Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Git tabi eşinle ya da yalnız farketmez, nasıl huzurlu olacaksan, ama git ve gör yani

geçmiş olsuni Allah şifa versin ablana

bacım hoşgeldin hayırdır ya ne sorunların var bakiyim, anlatsana:26:
canım yok yok hiç bir yerde randevu yok sinirden ağlıyorum artık
canım kararına sevindim ama sakın doktoruna gitme başka doktor bul artık hiç güvenmiyorum senin doktora
Kizlar sinüzit için çörekotu yagini burna damlat diyorlar ama hamilelikte kullanilirmi bilemefim bi fikri olan varmi
canım kullanma riske atma,papatya buharı yapsana
inşallah bebektendir canım
geçmiş olsun canım, canım yok hiç bir hastanede randevu yok
canım 20. gün diye ff mi diyor anlamadım bence 15. gün
Bu arada ff şeysiiim😃
http://fertilityfriend.com/home/4fcf05

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yorum için erken canım 2-3 gün daha bekleyelim ilk tablon olduğu için karşılaştırma yapamıyorum
Allah yardımcın olsun canım, inşallah kanın düzelir keçi boynuzu pekmezi mutlaka ye o da soğuk pres olmalıymış yeni öğrendim
canım inşaallah doğuma kadar çok büyümeyecek için rahat olsun, aferin doraya öyle kalsın artık, tayin işinde hakkında hayırlısı olsun canım
canım kolay gelsin iyi tatiller
canım bazen öyle olur regli sıkıntı yapma

ayyyy pesss nasıl bir kadın bu hayret ediyorum, çok iyi yapmışsın canım annene gitmekle çok geçmiş olsun

günaydın hayırlı cumalar canlar..nasılsınız????

allahım tum dualarımızı kabul eylesın

ama canım ben son bi kez de olsa rahim filmi öncesi kendi dr uma bi gideyim diyorum bilmiyorum gerek var mı acaba rahim filmi önce muayene olmama?

hayırlı cumalar canlar cumanız mubarek dualarımız kabul olur inş nasılsınız
deryammm sıkıntılarım eşim bi ayın 27 sperm versin herşey ondan sonra belli olacak bu ay korunduk bu arada parayı şükür ayarladık aşılama için bayramdan sonra hemen düşünüyoz cakşir k. boynuzuna devam

günaydın hayırlı cumalar canlar..nasılsınız????

allahım tum dualarımızı kabul eylesın
aminn inşş sanada günaydın canım çok şükür iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın
ama canım ben son bi kez de olsa rahim filmi öncesi kendi dr uma bi gideyim diyorum bilmiyorum gerek var mı acaba rahim filmi önce muayene olmama?
bacım galiba rahim filimi cektirceksin ben hemi rahim filimi hemde sis yani sulu ultrasyon cektirdim tüplere bakılıyo digeride rahimde parcada varmı diye bakıldı inş sendede bi sorun yoktr
Günaydın hayirli cumalar güzeller

günaydın balım seninde cuman mubarek olsun

allah iyilik versin canım..bende iyiyim şükür yuvarlanıp gidiyoruz napalım..allahım beterınden saklasın...

öyle mi ayyy cok sevindim ...inş hayırlısı olur ....bizde daha tedavıye baslayamadık inş doktor muayene olcaz canım..bakalım hayırlısı

bu 2. aşılamam 2. aşılamada tutma ihtimali çok diyolar hayırlısı inş balım siz neden başlayamadınız ki :26: sorun ne??

Canım kolay gelsin. ben de gelemedim kaç gündür buralara..amma yoğunsun sen de kıyamam.
güle güle gidin gelin tatlım.
hay allah sonunda seni de bu hale getirdi bu kv belası. yüzsüz kadın. defolsun gitsin daha da gelmesin. sinirleini yıprattı senin. şükür gitmiş tatlım.geçmiş olsun çok.
nesdemmmmmmmmmmmmm hg canım
canım hoşbuldum..aşılaman sana bebek getirsin inş.
ben de seminerden odama çıktım işlerim var onları halledeyim. önce bi size bakayım dedim.

aminnnnnnnnnnn inş balım inşş sanada kolay gelsin bacım

bu 2. aşılamam 2. aşılamada tutma ihtimali çok diyolar hayırlısı inş balım siz neden başlayamadınız ki :26: sorun ne??

öyle mi aayyy inşşş canım...güzel haberlerını takıpteyım inşşşş.....hayırlısıyla hamiş olursun nasıpse ....canım bizde varıkosel var...sperm yok..doktor amelıyat derse yada tüp bebek nederse onu yapcaz inş hayırlısı olur..

aminn inşş hepimiz hamile kalalım inşş balım varikoselin hamilke kalanı duydum inşş sizde onlardan biri olursunuz inşş inş hayırlı olur balım inşş
benimde eşimde sorun çıktı dr gidiyo haftaya cuma ulyr girecek sperm testi verecek hayrlısı ne ise o oılsun

canım öncelikle bunları yaşamış biri olarak sana tavsiyem hemen tüplerine baktır ben genel anestezi ile 350 TL'ye özel bir hastanede baktırdım ve ondan sonraki ay şükürler olsun hemen hamile kaldım tabi önce herşey Rabbimden ama ben ufak olan bir tıkanıklığın hızlı bir şekilde verilen ilaç ile açıldığını düşünüyorum..doktorlar hemen bakmıyorlar ama genelde 1 yıl geçsin falan diyolar sen uzun zamandır istediğinizi söyle..benim doktorum tüpden önce eşimin sonuçlarına bakmak istedi..Allah korusun tüpler tıkalıysa aşılama falan boşuna eziyet

inş canım tüm istegenlere allahım versın..canım sperm yok kı bızde,inş doktor ıyı seyler soylerde bızde sevınırız...
allahım eşinede şifalar versın guzel sonucları cıksın canım...aşılama nasıl oluyor du? tüp bebekten önce demı aşılama canım

aminn bacım amin kimsenin göbegi kucagı boş kalmasın inş yürekten dua ediyoz vla bacım çalşir k. bynozu denedinz mi onların faydası var biz bu ay hiç eksiksiz kullandık sperm sonuçları çıkınca iyice belli olcak yazarım sana aminn inş senin de sorunların çözülür kısa zamnda hamiş kalırsın inşşşşşşşşşşşş balım benimki biraz sorunlu gibi tüp istedim 5-6 milyar dediler malesef bütcemiz uymadı aşılama yaptrcaz onun için buda 1,5 milyar bakaloım nasipp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…