:)) ahhh sürtebilsem :)
kabızlığa kur erik ye canım
canım inşallah gidicem benimkide bırakmaz ablangil gelsin bizde kalsın diyor bende çok istiyorsan gel sende kal dedim kalmayacağını biliyorum:) her gün gelir giderim diyor
:)) hepsi aynı sanırım:) canım şekerin yüksek geldi bana ama tam emin değilim
canım geçmiş olsun inşallah çok sıkıntı vermez
:) canım bebiş oluncada ayrı dertler başlıyor dertsii hayat yok ki:)
amin canım
ayy canım ne çok misafir geldi, mevlüt yapsaydın keşke bir günde savardın başından böyle hem masraflı hem yorucu oldu sana kıyamam, lohusaya böyle misafir gelinmez bizde hemen hasta ziyareti gibi beş dk uğranır sadece
haklısın canım çevreye alınganlığım hormonlardan ama eşime olan değil tamamen onun odunluğundandün anneme şikayet ettim ilk kez:) annem asla karışmaz ama oğlum artık iki canlı kırma sakın dedi ohhhh
kolay gelsin canım özledim bir an önce gelmeni bekliyorum
oyyyy maşallah kuzunatam seçemedim nubunu:)
:)) benimde bir arkadaşa olmuştu kadın anestezi etkisiyle yoook istemem benim kızım olacaktı götürün bun demiş
erken değil canım bende senin haftanda tamamlamıştım:) güle güle giymek nasip olsun
canım inşallah bundan sonra iğnen şifa olacak sağlıklı bir yavrun daha olacak
tablo olmuş sonu bebek olsun inşaallah
19. gün çatlamış olabilirsin yorum için daha erken canım
maşallah hayırlı olsun bebeğin
dil altından olacak, ilk sayfada ayrıntılı yazıyor
vajinal bakılınca kese görünür bir daha gidebilirsin doktora
canım hayırlısı demekten başka elden bir şey gelmiyor seninde yavrun gelecek elbette
evet başlamış 16. gün yumurtlamış olabilirsin bir kaç günlük ateşden sonra anlarız
Aynen kuzum oyle valla ama onun derdi bile guzeldir Allah bizlerede nasıp etsin bian once inşallahhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu ff sitesinden nası buraya ekleniyoo linki banada bi bakıverin ekliyim de olur muuu
ohhh sefamız olsunnn canımcanım şimdilik iyi gidiyor
ohhh sefan olsun ,bende yaptım canım bizimde aile apartmanı ya benim ısrarlarım sonucu artık bahçemizde oturuyoruz:) kp in başının etini yedim boya aldırdım apartmanı hale yola koydurucamoturacağım yer düzenli temiz olmalı çatlarım yoksa dünde annemlerin bahçede keyif yaptık
amin inşaallah
tamam canım anladım:) canım soğuk şeyler istiyorsa elmalı maden suyunu öneririm gazoz gibi tadı varlimonata yap mesela
evet evet, bir kaç gün içinde ne zaman yumurtladığın netleşir. İnşallah sonu bebek olur
canım ben tam hatırlamıyorum şimdi nereden yapılıyordu, ama ilk sayfada detaylı anlatıyor bak, link oluşturuyorsun, kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun sonra.Kızlar bu ff sitesinden nası buraya ekleniyoo linki banada bi bakıverin ekliyim de olur muuu
ohhh sefamız olsunnn canım
Bebiş nasıl, rüyanda gördün demek
evet evet, bir kaç gün içinde ne zaman yumurtladığın netleşir. İnşallah sonu bebek olur
canım ben tam hatırlamıyorum şimdi nereden yapılıyordu, ama ilk sayfada detaylı anlatıyor bak, link oluşturuyorsun, kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun sonra.
canım şimdilik iyi gidiyor
ohhh sefan olsun ,bende yaptım canım bizimde aile apartmanı ya benim ısrarlarım sonucu artık bahçemizde oturuyoruz:) kp in başının etini yedim boya aldırdım apartmanı hale yola koydurucamoturacağım yer düzenli temiz olmalı çatlarım yoksa dünde annemlerin bahçede keyif yaptık
amin inşaallah
tamam canım anladım:) canım soğuk şeyler istiyorsa elmalı maden suyunu öneririm gazoz gibi tadı varlimonata yap mesela
peki ne zaman test yapmam lazım canım?
ohhh sefamız olsunnn canım
Bebiş nasıl, rüyanda gördün demek
inşallah canım bu ay hem ateş takıbı hemde ov testı yaptım çalışmada yaptım :) bakalım hayırlısı
evet başlamış 16. gün yumurtlamış olabilirsin bir kaç günlük ateşden sonra anlarız
evet canım 16. gun yumurtladım sanırım ov testıde o gunu gösterdı cunku bakalım hayırlısı artık
cvp verdiğiniz için tşk ederim :)
hehehehesağol canım, ay sorma pıtığını gördüm tövbebirde güzel çiş yapıyordu
canım iki gün daha bekle yap bence inşallah pozitif olur
rica ederimevet canım 16. gun yumurtladım sanırım ov testıde o gunu gösterdı cunku bakalım hayırlısı artık
cvp verdiğiniz için tşk ederim :)
hayırlısı canım bulantım çok ya sırf o yüzden kız diyorumhehehehebakalım ne çıkacak cinsiyet
inşallah canım bi de benim bugun çizgiden bu yana 13. gunum şimdiye dek en gec 14. gun ateşim düşmüş ve adet olmuştum.
yarın da yuksek olursa artık ümitlenmeye başlayacağım sanırım.
normalde çatlatma iğnesinden kaç gun sonra adet olunuyor?
rica ederim
hayırlısı canım bulantım çok ya sırf o yüzden kız diyorumama acayibim oğlumda başından beri biliyordum bunda tık yok
canım ümitlen tabi istersen yarın ki ateşe göre yap test, çatlatma hakkında bilgim yok benim maalesef
tmm canım çok tşk ederim :) olmazsa bugun eve giderken test alayım yarın da yüksek olursa test yaparım :)
hadi inşallah dua et benim için.
Hayırlısı bakalımrica ederim
hayırlısı canım bulantım çok ya sırf o yüzden kız diyorumama acayibim oğlumda başından beri biliyordum bunda tık yok
canım ümitlen tabi istersen yarın ki ateşe göre yap test, çatlatma hakkında bilgim yok benim maalesef
inşallah vardır bebek canım inşaallah
amin canımHayırlısı bakalım
aminnnnnn canım.
bu ay bı bıraktım zaten test mest yapmıcam olduysa oldu olmadıysa olmadı dedim. geçtim gittim.
sabah eşim dedi ateşin nasıl gidiyor diye. yuksek dedim. test yapsana dedi. yok dedim yapmıcam Rabb'im verdiyse verdi zaten dedim kendimi elasa sokmıcam dedim ama bugun artık iyice ümitlendim. Rabb'im dualarımı geri çevirmesin.
sağol canım, ay sorma pıtığını gördüm tövbebirde güzel çiş yapıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?