sağol canım benim inşallah14. gündeki yumurtanın yaklaştığını söylüyor çatladığını değil.
yani 15. ya da 16. gün çatlayacak demek oluyor.
tablo yapmış mıydın sen? hatırlayamıyorm kusura bakma. kafam çok yoğun bu günlerde.
tez zamanda rahatlarsın umarım canım.
kv ile yaşamak çok zor Allah sabır versin.
senin de kandilin mübarek olsun canım.
allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
en kısa zamanda sen de kavuşursun kuzuna inşallah.
maaşallah tü tü tü:)
hehe kafasını kanala sokacak seninki ya nasıl çalışıyor yavrucak:)
üzerindekiler 1 kilo olmasa da kesin yarım kilo var, bir de sabah aç karınla yapılan ölçüm doğru oluyor.
ben iki kilo fazla çıkmıştım doktorun tartısında.
bakalım şimdi kaç çıkacak:18::18::18:
Allah hayırlı olanı kısmet etsin.
belki ondan değildir tavrı.
saçma çünkü yani...
inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın.
masallah nehir dora ya canım kocaman olmuş sancı değilmiş sukurler olsuncanım ovu testi pozitif çıktı demek yumurtlamak değil. pozitiften bir kaç gün sonra da yumurtlanabilir. ateş daha kesin veri.
çünkü mesela pkolularda lh yüksek olduğu için test pozitif çıkar ama çatlama gerçekleşmez.
eflal valla çok abarıtyosun. şu dediğin işleri normal insan bile bi anda yapmamalı bence. acelen ne canım benim.
ama yuh yani...
kalbini bozarsa hiç olmaz. bence takılma. sen de sallama. nazarı filan değer. oku sürekli.
canım testlerin güzel çıksın inş..bel kasık ağrısı artıyor bu haftalarda. bebekler çok büyüdü.
canım bugün kendi tartımda ayakkabım hariç denedim tam 500 gr oynadı. e ayakkabı da 100 gr olsa..bir de öğleden sonra gittim.. 1 kilo farkediyo aç tok halimiz.ben sallamıyorum yaaa. aldım işte 6-7 kilo kesin. ama asla 8 değil kabul etmiyom
hadi hayırlısı canım
canım üzülme senin kalbinin bizle olduğunu biliyoruz bizkv de tez vakitte gider inşaallah
seninde kutlu olsun canım, eşinle daha iyi olursunuz inşaallah
hım tamam o zamanayyy birde anlamazlar böyle neyse canım birbirimizi gaz getirmeyelim zaten gıcığız bu aralar evet evliyken gitti iki senelik evliydik gelince bebiş çalışması başladı işte canım sen daha yeni evlisin benim gibi altı yılı devir o zaman o ayrı kalma süren bir aya çıkabilir özlem yine oluyor ama inan çok iyi gelir bu kısa ayrılıklar
ayyy maşallah canım dorayaiyi bari demek başındanmış bak sen doraya ayy sana da çok kilo almışsın diyorsa dr ben ne edeyim bu gebelikte 20-24-28. haftalarıma dikkat edicem çünkü oğluşda o dönemde çok almışım ben son ay bile daha az almışım
sen manken gibi hamişssin canım
canım hayırlısı olsun ateşin farklı inşallah sonu bebek olur
kolay gelsin canım sana
amin canım, dur bakalım çağırma regliyi bebiş gelsin:)
bir kaç gün daha ateşini girince çeker birde ovü testi bile yanılıyor ama ateş yanılmıyor, ovü testini pozitif işaretlemen gereken bir yer var tabloda tam bilmiyorum bakıyım bulursam yazayım
Evet şöyle bakınca çok sacma.ama öyle cunki onceki gebeligimdede böyle oldu kondurmamistim yine aynısı oluncaya anladim..ve bu beni çok üzdü cunki biz çok iyi anlasan abla kardes gibiydik..neyse yinede günahını almayı..allahım herkesin kalbine göre versin.ya bide ben ona şunu yap bunu ıç gunasiri ilişki olsun diye elimden gelen yardımı yapmayada calismistim14. gündeki yumurtanın yaklaştığını söylüyor çatladığını değil.
yani 15. ya da 16. gün çatlayacak demek oluyor.
tablo yapmış mıydın sen? hatırlayamıyorm kusura bakma. kafam çok yoğun bu günlerde.
tez zamanda rahatlarsın umarım canım.
kv ile yaşamak çok zor Allah sabır versin.
senin de kandilin mübarek olsun canım.
allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
en kısa zamanda sen de kavuşursun kuzuna inşallah.
maaşallah tü tü tü:)
hehe kafasını kanala sokacak seninki ya nasıl çalışıyor yavrucak:)
üzerindekiler 1 kilo olmasa da kesin yarım kilo var, bir de sabah aç karınla yapılan ölçüm doğru oluyor.
ben iki kilo fazla çıkmıştım doktorun tartısında.
bakalım şimdi kaç çıkacak:18::18::18:
Allah hayırlı olanı kısmet etsin.
belki ondan değildir tavrı.
saçma çünkü yani...
inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın.
canım ovu testi pozitif çıktı demek yumurtlamak değil. pozitiften bir kaç gün sonra da yumurtlanabilir. ateş daha kesin veri.
çünkü mesela pkolularda lh yüksek olduğu için test pozitif çıkar ama çatlama gerçekleşmez.
eflal valla çok abarıtyosun. şu dediğin işleri normal insan bile bi anda yapmamalı bence. acelen ne canım benim.
ama yuh yani...
kalbini bozarsa hiç olmaz. bence takılma. sen de sallama. nazarı filan değer. oku sürekli.
canım testlerin güzel çıksın inş..bel kasık ağrısı artıyor bu haftalarda. bebekler çok büyüdü.
canım bugün kendi tartımda ayakkabım hariç denedim tam 500 gr oynadı. e ayakkabı da 100 gr olsa..bir de öğleden sonra gittim.. 1 kilo farkediyo aç tok halimiz.ben sallamıyorum yaaa. aldım işte 6-7 kilo kesin. ama asla 8 değil kabul etmiyom
öyledir diye teselli edeyim kendimibazısı kendi kızı bile olsa başkasının evinde iş beceremez, belki annen de öyledir, ondan teklif etmiyordur efloşum
canım ben bu testlerden anlamıyorum maalesefKizlar ovu testim bugun en koyu oldu pko oldugu icin renk koyulastikca bir umut geliyor negatif olsada test bir bakarmisiniZ
Sondaki 2 testi tekrarladim emin olmak icin
canım niye takıyorsun ki hasetlik ediyorsa Allah kalbine göre verir hiç sıkma canını onu düşünüp kendini boşa üzme, lütfen bolca oku nazar etmesin çok ciddiyim maalesef bazı insanlar çok haset oluyorlar, bizim şu sayfada ki samimiyet yakınlarımız da yokKızlar moralim çok bozuk.komşumuz bi gelini var evlenmeden öncede binamizin kızıydı.ve benim evimde küçük kardeşinden faarsizdi.zamanda şimdide yerimiz içimiz bir aradaydi.kendisi 5 yıllık evli bir kızı var 4 yaşında.10 ay önce ikinci bebis için karar verdiler.ama henüz bi durum yok.ben ondan 5 ay sonra korunmayı bıraktım ve rabbim nasip etti pespese iki kez hamile kaldım.ilkini rabbim aldı inşallah bunu esirger.neyse bu hatun şimdi benle neredeyse hiç konusmuyor rahatsizlimi duyduğu halde geçmiş olsun bile demedi.diyer komsularinda dikkatini ceekkmis.ya şimdi nr düşüncemi şaşırdım.resmen ben onun üstüne iki kez kaldım onun olmadi diye bana tavır sürat yapiyor.ya allak aşkına hamile kalmak benim elimdemi yada o isteyerekmi kalamıyor.bunda benim günahım ne.herşey allahın takdiri deyilmi
oh canım rahat geçmesine sevindim sonucundan güzel çıkar inşaallahcanları nasılsınız bugün kan testi idrar ve şeker yüklemesi yapıldı şükür zor olmadı sonuçlar yarın 3,5 ta çıkacak ve radyoloji randevumuza var. benim belime kasiklarim bugün çok ağrıyor inşallah yarın güzel haberler yazarim
daha yapmıycam zaten canım kıymet bilen mi varcanım ovu testi pozitif çıktı demek yumurtlamak değil. pozitiften bir kaç gün sonra da yumurtlanabilir. ateş daha kesin veri.
ama yuh yani...
canım dün bakamadım yorgunluktan bugün bakayım:)Aa bılmıyodum canım yaa valla çok hora gecer bulabılırsen ben ılk ay kullanıyorum da acaba ilk ay tanımaya mı calısıyo çıkmıyo mu diye dusunmustum ama bi kaç gün gecince cızıyo sanırım yumurta catlAdıktan sonra dımı bide benm cumadan pazartesiye yesil yaptı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar nasılsınız ? 2 gündür bel ağrısı çekiyorum( ve sol tarafıma yatmaktan mıdır bilemiyorum sol kalçam batıo yürürken merdiven çıkarken
birde göbeğim kıllanmışş yaaaaaa neden oldukiii ??
Aa bılmıyodum canım yaa valla çok hora gecer bulabılırsen ben ılk ay kullanıyorum da acaba ilk ay tanımaya mı calısıyo çıkmıyo mu diye dusunmustum ama bi kaç gün gecince cızıyo sanırım yumurta catlAdıktan sonra dımı bide benm cumadan pazartesiye yesil yaptı
Kızlar moralim çok bozuk.komşumuz bi gelini var evlenmeden öncede binamizin kızıydı.ve benim evimde küçük kardeşinden faarsizdi.zamanda şimdide yerimiz içimiz bir aradaydi.kendisi 5 yıllık evli bir kızı var 4 yaşında.10 ay önce ikinci bebis için karar verdiler.ama henüz bi durum yok.ben ondan 5 ay sonra korunmayı bıraktım ve rabbim nasip etti pespese iki kez hamile kaldım.ilkini rabbim aldı inşallah bunu esirger.neyse bu hatun şimdi benle neredeyse hiç konusmuyor rahatsizlimi duyduğu halde geçmiş olsun bile demedi.diyer komsularinda dikkatini ceekkmis.ya şimdi nr düşüncemi şaşırdım.resmen ben onun üstüne iki kez kaldım onun olmadi diye bana tavır sürat yapiyor.ya allak aşkına hamile kalmak benim elimdemi yada o isteyerekmi kalamıyor.bunda benim günahım ne.herşey allahın takdiri deyilmi
öyledir diye teselli edeyim kendimiben böyle nasipsizim şükürsüzlük etmek istemiyorum asla ama yok herkese yapılan bana yapılmıyor derler ya işi bileceksin işe gitmiyceksin bende öyle olsam sanırım işimi yapan olur bu aralar herkese her şeye kırgınım hamilelikten diye kendimi kandırıyorum, dün ablamla konuştum niye yaptın dedi bende diyormusunuz yapılacak işin var mı bak düşüğün oldu yine olabilir demiyorsunuz dikkat et demek kolay bir işin ucundan tutalım demiyorsunuz dedim dedin de gelmedim mi gelir yaparım diyor benim dememle olmaz insan bir sorar dedim, kv de kendi hasta bu aralar kendi derdine düştü haklı ramazan önü temizlik yapmak istiyor eltinin kini düşünüyor onunkinide yapacaklarmış sanki onun ablası annesi yok kaç kere dedim ablası gelsin yapsın diye biraz işe yaradı sanırım yapıcaz demiyorlar daha, gerçekten sinir oluyorum inan benim gücüm yetse kimseden bir çöpümü kaldırmasını istemem ama gerçekten halim yok, dün akşam belden aşağım öyle ağrıdı ki ağlıycaktım birde bulantım tuttu 12 de zor yattım sabaha kadar ağrı kabus uyuyamadım bebeğime bir şey olacak diye ödüm koptu sabah beşte kalktım eşim kös kös yatıyor çıldırıcam artık, bende yalan söylüyüm dr yat dedi düşük riskin var dedi diye bir sürü kaynım var:) bekar olana dün silkelettim halıyı sağolsun yenge diye deli olurlar gel camımı sil halımı yıka desem ikiletmez, bir benim kocam yapmaz ( çok doluyum bu ara herkese gıcığım
canım ben bu testlerden anlamıyorum maalesef
canım niye takıyorsun ki hasetlik ediyorsa Allah kalbine göre verir hiç sıkma canını onu düşünüp kendini boşa üzme, lütfen bolca oku nazar etmesin çok ciddiyim maalesef bazı insanlar çok haset oluyorlar, bizim şu sayfada ki samimiyet yakınlarımız da yokbenim düşen de de eltiye ilk söyleyince suratı şekilde şekile girdi resmen kıskandı yine de yok canım dedim olur içi burulmuştur ama büyük görümcem bile farketmiş ne biçim tepki verdi diye herkesin günahı boynuna kimseye dememek lazım iyice bebek büyüyene kadar
oh canım rahat geçmesine sevindim sonucundan güzel çıkar inşaallah
daha yapmıycam zaten canım kıymet bilen mi var
canım dün bakamadım yorgunluktan bugün bakayım:)
canım bel ağrısı olur normal, dediğin gibi sürekli aynı yere yatınca ağrı da oluyor, kıllanmada olur gebelikte:)
hiç sevmedim bu kıllanmayı
Slmlar canlar nasilsiniz hepiniz iyisinizdir inş
Biz iki gündür konusmuyoruz beyfendiyle kafam ona bozuk kafasini koparsam ancak rahatlarim
Bide bu zirtpirt ağlama huyum deli ediyor beni çeşmeler sürekli acik
Yaaa bide kiziyorum konuşuyorum hamileliktenmis benim boyle olmam Allah Allah sanki hamile insan saglikli karar veremiyor dermis gibi ahhhh neler geliyor dilinin ucuna neyse
nasıl güzel anlatmışsın beni efloş, ben de çok gıcığım çok kırgınım bu günlerde... Dün gece fena kırıldım kocama, çok kötü oldum. 4 aydır kusmadım, ilk kez dün gece kustum, tansiyonum yükseldi, nabzım çok yükseldi fln. Neyse detaya girmeyeceğim ama çok kırgınım yani.öyledir diye teselli edeyim kendimiben böyle nasipsizim şükürsüzlük etmek istemiyorum asla ama yok herkese yapılan bana yapılmıyor derler ya işi bileceksin işe gitmiyceksin bende öyle olsam sanırım işimi yapan olur bu aralar herkese her şeye kırgınım hamilelikten diye kendimi kandırıyorum, dün ablamla konuştum niye yaptın dedi bende diyormusunuz yapılacak işin var mı bak düşüğün oldu yine olabilir demiyorsunuz dikkat et demek kolay bir işin ucundan tutalım demiyorsunuz dedim dedin de gelmedim mi gelir yaparım diyor benim dememle olmaz insan bir sorar dedim, kv de kendi hasta bu aralar kendi derdine düştü haklı ramazan önü temizlik yapmak istiyor eltinin kini düşünüyor onunkinide yapacaklarmış sanki onun ablası annesi yok kaç kere dedim ablası gelsin yapsın diye biraz işe yaradı sanırım yapıcaz demiyorlar daha, gerçekten sinir oluyorum inan benim gücüm yetse kimseden bir çöpümü kaldırmasını istemem ama gerçekten halim yok, dün akşam belden aşağım öyle ağrıdı ki ağlıycaktım birde bulantım tuttu 12 de zor yattım sabaha kadar ağrı kabus uyuyamadım bebeğime bir şey olacak diye ödüm koptu sabah beşte kalktım eşim kös kös yatıyor çıldırıcam artık, bende yalan söylüyüm dr yat dedi düşük riskin var dedi diye bir sürü kaynım var:) bekar olana dün silkelettim halıyı sağolsun yenge diye deli olurlar gel camımı sil halımı yıka desem ikiletmez, bir benim kocam yapmaz ( çok doluyum bu ara herkese gıcığım
canım ben bu testlerden anlamıyorum maalesef
canım niye takıyorsun ki hasetlik ediyorsa Allah kalbine göre verir hiç sıkma canını onu düşünüp kendini boşa üzme, lütfen bolca oku nazar etmesin çok ciddiyim maalesef bazı insanlar çok haset oluyorlar, bizim şu sayfada ki samimiyet yakınlarımız da yokbenim düşen de de eltiye ilk söyleyince suratı şekilde şekile girdi resmen kıskandı yine de yok canım dedim olur içi burulmuştur ama büyük görümcem bile farketmiş ne biçim tepki verdi diye herkesin günahı boynuna kimseye dememek lazım iyice bebek büyüyene kadar
oh canım rahat geçmesine sevindim sonucundan güzel çıkar inşaallah
daha yapmıycam zaten canım kıymet bilen mi var
canım dün bakamadım yorgunluktan bugün bakayım:)
canım bel ağrısı olur normal, dediğin gibi sürekli aynı yere yatınca ağrı da oluyor, kıllanmada olur gebelikte:)
Al benden de o kadar missimSlmlar canlar nasilsiniz hepiniz iyisinizdir inş
Biz iki gündür konusmuyoruz beyfendiyle kafam ona bozuk kafasini koparsam ancak rahatlarim
Yaaa bide kiziyorum konuşuyorum hamileliktenmis benim boyle olmam Allah Allah sanki hamile insan saglikli karar veremiyor dermis gibi ahhhh neler geliyor dilinin ucuna neyse
nasılsın canım?hiç sevmedim bu kıllanmayı
alışırsın canım:) sağol artık üzülmemem lazım da işte olmuyor:)Kızlarr gunaydııın yaaa ben bi türlu anlayamıyorum isimler falan sureklı bırbırıne karısıyo sızınde oyle miii
Bu arada eflalciim okudm yazdıklarını ama lutfen dıkkat et kimseyede takma kafanı bosaltmaya calışşş😉
Ben ebeyim gunde kac tane bebek gebe goruyodum heralde benim isi birakmam gerek ozaman.tam tersi dua istiyorum onlardan seviniyorumda.Allahim banada nasip et diyorum.bu Allahin takdiri.psikolojisi bozulmus olabilir oda zor durumda isteyerek yapmiyodur o bence iyi olunca gelip konusur sizinle
Bende tam tersi hem sinirliyim aninda sipir sipir bu sefer daha çok sinirleniyorum hamilelikleri alakasi yokGünaydın canım:) sende bendensin bu aralar deseneama bak hep dolunaydanmış astrologlar öyle diyor sakin ol canım sakin olan bize bebişimize oluyor, keşke bende ağlasam hamile kaldım ağlamalarım bitti sinir küpü oldum
Ben öyle hemen barisamam zaten önce bi surunmesi lazim...daha neler edecem onanasıl güzel anlatmışsın beni efloş, ben de çok gıcığım çok kırgınım bu günlerde... Dün gece fena kırıldım kocama, çok kötü oldum. 4 aydır kusmadım, ilk kez dün gece kustum, tansiyonum yükseldi, nabzım çok yükseldi fln. Neyse detaya girmeyeceğim ama çok kırgınım yani.
Aslında ablanın gelip ypması lazım ama demek ki senden teklif bekliyor o da. Eltin insan kullanmayı iyi biliyor, canının kıymetini de fazla biliyor. Yazık kocasına da, kv ne de
Al benden de o kadar missimBu hafta nedense böyle olduk zaten, bir gün küs bir gün barışık. Hepsinde affettim gelip sarılınca, ama bu sabah ı ıhh, geldi sarıldı ama affetmedim barışmadım. Hiç bir şey eskisi gibi olamaz artık.. Hamile olduğumuzu sanırım anlayamadılar daha.
nasılsın canım?
Slmlar canlar nasilsiniz hepiniz iyisinizdir inş
nasıl güzel anlatmışsın beni efloş, ben de çok gıcığım çok kırgınım bu günlerde... Dün gece fena kırıldım kocama, çok kötü oldum. 4 aydır kusmadım, ilk kez dün gece kustum, tansiyonum yükseldi, nabzım çok yükseldi fln. Neyse detaya girmeyeceğim ama çok kırgınım yani.
Aslında ablanın gelip ypması lazım ama demek ki senden teklif bekliyor o da. Eltin insan kullanmayı iyi biliyor, canının kıymetini de fazla biliyor. Yazık kocasına da, kv ne de
Al benden de o kadar missimBu hafta nedense böyle olduk zaten, bir gün küs bir gün barışık. Hepsinde affettim gelip sarılınca, ama bu sabah ı ıhh, geldi sarıldı ama affetmedim barışmadım. Hiç bir şey eskisi gibi olamaz artık.. Hamile olduğumuzu sanırım anlayamadılar daha.
nasılsın canım?
nasıl güzel anlatmışsın beni efloş, ben de çok gıcığım çok kırgınım bu günlerde... Dün gece fena kırıldım kocama, çok kötü oldum. 4 aydır kusmadım, ilk kez dün gece kustum, tansiyonum yükseldi, nabzım çok yükseldi fln. Neyse detaya girmeyeceğim ama çok kırgınım yani.
nasılsın canım?
Bende tam tersi hem sinirliyim aninda sipir sipir bu sefer daha çok sinirleniyorum hamilelikleri alakasi yok
bence ya benimkinin ayarlari bozuk gücüm Yetse evire cçevire dovcem
Ben öyle hemen barisamam zaten önce bi surunmesi lazim...daha neler edecem ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?