Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım benim inşallah
masallah nehir dora ya canım kocaman olmuş sancı değilmiş sukurler olsun
canım inşallah büyümüştür kuzum çünkü benim dışardan fark ediliyor göbeği geçen iki haftaya göre daha küçük moralim bozuluyor yani

Aa bılmıyodum canım yaa valla çok hora gecer bulabılırsen ben ılk ay kullanıyorum da acaba ilk ay tanımaya mı calısıyo çıkmıyo mu diye dusunmustum ama bi kaç gün gecince cızıyo sanırım yumurta catlAdıktan sonra dımı bide benm cumadan pazartesiye yesil yaptı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet şöyle bakınca çok sacma.ama öyle cunki onceki gebeligimdede böyle oldu kondurmamistim yine aynısı oluncaya anladim..ve bu beni çok üzdü cunki biz çok iyi anlasan abla kardes gibiydik..neyse yinede günahını almayı..allahım herkesin kalbine göre versin.ya bide ben ona şunu yap bunu ıç gunasiri ilişki olsun diye elimden gelen yardımı yapmayada calismistim

Rabbim benim kuzumu esirgesin hayirlisiyla.ona a cümle evlat isteyne hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.cümle ye inşallah.ama cidden üzdü kırdı bu durum benimde

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız ? 2 gündür bel ağrısı çekiyorum ( ve sol tarafıma yatmaktan mıdır bilemiyorum sol kalçam batıo yürürken merdiven çıkarken
birde göbeğim kıllanmışş yaaaaaa neden oldukiii ??

bazısı kendi kızı bile olsa başkasının evinde iş beceremez, belki annen de öyledir, ondan teklif etmiyordur efloşum
öyledir diye teselli edeyim kendimi ben böyle nasipsizim şükürsüzlük etmek istemiyorum asla ama yok herkese yapılan bana yapılmıyor derler ya işi bileceksin işe gitmiyceksin bende öyle olsam sanırım işimi yapan olur bu aralar herkese her şeye kırgınım hamilelikten diye kendimi kandırıyorum, dün ablamla konuştum niye yaptın dedi bende diyormusunuz yapılacak işin var mı bak düşüğün oldu yine olabilir demiyorsunuz dikkat et demek kolay bir işin ucundan tutalım demiyorsunuz dedim dedin de gelmedim mi gelir yaparım diyor benim dememle olmaz insan bir sorar dedim, kv de kendi hasta bu aralar kendi derdine düştü haklı ramazan önü temizlik yapmak istiyor eltinin kini düşünüyor onunkinide yapacaklarmış sanki onun ablası annesi yok kaç kere dedim ablası gelsin yapsın diye biraz işe yaradı sanırım yapıcaz demiyorlar daha, gerçekten sinir oluyorum inan benim gücüm yetse kimseden bir çöpümü kaldırmasını istemem ama gerçekten halim yok, dün akşam belden aşağım öyle ağrıdı ki ağlıycaktım birde bulantım tuttu 12 de zor yattım sabaha kadar ağrı kabus uyuyamadım bebeğime bir şey olacak diye ödüm koptu sabah beşte kalktım eşim kös kös yatıyor çıldırıcam artık, bende yalan söylüyüm dr yat dedi düşük riskin var dedi diye bir sürü kaynım var:) bekar olana dün silkelettim halıyı sağolsun yenge diye deli olurlar gel camımı sil halımı yıka desem ikiletmez, bir benim kocam yapmaz( çok doluyum bu ara herkese gıcığım
Kizlar ovu testim bugun en koyu oldu pko oldugu icin renk koyulastikca bir umut geliyor negatif olsada test bir bakarmisiniZ

Sondaki 2 testi tekrarladim emin olmak icin
canım ben bu testlerden anlamıyorum maalesef
canım niye takıyorsun ki hasetlik ediyorsa Allah kalbine göre verir hiç sıkma canını onu düşünüp kendini boşa üzme, lütfen bolca oku nazar etmesin çok ciddiyim maalesef bazı insanlar çok haset oluyorlar, bizim şu sayfada ki samimiyet yakınlarımız da yok benim düşen de de eltiye ilk söyleyince suratı şekilde şekile girdi resmen kıskandı yine de yok canım dedim olur içi burulmuştur ama büyük görümcem bile farketmiş ne biçim tepki verdi diye herkesin günahı boynuna kimseye dememek lazım iyice bebek büyüyene kadar
oh canım rahat geçmesine sevindim sonucundan güzel çıkar inşaallah
daha yapmıycam zaten canım kıymet bilen mi var
canım dün bakamadım yorgunluktan bugün bakayım:)

canım bel ağrısı olur normal, dediğin gibi sürekli aynı yere yatınca ağrı da oluyor, kıllanmada olur gebelikte:)

Canım baktım şimdi yanlış bilgi değildir umarım:) ateş girerken bir sayfa açılıyor ya orda altta şu yazı var
Optional Data

Ovulation Tests

OPK
opk yazan yeri pozitif işaretliyceksin

Kızlarr gunaydııın yaaa ben bi türlu anlayamıyorum isimler falan sureklı bırbırıne karısıyo sızınde oyle miii
Bu arada eflalciim okudm yazdıklarını ama lutfen dıkkat et kimseyede takma kafanı bosaltmaya calışşş😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ebeyim gunde kac tane bebek gebe goruyodum heralde benim isi birakmam gerek ozaman.tam tersi dua istiyorum onlardan seviniyorumda.Allahim banada nasip et diyorum.bu Allahin takdiri.psikolojisi bozulmus olabilir oda zor durumda isteyerek yapmiyodur o bence iyi olunca gelip konusur sizinle

hiç sevmedim bu kıllanmayı

Slmlar canlar nasilsiniz hepiniz iyisinizdir inş
Biz iki gündür konusmuyoruz beyfendiyle kafam ona bozuk kafasini koparsam ancak rahatlarim
Bide bu zirtpirt ağlama huyum deli ediyor beni çeşmeler sürekli acik
Yaaa bide kiziyorum konuşuyorum hamileliktenmis benim boyle olmam Allah Allah sanki hamile insan saglikli karar veremiyor dermis gibi ahhhh neler geliyor dilinin ucuna neyse

Günaydın canım:) sende bendensin bu aralar desene ama bak hep dolunaydanmış astrologlar öyle diyor sakin ol canım sakin olan bize bebişimize oluyor, keşke bende ağlasam hamile kaldım ağlamalarım bitti sinir küpü oldum

nasıl güzel anlatmışsın beni efloş, ben de çok gıcığım çok kırgınım bu günlerde... Dün gece fena kırıldım kocama, çok kötü oldum. 4 aydır kusmadım, ilk kez dün gece kustum, tansiyonum yükseldi, nabzım çok yükseldi fln. Neyse detaya girmeyeceğim ama çok kırgınım yani.
Aslında ablanın gelip ypması lazım ama demek ki senden teklif bekliyor o da. Eltin insan kullanmayı iyi biliyor, canının kıymetini de fazla biliyor. Yazık kocasına da, kv ne de

Al benden de o kadar missim Bu hafta nedense böyle olduk zaten, bir gün küs bir gün barışık. Hepsinde affettim gelip sarılınca, ama bu sabah ı ıhh, geldi sarıldı ama affetmedim barışmadım. Hiç bir şey eskisi gibi olamaz artık.. Hamile olduğumuzu sanırım anlayamadılar daha.

hiç sevmedim bu kıllanmayı
nasılsın canım?

alışırsın canım:) sağol artık üzülmemem lazım da işte olmuyor:)

canım inan tanıdıklarımız daha çok yakıyor canımızı genelleme değil bu öyle olmayanda çok ben mesela bebek hasreti çekerkende çok sevinirdim gebe haberine ama bazı insanlar öyle değil hasetlik yapan çok ki hamile olup nispet yapan düşüncesizde çok, sakın yanlış anlama gebe kalamayanlar hamileleri çekemiyor gibi düşünce oluşmasın kaldı ki gebe kalmakta bizim elimizde değil kalamamakta veren Rabbim ol derse oluyor, hamile kalıpta kimsede böbürlenmesin onu yapanda çok Rabbim verdiği gibi almasını bilir, benden de dua:) tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun inşaallah

Bende tam tersi hem sinirliyim aninda sipir sipir bu sefer daha çok sinirleniyorum hamilelikleri alakasi yok
bence ya benimkinin ayarlari bozuk gücüm Yetse evire cçevire dovcem
Ben öyle hemen barisamam zaten önce bi surunmesi lazim...daha neler edecem ona

günaydın canım hayırlı cumalar :) sıkma canını bak bebişinide üzüyorsun tatlım biran önce geçer inş :)

geçmiş olsun kuzum yaa üzüldüm üzme kendini bukadar bebeğini de düşünn
ben bel ağrım dışında çok şükür iyiym cnm haftaya salı kontrolüm var :)

ah canım senin bu kocanı bir güzel dövmek lazım tabi benimkinide ne oluyor bunlara ya hu, bu kadar sıkma ne olur canını yazık değil mi sana
dün ben çok bağırdım çağırdım bu sefer hep alttan aldı ama yok canım yok inan kalbim doğrulmuyor artık çok soğudum ben çok niye benim kıymetim bilinmiyor anlamıyorum elalem deli oluyor yani her gören seviyor beni inan kendimi övmüyorum eşimin akrabaları hep arkamdan iyi konuşuyor, niye benim kocam yüzüme iyi şeyler söylemiyor anca arkamdan söylüyormuş napıyım ben onu( haftaya inşallah ablamlar geliyor annemgile bende gidip biraz kalıcam bu bahaneyle gerçekten beni özlemesi lazım, gerçi o beni özlemez sadece oğlumuzu özler

elti deme bana ayyyy ayyya neyse...........

yok canım benim musluklar kapandı bir tek haberlere ağlıyorum kocamın dediklerine çoşuyorum ama ağlamıyorum benimkininde bozuk ayarları ama bu aralar ona o ayarı zamanında veren kv de gıcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…