Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah canım dularını eksik etme lütfen Allah senden razı olsun.

seninde canım, hadi inşallah aşılaman tutsun canım
bir tıp merkezi var dr pek iyi değil diyorlar ama aradım gün içinde gelin muayene olun dedi saat vermedi, kp le gideyim dedim adamın işi çıktı var üstümde bir pis nefis eşime söylemem görmek duymak istemiyorum onu off uzak olmasa gidicem ama otobüs tutuyor beni zaten bulantılarım devam ediyor kötü olurum otobüsde
sevindim canım çok güzel

hadi inşallah kesenide bebeğinide görürsün

İnşallah tatlım bakalım pazartesi bat tarıhım inş olmammmm beklıyorumm meraklaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzucuuum hakkında hayırlısı olsun inşallah bi an önce guzel sonuçlar alırsınnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ilgin alakan için çok tşk ederim. rentıptan randevumu aldım kısmetse crs gunu akşamüstü çektiricem. kendi dr umu aradım böle bi karar verdim dedim doğru bi karar olmuş çok guzel filan dedi. ama çok gıcık bı dr um var. nasılsınız diyorum iyiyim dio. sz nasılsınız filan yok inanın ilgi alaka berbat. bırakıyorum artık o dr u. zaten dunya para. daha uygun ama en azından dediğin gibi infertilite uzmanlığı olan bi dr bulucam. şimdi önumdeki aşama rahim filmi. Allah'ın izniyle temiz çıkar ise yeni bi drla yeni bi sayfa beni bekleyecek. benim için dualarını eksik etme canım. Allah senden razı olsun.

canım ya belime kopuyor resmen dizlerimin ağrıyor adet agrisi gibi bu arada bebek ne zaman döner ben dr gittim hafta içi devlette tabi kendi doktorum değildi maktat pelviste yazmisti kağıda
canım Allah kolaylik versin iyi yolculuklar iyice dinlen bayan yorulmussun
oy kuzum benim kıyma ya neyse anneden iyice dinlen kafanı topla artık uzmen kendini kendine de asim a da iyi bak

hadi hayirlisi canım inşallah .sg sonrası hiç bir şeye gerek kalmadan hamisi haberini alırız

eflos canım ne yaptın gidebildi mı doktora kuzum
derya canım iyi sonuçlarla geleceksin Allah in izni ile bu arada telden giriyorum senin kuzu ne kadarlık oldu

canımcım ne zaman dönecekleri belli olmuyor bu sıpaların.
eğer bebek çok hareketli ise bir kaç kez dönüp dönüp duruyor.
misal benim cimcimoş 26 da baş aşağı idi 28 de başı yukarda oldu. şimdi 30 dayız geçen hafta yine baş aşağı oldu. şimdi ise çapraz takılıyo.
ne zaman iyice irileşicekler o zaman değişemicekler. benim dr 34 e kadar döner demişti.

Benim yarın detaylı usg var, inşallah güzel geçer dua edin kızlar

mis gibi tertemiz gecsin.
zaman su gibi aksin. mis kokulun gelsin. seni de benim gibi mis kusmuk kokusuyla doldursun ) amin.

canım nerelerdesin hiç denk gelemiyoruz nicedir.

aaa cutem gelmişşşşşşşşşşşşşş

cnm. agrilarin normal. artik agirlasiyrsun.balayin bitti kuzum.

30-34 arasi doner bebek genelde.benimki 30+5 de donmustu.
ama 38 de donup 38+2 de doguran da biliyrm cnm.

canım nerelerdesin hiç denk gelemiyoruz nicedir.

aaa cutem gelmişşşşşşşşşşşşşş

her an kacabilirim cnm. benim zibitik baya fena. gece sadece 3 saat uyudum. 5 ten beri ayaktayim.hala uyumadim.uyumadi beni de uyutmadi sipa.cok yorgunum. tam giydiriyrm hop kusuyr. 10 kez filan kiyafet degistik sanirim.zar zor uyuttum.

bugun 44. gunumuzve benim hala lohusalik kanamam kesilmedi.delirmek uzereyim
dr iki aya kadar normal dedi. rahme tam masaj yapmamissin o nedenle tam bosalmamis dedi. ama yeter yaaaa

tabiki bu nedenle acilis da yapamiyrz. korkarim kocam kendine duz duvar bulacak artik

anammm.kiz kusmuga aglanirmi )))
Ağlanıyormuş işte gördük hem seni görünce duygulandım, bir de o kusmukları fln hayal edince, tutamadım aktılar işte ahh bu hamilelik ahhh
Neyse hadi ben kaçtım, iyi bakın kendinize, Rüzgar'ı kokla benim için
Yarın doktordan sonra yazarım haberleri:18::18::18:

kuzum. seni cok iyi anliyrm. bebegini gormek icin sabirsizlaniyrsun.
ama hersey de bir hayir vardir cnm. uzme kendini. nasil olsa goreceksin kuzunu.

oyyy kiyamam sana. biliyrm kuzum.hassassin suan.hersey olur. ama diyim lohusalik daha bi psikopatlik donemi.haberiniz ola. benden soylemesimgebelikteki hormonlara kurban olurum ben lohusalik yaninda )
koklarim cnm.uyansin bi yikayayim da o zaman koklarim.suan baya kusmuklu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…