Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elimde değil cnm bu bencillik ve sorumsuzluğu zivanadan cikariyo beni cooook sinirliyim. Coook

Aynen aynen canım uzulme uzme kendini üzüldükçe sadece olan bize oluyo valla kımsenin umrunda diil saglıklı çocuk saglam annede bulunur😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım benim musluklar kapandı bir tek haberlere ağlıyorum kocamın dediklerine çoşuyorum ama ağlamıyorum benimkininde bozuk ayarları ama bu aralar ona o ayarı zamanında veren kv de gıcığım

Ayyyy ona apayri gicigim zaten hepsine gicigim hepsini dovecemmm :84::84::84::84:

Günaydin canlarr
günaydın canım

öyle canım öyle birde oğlum var garibim o da nasipleniyor benim üzüntümden, bak oğlum ben şimdi iyi değilim üzme beni diyorum

Ayyyy ona apayri gicigim zaten hepsine gicigim hepsini dovecemmm :84::84::84::84:

bulduuuuummmm bir boks turnuvası düzenleyelim gıcık kocalarımız birbirini dövsün kv leri bana gönderin turnuvaya gerek yok

Haklisin canim Allah olanlara saglikli sihatli dogurmayi nasip etsin olmayanlarada en yakin zamanda versin.herseyin hayirlisi.iste o dozu ayarlamak gerek .sende saglikli sihatli dogur insallah canim Allah razi olsun cok sagol cok sevindim bak simdi....tum isteyenlere insallahhhhhhhhh

Ben süründüklerini üzüldüklerini düşünmüyorum. Yani en azından benimki adına konuşayım, aynen benim de nasıl dövesim var, bi dövsem evire çevire biraz rahatlayacağım ama yine de yetmez, ben üzülsün acı çeksin benim gibi istiyorum. O zaman anlaın da "Ahh ben deryaya neler etmişim" desin

elimde değil, adam bırak beni düşünmeyi, kend çocuğunu düşünmüyor canım. İnşallah güzel geçer kontrolun, ee geçen gün ne dedi doktor sen gidince?

hem de ne dövmek, benim gücüm yetmiyor ama gücü yeten birine dövdürüp geçip karşısına izlemek istiyorum şu anda İnan sanki hamile değilmişim gibi davrandı dün akşam, o söylediği sözler hala kulağımda çınlıyor efloş, gözlerim doluyor taşacak şimdi ama işyerindeyim, doktor gelecek şimdi ağlamamam lazım. Balon gibi gözlere, ne makyaj yaptıysam kapatmadı, kurbağa gibiyim yine Daha bide bişey olmamış gibi gelip sarılıyor sabah. Dedim hiç birşey artık eskisi gibi olamaz...
Kandil gecesi kandil gecesi bağırdım çağırdım ben de, boğazlarım yırtılmış bağımaktan. Öğürmekten midem yemek borum boğazım tahriş oldu resmen.
Aynen çok çoğudum ben de eflal çok. Gecenin bir yarısı dedim ben gidiyorum, götür beni, o kadar gözüm döndü. Sonradan geri vites yaptı ama işte ben duyacaklarımı duydum zaten, artık naparsa yapsın boş.
Kıymet bilmemekle kalsa benimki sadece neyse, bide suçlamalar var, onu yapmadın bunu yapmadın, öyle yaptın böyle yaptın diye. Haketmediğim suçlamalar. Seninki yine arkandan da olsa güzel şeyler söylüyor, benimkinin arkamdan söylediğini bile sanmıyorum

eflalim canim yine gıcık etmişler seni allah birgun onlarada eşine de gerçeği gösterir. ins esin gec kalmış olmaz. cok yormussun kendini birsürü temizlik yapmışsın yazık yorma kendini. benim sonum ne olcaksa iyice miskinlige alıştım annemin yanında.
ah bu kocalar hakkımızı nerde vercekler aceba

deryam sende kocadan ha. ben de gicigim da bizimki hic orali olmyr keyfi yerinde.
inş en kisa zamanda düzelir aralarinz yine de uzmeyin kendinizi siz hamişsiniz

kızlarr ya bırakın şu kocaları kendileri hiç takıyormu üzülüyorlar mı??? ee ozaman biz nie kendimizi bu kadar üzüyoruzz ve bebeğimizide
bu erkeklerin hepsi aynııı

bu kadar da rahat olunmaz ama inşş biran önce düzelir cnım ne diyim çok kırılmışsın inş gönlünü almayı bilir..
canım dr. gittim dediki; %76 yüksek avidite - yani raporda da yazıyor 3 ay ve daha uzun süre önce geçirilmiş enfeksiyon , gözünaydın bizde bu sonucu bekliyorduk dedi. çok şükür ama şu 2 ayım banada zehir geçti sürekli stres hep kocamla tartıştım ona çattım oda alttan almaya çalıştı çoğu zaman işte sinirlerin bozuk olunca elinde olmuyor.

amin canım amiiiinn
Kiz o gicik kocalari bi araya getirsek kesin otururlar muhabbete daha çok deli oluruz
kesin öyle olur
oyyy kıyamam sana kuzum inan benimkide aynı suçlar suçlar kendinde hiç hata aramaz hiç farkı yok kız seninkide mi 81 model kv öyle diyor arkamdan öyle diyormuş belkide kadın beni yumuşatmak sevindirmek için diyordur, sen çok üzmüşsün kendini canım çok yıpratmışsın ilk yıllar bende sen gibiydim inan şimdi hiç ağlamıyorum bende onun canını yakıyorum , önceden oooo ne ağlardım paralardım kendimi, sakinleş tamam mı bak ben seni çok seviyorum gerçekten annenlerin yazlık işini düşün canım eminim o da peşinden gelir bazen ayrı kalınca kıymet anlıyorlar, benimkide diyor kandil günü yapma diye bende tabi her günümüz normal çok iyi kandil günümüz mükemmel olsun dedim ben biraz annemlere gidip kalıyım deyince hani iyi gelir ikimize diyorum sen git oğlumu götürme diyor biliyor asla oğlumu bırakmayacağımı bana gitme demenin yolu bu ama yok kararlıyım bana da ona da en önemlisi oğlumu iyi gelir bir sürü kuzeni olacak oyuna doyar

bak gerçekten artık üzülme azcık sakinleş biraz empati yapalım tamam mı kocalarımıza onlar yapmıyor ama biz yapalım Mevlam görüyor
ah canım öyle ben çok kırılıyorum herkese özellikle anneme( annem babam hep destek olsalar eşim böyle olmaz, annemlere gidince annem şunu yap bunu yap der kızım sen hamilesin otur demez eşim bunu görüyor niye o düşünsün ki beni bugün ev bile süpürmüycem akşam ki ağrı aklımı başıma getirdi canım
kızlarr ya bırakın şu kocaları kendileri hiç takıyormu üzülüyorlar mı??? ee ozaman biz nie kendimizi bu kadar üzüyoruzz ve bebeğimizide

çok haklısın canım

Ahhh deryaaa ayni duyguları ve planları paylasiyoruzzz
Hic sorma

Dur kiz güzel orgutlenmisiz surda kizgin esler olarak grup kurup dovcesss hepsini
grubumuzun adi "Hamile ve Öfkeli" koyuyorum

Eflos derya missy canlarim gecmis olsun ne diyeyim insani en cok kiran sevdikleridir...herkesde bi surec geciyo tartismali anlasilmayan ama o andan nasil ciktigindir onemli olan.Insallah bu sikintilariniz bittiginde daha da sıkı baglanmis daha mutlu olursunuz en kisa zamanda cozulur sorunlariniz...insallahhh...
Ben de tartisdim dun gecmisden 1mevzuyu acmasindan dolayi kizmistim ama gece baktim futbol izliycem diye kanepede uyuya kalmis kiyamadim uyandirdim yerine gec dedim yüz buldu sarildi falan ben de unuttummm sabahta optu gitti karsilik verdim ama sonra hatirladim ama ben kusmustum ama diyeeee
Rabbim Hepimize evimizde esimizle ailemizle huzurlu mutlu gunler nasip etsin tabiki bebislerle birlikteee

Kizlar gunaydin esim bugun kredi basvurusu yapicak ufak tefek borclarimiz var hemde dogum parasi alisveris yapicaz insallah cikar kizlar dua edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet kuzum ben de kocadan Hamiş olduğumuzu bir de şu kocalar anlasa

evet hepsini toplanıp dövelim hepsi aynılar

çokk, bu her zamankinden farklıydı, çok kırıldım canım. Gönül almayı becerebileceğini de sanmıyorum.
Gözün aydın o zaman çok şükür sorun yokmuş. valla ne yalan söyleyeyim senin ilk sonuçların çıktığında ben çok korkmuştum seni de korkutmamak için bişey dememiştim, şimdi ben de çok rahatladım ve çok sevindim canım benim
benimki 84 model canım Ben zaten hemen herşeye ağlayan biriydim, hamilelikten hepten koyuverdim. Ama akşamki sinir krizi kıvamına geldi artık, çok kötüydüm. bebeğime bişey oldu diye çok korktum. Ben şimdiye kadar annemi babamı hiç karıştırmadım kendi ailevi meselelerime ama sanki artık kocamın kulağını birinin çekmesi lazım gibi hissediyorum. Çekmedikçe uyarmadıkça beni sahipsiz sanıyor sanki. Bilmiyorum ne düşüneceğimi efloşum.
Sen git annene kal, ben de bi heveslendim ama beni göndermez yazlığa büyük ihtimalle.
Empati yapamıyorum ona çünkü anlaşılır gibi değil hareketleri gerçekten anlamıyorum beynim almıyor
Senin eşinin durumu annenin davranışlarından da kaynaklanıyordur elbette, ama benimki öyle değil, ben tek çocuğum annem bana bir bardak kaldırtmaz gidince, onun gözbebeğiyim ben. Neyse ağlıcam şimdi, dün akşam da çocuklar gibi annem diye ağladım. En çok annemin yanımda olmasını istedim o anda
Bu arada ben de seni çokkkkk seviyorum efloşummm iyi ki varsın.
Hepiniz iyi ki varsınız kızlar, nasıl iyi geliyorsunuz anlatamam. Bunları anlatabileceğim kimsem yok yanımda. Tek bir arkadaşım var, o da uzakta, faceden anlattım ona da herşeyi.

Hic sorma

Dur kiz güzel orgutlenmisiz surda kizgin esler olarak grup kurup dovcesss hepsini
Yalnız hepimizin sinirinin aynı güne denk gelmesi de... tesadüfün böylesi yani

ececimm yaa diğer hafif tartışmalarda hiç bişey olmamış gibi ertesi sabah sarılıyorduk unutuyorduk, o bu sabah da öyle olacak sandı sarıldı ama o kadar basit değil işte bu seferki.
Sadece beni değil, oğlumuzu da yıprattı üzdü, düşüncesiz adam

Kizlar gunaydin esim bugun kredi basvurusu yapicak ufak tefek borclarimiz var hemde dogum parasi alisveris yapicaz insallah cikar kizlar dua edin

günaydın canım, çıkar elbet kredi

Hic sorma

süperr canımmm

amin canım inşş dilediğiniz gibi olur

İnsallahh canimmm

canım öncelikle affına sığınıyorum dun seni yanıtlayamadım ama inan çok yogun bir gun geçirdim.
bugun öğlene kadar da öyleydi ama şimdi biraz musaitim hemen girip yazayım dedim.
öncelikle geçmiş kandilin mübarek olsun RABBim dualarımızı kabul etsin.

canım şimdi şöyle ilk ay ben de adetimin 5-9 gunleri arası klomen kullandım gunde 1 doz. doktorum 11. günü çağırdı baktı bu ay olmayacak herhalde dedi umit vadeden yumurta yok görünürde dedi 5-6 mm lik 3-4 tane var ama buyumeyecek bellki ki dedi ama sen madem bu hızla buyuyo bi de 20 gunu gel dedi. 20. gunumde gittim sadece 2 yumurta 14mm olmuştur diğerleri öylece kalmıştı.

hemen çatlatma iğnesi vuralım sana dedi be 36 saat sonra ilişki önerdi. o ay gebelik oluşmadı.
sonrasındaki araştırmalarımda öğrendim ki zaten en az 18mm olmadan iğne yapılmıyormuş.
neyse eğer adet olursa 3. gunu gel demişti. gittim. tabi bu iğneyi erken vurmuşssunuz olayına girmedim.

olmadı mı dedi olmadı bu ay dedim. o zaman bu ay klomeni gunde 2 doza çıkarıyorsun dedi ve ben yine 5-9 gunleri arası gunde 2 doz klomen kullandım.yine 11. gunu çağırdı ve tek bi yumurtan 10mm olmuş dedi sanırım bu ay yine buyumeyecek dedi.
ben de bu arada netten yıne araştırmalar yaptım . her sinir bozukluu hayal kırıklığı beni araştırmaya sevk ediyor.
forumdaki bilgilerine tecrubelerine değer verdiğim arkadaşlarımla görüştüm ve adacayı kürü uygulamaya karar verdim.

gunde 2 bazen 3 fincan lipton marka %100 adacayı içtim.
diğer markalar %100 değil. aktardan açık da alabilirsin ama bitlikerin şifasının belli bi zamanı varmış çok eskidiyse şifası kalmıyormuş ama lipton gibi bardak çaylar kurudugu gibi paketleniyor ve tarihiyle satılıyor diye ona guvendim onu aldım.
çok ağladım bu ay da olmayacak diye. bi de benim adetlerim son donem 43 gunlere çıkmıştı yani aslında o ay olmaması benim için 45 gunluk bi sürecin çöpe gitmesi oluyordu ve zaman geçiyor yas olmuş 30 derken ben adaçaylarına devam.

bi de o gunlerde gribal bi durumum oldu dr a gittim magnorm diye bir magnezyum ilacı verdi filan neyde 2 gunde 1 ondan suda eritip içtim ki ben etkisi olabileceğini düşünüyorum. dr 16. gunu çağırdı 15mm olmuş maşallah dedi. gunde 1mm buyumesi normal zaten dedi.
sonra dedi ki sen 19. gunu gel bu hızla 18mm olur iğneni yaparız dedi. dr hanım dedim ama siz bana gecen gun 20 hatta 21leri görebilsek keske demiştiniz ben o yuzden 18i görsek bile 21 olmadan vurulmak istemiyorum dedim.

tamam o zaman dedi ve ben adacayı kurune devam ettim. 3 gun sonra gittiğimde gunde 2 mm buyumuş olarak 21mm gördü dr yumurtayı hemen çatlatma iğnemi oldum. şimdi bu ayın 17sini bekliyorum adet tarihim olarak. Rabb'im hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah bu ay olmuştur.

ben ateş ölçme yontemini de uyguluyorum ama ateşimpek gebelik oldu gibi gitmedi bakalım kısmet.
yani canım devlet oldugu için mi bilmiyorum fakat yumurtan o gun oluşmamıştı diye oluşmayacak diye bir şey yok.
üstelik klomenin ilk ayı ve tek doz. vucuda gec etki etmiş olabilir. bana bu 2. ayımda bile dr um geç etki etti demekki dedi.

eğer buyumeseydi bir dahaki ay 3 doza çıkarıcaktı ama ben adaçayının buyuk faydasını gördüm.
hatta öyle ki adacayının ostrojen uretimini arırırp yumurtayı buyuttugunu okudugum gun öğle tatilinde hemen markete gidip alıp o gun başladım. denemeni tavsiye ediyorum.
dr una gelince, eğer ki kontrol hakkın var ise yani hani ben özele gidiyorum mesela bi kere para veriyorum ve 10 gun içinde sınırsız muayene olabiliyorum. ama devletse zaten her sefer para almıyorlardır.

bence dr una söyle ben gelmek istiyorum dr hanım belki oluşur de belki buyur de diret.
değilse başka dr a görun canım. bu konular çok hassas konular. insanı psikolojik olarak çok yoran konular.
üstelik hormon ilacı kullanıyoruz ve her ay ciddi şekilde yukleme yapılıyor vucudumuza boşuna olacaksa hiç olmaması daha iyi o yuzden önce dr undan emin ol canım.

bazı dr lar çok ağırdan alıyor mesela benim bu dr um hadi bu ay da klomen kullanmayalım belki olur filan demişti ama ben zaten 1.5 senedir deniodum ben başlayalım dedim. he çok memnun muyum dr umdan pek sayılmaz ama işte ben de yonlendirmelerle bişeyler yapmaya çalışıyorum. canım dilerim her şey gönlunce olur. gec yazdıgım için tekrar kusura bakma. hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…