- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Canım sakın boş geçme bu günleri, maşallah çatlamış sanırım yumurtan. Ama ovu testi bugün mü byle koyulaştı. ?
yavaş yavaş yerleşir artık canım bir şey kalmadı sana da:) anladım canım ama onunla hiç alakası yok şu laf çok uyuyor su akar yolunu buluryani sen yatıyorsun diye Rabbimin lütfu olan doğum aşamasında hiç bir şey aksamaz, kendini üzme yatıyorum böyle şöyle diye, Allah'ın izniyle her şey yolunda gidecek, seni çok iyi anlıyorum insan bilmediğinden korkar acaba ne olacak nasıl olacak doğum diye düşünür durursun ki bu da çok normal, bende sen gibi son günler hep suyumun gelmesini nişanımın gelmesini bekledim ne stres yapmıştım, hep pozitif doğum hikayeleri okumanı tavsiye ederim nette var bir site çok güzel hikayeler var her aşamayı güzelce anlatıyorlar, sakın çevrendekilere doğumu anlattırma çünkü ay bu kadın korkar ay şöyle olur diye düşünen ince insanlar yok maalesef, doğumu abartıp abartıp anlatıyorlar, hem doğum sancısı hem sezaryen sancısı çekmiş biriyim inan hiç bir acı aklında kalmıyor eğer kalsaydı ben deli gibi ikinciyi istemezdim doğum bir mucize harika bir duygu Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin, birde normal olursa tadından yenmez ama sezaryen olursada aynı değişen bir şey yok her ikisinde de sen emek veriyorsun dünyaya getirmek için tatlı canını sıkma senin kuzun inşallah vaktinde gelecek annesi sen elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun
hamdolsun sabah itibariyle geçti bakalım gün içinde olacak mı, kusamıyorum canım eşimde çok kızıyor öyle sıkıyorum ki kendimiinşallah güzel geçer canım sağol kontrol
rica ederim
maalesef kullanmadığım için bilemiyorum
yumurtan iyiymiş canım hadi inşallah bebek olsun , iğne beta hcg yi yükseltiyor diye duymuştum yani hamilelikten değil canım zaten test yaparkende iğnenin üstünden 14 gün geçmesi lazım
Canım hayırlısı olsun, en güzeli netten araştırman canım siteye de konu açabilirsin bilenler mutlaka vardır,rahim filmi şart o olmadan olmaz ki,vajinal muayene orucu bozmaz heralde canım, bozuyorsada sağlık bu kaza edersin, duham gelirse o daha iyi bilir
duha gelsin de ona bi soralım o zaman. ara vermeyeyim mi o halde ramazanda ? bi de bu rahim filmi pahalı bişey mi? korkuyorum ben ondan ya
ateşe göre dün çatlamış canım hadi hayırlısı
günaydın canım sana daHerkese günaydınlar, musmutlu günler olsun
günaydınGunaydin kizlarrrrr
Tamam canim bekliyorum hayirlisi insalllah igneden sonra 3 gun icinde yumyum catlarmis bu 2.gunum
canım aynen devam et gün aşırıyı bırakma ne olur ne olmaz garanti olsunİnsallah canim bugun sabah iliski oldu gin asiri devam edicem
Yok ben kemal beyi tanımıyorum. Bir araştır istersen, Doç.Dr.Murat Arslan. Ben çokk memnunum kendisindenBen de utanırdım ama kendini o kadar rahat hissediyorsun ki yanında, kesinlikle utandırmıyor seni. Ve daha önce gittiğim 4 bayan doktordand a daha nazik şekilde muayene ediyor. Afedersin ama ilk kez vajinal muayene olduğumu hissetmedim bile. Medical parkta bir bayan doktor vardı, ultrasonla içimi parçalayacaktı resmen
canım üniversitede yaptırabilirsin sadece katateri sen alıyorsun sanırım sorarsın, özel de de 250 civarı diye biliyorum, sen bilirsin ara verme konusunda ama artık bekleme canım ayrıntılı bir şekilde muayene ol
Yumurtan bebis olsun insallah..ama catlama ignesinden sonra en az 12gun test yapmaman gerekiyo..cunki igneden dolayi zaten pozitifi gorursun...etkisinin gecmesi icin en az 12gun gerekli..yani dpo 14den once test yapma cnm..hakkinda hayirlisi olsunKizlar adetin 17,gunu yani dun aksam catlatma ignesi oldum doktor 20mm var dedi yumurtan.bugun ovu testi yaptim soyle cikti
Bide beta hcg catlatma ignesinden sonraki gun yani bugun 206,5 cikti boyle olup gebe kalan varmi.doktor catlatma ignesinden dedi
hayirlisi olsun cnmKizlar gunaydin, bu sabah itibariyle regl oldumberbat otesi bir moralle ise gidiyorum. Esim de cok uzuldu. Her ay umitler bagliyoruz cunku. Hatta bana dioki bi arastirma ruhu da yok doktorlarda dio. Hani neden olmuo kismiyla ilgilenmio mu bunlar dio. Seni kandiriolar mi acaba dio bidahaki gidisinde ne yapip edip izin alip gelicem dio. Baska drlar deneyelim dio ama bu gittigim en hesapli ozeldi. Malum devletin ilgi alakasi belli bursada ramazanda tedaviye ara verelim dicem dr uma. Iftar sonrasi cok zor duzenli bi cinsel hayat ramazanda. Oyle yani kizlar nolcak bilmiyorum. Esim dedi ki bu sabah, biz bunu nie basaramiyoruzki benim biseyler yapmam gerekiosa yapayim ama senlik bisey yok diosunuz drla napicaz bilemedim dio. Nasi uzuldum onu oyle caresiz gorunce (( Rabb'im isteyen kimseye aratmasin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dogum hakkinda dediklerin cok guzel eflos hemen gidip firtlatip cikarasim geldiiiiGünaydın güzeller
Hamdolsun bulantım yokbaş ağrımda geçti, sabaha kadar yine dr la uğraştım ayy yine ultrasona giriyordum bebeğim kımıl kımıl takla atıyor dr bu bulantılar iyi bir şey cinsiyetle alakalı diyor cinsiyetini gördüm ama söylemiycem diye beni çatlatıyor iyice sıyırdım
Yumurtan bebis olsun insallah..ama catlama ignesinden sonra en az 12gun test yapmaman gerekiyo..cunki igneden dolayi zaten pozitifi gorursun...etkisinin gecmesi icin en az 12gun gerekli..yani dpo 14den once test yapma cnm..hakkinda hayirlisi olsun
hayirlisi olsun cnmumitlenmistim bu ay senden..
ama sordugun sorulara soyle cevap vereyim 1yili gecmeden rahim filmi onermiyo dk.lar..3aylik klomen tedavisi uyguluyorlar yok eger olmadiysa diger sebepler arasdiriliyor..3aylik klomenden sonra ara veriliyor 2ay falan o zaman icinde de sebepler arastiriliyor..cunki 3aylik klomenle olmadiysa o zaman evet baska sorun ola bilir diyolarki senin daha klomenle ilk ayindi..cunki ilk ayki yumurta saglikli degildi..bence 1ay daha dene klomenle ki esinin degerleri iyi diyorsun..cunki gittiyin dk da ilk yumurta tedavisi edicek cunki senin yumyumlar normalde de cok gec geliyodu dimi
dogum hakkinda dediklerin cok guzel eflos hemen gidip firtlatip cikarasim geldiiiiinsallah Rabbim en hayirlisini nasip etsin herkeseee..
kiz ruyada gorduyunu anlamadim ilk once gercekten dk.a gittin de dk demedi sandimmhayirlara vesile olsun canim benimmm
Yumurtan bebis olsun insallah..ama catlama ignesinden sonra en az 12gun test yapmaman gerekiyo..cunki igneden dolayi zaten pozitifi gorursun...etkisinin gecmesi icin en az 12gun gerekli..yani dpo 14den once test yapma cnm..hakkinda hayirlisi olsun
ama sordugun sorulara soyle cevap vereyim 1yili gecmeden rahim filmi onermiyo dk.lar..3aylik klomen tedavisi uyguluyorlar yok eger olmadiysa diger sebepler arasdiriliyor..3aylik klomenden sonra ara veriliyor 2ay falan o zaman icinde de sebepler arastiriliyor..cunki 3aylik klomenle olmadiysa o zaman evet baska sorun ola bilir diyolarki senin daha klomenle ilk ayindi..cunki ilk ayki yumurta saglikli degildi..bence 1ay daha dene klomenle ki esinin degerleri iyi diyorsun..cunki gittiyin dk da ilk yumurta tedavisi edicek cunki senin yumyumlar normalde de cok gec geliyodu dimi
dogum hakkinda dediklerin cok guzel eflos hemen gidip firtlatip cikarasim geldiiiiinsallah Rabbim en hayirlisini nasip etsin herkeseee..
kiz ruyada gorduyunu anlamadim ilk once gercekten dk.a gittin de dk demedi sandimmhayirlara vesile olsun canim benimmm
canım iğne kullanmadım çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla o iğneler lh hormonu içeriyor. Şuanda senin vücudunda yoğun miktarda lh var. Ve ovulasyon testleri de lh miktarını gösteriyor. O yüzden senin vücudunda lh hormonu azalana kadar o çizgi silikleşmeyecek. Ama ateşe göre senin yumurtan çatlamış. Ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki, ovu testlerindense, ateş ölçme yöntemi daha garanti daha güvenilirTamam canim bos gecirmiyom dun den beri koyu yani igne yaptigim gunden beri.ama catlamasi icin t nin hafiflesmesi lazim sanirim.daha catlamadi galiba.
efloşum sıyırma sakin olGünaydın güzeller
Hamdolsun bulantım yokbaş ağrımda geçti, sabaha kadar yine dr la uğraştım ayy yine ultrasona giriyordum bebeğim kımıl kımıl takla atıyor dr bu bulantılar iyi bir şey cinsiyetle alakalı diyor cinsiyetini gördüm ama söylemiycem diye beni çatlatıyor iyice sıyırdım
hadi ya, evrim hanıma hiç gitmedim, ama çok meşhur gerçekten, çok duydum ismini. Yaşadığım tecrübelerden sonra kadın doğumcumun ve dişçimin erkek olması kararı aldım beno iç parçalama olayını ben de çekirge dorukta o çooook meshur evrim aydında yasamıştımbi araştırayım bakalım canım ya.
günaydın canım sana da
günaydın
canım aynen devam et gün aşırıyı bırakma ne olur ne olmaz garanti olsun
yok kuzum zaten cinsiyete çok erken:) rüya iştecanım iğne kullanmadım çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla o iğneler lh hormonu içeriyor. Şuanda senin vücudunda yoğun miktarda lh var. Ve ovulasyon testleri de lh miktarını gösteriyor. O yüzden senin vücudunda lh hormonu azalana kadar o çizgi silikleşmeyecek. Ama ateşe göre senin yumurtan çatlamış. Ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki, ovu testlerindense, ateş ölçme yöntemi daha garanti daha güvenilirEğer iğne olmamış olsaydın, yumurtan 24-36 saat içinde çatlayacak derdim sadece ovu testine göre. Ama işin içine iğne ve ateş ölçme girince diyemiyorum, büyük ihtimalle dün çatladı diyorum
efloşum sıyırma sakin olhele bi bugün git de bakalım doktora ama bugün yorum yapmayabilir de
hadi ya, evrim hanıma hiç gitmedim, ama çok meşhur gerçekten, çok duydum ismini. Yaşadığım tecrübelerden sonra kadın doğumcumun ve dişçimin erkek olması kararı aldım ben
Tamam canim devam mikmike hayirlisi insallah
o zaman rahim filmi istene bilir cnm..hakkinizda hayirlisi olsun..insallah dogru secim edersin dk.da...Bunun icin uzulme lutfen Rabbim sebebini aratiyor belki sana..yeni dk yeni yontem sebebin olur ve gelir minisinnn..evet canım aynen öylebenim yumurtalar gec geliyor. ama korunmasız 1.5 yıl oldu zaten bizim
Randevun bugunmu???:)) fırtlat kız çok kolayay canım dr randevusu var ya ben abuk sabuk rüya görmeye başladım her zaman ki gibi korkudan sıyırdım
canım iğne kullanmadım çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla o iğneler lh hormonu içeriyor. Şuanda senin vücudunda yoğun miktarda lh var. Ve ovulasyon testleri de lh miktarını gösteriyor. O yüzden senin vücudunda lh hormonu azalana kadar o çizgi silikleşmeyecek. Ama ateşe göre senin yumurtan çatlamış. Ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki, ovu testlerindense, ateş ölçme yöntemi daha garanti daha güvenilirEğer iğne olmamış olsaydın, yumurtan 24-36 saat içinde çatlayacak derdim sadece ovu testine göre. Ama işin içine iğne ve ateş ölçme girince diyemiyorum, büyük ihtimalle dün çatladı diyorum
efloşum sıyırma sakin olhele bi bugün git de bakalım doktora ama bugün yorum yapmayabilir de
hadi ya, evrim hanıma hiç gitmedim, ama çok meşhur gerçekten, çok duydum ismini. Yaşadığım tecrübelerden sonra kadın doğumcumun ve dişçimin erkek olması kararı aldım ben
o zaman rahim filmi istene bilir cnm..hakkinizda hayirlisi olsun..insallah dogru secim edersin dk.da...Bunun icin uzulme lutfen Rabbim sebebini aratiyor belki sana..yeni dk yeni yontem sebebin olur ve gelir minisinnn..
Randevun bugunmu???ben kacirmisim orasiniiii hayirlisiyla git gel cnmmm hayirli hbrlerle insallah...
yavaş yavaş yerleşir artık canım bir şey kalmadı sana da:) anladım canım ama onunla hiç alakası yok şu laf çok uyuyor su akar yolunu buluryani sen yatıyorsun diye Rabbimin lütfu olan doğum aşamasında hiç bir şey aksamaz, kendini üzme yatıyorum böyle şöyle diye, Allah'ın izniyle her şey yolunda gidecek, seni çok iyi anlıyorum insan bilmediğinden korkar acaba ne olacak nasıl olacak doğum diye düşünür durursun ki bu da çok normal, bende sen gibi son günler hep suyumun gelmesini nişanımın gelmesini bekledim ne stres yapmıştım, hep pozitif doğum hikayeleri okumanı tavsiye ederim nette var bir site çok güzel hikayeler var her aşamayı güzelce anlatıyorlar, sakın çevrendekilere doğumu anlattırma çünkü ay bu kadın korkar ay şöyle olur diye düşünen ince insanlar yok maalesef, doğumu abartıp abartıp anlatıyorlar, hem doğum sancısı hem sezaryen sancısı çekmiş biriyim inan hiç bir acı aklında kalmıyor eğer kalsaydı ben deli gibi ikinciyi istemezdim doğum bir mucize harika bir duygu Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin, birde normal olursa tadından yenmez ama sezaryen olursada aynı değişen bir şey yok her ikisinde de sen emek veriyorsun dünyaya getirmek için tatlı canını sıkma senin kuzun inşallah vaktinde gelecek annesi sen elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun
hamdolsun sabah itibariyle geçti bakalım gün içinde olacak mı, kusamıyorum canım eşimde çok kızıyor öyle sıkıyorum ki kendimiinşallah güzel geçer canım sağol kontrol
rica ederim
maalesef kullanmadığım için bilemiyorum
yumurtan iyiymiş canım hadi inşallah bebek olsun , iğne beta hcg yi yükseltiyor diye duymuştum yani hamilelikten değil canım zaten test yaparkende iğnenin üstünden 14 gün geçmesi lazım
Canım hayırlısı olsun, en güzeli netten araştırman canım siteye de konu açabilirsin bilenler mutlaka vardır,rahim filmi şart o olmadan olmaz ki,vajinal muayene orucu bozmaz heralde canım, bozuyorsada sağlık bu kaza edersin, duham gelirse o daha iyi bilir
canım iğne kullanmadım çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla o iğneler lh hormonu içeriyor. Şuanda senin vücudunda yoğun miktarda lh var. Ve ovulasyon testleri de lh miktarını gösteriyor. O yüzden senin vücudunda lh hormonu azalana kadar o çizgi silikleşmeyecek. Ama ateşe göre senin yumurtan çatlamış. Ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki, ovu testlerindense, ateş ölçme yöntemi daha garanti daha güvenilirEğer iğne olmamış olsaydın, yumurtan 24-36 saat içinde çatlayacak derdim sadece ovu testine göre. Ama işin içine iğne ve ateş ölçme girince diyemiyorum, büyük ihtimalle dün çatladı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?