Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen kuzum oyle valla ama onun derdi bile guzeldir Allah bizlerede nasıp etsin bian once inşallahhh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu ff sitesinden nası buraya ekleniyoo linki banada bi bakıverin ekliyim de olur muuu

Kızlar bu ff sitesinden nası buraya ekleniyoo linki banada bi bakıverin ekliyim de olur muuu

canım ilk sayfada bu yazıyor:)

Oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için, öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde SHARING yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Sonra açılan listede SET UP yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Karşımıza çıkan sayfanın en altına geliyoruz.CREATE HOME PAGE yazan yazıyı tıklıyoruz ve kendi linkimizi oluşturmuş oluyoruz. Sonra aynı sayfada YOUR CHARTING HOME PAGE WEB ADDRESS yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz.

Oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için, öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde SHARING yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Sonra açılan listede SET UP yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Karşımıza çıkan sayfanın en altına geliyoruz.CREATE HOME PAGE yazan yazıyı tıklıyoruz ve kendi linkimizi oluşturmuş oluyoruz. Sonra aynı sayfada YOUR CHARTING HOME PAGE WEB ADDRESS yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz

ohhh sefamız olsunnn canım
Bebiş nasıl, rüyanda gördün demek

http://www.fertilityfriend.com/home/502d59

kızlar ateş tablom yükselmeye başlamış dimi :)
evet evet, bir kaç gün içinde ne zaman yumurtladığın netleşir. İnşallah sonu bebek olur

canım ben tam hatırlamıyorum şimdi nereden yapılıyordu, ama ilk sayfada detaylı anlatıyor bak, link oluşturuyorsun, kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun sonra.

sağol canım, ay sorma pıtığını gördüm tövbe birde güzel çiş yapıyordu

peki ne zaman test yapmam lazım canım?

canım iki gün daha bekle yap bence inşallah pozitif olur

inşallah canım bi de benim bugun çizgiden bu yana 13. gunum şimdiye dek en gec 14. gun ateşim düşmüş ve adet olmuştum.
yarın da yuksek olursa artık ümitlenmeye başlayacağım sanırım.
normalde çatlatma iğnesinden kaç gun sonra adet olunuyor?

Son düzenleme:
evet canım 16. gun yumurtladım sanırım ov testıde o gunu gösterdı cunku bakalım hayırlısı artık

cvp verdiğiniz için tşk ederim :)
rica ederim
hehehehe bakalım ne çıkacak cinsiyet
hayırlısı canım bulantım çok ya sırf o yüzden kız diyorum ama acayibim oğlumda başından beri biliyordum bunda tık yok

canım ümitlen tabi istersen yarın ki ateşe göre yap test, çatlatma hakkında bilgim yok benim maalesef

tmm canım çok tşk ederim :) olmazsa bugun eve giderken test alayım yarın da yüksek olursa test yaparım :)
hadi inşallah dua et benim için.

tmm canım çok tşk ederim :) olmazsa bugun eve giderken test alayım yarın da yüksek olursa test yaparım :)
hadi inşallah dua et benim için.

inşallah vardır bebek canım inşaallah

Hayırlısı bakalım

inşallah vardır bebek canım inşaallah

aminnnnnn canım.
bu ay bı bıraktım zaten test mest yapmıcam olduysa oldu olmadıysa olmadı dedim. geçtim gittim.
sabah eşim dedi ateşin nasıl gidiyor diye. yuksek dedim. test yapsana dedi. yok dedim yapmıcam Rabb'im verdiyse verdi zaten dedim kendimi elasa sokmıcam dedim ama bugun artık iyice ümitlendim. Rabb'im dualarımı geri çevirmesin.

Hayırlısı bakalım
amin canım

amin canım inşaallah

Kızlar cok saoluuun hızlı cevaplarınız için ben arabadayım ondan gec yazıyorum kusura bakmayın bu arada halledebildim sanırım yardımlarınızlaa
http://fertilityfriend.com/home/4fcf05
Garanti olsun diye diğer tablonun fotosunuda cektiim😆😆

sağol canım, ay sorma pıtığını gördüm tövbe birde güzel çiş yapıyordu

Kuzuum bnde gecen gun erkek bebek gormustum ruyamda çok istediğin bişeyın gerçeklesmesi yazıyıdu ne kadr guvenılır bılmem ama en azından hayra yormuslar bizde hayra yoralım dıleklerin kabul olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…