Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm. sikinti olup olmadigi iliski de belli olur dediler. asil o zaman anlasiliyrmus. eger o zaman sikinti olursa cikartiliyrmus. yoksa sorun olmuyrmus. ben henuz bekleyecegim. dr izin verdi ama ben yine de bir sure dah beklemek istedim. %99 koruyor dedi. ise hicbir yontem %100 degil. bir de yillik kontrolu varmis cnm. suan icin bir sikintim yok tatlim.

Amin canim. Darısı tum anne olmak istiyenlerin badina. Kanda da cikti zaten. Doktordan da duyunca rahatlafim. Cok sukur

Kanda da guzel sonuclar cikti canim. Degerim 607 cikti sukurler olsun

Sagolasin canim. Kanda da guzel cikti cok sukur :))

14. gün: 36.1 +
15.gün:36.2
16.gün:36.3 +
17.gün:36.3 +
18.gün:36.4 +
19.gün:36.5
20.gün:36.7 +
21.gün:36.4
22.gün: ----
23.gün: -----
24.gün: 36.7
25.gün:36.8
26.gün:36.7
27.gün:36.9(şüpheli. ölçüm saatine kadar delik deşik uyudum
28.gün:36.7
29.gün:36.7+
30.gün:36.7
31.gün:36.7
32.gün:36.6
33.gün:36.3 ve regl
hayırlısı

Selam kizlar yogun oldugum icin giremiyorum gecmisede bakamadim.iyisinjzdir insallah.size bisey sorucam benim regli kanamam pihti pihti olur genelde bi sefer daha boyle olmustu.sanki biyerin kesilir ya oyle ve rengi kahve gibi.normalmi bu ?? Bana pek normal gelmedide sizede sorayim dedim.

kızlar yazıp çıkıcam, kontrolüm olmadı çünkü dr yok randevu günleri karışmış vs. zaten kendi doktorum değildi sinir oldum, eşimde beni bırakıp acil işe dönünce kaldım özele git dedi bende ona sinir olduğum için gitmedim eve geldim çok sinirliyim ve üzgünüm göremedim bebeğimi, ne zaman giderim bilmiyorum eşim az erken gelseydi hemen ordan başka doktora randevu alacaktım o kadar sinirliyim ki şu an birde tekrar beni arıyor ben geliyorum özele diye, ben eve gidiyorum varmak üzereyim gitmiycem demiştim dedim, şimdi gelince görmek istemiyorum..

geldik canlar şükür hersey yolunda kan idrar tahlili verdim yarin gidicem ins sonuclar güzel olur.
sagolsun dr um cok iyi yaa.o sana tüp bebek bile zor diyen dr a selam söyleseydin diyo Kayseriye gitmisjen.

Evet gulum ebeyim estagfirullah gulum.kizlar diyorumki yarin bidaha kan testi yaptirayim hastanede kurs goryom yarinda yaptirayim eger yukselmisse vardir belji biseyler dusmusse ignedendir diyorum.bidaha baktir dedi hemsire abla
Meslektaş sayılırız, ben de hemşireyim canım
Yarın erken değil mi test için? iğnenin 2 günü dememiş miydin?

sen bilirsin canım hakkında hayırlısı, ama eğer doktorunu seviyorsan güveniyorsan bu ay da kendi doktorunla devam et derim ben.

Kanda da guzel sonuclar cikti canim. Degerim 607 cikti sukurler olsun
oyy maşallah çok sevindim, gözün aydın cnm, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

efloşum kocaya kızıp yorganı yakma, git bi özele, gör bebişini, sen ne zamandır bu günü bekliyorsun heyecanla. Gör bak sinir fln kalmayacak hiç

eflalim canim ya aksilik olmuş yakin zamanda gidersin canim ne olur sıkma canını
ah bu erkekler benimki de oyle hastenenin onune birakiyo ve gidiyo sanki taksici gibi hic yanimda gelmiyor....

geldik canlar şükür hersey yolunda kan idrar tahlili verdim yarin gidicem ins sonuclar güzel olur.
sagolsun dr um cok iyi yaa.o sana tüp bebek bile zor diyen dr a selam söyleseydin diyo Kayseriye gitmisjen.

masallah cnmm hep guzel haberler al insallah

cnm. kocana kizip da bebegini gormekten vazgecme. git de gor cnm.

sanırım ben de öyle düşünüyorum canım.

Allah yardimcin olsun cnm.cok zor durumdasin.

gayet guzel cnm.

tatlim. ben de 32 den sonra tutamamistim kiloyu. her hafta 1 kg. ama doguma 2 hafta kala kilo bermistim. oyle oluyrmus dogum yaklasinca.

canım meslektasmısız ne güzel kuzum bana kalsa ben bekliycem ama hemsire ablalar bidaha baktır diyolar bu kez benimde içime süphe düsüyo.yarın bi daha baktırcam

cnm.ben de hep yattigim halde bebek kanaldaydi hatirla. dogum sancisi da cektim. acilmamada oldu. ama sezeryana yattik mecbur. yani senin yatisin etkilemez.
vajinan da hissettiginde bebegin kanala girme cabalarindan. artik zamani zaten. ayrica yorgunluunda cok normal. yani suan masallah gebeligin olmasi gibi ilerliyr cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…