yarın canım dörtteYarın mı kontrol yani yoksa haftaya mı?
Endişelerini anlıyorum, hep yaşıyoruz aynı şeyleri. Ama bu sefer herşey yolunda gidecek efloşum inşallah
hayırlısı canım yarın belli olacak inşaallahcanım saol ya sen bitanesin. ben de nasıl istiyorum biliyorsun. bakalım yarınki ateş yönlendirecek beni. bugun biraz bi düşüş oldu gerçi ama bi belirtim yok şimdilik. bi de canım bugun iğnenin 17. ateşin 14. gunu. hayırlısı.
Selam kizlar ben de sizinle foto paylasmak itiyorum. Bunu telefondan yapbiliyomuyuz. Ben telden giriyorum nete
yarın canım dörtteinşallah canım bazen kıpırtı hissediyorum çok mutlu oluyorum sağ diye
hayırlısı canım yarın belli olacak inşaallah
maalesef telden nasıl yüklenir bilmiyorum
İnşallah güzel geççsin kontrolunyarın canım dörtteinşallah canım bazen kıpırtı hissediyorum çok mutlu oluyorum sağ diye
hayırlısı canım yarın belli olacak inşaallah
maalesef telden nasıl yüklenir bilmiyorum
Hoşgeldin canımNasılsıniz canlar
ben evime döndüm ama hiç özlemedim evimi.annemde çok rahattım. bulantıların azaldi gibi iştahsızlık devam
ediyr.sizler de iyisiniz inşallah.
Kıyamam yaa, ayağa kalkma bari bugün hiçKizlar cok yorgunum kolumu 5saniye yukarda tutamam.hic gucum yok..simdi yaziyorum ya parmaklarim yorgunluktan titreyerek yaziyo...ama zaten yatiyorum is yapmadimki yorulayim dimi...cok garip halsizlik yorgunluk var uzerimde neden bu acaba??? Ayaga kalkinca da (afedersiniz) vajinada iyne batmalari gibi garip agrilar oluyo baski yok agri yok sadece o an bisey olucakmis gibi suyummu gelicek ne diye panikliyorum oldugum yerde kaliyorum...baska kasilma sanci hicbisey yok sadece o her ayaga kalkdigimda vajinadaki iyne batmalar ve bugunku olmadigi kadar olan yorgunluk bitginlik cok garibime gidiyoo..normalmiyim bennn??
Hani rahim boyunda hizli kisalma gidiyo ya bende ne zaman acilir bilmiyoruz ya iste bebis agirlasiyo simdi daha cok kisalmistir diye her an icimde o korku var acaba kisaldimi acaba suyummu acilicak acaba acaba diye diyeee nerdeyse 24saat basimda duran kiralik dk arayasim varrr
Suyumu beklerken sutummu geldi neeeeeİnşallah güzel geççsin kontrolun
Hoşgeldin canımiyiyiz çok şükür sen nasılsın
Kıyamam yaa, ayağa kalkma bari bugün hiçCanın da çok sıkılıyor di mi kuzum:26: Yatıp durdukça bunları düşünüp kuruyorsun kafanda Acaba doktoruna tlf edip sorsan mı ki normalmiyim diye inşallah kuzucuk zamanını bekler, süpriz< yapmaz
Bazen erken gelebiliyor süt canım, benim bir arkadaşımın da gelmişti, çok korkmuştu. Dikkatli ol, göğüs ucuna elleme sıkma. Sütün gelmeye devam ederse de doktoruna danışSuyumu beklerken sutummu geldi neeeee
yan uzaniyorum tv izliyorum hic fark etmemisim bi baktim altimdaki ortu suuubluzumun gogus yeri suuu anam sutyen vardi bu nerden cikti diyip bakiyorum gogsum sutyenden cikmis yan yatip ustunemi bastim nee bluz ve ortu resmen su olmuuussss
anaaammm bebekmi geliyo bu sut niye gelsinkii normalde meraktan sıksam da hic bisey gelmiyodukiiiiiiiiiii
mesaj yazma bölümünde ataç işareti var ya oraya tıklıyorsun bir sayfa açılıyor üstte dosya ekle yazıyor ona tıklıyorsun pc den ekliyorsun istediğin resmi sonra altta içeriğe ekle yazısı var ona tıklıyorsun tamamPeki bilgisayardan nasil yukleniyor biliyormusunuz.
:)) canım inşallah iştahında düzelir, benimde iştah gitti bulantılar tavan yaptıNasılsıniz canlar
ben evime döndüm ama hiç özlemedim evimi.annemde çok rahattım. bulantıların azaldi gibi iştahsızlık devam
ediyr.sizler de iyisiniz inşallah.
canım o batmalar normal doğuma hazırlıyor vücut kendini, bebeğin kanala yerleşiyor iyice o yüzden bir şey akacakmış gibi hissediyorsun,halsizliğinde normal korkma doğum öncesi deli bir enerjin olacak sende şaşıracaksın haline, korkularını kenara bırak senin kuzun seni üzmez annesiKizlar cok yorgunum kolumu 5saniye yukarda tutamam.hic gucum yok..simdi yaziyorum ya parmaklarim yorgunluktan titreyerek yaziyo...ama zaten yatiyorum is yapmadimki yorulayim dimi...cok garip halsizlik yorgunluk var uzerimde neden bu acaba??? Ayaga kalkinca da (afedersiniz) vajinada iyne batmalari gibi garip agrilar oluyo baski yok agri yok sadece o an bisey olucakmis gibi suyummu gelicek ne diye panikliyorum oldugum yerde kaliyorum...baska kasilma sanci hicbisey yok sadece o her ayaga kalkdigimda vajinadaki iyne batmalar ve bugunku olmadigi kadar olan yorgunluk bitginlik cok garibime gidiyoo..normalmiyim bennn??
Hani rahim boyunda hizli kisalma gidiyo ya bende ne zaman acilir bilmiyoruz ya iste bebis agirlasiyo simdi daha cok kisalmistir diye her an icimde o korku var acaba kisaldimi acaba suyummu acilicak acaba acaba diye diyeee nerdeyse 24saat basimda duran kiralik dk arayasim varrr
sağol canımİnşallah güzel geççsin kontrolun
Hoşgeldin canımiyiyiz çok şükür sen nasılsın
Kıyamam yaa, ayağa kalkma bari bugün hiçCanın da çok sıkılıyor di mi kuzum:26: Yatıp durdukça bunları düşünüp kuruyorsun kafanda Acaba doktoruna tlf edip sorsan mı ki normalmiyim diye inşallah kuzucuk zamanını bekler, süpriz< yapmaz
canım bazılarında gelebiliyor aslında iyi bir şey benim doğumdan sonra bile iki gün gelmemişti, göğüs ucunla oynama uyarmaSuyumu beklerken sutummu geldi neeeee
yan uzaniyorum tv izliyorum hic fark etmemisim bi baktim altimdaki ortu suuubluzumun gogus yeri suuu anam sutyen vardi bu nerden cikti diyip bakiyorum gogsum sutyenden cikmis yan yatip ustunemi bastim nee bluz ve ortu resmen su olmuuussss
anaaammm bebekmi geliyo bu sut niye gelsinkii normalde meraktan sıksam da hic bisey gelmiyodukiiiiiiiiiii
Gercektenmi yerlesiyoomu kii acabamesaj yazma bölümünde ataç işareti var ya oraya tıklıyorsun bir sayfa açılıyor üstte dosya ekle yazıyor ona tıklıyorsun pc den ekliyorsun istediğin resmi sonra altta içeriğe ekle yazısı var ona tıklıyorsun tamam
:)) canım inşallah iştahında düzelir, benimde iştah gitti bulantılar tavan yaptı
canım o batmalar normal doğuma hazırlıyor vücut kendini, bebeğin kanala yerleşiyor iyice o yüzden bir şey akacakmış gibi hissediyorsun,halsizliğinde normal korkma doğum öncesi deli bir enerjin olacak sende şaşıracaksın haline, korkularını kenara bırak senin kuzun seni üzmez annesi
sağol canım
canım bazılarında gelebiliyor aslında iyi bir şey benim doğumdan sonra bile iki gün gelmemişti, göğüs ucunla oynama uyarma
Sglun cnm valla cok rahatlattiniz beniii..her ayaga kalkinca acaba biseymi olucak diye endise ediyordum..kiloya cidden tskmamak gerekkk cunki ona odaklandigimizda her kilo artisi sok yasatiyo..onun icin hic tartilmasak keskee dayana bilirsem artik tartilmiycamkızlar hızlıca üstün körü baktım geçmişe. okuldan gelip yemeği fırına vermem bu saati buldu. çok yorgunum.
ececim canım cute de diyordu vajinaya batmalar. onu takma bence. iki hafta daha dayanınca şükür erken doğum bile sayılmayacak. ben inanıyorum sorunsuz zamanında doğurcaksın kuzum. kiloyu hiç deme şu an aç karnına çıplak 63 kiloyum. 7 kilo almış görünüyorum kendi tartıma göre. ama artık haftada yarım kilo alıcam sanırım. benim 7. ay çok kilo alarak geçti 8 i düşünemiyorum. dr un tartısında kesin 9 kilo almış görünüyorumdur şu an
efloş bulantılar arada gidip geliyor bana da öyle olurdu. 13-14. haftada bile bulandığım oldu benim. toplam 6 kez kusmuşluğum var.
kontrolün varmış güzel haberlerle gel kuzum..
Sglun cnm valla cok rahatlattiniz beniii..her ayaga kalkinca acaba biseymi olucak diye endise ediyordum..kiloya cidden tskmamak gerekkk cunki ona odaklandigimizda her kilo artisi sok yasatiyo..onun icin hic tartilmasak keskee dayana bilirsem artik tartilmiycam
yemegin posmistir cnm afiyet olsunnn
mesaj yazma bölümünde ataç işareti var ya oraya tıklıyorsun bir sayfa açılıyor üstte dosya ekle yazıyor ona tıklıyorsun pc den ekliyorsun istediğin resmi sonra altta içeriğe ekle yazısı var ona tıklıyorsun tamam
:)) canım inşallah iştahında düzelir, benimde iştah gitti bulantılar tavan yaptı
canım o batmalar normal doğuma hazırlıyor vücut kendini, bebeğin kanala yerleşiyor iyice o yüzden bir şey akacakmış gibi hissediyorsun,halsizliğinde normal korkma doğum öncesi deli bir enerjin olacak sende şaşıracaksın haline, korkularını kenara bırak senin kuzun seni üzmez annesi
sağol canım
canım bazılarında gelebiliyor aslında iyi bir şey benim doğumdan sonra bile iki gün gelmemişti, göğüs ucunla oynama uyarma
Kimse yok mu...adetin 6.günü ov testi silikti ertesi gün yoktu böyle bişey yaşayan var mı çok ilginç nırmalde 14.gün olması gerekmez miii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar gunaydin, bu sabah itibariyle regl oldumberbat otesi bir moralle ise gidiyorum. Esim de cok uzuldu. Her ay umitler bagliyoruz cunku. Hatta bana dioki bi arastirma ruhu da yok doktorlarda dio. Hani neden olmuo kismiyla ilgilenmio mu bunlar dio. Seni kandiriolar mi acaba dio bidahaki gidisinde ne yapip edip izin alip gelicem dio. Baska drlar deneyelim dio ama bu gittigim en hesapli ozeldi. Malum devletin ilgi alakasi belli bursada ramazanda tedaviye ara verelim dicem dr uma. Iftar sonrasi cok zor duzenli bi cinsel hayat ramazanda. Oyle yani kizlar nolcak bilmiyorum. Esim dedi ki bu sabah, biz bunu nie basaramiyoruzki benim biseyler yapmam gerekiosa yapayim ama senlik bisey yok diosunuz drla napicaz bilemedim dio. Nasi uzuldum onu oyle caresiz gorunce (( Rabb'im isteyen kimseye aratmasin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ne kadar zamandir olmuyor bende yumurta takibi ile hamile kaldim esinin dedigi gibi farkli bi dr deneseniz mubarek ramazan ayi hurmetine rabbim mucizeni gondersin sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?