olmuş canım tamam bundan sonra tablona yorum yaparız ilk sayfad konu sahibinde linkini özel mesaj at seni listeye eklesin kolay olurKızlar cok saoluuun hızlı cevaplarınız için ben arabadayım ondan gec yazıyorum kusura bakmayın bu arada halledebildim sanırım yardımlarınızlaa
http://fertilityfriend.com/home/4fcf05 Eki Görüntüle 1158398
Garanti olsun diye diğer tablonun fotosunuda cektiim😆😆
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzuum bnde gecen gun erkek bebek gormustum ruyamda çok istediğin bişeyın gerçeklesmesi yazıyıdu ne kadr guvenılır bılmem ama en azından hayra yormuslar bizde hayra yoralım dıleklerin kabul olsun inşallahh
Kızlar nasılsınız,ne var ne yok? Ben hala taşınamadım,yerimiz belli olmadı. Muhtemelen eşim göreve başlama yapınca dağıtım gerçekleşecek.carsamba günü eşim ev tutmaya gidecek.internetten baktık,yenimahallede metroya yakın bi ev beğendik. Bakalım,orayla görüşecek.artık mecburuz biyerlerden ev tutmaya.neresi çıkarsa bahtımıza :) pztsi günü de allahın izniyle taşıncaz. Yoğunum yine anlayacağınız.böyle yarım yamalak girip yazıyorum,artık evime yerleşince düzenli girerim.bi de şehir dışına,kuzenimin yanına gittim.Bugün de bu eve bakmaya gelcekler,azcık ortalık topluyorum.ev yaşanmaz hale geldi,karman çorman :) bu arada benim kırmızılar 1 hafta gecikti,test yapmıyorum bu sefer.kesin yine stresten gecikmiştirherkes iyidir umarım. Yeni hamisler var mı kiiiiiiii ???
Allah kolaylık versin yeni evinde sağlıklı bebeklerin gelsin sanaayy yeni hamiş sen ol inşallah, bu sefer test yap demiycem sen bilirsin
ohhh sefamız olsunnn canım
Bebiş nasıl, rüyanda gördün demek
evet evet, bir kaç gün içinde ne zaman yumurtladığın netleşir. İnşallah sonu bebek olur
inşallah canım bu ay hem ateş takıbı hemde ov testı yaptım çalışmada yaptım :) bakalım hayırlısı
evet başlamış 16. gün yumurtlamış olabilirsin bir kaç günlük ateşden sonra anlarız
evet canım 16. gun yumurtladım sanırım ov testıde o gunu gösterdı cunku bakalım hayırlısı artık
cvp verdiğiniz için tşk ederim :)
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar benim tablomada bakarmisiniz ovu testinde 13.gun pozitifti
olmuş canım tamam bundan sonra tablona yorum yaparız ilk sayfad konu sahibinde linkini özel mesaj at seni listeye eklesin kolay olur
aynen canım hayrolsun:)
ohhh sefamız olsunnn canım
Bebiş nasıl, rüyanda gördün demek
evet evet, bir kaç gün içinde ne zaman yumurtladığın netleşir. İnşallah sonu bebek olur
inşallah canım bu ay hem ateş takıbı hemde ov testı yaptım çalışmada yaptım :) bakalım hayırlısı
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar benim tablomada bakarmisiniz ovu testinde 13.gun pozitifti
Ben hiç anlamıyorum canım ama gecen ay baya gec yumurtlamıssın bnce gırsatın varsa gun asırı devam et
Happy cnm igneden sonraki kacinci gununki?? Tabloda cizgi bikac gun sonra cekti galiba oyle hatirliyorum..eger 15 16gunu gectiyse igneden sonra test yapsanaaa..Insallah gelmistir minik melek
Aysegul cnm insallah supriz hamilemiz olursun yaaaadilerim simdi de ben dogurmadan herkes hamis kalir.... tasinma isleri icin de bol bol kolayliklar cnm..ugurlu gelsin Insallahh
Eflos kiz ruyalar tersi cikar yaaabak ben 18.haftaya kadar renkli gozlu sari kivircik sacli hep bana gulumseyen kiz goruyodumyaaa kandirmaca olmus pipili cikti...belki seninki de oyledir..ama senin cok fark koymadigini biliyorum onun icin eeen hayirli evlat neyse senin icin o olsun Insallahhh kiz gecen sordum gormedin galiba eltininkinin cinsiyyeti ne??
canım bende zaten cinsiyeti belli oldu öyle başladım 4. ayda bi ay kıyafetler bi ay diğerleri sende halledersin. toplu almak zor oluyor çünkü herşeyin en iyisi almak istiyorsun canım maliyet artıyor parça parça daha rahat olur diye aylara böldükamin canım.
Allah güle güle kullanmak nasip etsin canım.
ben de gelecek ay başlarım yavaştan.
çokk masraflı hakikaten. şimdiye kadar hiçbir şey almadım ben de
canım gece yatarken terayağı ile pekmezi eritiyorsun 2 kaşık kadar ılıkken yiyorsun ğösünü falan yumuşatır iyi gelirSağol canım.çoğunluk yattığım için o şekilde öksürük oluyor.ama namazda yada wc de yakalayınca çok zorluyor.tereyağ pekmez nasilki
aynen canım hepsi aynı. doktor normal dedi şeker yüklemesi için ama zaten şekerli çok yemem ben yinede dikkat ederim meyve tüketiyorum malum ondada şeker var:))
:)) hepsi aynı sanırım:) canım şekerin yüksek geldi bana ama tam emin değilim
erken değil canım bende senin haftanda tamamlamıştım:) güle güle giymek nasip olsun
aynen canım valla kıskanıyorlar ben ne yesem yiyo zaten keşke ben doğurabilseydim bu kadar nazlanamazdın diyo. yani onun hamile olduğunu düşenemiyorum herhalde dokuz ay yer içer yatar duba gibi olurduyusramm, benimki benim hamile oluşumu kıskanıyor ben çözdüm olayıdün dedi ki ohh hamilelik böyle bişeyse ben de kalayım wallahi pis kıskanç
Bu arada şeker sonucun iyi bence canım, enfeksiyon içn de bol su iç
canım Allah kolaylık verisn kolay bi süreç olsun inşallah ve inşiallah bebeişin seninledir mutlu mesut evinize yerleşirsinizKızlar nasılsınız,ne var ne yok? Ben hala taşınamadım,yerimiz belli olmadı. Muhtemelen eşim göreve başlama yapınca dağıtım gerçekleşecek.carsamba günü eşim ev tutmaya gidecek.internetten baktık,yenimahallede metroya yakın bi ev beğendik. Bakalım,orayla görüşecek.artık mecburuz biyerlerden ev tutmaya.neresi çıkarsa bahtımıza :) pztsi günü de allahın izniyle taşıncaz. Yoğunum yine anlayacağınız.böyle yarım yamalak girip yazıyorum,artık evime yerleşince düzenli girerim.bi de şehir dışına,kuzenimin yanına gittim.Bugün de bu eve bakmaya gelcekler,azcık ortalık topluyorum.ev yaşanmaz hale geldi,karman çorman :) bu arada benim kırmızılar 1 hafta gecikti,test yapmıyorum bu sefer.kesin yine stresten gecikmiştirherkes iyidir umarım. Yeni hamisler var mı kiiiiiiii ???
Bise danusmak istiyorum yaa biz normalde salam sosis almayiz zaten nöroloji doktorumda yadaklamisti ama su ara cnm salam istiyorbide kola saka gibi yani eve hic almadigimiz şeyler bunlar nerden esti bilmiyorum bi kereliğine yesem yinede risk varmi ?
Bisey daha bu toksoplazmanin kizamikcikla alakadi varmi? Ben küçükken olmustumda eğer alakasi varsa bagisikligim varmi demek oluyor??
yaptım canım yaptım, cumartesi pazar terasta da bahçede de oturdum senin yerine
güzel geçti haftasonu ama yoruldum, belim ve dizim tutuldu. Bir de artık ayağıma giyecek ayakkabı bulamıyorum şişlikten
walla sürteceğim burnunu ama nasıl ben de bilmiyorum canım ya
Evet dolunayın işi gücü yok benle uğraştı bu hafta hep
Aaa geçmiş doğum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cancağızım, nice mutlu yaşlara bebişinle ve eşinle beraber
yusramm, benimki benim hamile oluşumu kıskanıyor ben çözdüm olayıdün dedi ki ohh hamilelik böyle bişeyse ben de kalayım wallahi pis kıskanç
Bu arada şeker sonucun iyi bence canım, enfeksiyon içn de bol su iç
Geçmiş olsun canım ya, çok zor reflü çokk
İnsanın en yakınları da bunu yaparsa, kimler neler yapmaz cutem
Bu arada biz de seni çok özledik cutem ya
canımmmmm
Foto eklesene arada
Güle güle otur canım evinde, hayırlı olsun
maşallah kızzz bunaaagözün aydın tatlım
Nubunu göremedim ben, yani bi çıkıntı var ama göbek kordonuna benzettim ben:26:
Ohh güle güle kullansın kuzucuk hepsini canım, bence erken değil, anca olur iyi yapmışsın almakla. Ben de erkenden bişey almam diyordum ama ramazandan sonra almaya başlasammı diye düşünmeye başladım, gözüm korktu
selam canım, anlaşılan protein c protein s homosistein fln normalden farklı çıktı sende. Neyseki sorunu net olarak biliyorsun artık
İnşallah bebişin seninledir canım
Bence test yapsan bugün eğer bişey varsa çıkar cnm, ateşin güzel görünüyor. Ama yok bugün yapmıyım dersen, ateşin yarın öbürgün de bu civarlarda devam ederse mutlaka yap
hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canım öksürmekten bişey olmamıştır korkma, yarın kontrolun çok güzel geçsin inşallahBebeğin büyümüş de yerini bile genişletmiş bak
Dil altından, her sabah 6-8 saatleri arasında belirlediğiniz bir saatte (en fazla 10 dk farkla), yataltan hiç kalkmadan ölçmeniz lazım.
dış gebelik olup olmadığını anlayabilmek için beta hcg artış miktarını takip etmeli dr, ve progesteron ve estradiol hormonlarınıza da bakması lazım. Tek başına beta hcg ile anlamak zor. Çok geçmiş olsun, umarım herşey normale döner.
toxo ayrı kızamıkçık ayrı balım, salamı pişirip de 1 kerelik yiyebilirsin çok istediysen. Benim doktorum çok pişirisen nadir de olsa yiyebilirsin dedi.
günaydın kuzum afiyet olsun
canım bende zaten cinsiyeti belli oldu öyle başladım 4. ayda bi ay kıyafetler bi ay diğerleri sende halledersin. toplu almak zor oluyor çünkü herşeyin en iyisi almak istiyorsun canım maliyet artıyor parça parça daha rahat olur diye aylara böldük
canım gece yatarken terayağı ile pekmezi eritiyorsun 2 kaşık kadar ılıkken yiyorsun ğösünü falan yumuşatır iyi gelir
aynen canım hepsi aynı. doktor normal dedi şeker yüklemesi için ama zaten şekerli çok yemem ben yinede dikkat ederim meyve tüketiyorum malum ondada şeker var
sağol bitanem darısı senin kuzunun başına inşallahhh amin ağız tadıyla giydirelim kuzuları
demek kız gördün rüyanda kuzum rabbim sağlıkla hayırlı sekilde gönlündekini versin ama bende rüyamda bir kez sadece gördüm doğum yapmışım elimde cinsiyeti ne dedim kız dediler ama bizimki pipisini gösterdi
aynen canım valla kıskanıyorlar ben ne yesem yiyo zaten keşke ben doğurabilseydim bu kadar nazlanamazdın diyo. yani onun hamile olduğunu düşenemiyorum herhalde dokuz ay yer içer yatar duba gibi olurdu
tmm canım suyu arttırdım az içiyordum gerçektende susayınca içiyordum
canım Allah kolaylık verisn kolay bi süreç olsun inşallah ve inşiallah bebeişin seninledir mutlu mesut evinize yerleşirsiniz
sağol bitanem senin listelerin çoğu şeyde rehber oldu zaten 3-6 daha fazla 0-3 olanlar hastane çıkışları ve 5 li takımlarcnm.hayirli olsun cicileriniz. masraf dogduktan sonra inan daha cok oluyr)
0-3 ay kiyafeti cok almayin. bir kismini kullanamadan kuculecek cunku
bir de 0-3 ay body leri kullanamadim ben hic. almayin derim. alirsanizda boynunun iki yanindan citcitli olanlardan alin acayip rahat giydiriliyr o zaman.
sağol bitanem senin listelerin çoğu şeyde rehber oldu zaten 3-6 daha fazla 0-3 olanlar hastane çıkışları ve 5 li takımlar
rüzgar yusuf nasıl canım sen nasılsın gelen giden azaldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?