Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlarda ovulasyon testlerim 5. Gun yapmaya basladim suan 11.gundeyim adetimin.

Eklentiler

• $1402433821883.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 46
bazen 0.1 olabilir. ama önemli olan yum öncesi ile yum sonrası ısımızda genel artış. aralarda düşüşler olur ama ikinci yarı yani yum sonrasıı ateşlerimiz daha yüksek gider.

Anladım canım çok saıl ozamn ıkıncı yarıyı beklıce heycanla artıkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba konu başlığını görünce sorumun burdan cevaplanabileciğini düşündüm
soruma gelince: son 9 10 gündür ateş ölçüyorum hep 37 ve üzeri bugün veya en geç yarın adet tarihim. bugün ateşim 37.1 çıktı arkadaşlar ateş ne zaman düşer ya da bu yüksek ateş bi umut olabilir mi?

Orası öyle canimda.hani içerde kanama varyasyonlar yüzden korkuyorum.cunki öyle öksürük ki neredeyse kusucam.kesin rahmi zorluyordur
allah korusun canım. progestan kullanıyorsun hematomun küçülecek her defasında.bir şey olacağını zannetmiyorum ben çünkü hematomun bebeğin kesesinin bitişiğinde değil.
Benim değil cnm bi arkadasim yeni doğum yaptı bi iki damla sut geliyormuş daha yok çok uzuluyodu onu sormustum dedim prolaktine baktirsin bide azerinin dediği yöntemlerissöyledim
Sen nasilsin kizçen nasil
anladım canım inş şakır şakır sütü gelir.
nasıl olayım tatlım bugün kuzumun kontrolü var. çok heyecanlıyım. her hafta görsem de kadın doğum kontrolleri daha detaylı geçiyor.
sen nasılsın oğluşların nasıl?
Kizlar bugün seker yüklemesi yaptirdim aclik 90 şekerli sudan sonra 117 cikti çok yüksek değil dimi hamilelikte birazcik yükselmesi normal saniyorum
canım aralıkları bilmiyorum dr un yardımcı olur. kaçlık yapıldı? 50 lik yükleme ise sorun çıkacağını zannetmem.
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914
Kizlar tabloma bakarmisiniz cizgi cekti 8.gunume ama ovu testimde pozitif cikmadi hic bisey anlamadim ben gecen ay adetin 23 ne cekti bu ay 8.gune. Cok erken cekti sanki:-(
henüz çatladığını düşünmüyorum. sen pkolu idin di mi. iner çıkar ateşin. takip ederiz. ama gün aşırıyı ihmal etme.
ateşininizin genel seyrini bilmiyorum ama 37.1 yüksek bir ateş. bazen adet günü bile düşüebiliyor bazen de (çok nadir) adet olduğumuzun ertesi günü bile inebiliyor. ama gebel olarak adetten bir iki gün önce düşüyor diyebiliriz. test yapın.

boran canım 1 hafta önce bende faranjit oldum.. boğazlarım çok yanıyordu. bi arkadaşım 1 bardak sütü ısıt hafif kaynat içine karabiber dök ılınınca iç dedi.. hiç duymamıştım denedim baoğazları çoook yakıo içerken ama inanılmaz iyi geldi ertesi gün geçmişti.. mutlaka denemelisinnn

kolay gelsin canım tatlı telaşlar bunlar :)

Anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. fakat şimdi idrar testi yaparsam çıkar mı?

rüyan hayrolsun canım bencede doğumun güzel olacak onun işareti
ayy maşallah bebişine
düşüyor demek için çok erken yumurtlama sonrası 5. gündesin daha

canım belki allerjiktir.
ödem için çok erken.
yüzüm şişti desen anlarım o zaman tansiyon bakılması lazım.
ama gözüm şişti diyosun. ellerin de şiş değil.
canım şükür ağrım geçti akşam erkenden yattım güzel bir uyku çektim meğer uykum çok bölündüğü içinmiş:)) şişlik hafif var ama gebelikten demek ki bu şişlik
canım sen bana güven gerçekten sıkıntı yoktur benimde oğluş 2 hafta önde giderdi sonra gerilemişti oluyor böyle
kolay gelsin canım
siyah turp bal ikilisi iyi oluyor ama siyah turp şimdi zor bulunur, zencefilli bal ye keçi boynuzu pekmezi ye geçmiş olsun
benim mesela 16. gün çatlıyor 12 gün sonra adet oluyorum 12-14-16 gün sonra olabiliyor

Kizlar bugün seker yüklemesi yaptirdim aclik 90 şekerli sudan sonra 117 cikti çok yüksek değil dimi hamilelikte birazcik yükselmesi normal saniyorum
canım benimki açlık 66 tokluk 102 çıkmış oğluşda referans aralığı benim kağıtta 74-104 yazıyor senin kağıtta nasıl? Benim hiç aç kalmamam gerektiğini söylemişti çarşıda pazarda çantanda şeker bisküvi olsun düşüp bayılırsın demişti gerçekten aç kalamıyordum hiç:)
Kizlar tabloma bakarmisiniz cizgi cekti 8.gunume ama ovu testimde pozitif cikmadi hic bisey anlamadim ben gecen ay adetin 23 ne cekti bu ay 8.gune. Cok erken cekti sanki:-(
canım bence yumurta yok henüz ölçmeye ilişkiye devam et

düzenli ölçüm olmayınca yorum zor, adet günü düşer genelde, bazılarının kademeli düşmeye başlar, bazen adet günü yükselen oluyor bende düşükten sonra öyle olmuştu iki ay ateşim yükselip regli olmuştum,yarında düşmezse bir test yapabilirsiniz

Günaydın herkese nerdesiniz kızlar tatile başladınız anlaşılan:)

Hamdolsun gözümün ağrısı gitti akşam oğluşu babası uyuturken bende 9:30 da uyudum ohhh meğer uykum yetmiyormuş sabah mis gibi kalktım tabi yine beşte ben bu çocuğa sabah uyumayı nasıl öğreticem hala uykum var:) göz kapağım hala şiş hafif ama demek artık böyle kabak gözlü hamiş olucam ben

sosyalim iyilik canım sen nasılsın? detaylı usg işin naptın izmirde ayarlayabildin mi?

Ah ah nelere katlansmiyoruz ki bebişler icin. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin
İnşallah cnm

Borancım geçmiş olsun balla zencefili karıştırıp yiyebilirsin, ıhlamur içebilirsin limonlu. Korkma öksürmekten kanama artmaz inşallah

canım bat a daha 7 gün var ayrıca burdaki arkadaşlar yumurtlamayı 5 haziran olarak söylediler o yüzden çıkmaz hele bi adet günüm gelsin ateşte inşallah düşmezse yapıcam
ben bata 5-6 gün kala öğrenmiştim, bir çoğumuz da öyle. Biz sabredemedik, ama sbaredebilirsen adet gününde test yapman daha garanti tabi

Hımm anladım canım, ya beni doktorum 18+0da gönderdi de, gerçi usg ye göre 18+3 oluyoruz o gün erken mi diye sordum işte sana da, .ünkü genelde herkesi 20-22. haftalarda göndermişler:26:

117 iyi bence cnm maşallah

Benim de ateş ölçtüğüm ilk ya da ikinci ayımda 8. gün çatlamıştı, şok olmuştum. Ayrıca ovulasyon testlerim de ayn senin gibi tam pozitif çıkmamıştı. Herhangi bir özel durumun var mı, düşük kürtaj pco gibi canım?

günaydın efloşum
Tatil deme bana tatil deme akşam tatil planları yüzünden kocayla kavga ettik yine
Bütün planları iptal ettik gitmiyoruz tatile fln
Sevindim gözünün geçmesine, demek ki uyku yetmiyormuş Bir kaç gün daha uykunu alabilirsen şişliği de iner belki

Günaydın gunaydin

sağolun kızlar topik sakinlemis

boran canim riskin devam ediyormus dikkat et
varsin ev de bieaz pis kalsın kuzucuklarn baksınlar sana

kutsalask canim fistik biraz geriden geliyrmus ama onemli oldgnu dusunmyrm kapatır ve ilerden bile gider
fıstık hic üzülme. dünkü dr 6 haftalik deyince ben 6+4 olmadi gerekiyr dedim dr ohoo sen böyle bikaç gunun hesabini yaparsan bu hamilelik bitmez bu her seferinde degisir ilerden gidet geriden gelir normal dedi.
ben de haklisiniz hocam da 4 yil sonra olunca böyle oluyor dedim:):)

nesdem kontrokun varmis oh ne guzel dora hanımı görcen inşallah

eflal canim gozunde sıkıntı varmış ama sukur ki gecmis inş birdaha olmaz

sosyal canim kiz kardeşinin dugunu varmis hayırlı olsun eğlenirsin ne guzel

ve kızlar sizlerde iyisiniz inşallah:):)

Anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. fakat şimdi idrar testi yaparsam çıkar mı?
eğer dediğiniz gibi adete bir gün varsa çıkar. ben adete 5-6 gün kala öğrendim basit bir testte.
oh çok sevindim kuzum. dnlenmen gerekiyor demek ki.

senin pıtırtlakını yerim. maşallah kuzuna güçlü güçlü atıcak kalbi az büyüsün.

kuzum 18+0 da başlıyor zaten detaylı usg. kaldı ki 3 gün öndeyseniz çok rahat bakılır annesi.

aaaa enişteye söyle üzmesin seni bu ne böyle canım iptal olmaz sakin kafayla bir daha konuşun tatil güzel olur keşke imkanım olsa ama ahir ömürmde görmem ben tatil yüzü o kadar çalışıyorsun sen hakkediyorsunuz, sağol canım artık uyuyacam erkenden napıyım:)
sağol canım benim geçti hamdolsun
sağol canım evet, işte yapmıyorum ama çok halsizim nesdoş mahvetti beni bu halsizlik bezginlik hiç bir şeyden keyif alamıyorum iş yapmak istemiyorum bir an önce geçsin bu halim

Bugün kontrolün varmış heyecan doruktadır

cnm. gittin mi dr.a?
gecmis hic bakamadim.

Bunlarda ovulasyon testlerim 5. Gun yapmaya basladim suan 11.gundeyim adetimin.
negatif hepsi.

iyi olmana sevindim cnn.
bn de yusufu gunduz uyutunca yqtagina nasil alistracagimi dusunuyrm. cunku yerine koyunca kalkiyr hemen.ne yemek yapabiliyrm ne wc ye gidebiliyrm.

cnm.ben de 19+3 te girmisrim detayliya.

cnm. gozun aydin. duymussun pitirtilari.

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzum 18+0 da başlıyor zaten detaylı usg. kaldı ki 3 gün öndeyseniz çok rahat bakılır annesi.
iyi bari rahatladım ya, herkesin doktoru 20 haftalardan sonra çağırmış, benimki erken çağırdı ya göremezse diye geldi aklıma. zaten 19+0da da kendi doktorum bir daha bakıcak inş.

yaa diyorum ya bugünlerde içine şeytan kaçtı, beni üzüp üzmemesi umurunda değil sanki. Gece ağlamaktan uyuyamadım, kalktım tv izledim, uykusuz geldim bugün işe. Sabah da güya gönlümü alacak, evden çıkarken öpüyor fln. Öyle bir öpücüğe tamir olmuyor bu kalp
Geçen sene zaten eşimin yıllık izni yok diye gidemedik biyere, bu sene de yok arkadaşlarla birlikte gitseymişiz, yok oraya değil buraya gitseymişiz, yok ben denize girmeyecekmişim bebeği riske atmayacakmışım. Bebeğimizi tek düşünen sendin sanki, ben hiç düşünmüyorum. Sanki saatlerce yüzücem okyanusa açılacağım, deli mi ne?

hoşgeldin cutem, naber nasılsın? Rüzgar'ın nasıl?
18+3 erken olmaz demi ?

hoşgeldin cutem, naber nasılsın? Rüzgar'ın nasıl?
18+3 erken olmaz demi ?

erken olsa dr istemezdi kuzum.bana da herkes 20 den sonra diyrdu ama 19+3 de girdim ben de.bir sorunda olmadi sukur cnm.
ruzgar iui de cnm huysuz.istiyr ki hep kucagimda uyusun. ama kimse yok yanimda.yemek bile yiyemiyrm. zor oldu boyle.isin asli ben de kopamiyrm ondam ama bi yarim saat ayri yatsa yemek yiyebilecegim ;(

canım seninki alıştı kucağına şöyle iki aylık olana kadar devam eder bu durum, bunda sabır sebat şart canım şimdi küçük de biraz daha büyüyünce artık ağlamasını göze alarak beşiğine koymalısın birde müzik vs. bir şey dinletiyormusun uyuturken meme de uyutman senin için zor olur emizirirken uyutma kokunu almadığı an uyanır hep bir ritüeli olsun emzir gazını çıkarıp beşiğine koy müziğini aç bu böyle bir hafta sürer alışması, birde yanına senin kokun sinen bir eşyanı koy işe yarıyor bazen,bir uyku koçu var linkini vereyim belki işine yarar canım, ben oğluşu 19 ay salladım artık yeter dedim çok geç kalmıştım bir saat salla salla zor uyusun ne bel kalmıştı ne bacak, koydum beşiğine ayyy ilk günler yine bir saat başında bekliyorum açıyordum müziğini öyle uyuyordu ama artık gücüm kalmamıştı bir saat tabura başında bir haftada alıştı dedim ben niye daha önce yapmadım bunu:)

canım yüzme niye zararlı olsun en güzel spor hamilelikte önerilen, hem mikrop kapma riskin yok denizde, sen sakinleşince konuşursun yine şimdi kızgınsın düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…