Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bizde içiyoruz canım 2 ay olacak bakalım yakında test verıcez sonuclar nasıl olucak bakalım...

inş aşılaman bebegını getırsın canım...sonucları yaz olur mu bana

inşallah her sey temiz çıkar canım. peki seni çekimden önce dr un muayene etmiş miydi? ben muayene parası vermeden drek gidip çektirmek istiyorum da.

bizde içiyoruz canım 2 ay olacak bakalım yakında test verıcez sonuclar nasıl olucak bakalım...

inş aşılaman bebegını getırsın canım...sonucları yaz olur mu bana

ayy hadi inşş faydası olur inşşşşşşşşşşşşşş tabiki yazarım bacım

aynen canım ben de öyle düşünüyorum. eşimin sonuçları normal. 1.5 yıldır deniyoruz zaten. 2 ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç alamadım. dr um direk aşılama dio. rahim filmini önermiyoruz artık ilkel bi yontem dio. 3 sefer aşılama yapalım tutmazsa direk tüp bebek dio ama bana hiç akıl işi gelmedi. ben anestezisiz 350ye anlaştım bi yerle bakalım gidip çektiricem crs gunu ama öncesinde gidip kendi dr uma muayene olmam gerekiyor mu?

inşallah her sey temiz çıkar canım. peki seni çekimden önce dr un muayene etmiş miydi? ben muayene parası vermeden drek gidip çektirmek istiyorum da.

inş bacım inş temiz cıkar yok direk filim dediler cektirdim bnde ssk vardı deflet hasnesinde cektirdim üçret ödemeden bacım eger sskn varsa hiç para vermiyosun özelde pahalı 5 dk sürmüyo

bacım özeline karışmk istemem ama 5 dk bile sürmüyo neden para vereceksin ki başka bi ihtiyacına verirsin yinede sen bilirsin bide sperm rahim filmi olmadan direk aşılma tüp bebk bna sacma geldi ben bunları yaptrdıktan sonra aşılama yaptrdım ala ala nasıl bi drmuş :26:

canım yok yok hiç bir yerde randevu yok sinirden ağlıyorum artık
kuzuuumm kıyamam yaa, ağlama dur, özellerde de mi randevu yok? O zaman sancım var de, acilmiş gibi ısrar et, eşinin tanıdığı yok mu ayarlasın ya?

günaydın hayırlı cumalar canlar..nasılsınız????

allahım tum dualarımızı kabul eylesın
günaydın hayırlı cumalar canım

Günaydın hayirli cumalar güzeller
günaydın hayırlı cumalar duham
Anladım canım, inşallah aşılaman sana bebişini getirir eşin neden sıkıntı ki

:26:

aminnn inş özele yazsam balım :26:

Arkadasa katılıyorum.bende 3 kez aşılama yaptırdım olmadı.sperm kalıtesı yeterlı degıldı bizde ama ben şimdi dusunuyorum da tüplerdedesorun olabılır.öncelikle rahım filmi cekılmeli garantı olsun.zaten fılmı cektırıp bırkac ay içinde hamile kalan kadın sayısı cok fazla.birkaç ay sonra bende çektiricem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş bacım inş temiz cıkar yok direk filim dediler cektirdim bnde ssk vardı deflet hasnesinde cektirdim üçret ödemeden bacım eger sskn varsa hiç para vermiyosun özelde pahalı 5 dk sürmüyo

bizim burda devlet hastaneleri özel yerlere ücretsiz sevk edio ama dr unun devlette olması lazımmış bi de devlete haftada 1 tane çekebiliolarmış kasıma kadar doluymuş hep mecbur özelde çektiricem.

sorma canım bakalım birazdan arıcam dr u dicem ben karar verdim çektiricem onayınız var mı bunun için bi engelip var mı öncesinde gelip muayene olmama gerek var mı dicem. crs da kısmetse çektiricem.

canlar can arkadaşlar işte taze gelişmeler.
dr umu aradım dedim ki ben eşimle arar verdim rahim filmi çektiricem önumuzdeki ay da temiz bi sayfa açıcam inşallah dedim.
çok güzel bir karar vermişsin dedi. öyle yap o zaman dedi ama sana tavsiyem çekimden sonra 2-3 gun aksef gibi bi antibiyotik kullan dedi. ne kadar steril de yapsalar bi enfeksiyon gelişmesinin önune geçmiş olursun dedi. adetinin bitiminden sonraki 3-4 gun içinde çektirmen gerekiyor dedi. bana öncesinde muayeneye gelmen gerekmio sen filmini çektir adet ol ondan sonra gel bana klomene kaldığımız yerden devam ederiz dedi. durum bu. kızlar benim için dua edin. hepimizin cuması mubarek olsun?

slm kızlar su cuma gununde dılerım rabbımden dıleyen ısteyen herkese bu guzel annelık duygusunu yasatsın bu pazartesı dr a gıttık ve keseyı goremedık deger 1500 e gelınce alttan 3000 e gelınce karından gozukur endıselenme ama rahım kalınlasmıs bu guzel dedı dr um dun tekrar yaptırdım degerım guzel cıktı cok sukur pztsı yıne gıdecez dr a dualarınızı eksık etmeyın ınsalah kesemızıde bebegıde gorurum dıkkat edın kendınıze stresten uzak durun daha once yazdıgım surelerı muhakkak okuyun arkadaslar cok faydasını gorceksınız hayırlı cumalar

slm cnm bende aylarca pko ve klomenle ugrastım klomen ıcıtıgı her ay 4 5 cm capında kıstlerım oldu ve dogum kontrol hapları kullanıp durdum ve drum son care rahım fılmı dedı bende tedavıyı bıraktım ve cektırmek ıstemedım en son yıne nısan ayında 4 cm capında kıstım vardı + pko kıstlerı ve saracoglunun sogan kurunu kullandım ve ınanılmazdı mayıs ayında 6 aydır adet olmayayn ben gunu gunune adet oldum ve drum sok oldu pkolar ve kocaman 2 ayda dgm kontrol hapının erıtemedıgı kıstım yok olmustu ve o ayda hamıle kaldım dılersen bır dene derım soganın yan etkısı yok kıstlerı ıltıhabı mantarı kısacası rahım ı temızleyıp gebelıge hazırlıyor ve yumurtayı buyutup catlatıyor darısı basına ınsallah

Son düzenleme:

canım ben o kuru uyguladım ama bifaydasını göremedim. sabah akşam bi soğanın kabularını soyup kaynattıp soguyunca içtim. acaba bi yerde yanlış mı yaptım?

canım ben o kuru uyguladım ama bifaydasını göremedim. sabah akşam bi soğanın kabularını soyup kaynattıp soguyunca içtim. acaba bi yerde yanlış mı yaptım?

cnm soganın turunce kabuklu olanı olcak beyaz yada mor sogan olmıcak ben ogle ve aksam yemeklerınden 20 dk once ıctım 15 gun boyunca adetın 7 . gunu baslamıstım ve hatta o ay yumurtlama testı almıstım pozıtıftı tutmadı ve bu ay yıne test aldım ama sogan yapmadım 11 gun yumurtlamam oldu ve kısmet bu ya tutmus ıste ve soganı kullandıgım ılk 3 gun asırı akıntım oldu ve dedımkı evet kıstlerım gıdıyor ve gıtmıstı dr kontrolunde ınsallah en yakın zamanda guzel sonuca ulasırsın

hakkında hayırlısı olsun arkadasım.her ay yenı umutlar bızı beklıyor.ben senın acından rahım fılmınden cok umutluyum.bekledığını alacaksın bence.2 ay sonrada ben cektırmeyı dusunuyorum fılmı nasıp olursa.hakkında hayırlısı olur inş,hamiş haberlerini biran önce duyarsın

kızlar 2 yerden hsg ve aşılama fiyatı aldım.
biri bursa hayat hastanesi biri de rentıp hayat hastanesinde rahim filmi içinde muayene ücretiyle beraber lokal anestezili 287tl gerçi lokali nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
rentıpta ise 350tl muayenesiz direk film fiyatı.
asılama ise; hayatta 300 rentıpta 150den başlıo dediler.

anladım canım ben de turuncu kabuklu olanlardan yaptım ama ne bileyim herkesin bunyesi farklı demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…