Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar ben de sizinle foto paylasmak itiyorum. Bunu telefondan yapbiliyomuyuz. Ben telden giriyorum nete

Yarın mı kontrol yani yoksa haftaya mı?
Endişelerini anlıyorum, hep yaşıyoruz aynı şeyleri. Ama bu sefer herşey yolunda gidecek efloşum inşallah
yarın canım dörtte inşallah canım bazen kıpırtı hissediyorum çok mutlu oluyorum sağ diye
hayırlısı canım yarın belli olacak inşaallah
Selam kizlar ben de sizinle foto paylasmak itiyorum. Bunu telefondan yapbiliyomuyuz. Ben telden giriyorum nete

maalesef telden nasıl yüklenir bilmiyorum

yarın canım dörtte inşallah canım bazen kıpırtı hissediyorum çok mutlu oluyorum sağ diye

Peki bilgisayardan nasil yukleniyor biliyormusunuz.

Nasılsıniz canlar
ben evime döndüm ama hiç özlemedim evimi.annemde çok rahattım. bulantıların azaldi gibi iştahsızlık devam
ediyr.sizler de iyisiniz inşallah.

Kizlar cok yorgunum kolumu 5saniye yukarda tutamam.hic gucum yok..simdi yaziyorum ya parmaklarim yorgunluktan titreyerek yaziyo...ama zaten yatiyorum is yapmadimki yorulayim dimi...cok garip halsizlik yorgunluk var uzerimde neden bu acaba??? Ayaga kalkinca da (afedersiniz) vajinada iyne batmalari gibi garip agrilar oluyo baski yok agri yok sadece o an bisey olucakmis gibi suyummu gelicek ne diye panikliyorum oldugum yerde kaliyorum...baska kasilma sanci hicbisey yok sadece o her ayaga kalkdigimda vajinadaki iyne batmalar ve bugunku olmadigi kadar olan yorgunluk bitginlik cok garibime gidiyoo..normalmiyim bennn??
Hani rahim boyunda hizli kisalma gidiyo ya bende ne zaman acilir bilmiyoruz ya iste bebis agirlasiyo simdi daha cok kisalmistir diye her an icimde o korku var acaba kisaldimi acaba suyummu acilicak acaba acaba diye diyeee nerdeyse 24saat basimda duran kiralik dk arayasim varrr

İnşallah güzel geççsin kontrolun

Nasılsıniz canlar
ben evime döndüm ama hiç özlemedim evimi.annemde çok rahattım. bulantıların azaldi gibi iştahsızlık devam
Hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın

Kıyamam yaa, ayağa kalkma bari bugün hiç Canın da çok sıkılıyor di mi kuzum:26: Yatıp durdukça bunları düşünüp kuruyorsun kafanda Acaba doktoruna tlf edip sorsan mı ki normalmiyim diye inşallah kuzucuk zamanını bekler, süpriz< yapmaz

Suyumu beklerken sutummu geldi neeeee
yan uzaniyorum tv izliyorum hic fark etmemisim bi baktim altimdaki ortu suuu bluzumun gogus yeri suuu anam sutyen vardi bu nerden cikti diyip bakiyorum gogsum sutyenden cikmis yan yatip ustunemi bastim nee bluz ve ortu resmen su olmuuussss
anaaammm bebekmi geliyo bu sut niye gelsinkii normalde meraktan sıksam da hic bisey gelmiyodukiiiiiiiiiii

Bazen erken gelebiliyor süt canım, benim bir arkadaşımın da gelmişti, çok korkmuştu. Dikkatli ol, göğüs ucuna elleme sıkma. Sütün gelmeye devam ederse de doktoruna danış

Peki bilgisayardan nasil yukleniyor biliyormusunuz.
mesaj yazma bölümünde ataç işareti var ya oraya tıklıyorsun bir sayfa açılıyor üstte dosya ekle yazıyor ona tıklıyorsun pc den ekliyorsun istediğin resmi sonra altta içeriğe ekle yazısı var ona tıklıyorsun tamam
Nasılsıniz canlar
:)) canım inşallah iştahında düzelir, benimde iştah gitti bulantılar tavan yaptı
canım o batmalar normal doğuma hazırlıyor vücut kendini, bebeğin kanala yerleşiyor iyice o yüzden bir şey akacakmış gibi hissediyorsun,halsizliğinde normal korkma doğum öncesi deli bir enerjin olacak sende şaşıracaksın haline, korkularını kenara bırak senin kuzun seni üzmez annesi
sağol canım
canım bazılarında gelebiliyor aslında iyi bir şey benim doğumdan sonra bile iki gün gelmemişti, göğüs ucunla oynama uyarma

Gercektenmi yerlesiyoomu kii acaba
Daha midemde oynuyo buu ama ne zaman inecek ne zaman kanala girecek diye bekliyorum...insallah yerlesir yerine de ne erken ne gec zamaninda gelirrr..
eflos bisey sorucam yaaa bebis kanala girmesini benim pozisyonum etkilermi??? Yani sanki ayakta olunmali oyle baski yapar agirlik asagi basar kanala girer diye algiliyorum yani ben uzaniyorsam bebegin agirligi dustuyu yer sirtim ya da yanlari asagi degilkiii...sormak istediyimi anlata bildimmi bilmiyorum

kızlar hızlıca üstün körü baktım geçmişe. okuldan gelip yemeği fırına vermem bu saati buldu. çok yorgunum.

ececim canım cute de diyordu vajinaya batmalar. onu takma bence. iki hafta daha dayanınca şükür erken doğum bile sayılmayacak. ben inanıyorum sorunsuz zamanında doğurcaksın kuzum. kiloyu hiç deme şu an aç karnına çıplak 63 kiloyum. 7 kilo almış görünüyorum kendi tartıma göre. ama artık haftada yarım kilo alıcam sanırım. benim 7. ay çok kilo alarak geçti 8 i düşünemiyorum. dr un tartısında kesin 9 kilo almış görünüyorumdur şu an

efloş bulantılar arada gidip geliyor bana da öyle olurdu. 13-14. haftada bile bulandığım oldu benim. toplam 6 kez kusmuşluğum var.
kontrolün varmış güzel haberlerle gel kuzum..

Sglun cnm valla cok rahatlattiniz beniii..her ayaga kalkinca acaba biseymi olucak diye endise ediyordum..kiloya cidden tskmamak gerekkk cunki ona odaklandigimizda her kilo artisi sok yasatiyo..onun icin hic tartilmasak keskee dayana bilirsem artik tartilmiycam
yemegin posmistir cnm afiyet olsunnn

bebekler sağlıklı olsun kiloyu veririz. ben 15 kilo hedefliyorum. 15 den fazla alırsam takarım.
benim sıpam da ters döndü sanırım baş aşağı. öyle hissediyorum tekmeler aşağıda değil artık. poposunu çeviriyor.
yemeğim pişti pişecek canım az kaldı. herkese afiyet olsun akşam yemeği saati yaklaştı.

Cok tesekkurler canim :))

Kimse yok mu...adetin 6.günü ov testi silikti ertesi gün yoktu böyle bişey yaşayan var mı çok ilginç nırmalde 14.gün olması gerekmez miii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkesde değişebiliyor cnm erken yumurtluyor olabilirsin

Kizlar adetin 17,gunu yani dun aksam catlatma ignesi oldum doktor 20mm var dedi yumurtan.bugun ovu testi yaptim soyle cikti

Bide beta hcg catlatma ignesinden sonraki gun yani bugun 206,5 cikti boyle olup gebe kalan varmi.doktor catlatma ignesinden dedi

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin, bu sabah itibariyle regl oldum berbat otesi bir moralle ise gidiyorum. Esim de cok uzuldu. Her ay umitler bagliyoruz cunku. Hatta bana dioki bi arastirma ruhu da yok doktorlarda dio. Hani neden olmuo kismiyla ilgilenmio mu bunlar dio. Seni kandiriolar mi acaba dio bidahaki gidisinde ne yapip edip izin alip gelicem dio. Baska drlar deneyelim dio ama bu gittigim en hesapli ozeldi. Malum devletin ilgi alakasi belli bursada ramazanda tedaviye ara verelim dicem dr uma. Iftar sonrasi cok zor duzenli bi cinsel hayat ramazanda. Oyle yani kizlar nolcak bilmiyorum. Esim dedi ki bu sabah, biz bunu nie basaramiyoruzki benim biseyler yapmam gerekiosa yapayim ama senlik bisey yok diosunuz drla napicaz bilemedim dio. Nasi uzuldum onu oyle caresiz gorunce (( Rabb'im isteyen kimseye aratmasin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Canim ne kadar zamandir olmuyor bende yumurta takibi ile hamile kaldim esinin dedigi gibi farkli bi dr deneseniz mubarek ramazan ayi hurmetine rabbim mucizeni gondersin sana

canım 2 ay klomen kullandım ikisi de tutmadı ama bende rahim filmi filan hiç istemedi dr. yani tüpler mi tıkalıdır nedir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…