o günler ne çalışma ne de ölçüm yapabildim; misafir temizlik vs. dentam yumurtlama günlerinde ölçüm yapmamışsın.
21. gün ya da 22. gün yumurtlamış olabilirsin.
yorum için henüz erken.
canım sağol tavsiye için zaten bi almaya basladin.mı durduramiyorsun kendini :)
canım inşallah güzel haberlerini yazarsınız Rabbim nasip etmiş.olsun inşallah ateş olcmuyormuydun sen
masallah Allah tamamina erdirsin dario tüm bekleyenlere
canım çok geçmiş olsun güzel haberler alırsın inşallah öksürüerken belini bi yere yasla pekmez tereyağı mı yapsan gece
Cnm geçmiş olsun hamilelikte kanama iyi değil ama her kanamadan düşük değilmiş benim arkadasim baya baya kanamasi vardi riskli hamilelikti ama düşük olmadi yatti hastanede inş seninde öyledir moralini yuksek tut sanirim b-hcg testiyle ggidişata bakilir değerin artarsa zaten düşük değildir Allah hauirlidini versin cnm
Geçmiş olsun canım.dış gebelik olup olmadigini b..cg.ni bikacgun üstüste yaptırmadan dış gebelik oldunuz anlayammazsin bende düşük yaptım beldede dış gebelikten şüphelenilen ama beta hızla düşüşe geçince risk kalkmıştı.ama benim kese görüldüğü halde huylanmislardi.düşük olucagi gun çok şiddetli sancı yasamistimmerhaba kızlar
dün gebelik testi yaptım pozitiif.
bu sabah kanamam oldu bir pedi dolduracak kadar baya oldu.
devlet hastanesine gittim.once alttan baktı bebek goremedi.
sonra tahlil istedi 4030. cıktı gebelik var ama kese yok dedi dr.
dış gebelik olsa agrıdan duramam deil mi agrım yok iyiyim.
sanırım kanamayda bebiş düştü.siz ne diyousunuz yardım ediin bana nolur zaten.
bebişim mucizeydi tek tupluyum benn
:)) ahhh sürtebilsem :)deryaw eflalim siz de kocalardan yakınmışsınız.
kızlar çok takılmadan burunlarını sürtün :)
kendinize zarar vermeyin, üzülmeyin üzün
ben kocaya hiç çektiremiyorum; ertesi sabah neden tartıştığımızı unutuyorum
ben yapamıyorum siz yapın kızlar, benim öcümü de alın
bana gelinceeeeeee bugün karneleri dağıttık:)
iki hafta da seminerlerimiz var ve sonra yaz tatili başlasınnnnnn
yarın kontrolüm var geldi çattı beklediğim o büyük gün:) çok heyecanlıyım.
şimdi kızlar ben yarın 11+6 olacağım.
ikili testimi yapar doktor değil mi?
başka neler var bilgilendirirseniz sevinirim, hazır gideyim de telaş yapmayayım.
kabızlığa kur erik ye canımgoguslerim hala çok agriyor.affedersiniz kabiz olmuşum hicbisey etki etmiyor.en beteri öksürük hala geçmedi artık karnimin etleri.girtlagim.gogsum kafa boyun kemiklerim :mahvolduk durumda.anlamanız okuduğum çok şiddetli ve hiçbirşey fayda etmedi.:2::2::2:
canım inşallah gidicem benimkide bırakmaz ablangil gelsin bizde kalsın diyor bende çok istiyorsan gel sende kal dedim kalmayacağını biliyorum:) her gün gelir giderim diyormerhabalar
deryam canim ikizler burcsun demek ben de ikizlerim 11 i doğum günümdü 23 oldum bugün de evlilik yıldönümümuz ama koca da tık yok amaaan sanki o hamile nazıni cekiyrm
boran canim göğüs ağrısı bende de var normal olsa gerek
eflalim canim ablan gelecekmiş annenin yanina git de kocan bellesin biraz inan cok iyi oluyr
ben de yalniz kalmak istyrm Kayseriye geldim beraberiz
bırakmaz kolay kolay ne iyi olurdu ama
dgrpnr canim hadi gözünaydın yarin kontrolun var valla dediklerini de tecrübeli kızlar daha iyi bilir.
:)) hepsi aynı sanırım:) canım şekerin yüksek geldi bana ama tam emin değilimderya eflosum bu kocalar hep böyle benimki de sanki hamileydi yeni yeni düzeliyor korkuyorduman as erecek diye nere agrisi onunda agriyordu . neyse hamilelikte ilgili olacaklarına ilgi bekliyorlar aslında bence bu konuyu ankete dönüştürmeyi birileri
boran komşunun biran onca hamile kalori inşallah psikoloji bozulmus demek ki Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
pınar canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz ense kalınlığında burun kemiğine bakacak sen ıstersen kan alıp ikili tarama yapacaklar
başkana rutin kontroller canım
bu aradı kızlar ben sonuçlar.çıktı doktora mesaj attım şeker iyi dedi ama ikrardan enfeksiyon var dedi bi ilaç adı yazmış akşamları onu icecem
sonuclarda yazayim
ogtt 75 gr şeker yüklemesi
açlık :91 1. saat: 158 2. saat: 143
sizce nasıl
canım geçmiş olsun inşallah çok sıkıntı vermezkızlar geçmişi okuyamıyorum hiç gücüm yok. ama sanırım kocalara kızdınız. ah bu kocalar ah...
ben gece hiç uyuyamadım. sürekli bi yerlerim ağrıdı. reflüm çok arttı tahinle bu zamana kadar idare ettim çok şükür ki bilen bilir ben zaten reflü hastasıyım normalde de..şimdi tahin de çaresiz kalıyor zira kızımın kafası tam midemin üzerinde. neyse bugünümüze şükür. beterinden saklasın.
çok yoruluyorum kızlar. şu an yazmaya halim yok. ilk üç aya geri döndüm halsizlik bakımından resmen.
:) canım bebiş oluncada ayrı dertler başlıyor dertsii hayat yok ki:)Kızlaaar taze anneler ve adaylarr gunaydııın güpgüzel mutlu bi gün olsun inşallah hepimiz için. Ah bu kocalar ahhh benmkide ole ben hamile değilim ama çok zorlamısım üç gün üst üste ıse yorgun gıtmıs kandıl gecesi bnm için gayet mutsuz gectı ama sizin bebişleriniz karnınızdaa nolursunuz siz üzülmeyin gerilmeyin ki bebişleriniz hissetmesinn her sey yasanıyo bitiyo ama biz bi tek uzuldugumzle kalıyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canımHerkese gunaydin hepimize mutlu haftasonu Insallaahhh...
Rabbim hepimize saglikli mutlu bir bebis nasip etsin Insallaajh...
bekleyenlerin sabrini artirsin en hayirli zamanda nasip etsin..
gobis buyutenlere saglikli sorunsuz hamilelik ve dogum nasip etsin Insallahhh..
bebisleri kucaginda buyutenlere de bol sütlü bol uykulu qazsiz gunlerini bol etsin Insallahh..
ayy canım ne çok misafir geldi, mevlüt yapsaydın keşke bir günde savardın başından böyle hem masraflı hem yorucu oldu sana kıyamam, lohusaya böyle misafir gelinmez bizde hemen hasta ziyareti gibi beş dk uğranır sadecesekerler.umarim herkes iydir. ben pek gelemiyrm.gelsem de yazamiyrm. hepinizi ozledim.
bir de tel bozuldu. tam size yaziyrm birden kapaniyrsinir oldum. tekrar da acilmasi baya zaman aliyr. ruzgardan dolayi cok dusurdum elimden boyle oldu.
biz iyiyoz sukur. ruzgarin huysuzlugu ve gazi devam ediyr. tepemden de inmiyr. uyuyunca yerine koyuyrm maksimum 5 dk duruyr. o zaman da wc ye gidiyrm. o kadar ;(( neyse buna da sukur. 37 gunluk olduk bile.
bir de misafirler bitmiyr.hem de aksam geleceklermis.laftan sozden anlamiyrlar.bunu yaoanda halam ve cocuklariaksam 8:30 da gelecekelrmis.artik kacta giderler Allah bilir. sabah 4 ten beri ayaktayim zaten.annem benim 9 da yattigimi soylemis, halam tafra yapmis. gelmeyeljm dememis de eee biz tek mi oturacagiz demis
haklısın canım çevreye alınganlığım hormonlardan ama eşime olan değil tamamen onun odunluğundanrahim buyuyor cnm. ayrica bebeginde buyuyup asagiya baski yapiyr. bu agrilarin ondan kaynakli.
tam net duzenli hareketleri 25-26.haftadan sonra hissedersin cnm. 30 be sonrasinda da istesende o hareketleri durdurmazsin)
eflal yavrum.tam gecmisi okuyamadim. ama su hissizlik durumun inan gebelik hormonundan. duygularin surekli degisir senin. esinde biraz anlayissiz davranirda ona karsi notur olursun. gecici donem kuzum. ama kendini de bebegini de yipratma. Oglunu diyecektim)
kolay gelsin canım özledim bir an önce gelmeni bekliyorumkızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah.
ben taşındım yerleşmeye çalışıyorum.eve net bağlanınca bol bol görüşücez inşallah.
bu aralar yoğunluk var baya.halılar uymadı yeni evime perdeler uymadı.herşeyi değiştiriyoruz.
bir sürü masrafa girdik anlıyacağınız :)
bebek çalışmalarına şimdilik ara verdik.bi yerleşiyim düzene giriyim iyi bi yerde düzenli bi tedaviye başlıcam.
şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizii
oyyyy maşallah kuzunahemen haberleri yazayım.
enseye burnuna boyuna her şeyine baktı şükür her şey normalmiş.
gelişimi de iyi dedi beklediğimizden iki gün ilerde şu an dedi:)
ikili testimizi de yaptık perşembe alacağız sonucumuzu.
umarım o da iyi çıkar.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
nubunu göremedim bu arada tahmin edemedim, bir siz bakın hele:)
Eki Görüntüle 1156803 Eki Görüntüle 1156805
:)) benimde bir arkadaşa olmuştu kadın anestezi etkisiyle yoook istemem benim kızım olacaktı götürün bun demişKızlar bi tanidigimiz burada devlet hastanesinin bashekimine muayene oluyordu adam kadin-dogum uzmani kadina 9 ay boyunca kizin olacak kizin olacak dedi bi doğdu erkek
Saka gibi yaaa tek bi doktora inanamiycaz bu gidişle koca bebegin pipisini göremeyen doktor var yasa
erken değil canım bende senin haftanda tamamlamıştım:) güle güle giymek nasip olsunkızlar bu arada sağolsun öncelikle CUTEM in yazdıkları rehber oldu
bebeğimin çogu şeyini hallettik annem kendisi bi nevresim takımı dikti ama tam kız işi yani acayip süslü bu ince bişey olacak bide yorgancıya verdik yün yapılacak döşek yorgan falan yapılacak ama o mavi Allah tan
kıyafetlerimiz bitti aldık herşeyden 0-3 ay hastane çıkışlarında ve 5 li takımda var gerisi 3-6 ay bi kaç parçada daha büyük boyları. zaten özellikle çıtçıtlı badileri ve ayaklı takımları boy boy aldık (baya masraflı ama bu çocuklar)
bugünde biberon emzik vs yeni doğan bakım ürünleri (şmpuan krem yağ vs vs) bez ıslak mendil aldık
yatağımız ve bana alınacak şeyler kaldı Rabbim hayırlısı ile kullanmamızı nasip etsin inşallah
kızlar sizce erkenden mi yaptımerken diyenler oldu ama
temmuzda bişey yapamaycağız ramazanlık falan ğustostada yatağını halletsek son aydada ancak ütüle yerleştir kısmına geçeriz
malum baya masraflıymış bebek alışverişinde ne var diyene şaşarım yani kuzular şimdiden masraflılar
canım inşallah bundan sonra iğnen şifa olacak sağlıklı bir yavrun daha olacakiyi akşamlar kızlar;
perşembe günü sonuçlarım çıktı dr sonradan kazanılmış bir pıhtılaşma problemimin olduğunu ve hamiş olunca iğne olmam gerektiğini söyledi.Şimdilik folbiol ve b vıt nıne devam edeceğim..Benden gelişmeler böyle...
geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür ...
tablo olmuş sonu bebek olsun inşaallahkızlar fertility friendde tablo yaptım nasıl sizce, bu arada bat 17 si
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
19. gün çatlamış olabilirsin yorum için daha erken canım14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
20.gün:36.7 +
21.gün:36.4
22.gün: ----
23.gün: -----
24.gün: 36.7
25.gün:36.8
26.gün:36.7
27.gün:36.9(şüpheli. ölçüm saatine kadar delik deşik uyudum
28.gün:36.7
29.gün:36.7+
30.gün:36.7
maşallah hayırlı olsun bebeğinslm kızlar bundan 3 yılevvelde burada sureklı yazıyordum ılk dusugumu 2. gebelıgımı butun uzuntu ve sevınclerımı burada paylastım 2 3 ay oncesıne kadarda yazdım pko ya yakalandım ve 6 ay klomen kullandım olmadı hep 4 5 cm cıvarı kıst yaptı nısanda tedavıyı bıraktım kendılıgınden adet olmuyorken 15 gun sogan suyu ıctım 2 ayda dgm kontrol hapının erıtemedıgı 4 cm lık + pkodan kaynaklı kıstlerım yok olmustu kontrolde drum cok sasırmıstı kendılıgınden tam gununde adet oldum sogan sayesınde ve bu ay yapmadımtekrar kuru ve adetım bugun ıtıbarı ıle 3 gun gectı dedımkı duzensızlık yenıden basladı evde aldıgım ovulasyon testım vardı ondan kalan yanında verılen gebelık testımde vardı bır cesaret yaptım hemde babalar gununde o cok guzel 2 cızgı aglamaktan mahvolduk esımle kan testıde yaptırdım oda pozıtıf cıktı ınanılmaz bısey sogan ve oncelıkle rabbımın mucızesı tavsıyem pkosu olanlar dra gıtmeden klomen tarzı ılacları kullanmadan soganı ıcsınler ve bu ay hıc takmadım kafaya tatıle cıktık 7 gunlugune ve ovulasyonda 12. gun 2 cızgıyı yakaladım rabbım mucızemızı gonderdı boyle guzel gunde darısı ısteyen herkese olsun belırtılerımde vardı belırgın belırtıler oglumda b oyle seyler hıssetmemıstım onlarda soyle :
adete 1 hafta kala ıdrar sonrası mercımek tanesı kadar 1 2 damla leke
adete 5 gun kala tansıyon dusuklugu ve elde ayakta tıtreme
adete 3 gun kala gogus uclarında acı ve dolgunluk karnın alt kısmında ele gelır bır dolgunluk ve sarı renkte uzayan akıntı ve yogun bel agrısı bırde dun ruyamda gercek hayatta hamıle bır arkadsımıın karnına dokunuyorum bebegın nerde hareket etmıyor dıyordum ve bugunde guzel haberı aldım
ve arkadaslar bunu o zamanda yazmıstım adet bıtınce 3 cuma meryem suresı tamamı sura 49 50 . ayetı enbıya 89 90. ayetı furkan 74. ayetı alı ımran 38 41. ayete kadar okudum 40 zeytın yapragına herbırıne 1 yasın okudum ve guzel haberımı aldım allahın ıznıyle tek sey stres yapmamak ve dusunmemek ımkansız denmıstı bana nerdeyse ama kendılıgınden geldı bebegım cok sukur rabbıme :))))
dil altından olacak, ilk sayfada ayrıntılı yazıyorArkadaşlar ben yeni üye oldum lütfen yardımcı olur musunuz adetimin 21 günü atesimi olcuyorum dijital dereceyle hani ölçün ce ötenlerden fakat koltuk altindan olcunce farkli dil altindan olcunce farklı çıkıyor hangisi doğru olan lütfen cevap verin dil altından ölçtum 37.2
vajinal bakılınca kese görünür bir daha gidebilirsin doktoramerhaba kızlar
Kizlar dun aksam hastalandimtam gunu gunune gelmeside tesellim oldu.gogus agrilarimdan dolayi cok umutlanmistim ama kismet degilmis buay.ve okadar sancisiz agrisiz geldiki hic hissetmedim.cok tuhafima gitti.her ay biyere vuruyo bende belirti saniyorum.kafamdan attim artik gun falan saymicam.akisina birakicam.ugrasmicam.heray umit etmek yipratiyo.esimde uzuluyo.biraz daha boyle devam edelim sonra tedaviyi dusunmeye baslicaz artik.bi ark cok sorunlu olmustu hamileligi.keciboynuzu pekmezi fistik badem findik hem esin hem kendin ye dedi.cok faydasini gorduk dedi..bende denicem.kuruyemisi tuketiyoz zaten keciboynuzunuda arada iciyodu simdi sıklastiricam.insallah faydasini goruruz.bi iki ay daha kendi imkanlarimla devam edicem sonra tedaviye gidicez mecbur.benden haberler boyle.guzel bir hafta diliyorum hepinize.hamis haberlerimiz bol olsun.hastane isi olanlar hayirli haberlerle gelsinler.hamis olan kardeslerimizede allah kolaylik versin.gorusmek uzere.
Bise danusmak istiyorum yaa biz normalde salam sosis almayiz zaten nöroloji doktorumda yadaklamisti ama su ara cnm salam istiyorbide kola saka gibi yani eve hic almadigimiz şeyler bunlar nerden esti bilmiyorum bi kereliğine yesem yinede risk varmi ?
Bisey daha bu toksoplazmanin kizamikcikla alakadi varmi? Ben küçükken olmustumda eğer alakasi varsa bagisikligim varmi demek oluyor??
Bise danusmak istiyorum yaa biz normalde salam sosis almayiz zaten nöroloji doktorumda yadaklamisti ama su ara cnm salam istiyorbide kola saka gibi yani eve hic almadigimiz şeyler bunlar nerden esti bilmiyorum bi kereliğine yesem yinede risk varmi ?
Bisey daha bu toksoplazmanin kizamikcikla alakadi varmi? Ben küçükken olmustumda eğer alakasi varsa bagisikligim varmi demek oluyor??
yaptım canım yaptım, cumartesi pazar terasta da bahçede de oturdum senin yerinetabi tatlısın
tamam tatlım güle güle git güzeeel bir haftasonu geçir inşallah terasında benim yerimede keyif yap hayalimya bahçli ev ya teraslı:)
:)) oh sefamız olsun
walla sürteceğim burnunu ama nasıl ben de bilmiyorum canım yaderyaw eflalim siz de kocalardan yakınmışsınız.
kızlar çok takılmadan burunlarını sürtün :)
kendinize zarar vermeyin, üzülmeyin üzün
ben kocaya hiç çektiremiyorum; ertesi sabah neden tartıştığımızı unutuyorum
ben yapamıyorum siz yapın kızlar, benim öcümü de alın
bana gelinceeeeeee bugün karneleri dağıttık:)
iki hafta da seminerlerimiz var ve sonra yaz tatili başlasınnnnnn
yarın kontrolüm var geldi çattı beklediğim o büyük gün:) çok heyecanlıyım.
şimdi kızlar ben yarın 11+6 olacağım.
ikili testimi yapar doktor değil mi?
başka neler var bilgilendirirseniz sevinirim, hazır gideyim de telaş yapmayayım.
Evet dolunayın işi gücü yok benle uğraştı bu hafta hep:)) hosbuldum.benimki zqten elden ayri ben alistim canim.biz anlastik zaten ustelememe karari aldik.ani parliyoruz kosemize cekiliyoruz.boyle yapmasak zaten iki gun surmez.yeni oldugumuz icin oturucagini dusunuyorum.ozunde iyidir kocam.iyi taraflarini dusunerek icimi aciyorum napim.dolunay ikizler burcunu cok etkiler buarada.eflalin tespiti dogru bazi burclar etkileniyor.sen bosvrr cnm.gelip gecici tartismalar bunlar.ne olursa olsun allah basimizdan eksik etmesin kocalarimizi.hamilelik te tepkiler illaki drgisiyor.onlarda yeni bi duruma alismaya caljsiyolar.anlayisi onlardan bekliypruz ama genlerinde yok malesef.sen bebisinle bu guzel zamanlrinin tadini cikar.
Aaa geçmiş doğum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cancağızım, nice mutlu yaşlara bebişinle ve eşinle berabermerhabalar
deryam canim ikizler burcsun demek ben de ikizlerim 11 i doğum günümdü 23 oldum bugün de evlilik yıldönümümuz ama koca da tık yok amaaan sanki o hamile nazıni cekiyrm
boran canim göğüs ağrısı bende de var normal olsa gerek
eflalim canim ablan gelecekmiş annenin yanina git de kocan bellesin biraz inan cok iyi oluyr
ben de yalniz kalmak istyrm Kayseriye geldim beraberiz
bırakmaz kolay kolay ne iyi olurdu ama
dgrpnr canim hadi gözünaydın yarin kontrolun var valla dediklerini de tecrübeli kızlar daha iyi bilir.
yusramm, benimki benim hamile oluşumu kıskanıyor ben çözdüm olayıderya eflosum bu kocalar hep böyle benimki de sanki hamileydi yeni yeni düzeliyor korkuyorduman as erecek diye nere agrisi onunda agriyordu . neyse hamilelikte ilgili olacaklarına ilgi bekliyorlar aslında bence bu konuyu ankete dönüştürmeyi birileri
boran komşunun biran onca hamile kalori inşallah psikoloji bozulmus demek ki Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
pınar canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz ense kalınlığında burun kemiğine bakacak sen ıstersen kan alıp ikili tarama yapacaklar
başkana rutin kontroller canım
bu aradı kızlar ben sonuçlar.çıktı doktora mesaj attım şeker iyi dedi ama ikrardan enfeksiyon var dedi bi ilaç adı yazmış akşamları onu icecem
sonuclarda yazayim
ogtt 75 gr şeker yüklemesi
açlık :91 1. saat: 158 2. saat: 143
sizce nasıl
Geçmiş olsun canım ya, çok zor reflü çokkkızlar geçmişi okuyamıyorum hiç gücüm yok. ama sanırım kocalara kızdınız. ah bu kocalar ah...
ben gece hiç uyuyamadım. sürekli bi yerlerim ağrıdı. reflüm çok arttı tahinle bu zamana kadar idare ettim çok şükür ki bilen bilir ben zaten reflü hastasıyım normalde de..şimdi tahin de çaresiz kalıyor zira kızımın kafası tam midemin üzerinde. neyse bugünümüze şükür. beterinden saklasın.
çok yoruluyorum kızlar. şu an yazmaya halim yok. ilk üç aya geri döndüm halsizlik bakımından resmen.
İnsanın en yakınları da bunu yaparsa, kimler neler yapmaz cutemsekerler.umarim herkes iydir. ben pek gelemiyrm.gelsem de yazamiyrm. hepinizi ozledim.
bir de tel bozuldu. tam size yaziyrm birden kapaniyrsinir oldum. tekrar da acilmasi baya zaman aliyr. ruzgardan dolayi cok dusurdum elimden boyle oldu.
biz iyiyoz sukur. ruzgarin huysuzlugu ve gazi devam ediyr. tepemden de inmiyr. uyuyunca yerine koyuyrm maksimum 5 dk duruyr. o zaman da wc ye gidiyrm. o kadar ;(( neyse buna da sukur. 37 gunluk olduk bile.
bir de misafirler bitmiyr.hem de aksam geleceklermis.laftan sozden anlamiyrlar.bunu yaoanda halam ve cocuklariaksam 8:30 da gelecekelrmis.artik kacta giderler Allah bilir. sabah 4 ten beri ayaktayim zaten.annem benim 9 da yattigimi soylemis, halam tafra yapmis. gelmeyeljm dememis de eee biz tek mi oturacagiz demis
canımmmmmbalsin sen bal
Güle güle otur canım evinde, hayırlı olsunkızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah.
ben taşındım yerleşmeye çalışıyorum.eve net bağlanınca bol bol görüşücez inşallah.
bu aralar yoğunluk var baya.halılar uymadı yeni evime perdeler uymadı.herşeyi değiştiriyoruz.
bir sürü masrafa girdik anlıyacağınız :)
bebek çalışmalarına şimdilik ara verdik.bi yerleşiyim düzene giriyim iyi bi yerde düzenli bi tedaviye başlıcam.
şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizii
maşallah kızzz bunaaahemen haberleri yazayım.
enseye burnuna boyuna her şeyine baktı şükür her şey normalmiş.
gelişimi de iyi dedi beklediğimizden iki gün ilerde şu an dedi:)
ikili testimizi de yaptık perşembe alacağız sonucumuzu.
umarım o da iyi çıkar.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
nubunu göremedim bu arada tahmin edemedim, bir siz bakın hele:)
Eki Görüntüle 1156803 Eki Görüntüle 1156805
Ohh güle güle kullansın kuzucuk hepsini canım, bence erken değil, anca olur iyi yapmışsın almakla. Ben de erkenden bişey almam diyordum ama ramazandan sonra almaya başlasammı diye düşünmeye başladım, gözüm korktukızlar bu arada sağolsun öncelikle CUTEM in yazdıkları rehber oldu
bebeğimin çogu şeyini hallettik annem kendisi bi nevresim takımı dikti ama tam kız işi yani acayip süslü bu ince bişey olacak bide yorgancıya verdik yün yapılacak döşek yorgan falan yapılacak ama o mavi Allah tan
kıyafetlerimiz bitti aldık herşeyden 0-3 ay hastane çıkışlarında ve 5 li takımda var gerisi 3-6 ay bi kaç parçada daha büyük boyları. zaten özellikle çıtçıtlı badileri ve ayaklı takımları boy boy aldık (baya masraflı ama bu çocuklar)
bugünde biberon emzik vs yeni doğan bakım ürünleri (şmpuan krem yağ vs vs) bez ıslak mendil aldık
yatağımız ve bana alınacak şeyler kaldı Rabbim hayırlısı ile kullanmamızı nasip etsin inşallah
kızlar sizce erkenden mi yaptımerken diyenler oldu ama
temmuzda bişey yapamaycağız ramazanlık falan ğustostada yatağını halletsek son aydada ancak ütüle yerleştir kısmına geçeriz
malum baya masraflıymış bebek alışverişinde ne var diyene şaşarım yani kuzular şimdiden masraflılar
selam canım, anlaşılan protein c protein s homosistein fln normalden farklı çıktı sende. Neyseki sorunu net olarak biliyorsun artıkiyi akşamlar kızlar;
perşembe günü sonuçlarım çıktı dr sonradan kazanılmış bir pıhtılaşma problemimin olduğunu ve hamiş olunca iğne olmam gerektiğini söyledi.Şimdilik folbiol ve b vıt nıne devam edeceğim..Benden gelişmeler böyle...
geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür ...
İnşallah bebişin seninledir canımBugun topik sessiz kalmis..kizlar ilk defa goguslerimde degisik bi acima agri var ozellikle uclarinda.belirtiye takilmayim diyorum ama cok aciyoo :)) insallah bebistendir.ve adet sancisi gibi bi agrim var ama gelip geciyo hemen.adet oldugumdan farkli bisey bu.heyecan yapiyorum aslinda ama beklicem bu sefer uzulmek istemiyorum.gunum gecmeden test yapmicam.benden haberler simdilik bu.umarim bebis haberimde gelir bu hafta.kendinze iyi bakin.allaha emanet olun.
Bence test yapsan bugün eğer bişey varsa çıkar cnm, ateşin güzel görünüyor. Ama yok bugün yapmıyım dersen, ateşin yarın öbürgün de bu civarlarda devam ederse mutlaka yapkızlar fertility friendde tablo yaptım nasıl sizce, bu arada bat 17 si
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahslm kızlar bundan 3 yılevvelde burada sureklı yazıyordum ılk dusugumu 2. gebelıgımı butun uzuntu ve sevınclerımı burada paylastım 2 3 ay oncesıne kadarda yazdım pko ya yakalandım ve 6 ay klomen kullandım olmadı hep 4 5 cm cıvarı kıst yaptı nısanda tedavıyı bıraktım kendılıgınden adet olmuyorken 15 gun sogan suyu ıctım 2 ayda dgm kontrol hapının erıtemedıgı 4 cm lık + pkodan kaynaklı kıstlerım yok olmustu kontrolde drum cok sasırmıstı kendılıgınden tam gununde adet oldum sogan sayesınde ve bu ay yapmadımtekrar kuru ve adetım bugun ıtıbarı ıle 3 gun gectı dedımkı duzensızlık yenıden basladı evde aldıgım ovulasyon testım vardı ondan kalan yanında verılen gebelık testımde vardı bır cesaret yaptım hemde babalar gununde o cok guzel 2 cızgı aglamaktan mahvolduk esımle kan testıde yaptırdım oda pozıtıf cıktı ınanılmaz bısey sogan ve oncelıkle rabbımın mucızesı tavsıyem pkosu olanlar dra gıtmeden klomen tarzı ılacları kullanmadan soganı ıcsınler ve bu ay hıc takmadım kafaya tatıle cıktık 7 gunlugune ve ovulasyonda 12. gun 2 cızgıyı yakaladım rabbım mucızemızı gonderdı boyle guzel gunde darısı ısteyen herkese olsun belırtılerımde vardı belırgın belırtıler oglumda b oyle seyler hıssetmemıstım onlarda soyle :
adete 1 hafta kala ıdrar sonrası mercımek tanesı kadar 1 2 damla leke
adete 5 gun kala tansıyon dusuklugu ve elde ayakta tıtreme
adete 3 gun kala gogus uclarında acı ve dolgunluk karnın alt kısmında ele gelır bır dolgunluk ve sarı renkte uzayan akıntı ve yogun bel agrısı bırde dun ruyamda gercek hayatta hamıle bır arkadsımıın karnına dokunuyorum bebegın nerde hareket etmıyor dıyordum ve bugunde guzel haberı aldım
ve arkadaslar bunu o zamanda yazmıstım adet bıtınce 3 cuma meryem suresı tamamı sura 49 50 . ayetı enbıya 89 90. ayetı furkan 74. ayetı alı ımran 38 41. ayete kadar okudum 40 zeytın yapragına herbırıne 1 yasın okudum ve guzel haberımı aldım allahın ıznıyle tek sey stres yapmamak ve dusunmemek ımkansız denmıstı bana nerdeyse ama kendılıgınden geldı bebegım cok sukur rabbıme :))))
canım öksürmekten bişey olmamıştır korkma, yarın kontrolun çok güzel geçsin inşallahSlm canlar dün giremedim geçmişe bakamadim.çok oksuruyorum kızlar artık bitkin düşt:üm.yarın kontrol vAr inşallah bebeyim iyidir.öksürük zarar vermemistir çok korkuyorum.hani bianda onlarca mekik cekince karninizin etleri kasları ağrıya öyle ağrıyor karnım.mahvetti beni.buarada sırt üstü dümdüz yaptığımda karnım dümdüz bugün farkettim artık alt karinda kabarti olusmus.ayaktayken içime çekince içe giderdi artık gitmiyor.anlaşılan rahim büyümüş bebegim rahat etmek için cevresindeki inşaatı genişletmiş:26:
Dil altından, her sabah 6-8 saatleri arasında belirlediğiniz bir saatte (en fazla 10 dk farkla), yataltan hiç kalkmadan ölçmeniz lazım.Arkadaşlar ben yeni üye oldum lütfen yardımcı olur musunuz adetimin 21 günü atesimi olcuyorum dijital dereceyle hani ölçün ce ötenlerden fakat koltuk altindan olcunce farkli dil altindan olcunce farklı çıkıyor hangisi doğru olan lütfen cevap verin dil altından ölçtum 37.2
dış gebelik olup olmadığını anlayabilmek için beta hcg artış miktarını takip etmeli dr, ve progesteron ve estradiol hormonlarınıza da bakması lazım. Tek başına beta hcg ile anlamak zor. Çok geçmiş olsun, umarım herşey normale döner.merhaba kızlar
toxo ayrı kızamıkçık ayrı balım, salamı pişirip de 1 kerelik yiyebilirsin çok istediysen. Benim doktorum çok pişirisen nadir de olsa yiyebilirsin dedi.Bise danusmak istiyorum yaa biz normalde salam sosis almayiz zaten nöroloji doktorumda yadaklamisti ama su ara cnm salam istiyorbide kola saka gibi yani eve hic almadigimiz şeyler bunlar nerden esti bilmiyorum bi kereliğine yesem yinede risk varmi ?
günaydın kuzum afiyet olsunHepinize günaydın hemen kahvaltıya kaçıyorum:)) herkese iyi hamdolsun bende iyiyim, dişlerimin sızısı ve bulantılarım dışında derdim yok
Rüyamda bebeğimin cinsiyetini gördüm pıtığını gördümayy bildiğin naklen çiş yapıyordu birde kızım
He yok eflalcim kizamikcik rubellayla alakaliymis iki test hep birlikte söyleniyor ya ondan karistirmisimCanım şimdi bana kızanlar olur:) (cutem hep uyarıyorsun ya bu konuda o yüzden) ben oğlum da da şimdikinde de sucuğu iyice pişirip arada yiyorum, salamıda iyice pişirip yiyebilirsin bence ama sen bilirsin tatlım, ocak annelerinde gıda mühendisi bir arkadaş var o epey rahatlattı beni bu konuda karar sana kalmış:) kolayı normalde de içmem ben ama gazoz severim onu da ayda bir belki içerdim şimdi iki kere içtim ne yalan söylüyüm, kimse bana kızmasın oğlumda her yiyeceğe hasret kaldım şimdi canım istediği an yiyorum ben abartmadan
kızamıkçıkla toxo tamamen ayrı canım, toxo çiğ etten özellikle iyi yıkanmamış sebze meyveden bulaşıyor, yani birine bağışıklığın var diye diğerine olacak diye bir şey yok
Saol cnm TSK ederim ahh sosise bayilirim zaten ama bu aurali migren ciktigindan beri yasaklandı yiyemiyorum çok nadir dediğin gibi yapiyorum 6-7 ayda bi kerecanım sosisi iyice kızart yada pişir birşey olmaz..
canının isterse yemezsen o daha kötü..
kola ise biraz beklet asiti kaçsın bir çay bardağı kadar iç..
geçen günde benimd eçok ama çok canım istedi öyle yaptım tatlım
canım sende toksoplazma mı var?
ne oldugunu neden oldugunu bilmiyorum am kayınvalidem eşimden önce 5 düşük yapmış toksoplazmadan ve dr artık bu da durmaz dediğinde doğal kefir almışlar ziraat fakültesinden ve 40 gun kefir içmiş bebeği de maşallah sağlıkla 5 kg doğmuş. tavsiye ederim ama dr una bi danış istersen.
toxo ayrı kızamıkçık ayrı balım, salamı pişirip de 1 kerelik yiyebilirsin çok istediysen. Benim doktorum çok pişirisen nadir de olsa yiyebilirsin dedi.
:
Öyleymiş cnm rubella dedikleriyle alakaliymis salami pisiririmde çiğ yemek daha bi cezbediyor beni
Cem yilmazin dediği gibi oldum " yercekimsiz ortamda kivi tadi veren çilek"
canım şimdilik iyi gidiyorkızlar tabloma bi bakabilir misiniz ? yorumlarınız benim için önemli.
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
ohhh sefan olsun ,bende yaptım canım bizimde aile apartmanı ya benim ısrarlarım sonucu artık bahçemizde oturuyoruz:) kp in başının etini yedim boya aldırdım apartmanı hale yola koydurucamyaptım canım yaptım, cumartesi pazar terasta da bahçede de oturdum senin yerine
güzel geçti haftasonu ama yoruldum, belim ve dizim tutuldu. Bir de artık ayağıma giyecek ayakkabı bulamıyorum şişlikten
walla sürteceğim burnunu ama nasıl ben de bilmiyorum canım ya
Evet dolunayın işi gücü yok benle uğraştı bu hafta hep
Aaa geçmiş doğum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cancağızım, nice mutlu yaşlara bebişinle ve eşinle beraber
yusramm, benimki benim hamile oluşumu kıskanıyor ben çözdüm olayıdün dedi ki ohh hamilelik böyle bişeyse ben de kalayım wallahi pis kıskanç
Bu arada şeker sonucun iyi bence canım, enfeksiyon içn de bol su iç
Geçmiş olsun canım ya, çok zor reflü çokk
İnsanın en yakınları da bunu yaparsa, kimler neler yapmaz cutem
Bu arada biz de seni çok özledik cutem ya
canımmmmm
Foto eklesene arada
Güle güle otur canım evinde, hayırlı olsun
maşallah kızzz bunaaagözün aydın tatlım
Nubunu göremedim ben, yani bi çıkıntı var ama göbek kordonuna benzettim ben:26:
Ohh güle güle kullansın kuzucuk hepsini canım, bence erken değil, anca olur iyi yapmışsın almakla. Ben de erkenden bişey almam diyordum ama ramazandan sonra almaya başlasammı diye düşünmeye başladım, gözüm korktu
selam canım, anlaşılan protein c protein s homosistein fln normalden farklı çıktı sende. Neyseki sorunu net olarak biliyorsun artık
İnşallah bebişin seninledir canım
Bence test yapsan bugün eğer bişey varsa çıkar cnm, ateşin güzel görünüyor. Ama yok bugün yapmıyım dersen, ateşin yarın öbürgün de bu civarlarda devam ederse mutlaka yap
hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canım öksürmekten bişey olmamıştır korkma, yarın kontrolun çok güzel geçsin inşallahBebeğin büyümüş de yerini bile genişletmiş bak
Dil altından, her sabah 6-8 saatleri arasında belirlediğiniz bir saatte (en fazla 10 dk farkla), yataltan hiç kalkmadan ölçmeniz lazım.
dış gebelik olup olmadığını anlayabilmek için beta hcg artış miktarını takip etmeli dr, ve progesteron ve estradiol hormonlarınıza da bakması lazım. Tek başına beta hcg ile anlamak zor. Çok geçmiş olsun, umarım herşey normale döner.
toxo ayrı kızamıkçık ayrı balım, salamı pişirip de 1 kerelik yiyebilirsin çok istediysen. Benim doktorum çok pişirisen nadir de olsa yiyebilirsin dedi.
günaydın kuzum afiyet olsun
amin inşaallahÇok teşekkür ederim artık kendime saat belirleyip ölçeyim bu mübarek günlerde allah inşallah isteyen herkese bebis verir
tamam canım anladım:) canım soğuk şeyler istiyorsa elmalı maden suyunu öneririm gazoz gibi tadı varHe yok eflalcim kizamikcik rubellayla alakaliymis iki test hep birlikte söyleniyor ya ondan karistirmisim
Bende Fanta hastasiyimda kola ne alaka içimyaniyo ssürekli soğuk biseler içmekistiyorum ondan ssebep de kutur kutur oksuruyorum şuan
Saol cnm TSK ederim ahh sosise bayilirim zaten ama bu aurali migren ciktigindan beri yasaklandı yiyemiyorum çok nadir dediğin gibi yapiyorum 6-7 ayda bi kere
Yok cnm tokso yok bende yani galiba çünkü doktorun o testi istemedi gerek yok demişti
Bu kefiride duyuyorum ama nedir hic bilmiyorum
Öyleymiş cnm rubella dedikleriyle alakaliymis salami pisiririmde çiğ yemek daha bi cezbediyor beni
Cem yilmazin dediği gibi oldum " yercekimsiz ortamda kivi tadi veren çilek"
:)) ahhh sürtebilsem :)
kabızlığa kur erik ye canım
canım inşallah gidicem benimkide bırakmaz ablangil gelsin bizde kalsın diyor bende çok istiyorsan gel sende kal dedim kalmayacağını biliyorum:) her gün gelir giderim diyor
:)) hepsi aynı sanırım:) canım şekerin yüksek geldi bana ama tam emin değilim
canım geçmiş olsun inşallah çok sıkıntı vermez
:) canım bebiş oluncada ayrı dertler başlıyor dertsii hayat yok ki:)
amin canım
ayy canım ne çok misafir geldi, mevlüt yapsaydın keşke bir günde savardın başından böyle hem masraflı hem yorucu oldu sana kıyamam, lohusaya böyle misafir gelinmez bizde hemen hasta ziyareti gibi beş dk uğranır sadece
haklısın canım çevreye alınganlığım hormonlardan ama eşime olan değil tamamen onun odunluğundandün anneme şikayet ettim ilk kez:) annem asla karışmaz ama oğlum artık iki canlı kırma sakın dedi ohhhh
kolay gelsin canım özledim bir an önce gelmeni bekliyorum
oyyyy maşallah kuzunatam seçemedim nubunu:)
:)) benimde bir arkadaşa olmuştu kadın anestezi etkisiyle yoook istemem benim kızım olacaktı götürün bun demiş
erken değil canım bende senin haftanda tamamlamıştım:) güle güle giymek nasip olsun
canım inşallah bundan sonra iğnen şifa olacak sağlıklı bir yavrun daha olacak
tablo olmuş sonu bebek olsun inşaallah
19. gün çatlamış olabilirsin yorum için daha erken canım
maşallah hayırlı olsun bebeğin
dil altından olacak, ilk sayfada ayrıntılı yazıyor
vajinal bakılınca kese görünür bir daha gidebilirsin doktora
canım hayırlısı demekten başka elden bir şey gelmiyor seninde yavrun gelecek elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?