Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olmuş canım tamam bundan sonra tablona yorum yaparız ilk sayfad konu sahibinde linkini özel mesaj at seni listeye eklesin kolay olur

aynen canım hayrolsun:)

Kızlar nasılsınız,ne var ne yok? Ben hala taşınamadım,yerimiz belli olmadı. Muhtemelen eşim göreve başlama yapınca dağıtım gerçekleşecek.carsamba günü eşim ev tutmaya gidecek.internetten baktık,yenimahallede metroya yakın bi ev beğendik. Bakalım,orayla görüşecek.artık mecburuz biyerlerden ev tutmaya.neresi çıkarsa bahtımıza :) pztsi günü de allahın izniyle taşıncaz. Yoğunum yine anlayacağınız.böyle yarım yamalak girip yazıyorum,artık evime yerleşince düzenli girerim.bi de şehir dışına,kuzenimin yanına gittim.Bugün de bu eve bakmaya gelcekler,azcık ortalık topluyorum.ev yaşanmaz hale geldi,karman çorman :) bu arada benim kırmızılar 1 hafta gecikti,test yapmıyorum bu sefer.kesin yine stresten gecikmiştir herkes iyidir umarım. Yeni hamisler var mı kiiiiiiii ???

Allah kolaylık versin yeni evinde sağlıklı bebeklerin gelsin sana ayy yeni hamiş sen ol inşallah, bu sefer test yap demiycem sen bilirsin

Happy cnm igneden sonraki kacinci gununki?? Tabloda cizgi bikac gun sonra cekti galiba oyle hatirliyorum..eger 15 16gunu gectiyse igneden sonra test yapsanaaa..Insallah gelmistir minik melek

Aysegul cnm insallah supriz hamilemiz olursun yaaaa dilerim simdi de ben dogurmadan herkes hamis kalir.... tasinma isleri icin de bol bol kolayliklar cnm..ugurlu gelsin Insallahh

Eflos kiz ruyalar tersi cikar yaaa bak ben 18.haftaya kadar renkli gozlu sari kivircik sacli hep bana gulumseyen kiz goruyodumyaaa kandirmaca olmus pipili cikti...belki seninki de oyledir..ama senin cok fark koymadigini biliyorum onun icin eeen hayirli evlat neyse senin icin o olsun Insallahhh kiz gecen sordum gormedin galiba eltininkinin cinsiyyeti ne??

Allah kolaylık versin yeni evinde sağlıklı bebeklerin gelsin sana ayy yeni hamiş sen ol inşallah, bu sefer test yap demiycem sen bilirsin

Sağol kuzum,inşallah inşallah..yapmıcam be efloşumm,daha çok stres oluyorum.elbet gelir bikaç güne.ama 3 gün daha gelmezse 10 gün geçmiş oluyo,ozmn dayanamaz yaparım heralde.ay rüyamda da toplu sünnet gördüm. Düğünsüz derneksiz..arkasından da Başbakanı gördüm,sohbet ediyoduk gülerek..Hayır olsun inşallah

Yüreği güzel arkadaşım,teşekkür ederim,inşallah diyorum en kalpten duamla..Taşınma işi de zormuş hakkaten,bi de bunun yerleşmesi var ohooo :))

olmuş canım tamam bundan sonra tablona yorum yaparız ilk sayfad konu sahibinde linkini özel mesaj at seni listeye eklesin kolay olur

aynen canım hayrolsun:)

Eflalım attım canım benm yumurtam 15 inde mi catlamıs yanı ama gecen cumada uzayan bi akıntım geldi bilemedim ff e gore 4 gun sonra yani bide ovu testim kopkoyu olmadı bu arada sen kız mı gecirıyosun kalbındeen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bugun iğneden sonraki 16. gunum :s korkuyorum test yapmaya :s negatif çıkacak die
ne güzel söyledin 'minik melek' diye... Rabb'im bunu bahşetsin inşallah.

Son düzenleme:
amin canım.

Allah güle güle kullanmak nasip etsin canım.
ben de gelecek ay başlarım yavaştan.
çokk masraflı hakikaten. şimdiye kadar hiçbir şey almadım ben de
canım bende zaten cinsiyeti belli oldu öyle başladım 4. ayda bi ay kıyafetler bi ay diğerleri sende halledersin. toplu almak zor oluyor çünkü herşeyin en iyisi almak istiyorsun canım maliyet artıyor parça parça daha rahat olur diye aylara böldük
Sağol canım.çoğunluk yattığım için o şekilde öksürük oluyor.ama namazda yada wc de yakalayınca çok zorluyor.tereyağ pekmez nasilki
canım gece yatarken terayağı ile pekmezi eritiyorsun 2 kaşık kadar ılıkken yiyorsun ğösünü falan yumuşatır iyi gelir
:))
:)) hepsi aynı sanırım:) canım şekerin yüksek geldi bana ama tam emin değilim

erken değil canım bende senin haftanda tamamlamıştım:) güle güle giymek nasip olsun
aynen canım hepsi aynı. doktor normal dedi şeker yüklemesi için ama zaten şekerli çok yemem ben yinede dikkat ederim meyve tüketiyorum malum ondada şeker var
sağol bitanem darısı senin kuzunun başına inşallahhh amin ağız tadıyla giydirelim kuzuları
demek kız gördün rüyanda kuzum rabbim sağlıkla hayırlı sekilde gönlündekini versin ama bende rüyamda bir kez sadece gördüm doğum yapmışım elimde cinsiyeti ne dedim kız dediler ama bizimki pipisini gösterdi
aynen canım valla kıskanıyorlar ben ne yesem yiyo zaten keşke ben doğurabilseydim bu kadar nazlanamazdın diyo. yani onun hamile olduğunu düşenemiyorum herhalde dokuz ay yer içer yatar duba gibi olurdu
tmm canım suyu arttırdım az içiyordum gerçektende susayınca içiyordum
canım Allah kolaylık verisn kolay bi süreç olsun inşallah ve inşiallah bebeişin seninledir mutlu mesut evinize yerleşirsiniz

yemeeeeeeee.ben de sucuk diye olmustum ama yemedim.
kolaya da azcik su kat ve az bisi ic bari.
toksoplazmanin kizamikcikla ilgisi yok. toksoplazma ozellikle kedinen bulasan, dusuk riskini artiran, bebegin kafasinda su birikmesine neden olup zeka griligi yaratan ya da ölmesine sebep olan, bebekte gorme fonksiyonunu öldurebilen bir virus cnm. artik karar senin. ister ye salami ister yeme.

cnm. surekli paspal halim.sac bas daginik. kusmuklu. gorsen halimi ) o nedenle pek foto cekmiyrm. eklersem yazarim kuzu.

cnm.hayirli olsun cicileriniz. masraf dogduktan sonra inan daha cok oluyr )
0-3 ay kiyafeti cok almayin. bir kismini kullanamadan kuculecek cunku
bir de 0-3 ay body leri kullanamadim ben hic. almayin derim. alirsanizda boynunun iki yanindan citcitli olanlardan alin acayip rahat giydiriliyr o zaman.

sağol bitanem senin listelerin çoğu şeyde rehber oldu zaten 3-6 daha fazla 0-3 olanlar hastane çıkışları ve 5 li takımlar
rüzgar yusuf nasıl canım sen nasılsın gelen giden azaldı mı

sağol bitanem senin listelerin çoğu şeyde rehber oldu zaten 3-6 daha fazla 0-3 olanlar hastane çıkışları ve 5 li takımlar
rüzgar yusuf nasıl canım sen nasılsın gelen giden azaldı mı

bebegim iyi canim cok sukur.gazi biraz azaldi.
ama benim sirt bel ve boynum bitti. surekli kucak da pasam arada yatiyr bebek arabasinda uyuyr sukur. yarin 40 miz bitiyr. hem benim hem de yusufun kontrolu var bakalim. neler olmus desin doktorlarimiz. benim lohusa kanamasi da bitmedi daha o da yordu.
gelen giden bitmiy cnm.haftasonuna yine var. bayram sonrasi da gelecekler cokmus.
ne diyim. Allah yafrimcim olsun

ayakli alti olan takimlardan cok alma kuzum. kullanissizlar funku.ben ayak uclarini soktum de oyle giydirdim kecburen
bir de masal kitaplari almistim.simdi okuym yusufa uyanikken.cunku surekli laf bekliyr benden. eee aklima bisi gelmiyr. ben de masal okuyrm ona

Kızlar tam iki saat tir uyuyordum.şiddetli baş çağrısıyla uyandım.ihlamur içiyorum suan.sabah kontrol um vardı.bebeyim iyi ama kanama azad olsa devam ediyormuş.öksürük dr.u endiselendirdi. Devam ederse keseyi bozar dedi.surup verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…