Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cnm inş
Ogluslar iyi çok şükür detsyli ultrason u yaptirdim üniversitede sorunsuz cikti sukurlrr olsun simdi yusufun kontrolü var oda iyi cikar inş
Şekerin üst limit 100du 50 lik yüklendi inan sicaktan korkuma doktora gitmek istemiyorum
Kizininda sagligi keyfi yerindedir inş o ulttasonfan sonrane mutlu oolurdum nedense ikincide mal gibiyim yaa
Ay alt limiti hatirlamiyomda üst limit 100 yaziyodu 117 normal geldi bana sicaktan delirmesem gidecem doktora su bakiim

Bende öyle dusunuyom

oncesini okuyamadim kuzum ama yipratma kendini bu kadar. sana da bebegine de yazik kuzum. sen sakin ol ve butunnnn homonlarinin gucunu kullan kocana )

kaç gündür yazamadım size
karne haftası o kadar yoğunuz ki
bir sürü evrak hazırlamam gerek en sıkıcısından(((

bunun dışında gaza devam, 7 aylık gibi oluyorum akşamları.
sizde ne var ne yok meraktan öldüm.
geçmişin hepsini okuyabilir miyim bilmem ama başlayayım bakalım:)
öptüm hepinizi

kolay gelsin canım

Ben kalkıyorum miskinlik nereye kadar iş yapayım azcık

Kızlar cevaplarınız için çook teşekkürler ben sizin gibi iyi yorumlayamamıştım

Ateş tabloma devam

21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün) *
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2 *
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2 *
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2 *
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3 *
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6 *
07.06 -- 36.5
08.06 -- 36.7
09.06 -- 36.5
10.06 -- 36.5 *
11.06 -- 36.7

derruşummm pipili geliyomuş kıı hadi gözün aydın bacım saglıcakla alırsın inş kucagına
cutemim nasılsın rüzgar nasıl gectimi gaz sorunu
eflalim sende durumlar naSIL
nesdemim dr gidiyomuşsun galiba inş hayrlı güzel haberlerle dönersin inş bacım
boranım sen nasılsın inş yaramaz bi durum yoktur
dgnpnr sen nasılsın bacım yusraeren vizyon azerikız ve diger topik canlar nasılsınızz hepinizi çok özledim

Hadi ya, emerken uyutmasan da beşiğine koysan, öyle öyle alışır belki canım. Süper dadı da öyle diyordu, bebeğinizin beşiğinde uyumasına izin verin diyordu.

Gel de anlat koca kafalıya Diyorum havuza girmeyeceğim, denize de hemen girip serinleyip çıkarım, üzerimi de ıslak tutmam değiştiririm hemen, ama ı ıhh anlamıyor
Neyse kendi bilir, almasın izin fln, ben de onu bırakıp annemlerin yanına yazlığa gideyim de görsün gününü

oncesini okuyamadim kuzum ama yipratma kendini bu kadar. sana da bebegine de yazik kuzum. sen sakin ol ve butunnnn homonlarinin gucunu kullan kocana )
Hormonlarımın gücü 5-6 gündür kocama sökmüyor cutem Koca error vermeye başladı, tanımıyor östrojeni progesteronu hcg yi fln sıcaklardan heralde diyorum

canım hoşgeldin nasılsın? kolay gelsin
sen gazdan şişiyorsun ben ödemden ayaklarım şişti benim de, ayakkabının bağcıklarını açtım, masanın altına koli koydum ayaklarımı üzerine uzatıyorum walla, ayıp olacak gelene gidene ama napiyim yani, şişiyorum yoksa:26:

İnşallah olur hepimizin dilekleri canım oeki ovu testı hala cok sılık acaba o neden olabılır bilgin var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ovu testi yumurtanın yakın zamanda çatlayacağına işaret eder.
yani 24-36 saat sonra çatlayacak der.
senin belki 2 gün ya da üç gün sonra çatlayacak.
akıntı olduğu gün hemen çatlamayabiliyor, belki 3-4 gün sonra çatlar.
umarım açıklayabilmişimdir:)
geçiyor günler vallaha:) cumartesiye az kaldı.
senin kontrol de bugünmüş:) gittin mi yazdın mı buraya bilmiyorum canım benim, okuyamadım henüz.
ama inşallah her şey yolundadır.
sağ ol canım duan tuttu :) çabuk geçiyor.
aminnn...
Hayitin hazir sallana caylarindan bakiyorum. Bildigin herhangi bir internet sitesi var mi acama satin almak icin. Herkese soruyorum artik. Bukamadim hic bir yerden
ben aktardan tohum alıp kendim demledim.
o yüzden bilmiyorum üzgünüm
kolay gelsin canım
sağ ol :)

Ayy cutee bebis yoruyo seni galibaaaa ayy operim onun minik ellerini...aslinda sen yoruluyorsun ama bana onun sensiz uyumamasi cok tatli cok guzel geliyo..bazen dusunuyorum acaba beni taniyacakmi sevicekmi benim olmadigi fark edicekmiiii bazen ya beni onemsemezse diye uzuluyorum..Insallah benim bebis de bana simsiki baglanir insallahhhhh...

s.a günaydın canlar nasılsınız
günaydın canım.
Ben kalkıyorum miskinlik nereye kadar iş yapayım azcık
kolay gelsin.
çatlamadan sonra 6. günündesin.
ölçüme devam, yorum için erken.
iyiyim şükür canım. yuvarlanıp gidiyoruz:)
sen nasılsın?
iyiyim canım sağ ol, hoş bulduk.
herkes anlayış gösterir canım hamile kadına.
keyiften değil ya ayıp olmaz

Kizlar 2gundur sok icindeyimmmm
Tam 10gune 1bucuk kilo almisim
Nasil oldu ne zaman oldu ne yaptim da bu kadar sade e 10gune sldim anlsmadim 10gun bundan once tam 67kiliydum bu sabah 68.600 gr onceki beslenmemden tek farki 3 4gun dondurma yedim yaz meyvelerini biraz fazla yedim yani 5 10tane sayiyla deyil 1kase falan..onunla da bu kadar kisa surede boyle kilo alinirmikiiii 2aydir sadece 1kilo almistimmmm
Ben en az 75le gireyim doguma artik 72kilo hayalim pas gectiii

Bugün kontrolün varmış heyecan doruktadır
Evet kuzum bu sefer daha bi heyecanlıyım nedense. artık bireysel kilolar devrede ya. besleyebildim mi diye düşünüyorum hep.
cnm. gittin mi dr.a?
gecmis hic bakamadim.
yavru 4 te randevum. haber ederim.
canım genelde 50 likte hafif yüksek çıkanlar 100 lük yaptırdığında sorun olmuyor ama ihmale gelmez.
gayet güzel sonu bebek olsun inş.
canım bizler iyiyiz şükür. sen nasılsın.
tanır elbette. kokundan tanır.
genelde ilk 6 ay meme kimdeyse ona düşkün olur.
ama mesela 6 aya kadar sen emzir git senin yokluğunu karnı toksa anlamaz.
6 ay sonra nerde benim annem diye toksa bile ağlamaya başlar. nesne sürekliliği kazanır. yani eskiden bir oyuncağı sakla yok olduğunu sorgulamaz. ama 6 ay sonra onun yokluğunu anlar.

ALLAH iyilk versin canlar inş ben iyi deilim bizim artık bebegimz olmuyacak umudum bitti artık istemiyorum eşimde sorun vardı dr a gitti damar genişlemesi varmış ayın 27 de ultrs gircek ozamana kadr ilşki yasak bu ay umut yok bende beklemkten yoruldum nesdem sana anlatmıştım ya canım biz intrnette bakmıştık korkulcak bişi sanmıştık çok şükür deilmiş kesin cvp için ults bakılcak ALLAHIM çok büyük hayrlısını versin kan sonuçları iyi çıktı sperm testi ve ultrs bakılcak

canım cute demişti ki 32 den sonra her hafta 1 kilo alınıyormuş.
ben de kendi tartıma göre 2 kilo aldım görünüyorum ama doktorda fazla çıkıcak kesin çünkü en son sabah tartılmıştım açken, şimdi öğleden sonra gidicem. 1 kilo kesin oynuyo.

evet canım biliyorum. geçmiş olsun..
peki neden olmuş. yani vücudun her yerinde mi damar genişlemesi var yoksa orda mı?
varikosel dedikleri mi

artık 1'er 1'er değil 2-3 kilo birden alman normal olur.
hele son ay çok alınır.
yediklerinle ilgili değil pek.
toplamda kaç kilo aldın?
niye bu kadar karamsarsın sen yaaaa.. kızıyorum bak
bu sorun düzeltilemeyecek bir sorun değil ki.
senin rezevlerin de iyi durumda. sadece doğru vakti bekliyor bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…