- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
Nasıl minigim bellimi
:)) baklaım ne çıkacak oğlumda doğru çıkmıştı ama bu rüyaya güvenemedim sabah karşı gördüm:)) amin canım amin sağlıklı olsun diyorum hepHappy cnm igneden sonraki kacinci gununki?? Tabloda cizgi bikac gun sonra cekti galiba oyle hatirliyorum..eger 15 16gunu gectiyse igneden sonra test yapsanaaa..Insallah gelmistir minik melek
Aysegul cnm insallah supriz hamilemiz olursun yaaaadilerim simdi de ben dogurmadan herkes hamis kalir.... tasinma isleri icin de bol bol kolayliklar cnm..ugurlu gelsin Insallahh
Eflos kiz ruyalar tersi cikar yaaabak ben 18.haftaya kadar renkli gozlu sari kivircik sacli hep bana gulumseyen kiz goruyodumyaaa kandirmaca olmus pipili cikti...belki seninki de oyledir..ama senin cok fark koymadigini biliyorum onun icin eeen hayirli evlat neyse senin icin o olsun Insallahhh kiz gecen sordum gormedin galiba eltininkinin cinsiyyeti ne??
haklısın canım sen dilediğin gibi yap inşallah hamilesindir balım inşaallahSağol kuzum,inşallah inşallah..yapmıcam be efloşumm,daha çok stres oluyorum.elbet gelir bikaç güne.ama 3 gün daha gelmezse 10 gün geçmiş oluyo,ozmn dayanamaz yaparım heralde.ay rüyamda da toplu sünnet gördüm. Düğünsüz derneksiz..arkasından da Başbakanı gördüm,sohbet ediyoduk gülerek..Hayır olsun inşallah
canım henüz çatlamamışsın gibihttp://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar benim tablomada bakarmisiniz ovu testinde 13.gun pozitifti
canım o akıntı gelince hemen olmuyor zaten 3-4 gün öncesinden de gelebiliyor, canım kız erkek olsun demiyorum sağlıklı olsun yeter, erkek ağır basıyor oğlum için çünkü erkeklerle iyi anlaşıyor erkek kardeş istiyor:)Eflalım attım canım benm yumurtam 15 inde mi catlamıs yanı ama gecen cumada uzayan bi akıntım geldi bilemedim ff e gore 4 gun sonra yani bide ovu testim kopkoyu olmadı bu arada sen kız mı gecirıyosun kalbındeen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dr normal dediyse efloşa yorum yapmak düşmezcanım bende zaten cinsiyeti belli oldu öyle başladım 4. ayda bi ay kıyafetler bi ay diğerleri sende halledersin. toplu almak zor oluyor çünkü herşeyin en iyisi almak istiyorsun canım maliyet artıyor parça parça daha rahat olur diye aylara böldük
canım gece yatarken terayağı ile pekmezi eritiyorsun 2 kaşık kadar ılıkken yiyorsun ğösünü falan yumuşatır iyi gelir
aynen canım hepsi aynı. doktor normal dedi şeker yüklemesi için ama zaten şekerli çok yemem ben yinede dikkat ederim meyve tüketiyorum malum ondada şeker var
sağol bitanem darısı senin kuzunun başına inşallahhh amin ağız tadıyla giydirelim kuzuları
demek kız gördün rüyanda kuzum rabbim sağlıkla hayırlı sekilde gönlündekini versin ama bende rüyamda bir kez sadece gördüm doğum yapmışım elimde cinsiyeti ne dedim kız dediler ama bizimki pipisini gösterdi
aynen canım valla kıskanıyorlar ben ne yesem yiyo zaten keşke ben doğurabilseydim bu kadar nazlanamazdın diyo. yani onun hamile olduğunu düşenemiyorum herhalde dokuz ay yer içer yatar duba gibi olurdu
tmm canım suyu arttırdım az içiyordum gerçektende susayınca içiyordum
canım Allah kolaylık verisn kolay bi süreç olsun inşallah ve inşiallah bebeişin seninledir mutlu mesut evinize yerleşirsiniz
yok canım öksürük niye bozsun keseyi dr da yani...Kızlar tam iki saat tir uyuyordum.şiddetli baş çağrısıyla uyandım.ihlamur içiyorum suan.sabah kontrol um vardı.bebeyim iyi ama kanama azad olsa devam ediyormuş.öksürük dr.u endiselendirdi. Devam ederse keseyi bozar dedi.surup verdi
İşte resmimiz boynumuz 14.4mm.eli kolu bellimi bu minnakin
ben de göremedim pek, birinde nuba benzettim ama kordon da olabilir.:)) ahhh sürtebilsem :)
kabızlığa kur erik ye canım
canım inşallah gidicem benimkide bırakmaz ablangil gelsin bizde kalsın diyor bende çok istiyorsan gel sende kal dedim kalmayacağını biliyorum:) her gün gelir giderim diyor
:)) hepsi aynı sanırım:) canım şekerin yüksek geldi bana ama tam emin değilim
canım geçmiş olsun inşallah çok sıkıntı vermez
:) canım bebiş oluncada ayrı dertler başlıyor dertsii hayat yok ki:)
amin canım
ayy canım ne çok misafir geldi, mevlüt yapsaydın keşke bir günde savardın başından böyle hem masraflı hem yorucu oldu sana kıyamam, lohusaya böyle misafir gelinmez bizde hemen hasta ziyareti gibi beş dk uğranır sadece
haklısın canım çevreye alınganlığım hormonlardan ama eşime olan değil tamamen onun odunluğundandün anneme şikayet ettim ilk kez:) annem asla karışmaz ama oğlum artık iki canlı kırma sakın dedi ohhhh
kolay gelsin canım özledim bir an önce gelmeni bekliyorum
oyyyy maşallah kuzunatam seçemedim nubunu:)
:)) benimde bir arkadaşa olmuştu kadın anestezi etkisiyle yoook istemem benim kızım olacaktı götürün bun demiş
erken değil canım bende senin haftanda tamamlamıştım:) güle güle giymek nasip olsun
canım inşallah bundan sonra iğnen şifa olacak sağlıklı bir yavrun daha olacak
tablo olmuş sonu bebek olsun inşaallah
19. gün çatlamış olabilirsin yorum için daha erken canım
maşallah hayırlı olsun bebeğin
dil altından olacak, ilk sayfada ayrıntılı yazıyor
vajinal bakılınca kese görünür bir daha gidebilirsin doktora
canım hayırlısı demekten başka elden bir şey gelmiyor seninde yavrun gelecek elbette
hayırlı olsun canım. belirti arama kendinde, çok yıpratıyor insanıKizlar dun aksam hastalandimtam gunu gunune gelmeside tesellim oldu.gogus agrilarimdan dolayi cok umutlanmistim ama kismet degilmis buay.ve okadar sancisiz agrisiz geldiki hic hissetmedim.cok tuhafima gitti.her ay biyere vuruyo bende belirti saniyorum.kafamdan attim artik gun falan saymicam.akisina birakicam.ugrasmicam.heray umit etmek yipratiyo.esimde uzuluyo.biraz daha boyle devam edelim sonra tedaviyi dusunmeye baslicaz artik.bi ark cok sorunlu olmustu hamileligi.keciboynuzu pekmezi fistik badem findik hem esin hem kendin ye dedi.cok faydasini gorduk dedi..bende denicem.kuruyemisi tuketiyoz zaten keciboynuzunuda arada iciyodu simdi sıklastiricam.insallah faydasini goruruz.bi iki ay daha kendi imkanlarimla devam edicem sonra tedaviye gidicez mecbur.benden haberler boyle.guzel bir hafta diliyorum hepinize.hamis haberlerimiz bol olsun.hastane isi olanlar hayirli haberlerle gelsinler.hamis olan kardeslerimizede allah kolaylik versin.gorusmek uzere.
ben salam sosisten çokkk korkuyorum valla.Bise danusmak istiyorum yaa biz normalde salam sosis almayiz zaten nöroloji doktorumda yadaklamisti ama su ara cnm salam istiyorbide kola saka gibi yani eve hic almadigimiz şeyler bunlar nerden esti bilmiyorum bi kereliğine yesem yinede risk varmi ?
Bisey daha bu toksoplazmanin kizamikcikla alakadi varmi? Ben küçükken olmustumda eğer alakasi varsa bagisikligim varmi demek oluyor??
hayırlara vesile olsun rüyan:) ben de iki kez erkek gördüm:)Hepinize günaydın hemen kahvaltıya kaçıyorum:)) herkese iyi hamdolsun bende iyiyim, dişlerimin sızısı ve bulantılarım dışında derdim yok
Rüyamda bebeğimin cinsiyetini gördüm pıtığını gördümayy bildiğin naklen çiş yapıyordu birde kızım
be olsam yarın ilk işim test yapmak olurdu:)kızlar tabloma bi bakabilir misiniz ? yorumlarınız benim için önemli.
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
ben de bilmiyorum nasıl sürtüleceğini yaa offf.. hiç yapamadım onuyaptım canım yaptım, cumartesi pazar terasta da bahçede de oturdum senin yerine
güzel geçti haftasonu ama yoruldum, belim ve dizim tutuldu. Bir de artık ayağıma giyecek ayakkabı bulamıyorum şişlikten
walla sürteceğim burnunu ama nasıl ben de bilmiyorum canım ya
Evet dolunayın işi gücü yok benle uğraştı bu hafta hep
Aaa geçmiş doğum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cancağızım, nice mutlu yaşlara bebişinle ve eşinle beraber
yusramm, benimki benim hamile oluşumu kıskanıyor ben çözdüm olayıdün dedi ki ohh hamilelik böyle bişeyse ben de kalayım wallahi pis kıskanç
Bu arada şeker sonucun iyi bence canım, enfeksiyon içn de bol su iç
Geçmiş olsun canım ya, çok zor reflü çokk
İnsanın en yakınları da bunu yaparsa, kimler neler yapmaz cutem
Bu arada biz de seni çok özledik cutem ya
canımmmmm
Foto eklesene arada
Güle güle otur canım evinde, hayırlı olsun
maşallah kızzz bunaaagözün aydın tatlım
Nubunu göremedim ben, yani bi çıkıntı var ama göbek kordonuna benzettim ben:26:
Ohh güle güle kullansın kuzucuk hepsini canım, bence erken değil, anca olur iyi yapmışsın almakla. Ben de erkenden bişey almam diyordum ama ramazandan sonra almaya başlasammı diye düşünmeye başladım, gözüm korktu
selam canım, anlaşılan protein c protein s homosistein fln normalden farklı çıktı sende. Neyseki sorunu net olarak biliyorsun artık
İnşallah bebişin seninledir canım
Bence test yapsan bugün eğer bişey varsa çıkar cnm, ateşin güzel görünüyor. Ama yok bugün yapmıyım dersen, ateşin yarın öbürgün de bu civarlarda devam ederse mutlaka yap
hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canım öksürmekten bişey olmamıştır korkma, yarın kontrolun çok güzel geçsin inşallahBebeğin büyümüş de yerini bile genişletmiş bak
Dil altından, her sabah 6-8 saatleri arasında belirlediğiniz bir saatte (en fazla 10 dk farkla), yataltan hiç kalkmadan ölçmeniz lazım.
dış gebelik olup olmadığını anlayabilmek için beta hcg artış miktarını takip etmeli dr, ve progesteron ve estradiol hormonlarınıza da bakması lazım. Tek başına beta hcg ile anlamak zor. Çok geçmiş olsun, umarım herşey normale döner.
toxo ayrı kızamıkçık ayrı balım, salamı pişirip de 1 kerelik yiyebilirsin çok istediysen. Benim doktorum çok pişirisen nadir de olsa yiyebilirsin dedi.
günaydın kuzum afiyet olsun
16. gün yumurtlamışsın. hayırlı olsun:)
inşallah her şey gönlünüzce olur canım.Kızlar nasılsınız,ne var ne yok? Ben hala taşınamadım,yerimiz belli olmadı. Muhtemelen eşim göreve başlama yapınca dağıtım gerçekleşecek.carsamba günü eşim ev tutmaya gidecek.internetten baktık,yenimahallede metroya yakın bi ev beğendik. Bakalım,orayla görüşecek.artık mecburuz biyerlerden ev tutmaya.neresi çıkarsa bahtımıza :) pztsi günü de allahın izniyle taşıncaz. Yoğunum yine anlayacağınız.böyle yarım yamalak girip yazıyorum,artık evime yerleşince düzenli girerim.bi de şehir dışına,kuzenimin yanına gittim.Bugün de bu eve bakmaya gelcekler,azcık ortalık topluyorum.ev yaşanmaz hale geldi,karman çorman :) bu arada benim kırmızılar 1 hafta gecikti,test yapmıyorum bu sefer.kesin yine stresten gecikmiştirherkes iyidir umarım. Yeni hamisler var mı kiiiiiiii ???
hayırlara vesile olsun rüyan.Sağol kuzum,inşallah inşallah..yapmıcam be efloşumm,daha çok stres oluyorum.elbet gelir bikaç güne.ama 3 gün daha gelmezse 10 gün geçmiş oluyo,ozmn dayanamaz yaparım heralde.ay rüyamda da toplu sünnet gördüm. Düğünsüz derneksiz..arkasından da Başbakanı gördüm,sohbet ediyoduk gülerek..Hayır olsun inşallah
evet canım, benim de gözümde büyüyor alışveriş ama aylara bölersek daha kolay olur hem maddi açıdan hem de yorgunluk olmaz fazla.canım bende zaten cinsiyeti belli oldu öyle başladım 4. ayda bi ay kıyafetler bi ay diğerleri sende halledersin. toplu almak zor oluyor çünkü herşeyin en iyisi almak istiyorsun canım maliyet artıyor parça parça daha rahat olur diye aylara böldük
canım gece yatarken terayağı ile pekmezi eritiyorsun 2 kaşık kadar ılıkken yiyorsun ğösünü falan yumuşatır iyi gelir
aynen canım hepsi aynı. doktor normal dedi şeker yüklemesi için ama zaten şekerli çok yemem ben yinede dikkat ederim meyve tüketiyorum malum ondada şeker var
sağol bitanem darısı senin kuzunun başına inşallahhh amin ağız tadıyla giydirelim kuzuları
demek kız gördün rüyanda kuzum rabbim sağlıkla hayırlı sekilde gönlündekini versin ama bende rüyamda bir kez sadece gördüm doğum yapmışım elimde cinsiyeti ne dedim kız dediler ama bizimki pipisini gösterdi
aynen canım valla kıskanıyorlar ben ne yesem yiyo zaten keşke ben doğurabilseydim bu kadar nazlanamazdın diyo. yani onun hamile olduğunu düşenemiyorum herhalde dokuz ay yer içer yatar duba gibi olurdu
tmm canım suyu arttırdım az içiyordum gerçektende susayınca içiyordum
canım Allah kolaylık verisn kolay bi süreç olsun inşallah ve inşiallah bebeişin seninledir mutlu mesut evinize yerleşirsiniz
şükür canım, sen kalkmadan yat hiçbir şeycik olmayacak Allahın izniyle.Kızlar tam iki saat tir uyuyordum.şiddetli baş çağrısıyla uyandım.ihlamur içiyorum suan.sabah kontrol um vardı.bebeyim iyi ama kanama azad olsa devam ediyormuş.öksürük dr.u endiselendirdi. Devam ederse keseyi bozar dedi.surup verdi
belli :) maaşallah.Nasıl minigim bellimi
yerim ben o minisi.Hepinize günaydın hemen kahvaltıya kaçıyorum:)) herkese iyi hamdolsun bende iyiyim, dişlerimin sızısı ve bulantılarım dışında derdim yok
Rüyamda bebeğimin cinsiyetini gördüm pıtığını gördümayy bildiğin naklen çiş yapıyordu birde kızım
kızlar tabloma bi bakabilir misiniz ? yorumlarınız benim için önemli.
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
Kızlar neler yapıyorsunuz.. Reglın gecıkmenın 2. Günündeyım. Bugün öğlen karamel rengınde sarı akıntı geldı. Zaten bırkac gündür sarı akıntı gelıyor ama bugünkü yoğun kıvamdaydı. Dünkü ovulasyon testım pozıtıf belırgın hafıf silik. Erken gebelık testınıde bugün yapmayı düşünüyorum. Bırkac gün öncede sümüksü akıntı gördüm beyaz bırkere. Hafif batmalarım oluyor e yorgunluk.
Kızlar sizce ben hamilemıyım... Ovulasyon neden regl günü pozıtıf cıksın? Ve bu sarı azda olsa akıntılar.. Bilen veya böyle yaşayan bırı varsa yardımcı olabilirmi cok merak edıyorum kızlaar ya ????
Kızlar az önce kahverengı akıntım geldı normel adet gıbı sızce adetmı oldum ??
kızlar merhaba. herkesler iyidir inş.
ben hafta sonu pek giremedim. misafirim de vardı.
okulda seminer ve toplantı belaları var. hiç girmiyorum.
tayin için kadrolar açıklandı çok kötü yerler var. bakalım napıcaz.
çok yorgunum okuldan geç geldim. çok güçsüzüm artık. hemen yoruluyorum.
beni merak etmeyin bu aralar yoğunum.
öptüm hepinizi
Canım umudunu kırmak istemem asla !! Fakat ovulasyon testi ben de kullandım.regl döneminde yaptığın testi ciddiye almamalısın.muhtemelen çift çizgiyi görmüşsündür,kopkoyu olmamak suretiyle..zaten her zaman silik çizgi vardır o testlerde.bi de akıntıların bana regl belirtisi gibi geldi ama umarım değildir.insallah gönlünden geçen olur
:)) baklaım ne çıkacak oğlumda doğru çıkmıştı ama bu rüyaya güvenemedim sabah karşı gördüm:)) amin canım amin sağlıklı olsun diyorum hep
eltinin kesin değil canım erkeğe benziyor demiş dr, bencede erkek, o kız istiyor
haklısın canım sen dilediğin gibi yap inşallah hamilesindir balım inşaallahhayrolsun rüyan , başbakan görmek iyidir ben annemlerin evine geldiğini görmüştüm kardeşim iyi bir yerde memur olmuştu ona yormuştum zaten:) sizin içinde iyi olacak iş açısından canım toplu sünnet mi kız yoksa ikiz erkek mi:)
canım henüz çatlamamışsın gibi
canım o akıntı gelince hemen olmuyor zaten 3-4 gün öncesinden de gelebiliyor, canım kız erkek olsun demiyorum sağlıklı olsun yeter, erkek ağır basıyor oğlum için çünkü erkeklerle iyi anlaşıyor erkek kardeş istiyor:)
dr normal dediyse efloşa yorum yapmak düşmezvay pipili vay hayrolsun bakalım rüyam,çiş yapmasına çok güldüm
yok canım öksürük niye bozsun keseyi dr da yani...
maşallah canım
:)) baklaım ne çıkacak oğlumda doğru çıkmıştı ama bu rüyaya güvenemedim sabah karşı gördüm:)) amin canım amin sağlıklı olsun diyorum hep
eltinin kesin değil canım erkeğe benziyor demiş dr, bencede erkek, o kız istiyor
haklısın canım sen dilediğin gibi yap inşallah hamilesindir balım inşaallahhayrolsun rüyan , başbakan görmek iyidir ben annemlerin evine geldiğini görmüştüm kardeşim iyi bir yerde memur olmuştu ona yormuştum zaten:) sizin içinde iyi olacak iş açısından canım toplu sünnet mi kız yoksa ikiz erkek mi:)
canım o akıntı gelince hemen olmuyor zaten 3-4 gün öncesinden de gelebiliyor, canım kız erkek olsun demiyorum sağlıklı olsun yeter, erkek ağır basıyor oğlum için çünkü erkeklerle iyi anlaşıyor erkek kardeş istiyor:)
dr normal dediyse efloşa yorum yapmak düşmezvay pipili vay hayrolsun bakalım rüyam,çiş yapmasına çok güldüm
maşallah canım
maşallah canım
maşallah canım
maşallah canım
yemeeeeeeee.ben de sucuk diye olmustum ama yemedim.
kolaya da azcik su kat ve az bisi ic bari.
toksik plazma bin kizamikcikla ilgisi yok. toksoplazma ozellikle kedinen bulasan, dusuk riskini artiran, bebegin kafasinda su birikmesine neden olup zeka griligi yaratan ya da ölmesine sebep olan, bebekte gorme fonksiyonunu öldurebilen bir virus cnm. artik karar senin. ister ye salami ister yeme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?