- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
canım yok yok hiç bir yerde randevu yok sinirden ağlıyorum artıkGit tabi eşinle ya da yalnız farketmez, nasıl huzurlu olacaksan, ama git ve gör yani
geçmiş olsuni Allah şifa versin ablana
bacım hoşgeldin hayırdır ya ne sorunların var bakiyim, anlatsana:26:
canım kararına sevindim ama sakın doktoruna gitme başka doktor bul artık hiç güvenmiyorum senin doktoragünaydın kız kardeşlerim.
nasılsınız?
sizi gelişmelerden hemen haberdar edeyim.
dun malum regl oldum.
dr umu aradım yine olmadı dedim. o zaman önumuz ay aşılama yapalım dedi.
dr hanım dedim rahim filmi diye bişey varmış acaba tıkanıklık mı var dedim. yapalım mı dedim. yok dedi o artık ilkel bi yontem biz kurumca önermiyoruz hastalarımıza onun yerine 3 kez aşılama yapıyoruz. tutmaz ise direk tüp bebeğe yonlendiriyoruz dedi. sonra jimeri aradım ordaki dr da bu ay da klomenle takip edelim olmadı hsg isteriz çekeriz burda dedi ve 900 tl fiyat verdi.
dün butun gece bunları düşündüm eşimle tartıştım filan sorunun ne oldugunu bilmeden tedavi yguluolar bu nasıl iş filan die sesini yukseltti ben adet dönemi duygusallığıyla saatlerce ağladım ben olmasını istemio muyum senin kadar die filan derken bugun işe geldim. biraz araştırma imkanı buldum.
kadınlar kulubunde yaptığım arastırma sonucu ve fikrim doğrultsunda rahim filmi çektirmeden aşılamanın boşa masraf olacağı kanaatine vardım. eğer tüpler tıkalı ise ya da baska bi sorun var ise 400tl aşılama bedeli üstüne klomen tedavisi bi de çatlatma iğnesi boşa gidecek.
bursada rentıp 350 tl ye bayan dr eşliğinde öncesinde ağrı kesici ve tup açılması için ilaçlı serum uygulamasıyla hsg çekiyormuş.
adetimin bitiminden sonraki ilk 5 gun çekilebiliyormuş bu hsg. bende hemen randevumu aldım. adetimin 4. gunu dr uma görünücem sölicem böle böle ben film çektirmek istiyorum dicem. tedaviye bidahaki ay devam ederiz eğer sonuç tüplerin açık oldugu yonunde çıkarsa dicem. ve adetimin 8. gunu de gidip film çektiricem. size izlenimlerimi buradan yazarım kızlar benim için dua edin.
bu kararı verdiğim için kendimi iyi hissediyorm. böylelikle ramazan ayını boş geçirmiş olucaz ramazanda zaten cinsel hayat düzeni diye bişey de olmuo. sonuçlar temiz çıkar ise bayram sonrası aşılama. haydi rasgele dicez.
canım kullanma riske atma,papatya buharı yapsanaKizlar sinüzit için çörekotu yagini burna damlat diyorlar ama hamilelikte kullanilirmi bilemefim bi fikri olan varmi
inşallah bebektendir canımEveeet bitaneeem yaa bagımlılık yapıyo olsun bizler gibi yeni gelenler için baya iyi bilgi açısından😃
Bu arada saol eflaliimmm daha iyi gbi artık
Ben dün ölçemedim hast kaldıgımızdan dolayı bi gün once 36.6 ve bgünde 36.6ydı dünde öyledir herhalde dimii bide gögsüm inanılmaz agrıyo inşallah bebişten midiiiir???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun canım, canım yok hiç bir hastanede randevu yokcanlarım nasılsınız benim öncelikle belim çok ağrıyor ama genel olarak her yerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim
sizler nasılsınız kuzular nasıl okuduğum kadarıyla herşey yolunda
efloşum sende git doktora güzel haberlerini bekliyorum
canım 20. gün diye ff mi diyor anlamadım bence 15. günKızlar bana yardımcı olurmusunuzzz ff de 14 15. Gün gosteriyodu yumurtlama olarak doktorumda o günlerde olur düzenli oldugu için demişti reglım ve ovu testte en koyu 14. Gece 15 sabhtı bilerek iki tane yaptım o günlerde. Ama şimdi 20. Gün diyo bilemedimmm
yorum için erken canım 2-3 gün daha bekleyelim ilk tablon olduğu için karşılaştırma yapamıyorumBu arada ff şeysiiim😃
http://fertilityfriend.com/home/4fcf05
Allah yardımcın olsun canım, inşallah kanın düzelir keçi boynuzu pekmezi mutlaka ye o da soğuk pres olmalıymış yeni öğrendimmerhabalar
sabah 8 den 4 e kadar seminerdeydim çok yorucuydu
sonra da gün vardi guya gune gittim pertim cikti
yenice eve geldim
yaz kursu basliyr cok yogun geciyr kurstu mukabeleydi teravih derken allah yardımcımız olsun.
dr a ugradim sonuçları da aldim şükür hersey temiz kan hapi yazdi cok düşük dedi ins biraz düzelirm merdiven cikamiyrm hiçbir şeye halim yok
benden böyle arkadaşlar
canım inşaallah doğuma kadar çok büyümeyecek için rahat olsun, aferin doraya öyle kalsın artık, tayin işinde hakkında hayırlısı olsun canımbenim bugün böbrek ölçümüm vardı. 1 mm büyümüş. çok önemsemedi dr. haftaya yine gidicez. çok yoruldum bu gerginlikten. bebek büyüdükçe böbreğin bir günde bile büyüyebilir çok dikkat etmeliyiz artık dedi. elinden gelse 3 güne bir çağırcak. bugünümüze şükür kızlar.
halsizim çok artık. gücüm kalmadı sabahları seminer oluyor öğlen bitiyor. okulda nete giremiyorum seminer nedeniyle. sizleri merak ediyorum.
iki gündür benim şu pıtık yanması geri geldi. çamaşırımı değişince oldu. eşim kesin yine yumuşatıcıyı bastı. itiraf etmiyor ama yanıyorum kızlar. allerjim var bazı deterjanlara. inş geçer de enfeksiyona çevirmez. mazallah erken doğum bilmem ne riskine sebep olur allah korusun.
nehir hanım baş aşağı inmiş zira pazar günü döndü cimcimem. artık daha da dönerse yuh dicem:) çünkü bu posizsyonda midem daha az yanıyorç kafasını koyunca mideme kavruluyorum.
tayin isteme işinden vazgeçtik zira çok kötü yerler açıldı. bi kırşehiri yazıcaktık kardeşim orda diye ondan da vzgeçtik. çünkü tam doğum zamanı taşınmak zorundayız eşim göreve başlamak zorunda yolculuk yapamam. kızımı büyüteyim seneye isteriz.
benden haberler bunlar sizler de umarım iyisinizdir.
canım kolay gelsin iyi tatillercanlar gelemiyorum son zmanlarda tam bahar temizliğine başladım annmin mutfak dolaplarını değiştirdi ama sadece onunla b,tmedi fayanslar değişti suyun yerleri değişti elektrik filan derken inanın sabah seminere gidip sora anneme geçtim akşamda en erken 9 da geldim...şuan yorgunluktan ölüyorum az öncede mutfak dolaplarımı sildim kızımda uyumuşken sizlere bakayım dedim...Yarında eşimin memleketine gideceğiz koşturma bitmiyor bir türlü ilk fırsatta döneceğim aranıza ....
cute,Azeri vizyon bebeişleri sizi öpüyorum..
efllal,deryaw,sosyal,dgpnr,duha,boran,yusra ,nesdem.miss ve şuan aklıma gelmeyen diğer hamişler rabbim yardımcınız olsun sağlıkla tamamlayın inş..
hamiş olmayı bekleyen tüm arkadaşlarımda en kısa zmanda kavuşur kuzularına inşş...
kızlar isminizi unuttuğum varsa hakkınızı helal edin...hepinizii seviyorum...
canım bazen öyle olur regli sıkıntı yapmaKizlar cok giremiyorum bi selam vereyim dedim.havalardan mi bilmiyorum ama iki gundur uyku delisi oldum.kaldirmasalar uyanacagim yok elim kolum kalkmiyor.olan enerjimide yemek yapmaya kullaniyorum.reglimde bitecegi yerde cogalmaya basladi.zaten bi degisik bisey oldu bu ay.dengem bozuldu iyice.sizler nasilsiniz.hersey yolundadir umarim.kendinze iyi bakin allaha emanet olun.
Nasılsıniz can yoldaslarim dert ortaklarim
Ben kv sıkıntısı üzerine birde hastalandim boğaz ağrısı öksürük burun kanaması baş ağrısı dün gece sinirlerim boşaldı elim ayağım boşaldı ağlaya ağlaya kriz geçirdim eşim işten geldi beni duşa soktu sakinlesemedim sonra annemleri aradık annem deliye döndü sen hamilesin bu ne biçim bir vurdum duymazliktir yeter artık ya ben gelicem yada seni buraya getirsin eşin dedi gece 12 de eşim beni hazırladı annemlere getirdi çünkü durumumdan esimde çok korktu kendimi kaybettim resmen kv hala kendini düşünmekle mesguldu baktı eşim benimle ilgileniyor durum ciddi en sonunda hanfendi valixini hazırladı eşim onuda kızına bıraktı...
Kızlar ben bu kadar bu kadına katlandigim bebegimide uzdugum için çok pişmanım ne olur kendinizden ödün vermeyin sonucu benim gibi sinir krizi olmasın suan annemlerdeyim esimde yanımda atesim çıkar diye korktular bogaxlarim çok kötü uyuyamiyorum kafanızı sisiriyorum kendi derdimle hakkınızı helal edin guzel yureklilerim...bu arada ben kriz geçirirken Karnım taş oldu resmen çok Üzgünüm gerçekten yavrum için bu kadına bu kadar tahammül etmemeliydim...
ayyyy pesss nasıl bir kadın bu hayret ediyorum, çok iyi yapmışsın canım annene gitmekle çok geçmiş olsun