bence asilama yaptir cnm..hem klomen tedavini tamamlamis olursun hem asilamayla sansini biraz daha artirmis olursun..dedigi de dogru igne tedavisi cok pahali oluyo..ustelikdeki sana ihtiyac yok ki klomenle saglikli yumurtan buyuyo ve dozu 3e cikarinca belki 2tane buyuyecek..2 3tane olmasa da erken buyuyup catliycak yani cok zamanini da almiycak..benim dusuncem bu sen daha dogru karari esinle konusup alirsin..Hakkinda hayirlisi guzelimaradım şimdi dr umu.
rahim filmi ilkel bi yontem dedi. eskiden yapardık ama artık tercih etmiyoruz dedi. 3 aşılama ile de olmazsa direk tüp bebeğe yonlendiriyoruz dedi. sen adetinin 3.4. gunu gel bakalım yumurtalıklarına kist vs oluşmuş mu die dedi klomenle bi ay daha deneyelim dedi. klomen ihtiyacımızı karsılıyorken ineyle buyutme hem daha masraflı oluyor hem daha ağır oluyor dedi. bu ay da aşılama yapalım bakalım dedi. cts sabahtan gel dedi. şimdi ben ne yapayım. başka dr araştırmasına devam mı kızlar yoksa bu dr la bir ay da aşılama mı? ne dersiniz?
Selamlar. Dun idrar testi yapmistim. Onlarin fotolarini yuklucektim. Ama bilg. Kaynakli bir problem cikti. Neyse dun sabah yaptim. Belirgin bir pembe ikinci cixgi cikti. Sok oldum beklmiyordum. 4 saat sonra badka marka bir gebelik testi yaptim. Bu seferki koyuya cok yakin cikti. Idrarda var gibi gozukuyor ama benim icim rahat etmedi. Bugun de kan vermeye geldim. Onun donucjnu bekliyorum. Kizlar benim icin dua edin.
Bilemiyorum canım, tercih senin. 3.denemen mi olacak bu ay? Doktorun kim?aradım şimdi dr umu.
rahim filmi ilkel bi yontem dedi. eskiden yapardık ama artık tercih etmiyoruz dedi. 3 aşılama ile de olmazsa direk tüp bebeğe yonlendiriyoruz dedi. sen adetinin 3.4. gunu gel bakalım yumurtalıklarına kist vs oluşmuş mu die dedi klomenle bi ay daha deneyelim dedi. klomen ihtiyacımızı karsılıyorken ineyle buyutme hem daha masraflı oluyor hem daha ağır oluyor dedi. bu ay da aşılama yapalım bakalım dedi. cts sabahtan gel dedi. şimdi ben ne yapayım. başka dr araştırmasına devam mı kızlar yoksa bu dr la bir ay da aşılama mı? ne dersiniz?
ayy hadi hayırlı olsun,inşallah kanda da güzel sonuçlar çıkarSelamlar. Dun idrar testi yapmistim. Onlarin fotolarini yuklucektim. Ama bilg. Kaynakli bir problem cikti. Neyse dun sabah yaptim. Belirgin bir pembe ikinci cixgi cikti. Sok oldum beklmiyordum. 4 saat sonra badka marka bir gebelik testi yaptim. Bu seferki koyuya cok yakin cikti. Idrarda var gibi gozukuyor ama benim icim rahat etmedi. Bugun de kan vermeye geldim. Onun donucjnu bekliyorum. Kizlar benim icin dua edin.
Rica ederim canım ne demek, bu arada sen ebe miydin? Tereciye tere satmayalım sonraTamam canim bi 14 gun bekliycem olursa cikar zaten 12.gune kadar tahminen.ovu testinede atesede devam edicem ve gun asirida iliskiye.bakalim gulum hayirlisi cok sagol bilgi verdigin icin
Bilemiyorum canım, tercih senin. 3.denemen mi olacak bu ay? Doktorun kim?
ayy hadi hayırlı olsun,inşallah kanda da güzel sonuçlar çıkar
Rica ederim canım ne demek, bu arada sen ebe miydin? Tereciye tere satmayalım sonra
Selamlar. Dun idrar testi yapmistim. Onlarin fotolarini yuklucektim. Ama bilg. Kaynakli bir problem cikti. Neyse dun sabah yaptim. Belirgin bir pembe ikinci cixgi cikti. Sok oldum beklmiyordum. 4 saat sonra badka marka bir gebelik testi yaptim. Bu seferki koyuya cok yakin cikti. Idrarda var gibi gozukuyor ama benim icim rahat etmedi. Bugun de kan vermeye geldim. Onun donucjnu bekliyorum. Kizlar benim icin dua edin.
happymeal Canim vajinal muayenede jel kullanilyr ya o orucu bozuyr.boyle durumlar şüpheli riske atmamak lazım mecbur kalırsan gidersin sonra kazasını edersin
acelesi yoksa ramazandan sonra gidebilrsin
eflalim canim seninde kontrol varmis inş güzel haberlerle döneriz.
cutem canim yine zor anlar yasamissiniz hakkında hayirlisi bebis olduktan sonra da korunmak olucak korkusu var demi.
ecem canim kasılmalar başlamış ins bebişin zamaninda gelecek az kaldı kavusmaniza allahım kurtarsin sağlıcakla kucağına al ins.
Kizlar nasilsiniz
Ben o kadar hastayimki sinüzit öldürüyor bi yandanda içim disima cikana kadar
oksuruyorum bogazimda bise yok ama sanirim cigerde birikim var onu
atamiyorum
Allahim bi yandanda oğlum tutturuyor kalk oyna benle diye ne yapcagimi sasirdim ev desen bit pazarina dondu offf offf
amin canım sağolo zaman rahim filmi istene bilir cnm..hakkinizda hayirlisi olsun..insallah dogru secim edersin dk.da...Bunun icin uzulme lutfen Rabbim sebebini aratiyor belki sana..yeni dk yeni yontem sebebin olur ve gelir minisinnn..
Randevun bugunmu???ben kacirmisim orasiniiii hayirlisiyla git gel cnmmm hayirli hbrlerle insallah...
ilkel bir yöntemmiymiş ilginç, canım sen bilirsin ama ben flimde fayda görüyorumaradım şimdi dr umu.
hadi gözün aydın olsun hamilesin mis gibi inşallah kanda güzel çıkarSelamlar. Dun idrar testi yapmistim. Onlarin fotolarini yuklucektim. Ama bilg. Kaynakli bir problem cikti. Neyse dun sabah yaptim. Belirgin bir pembe ikinci cixgi cikti. Sok oldum beklmiyordum. 4 saat sonra badka marka bir gebelik testi yaptim. Bu seferki koyuya cok yakin cikti. Idrarda var gibi gozukuyor ama benim icim rahat etmedi. Bugun de kan vermeye geldim. Onun donucjnu bekliyorum. Kizlar benim icin dua edin.
çok geçmiş olsun canımKizlar nasilsiniz
Ben o kadar hastayimki sinüzit öldürüyor bi yandanda içim disima cikana kadar
oksuruyorum bogazimda bise yok ama sanirim cigerde birikim var onu
atamiyorum
Allahim bi yandanda oğlum tutturuyor kalk oyna benle diye ne yapcagimi sasirdim ev desen bit pazarina dondu offf offf
maşallah canım kuzuna baktım fotoya pek yakışıklıkizlar. dun cektigim bi foto ekledim.siz bakin aksama silerim.
dun kabusu yasadim resmen. oglumu da arabasinda salliyrm suan uyuyor kuzum.
dun 40 miz bitti. ikimizinde kontrolu vardi. ilk ben muayene oldum.herseyin super dedi dr. sonra geldik korunmaya. dedi sipiral. istemem esim korunuyor dedim. olmaz dedi. cok cabuk hamile kalirsin dedi. konustuk vs baya panik oldum.sen dusun dedi. zaten oglumun randevu saati gelmisti.
sukur sagligi supermis. buyumus kilo almis. ama ayak basparmak tirnaklari gömuk dogdu.tirnak disariya dogru hic uzamadi.gittikce de parmak kizardi. dr bakti. tinaklar batmaya baslamis. kremle soyle yapki iyilessin dedi. yavrum ciyak ciyak agladi. susutaramadik. fena oldum bende. ordan tekrar benim dr a gectik. dedim takalim sipirali.cunki pihtim var oglum cokkk kucuk risk alamam. kolay islem 5 dk demisti. amaaaaa sipiral degilde o acma aleti var ya mahvetti beni. palstikmism zaten kirildi icimde ;(( baya canim yandi. megr sirt ustu yatmaktan benim rahim ters dönmus. o nedenle de cok zor olmus islem. ondan o kadar canim acimis.
ehhh geldik eve. cocuk dr.u herseyden ye sen. bebege dokunmaz deyince ben de aptal gibi yedim canimin istedigini..sonuc aksamdan sabaha kadar ben ishal oldum. sabahtdan beri de ruzgar ;(( yavrum gazdan mahvoldu..su saat oldu ancak uyuttum. sakin siz de dr.lara kanmayin gaz konusunda..cidden annenin yedikleri cok etkiliyr. bana etkilemez ye dedi diye yedim ;((
aynı saatde randevumuz aynı duygularımız:18:gunaydin kızlar
sabahtan beri bi türlü giremedim nette sorun vardı
bugun 4 te randevum var yine korku ve heyecan da var tabi.
bi geçmişe göz atayım....
inşallah canım aminhappymeal Canim vajinal muayenede jel kullanilyr ya o orucu bozuyr.boyle durumlar şüpheli riske atmamak lazım mecbur kalırsan gidersin sonra kazasını edersin
acelesi yoksa ramazandan sonra gidebilrsin
eflalim canim seninde kontrol varmis inş güzel haberlerle döneriz.
cutem canim yine zor anlar yasamissiniz hakkında hayirlisi bebis olduktan sonra da korunmak olucak korkusu var demi.
ecem canim kasılmalar başlamış ins bebişin zamaninda gelecek az kaldı kavusmaniza allahım kurtarsin sağlıcakla kucağına al ins.
Kizlar diyorumki yarin bidaha baktirayim beta hcg ye nasil olsa hastanedeyim kurs goruyorum imkanim var.eger yukselmisse bebisten dusmusse igneden diyorum
ben 9 gün önce 1 tane 5. gün embriyosu transfer oldum.transferden 1 hafta sonra doktorum çatlatma iğnesini tekrar ettirdi.ben dün akşam dayanamadım ve kanda hcg baktırdım 190 çıktı.ama sonra öğrendim ki bu iğne de hcg hormonu içeriyormuş.acaba iğneden mi pozitif sonucum,yoksa gerçekten hamile miyim kafayı yemek üzereyim.ilaç bu kadar çok yükseltir mi acaba?benim durumumda olan varsa ne olur beni yalnız bırakmayın!!!!!
evet hamileyi.bu akşam değerim 397.çok şükür rabbim innnnnşallah bu sefer sağ salim doğar. bu arada merak eden arkadaşlar çatlatma iğnesi değerleri 20-30 kadar yükseltirmiş.bu kadar çok olmazmış,bilginiz olsun.benim gibi yiyip bitirmeyin kendinizi.
Epeyy zor gun olmus cnm yaaa...her 2nize de gecmis olsun..spirali da soracagim kisi sen oldun galiba cunki ben de korunmada tek guvendiyim spiral..sadece sikintisi oluyormu diye merak ediyorum rahatsizlik veriyomu diyeekizlar. dun cektigim bi foto ekledim.siz bakin aksama silerim.
dun kabusu yasadim resmen. oglumu da arabasinda salliyrm suan uyuyor kuzum.
dun 40 miz bitti. ikimizinde kontrolu vardi. ilk ben muayene oldum.herseyin super dedi dr. sonra geldik korunmaya. dedi sipiral. istemem esim korunuyor dedim. olmaz dedi. cok cabuk hamile kalirsin dedi. konustuk vs baya panik oldum.sen dusun dedi. zaten oglumun randevu saati gelmisti.
sukur sagligi supermis. buyumus kilo almis. ama ayak basparmak tirnaklari gömuk dogdu.tirnak disariya dogru hic uzamadi.gittikce de parmak kizardi. dr bakti. tinaklar batmaya baslamis. kremle soyle yapki iyilessin dedi. yavrum ciyak ciyak agladi. susutaramadik. fena oldum bende. ordan tekrar benim dr a gectik. dedim takalim sipirali.cunki pihtim var oglum cokkk kucuk risk alamam. kolay islem 5 dk demisti. amaaaaa sipiral degilde o acma aleti var ya mahvetti beni. palstikmism zaten kirildi icimde ;(( baya canim yandi. megr sirt ustu yatmaktan benim rahim ters dönmus. o nedenle de cok zor olmus islem. ondan o kadar canim acimis.
ehhh geldik eve. cocuk dr.u herseyden ye sen. bebege dokunmaz deyince ben de aptal gibi yedim canimin istedigini..sonuc aksamdan sabaha kadar ben ishal oldum. sabahtdan beri de ruzgar ;(( yavrum gazdan mahvoldu..su saat oldu ancak uyuttum. sakin siz de dr.lara kanmayin gaz konusunda..cidden annenin yedikleri cok etkiliyr. bana etkilemez ye dedi diye yedim ;((
Dollenme olmussa bile 4 5gun gun tupde ilerliyo embriyo o zaman da hcg salgilamiyor..rahime gecer gecmez salgilaniyor..ondan sonra tek rakamdan 2rakamdan olarak artis gosteriyo yani 5den 10dan 15ten basliyo..yani su 10gun gecmis bile olsa hcg degerin hamilelikten dolayi 3rakamlilari gecmez ki senin degerin 200lerde galiba yani hamilelik hcgsi olsa bile o degerde cikmaz..yine de sen bilirsin hakkind hayirlisi olsun..Kizlar diyorumki yarin bidaha baktirayim beta hcg ye nasil olsa hastanedeyim kurs goruyorum imkanim var.eger yukselmisse bebisten dusmusse igneden diyorum
bence asilama yaptir cnm..hem klomen tedavini tamamlamis olursun hem asilamayla sansini biraz daha artirmis olursun..dedigi de dogru igne tedavisi cok pahali oluyo..ustelikdeki sana ihtiyac yok ki klomenle saglikli yumurtan buyuyo ve dozu 3e cikarinca belki 2tane buyuyecek..2 3tane olmasa da erken buyuyup catliycak yani cok zamanini da almiycak..benim dusuncem bu sen daha dogru karari esinle konusup alirsin..Hakkinda hayirlisi guzelim
Sonucun gonlunce cikar Insallahhhh
Ama idrar testleri zaten pozitif diyorsunnn ee tebrikler o zaman saglikla buyusun gobisin Insallahhhh darisi diger fistiklarimizaaaa
Bilemiyorum canım, tercih senin. 3.denemen mi olacak bu ay? Doktorun kim?
ayy hadi hayırlı olsun,inşallah kanda da güzel sonuçlar çıkar
Rica ederim canım ne demek, bu arada sen ebe miydin? Tereciye tere satmayalım sonra
amin canım sağol
ilkel bir yöntemmiymiş ilginç, canım sen bilirsin ama ben flimde fayda görüyorum
hadi gözün aydın olsun hamilesin mis gibi inşallah kanda güzel çıkar
çok geçmiş olsun canım
maşallah canım kuzuna baktım fotoya pek yakışıklısıkıntılı olmuş canım muayenen şükür atlattın için rahat eder hamile kalma korkun olmaz sürekli kontrol lazım ona da biliyorsundur gerçi kayabiliyor çünkü, senin kuzunun sıkıntısı tırnaktandı belkide çok canı yanar tabi zor oluyor batması kıyamam inşallah geçer canım bir an önce
aynı saatde randevumuz aynı duygularımız:18:
inşallah canım amin
sen bilirsin canım
inanki öyle dedi ilkel bi yontem artık tercih edilmio dedi. 3 aşılamayla olmazsa tüp bebeğe yonlendiriyoruz direk dedi.
Epeyy zor gun olmus cnm yaaa...her 2nize de gecmis olsun..spirali da soracagim kisi sen oldun galiba cunki ben de korunmada tek guvendiyim spiral..sadece sikintisi oluyormu diye merak ediyorum rahatsizlik veriyomu diyee
Dollenme olmussa bile 4 5gun gun tupde ilerliyo embriyo o zaman da hcg salgilamiyor..rahime gecer gecmez salgilaniyor..ondan sonra tek rakamdan 2rakamdan olarak artis gosteriyo yani 5den 10dan 15ten basliyo..yani su 10gun gecmis bile olsa hcg degerin hamilelikten dolayi 3rakamlilari gecmez ki senin degerin 200lerde galiba yani hamilelik hcgsi olsa bile o degerde cikmaz..yine de sen bilirsin hakkind hayirlisi olsun..
Epeyy zor gun olmus cnm yaaa...her 2nize de gecmis olsun..spirali da soracagim kisi sen oldun galiba cunki ben de korunmada tek guvendiyim spiral..sadece sikintisi oluyormu diye merak ediyorum rahatsizlik veriyomu diyee
Dollenme olmussa bile 4 5gun gun tupde ilerliyo embriyo o zaman da hcg salgilamiyor..rahime gecer gecmez salgilaniyor..ondan sonra tek rakamdan 2rakamdan olarak artis gosteriyo yani 5den 10dan 15ten basliyo..yani su 10gun gecmis bile olsa hcg degerin hamilelikten dolayi 3rakamlilari gecmez ki senin degerin 200lerde galiba yani hamilelik hcgsi olsa bile o degerde cikmaz..yine de sen bilirsin hakkind hayirlisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?