriden gelir normal dedi.
sağol canım evet, işte yapmıyorum ama çok halsizim nesdoş mahvetti beni bu halsizlik bezginlik hiç bir şeyden keyif alamıyorum iş yapmak istemiyorumeğer dediğiniz gibi adete bir gün varsa çıkar. ben adete 5-6 gün kala öğrendim basit bir testte.
oh çok sevindim kuzum. dnlenmen gerekiyor demek ki.
senin pıtırtlakını yerim. maşallah kuzuna güçlü güçlü atıcak kalbi az büyüsün.
negatif hepsi.Bunlarda ovulasyon testlerim 5. Gun yapmaya basladim suan 11.gundeyim adetimin.
iyi olmana sevindim cnn.Günaydın herkesenerdesiniz kızlar tatile başladınız anlaşılan:)
cnm.ben de 19+3 te girmisrim detayliya.sosyalim iyilik canım sen nasılsın? detaylı usg işin naptın izmirde ayarlayabildin mi?
İnşallah cnm
Borancım geçmiş olsunballa zencefili karıştırıp yiyebilirsin, ıhlamur içebilirsin limonlu. Korkma öksürmekten kanama artmaz inşallah
ben bata 5-6 gün kala öğrenmiştim, bir çoğumuz da öyle. Biz sabredemedik, ama sbaredebilirsen adet gününde test yapman daha garanti tabi
Hımm anladım canım, ya beni doktorum 18+0da gönderdi de, gerçi usg ye göre 18+3 oluyoruz o günerken mi diye sordum işte sana da, .ünkü genelde herkesi 20-22. haftalarda göndermişler:26:
117 iyi bence cnm maşallah
Benim de ateş ölçtüğüm ilk ya da ikinci ayımda 8. gün çatlamıştı, şok olmuştum. Ayrıca ovulasyon testlerim de ayn senin gibi tam pozitif çıkmamıştı. Herhangi bir özel durumun var mı, düşük kürtaj pco gibi canım?
günaydın efloşum
Tatil deme bana tatil demeakşam tatil planları yüzünden kocayla kavga ettik yine
Bütün planları iptal ettik gitmiyoruz tatile fln
Sevindim gözünün geçmesine, demek ki uyku yetmiyormuşBir kaç gün daha uykunu alabilirsen şişliği de iner belki
Günaydın gunaydin
iyi bari rahatladım ya, herkesin doktoru 20 haftalardan sonra çağırmış, benimki erken çağırdı ya göremezse diye geldi aklıma. zaten 19+0da da kendi doktorum bir daha bakıcak inş.kuzum 18+0 da başlıyor zaten detaylı usg. kaldı ki 3 gün öndeyseniz çok rahat bakılır annesi.
yaa diyorum ya bugünlerde içine şeytan kaçtı, beni üzüp üzmemesi umurunda değil sanki. Gece ağlamaktan uyuyamadım, kalktım tv izledim, uykusuz geldim bugün işe. Sabah da güya gönlümü alacak, evden çıkarken öpüyor fln. Öyle bir öpücüğe tamir olmuyor bu kalpaaaa enişteye söyle üzmesin seni bu ne böylecanım iptal olmaz sakin kafayla bir daha konuşun tatil güzel olur keşke imkanım olsa ama ahir ömürmde görmem ben tatil yüzü o kadar çalışıyorsun sen hakkediyorsunuz, sağol canım artık uyuyacam erkenden napıyım:)
sağol canım benim geçti hamdolsun
sağol canım evet, işte yapmıyorum ama çok halsizim nesdoş mahvetti beni bu halsizlik bezginlik hiç bir şeyden keyif alamıyorum iş yapmak istemiyorumbir an önce geçsin bu halim
hoşgeldin cutem, naber nasılsın? Rüzgar'ın nasıl?negatif hepsi.
iyi olmana sevindim cnn.
bn de yusufu gunduz uyutunca yqtagina nasil alistracagimi dusunuyrm. cunku yerine koyunca kalkiyr hemen.ne yemek yapabiliyrm ne wc ye gidebiliyrm.
cnm.ben de 19+3 te girmisrim detayliya.
cnm. gozun aydin. duymussun pitirtilari.
hoşgeldin cutem, naber nasılsın? Rüzgar'ın nasıl?
18+3 erken olmaz demi ?
canım seninki alıştı kucağına şöyle iki aylık olana kadar devam eder bu durum, bunda sabır sebat şart canım şimdi küçük de biraz daha büyüyünce artık ağlamasını göze alarak beşiğine koymalısın birde müzik vs. bir şey dinletiyormusun uyuturken meme de uyutman senin için zor olur emizirirken uyutma kokunu almadığı an uyanır hep bir ritüeli olsun emzir gazını çıkarıp beşiğine koy müziğini aç bu böyle bir hafta sürer alışması, birde yanına senin kokun sinen bir eşyanı koy işe yarıyor bazen,bir uyku koçu var linkini vereyim belki işine yarar canım, ben oğluşu 19 ay salladımnegatif hepsi.
iyi olmana sevindim cnn.
bn de yusufu gunduz uyutunca yqtagina nasil alistracagimi dusunuyrm. cunku yerine koyunca kalkiyr hemen.ne yemek yapabiliyrm ne wc ye gidebiliyrm.
cnm.ben de 19+3 te girmisrim detayliya.
cnm. gozun aydin. duymussun pitirtilari.
iyi bari rahatladım ya, herkesin doktoru 20 haftalardan sonra çağırmış, benimki erken çağırdı ya göremezse diye geldi aklıma. zaten 19+0da da kendi doktorum bir daha bakıcak inş.
yaa diyorum ya bugünlerde içine şeytan kaçtı, beni üzüp üzmemesi umurunda değil sanki. Gece ağlamaktan uyuyamadım, kalktım tv izledim, uykusuz geldim bugün işe. Sabah da güya gönlümü alacak, evden çıkarken öpüyor fln. Öyle bir öpücüğe tamir olmuyor bu kalp
Geçen sene zaten eşimin yıllık izni yok diye gidemedik biyere, bu sene de yok arkadaşlarla birlikte gitseymişiz, yok oraya değil buraya gitseymişiz, yok ben denize girmeyecekmişim bebeği riske atmayacakmışım. Bebeğimizi tek düşünen sendin sanki, ben hiç düşünmüyorum. Sanki saatlerce yüzücem okyanusa açılacağım, deli mi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?