Anammm bu gelen giden hic bitmiyooooRabbim onlara insaf sana da sabr vetsin cutem...
bizlerde 40i cikmadan kimse gitmez..40indan sonra yavas yavas az az gelirler ya da 1gunluk cocuk gorme yapilir 1gun icinde herkes gelir gider...o kadar yani zirt pirt gelinmez cok zor oluyorfur sana canim yaaaa....Pasaya bol bol opucukler benden
Bizimkilerin adeti iyiymis o zaman ne guzel 40i cikinca bebek de kendine gelir annede yoksa hastaneden cikar cikmaz bu ne yaaa cok dusuncecizlik benceeee...nebileyim yeni dogum yapmanin yorgunlugu alismaya calismak ustelik yeni dogum masraflarinin uzerine de hergun misafir olurmuyaaasaol kuzum saol. ben anlamdim bu milleti. yanlis anlasilmasin ama inan masrafi da bitmiyr. hepsi bir arada gelse bana daha ekonomi de olacak. cok yoruldum. ilk kez demin 1 saat uyudu kuzu ben de ev supurdum. belim koptu. daha tam duzelmemisim meger)
senin keyfin nasil? sikilmiyrsun dimi? hazirliklarin ne alemde?
1 bucuk ay kaldi cuteeee:18::18::18: ama ben daha hamidliye doymadimkiiii diyorum ama zaman su gibi akiyoooo benim keyfimi bekleyen kimmm
Bizimkilerin adeti iyiymis o zaman ne guzel 40i cikinca bebek de kendine gelir annede yoksa hastaneden cikar cikmaz bu ne yaaa cok dusuncecizlik benceeee...nebileyim yeni dogum yapmanin yorgunlugu alismaya calismak ustelik yeni dogum masraflarinin uzerine de hergun misafir olurmuyaaa
neyse sabrin bol olsun cnm..
benim hazirliklar yeni basladi yarin cicileri almaya gidiyorum yatagini da Int.den secdim kocis alicak ben gidemem diye zaten sadece yatak alicaz..digef seyleri de annemler hall edicrk...bem de iyiyim cnm oyle yayiyorum haftada 1defa 1saatlik cikiyorum bu kadar...sandigim kadar da cekilmez sure degilmis Rabbim sabrini veroyo zaman su gibi geciyooo
rahim buyuyor cnm. ayrica bebeginde buyuyup asagiya baski yapiyr. bu agrilarin ondan kaynakli.İnsallahh saoll canim
Kizlar benim kasiklarim cok agriyor sanki regl agrisi gibi
Bide boyle net tekmeleri kacinci haftada hissedicez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eflal yavrum.tam gecmisi okuyamadim. ama su hissizlik durumun inan gebelik hormonundan. duygularin surekli degisir senin. esinde biraz anlayissiz davranirda ona karsi notur olursun. gecici donem kuzum. ama kendini de bebegini de yipratma. Oglunu diyecektimoyy kuzum sen daha taze evlisinbenim artık doldu taşıyor inan tahammülüm yok yok yorgunum anlatamıyorum ki kelimelerle bariz büyük sorunumuz yok biliyormusun hep ufak tefek saçma şeyler yüzünden alevleniyorum çünkü tahammülüm kalmadı ahhh ben hiç küsmezdim ölümlü dünya diye barışırdım şimdi hiç oralı değilim kendi arar sorar ev dışında arar canım gülüm nasılsın yan yana gelince inan bir haller oluyor, ben artık ciddi ciddi düşünüyorum bize biri okudu üfledi bunun başka izahı yok, ben kıyamazdım ona içim giderdi şimdi hiç bir güzel hissim yok bomboş içim aslında içimde ona karşı duygu yok ne öfke ne başka bir şey bu da beni korkutuyor
hayırlıysa çıksın canım,kredi deyince ben pek hoşlanmıyorumda:)
canım anladım sen çok kırılmışsın deryoşum zamana bırak olur mu biraz başka şeylerle ilgilen mesela örgü bilirmisin bebişine bir şeyler örsen o kadar rahatlarsın ki çok güzel oluyor kafan dağılır, bu dönemde eşinle azcık ayrı vakit geçirmeye çalış birbirinizi kırmamak için, birde ne yap biliyormusun bizde önceden işe yarardı, onun sevdiğim sevmediğim yönlerini yazardım ondan da rica ederdim, sonra o kağıtları okuyup yorum yapardık inan konuşurken çıkan tartışmadan sorunlar çözülmüyor ama bu yöntem süper Nevzat Tarhanı bilirsen onun tavsiyesiydi, hatta dilek şikayet kutusu yapmıştım:)) çok güzel oluyordu ama şimdi biraz sakinleş tamam mı yeni bir konuşma durumu körükler, istediğin zaman yaz dök içini özelden de yazabilirsin, kadınlar üzülmesin
Not: ne oluyor biliyormusun dolunaydan böyle geriliyormuşuz:)) malum bizim vücutta fazla su var şimdi gel git yapıyor dolunay bize
:)) hoş geldin aramıza
gerçekten boş ver stres olmasın şu döneminde duanada amin canım
canım öyle ağrılar olur korkma, ben senin haftalarında hissediyordum canım erkekler biraz daha hareketli oluyor birde her bebek farklı, 30 da sonra netleşir artık
En kararsiz kaldigim seydi canim bodylerde 0 3mu olsun 3-6aymi olsun diye...tesekkur ederim cnm ilk sylarda heves edip aldigim 0-3aylik 2tane vardi onlar yeter ben uc alti aylar alayim..cok sagol cnm...battaniye falan annemler alicaklar ben sadece hevese giysiler alicam..bi de bakim urunlerini kendim secicem..yatagi icin de sgl canim benim Insallah gazsiz sakin uyumlu bebis olurrr..eger gobisdeki duzeniyle ayni olucaksa yandim bencnm. sana ufak bir tavsiye. 0-3 aylik body alma. 3-6 aylik al. ben hic kullanmadim. cunku bebek kucuk. bir yerini cikaririm diye cesaret edemedim. bir de cabuk buyuyrlar masallah. onun icin kucuk alma derim. onun yerine de zibin al mutlaka. acayip kullandim ben. hala da kullaniyrm. cok rahat. 8-19 tane al derim. hastaneye de bolcq koy. ben 3 battaniye goturmustum hastaneye ama yetmemisdi aklinda olsun.
yatagi da hayirli olsun kuzunun. icinde huzurla gazsiz uyusun
sen yine de guvenme teste derim.canım ben gecen 2 ay öncede yaptım hiç pozitif olmadı en koyu bu oldu yarında bakacagım.doktor ultrasondan baktı 16mm lik var ama eski yumurta dedi.bişeler var ama dedi.bilmiyom ondan kafam karıstı.bunun pozitif olması bile benim için güzel bişey
badem yagi vs surduysen ondan olmustur cnm.hiç sevmedim bu kıllanmayı
bu kadar da rahat olunmaz amainşş biran önce düzelir cnım ne diyim çok kırılmışsın inş gönlünü almayı bilir..
canım dr. gittim dediki; %76 yüksek avidite - yani raporda da yazıyor 3 ay ve daha uzun süre önce geçirilmiş enfeksiyon , gözünaydın bizde bu sonucu bekliyorduk dedi. çok şükür ama şu 2 ayım banada zehir geçti sürekli stres hep kocamla tartıştım ona çattım oda alttan almaya çalıştı çoğu zaman işte sinirlerin bozuk olunca elinde olmuyor.
En kararsiz kaldigim seydi canim bodylerde 0 3mu olsun 3-6aymi olsun diye...tesekkur ederim cnm ilk sylarda heves edip aldigim 0-3aylik 2tane vardi onlar yeter ben uc alti aylar alayim..cok sagol cnm...battaniye falan annemler alicaklar ben sadece hevese giysiler alicam..bi de bakim urunlerini kendim secicem..yatagi icin de sgl canim benim Insallah gazsiz sakin uyumlu bebis olurrr..eger gobisdeki duzeniyle ayni olucaksa yandim bencunki gece 11den 3e kadar durmuyo ama gunduzler sakinnnn
her gun iliski sagliksizdir. gun asiri olsun. hem spermeler hem de sizler dinlenirsinis
gunaydin kuzum ve amin
anammm ece. az kaldi sana da. siradaki sensin kuzum)
sen yine de guvenme teste derim.
insallah o tek yumurtan da bebk olur.
badem yagi vs surduysen ondan olmustur cnm.
gozuj aydin guzelim.
Oyyyy masallaaahhh miniyeeehemen haberleri yazayım.
enseye burnuna boyuna her şeyine baktı şükür her şey normalmiş.
gelişimi de iyi dedi beklediğimizden iki gün ilerde şu an dedi:)
ikili testimizi de yaptık perşembe alacağız sonucumuzu.
umarım o da iyi çıkar.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
nubunu göremedim bu arada tahmin edemedim, bir siz bakın hele:)
Eki Görüntüle 1156803 Eki Görüntüle 1156805
sağ ol tatlım geldim bile haberler süper Allaha şükür. darısı başına:)merhabalar
deryam canim ikizler burcsun demek ben de ikizlerim 11 i doğum günümdü 23 oldum bugün de evlilik yıldönümümuz ama koca da tık yok amaaan sanki o hamile nazıni cekiyrm
boran canim göğüs ağrısı bende de var normal olsa gerek
eflalim canim ablan gelecekmiş annenin yanina git de kocan bellesin biraz inan cok iyi oluyr
ben de yalniz kalmak istyrm Kayseriye geldim beraberiz
bırakmaz kolay kolay ne iyi olurdu ama
dgrpnr canim hadi gözünaydın yarin kontrolun var valla dediklerini de tecrübeli kızlar daha iyi bilir.
doktorum cinsiyeti kesin görene kadar söylemiyor.kuzum ikili testini yapabilir. 11+0 dan itibaren yapılır.
bi ihtimal cinsiyet de söyler ama sen ona aldanma.
belki kan değerlerine bakıp vitamin takviyesi yapabilir. ben 11. haftadan sonra decavite başlamıştım. kan hapını 7. haftadan beri kullanıyordum. çatlak kremi önerir. sen onun dediğini almak zorunda değilsin.
enfeksiyon için bol bollll su iç canım.derya eflosum bu kocalar hep böyle benimki de sanki hamileydi yeni yeni düzeliyor korkuyorduman as erecek diye nere agrisi onunda agriyordu . neyse hamilelikte ilgili olacaklarına ilgi bekliyorlar aslında bence bu konuyu ankete dönüştürmeyi birileri
boran komşunun biran onca hamile kalori inşallah psikoloji bozulmus demek ki Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
pınar canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz ense kalınlığında burun kemiğine bakacak sen ıstersen kan alıp ikili tarama yapacaklar
başkana rutin kontroller canım
bu aradı kızlar ben sonuçlar.çıktı doktora mesaj attım şeker iyi dedi ama ikrardan enfeksiyon var dedi bi ilaç adı yazmış akşamları onu icecem
sonuclarda yazayim
ogtt 75 gr şeker yüklemesi
açlık :91 1. saat: 158 2. saat: 143
sizce nasıl
bu gebelik reflüsü olmuş canım. normalde yaşadığın geçerdi ama midene baskı yaptığı için tahin yaramayabilirkızlar geçmişi okuyamıyorum hiç gücüm yok. ama sanırım kocalara kızdınız. ah bu kocalar ah...
ben gece hiç uyuyamadım. sürekli bi yerlerim ağrıdı. reflüm çok arttı tahinle bu zamana kadar idare ettim çok şükür ki bilen bilir ben zaten reflü hastasıyım normalde de..şimdi tahin de çaresiz kalıyor zira kızımın kafası tam midemin üzerinde. neyse bugünümüze şükür. beterinden saklasın.
çok yoruluyorum kızlar. şu an yazmaya halim yok. ilk üç aya geri döndüm halsizlik bakımından resmen.
aminnn...Herkese gunaydin hepimize mutlu haftasonu Insallaahhh...
Rabbim hepimize saglikli mutlu bir bebis nasip etsin Insallaajh...
bekleyenlerin sabrini artirsin en hayirli zamanda nasip etsin..
gobis buyutenlere saglikli sorunsuz hamilelik ve dogum nasip etsin Insallahhh..
bebisleri kucaginda buyutenlere de bol sütlü bol uykulu qazsiz gunlerini bol etsin Insallahh..
şükür canım senden iyi haberler aldıkça mutlu oluyorum.sekerler.umarim herkes iydir. ben pek gelemiyrm.gelsem de yazamiyrm. hepinizi ozledim.
bir de tel bozuldu. tam size yaziyrm birden kapaniyrsinir oldum. tekrar da acilmasi baya zaman aliyr. ruzgardan dolayi cok dusurdum elimden boyle oldu.
biz iyiyoz sukur. ruzgarin huysuzlugu ve gazi devam ediyr. tepemden de inmiyr. uyuyunca yerine koyuyrm maksimum 5 dk duruyr. o zaman da wc ye gidiyrm. o kadar ;(( neyse buna da sukur. 37 gunluk olduk bile.
bir de misafirler bitmiyr.hem de aksam geleceklermis.laftan sozden anlamiyrlar.bunu yaoanda halam ve cocuklariaksam 8:30 da gelecekelrmis.artik kacta giderler Allah bilir. sabah 4 ten beri ayaktayim zaten.annem benim 9 da yattigimi soylemis, halam tafra yapmis. gelmeyeljm dememis de eee biz tek mi oturacagiz demis
hemen atıyorum canım. nesdeme yazdıklarımı da atayım her şeyi yazdım ama dağınık oldu biraz:)balsin sen bal
ayyy cok guldum boran.
cnm. lutfen bana da ozelden mesaj at sonucunu.
ikili test ve ense kalinligi olcumu yapar. elevite baslatip folik asidi biraktirir. demire de baslayabilir. bir de cinsiyet soyleyebilir ayyyy ben heyecan oldum. yine mi dogursam ne yapsam)
hayırlı olsun canım.kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah.
ben taşındım yerleşmeye çalışıyorum.eve net bağlanınca bol bol görüşücez inşallah.
bu aralar yoğunluk var baya.halılar uymadı yeni evime perdeler uymadı.herşeyi değiştiriyoruz.
bir sürü masrafa girdik anlıyacağınız :)
bebek çalışmalarına şimdilik ara verdik.bi yerleşiyim düzene giriyim iyi bi yerde düzenli bi tedaviye başlıcam.
şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizii
bacaklarını yukarı kadırmış ya ben de emin değilim bacak olabilir o.Oyyyy masallaaahhh miniyeee
Eger ilk resimde gorduyum nubsa oglus cnm buuuama 2.resimde o vikinti yok acaba kordon ya bacsk falanmi birinci resimdeki:44: ama 2.resmi gormesem 100de 100oglus derdimmm
Saol canim onca isinin arasinda unutmadin beni bu agrilar arada korkutuyo beni idrarim cok sari devamli su icmem gerekiyor ruzgarida senide opuyorum canimrahim buyuyor cnm. ayrica bebeginde buyuyup asagiya baski yapiyr. bu agrilarin ondan kaynakli.
tam net duzenli hareketleri 25-26.haftadan sonra hissedersin cnm. 30 be sonrasinda da istesende o hareketleri durdurmazsin)
eflal yavrum.tam gecmisi okuyamadim. ama su hissizlik durumun inan gebelik hormonundan. duygularin surekli degisir senin. esinde biraz anlayissiz davranirda ona karsi notur olursun. gecici donem kuzum. ama kendini de bebegini de yipratma. Oglunu diyecektim)
canim benim kizima cok benziyo fotosu inan ki ha ha cok sevindim saglikli olmasina kucaginada almak nasip olsun insallahh bence icima dogan bu bir kizzzzzzhemen haberleri yazayım.
umarım o da iyi çıkar.
hemen haberleri yazayım.
umarım o da iyi çıkar.
:))))) amin canım hepimize nasip olsun.Saol canim onca isinin arasinda unutmadin beni bu agrilar arada korkutuyo beni idrarim cok sari devamli su icmem gerekiyor ruzgarida senide opuyorum canim
canim benim kizima cok benziyo fotosu inan ki ha ha cok sevindim saglikli olmasina kucaginada almak nasip olsun insallahh bence icima dogan bu bir kizzzzzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
demir değil de folik asite devam et dedi bu verdiği haplarla birlikte, onu dedim fazla gelir mi diye.cnm. haberlerin super masallah. nuba gore bana kiz gibi geldi. ama cok iyi degilim nub da diyeyim
demir fazla gelmez. ben de oyle ictim. ona ragmen az bisi yukseldi demirim. bebek cok emiyr icefen.
öyle canım eğlence olsun işte bize:) kesin bilgi değil nub.şekercim nuba göre bana da kız gibi geldi ama nub mub da bana hikaye geliyor. sağlıklı olsun.
maşallah kuzuna.
canım magnezyumu krampların başlamadan içme bence.
diğer tüm vitaminler fazla gelmez. kullan dr un ne diyosa. ama magnezyum için benim dr um kramp var diyince başlamıştı.
aktardan yaptıkların seni çok kıllandırıcak ve de aşırı yağlı olucak emmesi çok zor oluyor ve de kıyafetler leke oluyor.
maşallah kuzuna canım bin kere
SAĞOL nesdoşum tamam öyle yapayımcanım sonucun güzel olmasına sevindim. enfeksiyonu ihmal etme. genital bölgeni de sirke ile sil haftada bir.
ay sorma missycim.
nasıl da yanlış bakmışlar adamın spermlerine. beklete beklete öldürmüşlerdi askerlerin çoğunu.
4 gün sonra da gebeliğimi öğrenmiştim. aklımı kaybettim sanmıştım. çünkü inandırmıştık kendimizi eşimde sorun olduğuna.
nehir dora gerçekten mucize bir bebek. 12 ayın sonunda tam da ümidimiz bitmişken geldi. şükürler olsun allaha.
olmayan herkese tez zamanda nasip etsin. bana diyon da sen de benden 4-5 hafta geridesin. istemiyom istemiyom dedin patlattın bebeği
cutem sağol bi tanemsuyu daha fazla içeyim aslında az içiyodum aklım başıma geldisonuclarin guzel cnm.
idarar yolu icinde ictigin su miktarini artir lutfen.
canım Allah kolaylık versin en kısa zamanda bekliyoruz senikızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah.
ben taşındım yerleşmeye çalışıyorum.eve net bağlanınca bol bol görüşücez inşallah.
bu aralar yoğunluk var baya.halılar uymadı yeni evime perdeler uymadı.herşeyi değiştiriyoruz.
bir sürü masrafa girdik anlıyacağınız :)
bebek çalışmalarına şimdilik ara verdik.bi yerleşiyim düzene giriyim iyi bi yerde düzenli bi tedaviye başlıcam.
şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizii
oyyyyyy maşallah canım Allah tamamına erdirsin darısı kızalrın başınahemen haberleri yazayım.
umarım o da iyi çıkar.
valla şaka gibi canım ama benim arkadaşın ablasıda aynı durumda hatta çocuğun herşeyi pembeydi odanın boyası bile pembeydi açmadıkları değişildi diğerlerini pembe pembe giyidi oğlanKızlar bi tanidigimiz burada devlet hastanesinin bashekimine muayene oluyordu adam kadin-dogum uzmani kadina 9 ay boyunca kizin olacak kizin olacak dedi bi doğdu erkek
Saka gibi yaaa tek bi doktora inanamiycaz bu gidişle koca bebegin pipisini göremeyen doktor var yasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?