Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
silik cikabilir. benim de olmustu. hem de 6. gun. sonra her gun biraz daha koyulasti. ama 12. gun tam koyulasti. yani 12.gun pozitif oldu.

cnm. sen de bilirsin. testi igneden en az 12 gun sonra yaptirmak sagliklidir. o nedenle ben bekle derim. ikinci kan testini yaptirma derim. cunku daha yeni catlamais yumurtan. dollendiyse bile rahme yerlesip embrioyonun beta salgilamasi en az 7 gun alacakm sen simdi test yaptirirsin. beta dusmus okur. sen de gebe degilim diye bosa uzulursun. ama dongu sonunda yapinca gebe oldugunu ogrenirsin )

Tamam canim bos gecirmiyom dun den beri koyu yani igne yaptigim gunden beri.ama catlamasi icin t nin hafiflesmesi lazim sanirim.daha catlamadi galiba.

vucutta betahcg varsa, ovulasyon testi pozitif verir. yapilan arastirmalar bunu gosteriyr. hatta bazi kadinlar adetlerine yakin bu est ile gebe olduklarini ogrenirler. suan hep pozitifi gormen, igneden kaynakli.

canım devlette bedavaya cekildim anestezisiz.yok okadar korkulacak bişe yok adet agrısının biraz daha fazlası ben dayandım acıkcası hiç korkma....

Devlette cekinmek icin kintrollerini de film istegini de devletteki dr unun vermesi gerekio mu prki? Bi dr canim film cekildigi ay gebelik yasak mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam canım bekliyim olmazsa herseyin hayırlısı olursa olur olmazsada Allah büyük...biz adet bittikten sonra bu güne dek hergün ilişkide bulunduk.yumurtlamam tam belli olmuyor pkodan dolayı ondan deger beni biraz yanılttı.yada dedim erken gebelik.ama büyük ihtimal iğneden

geldik canlar şükür hersey yolunda kan idrar tahlili verdim yarin gidicem ins sonuclar güzel olur.
sagolsun dr um cok iyi yaa.o sana tüp bebek bile zor diyen dr a selam söyleseydin diyo Kayseriye gitmisjen.
oyy maşallah canım doğru demiş dr:)
canım haklısın yarın muhtemelen gidelim diyecek ama burnunu sürtmek istiyorum onsuz gitmek istiyorum
eflalim canim ya aksilik olmuş yakin zamanda gidersin canim ne olur sıkma canını
ah bu erkekler benimki de oyle hastenenin onune birakiyo ve gidiyo sanki taksici gibi hic yanimda gelmiyor....
canım benmki hiç öyle yapmaz normalde ama beni almaya geç geldi çok kızdım onun suçu yoktu işleri gerçekten yoğun müdürü izne çıkmış eşimde şef bugün önemli işleri varmış arabada bile zırt pırt aradılar hızlı sürdü yetişelim diye gerildim korkuyorum hızdan, sonra birde seni bırakıp dönmem lazım yazyı bekliyorlar dedi ona da sesim çıkmadı, ama gidip dr yok lafını duyunca kızdım sonra baktım randevu yarın görünüyor iyice sinirlendim, aradım eşimi kardeşi beni eve bırakmaya gelecekti, işte seni özele götürsün kart sende var ödersin dedi yok dedim sinir oldum ya, en baştan özele gidelim dedim yok demişti sonradan tamam dedi benim inadım tuttu uzadı da uzadı mevzu hatta yolu yarıladık mesaj atmış işimi hallettim geliyorum özele diye bende yok dedim asla gelmiycem eve yaklaştık istemiyorum, o sinirle geldim eve, yarın ki randevumu da iptal ettim
cnm. kocana kizip da bebegini gormekten vazgecme. git de gor cnm.
canım haklısın onsuz gidicem inşallah ya yarın ya cuma
Allah yardimcin olsun cnm.cok zor durumdasin.

gayet guzel cnm.

tatlim. ben de 32 den sonra tutamamistim kiloyu. her hafta 1 kg. ama doguma 2 hafta kala kilo bermistim. oyle oluyrmus dogum yaklasinca.

ay iyi bari

Devlette cekinmek icin kintrollerini de film istegini de devletteki dr unun vermesi gerekio mu prki? Bi dr canim film cekildigi ay gebelik yasak mi?

canım ben özele gidiyodum doktor cekin dedi alet bozukmus özeldeki gittim devlete özeldeki doktorum istiyo dedim cekindim.ben korunmadım canım doktor korun demedi ama ceken doktor bence korun dedi.

vucutta betahcg varsa, ovulasyon testi pozitif verir. yapilan arastirmalar bunu gosteriyr. hatta bazi kadinlar adetlerine yakin bu est ile gebe olduklarini ogrenirler. suan hep pozitifi gormen, igneden kaynakli.

evet canım kontrol ediyorum rengi siliklesecekmi diye hayırlısı insallah

sen git gör bebeğini canim esin de yogunmus madem.
vardir hersey de bi hayir.

canım ben özele gidiyodum doktor cekin dedi alet bozukmus özeldeki gittim devlete özeldeki doktorum istiyo dedim cekindim.ben korunmadım canım doktor korun demedi ama ceken doktor bence korun dedi.

Anladim canim hayirlisi olsun insallah

Merhaba hanımlar ateş tablosu veya FF kartları artık yorumlanmıyor mu acaba ben geçmişi gözden geçirdim orada pek güzel yorumlamışlar bence epey bilimsel ve yardımcı yöntemler bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba kızlar buralarda yeniyim.reglime 3 gün var daha.bu sabah vucut ısım 36.6 idi.birkaç gün sonra düşüş olacakmı takipteyim.regli olursam önümüzdeki döngüde yumurtlama testleri kullanarak tam günümü bulmaya calısıcam.

Larsson merhaba benim adetimin hep ilk günü ateşim düşüyor bi de bütün ay aynı saatte ölçmekde fayda var yoksa yanıltıyor

Sagolasin canim insallah masallah :)) bugunde bir arkadasimin haberini aldim. Dokuz yildir bebegi olmuyordu 3-4 ay kadar once hamile kalmisti. Simdide hem ikiz hemde ikizlerden birinin kiz digerinin erkek olacagini ogrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

mqsallah. Allah saglikla tamamlamani nasip etsin.

Sagol canim amin. Senin nasil bebisle durumlar. Iyidir umarim. Bu arada hatirliyorum gecen ay benim ates tablom hakkinda yardimci olmustun. Yumurtlamiyormuyum diye korkmaya baslmstim. Ben ilk 2 ay cok stres yapmustim zaten. Bu ay isle ilgili cok yogundum aslinda beklemiyordum ama beklemeyince oluyor boyle seyler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…