Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız ardeşlerim sizlere bir sorum olacak ama öncesinde tabloma bi göz atmanızı rica edeceğim.

http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

yaklaşık 1 haftadır gunluk pedimi renkli bir akıntıyla karsılıyorum.
öyle tuvaletten sonra petecede kendini belli edecek kadar renkli değil ama gun içinde pedimi pembeleştirecek kadar renkli bir akıntı.
ilişkiden sonra dışarı akan spermlerle bile gelse o bile hafif pembemsi.
normal akıntı bile olsa o da pembemsi.
anlayamadım.
ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. hamilelik belirtisi olabilir mi?

Evet cutem tatlıyı kesicem tamamen. arada dondurma yerim sadece. kavun karpuza çok düşmüştüm bu hafta. onları da azaltmalıyım. kanım çok düşükmüş ilacımı değiştirdi ve iki doz yaptı. ama nedense hala kendi tartımda 2 kilo almış görünüyorum. arkadaşım da aynı dr a gidiyor. o da kendi tartısında dr dan daha az görünüyor. amaaan neyse ne veririm bi şekilde. benim hala 10. haftada aldığım pantolonum oluyor üzerime. kriterim o
maşallah Dora'ya, hadi gözün aydın bakalım, herşey güzel gitmiş
sağol kuzum darısı senin minnaka..

olabilir ama yerleşme lekesi 1 hafta sürmez benim bildiğim. dr una sor bence canım.

maşallh dorama ....
herşeyin yolunda olmasına sevindim canımm...

kızlar bu günlerde sık giremiyorum malum hem okul kapanıyor hem de benım tayin cıktıgı için son günlerim işler yoğun.

sağol kuzum..darısı tez zamanda başına.
canım yer değiştirdin mi. hayırlı olsun.
ben de tayin istiycem inş olur.

canım benim tşkr ederim inş...
seninde tayinin çıksın ve kurtul ordan en kısa zmanda..
ilkokula geçtim nesdem kızım seneye ilkokula başlayabilir o yüzden benim okulda olsun diye orayı yazdım...

canım benim hamile kaldığım ay 2 defa karşılaştım böyle bir akıntıyla ama seni ümitlendirmek istemem canım
inşallahhh gebelik iiçin gelmiştir bu akıntı

oyy canim allah yardımcın olsun kv ile. bi gitseydi rahatlardin.sen buze böyle uyi olduğunu haber veriyorsun ta o da yeter canim.
amin canim . inş sonu güzel olur ateşinin
maşallah dora hanim a canim sağlık olsun da o kilolar gider yiyebilnek iştahlı olmak gerçekten cok guzel birsey mis
kızlar bu günlerde sık giremiyorum malum hem okul kapanıyor hem de benım tayin cıktıgı için son günlerim işler yoğun.

hayırlı olsun yeni yerin canım kolay gelsin.

Basindan bu yana 8.5kilo almis gozukuyorum cnm..
Insallah kv en kisa zamanda gider de bebisi huzurlu buyuturdun cnm...Rabbimden hayirlisiiii bebidler saglikli gelsin de Insallah gerideki sorunlar icin Rabbim sabrini versinnn
Esinle aranin durulmasina sevinfim cnm zsmanla unutulucak daha simsiki baglanmis olucaksiniz Insallah...akintilar icin de kafani yorma cnm..klomen de akinti yapar bazen kanama da yapar...hic biseyi sorgulama lutfen zamanini bekle Rabbim hayirli zamansa nasip etmistir Insallahhh...
Masallaaahhhh fistigina cnmmm...
benim de bazen oyle toplanmalar kadilmalar oluyor demekki daha pozisyonunu almamis minik...insallah doguma kadar doner yaa endiselendim simdiii
senin kilon icin de cnm evdeki kilonu esas say..cumki dk.un tartisina giysiler etki ediyor..ben ilk gittigimde dk.a kış ayiydi ve giysilerden dolayi normal kilomdam 3kilo fazlaydim 6ci ayimda tartiya ciktigimda 3kilo almis gozukuyordummm ay ne cok hosuma gitmisdiiiii dk.da aaa cok iyi kilo alisin demisdiii nerdeee dk ben 6kilo aldim dedim o da ilk ayin kilosunu deyisti...
bebisin kilosu iyi olsun da kendim kilo alip bebek kilo almasa vicdan yaparimmm..insallah uyumludur benimki dee
cute naber?? Cizelgede 1months old yaziyoooo yaaaaa oyy yerim 1aylik minigiiiiiii

amin canım inşallah Allah razı olsun.

amin canım inşallah.
Allah razı olsun.

dogacaklarin oleceklerin kimin nekadar rizkinin olacaginin belirlendigi bu mubarek gunde rabbim hepimizi merhametiyle sereflendirsin.kandiliniz mubarek olsun.ben gune hic iyi baslamadim malesef.ama hiccc takmiyorum.buarada cok ani sanci giriyo kasiklarima akintimin rengide sari.regli gelsin artik kizlar yoksa bu hormonlar beni adamin uzerine salacak.cok gerginim gercekten.neyse benim dertler bitmezzz.islerde bitmezz (( gprusmek uzere kendinize iyi bakin.

Benimde yumdan iki gün sonra baslamisti.ama pembe deyil koyu sariydi 4 5 gün kadar sürdü.tüm gebeliklerimdede yaşadım bunu.tabi rengi falan herkez de farklı olabilir.ınş.bebistir

Benimde yumdan iki gün sonra baslamisti.ama pembe deyil koyu sariydi 4 5 gün kadar sürdü.tüm gebeliklerimdede yaşadım bunu.tabi rengi falan herkez de farklı olabilir.ınş.bebistir

inşallah bebiştir canım inşallah :) bak nasıl da ümitlendim şimdi.
yani normalde gunluk pedim öyle olmazdı işte benim de yumurtadan 2 gun sonra başladı aynen öyle. kimi zaman pembemsi kimi zaman sarımtrak işte aynı. dune kadar baya yogundu bugun sanki biraz daha az. ama dunku ilişkiden sonra akanlarla beraber yine aynı renkte ve kıvamda geldi.
hayırlısı inşallah.

Kızlar bişi sorcam bu fertılty frends de ilk ay yumurtladıgımız gunu gostermıyomu benm ovu testıne gore oldu ama sıtede hala işaretlemedi bilginiz var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladım canım masallah Allah bagıslasın evladını.solda 16 mm lik bir yumurtam varmıs doktor öyle dedi bakalım ölçmeye ve ovu testi yapmaya devam ama umudum yok bu ayda

Bende isterdim şöyle senede on onbeş günlük hasretlik harika olur

hadi hayırlısı canım
canım üzülme senin kalbinin bizle olduğunu biliyoruz biz kv de tez vakitte gider inşaallah
seninde kutlu olsun canım, eşinle daha iyi olursunuz inşaallah
hım tamam o zaman ayyy birde anlamazlar böyle neyse canım birbirimizi gaz getirmeyelim zaten gıcığız bu aralar evet evliyken gitti iki senelik evliydik gelince bebiş çalışması başladı işte canım sen daha yeni evlisin benim gibi altı yılı devir o zaman o ayrı kalma süren bir aya çıkabilir özlem yine oluyor ama inan çok iyi gelir bu kısa ayrılıklar
ayyy maşallah canım doraya iyi bari demek başındanmış bak sen doraya ayy sana da çok kilo almışsın diyorsa dr ben ne edeyim bu gebelikte 20-24-28. haftalarıma dikkat edicem çünkü oğluşda o dönemde çok almışım ben son ay bile daha az almışım
sen manken gibi hamişssin canım
canım hayırlısı olsun ateşin farklı inşallah sonu bebek olur
kolay gelsin canım sana
amin canım, dur bakalım çağırma regliyi bebiş gelsin:)
bir kaç gün daha ateşini girince çeker birde ovü testi bile yanılıyor ama ateş yanılmıyor, ovü testini pozitif işaretlemen gereken bir yer var tabloda tam bilmiyorum bakıyım bulursam yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…