Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım zor ama tatlı bi zorluk.ben şimdi geçmişe dönüp bakıyorum neler gelmis neler geçmiş.uykusuzluktan bitkin düşerim.bazen ağladım.şimdi ogunleri ozlemisim galiba bidahaa dogurucam. allahım ızin verirse

Son düzenleme:

o aralar bende o kadar çok oluyorki tatlım :) genelde okuz oldugunu dşünüyorum :)

anamm. kaygisini yiyim onun )

saol eflalim bilgileriniz benim icin cok degerli.bir suru sey ogreniyrm sayenizde.
ben senin yazdigini yanlis anlamisim kuzum. 3-4 aylikken baslarim kismetse.
bana dr her istediginde emzir dedi ya cnm. ondan boyle ildu. misal 20 dk once emmisti. simdi yine mem de.

saol cnm.yorgunluktan basim cok donuyr ona da sinir oluyrm.gecici zaman nasil olsa.

senin giyabinda hepinize yazmis olayim.

USG OLCUMLERİNE GORE BEBEK 2 HAFTA İLERİ YA DA GERİ OLABİLİR.AYNİ CİHAZLA BASKA DR OLCUM YAPSİN,O ZAMAN BEBEGİN HAFTASİ YİNE DEGİSİR.KORKMAYİN LUTFEN.RUZGAR HEP 3 GUN GERİYDİ.SONRA 2HAFTA İLERİ GECTİ.SONRA TAM UYUMLU OLDU DOGUMA YAKİN. BİR DE DR LAR YUMURTAYİ 14.GUN ALİP ONA GORE HESAP YAPİYR.AMA SİZ 21.GUN YUMURTLADİYSANİZ O ZAMAN 1 HAFTA GERİ GİBİ OLUR BEBEK.BUNLARİ UNUTMAYİN.

Evet canım öyleymiş dr.da dedi.zaten ulrtrasyinda dr.da farklıydı bu sefer.

Canım he bebek farklı tabi benim yavrumda işe yarayan seninkinde yaramayabiliyor, benim kuzu sık emmek istemezdi senin kuzu istiyormuş mecburen emzireceksin canım emzirmeden olmaz tabi ki,geçecek cutem bu günleri bile özlersin annelik tuhaf bir şey doğumun acısını bile unutup özlüyor insan

evet canım pko var.tamam canım gün asırı devam ediyoruz ama yumurtlamadım sanırım yine

tamam canım devam ediyorum insallah olusur:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

polikistik over var canım sanırım ben yumurtlamıyorum sendedemi pko var canım pozitifi gördünmü peki ovulasyonda canım

tesekkürler

hmm senin de güzel haberlerini alırız umarım canım.
nesdem senin nasıl geçti kontrolün canım?

Çook güzel anlatmıssın Canım o akıntıdan sonra 14. Günde ovu testım böleydi dedim daa koyulasır 15. Günümde yani dün sabh koyuydu aksam ve bugun yaptıklarım sılikti bu durumda 14. gün
çatlamış oluyo sanırım dimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar umarim iyisinizdir giriyorum siteye isim cikiyo tekrar cikiyorum daha yeni firsat buldum.bende durumlar ayni hala beklemedeyim.gaz sorunu bitti.adetede 9 gun sayiyorum.biraz heyecan yapmistim ama normale dondum yine :)) hayirlisi bakalim.kendinize iyi bakin allaha emanet olun.iyi aksamlar hepinize.

15.gunde c daha koyuysa o zaman yumurta yaklasti demek.
testin sikiklesmeye basladigi gunde catladi demek.
yani 14.gun catlamamis. 15. gunden sonra ne zaman siliklesmeye baslasiysa test, o gun catlamis.

03.06-------36.2 (adetimin 4.günü) geç ölçmeye başladım
04.06-------36.3
05.06-------36.0 (adetimin son günü)
06.06-------36.3

07.06-------36.1
08.06-------35.8 *
09.06-------36.0
10.06-------36.1 *
11.06-------35.8

Kızlar merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim benim ates tablom bi tuhaf 35.8 e falan düşmesi normal mi?yenii yumurtlamaya baslıycam ovulasyon testıde yapıyorum 2 gundur silik cıkıyor ama belirtilerim olmaya basladı bi kac gun içinde yumurtlarm heralde

Yazdıklarınızı kendi telefonumdan okuyorum o anda yazmak istiyorum ama telefonumdan yazilmiyor eşim gelincede bu saati bekliyorum uyusada bi baksam sayfaya diye geçmişin cogunu unutuyorum
Nasılsıniz insaallah herkes iyidir ne yazsam hep cevap veriyorsunuz bana ama ben size donemiyorum mahcubum size karşı eşim telefonumu degistirmek istemiyor elinden birakmazsin degistirirsem radyasyon zararlı diyor kv bende torunu doğum yapmadan gitmeyecekmis dua edinde zamanı dolunca gitsin yoksa ben siyiricam kızlar
Hepinizi çok seviyorum kafam o kadar dolu ki tek tek isminizi yazmak istiyorum ama yazamıyorum çok mu şikayetçi oldum ne....
Bizi sorarsaniz iyiyiz hamdolsun teyzeleri sizlerin güzel haberleri ile daha iyi oluyoruz Rabbim evlat isteyen tuuumm güzel yürekli guzellere bu duyguyu nasip etsin her zaman dualarimdasiniz yureginiz hiç ama hiç daralmasin Rabbim kötü niyetli insanları sizlerden uzak etsin bütün güzellikler sizlerin olsun öpüyorum hepinizi ...

Kizlar hepinize kicaman gunaydonlar. Nasilsiniz? Mubarek beraat kandilinizi kutluyorum hayirlar diliyorum.
Beni soracak olursaniz esimle ufak ufak toparlamaya calisiyoruz isin gercegi ama tabi yara alinca ona da bana da kolay olmuyor yakinlasmak ruhen. Yani iliski oldu evet aramizda ama benim kirginligim halen devam soguk davranmiyorum laf sokmuyorum konysmamazlik etmigorum tabi ama yaralitiz belli. Onun da kendince yaralari var benim zatrn var. hayirlisi YUCE RABBIDEN. Kizlar bu kandili cok guzel degerlendirelim insallah. Bir musluman kendine ne istiyorsa duasinda din kardeslerini de gecirmeliymis. Inanin bana sizleri de dualarima hep katiyorum. Bebek isteye leri sifa bekleyenleri rizki daralanlari hepinizi. RABBIM bu grce ettigimiz dualarimizi geri cevirmesin insallah. Kizlar brnim atesim yuksrk gidiyor. Telefondan yazdigimdan burdan tablo eklemeyi beceremiyorum. Bugun dpo kactayim onu bile bilemiyorum. Tek guvencem domtorumun 3 haziranda gittigimde catlamis demesiydi. Isin asli bu sacma ates tablosunda bu ay hamile oldugumu dusunmuyorum ve tamamen boslamis durumdayim. Normaldr simdiye coktan test yapmistim. Gerci evde test kalmamis olmasi da bi gerekce olabilir ama normalde pzt adet gunum gecen ay klomenden 1-2 gun gecikme yasadim. O yuzdrn haftaya cumaya kadar beklemeden test yapmayi dusunmuyorum. Dualarinizi benden esirgemeyin lutfen. Saflicakla kalin. Hayirli kandiller.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok efloşum sabaha kadar ağlamadım, yattığım yerde ağlamaktan uyuyamadım kalktım gecenin bir yarısı, tv izledim, biraz daha ağladım tv izlerken e uykum kaçtı haliyle geç uyudum, ondan uykusuz geldim işe dedim. Bugün de dalga geçiyor resmen benimle, suya giremicem diye ağladın ne komiksin yaa diyor. Sanki asıl mesele denize girmek. Yok anacım anlatamıyorum derdimi, anlamak istemiyor, yoruldum ve sustum.
Aaa siz evliyken mi gitti askere, asker yolu beklemek çok zor yaa aslında ama sana iyi gelmiş
Biz en fazla 1-2 gün ayrı kalıyoruz şimdi, ben annemlerde kalınca fln. Ama o bile çok özlememize yetiyor

polikistik over var canım sanırım ben yumurtlamıyorum sendedemi pko var canım pozitifi gördünmü peki ovulasyonda canım
yok cnm bende pco yok ama yeni kürtaj olmuştum, kürtajdan sonra adet düzenim çok şaşmıştı, doktorum artık yumurtlamadığmı fln düşünmeye başlamıştı ki hamile kaldım zaten. Ama ovu testi yaptığım ay hiç çift çizgi görmedim ben, o yüzden panik olup da ateş ölçmeye başlamıştım, iyi ki de ölçmüşüm. Doktorum o zaman bana ovulasyon testlerinin yanıltıcı olabileceğini söyledi ve yumurtlama olup olmadığını anlamak için progesterona baktırmamız gerektiğini söylemişti.

canım benim iyi ol hep kv nin torunu ne zaman doğum yapacakmış ki? hayırlısıyla doğursa da gitse yaa

hayırlı kandiller

dün eve 11 de geldik yazamadım kızlar.
nehir dora 1140 gr olmuş teyzeleri. haftası ile uyumlu bazı özellikleri ile 1 hafta önde. bazı özellikleri ile 2 gün geride. ama dr gelişimi normal dedi.
beni önce nst ye aldılar hiç sancı çıkmadı. tam nst bitti yine kasılmam oldu. hemşire dr una söyle bunu dedi. neyse dra söyledim. alttan da muayene edicem vajinal usg ile rahim ağzına boyuna bakıcam dedi. ben de kabul ettim elbette. şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluğu yeterliymiş. erken doğum riskin yok şu an için dedi. tam bebeğe bakarken kasılma oldu yine. dedim işte böyle oluyorum. bu senin kızının kafası deditüm gücüyle itttirdiği için öyle oluyor dedi. şükür kasılma değilmiş onlar.

neyse asıl bomba 8 kilo almış görünüyorum. dr fazla kilo almışsın 1 kilo fazlan var dedi. ama bu sefer üzerimdekileri hesap etmedi. tartıda ne çıktıysam onu yazdırdı. halbuki eskiden 1 kilo üzermdekilere çıkardı.
ben 7 kilo aldığımı varsaıyorum.

ates degerleriniz gayet normal gidiyr. suan icin yumurta yok.

Allah yardimcin olsun cnm.insallh gider basindan kv. sanki bu zamana kadar cok faydali oldu da sana simdi dogumunu bekleyecekmis..

hayirli kandiller ve gunaydin cnm.

cnmmm.spper masallaj size.
doracim kafasini kanala sokmaya calisiyr. bunu basarinca o kasilma dedigin seyker bitecek kuzum.
artik kis degil ya belki ondan uzerindekileri 1 kg saymamistir. sen de biraz dikkat et bakalim. ben bile (az kg aliyrdum biliyrsun) son ay 3 kg almistim.birden hizlaniyr cunku kilon artisim

maşallah Dora'ya, hadi gözün aydın bakalım, herşey güzel gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…