Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım 2 ay klomen kullandım ikisi de tutmadı ama bende rahim filmi filan hiç istemedi dr. yani tüpler mi tıkalıdır nedir anlamadım

Benim dr eger yumurta takibi ile hamile kalmasaydim bana rahim filmi esime sperm testi demisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar nolur bana bursada, bayan, aldığı parayı hakeden ve gercekten çözüme yonelik adımlar atan deneyimli, her seyin rahatca sorulabileceği bir dr tavsiyesinde bulunun. size öyle dua ederimki

Benim dr eger yumurta takibi ile hamile kalmasaydim bana rahim filmi esime sperm testi demisti

bana bişey demio işte bu dr oteki ay gunde 3 doz klomene geceriz dio. iyide benim iki dozda 21mm ye kadar buyudu zaten demekki sorun klomen değil ki bi de ben bu rahim filminden çok korkuyorum yaa

Son düzenleme:
bana bişey demio işte bu dr oteki ay gunde 3 doz klomene geceriz dio. iyide benim iki dozda 21mm ye kadar buyudu zaten demekki sorun klomen değil ki bi de ben bu rahim filminden çok korkuyorum yaa

Canim benimde 6 ay olmadi bende senin gibi cok korkuyodum ama eger sifa olucakla umursamam diyodum zaten bayiltiyorlar benim yumurta 20 mm le catladi bence dr sacmalamis iyi bi doktor arastir

canım Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bi de bu rahim filmi filan da ucuz değilmiş galiba durumumuzda pek iyi sayılmaz. Rabb'im yardım etsin inşallah.

canım Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bi de bu rahim filmi filan da ucuz değilmiş galiba durumumuzda pek iyi sayılmaz. Rabb'im yardım etsin inşallah.

Slm Allah yardimcimiz olsun.rahim filmi ben devlette cekildim ucretsiz cok korkulacak bisey degil.esinizde spermiyogram yaptirsin mutlaka.ne oldugunu bilemezsiniz.benim esimde varikosel ve hiz sorunu cikti.mutlaka bir urologa gidip gorunsun...

Slm Allah yardimcimiz olsun.rahim filmi ben devlette cekildim ucretsiz cok korkulacak bisey degil.esinizde spermiyogram yaptirsin mutlaka.ne oldugunu bilemezsiniz.benim esimde varikosel ve hiz sorunu cikti.mutlaka bir urologa gidip gorunsun...

artık ramazandan sonraya bıraktım canım ya da bırakmalı mıyım bilmiyorum ama şimdi vajinal muayene filan derken oruç bozulur mu? bu arada ürologa görünmedi eşim ama spermogram yaptırdı gayet ii dedi dr.

Son düzenleme:
kızlar nolur bana bursada, bayan, aldığı parayı hakeden ve gercekten çözüme yonelik adımlar atan deneyimli, her seyin rahatca sorulabileceği bir dr tavsiyesinde bulunun. size öyle dua ederimki
Tam da değin gibi bir doktor tanıyorum ama maalesef bayan değil erkek. Tüp bebekte bile o kadar gerçekçi ki, olacaksa olur diyor olmayacaksa olmaz paranıza yazık diyor. Aldığı parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum ben, Rabbim yanıltmasın. Eğer erkek de olabilir diyorsan ismini verebilirim. Kendisini 4 bayan, 1 bay doktora muayene olduktan sonra buldum. Benim eşim asla erkek doktor olmaz diyenlerdendi, şimdi doktorumu benden daha çok seviyor ve güveniyor.

artık ramazandan sonraya bıraktım canım ya da bırakmalı mıyım bilmiyorum ama şimdi vajinal muayene filan derken oruç bozulur mu? bu arada ürologa görünmedi eşim ama spermogram yaptırdı gayet ii dedi dr.

Canim esinde sorun yoksa super ayrica kan verince ve muayenede oruc bozulmuyo.vucuda bi besin girmedigi icin.bence mubarek aylar tedavini ol derim Rabbim belki mubarek aydq nasip eder bebisini.

Canim esinde sorun yoksa super ayrica kan verince ve muayenede oruc bozulmuyo.vucuda bi besin girmedigi icin.bence mubarek aylar tedavini ol derim Rabbim belki mubarek aydq nasip eder bebisini.

öyle mi dersin canım ara vermeyeyim mi yani? aslında ara vermek istemiyorum bende

kemal beyi mi diyorsun yoksa canım? onu çok duydum bursada ama erkek diye emin olamıyorum. sen bana yine ismini ver eşime de bi sölerim arastırır eder duruma göre belki musade eder ama bende gidememki erkeğe çok utanırım

yavaş yavaş yerleşir artık canım bir şey kalmadı sana da:) anladım canım ama onunla hiç alakası yok şu laf çok uyuyor su akar yolunu bulur yani sen yatıyorsun diye Rabbimin lütfu olan doğum aşamasında hiç bir şey aksamaz, kendini üzme yatıyorum böyle şöyle diye, Allah'ın izniyle her şey yolunda gidecek, seni çok iyi anlıyorum insan bilmediğinden korkar acaba ne olacak nasıl olacak doğum diye düşünür durursun ki bu da çok normal, bende sen gibi son günler hep suyumun gelmesini nişanımın gelmesini bekledim ne stres yapmıştım, hep pozitif doğum hikayeleri okumanı tavsiye ederim nette var bir site çok güzel hikayeler var her aşamayı güzelce anlatıyorlar, sakın çevrendekilere doğumu anlattırma çünkü ay bu kadın korkar ay şöyle olur diye düşünen ince insanlar yok maalesef, doğumu abartıp abartıp anlatıyorlar, hem doğum sancısı hem sezaryen sancısı çekmiş biriyim inan hiç bir acı aklında kalmıyor eğer kalsaydı ben deli gibi ikinciyi istemezdim doğum bir mucize harika bir duygu Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin, birde normal olursa tadından yenmez ama sezaryen olursada aynı değişen bir şey yok her ikisinde de sen emek veriyorsun dünyaya getirmek için tatlı canını sıkma senin kuzun inşallah vaktinde gelecek annesi sen elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun
hamdolsun sabah itibariyle geçti bakalım gün içinde olacak mı, kusamıyorum canım eşimde çok kızıyor öyle sıkıyorum ki kendimi inşallah güzel geçer canım sağol kontrol
Cok tesekkurler canim :))
rica ederim
maalesef kullanmadığım için bilemiyorum
yumurtan iyiymiş canım hadi inşallah bebek olsun , iğne beta hcg yi yükseltiyor diye duymuştum yani hamilelikten değil canım zaten test yaparkende iğnenin üstünden 14 gün geçmesi lazım

canım 2 ay klomen kullandım ikisi de tutmadı ama bende rahim filmi filan hiç istemedi dr. yani tüpler mi tıkalıdır nedir anlamadım

Canım hayırlısı olsun, en güzeli netten araştırman canım siteye de konu açabilirsin bilenler mutlaka vardır,rahim filmi şart o olmadan olmaz ki,vajinal muayene orucu bozmaz heralde canım, bozuyorsada sağlık bu kaza edersin, duham gelirse o daha iyi bilir

duha gelsin de ona bi soralım o zaman. ara vermeyeyim mi o halde ramazanda ? bi de bu rahim filmi pahalı bişey mi? korkuyorum ben ondan ya

Yok ben kemal beyi tanımıyorum. Bir araştır istersen, Doç.Dr.Murat Arslan. Ben çokk memnunum kendisinden Ben de utanırdım ama kendini o kadar rahat hissediyorsun ki yanında, kesinlikle utandırmıyor seni. Ve daha önce gittiğim 4 bayan doktordand a daha nazik şekilde muayene ediyor. Afedersin ama ilk kez vajinal muayene olduğumu hissetmedim bile. Medical parkta bir bayan doktor vardı, ultrasonla içimi parçalayacaktı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…