- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
yaptım canım yaptım, cumartesi pazar terasta da bahçede de oturdum senin yerine
güzel geçti haftasonu ama yoruldum, belim ve dizim tutuldu. Bir de artık ayağıma giyecek ayakkabı bulamıyorum şişlikten
walla sürteceğim burnunu ama nasıl ben de bilmiyorum canım ya
Evet dolunayın işi gücü yok benle uğraştı bu hafta hep
Aaa geçmiş doğum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cancağızım, nice mutlu yaşlara bebişinle ve eşinle beraber
yusramm, benimki benim hamile oluşumu kıskanıyor ben çözdüm olayıdün dedi ki ohh hamilelik böyle bişeyse ben de kalayım wallahi pis kıskanç
Bu arada şeker sonucun iyi bence canım, enfeksiyon içn de bol su iç
Geçmiş olsun canım ya, çok zor reflü çokk
İnsanın en yakınları da bunu yaparsa, kimler neler yapmaz cutem
Bu arada biz de seni çok özledik cutem ya
canımmmmm
Foto eklesene arada
Güle güle otur canım evinde, hayırlı olsun
maşallah kızzz bunaaagözün aydın tatlım
Nubunu göremedim ben, yani bi çıkıntı var ama göbek kordonuna benzettim ben:26:
Ohh güle güle kullansın kuzucuk hepsini canım, bence erken değil, anca olur iyi yapmışsın almakla. Ben de erkenden bişey almam diyordum ama ramazandan sonra almaya başlasammı diye düşünmeye başladım, gözüm korktu
selam canım, anlaşılan protein c protein s homosistein fln normalden farklı çıktı sende. Neyseki sorunu net olarak biliyorsun artık
İnşallah bebişin seninledir canım
Bence test yapsan bugün eğer bişey varsa çıkar cnm, ateşin güzel görünüyor. Ama yok bugün yapmıyım dersen, ateşin yarın öbürgün de bu civarlarda devam ederse mutlaka yap
hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canım öksürmekten bişey olmamıştır korkma, yarın kontrolun çok güzel geçsin inşallahBebeğin büyümüş de yerini bile genişletmiş bak
Dil altından, her sabah 6-8 saatleri arasında belirlediğiniz bir saatte (en fazla 10 dk farkla), yataltan hiç kalkmadan ölçmeniz lazım.
dış gebelik olup olmadığını anlayabilmek için beta hcg artış miktarını takip etmeli dr, ve progesteron ve estradiol hormonlarınıza da bakması lazım. Tek başına beta hcg ile anlamak zor. Çok geçmiş olsun, umarım herşey normale döner.
toxo ayrı kızamıkçık ayrı balım, salamı pişirip de 1 kerelik yiyebilirsin çok istediysen. Benim doktorum çok pişirisen nadir de olsa yiyebilirsin dedi.
günaydın kuzum afiyet olsun
:)) ahhh sürtebilsem :)
kabızlığa kur erik ye canım
canım inşallah gidicem benimkide bırakmaz ablangil gelsin bizde kalsın diyor bende çok istiyorsan gel sende kal dedim kalmayacağını biliyorum:) her gün gelir giderim diyor
:)) hepsi aynı sanırım:) canım şekerin yüksek geldi bana ama tam emin değilim
canım geçmiş olsun inşallah çok sıkıntı vermez
:) canım bebiş oluncada ayrı dertler başlıyor dertsii hayat yok ki:)
amin canım
ayy canım ne çok misafir geldi, mevlüt yapsaydın keşke bir günde savardın başından böyle hem masraflı hem yorucu oldu sana kıyamam, lohusaya böyle misafir gelinmez bizde hemen hasta ziyareti gibi beş dk uğranır sadece
haklısın canım çevreye alınganlığım hormonlardan ama eşime olan değil tamamen onun odunluğundandün anneme şikayet ettim ilk kez:) annem asla karışmaz ama oğlum artık iki canlı kırma sakın dedi ohhhh
kolay gelsin canım özledim bir an önce gelmeni bekliyorum
oyyyy maşallah kuzunatam seçemedim nubunu:)
:)) benimde bir arkadaşa olmuştu kadın anestezi etkisiyle yoook istemem benim kızım olacaktı götürün bun demiş
erken değil canım bende senin haftanda tamamlamıştım:) güle güle giymek nasip olsun
canım inşallah bundan sonra iğnen şifa olacak sağlıklı bir yavrun daha olacak
tablo olmuş sonu bebek olsun inşaallah
19. gün çatlamış olabilirsin yorum için daha erken canım
maşallah hayırlı olsun bebeğin
dil altından olacak, ilk sayfada ayrıntılı yazıyor
vajinal bakılınca kese görünür bir daha gidebilirsin doktora
canım hayırlısı demekten başka elden bir şey gelmiyor seninde yavrun gelecek elbette
canlarım hepinize tşkr ederim..
deryaw protein s ve c homosistein testlerim normal.sadece anti koagülani testlerimde sıkıntı var..