kızlar geçmişi okuyamıyorum hiç gücüm yok. ama sanırım kocalara kızdınız. ah bu kocalar ah...
ben gece hiç uyuyamadım. sürekli bi yerlerim ağrıdı. reflüm çok arttı tahinle bu zamana kadar idare ettim çok şükür ki bilen bilir ben zaten reflü hastasıyım normalde de..şimdi tahin de çaresiz kalıyor zira kızımın kafası tam midemin üzerinde. neyse bugünümüze şükür. beterinden saklasın.
çok yoruluyorum kızlar. şu an yazmaya halim yok. ilk üç aya geri döndüm halsizlik bakımından resmen.
canım sonucun güzel olmasına sevindim. enfeksiyonu ihmal etme. genital bölgeni de sirke ile sil haftada bir.derya eflosum bu kocalar hep böyle benimki de sanki hamileydi yeni yeni düzeliyor korkuyorduman as erecek diye nere agrisi onunda agriyordu . neyse hamilelikte ilgili olacaklarına ilgi bekliyorlar aslında bence bu konuyu ankete dönüştürmeyi birileri
boran komşunun biran onca hamile kalori inşallah psikoloji bozulmus demek ki Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
pınar canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz ense kalınlığında burun kemiğine bakacak sen ıstersen kan alıp ikili tarama yapacaklar
başkana rutin kontroller canım
bu aradı kızlar ben sonuçlar.çıktı doktora mesaj attım şeker iyi dedi ama ikrardan enfeksiyon var dedi bi ilaç adı yazmış akşamları onu icecem
sonuclarda yazayim
ogtt 75 gr şeker yüklemesi
açlık :91 1. saat: 158 2. saat: 143
sizce nasıl
ay sorma missycim.Ayy nesdemim yaa senin hamilelik haftana baktikca sasiriyorum sanki dun gibiydi eşinin tahlil sonuçlarına deli olduydun falan sonra pat kizin biri cikmis bile yola
Reflun için onereceklerim belli şeyler sen zaten bilirsin Allah acil şifalar versin hafifçe atlatirsin ins
Şii kizin büyüyünce anlatirsin biz seni hic gelmeyecek sanip yasa burunduyduk megersem coktaaan almisin yerinicanım sonucun güzel olmasına sevindim. enfeksiyonu ihmal etme. genital bölgeni de sirke ile sil haftada bir.
ay sorma missycim.
nasıl da yanlış bakmışlar adamın spermlerine. beklete beklete öldürmüşlerdi askerlerin çoğunu.
4 gün sonra da gebeliğimi öğrenmiştim. aklımı kaybettim sanmıştım. çünkü inandırmıştık kendimizi eşimde sorun olduğuna.
nehir dora gerçekten mucize bir bebek. 12 ayın sonunda tam da ümidimiz bitmişken geldi. şükürler olsun allaha.
olmayan herkese tez zamanda nasip etsin. bana diyon da sen de benden 4-5 hafta geridesin. istemiyom istemiyom dedin patlattın bebeği
derya eflosum bu kocalar hep böyle benimki de sanki hamileydi yeni yeni düzeliyor korkuyorduman as erecek diye nere agrisi onunda agriyordu . neyse hamilelikte ilgili olacaklarına ilgi bekliyorlar aslında bence bu konuyu ankete dönüştürmeyi birileri
boran komşunun biran onca hamile kalori inşallah psikoloji bozulmus demek ki Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
pınar canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz ense kalınlığında burun kemiğine bakacak sen ıstersen kan alıp ikili tarama yapacaklar
başkana rutin kontroller canım
bu aradı kızlar ben sonuçlar.çıktı doktora mesaj attım şeker iyi dedi ama ikrardan enfeksiyon var dedi bi ilaç adı yazmış akşamları onu icecem
sonuclarda yazayim
ogtt 75 gr şeker yüklemesi
açlık :91 1. saat: 158 2. saat: 143
sizce nasıl
Şii kizin büyüyünce anlatirsin biz seni hic gelmeyecek sanip yasa burunduyduk megersem coktaaan almisin yerini
Benimkini hic sorma zaten pazartesi spiral randevusu var cumartesi aksami çift çizgiistemem sağ cebine koy gibi oldu
Allah sağlık sihhat uzun ömürler versin hepimizin mucizelerine
iki yıl önce bu vakitlerden alıntı yaptım ne kadar tanıdık denk geldiyse artık...
şenay denk gelmedi onu da aradı gözüm ama..
ne günlerimiz geçtii.. hepinizi özledim..
bizler uzun zaman kaldık bir arada..
maşallah diyim nazar değmsin şimdiki arkadaşlar hemen hamile kalıyorlar, bizlerin ne günleri geçmişti bee efkarlandım şimdi
hele daha 3 yıl önce konuştuklarım var..
Ronya, taf, duruşah, folicasit, şekerleblebi....
hele o günleri okuyunca daha bi duygulanıyorum..
bebek istediğimin ilk günleri, en umutlu her şeyin çok taze olduğu vakitler...
kesinlikle isyanım yok.. sadece duygulandım.. vermediyse Rabbim vardır bir bildiği..
Aynen canim bende surekli kendimi uzuyorum sonra kendimi uzdugum icin kizimda uzuluyo diye kendime kiziyorum yapmicam artik seninde yakinda alcaz insallah hamile haberini canimKızlaaar taze anneler ve adaylarr gunaydııın güpgüzel mutlu bi gün olsun inşallah hepimiz için. Ah bu kocalar ahhh benmkide ole ben hamile değilim ama çok zorlamısım üç gün üst üste ıse yorgun gıtmıs kandıl gecesi bnm için gayet mutsuz gectı ama sizin bebişleriniz karnınızdaa nolursunuz siz üzülmeyin gerilmeyin ki bebişleriniz hissetmesinn her sey yasanıyo bitiyo ama biz bi tek uzuldugumzle kalıyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese gunaydin hepimize mutlu haftasonu Insallaahhh...
Rabbim hepimize saglikli mutlu bir bebis nasip etsin Insallaajh...
bekleyenlerin sabrini artirsin en hayirli zamanda nasip etsin..
gobis buyutenlere saglikli sorunsuz hamilelik ve dogum nasip etsin Insallahhh..
bebisleri kucaginda buyutenlere de bol sütlü bol uykulu qazsiz gunlerini bol etsin Insallahh..
bebisleri kucaginda buyutenlere de bol sütlü bol uykulu qazsiz gunlerini bol etsin Insallahh..
Aynen canim bende surekli kendimi uzuyorum sonra kendimi uzdugum icin kizimda uzuluyo diye kendime kiziyorum yapmicam artik seninde yakinda alcaz insallah hamile haberini canim
Gunaydinnnn canim koskoca bi amin diyorum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah tatlım beniiim. Aynen üzdükçe bebişleriniz de üzülüyo bi dokuz ay vurdumduymaz olmaya calıscanız artık sonra burnundan getiririz kocislerin😁
her gun iliski sagliksizdir. gun asiri olsun. hem spermeler hem de sizler dinlenirsinisKızlaaar taze anneler ve adaylarr gunaydııın güpgüzel mutlu bi gün olsun inşallah hepimiz için. Ah bu kocalar ahhh benmkide ole ben hamile değilim ama çok zorlamısım üç gün üst üste ıse yorgun gıtmıs kandıl gecesi bnm için gayet mutsuz gectı ama sizin bebişleriniz karnınızdaa nolursunuz siz üzülmeyin gerilmeyin ki bebişleriniz hissetmesinn her sey yasanıyo bitiyo ama biz bi tek uzuldugumzle kalıyoruz
Anammm bu gelen giden hic bitmiyoooosekerler.umarim herkes iydir. ben pek gelemiyrm.gelsem de yazamiyrm. hepinizi ozledim.
bir de tel bozuldu. tam size yaziyrm birden kapaniyrsinir oldum. tekrar da acilmasi baya zaman aliyr. ruzgardan dolayi cok dusurdum elimden boyle oldu.
biz iyiyoz sukur. ruzgarin huysuzlugu ve gazi devam ediyr. tepemden de inmiyr. uyuyunca yerine koyuyrm maksimum 5 dk duruyr. o zaman da wc ye gidiyrm. o kadar ;(( neyse buna da sukur. 37 gunluk olduk bile.
bir de misafirler bitmiyr.hem de aksam geleceklermis.laftan sozden anlamiyrlar.bunu yaoanda halam ve cocuklariaksam 8:30 da gelecekelrmis.artik kacta giderler Allah bilir. sabah 4 ten beri ayaktayim zaten.annem benim 9 da yattigimi soylemis, halam tafra yapmis. gelmeyeljm dememis de eee biz tek mi oturacagiz demis
balsin sen balTatlıyım di miBide kocam anlasa ne kadar tatlı olduğumu Şımardım neyse
Bu arada haftaya 30 olucam, artık kocam korksun benden, akrebin etkileri başlayacak bende
Neyse benim çıkma vaktim geldi, servisi kaçırmıyım
Öpüyorum seni canım efloşum
İyi haftasonları
ayyy cok guldum boran.Ahh ah.hangisi normal ki bunlarin.benimkine birhaftadir burnundan soluyor ates çıkacak azdaha zorlasa kendinitemizlik onda yemekte onda çocuklar yardımcı oluyor aslında.hepsi bahane kızlar ilişki yasakya hırsından catacak yer arıyor. uğurlar olsuuuuuunnn ha halay.
deryaw eflalim siz de kocalardan yakınmışsınız.
kızlar çok takılmadan burunlarını sürtün :)
kendinize zarar vermeyin, üzülmeyin üzün
ben kocaya hiç çektiremiyorum; ertesi sabah neden tartıştığımızı unutuyorum
ben yapamıyorum siz yapın kızlar, benim öcümü de alın
bana gelinceeeeeee bugün karneleri dağıttık:)
iki hafta da seminerlerimiz var ve sonra yaz tatili başlasınnnnnn
yarın kontrolüm var geldi çattı beklediğim o büyük gün:) çok heyecanlıyım.
şimdi kızlar ben yarın 11+6 olacağım.
ikili testimi yapar doktor değil mi?
başka neler var bilgilendirirseniz sevinirim, hazır gideyim de telaş yapmayayım.
1 bucuk ay kaldi cuteeee:18::18::18: ama ben daha hamidliye doymadimkiiii diyorum ama zaman su gibi akiyoooo benim keyfimi bekleyen kimmmher gun iliski sagliksizdir. gun asiri olsun. hem spermeler hem de sizler dinlenirsinis
gunaydin kuzum ve amin
anammm ece. az kaldi sana da. siradaki sensin kuzum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?