- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
aminn bacım amin kimsenin göbegi kucagı boş kalmasın inşyürekten dua ediyoz vla bacım çalşir k. bynozu denedinz mi onların faydası var biz bu ay hiç eksiksiz kullandık sperm sonuçları çıkınca iyice belli olcak yazarım sana aminn inş senin de sorunların çözülür kısa zamnda hamiş kalırsın inşşşşşşşşşşşş balım benimki biraz sorunlu gibi tüp istedim 5-6 milyar dediler malesef bütcemiz uymadı aşılama yaptrcaz onun için buda 1,5 milyar bakaloım nasipp
aminn inşşsanada günaydın canım çok şükür iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın
bacım galiba rahim filimi cektirceksin ben hemi rahim filimi hemde sis yani sulu ultrasyon cektirdim tüplere bakılıyo digeride rahimde parcada varmı diye bakıldı inş sendede bi sorun yoktr
günaydın balım seninde cuman mubarek olsun
bizde içiyoruz canım 2 ay olacak bakalım yakında test verıcez sonuclar nasıl olucak bakalım...
inş aşılaman bebegını getırsın canım...sonucları yaz olur mu bana
canım öncelikle bunları yaşamış biri olarak sana tavsiyem hemen tüplerine baktır ben genel anestezi ile 350 TL'ye özel bir hastanede baktırdım ve ondan sonraki ay şükürler olsun hemen hamile kaldım tabi önce herşey Rabbimden ama ben ufak olan bir tıkanıklığın hızlı bir şekilde verilen ilaç ile açıldığını düşünüyorum..doktorlar hemen bakmıyorlar ama genelde 1 yıl geçsin falan diyolar sen uzun zamandır istediğinizi söyle..benim doktorum tüpden önce eşimin sonuçlarına bakmak istedi..Allah korusun tüpler tıkalıysa aşılama falan boşuna eziyet
inşallah her sey temiz çıkar canım. peki seni çekimden önce dr un muayene etmiş miydi? ben muayene parası vermeden drek gidip çektirmek istiyorum da.
aynen canım ben de öyle düşünüyorum. eşimin sonuçları normal. 1.5 yıldır deniyoruz zaten. 2 ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç alamadım. dr um direk aşılama dio. rahim filmini önermiyoruz artık ilkel bi yontem dio. 3 sefer aşılama yapalım tutmazsa direk tüp bebek dio ama bana hiç akıl işi gelmedi. ben anestezisiz 350ye anlaştım bi yerle bakalım gidip çektiricem crs gunu ama öncesinde gidip kendi dr uma muayene olmam gerekiyor mu?
kuzuuumm kıyamam yaa, ağlama dur, özellerde de mi randevu yok? O zaman sancım var de, acilmiş gibi ısrar et, eşinin tanıdığı yok mu ayarlasın ya?canım yok yok hiç bir yerde randevu yok sinirden ağlıyorum artık
günaydın hayırlı cumalar canımgünaydın hayırlı cumalar canlar..nasılsınız????
allahım tum dualarımızı kabul eylesın
günaydın hayırlı cumalar duhamGünaydın hayirli cumalar güzeller
Anladım canım, inşallah aşılaman sana bebişini getirirhayırlı cumalar canlar cumanız mubarek dualarımız kabul olur inşnasılsınız
deryammm sıkıntılarım eşim bi ayın 27 sperm versin herşey ondan sonra belli olacak bu ay korunduk bu arada parayı şükür ayarladık aşılama için bayramdan sonra hemen düşünüyoz cakşir k. boynuzuna devam
kuzuuumm kıyamam yaa, ağlama dur, özellerde de mi randevu yok? O zaman sancım var de, acilmiş gibi ısrar et, eşinin tanıdığı yok mu ayarlasın ya?
günaydın hayırlı cumalar canım
günaydın hayırlı cumalar duham
Anladım canım, inşallah aşılaman sana bebişini getirireşin neden sıkıntı ki
:26:
aminnn inş özele yazsam balım :26:
canım öncelikle bunları yaşamış biri olarak sana tavsiyem hemen tüplerine baktır ben genel anestezi ile 350 TL'ye özel bir hastanede baktırdım ve ondan sonraki ay şükürler olsun hemen hamile kaldım tabi önce herşey Rabbimden ama ben ufak olan bir tıkanıklığın hızlı bir şekilde verilen ilaç ile açıldığını düşünüyorum..doktorlar hemen bakmıyorlar ama genelde 1 yıl geçsin falan diyolar sen uzun zamandır istediğinizi söyle..benim doktorum tüpden önce eşimin sonuçlarına bakmak istedi..Allah korusun tüpler tıkalıysa aşılama falan boşuna eziyet
inş bacım inş temiz cıkar yok direk filim dediler cektirdim bnde ssk vardı deflet hasnesinde cektirdim üçret ödemeden bacım eger sskn varsa hiç para vermiyosun özelde pahalı 5 dk sürmüyo
bacım özeline karışmk istemem ama 5 dk bile sürmüyo neden para vereceksin ki başka bi ihtiyacına verirsin yinede sen bilirsin bide sperm rahim filmi olmadan direk aşılma tüp bebk bna sacma geldi ben bunları yaptrdıktan sonra aşılama yaptrdım ala ala nasıl bi drmuş :26:
canlar can arkadaşlar işte taze gelişmeler.
dr umu aradım dedim ki ben eşimle arar verdim rahim filmi çektiricem önumuzdeki ay da temiz bi sayfa açıcam inşallah dedim.
çok güzel bir karar vermişsin dedi. öyle yap o zaman dedi ama sana tavsiyem çekimden sonra 2-3 gun aksef gibi bi antibiyotik kullan dedi. ne kadar steril de yapsalar bi enfeksiyon gelişmesinin önune geçmiş olursun dedi. adetinin bitiminden sonraki 3-4 gun içinde çektirmen gerekiyor dedi. bana öncesinde muayeneye gelmen gerekmio sen filmini çektir adet ol ondan sonra gel bana klomene kaldığımız yerden devam ederiz dedi. durum bu. kızlar benim için dua edin. hepimizin cuması mubarek olsun?
slm cnm bende aylarca pko ve klomenle ugrastım klomen ıcıtıgı her ay 4 5 cm capında kıstlerım oldu ve dogum kontrol hapları kullanıp durdum ve drum son care rahım fılmı dedı bende tedavıyı bıraktım ve cektırmek ıstemedım en son yıne nısan ayında 4 cm capında kıstım vardı + pko kıstlerı ve saracoglunun sogan kurunu kullandım ve ınanılmazdı mayıs ayında 6 aydır adet olmayayn ben gunu gunune adet oldum ve drum sok oldu pkolar ve kocaman 2 ayda dgm kontrol hapının erıtemedıgı kıstım yok olmustu ve o ayda hamıle kaldım dılersen bır dene derım soganın yan etkısı yok kıstlerı ıltıhabı mantarı kısacası rahım ı temızleyıp gebelıge hazırlıyor ve yumurtayı buyutup catlatıyor darısı basına ınsallah
canım ben o kuru uyguladım ama bifaydasını göremedim. sabah akşam bi soğanın kabularını soyup kaynattıp soguyunca içtim. acaba bi yerde yanlış mı yaptım?
canlar can arkadaşlar işte taze gelişmeler.
dr umu aradım dedim ki ben eşimle arar verdim rahim filmi çektiricem önumuzdeki ay da temiz bi sayfa açıcam inşallah dedim.
çok güzel bir karar vermişsin dedi. öyle yap o zaman dedi ama sana tavsiyem çekimden sonra 2-3 gun aksef gibi bi antibiyotik kullan dedi. ne kadar steril de yapsalar bi enfeksiyon gelişmesinin önune geçmiş olursun dedi. adetinin bitiminden sonraki 3-4 gun içinde çektirmen gerekiyor dedi. bana öncesinde muayeneye gelmen gerekmio sen filmini çektir adet ol ondan sonra gel bana klomene kaldığımız yerden devam ederiz dedi. durum bu. kızlar benim için dua edin. hepimizin cuması mubarek olsun?
cnm soganın turunce kabuklu olanı olcak beyaz yada mor sogan olmıcak ben ogle ve aksam yemeklerınden 20 dk once ıctım 15 gun boyunca adetın 7 . gunu baslamıstım ve hatta o ay yumurtlama testı almıstım pozıtıftı tutmadı ve bu ay yıne test aldım ama sogan yapmadım 11 gun yumurtlamam oldu ve kısmet bu ya tutmus ıste ve soganı kullandıgım ılk 3 gun asırı akıntım oldu ve dedımkı evet kıstlerım gıdıyor ve gıtmıstı dr kontrolunde ınsallah en yakın zamanda guzel sonuca ulasırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?