süperr canımmm
amin canım inşş dilediğiniz gibi olur
oyy kuzum sen daha taze evlisinEflos derya missy canlarim gecmis olsun ne diyeyim insani en cok kiran sevdikleridir...herkesde bi surec geciyo tartismali anlasilmayan ama o andan nasil ciktigindir onemli olan.Insallah bu sikintilariniz bittiginde daha da sıkı baglanmis daha mutlu olursunuz en kisa zamanda cozulur sorunlariniz...insallahhh...
Ben de tartisdim dun gecmisden 1mevzuyu acmasindan dolayi kizmistim ama gece baktim futbol izliycem diye kanepede uyuya kalmis kiyamadim uyandirdim yerine gec dedimyüz buldu sarildi falan ben de unuttummm sabahta optu gitti karsilik verdim ama sonra hatirladim ama ben kusmustum ama diyeeee
Rabbim Hepimize evimizde esimizle ailemizle huzurlu mutlu gunler nasip etsin tabiki bebislerle birlikteee
hayırlıysa çıksın canım,kredi deyince ben pek hoşlanmıyorumda:)Kizlar gunaydin esim bugun kredi basvurusu yapicak ufak tefek borclarimiz var hemde dogum parasi alisveris yapicaz insallah cikar kizlar dua edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım anladım sen çok kırılmışsın deryoşum zamana bırak olur mu biraz başka şeylerle ilgilen mesela örgü bilirmisin bebişine bir şeyler örsen o kadar rahatlarsın ki çok güzel oluyor kafan dağılır, bu dönemde eşinle azcık ayrı vakit geçirmeye çalış birbirinizi kırmamak için, birde ne yap biliyormusun bizde önceden işe yarardı, onun sevdiğim sevmediğim yönlerini yazardım ondan da rica ederdim, sonra o kağıtları okuyup yorum yapardık inan konuşurken çıkan tartışmadan sorunlar çözülmüyor ama bu yöntem süper Nevzat Tarhanı bilirsen onun tavsiyesiydi, hatta dilek şikayet kutusu yapmıştım:)) çok güzel oluyordu ama şimdi biraz sakinleş tamam mı yeni bir konuşma durumu körükler, istediğin zaman yaz dök içini özelden de yazabilirsin, kadınlar üzülmesinEvet kuzum ben de kocadanHamiş olduğumuzu bir de şu kocalar anlasa
evet hepsini toplanıp dövelim hepsi aynılar
çokk, bu her zamankinden farklıydı, çok kırıldım canım. Gönül almayı becerebileceğini de sanmıyorum.
Gözün aydın o zaman çok şükür sorun yokmuş. valla ne yalan söyleyeyim senin ilk sonuçların çıktığında ben çok korkmuştumseni de korkutmamak için bişey dememiştim, şimdi ben de çok rahatladım ve çok sevindim canım benim
benimki 84 model canımBen zaten hemen herşeye ağlayan biriydim, hamilelikten hepten koyuverdim. Ama akşamki sinir krizi kıvamına geldi artık, çok kötüydüm. bebeğime bişey oldu diye çok korktum. Ben şimdiye kadar annemi babamı hiç karıştırmadım kendi ailevi meselelerime ama sanki artık kocamın kulağını birinin çekmesi lazım gibi hissediyorum. Çekmedikçe uyarmadıkça beni sahipsiz sanıyor sanki. Bilmiyorum ne düşüneceğimi efloşum.
Sen git annene kal, ben de bi heveslendim ama beni göndermez yazlığa büyük ihtimalle.
Empati yapamıyorum ona çünkü anlaşılır gibi değil hareketleri gerçekten anlamıyorum beynim almıyor
Senin eşinin durumu annenin davranışlarından da kaynaklanıyordur elbette, ama benimki öyle değil, ben tek çocuğum annem bana bir bardak kaldırtmaz gidince, onun gözbebeğiyim ben. Neyse ağlıcam şimdi, dün akşam da çocuklar gibi annem diye ağladım. En çok annemin yanımda olmasını istedim o anda
Bu arada ben de seni çokkkkk seviyorum efloşummmiyi ki varsın.
Hepiniz iyi ki varsınız kızlar, nasıl iyi geliyorsunuz anlatamam. Bunları anlatabileceğim kimsem yok yanımda. Tek bir arkadaşım var, o da uzakta, faceden anlattım ona da herşeyi.
Yalnız hepimizin sinirinin aynı güne denk gelmesi de... tesadüfün böylesi yani
ececimm yaa diğer hafif tartışmalarda hiç bişey olmamış gibi ertesi sabah sarılıyorduk unutuyorduk, o bu sabah da öyle olacak sandı sarıldı ama o kadar basit değil işte bu seferki.
Sadece beni değil, oğlumuzu da yıprattı üzdü, düşüncesiz adam
günaydın canım, çıkar elbet kredi
:)) hoş geldin aramızaEflos derya kocalarin hepsi ayni.takmayin dicem ama( bende dunden beri gicigim benimkine muhattap olmuyorum kafam rahat.siz bebislerinizi dusunun.haklari yok sizi uzmeye.olanlari unutmaya calisin.dusundukce daha cok uzulursunuz.
gerçekten boş ver stres olmasın şu döneminde duanada amin canımAslında takmamam lazım.iste evimin insanı gibi olduğu için zoruma gitti.vaay vay.ben 30 yaşındayım o 23 yaşında.allahım istesin yeterki benim yaşıma kadar birsürü doğurur.ınş.bu ay oda hamiledir.
canım öyle ağrılar olur korkma, ben senin haftalarında hissediyordum canım erkekler biraz daha hareketli oluyor birde her bebek farklı, 30 da sonra netleşir artıkİnsallahh saoll canim
Kizlar benim kasiklarim cok agriyor sanki regl agrisi gibi
Bide boyle net tekmeleri kacinci haftada hissedicez
oyy kuzum sen daha taze evlisinbenim artık doldu taşıyor inan tahammülüm yok yok yorgunum anlatamıyorum ki kelimelerle bariz büyük sorunumuz yok biliyormusun hep ufak tefek saçma şeyler yüzünden alevleniyorum çünkü tahammülüm kalmadı ahhh ben hiç küsmezdim ölümlü dünya diye barışırdım şimdi hiç oralı değilim kendi arar sorar ev dışında arar canım gülüm nasılsın yan yana gelince inan bir haller oluyor, ben artık ciddi ciddi düşünüyorum bize biri okudu üfledi bunun başka izahı yok, ben kıyamazdım ona içim giderdi şimdi hiç bir güzel hissim yok bomboş içim aslında içimde ona karşı duygu yok ne öfke ne başka bir şey bu da beni korkutuyor
hayırlıysa çıksın canım,kredi deyince ben pek hoşlanmıyorumda:)
canım anladım sen çok kırılmışsın deryoşum zamana bırak olur mu biraz başka şeylerle ilgilen mesela örgü bilirmisin bebişine bir şeyler örsen o kadar rahatlarsın ki çok güzel oluyor kafan dağılır, bu dönemde eşinle azcık ayrı vakit geçirmeye çalış birbirinizi kırmamak için, birde ne yap biliyormusun bizde önceden işe yarardı, onun sevdiğim sevmediğim yönlerini yazardım ondan da rica ederdim, sonra o kağıtları okuyup yorum yapardık inan konuşurken çıkan tartışmadan sorunlar çözülmüyor ama bu yöntem süper Nevzat Tarhanı bilirsen onun tavsiyesiydi, hatta dilek şikayet kutusu yapmıştım:)) çok güzel oluyordu ama şimdi biraz sakinleş tamam mı yeni bir konuşma durumu körükler, istediğin zaman yaz dök içini özelden de yazabilirsin, kadınlar üzülmesin
Not: ne oluyor biliyormusun dolunaydan böyle geriliyormuşuz:)) malum bizim vücutta fazla su var şimdi gel git yapıyor dolunay bize
:)) hoş geldin aramıza
gerçekten boş ver stres olmasın şu döneminde duanada amin canım
canım öyle ağrılar olur korkma, ben senin haftalarında hissediyordum canım erkekler biraz daha hareketli oluyor birde her bebek farklı, 30 da sonra netleşir artık
Al işte bir tane daha gıcık edilmiş bir hatunEflos derya kocalarin hepsi ayni.takmayin dicem ama( bende dunden beri gicigim benimkine muhattap olmuyorum kafam rahat.siz bebislerinizi dusunun.haklari yok sizi uzmeye.olanlari unutmaya calisin.dusundukce daha cok uzulursunuz.
Örgüden acayip sıkılırım, başladığım hiç bir şeyi tamamlayamam sıkıntıdanoyy kuzum sen daha taze evlisinbenim artık doldu taşıyor inan tahammülüm yok yok yorgunum anlatamıyorum ki kelimelerle bariz büyük sorunumuz yok biliyormusun hep ufak tefek saçma şeyler yüzünden alevleniyorum çünkü tahammülüm kalmadı ahhh ben hiç küsmezdim ölümlü dünya diye barışırdım şimdi hiç oralı değilim kendi arar sorar ev dışında arar canım gülüm nasılsın yan yana gelince inan bir haller oluyor, ben artık ciddi ciddi düşünüyorum bize biri okudu üfledi bunun başka izahı yok, ben kıyamazdım ona içim giderdi şimdi hiç bir güzel hissim yok bomboş içim aslında içimde ona karşı duygu yok ne öfke ne başka bir şey bu da beni korkutuyor
hayırlıysa çıksın canım,kredi deyince ben pek hoşlanmıyorumda:)
canım anladım sen çok kırılmışsın deryoşum zamana bırak olur mu biraz başka şeylerle ilgilen mesela örgü bilirmisin bebişine bir şeyler örsen o kadar rahatlarsın ki çok güzel oluyor kafan dağılır, bu dönemde eşinle azcık ayrı vakit geçirmeye çalış birbirinizi kırmamak için, birde ne yap biliyormusun bizde önceden işe yarardı, onun sevdiğim sevmediğim yönlerini yazardım ondan da rica ederdim, sonra o kağıtları okuyup yorum yapardık inan konuşurken çıkan tartışmadan sorunlar çözülmüyor ama bu yöntem süper Nevzat Tarhanı bilirsen onun tavsiyesiydi, hatta dilek şikayet kutusu yapmıştım:)) çok güzel oluyordu ama şimdi biraz sakinleş tamam mı yeni bir konuşma durumu körükler, istediğin zaman yaz dök içini özelden de yazabilirsin, kadınlar üzülmesin
Not: ne oluyor biliyormusun dolunaydan böyle geriliyormuşuz:)) malum bizim vücutta fazla su var şimdi gel git yapıyor dolunay bize
:)) hoş geldin aramıza
gerçekten boş ver stres olmasın şu döneminde duanada amin canım
canım öyle ağrılar olur korkma, ben senin haftalarında hissediyordum canım erkekler biraz daha hareketli oluyor birde her bebek farklı, 30 da sonra netleşir artık
Canim bende krediden hic hoslanmiyorun ama bize yardim edecek kimse yok bugun o kadar gerginim ki sanirim kasik agrimda bu sebepden yurusem mi biraz acaba
Al işte bir tane daha gıcık edilmiş bir hatunhoşgeldin aramıza
Örgüden acayip sıkılırım, başladığım hiç bir şeyi tamamlayamam sıkıntıdanİkizler burcuyum ben, ayran gönüllüyümdür
Bu akşam üst kata terasa çıkıcam orada takılıcam ben, o kendisi nerede ne yapmak istersen yapsın, umrumda değil. Haftaya da zaten gece vardiyasında olacak, pek görüşemicez 2 hafta. Sonrası Allah kerim.
Aradı az önce bir de utanmadan bebeği soruyor napıyor diye, bilmiyorum dedim, nasıl yani kıpırdamadı mı hiç dedi, hayır kıpırdamadı dedim ben de. Bu kadar merak etceksen, akşam üzmeyecektin kuzumu
Sağol canım çok başınızı şişirdim zaten, Allah razı olsun
Dolunay gelgit mi yapıyor ahahahaha koptumDolunay geçse bitse artık, yoksa bütün bayanlar telef olacak kocalarıyla kavga etmekten
kimmm ben miiii zorummm, asıl zor akrep olacak kocamdır:)) oyy ikizlermisin sen zor hatunsuneşin ne burcu, ben terazi, yükselenim başak eşim de başak yükseleni aslan, kesinlikle ben ondan daha başağım:)) hiç benzemiyor başağa benzese güzel anlaşırdık:)) oğlumda boğa yükselen aslan ay nedir aslanlardan çektiğim boş gebelik olmasaydı bundan önceki aslan olacaktı
ne şişirmesi kız burda benden çok şişiren yok
kimmm ben miiii zorummm, asıl zor akrep olacak kocamdıroğluş da akrep olacak, yandım ben 2 akrebin arasında:44: Gerçi benim de yükselenim akrep ama çaktırma
çok iyi bence 3-4 daha alsan 12 ile kapatırsın.Basindan bu yana 8.5kilo almis gozukuyorum cnm..
Insallah kv en kisa zamanda gider de bebisi huzurlu buyuturdun cnm...Rabbimden hayirlisiiii bebidler saglikli gelsin de Insallah gerideki sorunlar icin Rabbim sabrini versinnn
Esinle aranin durulmasina sevinfim cnm zsmanla unutulucak daha simsiki baglanmis olucaksiniz Insallah...akintilar icin de kafani yorma cnm..klomen de akinti yapar bazen kanama da yapar...hic biseyi sorgulama lutfen zamanini bekle Rabbim hayirli zamansa nasip etmistir Insallahhh...
Masallaaahhhh fistigina cnmmm...
benim de bazen oyle toplanmalar kadilmalar oluyor demekki daha pozisyonunu almamis minik...insallah doguma kadar doner yaa endiselendim simdiii
senin kilon icin de cnm evdeki kilonu esas say..cumki dk.un tartisina giysiler etki ediyor..ben ilk gittigimde dk.a kış ayiydi ve giysilerden dolayi normal kilomdam 3kilo fazlaydim 6ci ayimda tartiya ciktigimda 3kilo almis gozukuyordummm ay ne cok hosuma gitmisdiiiiidk.da aaa cok iyi kilo alisin demisdiii nerdeee dk ben 6kilo aldim dedim o da ilk ayin kilosunu deyisti...
bebisin kilosu iyi olsun da kendim kilo alip bebek kilo almasa vicdan yaparimmm..insallah uyumludur benimki dee
cute naber?? Cizelgede 1months old yaziyoooo yaaaaa oyy yerim 1aylik minigiiiiiii
aynen hesap doğru.canım ovu testi pozitif çıktı demek yumurtlamak değil. pozitiften bir kaç gün sonra da yumurtlanabilir. ateş daha kesin veri.
çünkü mesela pkolularda lh yüksek olduğu için test pozitif çıkar ama çatlama gerçekleşmez.
eflal valla çok abarıtyosun. şu dediğin işleri normal insan bile bi anda yapmamalı bence. acelen ne canım benim.
ama yuh yani...
kalbini bozarsa hiç olmaz. bence takılma. sen de sallama. nazarı filan değer. oku sürekli.
canım testlerin güzel çıksın inş..bel kasık ağrısı artıyor bu haftalarda. bebekler çok büyüdü.
canım bugün kendi tartımda ayakkabım hariç denedim tam 500 gr oynadı. e ayakkabı da 100 gr olsa..bir de öğleden sonra gittim.. 1 kilo farkediyo aç tok halimiz.ben sallamıyorum yaaa. aldım işte 6-7 kilo kesin. ama asla 8 değil kabul etmiyom
boş ver dua et onun için bol bol. fazla takılma.Evet şöyle bakınca çok sacma.ama öyle cunki onceki gebeligimdede böyle oldu kondurmamistim yine aynısı oluncaya anladim..ve bu beni çok üzdü cunki biz çok iyi anlasan abla kardes gibiydik..neyse yinede günahını almayı..allahım herkesin kalbine göre versin.ya bide ben ona şunu yap bunu ıç gunasiri ilişki olsun diye elimden gelen yardımı yapmayada calismistim
ah bu kocalar ahhh...Slmlar canlar nasilsiniz hepiniz iyisinizdir inş
Biz iki gündür konusmuyoruz beyfendiyle kafam ona bozuk kafasini koparsam ancak rahatlarim
Bide bu zirtpirt ağlama huyum deli ediyor beni çeşmeler sürekli acik
Yaaa bide kiziyorum konuşuyorum hamileliktenmis benim boyle olmam Allah Allah sanki hamile insan saglikli karar veremiyor dermis gibi ahhhh neler geliyor dilinin ucuna neyse
Allah gönlünüze göre versin canım benim.Kizlar gunaydin esim bugun kredi basvurusu yapicak ufak tefek borclarimiz var hemde dogum parasi alisveris yapicaz insallah cikar kizlar dua edin
Tatlıyım di mievet akrep zordur:) ayy oğluşda mı olacak, kız adamın günahını alma bak sende akrepmisşin ama çok tatlısın sen yerim seni otuzundan sonra yükselen etkili oluyormuş,ayy kv yanında dura dura burç delisi oldum
tabi tatlısınTatlıyım di miBide kocam anlasa ne kadar tatlı olduğumu Şımardım neyse
Bu arada haftaya 30 olucam, artık kocam korksun benden, akrebin etkileri başlayacak bende
Neyse benim çıkma vaktim geldi, servisi kaçırmıyım
Öpüyorum seni canım efloşum
İyi haftasonları
Ahh ah.hangisi normal ki bunlarin.benimkine birhaftadir burnundan soluyor ates çıkacak azdaha zorlasa kendinitemizlik onda yemekte onda çocuklar yardımcı oluyor aslında.hepsi bahane kızlar ilişki yasakya hırsından catacak yer arıyor. uğurlar olsuuuuuunnn ha halay.
Al işte bir tane daha gıcık edilmiş bir hatunhoşgeldin aramıza
Örgüden acayip sıkılırım, başladığım hiç bir şeyi tamamlayamam sıkıntıdanİkizler burcuyum ben, ayran gönüllüyümdür
Bu akşam üst kata terasa çıkıcam orada takılıcam ben, o kendisi nerede ne yapmak istersen yapsın, umrumda değil. Haftaya da zaten gece vardiyasında olacak, pek görüşemicez 2 hafta. Sonrası Allah kerim.
Aradı az önce bir de utanmadan bebeği soruyor napıyor diye, bilmiyorum dedim, nasıl yani kıpırdamadı mı hiç dedi, hayır kıpırdamadı dedim ben de. Bu kadar merak etceksen, akşam üzmeyecektin kuzumu
Sağol canım çok başınızı şişirdim zaten, Allah razı olsun
Dolunay gelgit mi yapıyor ahahahaha koptumDolunay geçse bitse artık, yoksa bütün bayanlar telef olacak kocalarıyla kavga etmekten
Haklisin canim hakkimizda hayirlisi insallahhhseni ne rahatlatacaksa onu yap tatlım sakin ol, hem kredi sevmiyorum ama bizde farklı değiliz:)) öyle her şeyi takarsan olmaz kendini germe boşuna
Saol canim benim insallahhçok iyi bence 3-4 daha alsan 12 ile kapatırsın.
12 de gayet normal yani.
aynen hesap doğru.
ben de kabul etmiyorum 8'i
boş ver dua et onun için bol bol. fazla takılma.
ah bu kocalar ahhh...
insan kırılınca kolay tamir oluyor ama sevgi ve zaman her şeyin ilacı.
önemli olan bu tartışmaların çözüme ulaşması. yoksa biriktikçe çözümsüz sorunlar daha büyük patlama yaşanıyor.
hamile olmadıkları için anlamıyorlar bizibiraz ince ruh lazım ama o da erkeklerde yok maalesef..
Allah gönlünüze göre versin canım benim.
Hayirli haberlerle gel insallah canim ben ikili uclu test yaptirmadim ama sen doktoruna sor bebiste buyumus ultrason olayi cok keyifli bende pazartesi gidicem esim arastirma hastanesinde prof dan randevu almis 4 gun geriden geliyorya onunla ilgili insallah bizimde guzel gecerderyaw eflalim siz de kocalardan yakınmışsınız.
kızlar çok takılmadan burunlarını sürtün :)
kendinize zarar vermeyin, üzülmeyin üzün
ben kocaya hiç çektiremiyorum; ertesi sabah neden tartıştığımızı unutuyorum
ben yapamıyorum siz yapın kızlar, benim öcümü de alın
bana gelinceeeeeee bugün karneleri dağıttık:)
iki hafta da seminerlerimiz var ve sonra yaz tatili başlasınnnnnn
yarın kontrolüm var geldi çattı beklediğim o büyük gün:) çok heyecanlıyım.
şimdi kızlar ben yarın 11+6 olacağım.
ikili testimi yapar doktor değil mi?
başka neler var bilgilendirirseniz sevinirim, hazır gideyim de telaş yapmayayım.
deryaw eflalim siz de kocalardan yakınmışsınız.
kızlar çok takılmadan burunlarını sürtün :)
kendinize zarar vermeyin, üzülmeyin üzün
ben kocaya hiç çektiremiyorum; ertesi sabah neden tartıştığımızı unutuyorum
ben yapamıyorum siz yapın kızlar, benim öcümü de alın
bana gelinceeeeeee bugün karneleri dağıttık:)
iki hafta da seminerlerimiz var ve sonra yaz tatili başlasınnnnnn
yarın kontrolüm var geldi çattı beklediğim o büyük gün:) çok heyecanlıyım.
şimdi kızlar ben yarın 11+6 olacağım.
ikili testimi yapar doktor değil mi?
başka neler var bilgilendirirseniz sevinirim, hazır gideyim de telaş yapmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?