Sağol canım darısı başına, inşallah en kısa zamanda gelir bebişinanladım canım masallah Allah bagıslasın evladını.solda 16 mm lik bir yumurtam varmıs doktor öyle dedi bakalım ölçmeye ve ovu testi yapmaya devam ama umudum yok bu ayda
Evet siz bizden kıdemlisiniz tabi
hadi hayırlısı canım
canım üzülme senin kalbinin bizle olduğunu biliyoruz bizkv de tez vakitte gider inşaallah
seninde kutlu olsun canım, eşinle daha iyi olursunuz inşaallah
hım tamam o zamanayyy birde anlamazlar böyle neyse canım birbirimizi gaz getirmeyelim zaten gıcığız bu aralar evet evliyken gitti iki senelik evliydik gelince bebiş çalışması başladı işte canım sen daha yeni evlisin benim gibi altı yılı devir o zaman o ayrı kalma süren bir aya çıkabilir özlem yine oluyor ama inan çok iyi gelir bu kısa ayrılıklar
ayyy maşallah canım dorayaiyi bari demek başındanmış bak sen doraya ayy sana da çok kilo almışsın diyorsa dr ben ne edeyim bu gebelikte 20-24-28. haftalarıma dikkat edicem çünkü oğluşda o dönemde çok almışım ben son ay bile daha az almışım
sen manken gibi hamişssin canım
canım hayırlısı olsun ateşin farklı inşallah sonu bebek olur
kolay gelsin canım sana
amin canım, dur bakalım çağırma regliyi bebiş gelsin:)
bir kaç gün daha ateşini girince çeker birde ovü testi bile yanılıyor ama ateş yanılmıyor, ovü testini pozitif işaretlemen gereken bir yer var tabloda tam bilmiyorum bakıyım bulursam yazayım
Hayırlı kandiller canımNerdesiniz kızlar:) hepinize hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun inşallah hayırlısıyla
Bende yeni girdim siteye temizlik yaptım çok yoruldum ama değdi:) koltuklarımı sildim oturma odasının camını sildim büyük banyoyla küçük banyoyu temizledim az ütü yaptımartık her gün bir yeri yapıcam yavaş yavaş:)
hadi hayırlısı canım
canım üzülme senin kalbinin bizle olduğunu biliyoruz bizkv de tez vakitte gider inşaallah
seninde kutlu olsun canım, eşinle daha iyi olursunuz inşaallah
hım tamam o zamanayyy birde anlamazlar böyle neyse canım birbirimizi gaz getirmeyelim zaten gıcığız bu aralar evet evliyken gitti iki senelik evliydik gelince bebiş çalışması başladı işte canım sen daha yeni evlisin benim gibi altı yılı devir o zaman o ayrı kalma süren bir aya çıkabilir özlem yine oluyor ama inan çok iyi gelir bu kısa ayrılıklar
ayyy maşallah canım dorayaiyi bari demek başındanmış bak sen doraya ayy sana da çok kilo almışsın diyorsa dr ben ne edeyim bu gebelikte 20-24-28. haftalarıma dikkat edicem çünkü oğluşda o dönemde çok almışım ben son ay bile daha az almışım
sen manken gibi hamişssin canım
canım hayırlısı olsun ateşin farklı inşallah sonu bebek olur
kolay gelsin canım sana
amin canım, dur bakalım çağırma regliyi bebiş gelsin:)
bir kaç gün daha ateşini girince çeker birde ovü testi bile yanılıyor ama ateş yanılmıyor, ovü testini pozitif işaretlemen gereken bir yer var tabloda tam bilmiyorum bakıyım bulursam yazayım
Sağol canım darısı başına, inşallah en kısa zamanda gelir bebişin
Tecrübelerinden faydalanıyoruz işte biz deMaşallah nice 6,16,26,36.... yıllara inşallah
amin canım inşallah hepimiz uzun yıllar mutlu huzurlu bir şekilde evli kalırız, sen benim tecrübelere güvenme kelin ilacı olsa başına sürerSağol canım darısı başına, inşallah en kısa zamanda gelir bebişin
Tecrübelerinden faydalanıyoruz işte biz deMaşallah nice 6,16,26,36.... yıllara inşallah
Hayırlı kandiller canım
Bu mu yavaş yavaş yapacağım dediğinyormadan yap yormadan
Belki çatlamıştır yumurtan cnminsallah canım bugün doktora gittim yumurtam yok takdir Allahıninsallah her isteyene insallah hayırlı kandiller
heheheamin canım inşallah hepimiz uzun yıllar mutlu huzurlu bir şekilde evli kalırız, sen benim tecrübelere güvenme kelin ilacı olsa başına sürer
:)) canım bu benim yavaş halimdaha neler yapardım içim gittide pertim çıktı oğluşla uyudum kaldım:) korka korka sildim ay bastırmıyım ay karnım kasmıyım diye
Belki çatlamıştır yumurtan cnm
heheheBu arada benim koca da bu sabah dedi ki, bi akşam süpürüp silelim evi çaktırmadım ama şaşırdım
Belki çatlamıştır yumurtan cnm
heheheBu arada benim koca da bu sabah dedi ki, bi akşam süpürüp silelim evi çaktırmadım ama şaşırdım
Umarım benimkinin de yapması 3 ayı bulmazvaaavv gelişme var hadi maşallah canımbenimki üç aydır diyor hala yapacak ablamla konuştum kızdı bir sürü niye yapıyorsun diye abla yapmayınca ruhum hasta oluyor keyfim yerine geldi dedim
Umarım benimkinin de yapması 3 ayı bulmazGerçi annem de diyordu bugün, gelelim haftasonu evini temizleyelim diye, bakalım kim temizlicek önce
Evet beden sağlığı kadar ruh sağlığı da önemli haklısın walla, bana şuanda banyodaki saçlar mesela öyle bir batıyor ki, resmen ruhum hastalanıyor efloş
Ama sen yine de ruh sağlığın için beden sağlığını da çok zorlama
bazısı kendi kızı bile olsa başkasının evinde iş beceremez, belki annen de öyledir, ondan teklif etmiyordur efloşumhadi bakalım benim annem sağolsun hiç demezbugün duydu yaptığımı hiç üstüne alınmadı ben tekim canım tek kimsem var ama kimsem yok aynen canım zorlamadan yapıcam bebişimi düşünmem lazm
Kizlar ovu testim bugun en koyu oldu pko oldugu icin renk koyulastikca bir umut geliyor negatif olsada test bir bakarmisiniZ
Sondaki 2 testi tekrarladim emin olmak icin
test pozitif. ama pkolular da ovulasyon testleri hatalidir arkadasim.yani tek bir dongude birden fazla pozitifin goruldugu gun olur ;( yani saglikli degildir bu test.
Inşallah canım hayırlısı olsun.depo 9dasin yarın erken gebelik testi yapabilirsin.benim normal gebelik testinde depo 8de hayalet ıkinci çizgi çıkmisti.ff.ye göre dpo9 du ama bence 8di.cunki ff.niin çizgi çektiği gün ovu.testim neegatifti ağrılarından ertesi akşam gecmisti.yani çizgiden sonraki gun yum olmuştu.yarın bi yap bakalım.inşallah bebiştir canım inşallah :) bak nasıl da ümitlendim şimdi.
yani normalde gunluk pedim öyle olmazdı işte benim de yumurtadan 2 gun sonra başladı aynen öyle. kimi zaman pembemsi kimi zaman sarımtrak işte aynı. dune kadar baya yogundu bugun sanki biraz daha az. ama dunku ilişkiden sonra akanlarla beraber yine aynı renkte ve kıvamda geldi.
hayırlısı inşallah.
14. gündeki yumurtanın yaklaştığını söylüyor çatladığını değil.Çook güzel anlatmıssın Canım o akıntıdan sonra 14. Günde ovu testım böleydi dedim daa koyulasır 15. Günümde yani dün sabh koyuydu aksam ve bugun yaptıklarım sılikti bu durumda 14. gün
çatlamış oluyo sanırım dimi
Eki Görüntüle 1154032
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tez zamanda rahatlarsın umarım canım.Yazdıklarınızı kendi telefonumdan okuyorum o anda yazmak istiyorum ama telefonumdan yazilmiyor eşim gelincede bu saati bekliyorum uyusada bi baksam sayfaya diye geçmişin cogunu unutuyorum
Nasılsıniz insaallah herkes iyidir ne yazsam hep cevap veriyorsunuz bana ama ben size donemiyorum mahcubum size karşı eşim telefonumu degistirmek istemiyor elinden birakmazsin degistirirsem radyasyon zararlı diyorkv bende torunu doğum yapmadan gitmeyecekmis dua edinde zamanı dolunca gitsin yoksa ben siyiricam kızlar
Hepinizi çok seviyorum kafam o kadar dolu ki tek tek isminizi yazmak istiyorum ama yazamıyorumçok mu şikayetçi oldum ne....
Bizi sorarsaniz iyiyiz hamdolsun teyzeleri sizlerin güzel haberleri ile daha iyi oluyoruz Rabbim evlat isteyen tuuumm güzel yürekli guzellere bu duyguyu nasip etsin her zaman dualarimdasiniz yureginiz hiç ama hiç daralmasin Rabbim kötü niyetli insanları sizlerden uzak etsin bütün güzellikler sizlerin olsun öpüyorum hepinizi ...
senin de kandilin mübarek olsun canım.Kizlar hepinize kicaman gunaydonlar. Nasilsiniz? Mubarek beraat kandilinizi kutluyorum hayirlar diliyorum.
Beni soracak olursaniz esimle ufak ufak toparlamaya calisiyoruz isin gercegi ama tabi yara alinca ona da bana da kolay olmuyor yakinlasmak ruhen. Yani iliski oldu evet aramizda ama benim kirginligim halen devam soguk davranmiyorum laf sokmuyorum konysmamazlik etmigorum tabi ama yaralitiz belli. Onun da kendince yaralari var benim zatrn var. hayirlisi YUCE RABBIDEN. Kizlar bu kandili cok guzel degerlendirelim insallah. Bir musluman kendine ne istiyorsa duasinda din kardeslerini de gecirmeliymis. Inanin bana sizleri de dualarima hep katiyorum. Bebek isteye leri sifa bekleyenleri rizki daralanlari hepinizi. RABBIM bu grce ettigimiz dualarimizi geri cevirmesin insallah. Kizlar brnim atesim yuksrk gidiyor. Telefondan yazdigimdan burdan tablo eklemeyi beceremiyorum. Bugun dpo kactayim onu bile bilemiyorum. Tek guvencem domtorumun 3 haziranda gittigimde catlamis demesiydi. Isin asli bu sacma ates tablosunda bu ay hamile oldugumu dusunmuyorum ve tamamen boslamis durumdayim. Normaldr simdiye coktan test yapmistim. Gerci evde test kalmamis olmasi da bi gerekce olabilir ama normalde pzt adet gunum gecen ay klomenden 1-2 gun gecikme yasadim. O yuzdrn haftaya cumaya kadar beklemeden test yapmayi dusunmuyorum. Dualarinizi benden esirgemeyin lutfen. Saflicakla kalin. Hayirli kandiller.
maaşallah tü tü tü:)dün eve 11 de geldik yazamadım kızlar.
nehir dora 1140 gr olmuş teyzeleri. haftası ile uyumlu bazı özellikleri ile 1 hafta önde. bazı özellikleri ile 2 gün geride. ama dr gelişimi normal dedi.
beni önce nst ye aldılar hiç sancı çıkmadı. tam nst bitti yine kasılmam oldu. hemşire dr una söyle bunu dedi. neyse dra söyledim. alttan da muayene edicem vajinal usg ile rahim ağzına boyuna bakıcam dedi. ben de kabul ettim elbette. şükür rahim ağzım kapalı ve uzunluğu yeterliymiş. erken doğum riskin yok şu an için dedi. tam bebeğe bakarken kasılma oldu yine. dedim işte böyle oluyorum. bu senin kızının kafası deditüm gücüyle itttirdiği için öyle oluyor dedi. şükür kasılma değilmiş onlar.
neyse asıl bomba 8 kilo almış görünüyorum. dr fazla kilo almışsın 1 kilo fazlan var dedi. ama bu sefer üzerimdekileri hesap etmedi. tartıda ne çıktıysam onu yazdırdı. halbuki eskiden 1 kilo üzermdekilere çıkardı.
ben 7 kilo aldığımı varsaıyorum.
Allah hayırlı olanı kısmet etsin.Kızlar moralim çok bozuk.komşumuz bi gelini var evlenmeden öncede binamizin kızıydı.ve benim evimde küçük kardeşinden faarsizdi.zamanda şimdide yerimiz içimiz bir aradaydi.kendisi 5 yıllık evli bir kızı var 4 yaşında.10 ay önce ikinci bebis için karar verdiler.ama henüz bi durum yok.ben ondan 5 ay sonra korunmayı bıraktım ve rabbim nasip etti pespese iki kez hamile kaldım.ilkini rabbim aldı inşallah bunu esirger.neyse bu hatun şimdi benle neredeyse hiç konusmuyor rahatsizlimi duyduğu halde geçmiş olsun bile demedi.diyer komsularinda dikkatini ceekkmis.ya şimdi nr düşüncemi şaşırdım.resmen ben onun üstüne iki kez kaldım onun olmadi diye bana tavır sürat yapiyor.ya allak aşkına hamile kalmak benim elimdemi yada o isteyerekmi kalamıyor.bunda benim günahım ne.herşey allahın takdiri deyilmi
inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın.canları nasılsınız bugün kan testi idrar ve şeker yüklemesi yapıldı şükür zor olmadı sonuçlar yarın 3,5 ta çıkacak ve radyoloji randevumuza var. benim belime kasiklarim bugün çok ağrıyor inşallah yarın güzel haberler yazarim
canım ovu testi pozitif çıktı demek yumurtlamak değil. pozitiften bir kaç gün sonra da yumurtlanabilir. ateş daha kesin veri.Kızlar bişi sorcam bu fertılty frends de ilk ay yumurtladıgımız gunu gostermıyomu benm ovu testıne gore oldu ama sıtede hala işaretlemedi bilginiz var mı
eflal valla çok abarıtyosun. şu dediğin işleri normal insan bile bi anda yapmamalı bence. acelen ne canım benim.Nerdesiniz kızlar:) hepinize hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun inşallah hayırlısıyla
Bende yeni girdim siteye temizlik yaptım çok yoruldum ama değdi:) koltuklarımı sildim oturma odasının camını sildim büyük banyoyla küçük banyoyu temizledim az ütü yaptımartık her gün bir yeri yapıcam yavaş yavaş:)
ama yuh yani...Kızlar moralim çok bozuk.komşumuz bi gelini var evlenmeden öncede binamizin kızıydı.ve benim evimde küçük kardeşinden faarsizdi.zamanda şimdide yerimiz içimiz bir aradaydi.kendisi 5 yıllık evli bir kızı var 4 yaşında.10 ay önce ikinci bebis için karar verdiler.ama henüz bi durum yok.ben ondan 5 ay sonra korunmayı bıraktım ve rabbim nasip etti pespese iki kez hamile kaldım.ilkini rabbim aldı inşallah bunu esirger.neyse bu hatun şimdi benle neredeyse hiç konusmuyor rahatsizlimi duyduğu halde geçmiş olsun bile demedi.diyer komsularinda dikkatini ceekkmis.ya şimdi nr düşüncemi şaşırdım.resmen ben onun üstüne iki kez kaldım onun olmadi diye bana tavır sürat yapiyor.ya allak aşkına hamile kalmak benim elimdemi yada o isteyerekmi kalamıyor.bunda benim günahım ne.herşey allahın takdiri deyilmi
canım testlerin güzel çıksın inş..bel kasık ağrısı artıyor bu haftalarda. bebekler çok büyüdü.canları nasılsınız bugün kan testi idrar ve şeker yüklemesi yapıldı şükür zor olmadı sonuçlar yarın 3,5 ta çıkacak ve radyoloji randevumuza var. benim belime kasiklarim bugün çok ağrıyor inşallah yarın güzel haberler yazarim
canım bugün kendi tartımda ayakkabım hariç denedim tam 500 gr oynadı. e ayakkabı da 100 gr olsa..bir de öğleden sonra gittim.. 1 kilo farkediyo aç tok halimiz.ben sallamıyorum yaaa. aldım işte 6-7 kilo kesin. ama asla 8 değil kabul etmiyom14. gündeki yumurtanın yaklaştığını söylüyor çatladığını değil.
yani 15. ya da 16. gün çatlayacak demek oluyor.
tablo yapmış mıydın sen? hatırlayamıyorm kusura bakma. kafam çok yoğun bu günlerde.
tez zamanda rahatlarsın umarım canım.
kv ile yaşamak çok zor Allah sabır versin.
senin de kandilin mübarek olsun canım.
allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
en kısa zamanda sen de kavuşursun kuzuna inşallah.
maaşallah tü tü tü:)
hehe kafasını kanala sokacak seninki ya nasıl çalışıyor yavrucak:)
üzerindekiler 1 kilo olmasa da kesin yarım kilo var, bir de sabah aç karınla yapılan ölçüm doğru oluyor.
ben iki kilo fazla çıkmıştım doktorun tartısında.
bakalım şimdi kaç çıkacak:18::18::18:
Allah hayırlı olanı kısmet etsin.
belki ondan değildir tavrı.
saçma çünkü yani...
inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?