Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerdesiniz kızlar:) hepinize hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun inşallah hayırlısıyla

Bende yeni girdim siteye temizlik yaptım çok yoruldum ama değdi:) koltuklarımı sildim oturma odasının camını sildim büyük banyoyla küçük banyoyu temizledim az ütü yaptım artık her gün bir yeri yapıcam yavaş yavaş:)

anladım canım masallah Allah bagıslasın evladını.solda 16 mm lik bir yumurtam varmıs doktor öyle dedi bakalım ölçmeye ve ovu testi yapmaya devam ama umudum yok bu ayda
Sağol canım darısı başına, inşallah en kısa zamanda gelir bebişin

Evet siz bizden kıdemlisiniz tabi
Tecrübelerinden faydalanıyoruz işte biz de Maşallah nice 6,16,26,36.... yıllara inşallah

Hayırlı kandiller canım
Bu mu yavaş yavaş yapacağım dediğin yormadan yap yormadan

inşallah canım Allah razı olsun...

Tecrübelerinden faydalanıyoruz işte biz de Maşallah nice 6,16,26,36.... yıllara inşallah

insallah canım bugün doktora gittim yumurtam yok takdir Allahın insallah her isteyene insallah hayırlı kandiller

amin canım inşallah hepimiz uzun yıllar mutlu huzurlu bir şekilde evli kalırız, sen benim tecrübelere güvenme kelin ilacı olsa başına sürer
Hayırlı kandiller canım
Bu mu yavaş yavaş yapacağım dediğin yormadan yap yormadan

:)) canım bu benim yavaş halimdaha neler yapardım içim gittide pertim çıktı oğluşla uyudum kaldım:) korka korka sildim ay bastırmıyım ay karnım kasmıyım diye

insallah canım bugün doktora gittim yumurtam yok takdir Allahın insallah her isteyene insallah hayırlı kandiller
Belki çatlamıştır yumurtan cnm

hehehe Bu arada benim koca da bu sabah dedi ki, bi akşam süpürüp silelim evi çaktırmadım ama şaşırdım

Belki çatlamıştır yumurtan cnm

hehehe Bu arada benim koca da bu sabah dedi ki, bi akşam süpürüp silelim evi çaktırmadım ama şaşırdım

vaaavv gelişme var hadi maşallah canım benimki üç aydır diyor hala yapacak ablamla konuştum kızdı bir sürü niye yapıyorsun diye abla yapmayınca ruhum hasta oluyor keyfim yerine geldi dedim

vaaavv gelişme var hadi maşallah canım benimki üç aydır diyor hala yapacak ablamla konuştum kızdı bir sürü niye yapıyorsun diye abla yapmayınca ruhum hasta oluyor keyfim yerine geldi dedim
Umarım benimkinin de yapması 3 ayı bulmaz Gerçi annem de diyordu bugün, gelelim haftasonu evini temizleyelim diye, bakalım kim temizlicek önce
Evet beden sağlığı kadar ruh sağlığı da önemli haklısın walla, bana şuanda banyodaki saçlar mesela öyle bir batıyor ki, resmen ruhum hastalanıyor efloş
Ama sen yine de ruh sağlığın için beden sağlığını da çok zorlama

hadi bakalım benim annem sağolsun hiç demez bugün duydu yaptığımı hiç üstüne alınmadı ben tekim canım tek kimsem var ama kimsem yok aynen canım zorlamadan yapıcam bebişimi düşünmem lazm

hadi bakalım benim annem sağolsun hiç demez bugün duydu yaptığımı hiç üstüne alınmadı ben tekim canım tek kimsem var ama kimsem yok aynen canım zorlamadan yapıcam bebişimi düşünmem lazm
bazısı kendi kızı bile olsa başkasının evinde iş beceremez, belki annen de öyledir, ondan teklif etmiyordur efloşum

Kizlar ovu testim bugun en koyu oldu pko oldugu icin renk koyulastikca bir umut geliyor negatif olsada test bir bakarmisiniZ

Sondaki 2 testi tekrarladim emin olmak icin

Kizlar ovu testim bugun en koyu oldu pko oldugu icin renk koyulastikca bir umut geliyor negatif olsada test bir bakarmisiniZ

Sondaki 2 testi tekrarladim emin olmak icin

test pozitif. ama pkolular da ovulasyon testleri hatalidir arkadasim.yani tek bir dongude birden fazla pozitifin goruldugu gun olur ;( yani saglikli degildir bu test.

test pozitif. ama pkolular da ovulasyon testleri hatalidir arkadasim.yani tek bir dongude birden fazla pozitifin goruldugu gun olur ;( yani saglikli degildir bu test.

canım ben gecen 2 ay öncede yaptım hiç pozitif olmadı en koyu bu oldu yarında bakacagım.doktor ultrasondan baktı 16mm lik var ama eski yumurta dedi.bişeler var ama dedi.bilmiyom ondan kafam karıstı.bunun pozitif olması bile benim için güzel bişey

Inşallah canım hayırlısı olsun.depo 9dasin yarın erken gebelik testi yapabilirsin.benim normal gebelik testinde depo 8de hayalet ıkinci çizgi çıkmisti.ff.ye göre dpo9 du ama bence 8di.cunki ff.niin çizgi çektiği gün ovu.testim neegatifti ağrılarından ertesi akşam gecmisti.yani çizgiden sonraki gun yum olmuştu.yarın bi yap bakalım.

Kızlar moralim çok bozuk.komşumuz bi gelini var evlenmeden öncede binamizin kızıydı.ve benim evimde küçük kardeşinden faarsizdi.zamanda şimdide yerimiz içimiz bir aradaydi.kendisi 5 yıllık evli bir kızı var 4 yaşında.10 ay önce ikinci bebis için karar verdiler.ama henüz bi durum yok.ben ondan 5 ay sonra korunmayı bıraktım ve rabbim nasip etti pespese iki kez hamile kaldım.ilkini rabbim aldı inşallah bunu esirger.neyse bu hatun şimdi benle neredeyse hiç konusmuyor rahatsizlimi duyduğu halde geçmiş olsun bile demedi.diyer komsularinda dikkatini ceekkmis.ya şimdi nr düşüncemi şaşırdım.resmen ben onun üstüne iki kez kaldım onun olmadi diye bana tavır sürat yapiyor.ya allak aşkına hamile kalmak benim elimdemi yada o isteyerekmi kalamıyor.bunda benim günahım ne.herşey allahın takdiri deyilmi

Son düzenleme:
canları nasılsınız bugün kan testi idrar ve şeker yüklemesi yapıldı şükür zor olmadı sonuçlar yarın 3,5 ta çıkacak ve radyoloji randevumuza var. benim belime kasiklarim bugün çok ağrıyor inşallah yarın güzel haberler yazarim

14. gündeki yumurtanın yaklaştığını söylüyor çatladığını değil.
yani 15. ya da 16. gün çatlayacak demek oluyor.
tablo yapmış mıydın sen? hatırlayamıyorm kusura bakma. kafam çok yoğun bu günlerde.
tez zamanda rahatlarsın umarım canım.
kv ile yaşamak çok zor Allah sabır versin.
senin de kandilin mübarek olsun canım.
allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
en kısa zamanda sen de kavuşursun kuzuna inşallah.
maaşallah tü tü tü:)
hehe kafasını kanala sokacak seninki ya nasıl çalışıyor yavrucak:)
üzerindekiler 1 kilo olmasa da kesin yarım kilo var, bir de sabah aç karınla yapılan ölçüm doğru oluyor.
ben iki kilo fazla çıkmıştım doktorun tartısında.
bakalım şimdi kaç çıkacak:18::18::18:
Allah hayırlı olanı kısmet etsin.
belki ondan değildir tavrı.
saçma çünkü yani...
inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın.

canım ovu testi pozitif çıktı demek yumurtlamak değil. pozitiften bir kaç gün sonra da yumurtlanabilir. ateş daha kesin veri.
çünkü mesela pkolularda lh yüksek olduğu için test pozitif çıkar ama çatlama gerçekleşmez.
eflal valla çok abarıtyosun. şu dediğin işleri normal insan bile bi anda yapmamalı bence. acelen ne canım benim.
ama yuh yani...
kalbini bozarsa hiç olmaz. bence takılma. sen de sallama. nazarı filan değer. oku sürekli.
canım testlerin güzel çıksın inş..bel kasık ağrısı artıyor bu haftalarda. bebekler çok büyüdü.
canım bugün kendi tartımda ayakkabım hariç denedim tam 500 gr oynadı. e ayakkabı da 100 gr olsa..bir de öğleden sonra gittim.. 1 kilo farkediyo aç tok halimiz.ben sallamıyorum yaaa. aldım işte 6-7 kilo kesin. ama asla 8 değil kabul etmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…