Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi baktır bakalım canım. Rabb'im belki de bilerek vermedi sana o zaman meleğini. dilerim bu kez çok mutlu olursun.

Allahtan her zaman hayırlı olanı nasip etmesini istedim.hakkımda hayırlı olan buydu oyuzden vermedi bebek.ama o dönem bunu anlayamıyorsun ancak daha sonra fark edıyorsun Allahın bizi korudugunu ve zor duruma gırmemızı ıstemedıgınden bazı şeyleri bize nasip etmediğini.Yaratan neylerse güzel eyler.İsteklerimizi hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olanıda nasip etsin inşallah

amin canım amin.

canlarım nasılsınız benim öncelikle belim çok ağrıyor ama genel olarak her yerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim
sizler nasılsınız kuzular nasıl okuduğum kadarıyla herşey yolunda
efloşum sende git doktora güzel haberlerini bekliyorum

Git tabi eşinle ya da yalnız farketmez, nasıl huzurlu olacaksan, ama git ve gör yani

geçmiş olsuni Allah şifa versin ablana

bacım hoşgeldin hayırdır ya ne sorunların var bakiyim, anlatsana:26:

Saol kuzucuum çok teşekür ederiim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım jimerin doruktan pek bi farkı yok gerçi dr tecrübesiyle de orantılı böyle şeyler ama jimer çok pahalı, en basiti dün fiyat aldım 900e aşılama yapıolar dorukta 400.

Yaaa evettt bnde sadece muayne için bi gorunıyım cok ovduler dedim sgk destekli bi kaç doktor var sınır oldummmm rentıpa gıttım bnde ıyı gbı sankiii bilemedimmm

Kızlar bana yardımcı olurmusunuzzz ff de 14 15. Gün gosteriyodu yumurtlama olarak doktorumda o günlerde olur düzenli oldugu için demişti reglım ve ovu testte en koyu 14. Gece 15 sabhtı bilerek iki tane yaptım o günlerde. Ama şimdi 20. Gün diyo bilemedimmm

merhabalar
sabah 8 den 4 e kadar seminerdeydim çok yorucuydu
sonra da gün vardi guya gune gittim pertim cikti
yenice eve geldim
yaz kursu basliyr cok yogun geciyr kurstu mukabeleydi teravih derken allah yardımcımız olsun.

dr a ugradim sonuçları da aldim şükür hersey temiz kan hapi yazdi cok düşük dedi ins biraz düzelirm merdiven cikamiyrm hiçbir şeye halim yok
benden böyle arkadaşlar

canım o yorgunluk bende de var. nukrada da var. her yanımız ağrıyo. artık gebelik zorluyor bu havalarda.
Bu arada ff şeysiiim😃
http://fertilityfriend.com/home/4fcf05

güzelim 20. günkü eggwhite dan emin miisn.?eğer eminsen ff haklı olabilir. peki ovu testlerini de girsene bi.
canım sevindim her şeyin yolunda olduğuna. ben de yeni bir kan şurubuna başladım günde iki kez veriyor doktorum. bu haftalarda bacaklar birden halsiz kesilir. son aylarda da öyle oluyor.aradaki aylar süpersin ama.

happycim çok detaylı okuyamadım geçmişi bilmiyorum ama sana söylemek istediğim şey şu:
o doktoruna sorar mısın tüplerin tıkalı ise aşı nasıl tutacakmış.
hiç ilkel bi yöntem değil. insanların umutlarıyla oynamasınlar. ben de hsg çekindim ve bir sonraki ay şak diye gebe kaldım. tüplerim açıkmış ama yollanan ilaç basınçla daha da açıyor spermler rahat ilerliyor. inan çok gerekli bi işlem. tüm bebekte bile yumurta toplamadan önce hsg çekiliyor. ben yerinde olsam o doktoru bırakırım. seni yanıltıyor. yumurtlama konusunda da yardımcı olmadı. infertilite uzmanlığı başka bir şey bence. her kadındoğumcu yapamaz bu işi. lütfen hsg çektir. ben anestezi bile almadan 5 dk da çekindim.

benim bugün böbrek ölçümüm vardı. 1 mm büyümüş. çok önemsemedi dr. haftaya yine gidicez. çok yoruldum bu gerginlikten. bebek büyüdükçe böbreğin bir günde bile büyüyebilir çok dikkat etmeliyiz artık dedi. elinden gelse 3 güne bir çağırcak. bugünümüze şükür kızlar.

halsizim çok artık. gücüm kalmadı sabahları seminer oluyor öğlen bitiyor. okulda nete giremiyorum seminer nedeniyle. sizleri merak ediyorum.
iki gündür benim şu pıtık yanması geri geldi. çamaşırımı değişince oldu. eşim kesin yine yumuşatıcıyı bastı. itiraf etmiyor ama yanıyorum kızlar. allerjim var bazı deterjanlara. inş geçer de enfeksiyona çevirmez. mazallah erken doğum bilmem ne riskine sebep olur allah korusun.

nehir hanım baş aşağı inmiş zira pazar günü döndü cimcimem. artık daha da dönerse yuh dicem:) çünkü bu posizsyonda midem daha az yanıyorç kafasını koyunca mideme kavruluyorum.

tayin isteme işinden vazgeçtik zira çok kötü yerler açıldı. bi kırşehiri yazıcaktık kardeşim orda diye ondan da vzgeçtik. çünkü tam doğum zamanı taşınmak zorundayız eşim göreve başlamak zorunda yolculuk yapamam. kızımı büyüteyim seneye isteriz.

benden haberler bunlar sizler de umarım iyisinizdir.

Hangisi oluyo canım ovu test ıcın olan opk dediği mii

Canım inşallah saglıkla gelicek bebeğin sen kalbıni ferah tut lutfen zor olabılır ama en azından sen rahat oldugun sürece bebeğin daha rahat edecektir
Taşınma işi için senin adına cok sevindim bi şu zamanlarında bide onun gerginliği olurdu üstünde mutlaka
Böbreğin içinde doktorun baya bi sıkı takıpte gbı gorunuyo Allahın izniyle bebişin saglıkla kucagına gelicek ve butun bı sıkıntılarını onu gorunce unutcaksııın canımmmm

sagol canım inş öyle olur dün evi temizledim bugün pislik götürüyor dagilinca hemen toplaymyrum birikiyo hic gözüm kesmiyr ama cok şükür bulantılar gecti ya varsin ev de pis olsun diyrm artik.
canim sorunsuzca dogurucan inş az kaldi ayy 30 hafta diyoo ondan sonrası bana bitti gibi geliyr 30 u görünce
sağlıkla tamamla ve mis kokulunu kokla inş.
tayin işi gercekten zor olurdu ertelemeniz iyi olmus seneye kismet.....

Hangisi oluyo canım ovu test ıcın olan opk dediği mii

evet canım opk yi pozitif yaPCAN.

sağolun kızlar. tayin için ben de böyle hayırlı olduğnu düşünüyorum.
duhacım bulantıların bitmesine çok sevindim. 30 olduk evet teyzesi 32 olunca daha da rahatlıcam inş.

canlar gelemiyorum son zmanlarda tam bahar temizliğine başladım annmin mutfak dolaplarını değiştirdi ama sadece onunla b,tmedi fayanslar değişti suyun yerleri değişti elektrik filan derken inanın sabah seminere gidip sora anneme geçtim akşamda en erken 9 da geldim...şuan yorgunluktan ölüyorum az öncede mutfak dolaplarımı sildim kızımda uyumuşken sizlere bakayım dedim...Yarında eşimin memleketine gideceğiz koşturma bitmiyor bir türlü ilk fırsatta döneceğim aranıza ....

cute,Azeri vizyon bebeişleri sizi öpüyorum..
efllal,deryaw,sosyal,dgpnr,duha,boran,yusra ,nesdem.miss ve şuan aklıma gelmeyen diğer hamişler rabbim yardımcınız olsun sağlıkla tamamlayın inş..
hamiş olmayı bekleyen tüm arkadaşlarımda en kısa zmanda kavuşur kuzularına inşş...
kızlar isminizi unuttuğum varsa hakkınızı helal edin...hepinizii seviyorum...

Son düzenleme:
Kizlar cok giremiyorum bi selam vereyim dedim.havalardan mi bilmiyorum ama iki gundur uyku delisi oldum.kaldirmasalar uyanacagim yok elim kolum kalkmiyor.olan enerjimide yemek yapmaya kullaniyorum.reglimde bitecegi yerde cogalmaya basladi.zaten bi degisik bisey oldu bu ay.dengem bozuldu iyice.sizler nasilsiniz.hersey yolundadir umarim.kendinze iyi bakin allaha emanet olun.

Nasılsıniz can yoldaslarim dert ortaklarim
Ben kv sıkıntısı üzerine birde hastalandim boğaz ağrısı öksürük burun kanaması baş ağrısı dün gece sinirlerim boşaldı elim ayağım boşaldı ağlaya ağlaya kriz geçirdim eşim işten geldi beni duşa soktu sakinlesemedim sonra annemleri aradık annem deliye döndü sen hamilesin bu ne biçim bir vurdum duymazliktir yeter artık ya ben gelicem yada seni buraya getirsin eşin dedi gece 12 de eşim beni hazırladı annemlere getirdi çünkü durumumdan esimde çok korktu kendimi kaybettim resmen kv hala kendini düşünmekle mesguldu baktı eşim benimle ilgileniyor durum ciddi en sonunda hanfendi valixini hazırladı eşim onuda kızına bıraktı...
Kızlar ben bu kadar bu kadına katlandigim bebegimide uzdugum için çok pişmanım ne olur kendinizden ödün vermeyin sonucu benim gibi sinir krizi olmasın suan annemlerdeyim esimde yanımda atesim çıkar diye korktular bogaxlarim çok kötü uyuyamiyorum kafanızı sisiriyorum kendi derdimle hakkınızı helal edin guzel yureklilerim...bu arada ben kriz geçirirken Karnım taş oldu resmen çok Üzgünüm gerçekten yavrum için bu kadına bu kadar tahammül etmemeliydim...

ah nukram cok gecmis olsun nasil bi kadın ki kriz geçiyor insan Allah şifanı versin canım ins kurtuldun o kadından ins artik rahat edersin e yuh bu kadina inan
cok sinirlendim seni bu dereceye getirene kadar durdu ya başında
bebiş de etkileniyor haliyle.ne şişirmesi canim olur mu
hepimiz hallerimizi paylaşıyoruz burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…