- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Evet canim hamismisim cok sukur sonuclari da gorunce rahatladim. Rabbim sana da tum isteyenlerde nasip etsin insallah
silik cikabilir. benim de olmustu. hem de 6. gun. sonra her gun biraz daha koyulasti. ama 12. gun tam koyulasti. yani 12.gun pozitif oldu.Kimse yok mu...adetin 6.günü ov testi silikti ertesi gün yoktu böyle bişey yaşayan var mı çok ilginç nırmalde 14.gün olması gerekmez miii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar adetin 17,gunu yani dun aksam catlatma ignesi oldum doktor 20mm var dedi yumurtan.bugun ovu testi yaptim soyle cikti
Bide beta hcg catlatma ignesinden sonraki gun yani bugun 206,5 cikti boyle olup gebe kalan varmi.doktor catlatma ignesinden dedi
Tamam canim bos gecirmiyom dun den beri koyu yani igne yaptigim gunden beri.ama catlamasi icin t nin hafiflesmesi lazim sanirim.daha catlamadi galiba.
canım devlette bedavaya cekildim anestezisiz.yok okadar korkulacak bişe yok adet agrısının biraz daha fazlası ben dayandım acıkcası hiç korkma....
silik cikabilir. benim de olmustu. hem de 6. gun. sonra her gun biraz daha koyulasti. ama 12. gun tam koyulasti. yani 12.gun pozitif oldu.
cnm. sen de bilirsin. testi igneden en az 12 gun sonra yaptirmak sagliklidir. o nedenle ben bekle derim. ikinci kan testini yaptirma derim. cunku daha yeni catlamais yumurtan. dollendiyse bile rahme yerlesip embrioyonun beta salgilamasi en az 7 gun alacakm sen simdi test yaptirirsin. beta dusmus okur. sen de gebe degilim diye bosa uzulursun. ama dongu sonunda yapinca gebe oldugunu ogrenirsin)
oyy maşallah canımgeldik canlar şükür hersey yolunda kan idrar tahlili verdim yarin gidicem ins sonuclar güzel olur.
sagolsun dr um cok iyi yaa.o sana tüp bebek bile zor diyen dr a selam söyleseydin diyo Kayseriye gitmisjen.
canım haklısın yarın muhtemelen gidelim diyecek ama burnunu sürtmek istiyorum onsuz gitmek istiyorumMeslektaş sayılırız, ben de hemşireyim canım
Yarın erken değil mi test için? iğnenin 2 günü dememiş miydin?
sen bilirsin canım hakkında hayırlısı, ama eğer doktorunu seviyorsan güveniyorsan bu ay da kendi doktorunla devam et derim ben.
oyy maşallah çok sevindim, gözün aydın cnm, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
efloşum kocaya kızıp yorganı yakma, git bi özele, gör bebişini, sen ne zamandır bu günü bekliyorsun heyecanla. Gör bak sinir fln kalmayacak hiç
canım benmki hiç öyle yapmaz normalde ama beni almaya geç geldi çok kızdım onun suçu yoktu işleri gerçekten yoğun müdürü izne çıkmış eşimde şef bugün önemli işleri varmış arabada bile zırt pırt aradılar hızlı sürdü yetişelim diye gerildim korkuyorum hızdan, sonra birde seni bırakıp dönmem lazım yazyı bekliyorlar dedi ona da sesim çıkmadı, ama gidip dr yok lafını duyunca kızdım sonra baktım randevu yarın görünüyor iyice sinirlendim, aradım eşimi kardeşi beni eve bırakmaya gelecekti, işte seni özele götürsün kart sende var ödersin dedi yok dedim sinir oldum ya, en baştan özele gidelim dedim yok demişti sonradan tamam dedi benim inadım tuttu uzadı da uzadı mevzueflalim canim ya aksilik olmuş yakin zamanda gidersin canim ne olur sıkma canını
ah bu erkekler benimki de oyle hastenenin onune birakiyo ve gidiyo sanki taksici gibi hic yanimda gelmiyor....
canım haklısın onsuz gidicem inşallah ya yarın ya cumacnm. kocana kizip da bebegini gormekten vazgecme. git de gor cnm.
Allah yardimcin olsun cnm.cok zor durumdasin.
gayet guzel cnm.
tatlim. ben de 32 den sonra tutamamistim kiloyu. her hafta 1 kg. ama doguma 2 hafta kala kilo bermistim. oyle oluyrmus dogum yaklasinca.
mqsallah. Allah saglikla tamamlamani nasip etsin.Kanda da guzel sonuclar cikti canim. Degerim 607 cikti sukurler olsun
Devlette cekinmek icin kintrollerini de film istegini de devletteki dr unun vermesi gerekio mu prki? Bi dr canim film cekildigi ay gebelik yasak mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vucutta betahcg varsa, ovulasyon testi pozitif verir. yapilan arastirmalar bunu gosteriyr. hatta bazi kadinlar adetlerine yakin bu est ile gebe olduklarini ogrenirler. suan hep pozitifi gormen, igneden kaynakli.
ateşe göre dün çatlamış canım hadi hayırlısı
Kanda da guzel sonuclar cikti canim. Degerim 607 cikti sukurler olsun
oyy maşallah canımdoğru demiş dr:)
canım haklısın yarın muhtemelen gidelim diyecek ama burnunu sürtmek istiyorum onsuz gitmek istiyorum
canım benmki hiç öyle yapmaz normalde ama beni almaya geç geldi çok kızdım onun suçu yoktu işleri gerçekten yoğun müdürü izne çıkmış eşimde şef bugün önemli işleri varmış arabada bile zırt pırt aradılar hızlı sürdü yetişelim diye gerildim korkuyorum hızdan, sonra birde seni bırakıp dönmem lazım yazyı bekliyorlar dedi ona da sesim çıkmadı, ama gidip dr yok lafını duyunca kızdım sonra baktım randevu yarın görünüyor iyice sinirlendim, aradım eşimi kardeşi beni eve bırakmaya gelecekti, işte seni özele götürsün kart sende var ödersin dedi yok dedim sinir oldum ya, en baştan özele gidelim dedim yok demişti sonradan tamam dedi benim inadım tuttu uzadı da uzadı mevzuhatta yolu yarıladık mesaj atmış işimi hallettim geliyorum özele diye bende yok dedim asla gelmiycem eve yaklaştık istemiyorum, o sinirle geldim eve, yarın ki randevumu da iptal ettim
canım haklısın onsuz gidicem inşallah ya yarın ya cuma
ay iyi bari
canım ben özele gidiyodum doktor cekin dedi alet bozukmus özeldeki gittim devlete özeldeki doktorum istiyo dedim cekindim.ben korunmadım canım doktor korun demedi ama ceken doktor bence korun dedi.
Meslektaş sayılırız, ben de hemşireyim canım
Yarın erken değil mi test için? iğnenin 2 günü dememiş miydin?
sen bilirsin canım hakkında hayırlısı, ama eğer doktorunu seviyorsan güveniyorsan bu ay da kendi doktorunla devam et derim ben.
oyy maşallah çok sevindim, gözün aydın cnm, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
efloşum kocaya kızıp yorganı yakma, git bi özele, gör bebişini, sen ne zamandır bu günü bekliyorsun heyecanla. Gör bak sinir fln kalmayacak hiç
canım Allah sana esine bagıslasın saglıkla dogur insallah ne güzel Allaha sükür
mqsallah. Allah saglikla tamamlamani nasip etsin.
maşallah canım çok güzel, hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?