Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sakın boş geçme bu günleri, maşallah çatlamış sanırım yumurtan. Ama ovu testi bugün mü byle koyulaştı. ?

Tamam canim bos gecirmiyom dun den beri koyu yani igne yaptigim gunden beri.ama catlamasi icin t nin hafiflesmesi lazim sanirim.daha catlamadi galiba.

Tamam canim bekliyorum hayirlisi insalllah igneden sonra 3 gun icinde yumyum catlarmis bu 2.gunum

duha gelsin de ona bi soralım o zaman. ara vermeyeyim mi o halde ramazanda ? bi de bu rahim filmi pahalı bişey mi? korkuyorum ben ondan ya

canım üniversitede yaptırabilirsin sadece katateri sen alıyorsun sanırım sorarsın, özel de de 250 civarı diye biliyorum, sen bilirsin ara verme konusunda ama artık bekleme canım ayrıntılı bir şekilde muayene ol

Herkese günaydınlar, musmutlu günler olsun
günaydın canım sana da
Gunaydin kizlarrrrr
günaydın
Tamam canim bekliyorum hayirlisi insalllah igneden sonra 3 gun icinde yumyum catlarmis bu 2.gunum

İnsallah canim bugun sabah iliski oldu gin asiri devam edicem
canım aynen devam et gün aşırıyı bırakma ne olur ne olmaz garanti olsun

Günaydın güzeller

Hamdolsun bulantım yok baş ağrımda geçti, sabaha kadar yine dr la uğraştım ayy yine ultrasona giriyordum bebeğim kımıl kımıl takla atıyor dr bu bulantılar iyi bir şey cinsiyetle alakalı diyor cinsiyetini gördüm ama söylemiycem diye beni çatlatıyor iyice sıyırdım

o iç parçalama olayını ben de çekirge dorukta o çooook meshur evrim aydında yasamıştım bi araştırayım bakalım canım ya.

haklısın canım, dr bulmak lazım önce. ama beklememelyim haklısın.

Yumurtan bebis olsun insallah..ama catlama ignesinden sonra en az 12gun test yapmaman gerekiyo..cunki igneden dolayi zaten pozitifi gorursun...etkisinin gecmesi icin en az 12gun gerekli..yani dpo 14den once test yapma cnm..hakkinda hayirlisi olsun
hayirlisi olsun cnm umitlenmistim bu ay senden..
ama sordugun sorulara soyle cevap vereyim 1yili gecmeden rahim filmi onermiyo dk.lar..3aylik klomen tedavisi uyguluyorlar yok eger olmadiysa diger sebepler arasdiriliyor..3aylik klomenden sonra ara veriliyor 2ay falan o zaman icinde de sebepler arastiriliyor..cunki 3aylik klomenle olmadiysa o zaman evet baska sorun ola bilir diyolarki senin daha klomenle ilk ayindi..cunki ilk ayki yumurta saglikli degildi..bence 1ay daha dene klomenle ki esinin degerleri iyi diyorsun..cunki gittiyin dk da ilk yumurta tedavisi edicek cunki senin yumyumlar normalde de cok gec geliyodu dimi

dogum hakkinda dediklerin cok guzel eflos hemen gidip firtlatip cikarasim geldiiii insallah Rabbim en hayirlisini nasip etsin herkeseee..
kiz ruyada gorduyunu anlamadim ilk once gercekten dk.a gittin de dk demedi sandimm hayirlara vesile olsun canim benimmm

evet canım aynen öyle benim yumurtalar gec geliyor. ama korunmasız 1.5 yıl oldu zaten bizim

:)) fırtlat kız çok kolay ay canım dr randevusu var ya ben abuk sabuk rüya görmeye başladım her zaman ki gibi korkudan sıyırdım

Tamam canim bos gecirmiyom dun den beri koyu yani igne yaptigim gunden beri.ama catlamasi icin t nin hafiflesmesi lazim sanirim.daha catlamadi galiba.
canım iğne kullanmadım çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla o iğneler lh hormonu içeriyor. Şuanda senin vücudunda yoğun miktarda lh var. Ve ovulasyon testleri de lh miktarını gösteriyor. O yüzden senin vücudunda lh hormonu azalana kadar o çizgi silikleşmeyecek. Ama ateşe göre senin yumurtan çatlamış. Ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki, ovu testlerindense, ateş ölçme yöntemi daha garanti daha güvenilir Eğer iğne olmamış olsaydın, yumurtan 24-36 saat içinde çatlayacak derdim sadece ovu testine göre. Ama işin içine iğne ve ateş ölçme girince diyemiyorum, büyük ihtimalle dün çatladı diyorum

efloşum sıyırma sakin ol hele bi bugün git de bakalım doktora ama bugün yorum yapmayabilir de

o iç parçalama olayını ben de çekirge dorukta o çooook meshur evrim aydında yasamıştım bi araştırayım bakalım canım ya.
hadi ya, evrim hanıma hiç gitmedim, ama çok meşhur gerçekten, çok duydum ismini. Yaşadığım tecrübelerden sonra kadın doğumcumun ve dişçimin erkek olması kararı aldım ben

Tamam canim doktorda 2 hafta sonra belli olur demisti bekliycem mecbur insallah canim ya.Allah hayirlisini versin

yok kuzum zaten cinsiyete çok erken:) rüya işte
Tamam canim devam mikmike hayirlisi insallah

evet canım aynen öyle benim yumurtalar gec geliyor. ama korunmasız 1.5 yıl oldu zaten bizim
o zaman rahim filmi istene bilir cnm..hakkinizda hayirlisi olsun..insallah dogru secim edersin dk.da...Bunun icin uzulme lutfen Rabbim sebebini aratiyor belki sana..yeni dk yeni yontem sebebin olur ve gelir minisinnn..

:)) fırtlat kız çok kolay ay canım dr randevusu var ya ben abuk sabuk rüya görmeye başladım her zaman ki gibi korkudan sıyırdım
Randevun bugunmu??? ben kacirmisim orasiniiii hayirlisiyla git gel cnmmm hayirli hbrlerle insallah...

aradım şimdi dr umu.
rahim filmi ilkel bi yontem dedi. eskiden yapardık ama artık tercih etmiyoruz dedi. 3 aşılama ile de olmazsa direk tüp bebeğe yonlendiriyoruz dedi. sen adetinin 3.4. gunu gel bakalım yumurtalıklarına kist vs oluşmuş mu die dedi klomenle bi ay daha deneyelim dedi. klomen ihtiyacımızı karsılıyorken ineyle buyutme hem daha masraflı oluyor hem daha ağır oluyor dedi. bu ay da aşılama yapalım bakalım dedi. cts sabahtan gel dedi. şimdi ben ne yapayım. başka dr araştırmasına devam mı kızlar yoksa bu dr la bir ay da aşılama mı? ne dersiniz?

aradım şimdi dr umu.
rahim filmi ilkel bi yontem dedi. eskiden yapardık ama artık tercih etmiyoruz dedi. 3 aşılama ile de olmazsa direk tüp bebeğe yonlendiriyoruz dedi. sen adetinin 3.4. gunu gel bakalım yumurtalıklarına kist vs oluşmuş mu die dedi klomenle bi ay daha deneyelim dedi. klomen ihtiyacımızı karsılıyorken ineyle buyutme hem daha masraflı oluyor hem daha ağır oluyor dedi. bu ay da aşılama yapalım bakalım dedi. cts sabahtan gel dedi. şimdi ben ne yapayım. başka dr araştırmasına devam mı yoksa bu dr la bir ay da aşılama mı? ne dersiniz?

Selamlar. Dun idrar testi yapmistim. Onlarin fotolarini yuklucektim. Ama bilg. Kaynakli bir problem cikti. Neyse dun sabah yaptim. Belirgin bir pembe ikinci cixgi cikti. Sok oldum beklmiyordum. 4 saat sonra badka marka bir gebelik testi yaptim. Bu seferki koyuya cok yakin cikti. Idrarda var gibi gozukuyor ama benim icim rahat etmedi. Bugun de kan vermeye geldim. Onun donucjnu bekliyorum. Kizlar benim icin dua edin.

Tamam canim bi 14 gun bekliycem olursa cikar zaten 12.gune kadar tahminen.ovu testinede atesede devam edicem ve gun asirida iliskiye.bakalim gulum hayirlisi cok sagol bilgi verdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…