Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:)) baklaım ne çıkacak oğlumda doğru çıkmıştı ama bu rüyaya güvenemedim sabah karşı gördüm:)) amin canım amin sağlıklı olsun diyorum hep

eltinin kesin değil canım erkeğe benziyor demiş dr, bencede erkek, o kız istiyor
haklısın canım sen dilediğin gibi yap inşallah hamilesindir balım inşaallah hayrolsun rüyan , başbakan görmek iyidir ben annemlerin evine geldiğini görmüştüm kardeşim iyi bir yerde memur olmuştu ona yormuştum zaten:) sizin içinde iyi olacak iş açısından canım toplu sünnet mi kız yoksa ikiz erkek mi:)
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar benim tablomada bakarmisiniz ovu testinde 13.gun pozitifti
canım henüz çatlamamışsın gibi
canım o akıntı gelince hemen olmuyor zaten 3-4 gün öncesinden de gelebiliyor, canım kız erkek olsun demiyorum sağlıklı olsun yeter, erkek ağır basıyor oğlum için çünkü erkeklerle iyi anlaşıyor erkek kardeş istiyor:)
dr normal dediyse efloşa yorum yapmak düşmez vay pipili vay hayrolsun bakalım rüyam,çiş yapmasına çok güldüm
yok canım öksürük niye bozsun keseyi dr da yani...
İşte resmimiz boynumuz 14.4mm.eli kolu bellimi bu minnakin

maşallah canım

ben de göremedim pek, birinde nuba benzettim ama kordon da olabilir.
gelecek ay öğreniriz umarım:)
hayırlı olsun canım. belirti arama kendinde, çok yıpratıyor insanı
sağ ol canım.
ben salam sosisten çokkk korkuyorum valla.
sucuk çok canım çekmişti güvendiğimiz bir kasaptan alıp iyice pişirip yedim. ama hazır salam sosislere hiç güvenemem içine ne koydukları belli değil.
bir kere bile yesen risk var, kızamıkçığın da ilgisi yok.

hayırlara vesile olsun rüyan:) ben de iki kez erkek gördüm:)
kızlar tabloma bi bakabilir misiniz ? yorumlarınız benim için önemli.

http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
be olsam yarın ilk işim test yapmak olurdu:)
iki tablonu da inceledim, bu ay farklı sanki.
ben de bilmiyorum nasıl sürtüleceğini yaa offf.. hiç yapamadım onu
zaten küs de kalamıyorum ki hemen unutup barışıyorum.

ben de bakınca şimdi kordon olabilir dedim haklısın.
kısmet canım gelecek ay görürüz umarım:)
http://www.fertilityfriend.com/home/502d59

kızlar ateş tablom yükselmeye başlamış dimi :)
16. gün yumurtlamışsın. hayırlı olsun:)
inşallah her şey gönlünüzce olur canım.
işleriniz rast gitsin sizi hiççç uğraştırmasın.
bebişin de sürpriz yapar inşallah sana
hayırlara vesile olsun rüyan.
rüyada devlet büyülerini görmek, devletle ilgili olan işlerinizin sonucunun güzel olacağı manasına geliyor.
ben de görmüştüm, tam atama zamanıydı memleketime atandım
evet canım, benim de gözümde büyüyor alışveriş ama aylara bölersek daha kolay olur hem maddi açıdan hem de yorgunluk olmaz fazla.
sıcakta gezmek çokk zor olacak malum.
şükür canım, sen kalkmadan yat hiçbir şeycik olmayacak Allahın izniyle.
öksürükle hapşırıkla kese dağılmaz diye biliyorum ben, doktor niye öyle dedi ki acaba bilemedim...
Nasıl minigim bellimi
belli :) maaşallah.

Efloşuumm ne diyoonn kığıızzz,ikiz erkek mii vuhuuu Ayy hayırlara yorayım da hayır olsun inşallahh
Dgrpnr kuzuumm sağolasın,amiinn,rast gitsin işlerimizz yaa,ev bulmak çok zormuşşş İyi hadi,benim de rüyam hayra çıksın,eşimin istediği görev olsun inşallaahhh

yerim ben o minisi.
ruyalar genelde dogru cikiyr cnm.
disler icinde yapilacak bisi yok ne yazikki ;(

kızlar tabloma bi bakabilir misiniz ? yorumlarınız benim için önemli.

http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

yorum icin birkac gun daha bekle guzelim.

Kızlar neler yapıyorsunuz.. Reglın gecıkmenın 2. Günündeyım. Bugün öğlen karamel rengınde sarı akıntı geldı. Zaten bırkac gündür sarı akıntı gelıyor ama bugünkü yoğun kıvamdaydı. Dünkü ovulasyon testım pozıtıf belırgın hafıf silik. Erken gebelık testınıde bugün yapmayı düşünüyorum. Bırkac gün öncede sümüksü akıntı gördüm beyaz bırkere. Hafif batmalarım oluyor e yorgunluk.
Kızlar sizce ben hamilemıyım... Ovulasyon neden regl günü pozıtıf cıksın? Ve bu sarı azda olsa akıntılar.. Bilen veya böyle yaşayan bırı varsa yardımcı olabilirmi cok merak edıyorum kızlaar ya ????
Kızlar az önce kahverengı akıntım geldı normel adet gıbı sızce adetmı oldum ??

kızlar merhaba. herkesler iyidir inş.
ben hafta sonu pek giremedim. misafirim de vardı.
okulda seminer ve toplantı belaları var. hiç girmiyorum.
tayin için kadrolar açıklandı çok kötü yerler var. bakalım napıcaz.
çok yorgunum okuldan geç geldim. çok güçsüzüm artık. hemen yoruluyorum.
beni merak etmeyin bu aralar yoğunum.
öptüm hepinizi

Kızlar nolur yardım edın iki hün önce test yaptım 6.27di bu gun yaptın 14.97 cıktı ama adet oluyorum ben doktor progestan iğne verdi düşük mü yapıyorum ki acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım umudunu kırmak istemem asla !! Fakat ovulasyon testi ben de kullandım.regl döneminde yaptığın testi ciddiye almamalısın.muhtemelen çift çizgiyi görmüşsündür,kopkoyu olmamak suretiyle..zaten her zaman silik çizgi vardır o testlerde.bi de akıntıların bana regl belirtisi gibi geldi ama umarım değildir.insallah gönlünden geçen olur

Kuzuummm daha bitmedi mi senin okul işleri yaa !! Tayinci misin bu sene yoksaa? Benim kafa dumanlı,hatırlamıyorsam kusuruma bakma emi..Dora'm nasıl ?? Bu arada doktor işin noldu,böbrek kontrolün? Epeydir giremiyorum malum,kaçırmış da olabilirim..

anlıyorum canım bende o ıhtımalı verdım cok kaptırmamaya calısıyorum hamıleyım dıye sümüksü akıntı falan batmalar önceden basladı bunlarla bırlıkte ıhtımal verdım. Hayırlısı.. Erken gebelık testı yaparm belkı bugün dua edrsen memnun olurum canım. Meraktayım bende

Bi evladı olunca onu dusunerek istıyo dimi canım insan😆benm o alıntı iki kere geldi bi hafta arayla da ondan sasırdım canm bilemedim yaa

Bi evladı olunca onu dusunerek istıyo dimi canım insan😆benm o alıntı iki kere geldi bi hafta arayla da ondan sasırdım canm bilemedim yaa

catlammaıs gülüm doktordan geldim

Yok anacim zaten hamilelikten öncede yasakti bana beyin damarlarında daralma yapiyoya nitrit-nitrat çok varmis sosis ve salamda yersen felç olma riskini artirirsin demişti bana ama kasabin kendisinin yaptigi sucuk yiyebilirsiniz demişti bunlari diyen nöroloji profosoruydu
Simdi birde hamilelik ten sebep yasakya burnunda tutuyo ama sadece sucuk yiyorum iyice pişirip
Kizamikcikla alakali olan rubellaymis ben karistirmisim

Kızlar bugün yazmıstım görenler vardır. Regl gecıkmesının 2,günü kahverengı akıntı geldı. Ve az önce kahverengı ve su gıbı pembe akıntı geldı peceteye silince bune demek kızlar ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…