- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
hakkında hayırlısı olsun arkadasım.her ay yenı umutlar bızı beklıyor.ben senın acından rahım fılmınden cok umutluyum.bekledığını alacaksın bence.2 ay sonrada ben cektırmeyı dusunuyorum fılmı nasıp olursa.hakkında hayırlısı olur inş,hamiş haberlerini biran önce duyarsın
seninde canım, hadi inşallah aşılaman tutsun canımhayırlı cumalar canlar cumanız mubarek dualarımız kabul olur inşnasılsınız
deryammm sıkıntılarım eşim bi ayın 27 sperm versin herşey ondan sonra belli olacak bu ay korunduk bu arada parayı şükür ayarladık aşılama için bayramdan sonra hemen düşünüyoz cakşir k. boynuzuna devam
bir tıp merkezi var dr pek iyi değil diyorlar ama aradım gün içinde gelin muayene olun dedi saat vermedi, kp le gideyim dedim adamın işi çıktı var üstümde bir pis nefiskuzuuumm kıyamam yaa, ağlama dur, özellerde de mi randevu yok? O zaman sancım var de, acilmiş gibi ısrar et, eşinin tanıdığı yok mu ayarlasın ya?
günaydın hayırlı cumalar canım
günaydın hayırlı cumalar duham
Anladım canım, inşallah aşılaman sana bebişini getirireşin neden sıkıntı ki
:26:
sevindim canım çok güzelcanlar can arkadaşlar işte taze gelişmeler.
dr umu aradım dedim ki ben eşimle arar verdim rahim filmi çektiricem önumuzdeki ay da temiz bi sayfa açıcam inşallah dedim.
çok güzel bir karar vermişsin dedi. öyle yap o zaman dedi ama sana tavsiyem çekimden sonra 2-3 gun aksef gibi bi antibiyotik kullan dedi. ne kadar steril de yapsalar bi enfeksiyon gelişmesinin önune geçmiş olursun dedi. adetinin bitiminden sonraki 3-4 gun içinde çektirmen gerekiyor dedi. bana öncesinde muayeneye gelmen gerekmio sen filmini çektir adet ol ondan sonra gel bana klomene kaldığımız yerden devam ederiz dedi. durum bu. kızlar benim için dua edin. hepimizin cuması mubarek olsun?
slm kızlar su cuma gununde dılerım rabbımden dıleyen ısteyen herkese bu guzel annelık duygusunu yasatsın bu pazartesı dr a gıttık ve keseyı goremedık deger 1500 e gelınce alttan 3000 e gelınce karından gozukur endıselenme ama rahım kalınlasmıs bu guzel dedı dr um dun tekrar yaptırdım degerım guzel cıktı cok sukur pztsı yıne gıdecez dr a dualarınızı eksık etmeyın ınsalah kesemızıde bebegıde gorurum dıkkat edın kendınıze stresten uzak durun daha once yazdıgım surelerı muhakkak okuyun arkadaslar cok faydasını gorceksınız hayırlı cumalar
canım yok yok hiç bir yerde randevu yok sinirden ağlıyorum artık
canım kararına sevindim ama sakın doktoruna gitme başka doktor bul artık hiç güvenmiyorum senin doktora
canım kullanma riske atma,papatya buharı yapsana
inşallah bebektendir canım
geçmiş olsun canım, canım yok hiç bir hastanede randevu yok
canım 20. gün diye ff mi diyor anlamadım bence 15. gün
yorum için erken canım 2-3 gün daha bekleyelim ilk tablon olduğu için karşılaştırma yapamıyorum
Allah yardımcın olsun canım, inşallah kanın düzelir keçi boynuzu pekmezi mutlaka ye o da soğuk pres olmalıymış yeni öğrendim
canım inşaallah doğuma kadar çok büyümeyecek için rahat olsun, aferin doraya öyle kalsın artık, tayin işinde hakkında hayırlısı olsun canım
canım kolay gelsin iyi tatiller
canım bazen öyle olur regli sıkıntı yapma
ayyyy pesss nasıl bir kadın bu hayret ediyorum, çok iyi yapmışsın canım annene gitmekle çok geçmiş olsun
kızlar 2 yerden hsg ve aşılama fiyatı aldım.
biri bursa hayat hastanesi biri de rentıp hayat hastanesinde rahim filmi içinde muayene ücretiyle beraber lokal anestezili 287tl gerçi lokali nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
rentıpta ise 350tl muayenesiz direk film fiyatı.
asılama ise; hayatta 300 rentıpta 150den başlıo dediler.
canım o yorgunluk bende de var. nukrada da var. her yanımız ağrıyo. artık gebelik zorluyor bu havalarda.
güzelim 20. günkü eggwhite dan emin miisn.?eğer eminsen ff haklı olabilir. peki ovu testlerini de girsene bi.
canım sevindim her şeyin yolunda olduğuna. ben de yeni bir kan şurubuna başladım günde iki kez veriyor doktorum. bu haftalarda bacaklar birden halsiz kesilir. son aylarda da öyle oluyor.aradaki aylar süpersin ama.
happycim çok detaylı okuyamadım geçmişi bilmiyorum ama sana söylemek istediğim şey şu:
o doktoruna sorar mısın tüplerin tıkalı ise aşı nasıl tutacakmış.
hiç ilkel bi yöntem değil. insanların umutlarıyla oynamasınlar. ben de hsg çekindim ve bir sonraki ay şak diye gebe kaldım. tüplerim açıkmış ama yollanan ilaç basınçla daha da açıyor spermler rahat ilerliyor. inan çok gerekli bi işlem. tüm bebekte bile yumurta toplamadan önce hsg çekiliyor. ben yerinde olsam o doktoru bırakırım. seni yanıltıyor. yumurtlama konusunda da yardımcı olmadı. infertilite uzmanlığı başka bir şey bence. her kadındoğumcu yapamaz bu işi. lütfen hsg çektir. ben anestezi bile almadan 5 dk da çekindim.
canım ya belime kopuyor resmen dizlerimin ağrıyor adet agrisi gibi bu arada bebek ne zaman döner ben dr gittim hafta içi devlette tabi kendi doktorum değildi maktat pelviste yazmisti kağıdacanım o yorgunluk bende de var. nukrada da var. her yanımız ağrıyo. artık gebelik zorluyor bu havalarda.
güzelim 20. günkü eggwhite dan emin miisn.?eğer eminsen ff haklı olabilir. peki ovu testlerini de girsene bi.
canım sevindim her şeyin yolunda olduğuna. ben de yeni bir kan şurubuna başladım günde iki kez veriyor doktorum. bu haftalarda bacaklar birden halsiz kesilir. son aylarda da öyle oluyor.aradaki aylar süpersin ama.
happycim çok detaylı okuyamadım geçmişi bilmiyorum ama sana söylemek istediğim şey şu:
o doktoruna sorar mısın tüplerin tıkalı ise aşı nasıl tutacakmış.
hiç ilkel bi yöntem değil. insanların umutlarıyla oynamasınlar. ben de hsg çekindim ve bir sonraki ay şak diye gebe kaldım. tüplerim açıkmış ama yollanan ilaç basınçla daha da açıyor spermler rahat ilerliyor. inan çok gerekli bi işlem. tüm bebekte bile yumurta toplamadan önce hsg çekiliyor. ben yerinde olsam o doktoru bırakırım. seni yanıltıyor. yumurtlama konusunda da yardımcı olmadı. infertilite uzmanlığı başka bir şey bence. her kadındoğumcu yapamaz bu işi. lütfen hsg çektir. ben anestezi bile almadan 5 dk da çekindim.
canım Allah kolaylik versin iyi yolculuklar iyice dinlen bayan yorulmussuncanlar gelemiyorum son zmanlarda tam bahar temizliğine başladım annmin mutfak dolaplarını değiştirdi ama sadece onunla b,tmedi fayanslar değişti suyun yerleri değişti elektrik filan derken inanın sabah seminere gidip sora anneme geçtim akşamda en erken 9 da geldim...şuan yorgunluktan ölüyorum az öncede mutfak dolaplarımı sildim kızımda uyumuşken sizlere bakayım dedim...Yarında eşimin memleketine gideceğiz koşturma bitmiyor bir türlü ilk fırsatta döneceğim aranıza ....
cute,Azeri vizyon bebeişleri sizi öpüyorum..
efllal,deryaw,sosyal,dgpnr,duha,boran,yusra ,nesdem.miss ve şuan aklıma gelmeyen diğer hamişler rabbim yardımcınız olsun sağlıkla tamamlayın inş..
hamiş olmayı bekleyen tüm arkadaşlarımda en kısa zmanda kavuşur kuzularına inşş...
kızlar isminizi unuttuğum varsa hakkınızı helal edin...hepinizii seviyorum...
oy kuzum benim kıyma ya neyse anneden iyice dinlen kafanı topla artık uzmen kendini kendine de asim a da iyi bakNasılsıniz can yoldaslarim dert ortaklarim
Ben kv sıkıntısı üzerine birde hastalandim boğaz ağrısı öksürük burun kanaması baş ağrısı dün gece sinirlerim boşaldı elim ayağım boşaldı ağlaya ağlaya kriz geçirdim eşim işten geldi beni duşa soktu sakinlesemedim sonra annemleri aradık annem deliye döndü sen hamilesin bu ne biçim bir vurdum duymazliktir yeter artık ya ben gelicem yada seni buraya getirsin eşin dedi gece 12 de eşim beni hazırladı annemlere getirdi çünkü durumumdan esimde çok korktu kendimi kaybettim resmen kv hala kendini düşünmekle mesguldu baktı eşim benimle ilgileniyor durum ciddi en sonunda hanfendi valixini hazırladı eşim onuda kızına bıraktı...
Kızlar ben bu kadar bu kadına katlandigim bebegimide uzdugum için çok pişmanım ne olur kendinizden ödün vermeyin sonucu benim gibi sinir krizi olmasın suan annemlerdeyim esimde yanımda atesim çıkar diye korktular bogaxlarim çok kötü uyuyamiyorum kafanızı sisiriyorum kendi derdimle hakkınızı helal edin guzel yureklilerim...bu arada ben kriz geçirirken Karnım taş oldu resmen çok Üzgünüm gerçekten yavrum için bu kadına bu kadar tahammül etmemeliydim...
canlar can arkadaşlar işte taze gelişmeler.
dr umu aradım dedim ki ben eşimle arar verdim rahim filmi çektiricem önumuzdeki ay da temiz bi sayfa açıcam inşallah dedim.
çok güzel bir karar vermişsin dedi. öyle yap o zaman dedi ama sana tavsiyem çekimden sonra 2-3 gun aksef gibi bi antibiyotik kullan dedi. ne kadar steril de yapsalar bi enfeksiyon gelişmesinin önune geçmiş olursun dedi. adetinin bitiminden sonraki 3-4 gun içinde çektirmen gerekiyor dedi. bana öncesinde muayeneye gelmen gerekmio sen filmini çektir adet ol ondan sonra gel bana klomene kaldığımız yerden devam ederiz dedi. durum bu. kızlar benim için dua edin. hepimizin cuması mubarek olsun?
inşallah kuzum, benim bebiş yarın 18+0 olacakeflos canım ne yaptın gidebildi mı doktora kuzum
derya canım iyi sonuçlarla geleceksin Allah in izni ile bu arada telden giriyorum senin kuzu ne kadarlık oldu
canım ya belime kopuyor resmen dizlerimin ağrıyor adet agrisi gibi bu arada bebek ne zaman döner ben dr gittim hafta içi devlette tabi kendi doktorum değildi maktat pelviste yazmisti kağıda
canım Allah kolaylik versin iyi yolculuklar iyice dinlen bayan yorulmussun
oy kuzum benim kıyma ya neyse anneden iyice dinlen kafanı topla artık uzmen kendini kendine de asim a da iyi bak
hadi hayirlisi canım inşallah .sg sonrası hiç bir şeye gerek kalmadan hamisi haberini alırız
Benim yarın detaylı usg var, inşallah güzel geçer dua edin kızlar
canım ya belime kopuyor resmen dizlerimin ağrıyor adet agrisi gibi bu arada bebek ne zaman döner ben dr gittim hafta içi devlette tabi kendi doktorum değildi maktat pelviste yazmisti kağıda
canım Allah kolaylik versin iyi yolculuklar iyice dinlen bayan yorulmussun
oy kuzum benim kıyma ya neyse anneden iyice dinlen kafanı topla artık uzmen kendini kendine de asim a da iyi bak
hadi hayirlisi canım inşallah .sg sonrası hiç bir şeye gerek kalmadan hamisi haberini alırız
Aminnnnnnnnmis gibi tertemiz gecsin.
zaman su gibi aksin. mis kokulun gelsin. seni de benim gibi mis kusmuk kokusuyla doldursun) amin.
canım nerelerdesin hiç denk gelemiyoruz nicedir.
aaa cutem gelmişşşşşşşşşşşşşş
Aminnnnnnnn
Ağlattın kızım beni
Ağlanıyormuş işte gördükanammm.kiz kusmuga aglanirmi)))
seninde canım, hadi inşallah aşılaman tutsun canım
bir tıp merkezi var dr pek iyi değil diyorlar ama aradım gün içinde gelin muayene olun dedi saat vermedi, kp le gideyim dedim adamın işi çıktı var üstümde bir pis nefiseşime söylemem görmek duymak istemiyorum onu off uzak olmasa gidicem ama otobüs tutuyor beni zaten bulantılarım devam ediyor kötü olurum otobüsde
sevindim canım çok güzel
hadi inşallah kesenide bebeğinide görürsün
Ağlanıyormuş işte gördükhem seni görünce duygulandım, bir de o kusmukları fln hayal edince, tutamadım aktılar işte ahh bu hamilelik ahhh
Neyse hadi ben kaçtım, iyi bakın kendinize, Rüzgar'ı kokla benim için
Yarın doktordan sonra yazarım haberleri:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?