Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
derya eflosum bu kocalar hep böyle benimki de sanki hamileydi yeni yeni düzeliyor korkuyorduman as erecek diye nere agrisi onunda agriyordu . neyse hamilelikte ilgili olacaklarına ilgi bekliyorlar aslında bence bu konuyu ankete dönüştürmeyi birileri
boran komşunun biran onca hamile kalori inşallah psikoloji bozulmus demek ki Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
pınar canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz ense kalınlığında burun kemiğine bakacak sen ıstersen kan alıp ikili tarama yapacaklar
başkana rutin kontroller canım
bu aradı kızlar ben sonuçlar.çıktı doktora mesaj attım şeker iyi dedi ama ikrardan enfeksiyon var dedi bi ilaç adı yazmış akşamları onu icecem
sonuclarda yazayim
ogtt 75 gr şeker yüklemesi
açlık :91 1. saat: 158 2. saat: 143
sizce nasıl

kızlar geçmişi okuyamıyorum hiç gücüm yok. ama sanırım kocalara kızdınız. ah bu kocalar ah...
ben gece hiç uyuyamadım. sürekli bi yerlerim ağrıdı. reflüm çok arttı tahinle bu zamana kadar idare ettim çok şükür ki bilen bilir ben zaten reflü hastasıyım normalde de..şimdi tahin de çaresiz kalıyor zira kızımın kafası tam midemin üzerinde. neyse bugünümüze şükür. beterinden saklasın.
çok yoruluyorum kızlar. şu an yazmaya halim yok. ilk üç aya geri döndüm halsizlik bakımından resmen.

Ayy nesdemim yaa senin hamilelik haftana baktikca sasiriyorum sanki dun gibiydi eşinin tahlil sonuçlarına deli olduydun falan sonra pat kizin biri cikmis bile yola
Reflun için onereceklerim belli şeyler sen zaten bilirsin Allah acil şifalar versin hafifçe atlatirsin ins

canım sonucun güzel olmasına sevindim. enfeksiyonu ihmal etme. genital bölgeni de sirke ile sil haftada bir.
ay sorma missycim.
nasıl da yanlış bakmışlar adamın spermlerine. beklete beklete öldürmüşlerdi askerlerin çoğunu.
4 gün sonra da gebeliğimi öğrenmiştim. aklımı kaybettim sanmıştım. çünkü inandırmıştık kendimizi eşimde sorun olduğuna.
nehir dora gerçekten mucize bir bebek. 12 ayın sonunda tam da ümidimiz bitmişken geldi. şükürler olsun allaha.
olmayan herkese tez zamanda nasip etsin. bana diyon da sen de benden 4-5 hafta geridesin. istemiyom istemiyom dedin patlattın bebeği

Şii kizin büyüyünce anlatirsin biz seni hic gelmeyecek sanip yasa burunduyduk megersem coktaaan almisin yerini
Benimkini hic sorma zaten pazartesi spiral randevusu var cumartesi aksami çift çizgi istemem sağ cebine koy gibi oldu
Allah sağlık sihhat uzun ömürler versin hepimizin mucizelerine

sonuclarin guzel cnm.
idarar yolu icinde ictigin su miktarini artir lutfen.

seninki de tam sıpa haaa.
herkesin bebeğini korusun rabbim.

cok duygulandim
hep aklimda olan isimlerdensin karanfilce
hatta dogumum sirasinda aklima ilk gelen isimdin biliyor musun , senin icin dua ettim :) insallah kalbindekine kavusursun

Kızlaaar taze anneler ve adaylarr gunaydııın güpgüzel mutlu bi gün olsun inşallah hepimiz için. Ah bu kocalar ahhh benmkide ole ben hamile değilim ama çok zorlamısım üç gün üst üste ıse yorgun gıtmıs kandıl gecesi bnm için gayet mutsuz gectı ama sizin bebişleriniz karnınızdaa nolursunuz siz üzülmeyin gerilmeyin ki bebişleriniz hissetmesinn her sey yasanıyo bitiyo ama biz bi tek uzuldugumzle kalıyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese gunaydin hepimize mutlu haftasonu Insallaahhh...
Rabbim hepimize saglikli mutlu bir bebis nasip etsin Insallaajh...
bekleyenlerin sabrini artirsin en hayirli zamanda nasip etsin..
gobis buyutenlere saglikli sorunsuz hamilelik ve dogum nasip etsin Insallahhh..
bebisleri kucaginda buyutenlere de bol sütlü bol uykulu qazsiz gunlerini bol etsin Insallahh..

Aynen canim bende surekli kendimi uzuyorum sonra kendimi uzdugum icin kizimda uzuluyo diye kendime kiziyorum yapmicam artik seninde yakinda alcaz insallah hamile haberini canim

Gunaydinnnn canim koskoca bi amin diyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amiiiiiin inşalllahhhhh

İnşallah tatlım beniiim. Aynen üzdükçe bebişleriniz de üzülüyo bi dokuz ay vurdumduymaz olmaya calıscanız artık sonra burnundan getiririz kocislerin😁

Benim kocam zavalli bir cekiyo benden dogumu iple cekiyorum ailemde yakin degil bastiriyom adama kacacak korkarim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sekerler.umarim herkes iydir. ben pek gelemiyrm.gelsem de yazamiyrm. hepinizi ozledim.
bir de tel bozuldu. tam size yaziyrm birden kapaniyr sinir oldum. tekrar da acilmasi baya zaman aliyr. ruzgardan dolayi cok dusurdum elimden boyle oldu.
biz iyiyoz sukur. ruzgarin huysuzlugu ve gazi devam ediyr. tepemden de inmiyr. uyuyunca yerine koyuyrm maksimum 5 dk duruyr. o zaman da wc ye gidiyrm. o kadar ;(( neyse buna da sukur. 37 gunluk olduk bile.
bir de misafirler bitmiyr.hem de aksam geleceklermis.laftan sozden anlamiyrlar.bunu yaoanda halam ve cocuklari aksam 8:30 da gelecekelrmis.artik kacta giderler Allah bilir. sabah 4 ten beri ayaktayim zaten.annem benim 9 da yattigimi soylemis, halam tafra yapmis. gelmeyeljm dememis de eee biz tek mi oturacagiz demis

her gun iliski sagliksizdir. gun asiri olsun. hem spermeler hem de sizler dinlenirsinis

gunaydin kuzum ve amin
anammm ece. az kaldi sana da. siradaki sensin kuzum )

Anammm bu gelen giden hic bitmiyoooo Rabbim onlara insaf sana da sabr vetsin cutem...
bizlerde 40i cikmadan kimse gitmez..40indan sonra yavas yavas az az gelirler ya da 1gunluk cocuk gorme yapilir 1gun icinde herkes gelir gider...o kadar yani zirt pirt gelinmez cok zor oluyorfur sana canim yaaaa....Pasaya bol bol opucukler benden

balsin sen bal

ayyy cok guldum boran.

cnm. lutfen bana da ozelden mesaj at sonucunu.
ikili test ve ense kalinligi olcumu yapar. elevite baslatip folik asidi biraktirir. demire de baslayabilir. bir de cinsiyet soyleyebilir ayyyy ben heyecan oldum. yine mi dogursam ne yapsam )

her gun iliski sagliksizdir. gun asiri olsun. hem spermeler hem de sizler dinlenirsinis

gunaydin kuzum ve amin
anammm ece. az kaldi sana da. siradaki sensin kuzum )
1 bucuk ay kaldi cuteeee:18::18::18: ama ben daha hamidliye doymadimkiiii diyorum ama zaman su gibi akiyoooo benim keyfimi bekleyen kimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…