ben idare ediyorum işte canım:)
sağol canım
canım sen bilirsin en doğrusunu birincisini kendini çok üzme bakıyım sabaha kadar ağladım yazmışsın orayı atladım ne ağlıyorsun o kadarcanım bana kalırsa annenlerle yazlığa gitmen çok daha iyi olur bazen ufak ayrı kalmalar aşkı kamçılar biz eşimle askerlik dışında ayrı kalmadık ama inan şimdi çok istiyorum imkanım olsa ama yok maalesef dipdibeyiz o beş ay askerlik öyle iyi gelmişti ki
canım benimki haftaya çarşamba inşallah bugün nesdoşun vardı:)
:)) tek tanıdğı sen olacaksın
ah canım maalesef alınıyor artık benim kilo tablom hatırla rekor bende bir ayda dört kilo
ooo sen yine bağlamışsın karaları canım az pozitif olsan her şey yoluna girecek varikosel nerdeyse erkeklerin çoğunda var artık basit bir operasyon bu sıkma tatlı canını
canım şimdi demedim zaten:) en az iki aylık olunca dedim ama memede uyuma işi seninkinde öyleymiş ben benimkine göre söyledim canım her bebek farklı tabi benimki iki saatde bir 15 dk emerdi gazını çıkarıp altını değiştirip uyutuyordum, senin kuzu çok emiyormuş zor tabi, sende okumuşsun zaten 3-4 aylıkken başlarsın benim gibi erteleme canım inan bir haftada alışıyorlar düzene, biz ney alıştırırsak onu istiyor bu bebelerbenimki tavsiye sadece sen bilirsin işini
:))) şu aralar aynı duygulara sahibiz
maşallah bak bebişin iyi kanamada azalmış darısı öksürüğüne canım
anamm. kaygisini yiyim onunee erkek bebek anneci olur:)))
bir iki aya sosyalleşecek gülücüklerle gidicek başkalarına. herkese gitmesin tabi:)
bence aşıdan canım. kaygılanmıştır. canı yandığı için. senden ayrılınca aşı olacak sanıyordur kendi kendine garibim.
saol eflalim bilgileriniz benim icin cok degerli.bir suru sey ogreniyrm sayenizde.ben idare ediyorum işte canım:)
sağol canım
canım sen bilirsin en doğrusunu birincisini kendini çok üzme bakıyım sabaha kadar ağladım yazmışsın orayı atladım ne ağlıyorsun o kadarcanım bana kalırsa annenlerle yazlığa gitmen çok daha iyi olur bazen ufak ayrı kalmalar aşkı kamçılar biz eşimle askerlik dışında ayrı kalmadık ama inan şimdi çok istiyorum imkanım olsa ama yok maalesef dipdibeyiz o beş ay askerlik öyle iyi gelmişti ki
ah canım maalesef alınıyor artık benim kilo tablom hatırla rekor bende bir ayda dört kilo
ooo sen yine bağlamışsın karaları canım az pozitif olsan her şey yoluna girecek varikosel nerdeyse erkeklerin çoğunda var artık basit bir operasyon bu sıkma tatlı canını
canım şimdi demedim zaten:) en az iki aylık olunca dedim ama memede uyuma işi seninkinde öyleymiş ben benimkine göre söyledim canım her bebek farklı tabi benimki iki saatde bir 15 dk emerdi gazını çıkarıp altını değiştirip uyutuyordum, senin kuzu çok emiyormuş zor tabi, sende okumuşsun zaten 3-4 aylıkken başlarsın benim gibi erteleme canım inan bir haftada alışıyorlar düzene, biz ney alıştırırsak onu istiyor bu bebelerbenimki tavsiye sadece sen bilirsin işini
saol cnm.yorgunluktan basim cok donuyr ona da sinir oluyrm.gecici zaman nasil olsa.Canım zor ama tatlı bi zorluk.ben şimdi geçmişe dönüp bakıyorum neler gelmis neler geçmiş.uykusuzluktan bitkin düşerim.bazen ağladım.şimdi ogunleri ozlemisim galiba bidahaa dogurucam.allahım ızin verirse
anamm. kaygisini yiyim onun)
saol eflalim bilgileriniz benim icin cok degerli.bir suru sey ogreniyrm sayenizde.
ben senin yazdigini yanlis anlamisim kuzum. 3-4 aylikken baslarim kismetse.
bana dr her istediginde emzir dedi ya cnm. ondan boyle ildu. misal 20 dk once emmisti. simdi yine mem de.
saol cnm.yorgunluktan basim cok donuyr ona da sinir oluyrm.gecici zaman nasil olsa.
senin giyabinda hepinize yazmis olayim.
USG OLCUMLERİNE GORE BEBEK 2 HAFTA İLERİ YA DA GERİ OLABİLİR.AYNİ CİHAZLA BASKA DR OLCUM YAPSİN,O ZAMAN BEBEGİN HAFTASİ YİNE DEGİSİR.KORKMAYİN LUTFEN.RUZGAR HEP 3 GUN GERİYDİ.SONRA 2HAFTA İLERİ GECTİ.SONRA TAM UYUMLU OLDU DOGUMA YAKİN. BİR DE DR LAR YUMURTAYİ 14.GUN ALİP ONA GORE HESAP YAPİYR.AMA SİZ 21.GUN YUMURTLADİYSANİZ O ZAMAN 1 HAFTA GERİ GİBİ OLUR BEBEK.BUNLARİ UNUTMAYİN.
Canım he bebek farklı tabi benim yavrumda işe yarayan seninkinde yaramayabiliyor, benim kuzu sık emmek istemezdi senin kuzu istiyormuş mecburen emzireceksin canım emzirmeden olmaz tabi ki,geçecek cutem bu günleri bile özlersin annelik tuhaf bir şeyanamm. kaygisini yiyim onun)
saol eflalim bilgileriniz benim icin cok degerli.bir suru sey ogreniyrm sayenizde.
ben senin yazdigini yanlis anlamisim kuzum. 3-4 aylikken baslarim kismetse.
bana dr her istediginde emzir dedi ya cnm. ondan boyle ildu. misal 20 dk once emmisti. simdi yine mem de.
saol cnm.yorgunluktan basim cok donuyr ona da sinir oluyrm.gecici zaman nasil olsa.
senin giyabinda hepinize yazmis olayim.
USG OLCUMLERİNE GORE BEBEK 2 HAFTA İLERİ YA DA GERİ OLABİLİR.AYNİ CİHAZLA BASKA DR OLCUM YAPSİN,O ZAMAN BEBEGİN HAFTASİ YİNE DEGİSİR.KORKMAYİN LUTFEN.RUZGAR HEP 3 GUN GERİYDİ.SONRA 2HAFTA İLERİ GECTİ.SONRA TAM UYUMLU OLDU DOGUMA YAKİN. BİR DE DR LAR YUMURTAYİ 14.GUN ALİP ONA GORE HESAP YAPİYR.AMA SİZ 21.GUN YUMURTLADİYSANİZ O ZAMAN 1 HAFTA GERİ GİBİ OLUR BEBEK.BUNLARİ UNUTMAYİN.
allah korusun canım. progestan kullanıyorsun hematomun küçülecek her defasında.bir şey olacağını zannetmiyorum ben çünkü hematomun bebeğin kesesinin bitişiğinde değil.
anladım canım inş şakır şakır sütü gelir.
nasıl olayım tatlım bugün kuzumun kontrolü var. çok heyecanlıyım. her hafta görsem de kadın doğum kontrolleri daha detaylı geçiyor.
sen nasılsın oğluşların nasıl?
canım aralıkları bilmiyorum dr un yardımcı olur. kaçlık yapıldı? 50 lik yükleme ise sorun çıkacağını zannetmem.
henüz çatladığını düşünmüyorum. sen pkolu idin di mi. iner çıkar ateşin. takip ederiz. ama gün aşırıyı ihmal etme.
ateşininizin genel seyrini bilmiyorum ama 37.1 yüksek bir ateş. bazen adet günü bile düşüebiliyor bazen de (çok nadir) adet olduğumuzun ertesi günü bile inebiliyor. ama gebel olarak adetten bir iki gün önce düşüyor diyebiliriz. test yapın.
tamam canım devam ediyorum insallah olusur:18::18::18::18::18:rüyan hayrolsun canım bencede doğumun güzel olacak onun işareti
ayy maşallah bebişine
düşüyor demek için çok erken yumurtlama sonrası 5. gündesin daha
canım şükür ağrım geçti akşam erkenden yattım güzel bir uyku çektim meğer uykum çok bölündüğü içinmiş:)) şişlik hafif var ama gebelikten demek ki bu şişlik
canım sen bana güven gerçekten sıkıntı yoktur benimde oğluş 2 hafta önde giderdi sonra gerilemişti oluyor böyle
kolay gelsin canım
siyah turp bal ikilisi iyi oluyor ama siyah turp şimdi zor bulunur, zencefilli bal ye keçi boynuzu pekmezi ye geçmiş olsun
benim mesela 16. gün çatlıyor 12 gün sonra adet oluyorum 12-14-16 gün sonra olabiliyor
canım benimki açlık 66 tokluk 102 çıkmış oğluşda referans aralığı benim kağıtta 74-104 yazıyor senin kağıtta nasıl? Benim hiç aç kalmamam gerektiğini söylemişti çarşıda pazarda çantanda şeker bisküvi olsun düşüp bayılırsın demişti gerçekten aç kalamıyordum hiç:)
canım bence yumurta yok henüz ölçmeye ilişkiye devam et
düzenli ölçüm olmayınca yorum zor, adet günü düşer genelde, bazılarının kademeli düşmeye başlar, bazen adet günü yükselen oluyor bende düşükten sonra öyle olmuştu iki ay ateşim yükselip regli olmuştum,yarında düşmezse bir test yapabilirsiniz
sosyalim iyilik canım sen nasılsın? detaylı usg işin naptın izmirde ayarlayabildin mi?
İnşallah cnm
Borancım geçmiş olsunballa zencefili karıştırıp yiyebilirsin, ıhlamur içebilirsin limonlu. Korkma öksürmekten kanama artmaz inşallah
ben bata 5-6 gün kala öğrenmiştim, bir çoğumuz da öyle. Biz sabredemedik, ama sbaredebilirsen adet gününde test yapman daha garanti tabi
Hımm anladım canım, ya beni doktorum 18+0da gönderdi de, gerçi usg ye göre 18+3 oluyoruz o günerken mi diye sordum işte sana da, .ünkü genelde herkesi 20-22. haftalarda göndermişler:26:
117 iyi bence cnm maşallah
Benim de ateş ölçtüğüm ilk ya da ikinci ayımda 8. gün çatlamıştı, şok olmuştum. Ayrıca ovulasyon testlerim de ayn senin gibi tam pozitif çıkmamıştı. Herhangi bir özel durumun var mı, düşük kürtaj pco gibi canım?
günaydın efloşum
Tatil deme bana tatil demeakşam tatil planları yüzünden kocayla kavga ettik yine
Bütün planları iptal ettik gitmiyoruz tatile fln
Sevindim gözünün geçmesine, demek ki uyku yetmiyormuşBir kaç gün daha uykunu alabilirsen şişliği de iner belki
negatif hepsi.
iyi olmana sevindim cnn.
bn de yusufu gunduz uyutunca yqtagina nasil alistracagimi dusunuyrm. cunku yerine koyunca kalkiyr hemen.ne yemek yapabiliyrm ne wc ye gidebiliyrm.
cnm.ben de 19+3 te girmisrim detayliya.
cnm. gozun aydin. duymussun pitirtilari.
hmm senin de güzel haberlerini alırız umarım canım.ben idare ediyorum işte canım:)
sağol canım
ovu testi yumurtanın yakın zamanda çatlayacağına işaret eder.
yani 24-36 saat sonra çatlayacak der.
senin belki 2 gün ya da üç gün sonra çatlayacak.
akıntı olduğu gün hemen çatlamayabiliyor, belki 3-4 gün sonra çatlar.
umarım açıklayabilmişimdir:)
geçiyor günler vallaha:) cumartesiye az kaldı.
senin kontrol de bugünmüş:) gittin mi yazdın mı buraya bilmiyorum canım benim, okuyamadım henüz.
ama inşallah her şey yolundadır.
sağ ol canım duan tuttu :) çabuk geçiyor.
aminnn...
ben aktardan tohum alıp kendim demledim.
o yüzden bilmiyorum üzgünüm
sağ ol :)
Çook güzel anlatmıssın Canım o akıntıdan sonra 14. Günde ovu testım böleydi dedim daa koyulasır 15. Günümde yani dün sabh koyuydu aksam ve bugun yaptıklarım sılikti bu durumda 14. gün
çatlamış oluyo sanırım dimi
Eki Görüntüle 1154032
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok efloşum sabaha kadar ağlamadım, yattığım yerde ağlamaktan uyuyamadım kalktım gecenin bir yarısı, tv izledim, biraz daha ağladım tv izlerkenben idare ediyorum işte canım:)
sağol canım
yok cnm bende pco yok ama yeni kürtaj olmuştum, kürtajdan sonra adet düzenim çok şaşmıştı, doktorum artık yumurtlamadığmı fln düşünmeye başlamıştı ki hamile kaldım zaten.polikistik over var canım sanırım ben yumurtlamıyorumsendedemi pko var canım pozitifi gördünmü peki ovulasyonda canım
canım benim iyi ol hepYazdıklarınızı kendi telefonumdan okuyorum o anda yazmak istiyorum ama telefonumdan yazilmiyor eşim gelincede bu saati bekliyorum uyusada bi baksam sayfaya diye geçmişin cogunu unutuyorum
Nasılsıniz insaallah herkes iyidir ne yazsam hep cevap veriyorsunuz bana ama ben size donemiyorum mahcubum size karşı eşim telefonumu degistirmek istemiyor elinden birakmazsin degistirirsem radyasyon zararlı diyorkv bende torunu doğum yapmadan gitmeyecekmis dua edinde zamanı dolunca gitsin yoksa ben siyiricam kızlar
Hepinizi çok seviyorum kafam o kadar dolu ki tek tek isminizi yazmak istiyorum ama yazamıyorumçok mu şikayetçi oldum ne....
Bizi sorarsaniz iyiyiz hamdolsun teyzeleri sizlerin güzel haberleri ile daha iyi oluyoruz Rabbim evlat isteyen tuuumm güzel yürekli guzellere bu duyguyu nasip etsin her zaman dualarimdasiniz yureginiz hiç ama hiç daralmasin Rabbim kötü niyetli insanları sizlerden uzak etsin bütün güzellikler sizlerin olsun öpüyorum hepinizi ...
Kizlar hepinize kicaman gunaydonlar. Nasilsiniz? Mubarek beraat kandilinizi kutluyorum hayirlar diliyorum.
Beni soracak olursaniz esimle ufak ufak toparlamaya calisiyoruz isin gercegi ama tabi yara alinca ona da bana da kolay olmuyor yakinlasmak ruhen. Yani iliski oldu evet aramizda ama benim kirginligim halen devam soguk davranmiyorum laf sokmuyorum konysmamazlik etmigorum tabi ama yaralitiz belli. Onun da kendince yaralari var benim zatrn var. hayirlisi YUCE RABBIDEN. Kizlar bu kandili cok guzel degerlendirelim insallah. Bir musluman kendine ne istiyorsa duasinda din kardeslerini de gecirmeliymis. Inanin bana sizleri de dualarima hep katiyorum. Bebek isteye leri sifa bekleyenleri rizki daralanlari hepinizi. RABBIM bu grce ettigimiz dualarimizi geri cevirmesin insallah. Kizlar brnim atesim yuksrk gidiyor. Telefondan yazdigimdan burdan tablo eklemeyi beceremiyorum. Bugun dpo kactayim onu bile bilemiyorum. Tek guvencem domtorumun 3 haziranda gittigimde catlamis demesiydi. Isin asli bu sacma ates tablosunda bu ay hamile oldugumu dusunmuyorum ve tamamen boslamis durumdayim. Normaldr simdiye coktan test yapmistim. Gerci evde test kalmamis olmasi da bi gerekce olabilir ama normalde pzt adet gunum gecen ay klomenden 1-2 gun gecikme yasadim. O yuzdrn haftaya cumaya kadar beklemeden test yapmayi dusunmuyorum. Dualarinizi benden esirgemeyin lutfen. Saflicakla kalin. Hayirli kandiller.
ates degerleriniz gayet normal gidiyr. suan icin yumurta yok.03.06-------36.2 (adetimin 4.günü) geç ölçmeye başladım
04.06-------36.3
05.06-------36.0 (adetimin son günü)
06.06-------36.3
07.06-------36.1
08.06-------35.8 *
09.06-------36.0
10.06-------36.1 *
11.06-------35.8
Kızlar merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim benim ates tablom bi tuhaf 35.8 e falan düşmesi normal mi?yenii yumurtlamaya baslıycam ovulasyon testıde yapıyorum 2 gundur silik cıkıyor ama belirtilerim olmaya basladı bi kac gun içinde yumurtlarm heralde
Allah yardimcin olsun cnm.insallh gider basindan kv. sanki bu zamana kadar cok faydali oldu da sana simdi dogumunu bekleyecekmis..Yazdıklarınızı kendi telefonumdan okuyorum o anda yazmak istiyorum ama telefonumdan yazilmiyor eşim gelincede bu saati bekliyorum uyusada bi baksam sayfaya diye geçmişin cogunu unutuyorum
Nasılsıniz insaallah herkes iyidir ne yazsam hep cevap veriyorsunuz bana ama ben size donemiyorum mahcubum size karşı eşim telefonumu degistirmek istemiyor elinden birakmazsin degistirirsem radyasyon zararlı diyorkv bende torunu doğum yapmadan gitmeyecekmis dua edinde zamanı dolunca gitsin yoksa ben siyiricam kızlar
Hepinizi çok seviyorum kafam o kadar dolu ki tek tek isminizi yazmak istiyorum ama yazamıyorumçok mu şikayetçi oldum ne....
Bizi sorarsaniz iyiyiz hamdolsun teyzeleri sizlerin güzel haberleri ile daha iyi oluyoruz Rabbim evlat isteyen tuuumm güzel yürekli guzellere bu duyguyu nasip etsin her zaman dualarimdasiniz yureginiz hiç ama hiç daralmasin Rabbim kötü niyetli insanları sizlerden uzak etsin bütün güzellikler sizlerin olsun öpüyorum hepinizi ...
hayirli kandiller ve gunaydin cnm.Kizlar hepinize kicaman gunaydonlar. Nasilsiniz? Mubarek beraat kandilinizi kutluyorum hayirlar diliyorum.
Beni soracak olursaniz esimle ufak ufak toparlamaya calisiyoruz isin gercegi ama tabi yara alinca ona da bana da kolay olmuyor yakinlasmak ruhen. Yani iliski oldu evet aramizda ama benim kirginligim halen devam soguk davranmiyorum laf sokmuyorum konysmamazlik etmigorum tabi ama yaralitiz belli. Onun da kendince yaralari var benim zatrn var. hayirlisi YUCE RABBIDEN. Kizlar bu kandili cok guzel degerlendirelim insallah. Bir musluman kendine ne istiyorsa duasinda din kardeslerini de gecirmeliymis. Inanin bana sizleri de dualarima hep katiyorum. Bebek isteye leri sifa bekleyenleri rizki daralanlari hepinizi. RABBIM bu grce ettigimiz dualarimizi geri cevirmesin insallah. Kizlar brnim atesim yuksrk gidiyor. Telefondan yazdigimdan burdan tablo eklemeyi beceremiyorum. Bugun dpo kactayim onu bile bilemiyorum. Tek guvencem domtorumun 3 haziranda gittigimde catlamis demesiydi. Isin asli bu sacma ates tablosunda bu ay hamile oldugumu dusunmuyorum ve tamamen boslamis durumdayim. Normaldr simdiye coktan test yapmistim. Gerci evde test kalmamis olmasi da bi gerekce olabilir ama normalde pzt adet gunum gecen ay klomenden 1-2 gun gecikme yasadim. O yuzdrn haftaya cumaya kadar beklemeden test yapmayi dusunmuyorum. Dualarinizi benden esirgemeyin lutfen. Saflicakla kalin. Hayirli kandiller.
dün eve 11 de geldik yazamadım kızlar.
nehir dora 1140 gr olmuş teyzeleri. haftası ile uyumlu bazı özellikleri ile 1 hafta önde. bazı özellikleri ile 2 gün geride. ama dr gelişimi normal dedi.
beni önce nst ye aldılar hiç sancı çıkmadı. tam nst bitti yine kasılmam oldu. hemşire dr una söyle bunu dedi. neyse dra söyledim. alttan da muayene edicem vajinal usg ile rahim ağzına boyuna bakıcam dedi. ben de kabul ettim elbette. şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluğu yeterliymiş. erken doğum riskin yok şu an için dedi. tam bebeğe bakarken kasılma oldu yine. dedim işte böyle oluyorum. bu senin kızının kafası deditüm gücüyle itttirdiği için öyle oluyor dedi. şükür kasılma değilmiş onlar.
neyse asıl bomba 8 kilo almış görünüyorum. dr fazla kilo almışsın 1 kilo fazlan var dedi. ama bu sefer üzerimdekileri hesap etmedi. tartıda ne çıktıysam onu yazdırdı. halbuki eskiden 1 kilo üzermdekilere çıkardı.
ben 7 kilo aldığımı varsaıyorum.
maşallah Dora'ya, hadi gözün aydın bakalım, herşey güzel gitmişdün eve 11 de geldik yazamadım kızlar.
nehir dora 1140 gr olmuş teyzeleri. haftası ile uyumlu bazı özellikleri ile 1 hafta önde. bazı özellikleri ile 2 gün geride. ama dr gelişimi normal dedi.
beni önce nst ye aldılar hiç sancı çıkmadı. tam nst bitti yine kasılmam oldu. hemşire dr una söyle bunu dedi. neyse dra söyledim. alttan da muayene edicem vajinal usg ile rahim ağzına boyuna bakıcam dedi. ben de kabul ettim elbette. şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluğu yeterliymiş. erken doğum riskin yok şu an için dedi. tam bebeğe bakarken kasılma oldu yine. dedim işte böyle oluyorum. bu senin kızının kafası deditüm gücüyle itttirdiği için öyle oluyor dedi. şükür kasılma değilmiş onlar.
neyse asıl bomba 8 kilo almış görünüyorum. dr fazla kilo almışsın 1 kilo fazlan var dedi. ama bu sefer üzerimdekileri hesap etmedi. tartıda ne çıktıysam onu yazdırdı. halbuki eskiden 1 kilo üzermdekilere çıkardı.
ben 7 kilo aldığımı varsaıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?