- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
t şk ettim balım saol galiba virkosel kesinlik için sperm testi bide ultrs kesin cvp için bunları istedi dr çok korktuk bacım çokk yok vucudunda deil bacımj sadece ordaymış :26:evet canım biliyorum. geçmiş olsun..
peki neden olmuş. yani vücudun her yerinde mi damar genişlemesi var yoksa orda mı?
varikosel dedikleri mi
sağol bacım evet pipili geliyormuş bize çok şükürALLAH iyilk versin canlar inş ben iyi deilimbizim artık bebegimz olmuyacak umudum bitti artık istemiyorum eşimde sorun vardı dr a gitti damar genişlemesi varmış ayın 27 de ultrs gircek ozamana kadr ilşki yasak bu ay umut yok bende beklemkten yoruldum nesdem sana anlatmıştım ya canım biz intrnette bakmıştık korkulcak bişi sanmıştık çok şükür deilmiş kesin cvp için ults bakılcak ALLAHIM çok büyük hayrlısını versin kan sonuçları iyi çıktı sperm testi ve ultrs bakılcak
sağol bacım evet pipili geliyormuş bize çok şükür
Eşine de geçmiş olsun bu arada, sorun varikosel mi yoksa başka bişey mi?
Varikoselse korkma, benim eşimde de vardı ameliyat oldu evlenmeden önce.
Darısı başınagözün aydın balım sevindim vla
tşk ederim bacım bacım kanda damar genişlemesi cıktı kesinlik için ultrs ve sperm testi vercek ayın 27 de hayırlısı varikoselde amaliyt olunca 6-7 ay korunmak lazımmış :18:
Darısı başınaBilmiyorum kaç ay ama o kadar uzun olduğunu sanmıyorum bacım ya.
aminn inş ama artık umudum bitti balımbakalım dr söylüyecek beklemedeyiz
hemen umudunu yitirme ama, ne diyorum sana. eşim ameliyat oldu. iki kez hamile kaldım. sonuçlar ne zaman çıkacak, dr ne zaman gorecek
gözün aydın balım sevindim vla
tşk ederim bacım bacım kanda damar genişlemesi cıktı kesinlik için ultrs ve sperm testi vercek ayın 27 de hayırlısı varikoselde amaliyt olunca 6-7 ay korunmak lazımmış :18:
varikosel kanda nasıl çıkar kı anlamadım ben? Neyse bi testleri yaptırın da, o zaman anlaşılır cnmbalım kan sonuçları çıktı ayın 27de ultrs bide sperm testi yapılacak bakalım bunları yaptr sonuçları görüp kesin konuşalım dedi :26:
balım kan sonuçları çıktı ayın 27de ultrs bide sperm testi yapılacak bakalım bunları yaptr sonuçları görüp kesin konuşalım dedi :26:
Ayy cutee bebis yoruyo seni galibaaaa ayy operim onun minik ellerini...aslinda sen yoruluyorsun ama bana onun sensiz uyumamasi cok tatli cok guzel geliyo..bazen dusunuyorum acaba beni taniyacakmi sevicekmi benim olmadigi fark edicekmiiii bazen ya beni onemsemezse diye uzuluyorum..Insallah benim bebis de bana simsiki baglanir insallahhhhh...
ee erkek bebek anneci olur:)))cnm.yaninda biri varda super bir durum. ama yalniz olunca zor.
.sen merak etme.bebeginin gozunu actigi an taniyacagi ve kopamayacagi tek kisi sensin
rzgar biraz degisik bebek sanirim.babasinda bike durmuyr cunku. kimse de durmuyr. sadece beni istiyr.
bence aşıdan canım. kaygılanmıştır. canı yandığı için. senden ayrılınca aşı olacak sanıyordur kendi kendine garibim.saolun guzeller.bilgi vermissiniz.ama bu dediklerinizi yeni dogana uygulayamazsiniz.arastirmistim. ancak 3-4 aydan sonra uyku duzeni bs ye alistirmaya balayin diyr. suan zaten 20;saat uyuyr. her yarim ya da bir saatte de emdigini hesaba katarsaniz meme de uymama gibi bir durumu olamiyr.
nirmalde uyuyunca yataginda yatiyrdu. 2-3 saat. ama bu son iki gundur yani yalniz kaldigimiz zaman bu, durmuyr kendi yerinde. acaba asidan mi oldu dersiniz?
kızlar merhaba birkaç gündür çok zor günler geçiriyorum kasık ağrılarım içn magnezyum içiyorum inşallah hafifler
cuma günü rutin kontorlüm vardı doktorum beni detaylı ultlarason için doğum evi hastanesine gönderdi ordda ki radrolog kaç haftalık dedi 22 haftalık dedim bana küçük geldi dedi başladı ölçmeye bende döngüm 31 gün onunla alakalı olabilir mi dedim olabilir bir haftaya kadar geriden gelmesi normal dedi baktı herşey normal Rahim damarları plesenta su organlar normal sağlıklı bebek dedi hayırlı olsun dedi yolladı beni
raporu aldım doktoruma geldim dedim ki küçük dedi dedim biliyorum bende o yüzden Rahim damarlarına bakılsın diye beslenmede sorun mu var diye gönderdim bir sıkıntı yokmuş dedi suyun istediğim seviyede değil dedi bebeğin gelişimi geriden geliyor 15 gün sonra yine gel control altında tutalım dedi bende ne olur dedim erken mi doğar zayıf mı doğar dedim sen sorun yokmuş gibi davran dedi beni gönderdi
ben üzül üzül bana açıklama yapmadı aslında başından beri 4 gün farkı vardı hep eşim araştırdı soruşturdu olabilir demiş doctor arkadaşları
şimdi bi prof dan randevu almaya çalışıyoruz umarım herşey yolunda gider
ben idare ediyorum işte canım:)derruşummm pipili geliyomuş kııhadi gözün aydın bacım saglıcakla alırsın inş kucagına
cutemim nasılsın rüzgar nasıl gectimi gaz sorunu
eflalim sende durumlar naSIL
nesdemim dr gidiyomuşsun galiba inş hayrlı güzel haberlerle dönersin inş bacım
boranım sen nasılsın inş yaramaz bi durum yoktur
dgnpnr sen nasılsın bacımyusraeren vizyon azerikız ve diger topik canlar nasılsınızz hepinizi çok özledim
sağol canımkolay gelsin cnım
canım sen bilirsin en doğrusunu birincisini kendini çok üzme bakıyım sabaha kadar ağladım yazmışsın orayı atladım ne ağlıyorsun o kadarHadi ya, emerken uyutmasan da beşiğine koysan, öyle öyle alışır belki canım. Süper dadı da öyle diyordu, bebeğinizin beşiğinde uyumasına izin verin diyordu.
Gel de anlat koca kafalıyaDiyorum havuza girmeyeceğim, denize de hemen girip serinleyip çıkarım, üzerimi de ıslak tutmam değiştiririm hemen, ama ı ıhh anlamıyor
Neyse kendi bilir, almasın izin fln, ben de onu bırakıp annemlerin yanına yazlığa gideyim de görsün gününü
Hormonlarımın gücü 5-6 gündür kocama sökmüyor cutemKoca error vermeye başladı, tanımıyor östrojeni progesteronu hcg yi fln sıcaklardan heralde diyorum
canım hoşgeldin nasılsın? kolay gelsin
sen gazdan şişiyorsun ben ödemdenayaklarım şişti benim de, ayakkabının bağcıklarını açtım, masanın altına koli koydum ayaklarımı üzerine uzatıyorum walla, ayıp olacak gelene gidene ama napiyim yani, şişiyorum yoksa:26:
canım benimki haftaya çarşamba inşallah bugün nesdoşun vardı:)ovu testi yumurtanın yakın zamanda çatlayacağına işaret eder.
yani 24-36 saat sonra çatlayacak der.
senin belki 2 gün ya da üç gün sonra çatlayacak.
akıntı olduğu gün hemen çatlamayabiliyor, belki 3-4 gün sonra çatlar.
umarım açıklayabilmişimdir:)
geçiyor günler vallaha:) cumartesiye az kaldı.
senin kontrol de bugünmüş:) gittin mi yazdın mı buraya bilmiyorum canım benim, okuyamadım henüz.
ama inşallah her şey yolundadır.
sağ ol canım duan tuttu :) çabuk geçiyor.
aminnn...
ben aktardan tohum alıp kendim demledim.
o yüzden bilmiyorum üzgünüm
sağ ol :)
:)) tek tanıdğı sen olacaksınAyy cutee bebis yoruyo seni galibaaaa ayy operim onun minik ellerini...aslinda sen yoruluyorsun ama bana onun sensiz uyumamasi cok tatli cok guzel geliyo..bazen dusunuyorum acaba beni taniyacakmi sevicekmi benim olmadigi fark edicekmiiii bazen ya beni onemsemezse diye uzuluyorum..Insallah benim bebis de bana simsiki baglanir insallahhhhh...
ah canım maalesef alınıyor artık benim kilo tablom hatırla rekor bende bir ayda dört kiloKizlar 2gundur sok icindeyimmmm
Tam 10gune 1bucuk kilo almisim
Nasil oldu ne zaman oldu ne yaptim da bu kadar sade e 10gune sldim anlsmadim 10gun bundan once tam 67kiliydum bu sabah 68.600 gronceki beslenmemden tek farki 3 4gun dondurma yedim yaz meyvelerini biraz fazla yedim yani 5 10tane sayiyla deyil 1kase falan..onunla da bu kadar kisa surede boyle kilo alinirmikiiii 2aydir sadece 1kilo almistimmmm
Ben en az 75le gireyim doguma artik 72kilo hayalim pas gectiii
ooo sen yine bağlamışsın karaları canım az pozitif olsan her şey yoluna girecek varikosel nerdeyse erkeklerin çoğunda var artık basit bir operasyon bu sıkma tatlı canınıALLAH iyilk versin canlar inş ben iyi deilimbizim artık bebegimz olmuyacak umudum bitti artık istemiyorum eşimde sorun vardı dr a gitti damar genişlemesi varmış ayın 27 de ultrs gircek ozamana kadr ilşki yasak bu ay umut yok bende beklemkten yoruldum nesdem sana anlatmıştım ya canım biz intrnette bakmıştık korkulcak bişi sanmıştık çok şükür deilmiş kesin cvp için ults bakılcak ALLAHIM çok büyük hayrlısını versin kan sonuçları iyi çıktı sperm testi ve ultrs bakılcak
canım şimdi demedim zaten:) en az iki aylık olunca dedim ama memede uyuma işi seninkinde öyleymiş ben benimkine göre söyledim canım her bebek farklı tabi benimki iki saatde bir 15 dk emerdi gazını çıkarıp altını değiştirip uyutuyordum, senin kuzu çok emiyormuş zor tabi, sende okumuşsun zaten 3-4 aylıkken başlarsın benim gibi erteleme canım inan bir haftada alışıyorlar düzene, biz ney alıştırırsak onu istiyor bu bebelersaolun guzeller.bilgi vermissiniz.ama bu dediklerinizi yeni dogana uygulayamazsiniz.arastirmistim. ancak 3-4 aydan sonra uyku duzeni bs ye alistirmaya balayin diyr. suan zaten 20;saat uyuyr. her yarim ya da bir saatte de emdigini hesaba katarsaniz meme de uymama gibi bir durumu olamiyr.
nirmalde uyuyunca yataginda yatiyrdu. 2-3 saat. ama bu son iki gundur yani yalniz kaldigimiz zaman bu, durmuyr kendi yerinde. acaba asidan mi oldu dersiniz?
:))) şu aralar aynı duygulara sahibizahhh ahhh nedir bizim bu adamlardan cektiklerimiz...o gunden beri bizde gercek anlaamda toparlamış sayılmayız...üstünü örtüyouz habire... bugun kaynanamı aradım durup dururken bana dioki tartışmalarda evlilikler sarsılır...yaşananlar unutulur gibi yapılır ama yaraları hep kalır ve hiç bişey eskisi gibi olmaz filan dedi durup dururken ders verir bi noktalara dokundurur gibi sinir oldum ama çaktırmadım anlamamazlıktan geldim evet haklısın anne filan dedim. bunlar öküz kusura bakmayın kızlar sizin kocaları dahil etmeyeyim ama benim eşim babam kardeşim hepsi öküzzzzzz...
maşallah bak bebişin iyi kanamada azalmış darısı öksürüğüne canımIlginiz için teşekkür kızlar.gece sabahaca oksurdum sabah dr.gittim.bebeğini iyi oldunu kanamanın orta düzeyden hafif düzeye geriledigini soyledi.hesaba göre 7+4deniz ama 6+4 dedi ultra.ben dedim nasıl olur bu.dr.endişe etme bazen ultra.gününden bir hafta küçük yada büyük gösterebilir dedi.öksürük neeolacak dedim.yapicak bişey yok bol sü ıç dedi.bizde durum bu canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?