Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım biliyorum. geçmiş olsun..
peki neden olmuş. yani vücudun her yerinde mi damar genişlemesi var yoksa orda mı?
varikosel dedikleri mi
t şk ettim balım saol galiba virkosel kesinlik için sperm testi bide ultrs kesin cvp için bunları istedi dr çok korktuk bacım çokk yok vucudunda deil bacımj sadece ordaymış :26:

sağol bacım evet pipili geliyormuş bize çok şükür
Eşine de geçmiş olsun bu arada, sorun varikosel mi yoksa başka bişey mi?
Varikoselse korkma, benim eşimde de vardı ameliyat oldu evlenmeden önce.

sağol bacım evet pipili geliyormuş bize çok şükür
Eşine de geçmiş olsun bu arada, sorun varikosel mi yoksa başka bişey mi?
Varikoselse korkma, benim eşimde de vardı ameliyat oldu evlenmeden önce.

gözün aydın balım sevindim vla
tşk ederim bacım bacım kanda damar genişlemesi cıktı kesinlik için ultrs ve sperm testi vercek ayın 27 de hayırlısı varikoselde amaliyt olunca 6-7 ay korunmak lazımmış :18:

Darısı başına Bilmiyorum kaç ay ama o kadar uzun olduğunu sanmıyorum bacım ya.

hemen umudunu yitirme ama, ne diyorum sana. eşim ameliyat oldu. iki kez hamile kaldım. sonuçlar ne zaman çıkacak, dr ne zaman gorecek

balım kan sonuçları çıktı ayın 27de ultrs bide sperm testi yapılacak bakalım bunları yaptr sonuçları görüp kesin konuşalım dedi :26:

cnım geçmiş olsun sonuçta bunun tedavisi var üzme kendini yeterki tedavi olsun bitsin 6-7 ay sonra bebiş gelsin bebişin

balım kan sonuçları çıktı ayın 27de ultrs bide sperm testi yapılacak bakalım bunları yaptr sonuçları görüp kesin konuşalım dedi :26:
varikosel kanda nasıl çıkar kı anlamadım ben? Neyse bi testleri yaptırın da, o zaman anlaşılır cnm

geçmiş olsun canım. konu ile fazla bir bilgim yok. inş şifasını bulur ama kızların dediğine göre kolay bir ameliyatmış. belki de gerek bile kalmaz. sonuçta sen kimyasal da olsa gebe kaldın eşinden.

cnm.yaninda biri varda super bir durum. ama yalniz olunca zor.
.sen merak etme.bebeginin gozunu actigi an taniyacagi ve kopamayacagi tek kisi sensin

rzgar biraz degisik bebek sanirim.babasinda bike durmuyr cunku. kimse de durmuyr. sadece beni istiyr.

saolun guzeller.bilgi vermissiniz.ama bu dediklerinizi yeni dogana uygulayamazsiniz.arastirmistim. ancak 3-4 aydan sonra uyku duzeni bs ye alistirmaya balayin diyr. suan zaten 20;saat uyuyr. her yarim ya da bir saatte de emdigini hesaba katarsaniz meme de uymama gibi bir durumu olamiyr.

nirmalde uyuyunca yataginda yatiyrdu. 2-3 saat. ama bu son iki gundur yani yalniz kaldigimiz zaman bu, durmuyr kendi yerinde. acaba asidan mi oldu dersiniz?

saolun kızlar moral verdiniz ama beni şuan da en çok kasık ağrım zorluyor
kızım normal yerinde fakat makat üstü oturmuş durumda plesenta ne aşağıda ne çok yukarıda detaylıda ki adam da hafif aşağıda demişti
yürüyüş yapamıyorum uzun sure yürüyemiyorum bu haftalarda normalmidir ?

ee erkek bebek anneci olur:)))
bir iki aya sosyalleşecek gülücüklerle gidicek başkalarına. herkese gitmesin tabi:)
bence aşıdan canım. kaygılanmıştır. canı yandığı için. senden ayrılınca aşı olacak sanıyordur kendi kendine garibim.

ahhh ahhh nedir bizim bu adamlardan cektiklerimiz...o gunden beri bizde gercek anlaamda toparlamış sayılmayız...üstünü örtüyouz habire... bugun kaynanamı aradım durup dururken bana dioki tartışmalarda evlilikler sarsılır...yaşananlar unutulur gibi yapılır ama yaraları hep kalır ve hiç bişey eskisi gibi olmaz filan dedi durup dururken ders verir bi noktalara dokundurur gibi sinir oldum ama çaktırmadım anlamamazlıktan geldim evet haklısın anne filan dedim. bunlar öküz kusura bakmayın kızlar sizin kocaları dahil etmeyeyim ama benim eşim babam kardeşim hepsi öküzzzzzz...

canim seninle ayni durumdayiz.. tek soyleyecegim gecen bir arkadasim dogum yapti ona da ilk 17 mayis demisler sonra 30 mayis demisler 27 mayista bebegi dunyaya geldi sapa saglam hemde.. bebegimiz ne zaman rahime dustu rabbim ona ne zaman can verdi bilmiyoruz sagliklari yerinde olsunda iki hafta sonra dogsunslar hic fark etmez.. gonlunu ferah tut.. ozelden devam ederiz..

Ilginiz için teşekkür kızlar.gece sabahaca oksurdum sabah dr.gittim.bebeğini iyi oldunu kanamanın orta düzeyden hafif düzeye geriledigini soyledi.hesaba göre 7+4deniz ama 6+4 dedi ultra.ben dedim nasıl olur bu.dr.endişe etme bazen ultra.gününden bir hafta küçük yada büyük gösterebilir dedi.öksürük neeolacak dedim.yapicak bişey yok bol sü ıç dedi.bizde durum bu canlar

ben idare ediyorum işte canım:)
kolay gelsin cnım
sağol canım
canım sen bilirsin en doğrusunu birincisini kendini çok üzme bakıyım sabaha kadar ağladım yazmışsın orayı atladım ne ağlıyorsun o kadar canım bana kalırsa annenlerle yazlığa gitmen çok daha iyi olur bazen ufak ayrı kalmalar aşkı kamçılar biz eşimle askerlik dışında ayrı kalmadık ama inan şimdi çok istiyorum imkanım olsa ama yok maalesef dipdibeyiz o beş ay askerlik öyle iyi gelmişti ki
canım benimki haftaya çarşamba inşallah bugün nesdoşun vardı:)
:)) tek tanıdğı sen olacaksın
ah canım maalesef alınıyor artık benim kilo tablom hatırla rekor bende bir ayda dört kilo
ooo sen yine bağlamışsın karaları canım az pozitif olsan her şey yoluna girecek varikosel nerdeyse erkeklerin çoğunda var artık basit bir operasyon bu sıkma tatlı canını
canım şimdi demedim zaten:) en az iki aylık olunca dedim ama memede uyuma işi seninkinde öyleymiş ben benimkine göre söyledim canım her bebek farklı tabi benimki iki saatde bir 15 dk emerdi gazını çıkarıp altını değiştirip uyutuyordum, senin kuzu çok emiyormuş zor tabi, sende okumuşsun zaten 3-4 aylıkken başlarsın benim gibi erteleme canım inan bir haftada alışıyorlar düzene, biz ney alıştırırsak onu istiyor bu bebeler benimki tavsiye sadece sen bilirsin işini
:))) şu aralar aynı duygulara sahibiz
maşallah bak bebişin iyi kanamada azalmış darısı öksürüğüne canım

dorayı merak ettim ama yazmamışsın daha :) yarın okurum artık miniğini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…