günaydın canım hayırlı cumalar :) sıkma canını bak bebişinide üzüyorsun tatlım biran önce geçer inş :)
geçmiş olsun kuzum yaa üzüldüm üzme kendini bukadar bebeğini de düşünn
ben bel ağrım dışında çok şükür iyiym cnm haftaya salı kontrolüm var :)
alışırsın canım:) sağol artık üzülmemem lazım da işte olmuyor:)
canım inan tanıdıklarımız daha çok yakıyor canımızı genelleme değil bu öyle olmayanda çok ben mesela bebek hasreti çekerkende çok sevinirdim gebe haberine ama bazı insanlar öyle değil hasetlik yapan çok ki hamile olup nispet yapan düşüncesizde çok, sakın yanlış anlama gebe kalamayanlar hamileleri çekemiyor gibi düşünce oluşmasın kaldı ki gebe kalmakta bizim elimizde değil kalamamakta veren Rabbim ol derse oluyor, hamile kalıpta kimsede böbürlenmesin onu yapanda çok Rabbim verdiği gibi almasını bilir, benden de dua:) tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun inşaallah
yok canım benim musluklar kapandı bir tek haberlere ağlıyorumkocamın dediklerine çoşuyorum ama ağlamıyorum benimkininde bozuk ayarları ama bu aralar ona o ayarı zamanında veren kv de gıcığım
günaydın canımGünaydin canlarr
Aynen aynen canım uzulme uzme kendini üzüldükçe sadece olan bize oluyo valla kımsenin umrunda diil saglıklı çocuk saglam annede bulunur😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyyy ona apayri gicigim zaten hepsine gicigim hepsini dovecemmm :84::84::84::84:
alışırsın canım:) sağol artık üzülmemem lazım da işte olmuyor:)
canım inan tanıdıklarımız daha çok yakıyor canımızı genelleme değil bu öyle olmayanda çok ben mesela bebek hasreti çekerkende çok sevinirdim gebe haberine ama bazı insanlar öyle değil hasetlik yapan çok ki hamile olup nispet yapan düşüncesizde çok, sakın yanlış anlama gebe kalamayanlar hamileleri çekemiyor gibi düşünce oluşmasın kaldı ki gebe kalmakta bizim elimizde değil kalamamakta veren Rabbim ol derse oluyor, hamile kalıpta kimsede böbürlenmesin onu yapanda çok Rabbim verdiği gibi almasını bilir, benden de dua:) tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun inşaallah
bulduuuuummmmbir boks turnuvası düzenleyelim gıcık kocalarımız birbirini dövsün kv leri bana gönderin turnuvaya gerek yok
Ben süründüklerini üzüldüklerini düşünmüyorum. Yani en azından benimki adına konuşayım, aynen benim de nasıl dövesim var, bi dövsem evire çevire biraz rahatlayacağımBende tam tersi hem sinirliyim aninda sipir sipir bu sefer daha çok sinirleniyorum hamilelikleri alakasi yok
bence ya benimkinin ayarlari bozuk gücüm Yetse evire cçevire dovcem
Ben öyle hemen barisamam zaten önce bi surunmesi lazim...daha neler edecem ona
elimde değil, adam bırak beni düşünmeyi, kend çocuğunu düşünmüyor canım. İnşallah güzel geçer kontrolun, ee geçen gün ne dedi doktor sen gidince?günaydın canım hayırlı cumalar :) sıkma canını bak bebişinide üzüyorsun tatlım biran önce geçer inş :)
geçmiş olsun kuzum yaa üzüldüm üzme kendini bukadar bebeğini de düşünn
ben bel ağrım dışında çok şükür iyiym cnm haftaya salı kontrolüm var :)
hem de ne dövmek, benim gücüm yetmiyor ama gücü yeten birine dövdürüp geçip karşısına izlemek istiyorum şu andaah canım senin bu kocanı bir güzel dövmek lazımtabi benimkinide ne oluyor bunlara ya hu, bu kadar sıkma ne olur canını yazık değil mi sana
dün ben çok bağırdım çağırdım bu sefer hep alttan aldı ama yok canım yok inan kalbim doğrulmuyor artık çok soğudum ben çokniye benim kıymetim bilinmiyor anlamıyorum elalem deli oluyor yani her gören seviyor beni inan kendimi övmüyorum eşimin akrabaları hep arkamdan iyi konuşuyor, niye benim kocam yüzüme iyi şeyler söylemiyor anca arkamdan söylüyormuş napıyım ben onu ( haftaya inşallah ablamlar geliyor annemgile bende gidip biraz kalıcam bu bahaneyle gerçekten beni özlemesi lazım, gerçi o beni özlemez sadece oğlumuzu özler
elti deme banaayyyy ayyya neyse...........
eflalim canim yine gıcık etmişler seni allah birgun onlarada eşine de gerçeği gösterir. ins esin gec kalmış olmaz. cok yormussun kendini birsürü temizlik yapmışsın yazık yorma kendini. benim sonum ne olcaksa iyice miskinlige alıştım annemin yanında.öyledir diye teselli edeyim kendimiben böyle nasipsizim şükürsüzlük etmek istemiyorum asla ama yok herkese yapılan bana yapılmıyor derler ya işi bileceksin işe gitmiyceksin bende öyle olsam sanırım işimi yapan olur bu aralar herkese her şeye kırgınım hamilelikten diye kendimi kandırıyorum, dün ablamla konuştum niye yaptın dedi bende diyormusunuz yapılacak işin var mı bak düşüğün oldu yine olabilir demiyorsunuz dikkat et demek kolay bir işin ucundan tutalım demiyorsunuz dedim dedin de gelmedim mi gelir yaparım diyor benim dememle olmaz insan bir sorar dedim, kv de kendi hasta bu aralar kendi derdine düştü haklı ramazan önü temizlik yapmak istiyor eltinin kini düşünüyor onunkinide yapacaklarmış sanki onun ablası annesi yok kaç kere dedim ablası gelsin yapsın diye biraz işe yaradı sanırım yapıcaz demiyorlar daha, gerçekten sinir oluyorum inan benim gücüm yetse kimseden bir çöpümü kaldırmasını istemem ama gerçekten halim yok, dün akşam belden aşağım öyle ağrıdı ki ağlıycaktım birde bulantım tuttu 12 de zor yattım sabaha kadar ağrı kabus uyuyamadım bebeğime bir şey olacak diye ödüm koptu sabah beşte kalktım eşim kös kös yatıyor çıldırıcam artık, bende yalan söylüyüm dr yat dedi düşük riskin var dedi diye bir sürü kaynım var:) bekar olana dün silkelettim halıyı sağolsun yenge diye deli olurlar gel camımı sil halımı yıka desem ikiletmez, bir benim kocam yapmaz ( çok doluyum bu ara herkese gıcığım
canım ben bu testlerden anlamıyorum maalesef
canım niye takıyorsun ki hasetlik ediyorsa Allah kalbine göre verir hiç sıkma canını onu düşünüp kendini boşa üzme, lütfen bolca oku nazar etmesin çok ciddiyim maalesef bazı insanlar çok haset oluyorlar, bizim şu sayfada ki samimiyet yakınlarımız da yokbenim düşen de de eltiye ilk söyleyince suratı şekilde şekile girdi resmen kıskandı yine de yok canım dedim olur içi burulmuştur ama büyük görümcem bile farketmiş ne biçim tepki verdi diye herkesin günahı boynuna kimseye dememek lazım iyice bebek büyüyene kadar
oh canım rahat geçmesine sevindim sonucundan güzel çıkar inşaallah
daha yapmıycam zaten canım kıymet bilen mi var
canım dün bakamadım yorgunluktan bugün bakayım:)
canım bel ağrısı olur normal, dediğin gibi sürekli aynı yere yatınca ağrı da oluyor, kıllanmada olur gebelikte:)
ah bu kocalar hakkımızı nerde vercekler acebaSlmlar canlar nasilsiniz hepiniz iyisinizdir inş
Biz iki gündür konusmuyoruz beyfendiyle kafam ona bozuk kafasini koparsam ancak rahatlarim
Bide bu zirtpirt ağlama huyum deli ediyor beni çeşmeler sürekli acik
Yaaa bide kiziyorum konuşuyorum hamileliktenmis benim boyle olmam Allah Allah sanki hamile insan saglikli karar veremiyor dermis gibi ahhhh neler geliyor dilinin ucuna neyse
nasıl güzel anlatmışsın beni efloş, ben de çok gıcığım çok kırgınım bu günlerde... Dün gece fena kırıldım kocama, çok kötü oldum. 4 aydır kusmadım, ilk kez dün gece kustum, tansiyonum yükseldi, nabzım çok yükseldi fln. Neyse detaya girmeyeceğim ama çok kırgınım yani.
Aslında ablanın gelip ypması lazım ama demek ki senden teklif bekliyor o da. Eltin insan kullanmayı iyi biliyor, canının kıymetini de fazla biliyor. Yazık kocasına da, kv ne de
Al benden de o kadar missimBu hafta nedense böyle olduk zaten, bir gün küs bir gün barışık. Hepsinde affettim gelip sarılınca, ama bu sabah ı ıhh, geldi sarıldı ama affetmedim barışmadım. Hiç bir şey eskisi gibi olamaz artık.. Hamile olduğumuzu sanırım anlayamadılar daha.
nasılsın canım?
Ben süründüklerini üzüldüklerini düşünmüyorum. Yani en azından benimki adına konuşayım, aynen benim de nasıl dövesim var, bi dövsem evire çevire biraz rahatlayacağımama yine de yetmez, ben üzülsün acı çeksin benim gibi istiyorum. O zaman anlaın da "Ahh ben deryaya neler etmişim" desin
elimde değil, adam bırak beni düşünmeyi, kend çocuğunu düşünmüyor canım. İnşallah güzel geçer kontrolun, ee geçen gün ne dedi doktor sen gidince?
hem de ne dövmek, benim gücüm yetmiyor ama gücü yeten birine dövdürüp geçip karşısına izlemek istiyorum şu andaİnan sanki hamile değilmişim gibi davrandı dün akşam, o söylediği sözler hala kulağımda çınlıyor efloş, gözlerim doluyor taşacak şimdi ama işyerindeyim, doktor gelecek şimdi ağlamamam lazım. Balon gibi gözlere, ne makyaj yaptıysam kapatmadı, kurbağa gibiyim yine Daha bide bişey olmamış gibi gelip sarılıyor sabah. Dedim hiç birşey artık eskisi gibi olamaz...
Kandil gecesi kandil gecesi bağırdım çağırdım ben de, boğazlarım yırtılmış bağımaktan. Öğürmekten midem yemek borum boğazım tahriş oldu resmen.
Aynen çok çoğudum ben de eflal çok. Gecenin bir yarısı dedim ben gidiyorum, götür beni, o kadar gözüm döndü. Sonradan geri vites yaptı ama işte ben duyacaklarımı duydum zaten, artık naparsa yapsın boş.
Kıymet bilmemekle kalsa benimki sadece neyse, bide suçlamalar var, onu yapmadın bunu yapmadın, öyle yaptın böyle yaptın diye. Haketmediğim suçlamalar. Seninki yine arkandan da olsa güzel şeyler söylüyor, benimkinin arkamdan söylediğini bile sanmıyorum
amin canım amiiiinnHaklisin canim Allah olanlara saglikli sihatli dogurmayi nasip etsin olmayanlarada en yakin zamanda versin.herseyin hayirlisi.iste o dozu ayarlamak gerek .sende saglikli sihatli dogur insallah canim Allah razi olsun cok sagol cok sevindim bak simdi....tum isteyenlere insallahhhhhhhhh
kesin öyle olurKiz o gicik kocalari bi araya getirsek kesin otururlar muhabbete daha çok deli oluruz
oyyy kıyamam sana kuzum inan benimkide aynı suçlar suçlar kendinde hiç hata aramaz hiç farkı yok kız seninkide mi 81 modelBen süründüklerini üzüldüklerini düşünmüyorum. Yani en azından benimki adına konuşayım, aynen benim de nasıl dövesim var, bi dövsem evire çevire biraz rahatlayacağımama yine de yetmez, ben üzülsün acı çeksin benim gibi istiyorum. O zaman anlaın da "Ahh ben deryaya neler etmişim" desin
elimde değil, adam bırak beni düşünmeyi, kend çocuğunu düşünmüyor canım. İnşallah güzel geçer kontrolun, ee geçen gün ne dedi doktor sen gidince?
hem de ne dövmek, benim gücüm yetmiyor ama gücü yeten birine dövdürüp geçip karşısına izlemek istiyorum şu andaİnan sanki hamile değilmişim gibi davrandı dün akşam, o söylediği sözler hala kulağımda çınlıyor efloş, gözlerim doluyor taşacak şimdi ama işyerindeyim, doktor gelecek şimdi ağlamamam lazım. Balon gibi gözlere, ne makyaj yaptıysam kapatmadı, kurbağa gibiyim yine Daha bide bişey olmamış gibi gelip sarılıyor sabah. Dedim hiç birşey artık eskisi gibi olamaz...
Kandil gecesi kandil gecesi bağırdım çağırdım ben de, boğazlarım yırtılmış bağımaktan. Öğürmekten midem yemek borum boğazım tahriş oldu resmen.
Aynen çok çoğudum ben de eflal çok. Gecenin bir yarısı dedim ben gidiyorum, götür beni, o kadar gözüm döndü. Sonradan geri vites yaptı ama işte ben duyacaklarımı duydum zaten, artık naparsa yapsın boş.
Kıymet bilmemekle kalsa benimki sadece neyse, bide suçlamalar var, onu yapmadın bunu yapmadın, öyle yaptın böyle yaptın diye. Haketmediğim suçlamalar. Seninki yine arkandan da olsa güzel şeyler söylüyor, benimkinin arkamdan söylediğini bile sanmıyorum
ah canım öyle ben çok kırılıyorum herkese özellikle annemeeflalim canim yine gıcık etmişler seni allah birgun onlarada eşine de gerçeği gösterir. ins esin gec kalmış olmaz. cok yormussun kendini birsürü temizlik yapmışsın yazık yorma kendini. benim sonum ne olcaksa iyice miskinlige alıştım annemin yanında.
ah bu kocalar hakkımızı nerde vercekler aceba
deryam sende kocadan ha. ben de gicigim da bizimki hic orali olmyr keyfi yerinde.
inş en kisa zamanda düzelir aralarinz yine de uzmeyin kendinizi siz hamişsiniz
kızlarr ya bırakın şu kocaları kendileri hiç takıyormu üzülüyorlar mı??? ee ozaman biz nie kendimizi bu kadar üzüyoruzz ve bebeğimizide
bu erkeklerin hepsi aynııı
Ahhh deryaaa ayni duyguları ve planları paylasiyoruzzzBen süründüklerini üzüldüklerini düşünmüyorum. Yani en azından benimki adına konuşayım, aynen benim de nasıl dövesim var, bi dövsem evire çevire biraz rahatlayacağımama yine de yetmez, ben üzülsün acı çeksin benim gibi istiyorum. O zaman anlaın da "Ahh ben deryaya neler etmişim" desin
Hic sormaeflalim canim yine gıcık etmişler seni allah birgun onlarada eşine de gerçeği gösterir. ins esin gec kalmış olmaz. cok yormussun kendini birsürü temizlik yapmışsın yazık yorma kendini. benim sonum ne olcaksa iyice miskinlige alıştım annemin yanında.
deryam sende kocadan ha. ben de gicigim da bizimki hic orali olmyr keyfi yerinde.
kızlarr ya bırakın şu kocaları kendileri hiç takıyormu üzülüyorlar mı??? ee ozaman biz nie kendimizi bu kadar üzüyoruzz ve bebeğimizide
Evet kuzum ben de kocadaneflalim canim yine gıcık etmişler seni allah birgun onlarada eşine de gerçeği gösterir. ins esin gec kalmış olmaz. cok yormussun kendini birsürü temizlik yapmışsın yazık yorma kendini. benim sonum ne olcaksa iyice miskinlige alıştım annemin yanında.
evet hepsini toplanıp dövelim hepsi aynılarkızlarr ya bırakın şu kocaları kendileri hiç takıyormu üzülüyorlar mı??? ee ozaman biz nie kendimizi bu kadar üzüyoruzz ve bebeğimizide
çokk, bu her zamankinden farklıydı, çok kırıldım canım. Gönül almayı becerebileceğini de sanmıyorum.bu kadar da rahat olunmaz amainşş biran önce düzelir cnım ne diyim çok kırılmışsın inş gönlünü almayı bilir..
canım dr. gittim dediki; %76 yüksek avidite - yani raporda da yazıyor 3 ay ve daha uzun süre önce geçirilmiş enfeksiyon , gözünaydın bizde bu sonucu bekliyorduk dedi. çok şükür ama şu 2 ayım banada zehir geçti sürekli stres hep kocamla tartıştım ona çattım oda alttan almaya çalıştı çoğu zaman işte sinirlerin bozuk olunca elinde olmuyor.
benimki 84 model canımamin canım amiiiinn
kesin öyle olur
oyyy kıyamam sana kuzum inan benimkide aynı suçlar suçlar kendinde hiç hata aramaz hiç farkı yok kız seninkide mi 81 modelkv öyle diyor arkamdan öyle diyormuş belkide kadın beni yumuşatmak sevindirmek için diyordur, sen çok üzmüşsün kendini canım çok yıpratmışsın ilk yıllar bende sen gibiydim inan şimdi hiç ağlamıyorum bende onun canını yakıyorum , önceden oooo ne ağlardım paralardım kendimi, sakinleş tamam mı bak ben seni çok seviyorum gerçekten annenlerin yazlık işini düşün canım eminim o da peşinden gelir bazen ayrı kalınca kıymet anlıyorlar, benimkide diyor kandil günü yapma diye bende tabi her günümüz normal çok iyi kandil günümüz mükemmel olsun dedim ben biraz annemlere gidip kalıyım deyince hani iyi gelir ikimize diyorum sen git oğlumu götürme diyor biliyor asla oğlumu bırakmayacağımı bana gitme demenin yolu bu ama yok kararlıyım bana da ona da en önemlisi oğlumu iyi gelir bir sürü kuzeni olacak oyuna doyar
bak gerçekten artık üzülme azcık sakinleş biraz empati yapalım tamam mı kocalarımıza onlar yapmıyor ama biz yapalım Mevlam görüyor
ah canım öyle ben çok kırılıyorum herkese özellikle anneme( annem babam hep destek olsalar eşim böyle olmaz, annemlere gidince annem şunu yap bunu yap der kızım sen hamilesin otur demez eşim bunu görüyor niye o düşünsün ki beni bugün ev bile süpürmüycem akşam ki ağrı aklımı başıma getirdi canım
çok haklısın canım
Yalnız hepimizin sinirinin aynı güne denk gelmesi de... tesadüfün böylesi yaniAhhh deryaaa ayni duyguları ve planları paylasiyoruzzz
Hic sorma
Dur kiz güzel orgutlenmisiz surda kizgin esler olarak grup kurup dovcesss hepsini
grubumuzun adi "Hamile ve Öfkeli" koyuyorum
ececimm yaa diğer hafif tartışmalarda hiç bişey olmamış gibi ertesi sabah sarılıyorduk unutuyorduk, o bu sabah da öyle olacak sandı sarıldı ama o kadar basit değil işte bu seferki.Eflos derya missy canlarim gecmis olsun ne diyeyim insani en cok kiran sevdikleridir...herkesde bi surec geciyo tartismali anlasilmayan ama o andan nasil ciktigindir onemli olan.Insallah bu sikintilariniz bittiginde daha da sıkı baglanmis daha mutlu olursunuz en kisa zamanda cozulur sorunlariniz...insallahhh...
Ben de tartisdim dun gecmisden 1mevzuyu acmasindan dolayi kizmistim ama gece baktim futbol izliycem diye kanepede uyuya kalmis kiyamadim uyandirdim yerine gec dedimyüz buldu sarildi falan ben de unuttummm sabahta optu gitti karsilik verdim ama sonra hatirladim ama ben kusmustum ama diyeeee
Rabbim Hepimize evimizde esimizle ailemizle huzurlu mutlu gunler nasip etsin tabiki bebislerle birlikteee
günaydın canım, çıkar elbet krediKizlar gunaydin esim bugun kredi basvurusu yapicak ufak tefek borclarimiz var hemde dogum parasi alisveris yapicaz insallah cikar kizlar dua edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahhh deryaaa ayni duyguları ve planları paylasiyoruzzz
Hic sorma
Dur kiz güzel orgutlenmisiz surda kizgin esler olarak grup kurup dovcesss hepsini
grubumuzun adi "Hamile ve Öfkeli" koyuyorum
Kizlar gunaydin esim bugun kredi basvurusu yapicak ufak tefek borclarimiz var hemde dogum parasi alisveris yapicaz insallah cikar kizlar dua edin
Evet kuzum ben de kocadanHamiş olduğumuzu bir de şu kocalar anlasa
evet hepsini toplanıp dövelim hepsi aynılar
çokk, bu her zamankinden farklıydı, çok kırıldım canım. Gönül almayı becerebileceğini de sanmıyorum.
Gözün aydın o zaman çok şükür sorun yokmuş. valla ne yalan söyleyeyim senin ilk sonuçların çıktığında ben çok korkmuştumseni de korkutmamak için bişey dememiştim, şimdi ben de çok rahatladım ve çok sevindim canım benim
benimki 84 model canımBen zaten hemen herşeye ağlayan biriydim, hamilelikten hepten koyuverdim. Ama akşamki sinir krizi kıvamına geldi artık, çok kötüydüm. bebeğime bişey oldu diye çok korktum. Ben şimdiye kadar annemi babamı hiç karıştırmadım kendi ailevi meselelerime ama sanki artık kocamın kulağını birinin çekmesi lazım gibi hissediyorum. Çekmedikçe uyarmadıkça beni sahipsiz sanıyor sanki. Bilmiyorum ne düşüneceğimi efloşum.
Sen git annene kal, ben de bi heveslendim ama beni göndermez yazlığa büyük ihtimalle.
Empati yapamıyorum ona çünkü anlaşılır gibi değil hareketleri gerçekten anlamıyorum beynim almıyor
Senin eşinin durumu annenin davranışlarından da kaynaklanıyordur elbette, ama benimki öyle değil, ben tek çocuğum annem bana bir bardak kaldırtmaz gidince, onun gözbebeğiyim ben. Neyse ağlıcam şimdi, dün akşam da çocuklar gibi annem diye ağladım. En çok annemin yanımda olmasını istedim o anda
Bu arada ben de seni çokkkkk seviyorum efloşummmiyi ki varsın.
Hepiniz iyi ki varsınız kızlar, nasıl iyi geliyorsunuz anlatamam. Bunları anlatabileceğim kimsem yok yanımda. Tek bir arkadaşım var, o da uzakta, faceden anlattım ona da herşeyi.
Yalnız hepimizin sinirinin aynı güne denk gelmesi de... tesadüfün böylesi yani
ececimm yaa diğer hafif tartışmalarda hiç bişey olmamış gibi ertesi sabah sarılıyorduk unutuyorduk, o bu sabah da öyle olacak sandı sarıldı ama o kadar basit değil işte bu seferki.
Sadece beni değil, oğlumuzu da yıprattı üzdü, düşüncesiz adam
günaydın canım, çıkar elbet kredi
Bende klomene basladim fakat bes gün günde birer tane ictim 14.günü gel dedi doktor gittim yumurtanın oluşmamiş canim öbur ay hastaliginin ikinci günü gene gel dedi.acaba devlet hastanesi diye takipleme yapmiyorlar belki de 15.gün yumurtam oluştu benim yani senin de boylemi oldu bilen birine danismak istiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?