Larsson merhaba benim adetimin hep ilk günü ateşim düşüyor bi de bütün ay aynı saatte ölçmekde fayda var yoksa yanıltıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım Allah senden razı olsun her durumda hep yanımdasın.
ben dayanamadım jimerde bi dr aradım.
tanımadığım bilmediğim bi dr.
dedimki ben hastanız değilim ama hastanız olmak istiyorum. durum bu bu bu. böyle böyle böyle ne önerirsiniz.
ay canım benim kıyamam sana bitanem cts gel hemen bana hormon tahlili filan yaptırdın mı dedi. evet hepsi guzel diince o zaman sen sonuçlarını da al gel dedi. dedim dr hanım ben hiç rahim filmi çektirmedim dedim. o zaman 1 ay daha yumurta takibi yaparız o da olmazsa rahim filmi isteriz dedi. kafam karışık. o da benim dr umda 1 ay daha yumurta takibi dio. daha önce hiç aşıama olmadım.
Canım merhaba bursadamısın sendeee?
haklısın canım görmeliyim:)sen git gör bebeğini canim esin de yogunmus madem.
vardir hersey de bi hayir.
nasıl yani bu sayfada mı diyorsunuz burayı diyorsanız ateş bilgisini vereni yorumluyoruz, ateş ölçen çok kalmadı çünkü çoğu gebe kaldı yeni arkadaşlar var onların kini yorumluyoruzMerhaba hanımlar ateş tablosu veya FF kartları artık yorumlanmıyor mu acaba ben geçmişi gözden geçirdim orada pek güzel yorumlamışlar bence epey bilimsel ve yardımcı yöntemler bilgi verirseniz sevinirim
inşallah düşmez hamilsinizdir, değilsenizde mutlaka ateş yöntemini deneyin ovulasyon testlerinden bile garantiMerhaba kızlar buralarda yeniyim.reglime 3 gün var daha.bu sabah vucut ısım 36.6 idi.birkaç gün sonra düşüş olacakmı takipteyim.regli olursam önümüzdeki döngüde yumurtlama testleri kullanarak tam günümü bulmaya calısıcam.
ne demek canım ne yaptı kiSagol canım eflalim desteklerin icin de tesekkurler
geçmiş olsun ablana, öyledir burası bağımlılık yapar şimdi yaz tatili başladı pek aktif değil çoğu kişi yoksa daha güzel sohbetler oluyor:)Kızlar ıyı geceler ben bi kaç gündür ablamın rahatsızlıgıyla ılgılenmekten dolayı giremedim nasılsınııız her şey yolundadır herkes için umarıım ay burası bagımlılık yapıyo yaa walla iki arada bi derede bakmaya calıstım sürekli😃
s.a canlarr günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşş nasılsınızz hepinizi çok özledimvarmı yeni hamişimiz
Günaydın canım nerelerdesin, yeni hamiş yeni bir arkadaş var gül o canım
bazı sorunlarım var eflalim giremiyom sen nasılsın bebişin nasıl
demek yeni arkadşlar var ohh ne güzel
gül bacım hayırlı olsun gözün aydın RABBİM kucagına almayıda nasip eder inş
Git tabi eşinle ya da yalnız farketmez, nasıl huzurlu olacaksan, ama git ve gör yanioyy maşallah canımdoğru demiş dr:)
canım haklısın yarın muhtemelen gidelim diyecek ama burnunu sürtmek istiyorum onsuz gitmek istiyorum
canım benmki hiç öyle yapmaz normalde ama beni almaya geç geldi çok kızdım onun suçu yoktu işleri gerçekten yoğun müdürü izne çıkmış eşimde şef bugün önemli işleri varmış arabada bile zırt pırt aradılar hızlı sürdü yetişelim diye gerildim korkuyorum hızdan, sonra birde seni bırakıp dönmem lazım yazyı bekliyorlar dedi ona da sesim çıkmadı, ama gidip dr yok lafını duyunca kızdım sonra baktım randevu yarın görünüyor iyice sinirlendim, aradım eşimi kardeşi beni eve bırakmaya gelecekti, işte seni özele götürsün kart sende var ödersin dedi yok dedim sinir oldum ya, en baştan özele gidelim dedim yok demişti sonradan tamam dedi benim inadım tuttu uzadı da uzadı mevzuhatta yolu yarıladık mesaj atmış işimi hallettim geliyorum özele diye bende yok dedim asla gelmiycem eve yaklaştık istemiyorum, o sinirle geldim eve, yarın ki randevumu da iptal ettim
canım haklısın onsuz gidicem inşallah ya yarın ya cuma
ay iyi bari
geçmiş olsuni Allah şifa versin ablanaKızlar ıyı geceler ben bi kaç gündür ablamın rahatsızlıgıyla ılgılenmekten dolayı giremedim nasılsınııız her şey yolundadır herkes için umarıım ay burası bagımlılık yapıyo yaa walla iki arada bi derede bakmaya calıstım sürekli😃
bacım hoşgeldin hayırdır ya ne sorunların var bakiyim, anlatsana:26:s.a canlarr günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşş nasılsınızz hepinizi çok özledimvarmı yeni hamişimiz
Aynen canim bursadayim
Ben yeni geldim bursaya da en cok jimeri duydum onu sorcaktım nası memnunmusunnn
günaydın kız kardeşlerim.
nasılsınız?
sizi gelişmelerden hemen haberdar edeyim.
dun malum regl oldum.
dr umu aradım yine olmadı dedim. o zaman önumuz ay aşılama yapalım dedi.
dr hanım dedim rahim filmi diye bişey varmış acaba tıkanıklık mı var dedim. yapalım mı dedim. yok dedi o artık ilkel bi yontem biz kurumca önermiyoruz hastalarımıza onun yerine 3 kez aşılama yapıyoruz. tutmaz ise direk tüp bebeğe yonlendiriyoruz dedi. sonra jimeri aradım ordaki dr da bu ay da klomenle takip edelim olmadı hsg isteriz çekeriz burda dedi ve 900 tl fiyat verdi.
dün butun gece bunları düşündüm eşimle tartıştım filan sorunun ne oldugunu bilmeden tedavi yguluolar bu nasıl iş filan die sesini yukseltti ben adet dönemi duygusallığıyla saatlerce ağladım ben olmasını istemio muyum senin kadar die filan derken bugun işe geldim. biraz araştırma imkanı buldum.
kadınlar kulubunde yaptığım arastırma sonucu ve fikrim doğrultsunda rahim filmi çektirmeden aşılamanın boşa masraf olacağı kanaatine vardım. eğer tüpler tıkalı ise ya da baska bi sorun var ise 400tl aşılama bedeli üstüne klomen tedavisi bi de çatlatma iğnesi boşa gidecek.
bursada rentıp 350 tl ye bayan dr eşliğinde öncesinde ağrı kesici ve tup açılması için ilaçlı serum uygulamasıyla hsg çekiyormuş.
adetimin bitiminden sonraki ilk 5 gun çekilebiliyormuş bu hsg. bende hemen randevumu aldım. adetimin 4. gunu dr uma görünücem sölicem böle böle ben film çektirmek istiyorum dicem. tedaviye bidahaki ay devam ederiz eğer sonuç tüplerin açık oldugu yonunde çıkarsa dicem. ve adetimin 8. gunu de gidip film çektiricem. size izlenimlerimi buradan yazarım kızlar benim için dua edin.
bu kararı verdiğim için kendimi iyi hissediyorm. böylelikle ramazan ayını boş geçirmiş olucaz ramazanda zaten cinsel hayat düzeni diye bişey de olmuo. sonuçlar temiz çıkar ise bayram sonrası aşılama. haydi rasgele dicez.
günaydın kız kardeşlerim.
nasılsınız?
dun malum regl oldum.
dr hanım dedim rahim filmi diye bişey varmış acaba tıkanıklık mı var dedim. yapalım mı dedim. yok dedi o artık ilkel bi yontem biz kurumca önermiyoruz hastalarımıza onun yerine 3 kez aşılama yapıyoruz. tutmaz ise direk tüp bebeğe yonlendiriyoruz dedi. sonra jimeri aradım ordaki dr da bu ay da klomenle takip edelim olmadı hsg isteriz çekeriz burda dedi ve 900 tl fiyat verdi.
dün butun gece bunları düşündüm eşimle tartıştım filan sorunun ne oldugunu bilmeden tedavi yguluolar bu nasıl iş filan die sesini yukseltti ben adet dönemi duygusallığıyla saatlerce ağladım ben olmasını istemio muyum senin kadar die filan derken bugun işe geldim. biraz araştırma imkanı buldum.
kadınlar kulubunde yaptığım arastırma sonucu ve fikrim doğrultsunda rahim filmi çektirmeden aşılamanın boşa masraf olacağı kanaatine vardım. eğer tüpler tıkalı ise ya da baska bi sorun var ise 400tl aşılama bedeli üstüne klomen tedavisi bi de çatlatma iğnesi boşa gidecek.
bursada rentıp 350 tl ye bayan dr eşliğinde öncesinde ağrı kesici ve tup açılması için ilaçlı serum uygulamasıyla hsg çekiyormuş.
adetimin bitiminden sonraki ilk 5 gun çekilebiliyormuş bu hsg. bende hemen randevumu aldım. adetimin 4. gunu dr uma görünücem sölicem böle böle ben film çektirmek istiyorum dicem. tedaviye bidahaki ay devam ederiz eğer sonuç tüplerin açık oldugu yonunde çıkarsa dicem. ve adetimin 8. gunu de gidip film çektiricem. size izlenimlerimi buradan yazarım kızlar benim için dua edin.
bu kararı verdiğim için kendimi iyi hissediyorm. böylelikle ramazan ayını boş geçirmiş olucaz ramazanda zaten cinsel hayat düzeni diye bişey de olmuo. sonuçlar temiz çıkar ise bayram sonrası aşılama. haydi rasgele dicez.
merhaba özür dileyerek soruyorum eşiniz de doktora bakındı mı sperm testı falan yapıldı mı ? bide ne kadar zamandır denıyorsun kı bırden asılama dan bahsedılmıs ?
ben 3 kez aşılama yaptırdım.gerci doktorum mukemmel biriydi ve konusunda epey uzmandı lakın banada hiç rahim filmi çektirmediler bende o dönem fazla bilgim olmadıgından bilmiyordum, bilseydim bende rahim filmi çektirirdim.işimi şansa bırakmak istemezdim.çünkü aşılama bile epey yorucu ve stresli bir çalışma.ben ilk ay klomen kullanarak 3 yumurtaya sahıp oldum lakin ilaç beni cok rahatsız etmıstı bütün vucudum ödem oldu agrı sancı derken epey zorladı benı.diğer 2. ve 3. denemede ise göbekten iğne yöntemini denedik yan etkisi cok rahatsız etmez diye.her ay 20 küsür yumurtam oluşuyordu iğnelerle..lakin işe yaramadı tabiki çünkü eski eşimin sperm kalitesi çok düşüktü boşuna yaşadıgım stresle kalmıstım
5 yıldan fazla bekar yaşamanın ardından geçtiğimiz ay yeniden evlendimilk aydan çalışmalara başladık bakalım ama reglime birkaç gün kaldı bugun vucut ısım 36.5.eğer regli olursam yumurta testleri kullanarak dogru zamanı bulmaya calısıcam.yınede olmazsa önumuzdekı ayda rahım fılmı cektırmeyı dusunuyorum. :44:
haklısın canım görmeliyim:)
nasıl yani bu sayfada mı diyorsunuz burayı diyorsanız ateş bilgisini vereni yorumluyoruz, ateş ölçen çok kalmadı çünkü çoğu gebe kaldı yeni arkadaşlar var onların kini yorumluyoruz
inşallah düşmez hamilsinizdir, değilsenizde mutlaka ateş yöntemini deneyin ovulasyon testlerinden bile garanti
ne demek canım ne yaptı ki
geçmiş olsun ablana, öyledir burası bağımlılık yapar şimdi yaz tatili başladı pek aktif değil çoğu kişi yoksa daha güzel sohbetler oluyor:)
hakkında hayırlısı olsun inşallah en doğru kararı vermişsindirgünaydın kız kardeşlerim.
nasılsınız?
dun malum regl oldum.
canım bilgim yok doğrusuKizlar sinüzit için çörekotu yagini burna damlat diyorlar ama hamilelikte kullanilirmi bilemefim bi fikri olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?