Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eflos derya kocalarin hepsi ayni.takmayin dicem ama ( bende dunden beri gicigim benimkine muhattap olmuyorum kafam rahat.siz bebislerinizi dusunun.haklari yok sizi uzmeye.olanlari unutmaya calisin.dusundukce daha cok uzulursunuz.

Aslında takmamam lazım.iste evimin insanı gibi olduğu için zoruma gitti.vaay vay.ben 30 yaşındayım o 23 yaşında.allahım istesin yeterki benim yaşıma kadar birsürü doğurur.ınş.bu ay oda hamiledir.

oyy kuzum sen daha taze evlisin benim artık doldu taşıyor inan tahammülüm yok yok yorgunum anlatamıyorum ki kelimelerle bariz büyük sorunumuz yok biliyormusun hep ufak tefek saçma şeyler yüzünden alevleniyorum çünkü tahammülüm kalmadı ahhh ben hiç küsmezdim ölümlü dünya diye barışırdım şimdi hiç oralı değilim kendi arar sorar ev dışında arar canım gülüm nasılsın yan yana gelince inan bir haller oluyor, ben artık ciddi ciddi düşünüyorum bize biri okudu üfledi bunun başka izahı yok, ben kıyamazdım ona içim giderdi şimdi hiç bir güzel hissim yok bomboş içim aslında içimde ona karşı duygu yok ne öfke ne başka bir şey bu da beni korkutuyor
Kizlar gunaydin esim bugun kredi basvurusu yapicak ufak tefek borclarimiz var hemde dogum parasi alisveris yapicaz insallah cikar kizlar dua edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlıysa çıksın canım,kredi deyince ben pek hoşlanmıyorumda:)
canım anladım sen çok kırılmışsın deryoşum zamana bırak olur mu biraz başka şeylerle ilgilen mesela örgü bilirmisin bebişine bir şeyler örsen o kadar rahatlarsın ki çok güzel oluyor kafan dağılır, bu dönemde eşinle azcık ayrı vakit geçirmeye çalış birbirinizi kırmamak için, birde ne yap biliyormusun bizde önceden işe yarardı, onun sevdiğim sevmediğim yönlerini yazardım ondan da rica ederdim, sonra o kağıtları okuyup yorum yapardık inan konuşurken çıkan tartışmadan sorunlar çözülmüyor ama bu yöntem süper Nevzat Tarhanı bilirsen onun tavsiyesiydi, hatta dilek şikayet kutusu yapmıştım:)) çok güzel oluyordu ama şimdi biraz sakinleş tamam mı yeni bir konuşma durumu körükler, istediğin zaman yaz dök içini özelden de yazabilirsin, kadınlar üzülmesin

Not: ne oluyor biliyormusun dolunaydan böyle geriliyormuşuz:)) malum bizim vücutta fazla su var şimdi gel git yapıyor dolunay bize
Eflos derya kocalarin hepsi ayni.takmayin dicem ama ( bende dunden beri gicigim benimkine muhattap olmuyorum kafam rahat.siz bebislerinizi dusunun.haklari yok sizi uzmeye.olanlari unutmaya calisin.dusundukce daha cok uzulursunuz.
:)) hoş geldin aramıza
Aslında takmamam lazım.iste evimin insanı gibi olduğu için zoruma gitti.vaay vay.ben 30 yaşındayım o 23 yaşında.allahım istesin yeterki benim yaşıma kadar birsürü doğurur.ınş.bu ay oda hamiledir.
gerçekten boş ver stres olmasın şu döneminde duanada amin canım
İnsallahh saoll canim

Kizlar benim kasiklarim cok agriyor sanki regl agrisi gibi
Bide boyle net tekmeleri kacinci haftada hissedicez

canım öyle ağrılar olur korkma, ben senin haftalarında hissediyordum canım erkekler biraz daha hareketli oluyor birde her bebek farklı, 30 da sonra netleşir artık

Canim bende krediden hic hoslanmiyorun ama bize yardim edecek kimse yok bugun o kadar gerginim ki sanirim kasik agrimda bu sebepden yurusem mi biraz acaba

Al işte bir tane daha gıcık edilmiş bir hatun hoşgeldin aramıza

Örgüden acayip sıkılırım, başladığım hiç bir şeyi tamamlayamam sıkıntıdan İkizler burcuyum ben, ayran gönüllüyümdür
Bu akşam üst kata terasa çıkıcam orada takılıcam ben, o kendisi nerede ne yapmak istersen yapsın, umrumda değil. Haftaya da zaten gece vardiyasında olacak, pek görüşemicez 2 hafta. Sonrası Allah kerim.
Aradı az önce bir de utanmadan bebeği soruyor napıyor diye, bilmiyorum dedim, nasıl yani kıpırdamadı mı hiç dedi, hayır kıpırdamadı dedim ben de. Bu kadar merak etceksen, akşam üzmeyecektin kuzumu
Sağol canım çok başınızı şişirdim zaten, Allah razı olsun
Dolunay gelgit mi yapıyor ahahahaha koptum Dolunay geçse bitse artık, yoksa bütün bayanlar telef olacak kocalarıyla kavga etmekten

Canim bende krediden hic hoslanmiyorun ama bize yardim edecek kimse yok bugun o kadar gerginim ki sanirim kasik agrimda bu sebepden yurusem mi biraz acaba

seni ne rahatlatacaksa onu yap tatlım sakin ol, hem kredi sevmiyorum ama bizde farklı değiliz:)) öyle her şeyi takarsan olmaz kendini germe boşuna

:)) oyy ikizlermisin sen zor hatunsun eşin ne burcu, ben terazi, yükselenim başak eşim de başak yükseleni aslan, kesinlikle ben ondan daha başağım:)) hiç benzemiyor başağa benzese güzel anlaşırdık:)) oğlumda boğa yükselen aslan ay nedir aslanlardan çektiğim boş gebelik olmasaydı bundan önceki aslan olacaktı

ne şişirmesi kız burda benden çok şişiren yok

kimmm ben miiii zorummm, asıl zor akrep olacak kocamdır oğluş da akrep olacak, yandım ben 2 akrebin arasında:44: Gerçi benim de yükselenim akrep ama çaktırma

kimmm ben miiii zorummm, asıl zor akrep olacak kocamdır oğluş da akrep olacak, yandım ben 2 akrebin arasında:44: Gerçi benim de yükselenim akrep ama çaktırma

evet akrep zordur:) ayy oğluşda mı olacak, kız adamın günahını alma bak sende akrepmisşin ama çok tatlısın sen yerim seni otuzundan sonra yükselen etkili oluyormuş,ayy kv yanında dura dura burç delisi oldum

çok iyi bence 3-4 daha alsan 12 ile kapatırsın.
12 de gayet normal yani.
aynen hesap doğru.
ben de kabul etmiyorum 8'i
boş ver dua et onun için bol bol. fazla takılma.
ah bu kocalar ahhh...
insan kırılınca kolay tamir oluyor ama sevgi ve zaman her şeyin ilacı.
önemli olan bu tartışmaların çözüme ulaşması. yoksa biriktikçe çözümsüz sorunlar daha büyük patlama yaşanıyor.
hamile olmadıkları için anlamıyorlar bizi biraz ince ruh lazım ama o da erkeklerde yok maalesef..

Kizlar gunaydin esim bugun kredi basvurusu yapicak ufak tefek borclarimiz var hemde dogum parasi alisveris yapicaz insallah cikar kizlar dua edin

Allah gönlünüze göre versin canım benim.

Tatlıyım di mi Bide kocam anlasa ne kadar tatlı olduğumu Şımardım neyse
Bu arada haftaya 30 olucam, artık kocam korksun benden, akrebin etkileri başlayacak bende
Neyse benim çıkma vaktim geldi, servisi kaçırmıyım
Öpüyorum seni canım efloşum
İyi haftasonları

Ahh ah.hangisi normal ki bunlarin.benimkine birhaftadir burnundan soluyor ates çıkacak azdaha zorlasa kendini temizlik onda yemekte onda çocuklar yardımcı oluyor aslında.hepsi bahane kızlar ilişki yasakya hırsından catacak yer arıyor. uğurlar olsuuuuuunnn ha halay.

Son düzenleme:
tabi tatlısın
tamam tatlım güle güle git güzeeel bir haftasonu geçir inşallah terasında benim yerimede keyif yap hayalim ya bahçli ev ya teraslı:)

:)) oh sefamız olsun

deryaw eflalim siz de kocalardan yakınmışsınız.
kızlar çok takılmadan burunlarını sürtün :)
kendinize zarar vermeyin, üzülmeyin üzün
ben kocaya hiç çektiremiyorum; ertesi sabah neden tartıştığımızı unutuyorum
ben yapamıyorum siz yapın kızlar, benim öcümü de alın

bana gelinceeeeeee bugün karneleri dağıttık:)
iki hafta da seminerlerimiz var ve sonra yaz tatili başlasınnnnnn
yarın kontrolüm var geldi çattı beklediğim o büyük gün:) çok heyecanlıyım.
şimdi kızlar ben yarın 11+6 olacağım.
ikili testimi yapar doktor değil mi?
başka neler var bilgilendirirseniz sevinirim, hazır gideyim de telaş yapmayayım.

goguslerim hala çok agriyor.affedersiniz kabiz olmuşum hicbisey etki etmiyor.en beteri öksürük hala geçmedi artık karnimin etleri.girtlagim.gogsum kafa boyun kemiklerim :mahvolduk durumda.anlamanız okuduğum çok şiddetli ve hiçbirşey fayda etmedi.:2::2::2:

Son düzenleme:

:)) hosbuldum.benimki zqten elden ayri ben alistim canim.biz anlastik zaten ustelememe karari aldik.ani parliyoruz kosemize cekiliyoruz.boyle yapmasak zaten iki gun surmez.yeni oldugumuz icin oturucagini dusunuyorum.ozunde iyidir kocam.iyi taraflarini dusunerek icimi aciyorum napim.dolunay ikizler burcunu cok etkiler buarada.eflalin tespiti dogru bazi burclar etkileniyor.sen bosvrr cnm.gelip gecici tartismalar bunlar.ne olursa olsun allah basimizdan eksik etmesin kocalarimizi.hamilelik te tepkiler illaki drgisiyor.onlarda yeni bi duruma alismaya caljsiyolar.anlayisi onlardan bekliypruz ama genlerinde yok malesef.sen bebisinle bu guzel zamanlrinin tadini cikar.

merhabalar
deryam canim ikizler burcsun demek ben de ikizlerim 11 i doğum günümdü 23 oldum bugün de evlilik yıldönümümuz ama koca da tık yok amaaan sanki o hamile nazıni cekiyrm

boran canim göğüs ağrısı bende de var normal olsa gerek

eflalim canim ablan gelecekmiş annenin yanina git de kocan bellesin biraz inan cok iyi oluyr
ben de yalniz kalmak istyrm Kayseriye geldim beraberiz
bırakmaz kolay kolay ne iyi olurdu ama

dgrpnr canim hadi gözünaydın yarin kontrolun var valla dediklerini de tecrübeli kızlar daha iyi bilir.

seni ne rahatlatacaksa onu yap tatlım sakin ol, hem kredi sevmiyorum ama bizde farklı değiliz:)) öyle her şeyi takarsan olmaz kendini germe boşuna
Haklisin canim hakkimizda hayirlisi insallahhh
Saol canim benim insallahh
Hayirli haberlerle gel insallah canim ben ikili uclu test yaptirmadim ama sen doktoruna sor bebiste buyumus ultrason olayi cok keyifli bende pazartesi gidicem esim arastirma hastanesinde prof dan randevu almis 4 gun geriden geliyorya onunla ilgili insallah bizimde guzel gecer

kuzum ikili testini yapabilir. 11+0 dan itibaren yapılır.
bi ihtimal cinsiyet de söyler ama sen ona aldanma.
belki kan değerlerine bakıp vitamin takviyesi yapabilir. ben 11. haftadan sonra decavite başlamıştım. kan hapını 7. haftadan beri kullanıyordum. çatlak kremi önerir. sen onun dediğini almak zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…