Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bu arada sağolsun öncelikle CUTEM in yazdıkları rehber oldu
bebeğimin çogu şeyini hallettik annem kendisi bi nevresim takımı dikti ama tam kız işi yani acayip süslü bu ince bişey olacak bide yorgancıya verdik yün yapılacak döşek yorgan falan yapılacak ama o mavi Allah tan
kıyafetlerimiz bitti aldık herşeyden 0-3 ay hastane çıkışlarında ve 5 li takımda var gerisi 3-6 ay bi kaç parçada daha büyük boyları. zaten özellikle çıtçıtlı badileri ve ayaklı takımları boy boy aldık (baya masraflı ama bu çocuklar)
bugünde biberon emzik vs yeni doğan bakım ürünleri (şmpuan krem yağ vs vs) bez ıslak mendil aldık
yatağımız ve bana alınacak şeyler kaldı Rabbim hayırlısı ile kullanmamızı nasip etsin inşallah
kızlar sizce erkenden mi yaptım erken diyenler oldu ama
temmuzda bişey yapamaycağız ramazanlık falan ğustostada yatağını halletsek son aydada ancak ütüle yerleştir kısmına geçeriz
malum baya masraflıymış bebek alışverişinde ne var diyene şaşarım yani kuzular şimdiden masraflılar

Son düzenleme:
fazla gelmez cnm. bende o sekilde hem folik asid hem elevit kullandim 3 ay. endokinci bile folik asidinin fazla olmasi iyi demisti. her ay kan testinde folik asidim fazla cikiyrdu da.

Masallah suphanallah kuzuna :)) topige kiz lazim canim ama benim icimden erkek gecti.saglikli olsunda minicik :)) rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikla ve huzurla.herseyin yolunda olmasina sevindim canim.darisi isteyen herkese olsun insallah.

Valla bende dusunuyom biseler almayida biraz daha bekliyim diyorum sicaklarda carsiya inmek hic isime gelmiyor bebek cantasi bakiyorum bu aralar bi tek waikikiden zibin takimi aldim o kadar şampuan krem almicam ersaginkileri alicam o ay bakalim bez stoğu yapmaya başlayabilirsiniz bide cnm ufak ufak ama çok fazla 03 alma bebisler çok cabuk buyuyo

iyi akşamlar kızlar;
perşembe günü sonuçlarım çıktı dr sonradan kazanılmış bir pıhtılaşma problemimin olduğunu ve hamiş olunca iğne olmam gerektiğini söyledi.Şimdilik folbiol ve b vıt nıne devam edeceğim..Benden gelişmeler böyle...

geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür ...

Bugun topik sessiz kalmis..kizlar ilk defa goguslerimde degisik bi acima agri var ozellikle uclarinda.belirtiye takilmayim diyorum ama cok aciyoo :)) insallah bebistendir.ve adet sancisi gibi bi agrim var ama gelip geciyo hemen.adet oldugumdan farkli bisey bu.heyecan yapiyorum aslinda ama beklicem bu sefer uzulmek istemiyorum.gunum gecmeden test yapmicam.benden haberler simdilik bu.umarim bebis haberimde gelir bu hafta.kendinze iyi bakin.allaha emanet olun.

14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
20.gün:36.7 +
21.gün:36.4
22.gün: ----
23.gün: -----
24.gün: 36.7
25.gün:36.8
26.gün:36.7
27.gün:36.9(şüpheli. ölçüm saatine kadar delik deşik uyudum
28.gün:36.7
29.gün:36.7+
30.gün:36.7

slm kızlar bundan 3 yılevvelde burada sureklı yazıyordum ılk dusugumu 2. gebelıgımı butun uzuntu ve sevınclerımı burada paylastım 2 3 ay oncesıne kadarda yazdım pko ya yakalandım ve 6 ay klomen kullandım olmadı hep 4 5 cm cıvarı kıst yaptı nısanda tedavıyı bıraktım kendılıgınden adet olmuyorken 15 gun sogan suyu ıctım 2 ayda dgm kontrol hapının erıtemedıgı 4 cm lık + pkodan kaynaklı kıstlerım yok olmustu kontrolde drum cok sasırmıstı kendılıgınden tam gununde adet oldum sogan sayesınde ve bu ay yapmadımtekrar kuru ve adetım bugun ıtıbarı ıle 3 gun gectı dedımkı duzensızlık yenıden basladı evde aldıgım ovulasyon testım vardı ondan kalan yanında verılen gebelık testımde vardı bır cesaret yaptım hemde babalar gununde o cok guzel 2 cızgı aglamaktan mahvolduk esımle kan testıde yaptırdım oda pozıtıf cıktı ınanılmaz bısey sogan ve oncelıkle rabbımın mucızesı tavsıyem pkosu olanlar dra gıtmeden klomen tarzı ılacları kullanmadan soganı ıcsınler ve bu ay hıc takmadım kafaya tatıle cıktık 7 gunlugune ve ovulasyonda 12. gun 2 cızgıyı yakaladım rabbım mucızemızı gonderdı boyle guzel gunde darısı ısteyen herkese olsun belırtılerımde vardı belırgın belırtıler oglumda b oyle seyler hıssetmemıstım onlarda soyle :

adete 1 hafta kala ıdrar sonrası mercımek tanesı kadar 1 2 damla leke
adete 5 gun kala tansıyon dusuklugu ve elde ayakta tıtreme
adete 3 gun kala gogus uclarında acı ve dolgunluk karnın alt kısmında ele gelır bır dolgunluk ve sarı renkte uzayan akıntı ve yogun bel agrısı bırde dun ruyamda gercek hayatta hamıle bır arkadsımıın karnına dokunuyorum bebegın nerde hareket etmıyor dıyordum ve bugunde guzel haberı aldım
ve arkadaslar bunu o zamanda yazmıstım adet bıtınce 3 cuma meryem suresı tamamı sura 49 50 . ayetı enbıya 89 90. ayetı furkan 74. ayetı alı ımran 38 41. ayete kadar okudum 40 zeytın yapragına herbırıne 1 yasın okudum ve guzel haberımı aldım allahın ıznıyle tek sey stres yapmamak ve dusunmemek ımkansız denmıstı bana nerdeyse ama kendılıgınden geldı bebegım cok sukur rabbıme :))))

Maşallah cnm Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin inş

Slm canlar dün giremedim geçmişe bakamadim.çok oksuruyorum kızlar artık bitkin düşt:üm.yarın kontrol vAr inşallah bebeyim iyidir.öksürük zarar vermemistir çok korkuyorum.hani bianda onlarca mekik cekince karninizin etleri kasları ağrıya öyle ağrıyor karnım.mahvetti beni.buarada sırt üstü dümdüz yaptığımda karnım dümdüz bugün farkettim artık alt karinda kabarti olusmus.ayaktayken içime çekince içe giderdi artık gitmiyor.anlaşılan rahim büyümüş bebegim rahat etmek için cevresindeki inşaatı genişletmiş:26:

Son düzenleme:
canım sağol tavsiye için zaten bi almaya basladin.mı durduramiyorsun kendini :)

canım inşallah güzel haberlerini yazarsınız Rabbim nasip etmiş.olsun inşallah ateş olcmuyormuydun sen
masallah Allah tamamina erdirsin dario tüm bekleyenlere

canım çok geçmiş olsun güzel haberler alırsın inşallah öksürüerken belini bi yere yasla pekmez tereyağı mı yapsan gece

Arkadaşlar ben yeni üye oldum lütfen yardımcı olur musunuz adetimin 21 günü atesimi olcuyorum dijital dereceyle hani ölçün ce ötenlerden fakat koltuk altindan olcunce farkli dil altindan olcunce farklı çıkıyor hangisi doğru olan lütfen cevap verin dil altından ölçtum 37.2

amin canım.
Allah güle güle kullanmak nasip etsin canım.
ben de gelecek ay başlarım yavaştan.
çokk masraflı hakikaten. şimdiye kadar hiçbir şey almadım ben de
fazla gelmez cnm. bende o sekilde hem folik asid hem elevit kullandim 3 ay. endokinci bile folik asidinin fazla olmasi iyi demisti. her ay kan testinde folik asidim fazla cikiyrdu da.
hmm peki canım benim sağ ol.
Masallah suphanallah kuzuna :)) topige kiz lazim canim ama benim icimden erkek gecti.saglikli olsunda minicik :)) rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikla ve huzurla.herseyin yolunda olmasina sevindim canim.darisi isteyen herkese olsun insallah.
evet kız lazım lazım, güya bu sene kız senesiymiş ama topiğimiz erkek topiği.
bana da erkek gibi geliyor.
teşhisin konulmuş canım, iyi olmuş.
korkulacak bir şey de yok, çaresi var şükür.
hamileliğini öğreniz öğrenmez doktoruna söylersin iğneye başlatır, sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına
inşallah bebektendir canım.
ne zaman adet günün?
kızlar fertility friendde tablo yaptım nasıl sizce, bu arada bat 17 si

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
ilk tablon olduğu için yorum yapmak zor, bekleyelim görelim
tam yumurtlama günlerinde ölçüm yapmamışsın.
21. gün ya da 22. gün yumurtlamış olabilirsin.
yorum için henüz erken.
gözünüz aydın:) allah tamamına erdirsin.

Kızlar NUB nedemek ilk defa duydum da:44:
öksürük zarar vermez bebişe korkma.
umarım güzel haberlerle gelirsin:)
dil altından ölçeceksiniz.
6-8 arası bir saat belirleyin kendinize ve hep aynı saatte ölçümüzü yapıp not alın.
buraya yazarsanız yardımcı oluruz size.

Çok teşekkür ederim adetime 15 gun var vücut ısım 37.2 sizde durumum nasil klomen ve igne oldum bu ikinci ayim insallah allah isteyen herkese verir

merhaba kızlar
dün gebelik testi yaptım pozitiif.
bu sabah kanamam oldu bir pedi dolduracak kadar baya oldu.
devlet hastanesine gittim.once alttan baktı bebek goremedi.
sonra tahlil istedi 4030. cıktı gebelik var ama kese yok dedi dr.
dış gebelik olsa agrıdan duramam deil mi agrım yok iyiyim.
sanırım kanamayda bebiş düştü.siz ne diyousunuz yardım ediin bana nolur zaten.
bebişim mucizeydi tek tupluyum benn

Cnm geçmiş olsun hamilelikte kanama iyi değil ama her kanamadan düşük değilmiş benim arkadasim baya baya kanamasi vardi riskli hamilelikti ama düşük olmadi yatti hastanede inş seninde öyledir moralini yuksek tut sanirim b-hcg testiyle ggidişata bakilir değerin artarsa zaten düşük değildir Allah hauirlidini versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…