- 7 Şubat 2013
- 2.142
- 368
- 398
Amin cnm inşallah korusun canım. progestan kullanıyorsun hematomun küçülecek her defasında.bir şey olacağını zannetmiyorum ben çünkü hematomun bebeğin kesesinin bitişiğinde değil.
anladım canım inş şakır şakır sütü gelir.
nasıl olayım tatlım bugün kuzumun kontrolü var. çok heyecanlıyım. her hafta görsem de kadın doğum kontrolleri daha detaylı geçiyor.
sen nasılsın oğluşların nasıl?
canım aralıkları bilmiyorum dr un yardımcı olur. kaçlık yapıldı? 50 lik yükleme ise sorun çıkacağını zannetmem.
henüz çatladığını düşünmüyorum. sen pkolu idin di mi. iner çıkar ateşin. takip ederiz. ama gün aşırıyı ihmal etme.
ateşininizin genel seyrini bilmiyorum ama 37.1 yüksek bir ateş. bazen adet günü bile düşüebiliyor bazen de (çok nadir) adet olduğumuzun ertesi günü bile inebiliyor. ama gebel olarak adetten bir iki gün önce düşüyor diyebiliriz. test yapın.
Ogluslar iyi çok şükür detsyli ultrason u yaptirdim üniversitede sorunsuz cikti sukurlrr olsun simdi yusufun kontrolü var oda iyi cikar inş
Şekerin üst limit 100du 50 lik yüklendi inan sicaktan korkuma doktora gitmek istemiyorum
Kizininda sagligi keyfi yerindedir inş o ulttasonfan sonrane mutlu oolurdum nedense ikincide mal gibiyim yaa
Ay alt limiti hatirlamiyomda üst limit 100 yaziyodu 117 normal geldi bana sicaktan delirmesem gidecem doktora su bakiimrüyan hayrolsun canım bencede doğumun güzel olacak onun işareti
ayy maşallah bebişine
düşüyor demek için çok erken yumurtlama sonrası 5. gündesin daha
canım şükür ağrım geçti akşam erkenden yattım güzel bir uyku çektim meğer uykum çok bölündüğü içinmiş:)) şişlik hafif var ama gebelikten demek ki bu şişlik
canım sen bana güven gerçekten sıkıntı yoktur benimde oğluş 2 hafta önde giderdi sonra gerilemişti oluyor böyle
kolay gelsin canım
siyah turp bal ikilisi iyi oluyor ama siyah turp şimdi zor bulunur, zencefilli bal ye keçi boynuzu pekmezi ye geçmiş olsun
benim mesela 16. gün çatlıyor 12 gün sonra adet oluyorum 12-14-16 gün sonra olabiliyor
canım benimki açlık 66 tokluk 102 çıkmış oğluşda referans aralığı benim kağıtta 74-104 yazıyor senin kağıtta nasıl? Benim hiç aç kalmamam gerektiğini söylemişti çarşıda pazarda çantanda şeker bisküvi olsun düşüp bayılırsın demişti gerçekten aç kalamıyordum hiç:)
canım bence yumurta yok henüz ölçmeye ilişkiye devam et
düzenli ölçüm olmayınca yorum zor, adet günü düşer genelde, bazılarının kademeli düşmeye başlar, bazen adet günü yükselen oluyor bende düşükten sonra öyle olmuştu iki ay ateşim yükselip regli olmuştum,yarında düşmezse bir test yapabilirsiniz
sosyalim iyilik canım sen nasılsın? detaylı usg işin naptın izmirde ayarlayabildin mi?
İnşallah cnm
Borancım geçmiş olsunballa zencefili karıştırıp yiyebilirsin, ıhlamur içebilirsin limonlu. Korkma öksürmekten kanama artmaz inşallah
ben bata 5-6 gün kala öğrenmiştim, bir çoğumuz da öyle. Biz sabredemedik, ama sbaredebilirsen adet gününde test yapman daha garanti tabi
Hımm anladım canım, ya beni doktorum 18+0da gönderdi de, gerçi usg ye göre 18+3 oluyoruz o günerken mi diye sordum işte sana da, .ünkü genelde herkesi 20-22. haftalarda göndermişler:26:
117 iyi bence cnm maşallah
Benim de ateş ölçtüğüm ilk ya da ikinci ayımda 8. gün çatlamıştı, şok olmuştum. Ayrıca ovulasyon testlerim de ayn senin gibi tam pozitif çıkmamıştı. Herhangi bir özel durumun var mı, düşük kürtaj pco gibi canım?
günaydın efloşum
Tatil deme bana tatil demeakşam tatil planları yüzünden kocayla kavga ettik yine
Bütün planları iptal ettik gitmiyoruz tatile fln
Sevindim gözünün geçmesine, demek ki uyku yetmiyormuşBir kaç gün daha uykunu alabilirsen şişliği de iner belki
Bende öyle dusunuyom