Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canlarım hepinize tşkr ederim..
deryaw protein s ve c homosistein testlerim normal.sadece anti koagülani testlerimde sıkıntı var..

Ben bu aralar yazamıyorum kızlar insaallah hepiniz iyisinizdir insaallah bu günlerde peşpeşe hamile haberleri alırız topigimizden :)
Beni sorarsanız artık ayakta durmam zorlaşıyor geceleru kaburgam ağrıyor resmen sabaha kadar kac defa uyanıp evde dolasiyorum onun dışında iyiyim hamdolsun bunlar da artık normal herhalde :)
Kızlar kv daha fazla kalmak için direniyor dua edinde gitsin ne olur sırf kendi keyfini bozmamak için beni yoruyor en sonunda dayanamadim kac yaşında kadinsin sen bile kendi keyfini düşünüyorsun bi kerede beni düşünün dedim ama nerdeeeee...
Neyden tiksiniyorsam kadın onu yapıyor eşim bile uyardigi halde israrla yapıyor evin içinde sirke döktü ayaklarına kac gun nerdeyse cildiracaktim eşim konuştu baktım hala yapıyor sirke sisesini çöpe attım bide ne dese begenirsiniz kizindada yapmış kızı kokuyor deyince daha yapmamış eee ben neyim o zaman ayaginda mantar var diye dokuyormus sirkeyi yani kızlar kafanızı sisiriyorum zaten anlat anlat bitmez yaptığı cinslikleri hayal bile edemezsiniz siz bana dua edin olur mu suan çok ihtiyacım var
Hepinizi çooook seviyorum Allah a emanetsiniz :)

14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
20.gün:36.7 +
21.gün:36.4
22.gün: ----
23.gün: -----
24.gün: 36.7
25.gün:36.8
26.gün:36.7
27.gün:36.9(şüpheli. ölçüm saatine kadar delik deşik uyudum
28.gün:36.7
29.gün:36.7+
30.gün:36.7
31.gün:36.7
32.gün:36.6

düşüyor :44:

Canim cok iyi gidiyor ama iki gün daha sabretmeni tavsiye ederim.

Ocean cim canim ben sabredemedim dun is cikisi nobetci eczaneden miratech gibi bi adi olan gebelik testi aldim. Uyguladim negatif. Sabah teste bi daha baktim 2. Cizgi gorunur gorunmez derecede cok az belirmis. Dikkat edince gorunuyor yani ama 14-15 saat sonra o test gecerli olmuyor di mi? Ama kimi yerde de okumustum ki vucut o hormonu tasimadigi surece o cizgi hic belirmezmis bile. Benim de igneyi olali bugun 17. Gun. Bugun ayni zamanda adet gunum. Sancilanmalarim pek var sayilmaz offf umitleneyim mi bilemedimki. Yoldayim simdi ise gideyim testin fotografini eklicem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım seninki erkek bence:) bakalım ne çıkacak haftaya:)
oyyy kuzum sağlıklı yavruların olsun bu aralar yakın sanki senin bebişler:) nasıl istiyorsa öyle versin Rabbim gülüm ama başbakan görmen çok iyi gerçekten efloş demişti dersin
yerim ben o minisi.
ruyalar genelde dogru cikiyr cnm.
disler icinde yapilacak bisi yok ne yazikki ;(

yorum icin birkac gun daha bekle guzelim.
inşallah hayrolsun cutem:) çok komikti rüyam ayy kaan Kocatepe var ya ona gitmişim ayy hastalar doluşuyor içeriye yuh diyorum burda da mı hepsini dışarı çıkarıyorum alıyorum ultrason aletini doktorun elinden ben bakıyorum önce pipi gibi sonra bir bakıyorum pıtık olmuş şırr diye yapıyor çişini, sabaha karşı gördüm ya saçma bir rüya oldu, dişim için fırçalamayı yine artırdım canım 5-6 kere fırçalıyorum birde tuzlu gargara iyi geldi şimdilik

sende iyisindir inşallah özledim canım, rüzgar bey bir an önce uyku düzeni edinsede annesi azcık rahat etse
adetiniz geliyor gibi
kolay gelsin canım, akşam aklıma geldin yatarken:) okullar tatil oldu nerde nesdem diye:) tatile gidecek mi diye kendi kendime düşünüyordum sonra sanane kızım kaynana gibi dedim
inşallah artar ama kimyasala benziyor
Bi evladı olunca onu dusunerek istıyo dimi canım insan😆benm o alıntı iki kere geldi bi hafta arayla da ondan sasırdım canm bilemedim yaa

canım bir kere bana da olmuştu öyle iki kere akıntı, tablon zamanla şekillenecek ilk olduğu için tahmini oluyor yorumum,öyle canım kendim için istemedim zaten ikinciyi oğlumun kardeşi olsun diye yoksa tam büyümüş zor dönemleri geçmişti:)
catlammaıs gülüm doktordan geldim
tamam canım bakalım ne zaman çatlayacak
Kızlar bugün yazmıstım görenler vardır. Regl gecıkmesının 2,günü kahverengı akıntı geldı. Ve az önce kahverengı ve su gıbı pembe akıntı geldı peceteye silince bune demek kızlar ????
adetiniz geliyor
ah canım inşallah gider kv bir an önce inşaallah

dur bakalım canım iki günlük ateşi daha görelim de

Günaydın herkese güzeller

Benim bulantılar çoştu 3 gündür fenayım fena buna da hamdolsun ayakta durabiliyorum:) canım artık bir şey yemek istemiyor ama acıkmalarım ful devam ne yiyeceğimi şaşırıyorum,dün akşam hafif yemiştim bir çorba birde yağsız fırın patates, bir heves meyve tabağı yaptım hepsinden birer dilim, bulantıma iyi gelir dedim oyyy daha çok bulandı, erkenden yattım başucuma bir dilim ekmek koydum onu kemirdim
sonunda kilo almışım:) 700 gr cık,çok mu kızlar?

kızlar tekrar günaydın. ben dun gece dayanamadım test yaptım.
bugun de adet gunum. henuz gelen giden bişey yok. gelecek gibi bi şey de yok.
dün gece negatif çıktı sonucum anck o testi atmadım. sabah baktığımda gözle bile görülmesi zor bi ikinci çizgi belirdi.
sizce testi telrarlamalı mıyım? yani idrarda bu hormon olmasa 2. çizgi kesinlikle çıkmaz mı yoksa miratech mi o isimli bi testten yaptım kuruyunca o çizginin hafif belirmesi normal mi? ne dersiniz?
bu ateş tablom;

http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

bu da testin fotoğrafı;

Son düzenleme:
canim bana kirilma lutfen ama ertesi gun teste bakman bile gereksiz..test 15 dk.ya kadar cikmadiysa atin diyolar ki bu 1 saat 2saat sonrasi degil ertesi gun..bu cizgi kurudugu icin boylee cikmis..simdi yapma test yipraticaksin kendini varmi yokmu diye biraz daha bekle yarinki atesine gore yaparsin cunki atesin dusmus gibi bilmiyorum cok anlamiyorum da ama bence yarinin atesini bekle...Rabbim hayirlisini versin Insallah
insallah vardir

saol canım tşk ederim. haklısın testi yenilememeliyim. düşüyor ateşim. hayırlısı olsun

Eflosummmm gecmis olsunnn
Asil kilonun sonsa alindiginin 1isbati benimmm
her ay duzenli 1kilo aldim sadece 4 5ay arasi cok kacirmistim yemeyi tatliyi 2kilo aldim o ay..oyle guzel 1er 1er artiyodu haftadan haftaya gramciklarla nasil da mutluydum yatiyorum ama cok kilo almiyorum ki kilo alan tipim ve hormonal sorunlarim da bunu tetikliyor normalde...amaaaaaaa su 30haftadan bu yana cidden her tartinmam soka sokuyo beni..haftaya 1kilo aliyorum yaa
7ayin bitisinde 6kilo 200gr almis gozukuyordum 8ayin bitisine 1hafta var bu sbh 9kilo almis gozukuyorum..simdi napsam da hic degilse bu 1haftayi 200gr.la tsmamlasam fiyorummm bari 3kilo almis gozukeyim 1aya
ayyy kizlar cidden 30dan sonrasina dikkat edin cok garipce artiyor kilo anlamiyordun ne yaptim ne yedim diyee

Evet canım yaa sil bastan oluyo dimii tekrar zorluklar ama sevinci hepsini bitirıyoo 😄

cnm. surekli paspal halim.sac bas daginik. kusmuklu. gorsen halimi ) o nedenle pek foto cekmiyrm. eklersem yazarim kuzu.
olsun o halinizi de görelim de, gelecekteki halimizi bilelim cutem

Nasıl minigim bellimi
maşallah miniğine annesi, belli tabi

canım inşallah istediğiniz yer olur

kolay gelsin canım

Bunu bilemeyiz canım, 2 gün aralıklarla beta takibi yapıp, iğnelerini kullanmaktan başka şuan yapılacak pek bişey yok gibi

İnanmıyorum yaaa Gitsin artık şu kadın yaa, işkence gibi. Bilerek mi yapıyor ne
Allahım sabır versin sana kuzum:26:
Günaydın efloşum Sen böyle anlattıkça şimdi kendimi çok şanslı hissettim:26: Benim çok şükür iyi günlerim başladı, sadece ayaklarımla ve belimle zorum var. Belim bugün biraz düzeldi çok şükür Bir de nedense senin cinsiyet olayında erkek fikrinden sıyrılıp kıza doğru bir meyil yaptım şu an

Bence o testi dikkate alma, yarın ateşin bugünkünden de aşağı düşmezse o zaman bir test daha yaparsın.

Azeeeeriiiii kizzz hosgeldin fistiiikkk
Nasilsiniz minik nasiilll

Hosbulduk canim
Minikle beraber buyuyoruz iste
Cok sukur iyi oda yogun bakim sonrasi tum tetkikler yapildi....
Ben bobrekteki ektazi olmasin diye beklerken ki olmadi bu sefer kalbinde ufurum cikti....
Herseyde vardir bir hayir bunada sukur ....
Sen nasilsin ???
Bebis nasil ???

Bence testi tekrarla gec dollenme olabilir adete 4 gun kala yumurtanin dollendigi bile oluyor.ben yaptigim hic bi teste beklesemde 2.cizgiyi goremedim insallah hamissindir

haklısın canım öyle yapayım.

Bence testi tekrarla gec dollenme olabilir adete 4 gun kala yumurtanin dollendigi bile oluyor.ben yaptigim hic bi teste beklesemde 2.cizgiyi goremedim insallah hamissindir

inşallah canım,
bakalım bugun ateşim biraz düştü. forumdaki kızlar da dikkate alm 15dk dan sonrasını diyorlar. yarın sabah eğer bugune göre daha düşük olmaz ise yarın akşam yine test yapıcam artık.

canım ben miratech kullanmıştım yarın ateşin iyice düşmezse test yap duruma göre inşallah hamilesindir çok isterim
sağol balım geçse iyi olur:) canım ben oğluşda aldığım kiloyu yazmıştım hatırlarsın ilk üç ay ayda yarım kilo sonra işte bir kilo ben 20. ve 28. hafta arası çok aldım ondan sonra ayda bir buçuk kilo aldım hatta son ay bile öyle oldu, herkesin farklı işte bünye, şimdi 10 haftada 700 gr aldım, aldığım kilolaraı tekrar yazayım bak:)
Evet canım yaa sil bastan oluyo dimii tekrar zorluklar ama sevinci hepsini bitirıyoo 😄

tabi canım sevinci başka Rabbim hepinize yaşatsın
maşallah canım sana şikayet etmiyorum haşa, zor oluyor tabi bulantı birde iştahımın gitmesi komik oldu:) sen çalıştığın için ağrır canım belin ayağın kolay mı bütün gün iş sonra ev Allah kolaylık versin sana, hadi hayırlısı canım bakalım ne çıkacak benimkinin cinsiyeti:) çarşamba kontrol var heyecanım dorukta sağ mı iyi mi çok endişeliyim, dr da farklı olacak inşallah iyi olur benimkine aldığım randevu iptal olmuş kesin tatile gitti ayın 30 una kadar yok bu dr a boş gebeliğimde bir kere gitmiştim,önümüzde ki kontrole özele geçicem sanırım
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzuna

Yarın mı kontrol yani yoksa haftaya mı?
Endişelerini anlıyorum, hep yaşıyoruz aynı şeyleri. Ama bu sefer herşey yolunda gidecek efloşum inşallah

canım saol ya sen bitanesin. ben de nasıl istiyorum biliyorsun. bakalım yarınki ateş yönlendirecek beni. bugun biraz bi düşüş oldu gerçi ama bi belirtim yok şimdilik. bi de canım bugun iğnenin 17. ateşin 14. gunu. hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…