Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

saol kuzum saol. ben anlamdim bu milleti. yanlis anlasilmasin ama inan masrafi da bitmiyr. hepsi bir arada gelse bana daha ekonomi de olacak. cok yoruldum. ilk kez demin 1 saat uyudu kuzu ben de ev supurdum. belim koptu. daha tam duzelmemisim meger )

senin keyfin nasil? sikilmiyrsun dimi? hazirliklarin ne alemde?

Bizimkilerin adeti iyiymis o zaman ne guzel 40i cikinca bebek de kendine gelir annede yoksa hastaneden cikar cikmaz bu ne yaaa cok dusuncecizlik benceeee...nebileyim yeni dogum yapmanin yorgunlugu alismaya calismak ustelik yeni dogum masraflarinin uzerine de hergun misafir olurmuyaaa
neyse sabrin bol olsun cnm..
benim hazirliklar yeni basladi yarin cicileri almaya gidiyorum yatagini da Int.den secdim kocis alicak ben gidemem diye zaten sadece yatak alicaz..digef seyleri de annemler hall edicrk...bem de iyiyim cnm oyle yayiyorum haftada 1defa 1saatlik cikiyorum bu kadar...sandigim kadar da cekilmez sure degilmis Rabbim sabrini veroyo zaman su gibi geciyooo

1 bucuk ay kaldi cuteeee:18::18::18: ama ben daha hamidliye doymadimkiiii diyorum ama zaman su gibi akiyoooo benim keyfimi bekleyen kimmm

ayni ben )(
son hafta alisirsin cnm.ama meraktan istersin dogmasini. sen 50 degilde 40 gun de )

cnm. sana ufak bir tavsiye. 0-3 aylik body alma. 3-6 aylik al. ben hic kullanmadim. cunku bebek kucuk. bir yerini cikaririm diye cesaret edemedim. bir de cabuk buyuyrlar masallah. onun icin kucuk alma derim. onun yerine de zibin al mutlaka. acayip kullandim ben. hala da kullaniyrm. cok rahat. 8-19 tane al derim. hastaneye de bolcq koy. ben 3 battaniye goturmustum hastaneye ama yetmemisdi aklinda olsun.
yatagi da hayirli olsun kuzunun. icinde huzurla gazsiz uyusun

İnsallahh saoll canim

Kizlar benim kasiklarim cok agriyor sanki regl agrisi gibi
Bide boyle net tekmeleri kacinci haftada hissedicez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rahim buyuyor cnm. ayrica bebeginde buyuyup asagiya baski yapiyr. bu agrilarin ondan kaynakli.

tam net duzenli hareketleri 25-26.haftadan sonra hissedersin cnm. 30 be sonrasinda da istesende o hareketleri durdurmazsin )

eflal yavrum.tam gecmisi okuyamadim. ama su hissizlik durumun inan gebelik hormonundan. duygularin surekli degisir senin. esinde biraz anlayissiz davranirda ona karsi notur olursun. gecici donem kuzum. ama kendini de bebegini de yipratma. Oglunu diyecektim )

En kararsiz kaldigim seydi canim bodylerde 0 3mu olsun 3-6aymi olsun diye...tesekkur ederim cnm ilk sylarda heves edip aldigim 0-3aylik 2tane vardi onlar yeter ben uc alti aylar alayim..cok sagol cnm...battaniye falan annemler alicaklar ben sadece hevese giysiler alicam..bi de bakim urunlerini kendim secicem..yatagi icin de sgl canim benim Insallah gazsiz sakin uyumlu bebis olurrr..eger gobisdeki duzeniyle ayni olucaksa yandim ben cunki gece 11den 3e kadar durmuyo ama gunduzler sakinnnn

sen yine de guvenme teste derim.
insallah o tek yumurtan da bebk olur.

hiç sevmedim bu kıllanmayı
badem yagi vs surduysen ondan olmustur cnm.

gozuj aydin guzelim.

cnm. bakim urunu de alma. beklem.cocuk dr.u ne veririse onu al. bizim dr kullanma dedi. iyiki almamisim hibirsey. insan hevesle bir suru sey almaknistiyr ama cogu da gereksiz oluyr tecrubeyle sabit.

inann gobektekinduzende oluyr bebek.
hatirlar misin. ben son zamanlar hep 3 te kalkiyrdum. uyuyamiurdumm ruzgar dogdu. hep 2 de kalkiyr hala. ilk zamanlar geri uyumuyrdu da en az 2 saat. simdi emip uyuyr. ama bu sefer de 4 te dikiyr ayaga )

her gun iliski sagliksizdir. gun asiri olsun. hem spermeler hem de sizler dinlenirsinis

gunaydin kuzum ve amin
anammm ece. az kaldi sana da. siradaki sensin kuzum )

😜Evet evet canım da gecen ay gun asırı denemiştim bu ay doktorum 5 gun tarıh verdi uc kere falan olsun diyince abarttım galiba😁bebişini üye olmadan onceden beri takıp ediyorum canım oncelikle Allah size bagısların sonrada bızlere de nasıp etsin inşallah benm kuzende yeni dogum yaptı gaz sancısını kolik biberonla cozduler uyku sorununu da sling dıye bısı yapmıslar bezden onla cozduler canm inşallah işe yararr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah.
ben taşındım yerleşmeye çalışıyorum.eve net bağlanınca bol bol görüşücez inşallah.
bu aralar yoğunluk var baya.halılar uymadı yeni evime perdeler uymadı.herşeyi değiştiriyoruz.
bir sürü masrafa girdik anlıyacağınız :)

bebek çalışmalarına şimdilik ara verdik.bi yerleşiyim düzene giriyim iyi bi yerde düzenli bi tedaviye başlıcam.
şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizii

hemen haberleri yazayım.
enseye burnuna boyuna her şeyine baktı şükür her şey normalmiş.
gelişimi de iyi dedi beklediğimizden iki gün ilerde şu an dedi:)
ikili testimizi de yaptık perşembe alacağız sonucumuzu.
umarım o da iyi çıkar.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
nubunu göremedim bu arada tahmin edemedim, bir siz bakın hele:)

Oyyyy masallaaahhh miniyeee
Eger ilk resimde gorduyum nubsa oglus cnm buuu ama 2.resimde o cikinti yok acaba kordon ya bacsk falanmi birinci resimdeki:44: ama 2.resmi gormesem oglus derdim ama 2.de yok nub..kiz bu bebis galibaaaa

Son düzenleme:
sağ ol tatlım geldim bile haberler süper Allaha şükür. darısı başına:)
doktorum cinsiyeti kesin görene kadar söylemiyor.
tahmin yok yani kesin sonuç olsun istiyor.
ben de nubuna baktım sürekli ama yokkk göremedim
kan değerlerime bakmadı. decavit kullanıyodum onu bitene kadar iç sakıncası yok dedi.
kalsiyum, karbonat ve d vitamini içerikli bir efervesan tablet verdi.
bir de magnezyum verdi. bunu niye şimdi verdi anlamadım. bu kramplar için değil miydi?
demir de verdi,içinde b12 de var decavitle birlikte fazla olmaz mı bu sence?
kremi de aktarda karıştır para verme o kremlere dedi.
ben pregnacare almıştım ama kararsız kaldım şimdi de.
enfeksiyon için bol bollll su iç canım.
şekeri de anlamıyorum

benden haberler güzel canım yazdım hepsini:)
bu gebelik reflüsü olmuş canım. normalde yaşadığın geçerdi ama midene baskı yaptığı için tahin yaramayabilir
bol bol dinlen canım benim.
aminnn...
şükür canım senden iyi haberler aldıkça mutlu oluyorum.
şu gaz bitince düzene girecek her şeyiniz biraz daha sabret.
şu akrabalara gelince de ne yazık ki anlayıştan yoksun insanlarmış, üzüldüm.
Allah sabır versin canım benim, sen de rüzgar uyuyunca kanepede uyuyakal tek otursun hahha...
hemen atıyorum canım. nesdeme yazdıklarımı da atayım her şeyi yazdım ama dağınık oldu biraz:)
doğuracaksın tabi, rüzgara kardeş lazım
hayırlı olsun canım.
her şeyini güle güle kullan.
Oyyyy masallaaahhh miniyeee
Eger ilk resimde gorduyum nubsa oglus cnm buuu ama 2.resimde o vikinti yok acaba kordon ya bacsk falanmi birinci resimdeki:44: ama 2.resmi gormesem 100de 100oglus derdimmm
bacaklarını yukarı kadırmış ya ben de emin değilim bacak olabilir o.
ben de o gördüğünü görünce erkek dedim ama bilmiyorum.

Saol canim onca isinin arasinda unutmadin beni bu agrilar arada korkutuyo beni idrarim cok sari devamli su icmem gerekiyor ruzgarida senide opuyorum canim
canim benim kizima cok benziyo fotosu inan ki ha ha cok sevindim saglikli olmasina kucaginada almak nasip olsun insallahh bence icima dogan bu bir kizzzzzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm. haberlerin super masallah. nuba gore bana kiz gibi geldi. ama cok iyi degilim nub da diyeyim

demir fazla gelmez. ben de oyle ictim. ona ragmen az bisi yukseldi demirim. bebek cok emiyr icefen.

şekercim nuba göre bana da kız gibi geldi ama nub mub da bana hikaye geliyor. sağlıklı olsun.
maşallah kuzuna.
canım magnezyumu krampların başlamadan içme bence.
diğer tüm vitaminler fazla gelmez. kullan dr un ne diyosa. ama magnezyum için benim dr um kramp var diyince başlamıştı.
aktardan yaptıkların seni çok kıllandırıcak ve de aşırı yağlı olucak emmesi çok zor oluyor ve de kıyafetler leke oluyor.
maşallah kuzuna canım bin kere

:))))) amin canım hepimize nasip olsun.
çoğunuz kız dediniz, ece erkek dedi bakalım gelecek ay söyler inşallah cinsiyetini doktorumuz.
cnm. haberlerin super masallah. nuba gore bana kiz gibi geldi. ama cok iyi degilim nub da diyeyim

demir fazla gelmez. ben de oyle ictim. ona ragmen az bisi yukseldi demirim. bebek cok emiyr icefen.
demir değil de folik asite devam et dedi bu verdiği haplarla birlikte, onu dedim fazla gelir mi diye.
demiri depolamak lazım. bebek bitiriyor rezervleri.

öyle canım eğlence olsun işte bize:) kesin bilgi değil nub.
ama yorum yapmadan da bir ay geçmez
bence de magnezyum öyle ya.
ben havalarda olduğum için kaçırmışım magnezyumda ne dediğini:)
krem işini de biraz daha düşüneyim, gelecek ay başlarsın dedi zaten.
sağ ol canım benim, allah hepsini nazarlardan, kem gözlerden korusun.

Kızlar bi tanidigimiz burada devlet hastanesinin bashekimine muayene oluyordu adam kadin-dogum uzmani kadina 9 ay boyunca kizin olacak kizin olacak dedi bi doğdu erkek
Saka gibi yaaa tek bi doktora inanamiycaz bu gidişle koca bebegin pipisini göremeyen doktor var yasa

SAĞOL nesdoşum tamam öyle yapayım
sonuclarin guzel cnm.
idarar yolu icinde ictigin su miktarini artir lutfen.
cutem sağol bi tanemsuyu daha fazla içeyim aslında az içiyodum aklım başıma geldi
gerçi yanma sızı falan yok ama :S
canım Allah kolaylık versin en kısa zamanda bekliyoruz seni
oyyyyyy maşallah canım Allah tamamına erdirsin darısı kızalrın başına
valla şaka gibi canım ama benim arkadaşın ablasıda aynı durumda hatta çocuğun herşeyi pembeydi odanın boyası bile pembeydi açmadıkları değişildi diğerlerini pembe pembe giyidi oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…