Epeyy zor gun olmus cnm yaaa...her 2nize de gecmis olsun..spirali da soracagim kisi sen oldun galiba cunki ben de korunmada tek guvendiyim spiral..sadece sikintisi oluyormu diye merak ediyorum rahatsizlik veriyomu diyee
Dollenme olmussa bile 4 5gun gun tupde ilerliyo embriyo o zaman da hcg salgilamiyor..rahime gecer gecmez salgilaniyor..ondan sonra tek rakamdan 2rakamdan olarak artis gosteriyo yani 5den 10dan 15ten basliyo..yani su 10gun gecmis bile olsa hcg degerin hamilelikten dolayi 3rakamlilari gecmez ki senin degerin 200lerde galiba yani hamilelik hcgsi olsa bile o degerde cikmaz..yine de sen bilirsin hakkind hayirlisi olsun..
İlkel yontemmi bende hsg cekildim 2 Ay once rahmimde perde cikti yada kalp seklinde olabilir dediler.ultrasonda gorulmeyen seyler goruluyor
bence asilama yaptir cnm..hem klomen tedavini tamamlamis olursun hem asilamayla sansini biraz daha artirmis olursun..dedigi de dogru igne tedavisi cok pahali oluyo..ustelikdeki sana ihtiyac yok ki klomenle saglikli yumurtan buyuyo ve dozu 3e cikarinca belki 2tane buyuyecek..2 3tane olmasa da erken buyuyup catliycak yani cok zamanini da almiycak..benim dusuncem bu sen daha dogru karari esinle konusup alirsin..Hakkinda hayirlisi guzelim
Sonucun gonlunce cikar Insallahhhh
Ama idrar testleri zaten pozitif diyorsunnn ee tebrikler o zaman saglikla buyusun gobisin Insallahhhh darisi diger fistiklarimizaaaa
Bilemiyorum canım, tercih senin. 3.denemen mi olacak bu ay? Doktorun kim?
ayy hadi hayırlı olsun,inşallah kanda da güzel sonuçlar çıkar
Rica ederim canım ne demek, bu arada sen ebe miydin? Tereciye tere satmayalım sonra
Yuzde 99 hamissin hadi gozun aydin ayyyy ne guzel darisi bizlere tum isteyenlere insallah
amin canım sağol
ilkel bir yöntemmiymiş ilginç, canım sen bilirsin ama ben flimde fayda görüyorum
hadi gözün aydın olsun hamilesin mis gibi inşallah kanda güzel çıkar
çok geçmiş olsun canım
maşallah canım kuzuna baktım fotoya pek yakışıklısıkıntılı olmuş canım muayenen şükür atlattın için rahat eder hamile kalma korkun olmaz sürekli kontrol lazım ona da biliyorsundur gerçi kayabiliyor çünkü, senin kuzunun sıkıntısı tırnaktandı belkide çok canı yanar tabi zor oluyor batması kıyamam inşallah geçer canım bir an önce
aynı saatde randevumuz aynı duygularımız:18:
inşallah canım amin
sen bilirsin canım
Meslektaş sayılırız, ben de hemşireyim canımEvet gulum ebeyim estagfirullah gulum.kizlar diyorumki yarin bidaha kan testi yaptirayim hastanede kurs goryom yarinda yaptirayim eger yukselmisse vardir belji biseyler dusmusse ignedendir diyorum.bidaha baktir dedi hemsire abla
sen bilirsin canım hakkında hayırlısı, ama eğer doktorunu seviyorsan güveniyorsan bu ay da kendi doktorunla devam et derim ben.evet canım 3. denemem olacak bu ay ama kendi dr um bu ay artık aşılama yapalım dio. dr um dorukta özlem başak üstünyurt bi de jimerden bi dr aradım o da bu ay da yumurta takibi yapalım olmazsa rahim filmi isteriz dedi. bilemedim napıcamı.
oyy maşallah çok sevindim, gözün aydın cnm, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahKanda da guzel sonuclar cikti canim. Degerim 607 cikti sukurler olsun
efloşum kocaya kızıp yorganı yakma, git bi özele, gör bebişini, sen ne zamandır bu günü bekliyorsun heyecanla. Gör bak sinir fln kalmayacak hiçkızlar yazıp çıkıcam, kontrolüm olmadı çünkü dr yok randevu günleri karışmış vs. zaten kendi doktorum değildi sinir oldum, eşimde beni bırakıp acil işe dönünce kaldım özele git dedi bende ona sinir olduğum için gitmedim eve geldimçok sinirliyim ve üzgünüm göremedim bebeğimi, ne zaman giderim bilmiyorum eşim az erken gelseydi hemen ordan başka doktora randevu alacaktım o kadar sinirliyim ki şu an birde tekrar beni arıyor ben geliyorum özele diye, ben eve gidiyorum varmak üzereyim gitmiycem demiştim dedim, şimdi gelince görmek istemiyorum..
kızlar yazıp çıkıcam, kontrolüm olmadı çünkü dr yok randevu günleri karışmış vs. zaten kendi doktorum değildi sinir oldum, eşimde beni bırakıp acil işe dönünce kaldım özele git dedi bende ona sinir olduğum için gitmedim eve geldimçok sinirliyim ve üzgünüm göremedim bebeğimi, ne zaman giderim bilmiyorum eşim az erken gelseydi hemen ordan başka doktora randevu alacaktım o kadar sinirliyim ki şu an birde tekrar beni arıyor ben geliyorum özele diye, ben eve gidiyorum varmak üzereyim gitmiycem demiştim dedim, şimdi gelince görmek istemiyorum..
geldik canlar şükür hersey yolunda kan idrar tahlili verdim yarin gidicem ins sonuclar güzel olur.
sagolsun dr um cok iyi yaa.o sana tüp bebek bile zor diyen dr a selam söyleseydin diyo Kayseriye gitmisjen.
kızlar yazıp çıkıcam, kontrolüm olmadı çünkü dr yok randevu günleri karışmış vs. zaten kendi doktorum değildi sinir oldum, eşimde beni bırakıp acil işe dönünce kaldım özele git dedi bende ona sinir olduğum için gitmedim eve geldimçok sinirliyim ve üzgünüm göremedim bebeğimi, ne zaman giderim bilmiyorum eşim az erken gelseydi hemen ordan başka doktora randevu alacaktım o kadar sinirliyim ki şu an birde tekrar beni arıyor ben geliyorum özele diye, ben eve gidiyorum varmak üzereyim gitmiycem demiştim dedim, şimdi gelince görmek istemiyorum..
Meslektaş sayılırız, ben de hemşireyim canım
Yarın erken değil mi test için? iğnenin 2 günü dememiş miydin?
sen bilirsin canım hakkında hayırlısı, ama eğer doktorunu seviyorsan güveniyorsan bu ay da kendi doktorunla devam et derim ben.
oyy maşallah çok sevindim, gözün aydın cnm, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
efloşum kocaya kızıp yorganı yakma, git bi özele, gör bebişini, sen ne zamandır bu günü bekliyorsun heyecanla. Gör bak sinir fln kalmayacak hiç
masallah cnmm hep guzel haberler al insallah
Allah yardimcin olsun cnm.cok zor durumdasin.Ben bu aralar yazamıyorum kızlar insaallah hepiniz iyisinizdir insaallah bu günlerde peşpeşe hamile haberleri alırız topigimizden :)
Beni sorarsanız artık ayakta durmam zorlaşıyor geceleru kaburgam ağrıyor resmen sabaha kadar kac defa uyanıp evde dolasiyorum onun dışında iyiyim hamdolsun bunlar da artık normal herhalde :)
Kızlar kv daha fazla kalmak için direniyor dua edinde gitsin ne olur sırf kendi keyfini bozmamak için beni yoruyor en sonunda dayanamadim kac yaşında kadinsin sen bile kendi keyfini düşünüyorsun bi kerede beni düşünün dedim ama nerdeeeee...
Neyden tiksiniyorsam kadın onu yapıyor eşim bile uyardigi halde israrla yapıyor evin içinde sirke döktü ayaklarına kac gun nerdeyse cildiracaktim eşim konuştu baktım hala yapıyor sirke sisesini çöpe attım bide ne dese begenirsiniz kizindada yapmış kızı kokuyor deyince daha yapmamış eee ben neyim o zaman ayaginda mantar var diye dokuyormus sirkeyi yani kızlar kafanızı sisiriyorum zaten anlat anlat bitmez yaptığı cinslikleri hayal bile edemezsiniz siz bana dua edin olur mu suan çok ihtiyacım var
Hepinizi çooook seviyorum Allah a emanetsiniz :)
gayet guzel cnm.Günaydın herkese güzeller
Benim bulantılar çoştu3 gündür fenayım fena buna da hamdolsun ayakta durabiliyorum:) canım artık bir şey yemek istemiyor ama acıkmalarım ful devam ne yiyeceğimi şaşırıyorum,dün akşam hafif yemiştim bir çorba birde yağsız fırın patates, bir heves meyve tabağı yaptım hepsinden birer dilim, bulantıma iyi gelir dedim oyyy daha çok bulandı, erkenden yattım başucuma bir dilim ekmek koydum onu kemirdim
sonunda kilo almışım:) 700 gr cık,çok mu kızlar?
tatlim. ben de 32 den sonra tutamamistim kiloyu. her hafta 1 kg. ama doguma 2 hafta kala kilo bermistim. oyle oluyrmus dogum yaklasinca.Eflosummmm gecmis olsunnn
Asil kilonun sonsa alindiginin 1isbati benimmm
her ay duzenli 1kilo aldim sadece 4 5ay arasi cok kacirmistim yemeyi tatliyi 2kilo aldim o ay..oyle guzel 1er 1er artiyodu haftadan haftaya gramciklarla nasil da mutluydum yatiyorum ama cok kilo almiyorum ki kilo alan tipim ve hormonal sorunlarim da bunu tetikliyor normalde...amaaaaaaa su 30haftadan bu yana cidden her tartinmam soka sokuyo beni..haftaya 1kilo aliyorum yaa
7ayin bitisinde 6kilo 200gr almis gozukuyordum 8ayin bitisine 1hafta var bu sbh 9kilo almis gozukuyorum..simdi napsam da hic degilse bu 1haftayi 200gr.la tsmamlasam fiyorummm bari 3kilo almis gozukeyim 1aya
ayyy kizlar cidden 30dan sonrasina dikkat edin cok garipce artiyor kilo anlamiyordun ne yaptim ne yedim diyee
Meslektaş sayılırız, ben de hemşireyim canım
Yarın erken değil mi test için? iğnenin 2 günü dememiş miydin?
sen bilirsin canım hakkında hayırlısı, ama eğer doktorunu seviyorsan güveniyorsan bu ay da kendi doktorunla devam et derim ben.
oyy maşallah çok sevindim, gözün aydın cnm, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
efloşum kocaya kızıp yorganı yakma, git bi özele, gör bebişini, sen ne zamandır bu günü bekliyorsun heyecanla. Gör bak sinir fln kalmayacak hiç
çok zor oldu mu peki canım çekinmek?
bi de kaç tl verdin?
Kizlar cok yorgunum kolumu 5saniye yukarda tutamam.hic gucum yok..simdi yaziyorum ya parmaklarim yorgunluktan titreyerek yaziyo...ama zaten yatiyorum is yapmadimki yorulayim dimi...cok garip halsizlik yorgunluk var uzerimde neden bu acaba??? Ayaga kalkinca da (afedersiniz) vajinada iyne batmalari gibi garip agrilar oluyo baski yok agri yok sadece o an bisey olucakmis gibi suyummu gelicek ne diye panikliyorum oldugum yerde kaliyorum...baska kasilma sanci hicbisey yok sadece o her ayaga kalkdigimda vajinadaki iyne batmalar ve bugunku olmadigi kadar olan yorgunluk bitginlik cok garibime gidiyoo..normalmiyim bennn??
Hani rahim boyunda hizli kisalma gidiyo ya bende ne zaman acilir bilmiyoruz ya iste bebis agirlasiyo simdi daha cok kisalmistir diye her an icimde o korku var acaba kisaldimi acaba suyummu acilicak acaba acaba diye diyeee nerdeyse 24saat basimda duran kiralik dk arayasim varrr
cnm.ben de hep yattigim halde bebek kanaldaydi hatirla. dogum sancisi da cektim. acilmamada oldu. ama sezeryana yattik mecbur. yani senin yatisin etkilemez.Gercektenmi yerlesiyoomu kii acaba
Daha midemde oynuyo buu ama ne zaman inecek ne zaman kanala girecek diye bekliyorum...insallah yerlesir yerine de ne erken ne gec zamaninda gelirrr..
eflos bisey sorucam yaaa bebis kanala girmesini benim pozisyonum etkilermi??? Yani sanki ayakta olunmali oyle baski yapar agirlik asagi basar kanala girer diye algiliyorum yani ben uzaniyorsam bebegin agirligi dustuyu yer sirtim ya da yanlari asagi degilkiii...sormak istediyimi anlata bildimmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?