Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tam yumurtlama günlerinde ölçüm yapmamışsın.
21. gün ya da 22. gün yumurtlamış olabilirsin.
yorum için henüz erken.
o günler ne çalışma ne de ölçüm yapabildim; misafir temizlik vs. den eğer o günler yumurtladıysam da çalışma olmadı hayırlısı.

Sağol canım.çoğunluk yattığım için o şekilde öksürük oluyor.ama namazda yada wc de yakalayınca çok zorluyor.tereyağ pekmez nasilki

inşallah canım.zaten yarın sabah tekrar kan testi yaptırayım diyorum.

Geçmiş olsun canım.dış gebelik olup olmadigini b..cg.ni bikacgun üstüste yaptırmadan dış gebelik oldunuz anlayammazsin bende düşük yaptım beldede dış gebelikten şüphelenilen ama beta hızla düşüşe geçince risk kalkmıştı.ama benim kese görüldüğü halde huylanmislardi.düşük olucagi gun çok şiddetli sancı yasamistim

Kizlar dun aksam hastalandim tam gunu gunune gelmeside tesellim oldu.gogus agrilarimdan dolayi cok umutlanmistim ama kismet degilmis buay.ve okadar sancisiz agrisiz geldiki hic hissetmedim.cok tuhafima gitti.her ay biyere vuruyo bende belirti saniyorum.kafamdan attim artik gun falan saymicam.akisina birakicam.ugrasmicam.heray umit etmek yipratiyo.esimde uzuluyo.biraz daha boyle devam edelim sonra tedaviyi dusunmeye baslicaz artik.bi ark cok sorunlu olmustu hamileligi.keciboynuzu pekmezi fistik badem findik hem esin hem kendin ye dedi.cok faydasini gorduk dedi..bende denicem.kuruyemisi tuketiyoz zaten keciboynuzunuda arada iciyodu simdi sıklastiricam.insallah faydasini goruruz.bi iki ay daha kendi imkanlarimla devam edicem sonra tedaviye gidicez mecbur.benden haberler boyle.guzel bir hafta diliyorum hepinize.hamis haberlerimiz bol olsun.hastane isi olanlar hayirli haberlerle gelsinler.hamis olan kardeslerimizede allah kolaylik versin.gorusmek uzere.

:)) ahhh sürtebilsem :)
kabızlığa kur erik ye canım
canım inşallah gidicem benimkide bırakmaz ablangil gelsin bizde kalsın diyor bende çok istiyorsan gel sende kal dedim kalmayacağını biliyorum:) her gün gelir giderim diyor
:)) hepsi aynı sanırım:) canım şekerin yüksek geldi bana ama tam emin değilim
canım geçmiş olsun inşallah çok sıkıntı vermez
:) canım bebiş oluncada ayrı dertler başlıyor dertsii hayat yok ki:)
amin canım
ayy canım ne çok misafir geldi, mevlüt yapsaydın keşke bir günde savardın başından böyle hem masraflı hem yorucu oldu sana kıyamam, lohusaya böyle misafir gelinmez bizde hemen hasta ziyareti gibi beş dk uğranır sadece
haklısın canım çevreye alınganlığım hormonlardan ama eşime olan değil tamamen onun odunluğundan dün anneme şikayet ettim ilk kez:) annem asla karışmaz ama oğlum artık iki canlı kırma sakın dedi ohhhh
kolay gelsin canım özledim bir an önce gelmeni bekliyorum
oyyyy maşallah kuzuna tam seçemedim nubunu:)
:)) benimde bir arkadaşa olmuştu kadın anestezi etkisiyle yoook istemem benim kızım olacaktı götürün bun demiş
erken değil canım bende senin haftanda tamamlamıştım:) güle güle giymek nasip olsun
canım inşallah bundan sonra iğnen şifa olacak sağlıklı bir yavrun daha olacak

kızlar fertility friendde tablo yaptım nasıl sizce, bu arada bat 17 si

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
tablo olmuş sonu bebek olsun inşaallah
19. gün çatlamış olabilirsin yorum için daha erken canım
maşallah hayırlı olsun bebeğin
dil altından olacak, ilk sayfada ayrıntılı yazıyor
vajinal bakılınca kese görünür bir daha gidebilirsin doktora

canım hayırlısı demekten başka elden bir şey gelmiyor seninde yavrun gelecek elbette

Bise danusmak istiyorum yaa biz normalde salam sosis almayiz zaten nöroloji doktorumda yadaklamisti ama su ara cnm salam istiyor bide kola saka gibi yani eve hic almadigimiz şeyler bunlar nerden esti bilmiyorum bi kereliğine yesem yinede risk varmi ?

Bisey daha bu toksoplazmanin kizamikcikla alakadi varmi? Ben küçükken olmustumda eğer alakasi varsa bagisikligim varmi demek oluyor??

Canım şimdi bana kızanlar olur:) (cutem hep uyarıyorsun ya bu konuda o yüzden) ben oğlum da da şimdikinde de sucuğu iyice pişirip arada yiyorum, salamıda iyice pişirip yiyebilirsin bence ama sen bilirsin tatlım, ocak annelerinde gıda mühendisi bir arkadaş var o epey rahatlattı beni bu konuda karar sana kalmış:) kolayı normalde de içmem ben ama gazoz severim onu da ayda bir belki içerdim şimdi iki kere içtim ne yalan söylüyüm, kimse bana kızmasın oğlumda her yiyeceğe hasret kaldım şimdi canım istediği an yiyorum ben abartmadan

kızamıkçıkla toxo tamamen ayrı canım, toxo çiğ etten özellikle iyi yıkanmamış sebze meyveden bulaşıyor, yani birine bağışıklığın var diye diğerine olacak diye bir şey yok

Hepinize günaydın hemen kahvaltıya kaçıyorum:)) herkese iyi hamdolsun bende iyiyim, dişlerimin sızısı ve bulantılarım dışında derdim yok

Rüyamda bebeğimin cinsiyetini gördüm pıtığını gördüm ayy bildiğin naklen çiş yapıyordu birde kızım

canım sosisi iyice kızart yada pişir birşey olmaz..
canının isterse yemezsen o daha kötü..
kola ise biraz beklet asiti kaçsın bir çay bardağı kadar iç..
geçen günde benimd eçok ama çok canım istedi öyle yaptım tatlım

canım sende toksoplazma mı var?
ne oldugunu neden oldugunu bilmiyorum am kayınvalidem eşimden önce 5 düşük yapmış toksoplazmadan ve dr artık bu da durmaz dediğinde doğal kefir almışlar ziraat fakültesinden ve 40 gun kefir içmiş bebeği de maşallah sağlıkla 5 kg doğmuş. tavsiye ederim ama dr una bi danış istersen.

tabi tatlısın
tamam tatlım güle güle git güzeeel bir haftasonu geçir inşallah terasında benim yerimede keyif yap hayalim ya bahçli ev ya teraslı:)

:)) oh sefamız olsun
yaptım canım yaptım, cumartesi pazar terasta da bahçede de oturdum senin yerine
güzel geçti haftasonu ama yoruldum, belim ve dizim tutuldu. Bir de artık ayağıma giyecek ayakkabı bulamıyorum şişlikten

walla sürteceğim burnunu ama nasıl ben de bilmiyorum canım ya

Evet dolunayın işi gücü yok benle uğraştı bu hafta hep

Aaa geçmiş doğum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cancağızım, nice mutlu yaşlara bebişinle ve eşinle beraber

yusramm, benimki benim hamile oluşumu kıskanıyor ben çözdüm olayı dün dedi ki ohh hamilelik böyle bişeyse ben de kalayım wallahi pis kıskanç
Bu arada şeker sonucun iyi bence canım, enfeksiyon içn de bol su iç

Geçmiş olsun canım ya, çok zor reflü çokk

İnsanın en yakınları da bunu yaparsa, kimler neler yapmaz cutem
Bu arada biz de seni çok özledik cutem ya

canımmmmm
Foto eklesene arada

Güle güle otur canım evinde, hayırlı olsun

maşallah kızzz bunaaa gözün aydın tatlım
Nubunu göremedim ben, yani bi çıkıntı var ama göbek kordonuna benzettim ben:26:

Ohh güle güle kullansın kuzucuk hepsini canım, bence erken değil, anca olur iyi yapmışsın almakla. Ben de erkenden bişey almam diyordum ama ramazandan sonra almaya başlasammı diye düşünmeye başladım, gözüm korktu

selam canım, anlaşılan protein c protein s homosistein fln normalden farklı çıktı sende. Neyseki sorunu net olarak biliyorsun artık

İnşallah bebişin seninledir canım

kızlar fertility friendde tablo yaptım nasıl sizce, bu arada bat 17 si

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Bence test yapsan bugün eğer bişey varsa çıkar cnm, ateşin güzel görünüyor. Ama yok bugün yapmıyım dersen, ateşin yarın öbürgün de bu civarlarda devam ederse mutlaka yap

hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

canım öksürmekten bişey olmamıştır korkma, yarın kontrolun çok güzel geçsin inşallah Bebeğin büyümüş de yerini bile genişletmiş bak

Dil altından, her sabah 6-8 saatleri arasında belirlediğiniz bir saatte (en fazla 10 dk farkla), yataltan hiç kalkmadan ölçmeniz lazım.

dış gebelik olup olmadığını anlayabilmek için beta hcg artış miktarını takip etmeli dr, ve progesteron ve estradiol hormonlarınıza da bakması lazım. Tek başına beta hcg ile anlamak zor. Çok geçmiş olsun, umarım herşey normale döner.

toxo ayrı kızamıkçık ayrı balım, salamı pişirip de 1 kerelik yiyebilirsin çok istediysen. Benim doktorum çok pişirisen nadir de olsa yiyebilirsin dedi.

günaydın kuzum afiyet olsun

He yok eflalcim kizamikcik rubellayla alakaliymis iki test hep birlikte söyleniyor ya ondan karistirmisim
Bende Fanta hastasiyimda kola ne alaka içimyaniyo ssürekli soğuk biseler içmekistiyorum ondan ssebep de kutur kutur oksuruyorum şuan
Saol cnm TSK ederim ahh sosise bayilirim zaten ama bu aurali migren ciktigindan beri yasaklandı yiyemiyorum çok nadir dediğin gibi yapiyorum 6-7 ayda bi kere

Yok cnm tokso yok bende yani galiba çünkü doktorun o testi istemedi gerek yok demişti
Bu kefiride duyuyorum ama nedir hic bilmiyorum

toxo ayrı kızamıkçık ayrı balım, salamı pişirip de 1 kerelik yiyebilirsin çok istediysen. Benim doktorum çok pişirisen nadir de olsa yiyebilirsin dedi.
:

Öyleymiş cnm rubella dedikleriyle alakaliymis salami pisiririmde çiğ yemek daha bi cezbediyor beni
Cem yilmazin dediği gibi oldum " yercekimsiz ortamda kivi tadi veren çilek"

Öyleymiş cnm rubella dedikleriyle alakaliymis salami pisiririmde çiğ yemek daha bi cezbediyor beni

Yasaklar cezbediyor insanı haklısın ama çiğ yeme çok riskli canım, bağışıklığımız olaydı da yiyebilseydik keşke ama maalesef bir de zaten şarküteri ürünleri genel olarak sağlıklı değiller, sadece hamilelikte değil. Ben salam sosis hiç yemedim ama bir kaç kez çok iyi pişmiş sucuk yedim az da olsa. Ama o da tee 4.aya girince, o zaman kadar onu da hiç yemedim. Doktorum toxo konusunda çok hassas, kaç kere tembihledi mesela, ama o bile biraz esneklik bıraktı işte.
Rubella kızamıkçık, hastalıklı kişilerden, özellikle küçük çocuklardan bulaşır canım, dikkatli ol
Yerçekimsiz ortamda kivi tadı veren çilek olsa da yesek yani he
Çayı sevmem pek, doktor geçenlerde çayı kahveyi yasakladı çarpıntımdan dolayı, şimdi cazip gelmeye başladı bana da

kızlar tabloma bi bakabilir misiniz ? yorumlarınız benim için önemli.

http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
canım şimdilik iyi gidiyor
ohhh sefan olsun ,bende yaptım canım bizimde aile apartmanı ya benim ısrarlarım sonucu artık bahçemizde oturuyoruz:) kp in başının etini yedim boya aldırdım apartmanı hale yola koydurucam oturacağım yer düzenli temiz olmalı çatlarım yoksa dünde annemlerin bahçede keyif yaptık
Çok teşekkür ederim artık kendime saat belirleyip ölçeyim bu mübarek günlerde allah inşallah isteyen herkese bebis verir
amin inşaallah
tamam canım anladım:) canım soğuk şeyler istiyorsa elmalı maden suyunu öneririm gazoz gibi tadı var limonata yap mesela

Aynen kuzum oyle valla ama onun derdi bile guzeldir Allah bizlerede nasıp etsin bian once inşallahhh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…