oyyy masallah size zaman geçiyor demi kuzum sağlıkla kulaklarımıza alalim inşallahinşallah kuzum, benim bebiş yarın 18+0 olacak
himmm anladım.canım benimki pek hareketli değil sipa geç döner belki. canım o günkü doktor kaç gr olduğunu soylemedi kağıtta 1273gr yaziyordu ama ben o kadar olduğuna inanmiyorum yanlisti bence çünkü ayın ikisinde 409 gr dıcanımcım ne zaman dönecekleri belli olmuyor bu sıpaların.
eğer bebek çok hareketli ise bir kaç kez dönüp dönüp duruyor.
misal benim cimcimoş 26 da baş aşağı idi 28 de başı yukarda oldu. şimdi 30 dayız geçen hafta yine baş aşağı oldu. şimdi ise çapraz takılıyo.
ne zaman iyice irileşicekler o zaman değişemicekler. benim dr 34 e kadar döner demişti.
anladım canım aynen bitti balayı ya ağrılar iki haftadır full devam ediyor yatamıyorum geceleri. senin kanama neden bitmedi spiral den mı acaba canım .cnm. agrilarin normal. artik agirlasiyrsun.balayin bitti kuzum.
30-34 arasi doner bebek genelde.benimki 30+5 de donmustu.
ama 38 de donup 38+2 de doguran da biliyrm cnm.
oyyy masallah size zaman geçiyor demi kuzum sağlıkla kulaklarımıza alalim inşallah
himmm anladım.canım benimki pek hareketli değil sipa geç döner belki. canım o günkü doktor kaç gr olduğunu soylemedi kağıtta 1273gr yaziyordu ama ben o kadar olduğuna inanmiyorum yanlisti bence çünkü ayın ikisinde 409 gr dı
anladım canım aynen bitti balayı ya ağrılar iki haftadır full devam ediyor yatamıyorum geceleri. senin kanama neden bitmedi spiral den mı acaba canım .
canım doktorun da dediği gibi demek tam bosalmamis ondan devam ediyordur.bilmiyrm cnm. ama sanmam. zaten 40.gun takildi. o guna kadar kanama devam ediyrdu. hala da devam cnm.
seninde canım, hadi inşallah aşılaman tutsun canım
bir tıp merkezi var dr pek iyi değil diyorlar ama aradım gün içinde gelin muayene olun dedi saat vermedi, kp le gideyim dedim adamın işi çıktı var üstümde bir pis nefiseşime söylemem görmek duymak istemiyorum onu off uzak olmasa gidicem ama otobüs tutuyor beni zaten bulantılarım devam ediyor kötü olurum otobüsde
sevindim canım çok güzel
hadi inşallah kesenide bebeğinide görürsün
Benim yarın detaylı usg var, inşallah güzel geçer dua edin kızlar
canım ya belime kopuyor resmen dizlerimin ağrıyor adet agrisi gibi bu arada bebek ne zaman döner ben dr gittim hafta içi devlette tabi kendi doktorum değildi maktat pelviste yazmisti kağıda
canım Allah kolaylik versin iyi yolculuklar iyice dinlen bayan yorulmussun
oy kuzum benim kıyma ya neyse anneden iyice dinlen kafanı topla artık uzmen kendini kendine de asim a da iyi bak
hadi hayirlisi canım inşallah .sg sonrası hiç bir şeye gerek kalmadan hamisi haberini alırız
Beni sorarsaniz bi şarki vardi " suruuuunuyoruuumm" tam onu yasiyorum ben böle şey görmedim bi turlu iyilesemiyorum doktora gittim sinuzitim kotu diyorsun ama öksürüğün daha kotu dedi minosetle Croxilex diye antibiyotik verdi nalet olsun içimdeki evlat sevgisine alipta icemedim antibiyotiği bugün birazcicik azaldi kafa kemiklerinin agrisi ama öksürük krizi ogurene kadar silkeliyo beni oğlundan sebep yatip dinlenemiyorumda evim daginik aniden biri gelirse diye bide onu ttakiyorum.......
durumlar boyle sizler hepiniz iyisinizdir inş bbabada dua edivetin olmazmi
canim soguk icmissin saracoğluyka tel de konuştum ben de soguk içiyordum kesinlikle olmaz soğuk ictiginin zararı olmaz ama faydasi da olmaz demisti.iliktan sicak olucak birazcik ağzın yanicak yani keske oyle icseymissin....canım ben o kuru uyguladım ama bifaydasını göremedim. sabah akşam bi soğanın kabularını soyup kaynattıp soguyunca içtim. acaba bi yerde yanlış mı yaptım?
oyy sabir işi valla bi an once bitsin ins da vuslat olsun artik. biz de öyle ne zamandır mik mik yok eşime sakincali olmaz diyrum ama yalan soylemiyrumdur ins.bugun 44. gunumuzve benim hala lohusalik kanamam kesilmedi.delirmek uzereyim
dr iki aya kadar normal dedi. rahme tam masaj yapmamissin o nedenle tam bosalmamis dedi. ama yeter yaaaa
tabiki bu nedenle acilis da yapamiyrz. korkarim kocam kendine duz duvar bulacak artik
hayırlı güzel haberler al inşallah canımBenim yarın detaylı usg var, inşallah güzel geçer dua edin kızlar
gittim canım:)eflos canım ne yaptın gidebildi mı doktora kuzum
derya canım iyi sonuçlarla geleceksin Allah in izni ile bu arada telden giriyorum senin kuzu ne kadarlık oldu
doktordaydım canım:)canım nerelerdesin hiç denk gelemiyoruz nicedir.
aaa cutem gelmişşşşşşşşşşşşşş
oyy dün aklıma geldi cutem açılış yaptı mı diyebugun 44. gunumuzve benim hala lohusalik kanamam kesilmedi.delirmek uzereyim
dr iki aya kadar normal dedi. rahme tam masaj yapmamissin o nedenle tam bosalmamis dedi. ama yeter yaaaa
tabiki bu nedenle acilis da yapamiyrz. korkarim kocam kendine duz duvar bulacak artik
haklısın canım işte sinirim bozuldu iyicekuzum. seni cok iyi anliyrm. bebegini gormek icin sabirsizlaniyrsun.
ama hersey de bir hayir vardir cnm. uzme kendini. nasil olsa goreceksin kuzunu.
haklısın cnaımCanim benim bazen biseyler ters gider ustelememek lazim.moralini bozup hem kendini hemde minigini uzme.vardir bundada bir hayir.
çok geçmiş olsun kuzum bırak evi ya gelmesin kimsedeBeni sorarsaniz bi şarki vardi " suruuuunuyoruuumm" tam onu yasiyorum ben böle şey görmedim bi turlu iyilesemiyorum doktora gittim sinuzitim kotu diyorsun ama öksürüğün daha kotu dedi minosetle Croxilex diye antibiyotik verdi nalet olsun içimdeki evlat sevgisine alipta icemedim antibiyotiği bugün birazcicik azaldi kafa kemiklerinin agrisi ama öksürük krizi ogurene kadar silkeliyo beni oğlundan sebep yatip dinlenemiyorumda evim daginik aniden biri gelirse diye bide onu ttakiyorum.......
Kızlaarr salı günü nakliye ile anlaşıldı,ev taşınacak. Fakat eşim 3 gündür Ankarada ev bulamadı. O orda ben burda stres topu olduk.Görev yeri Çankaya oldu.Batıkentte uygun ev arıyo.hangi mahallelere baksın,bilgisi olanlar yardımcı olsun noluuurrr.Cutee'mm ilk başta sen geldin aklıma.Nerelerden bakalım yaa.çok zor durumdayız,kusura bakmayın topiği bu konuyla meşgul etmek istemezdim.
canim soguk icmissin saracoğluyka tel de konuştum ben de soguk içiyordum kesinlikle olmaz soğuk ictiginin zararı olmaz ama faydasi da olmaz demisti.iliktan sicak olucak birazcik ağzın yanicak yani keske oyle icseymissin....
oyy sabir işi valla bi an once bitsin ins da vuslat olsun artik. biz de öyle ne zamandır mik mik yok eşime sakincali olmaz diyrum ama yalan soylemiyrumdur ins.
gebelikte mik mik serbest mi kızlar....
kocama iyi oluyr aslinda yim yum larda az çektirmedi hani
işte bebişim maşallah, çok net değil ama
Eki Görüntüle 1163848 Eki Görüntüle 1163849 Eki Görüntüle 1163850
geçmişe bakamadım tam eşinle bir problem mi oldu canımGünaydın herkese, hemen yazıp kaçıcam bütün gün yokum canım ablalarım geliyor gurbetten bolca hasret gidericez inşaallah
Kızlar dün dayanamadım eşimi aradım o da izin almaya çalışayım dedi, sonra müdürü yok demiş kardeşini gönderiyormuş ben yine çoştum gelmesin sende sakın gelme diye neyse mevzu uzun, bu alttan aldı üstten çıktı:) ikna etti, eşimle gittik hamdolsun bebeğim çok iyi foto eklemeye çalışıcam ama vaktim yok, 11+1 çıktı, 10+6 dık, maşaallahı vardı, kalp atış hızı 166 doktoru çok sevdim ama tıp merkezi doğum orda olmuyor karar vericem artık:) sağolun desteğiniz için
sen daha iyileşemedin mi canım ya çok üzüldümBeni sorarsaniz bi şarki vardi " suruuuunuyoruuumm" tam onu yasiyorum ben böle şey görmedim bi turlu iyilesemiyorum doktora gittim sinuzitim kotu diyorsun ama öksürüğün daha kotu dedi minosetle Croxilex diye antibiyotik verdi nalet olsun içimdeki evlat sevgisine alipta icemedim antibiyotiği bugün birazcicik azaldi kafa kemiklerinin agrisi ama öksürük krizi ogurene kadar silkeliyo beni oğlundan sebep yatip dinlenemiyorumda evim daginik aniden biri gelirse diye bide onu ttakiyorum.......
offf çok zor kadınlık Allah yardımcımız olsun.bugun 44. gunumuzve benim hala lohusalik kanamam kesilmedi.delirmek uzereyim
Benim yarın detaylı usg var, inşallah güzel geçer dua edin kızlar
hakkında hayırlısı olsun canım.canlar can arkadaşlar işte taze gelişmeler.
dr umu aradım dedim ki ben eşimle arar verdim rahim filmi çektiricem önumuzdeki ay da temiz bi sayfa açıcam inşallah dedim.
çok güzel bir karar vermişsin dedi. öyle yap o zaman dedi ama sana tavsiyem çekimden sonra 2-3 gun aksef gibi bi antibiyotik kullan dedi. ne kadar steril de yapsalar bi enfeksiyon gelişmesinin önune geçmiş olursun dedi. adetinin bitiminden sonraki 3-4 gun içinde çektirmen gerekiyor dedi. bana öncesinde muayeneye gelmen gerekmio sen filmini çektir adet ol ondan sonra gel bana klomene kaldığımız yerden devam ederiz dedi. durum bu. kızlar benim için dua edin. hepimizin cuması mubarek olsun?
hayırlı olsun :)slm kızlar su cuma gununde dılerım rabbımden dıleyen ısteyen herkese bu guzel annelık duygusunu yasatsın bu pazartesı dr a gıttık ve keseyı goremedık deger 1500 e gelınce alttan 3000 e gelınce karından gozukur endıselenme ama rahım kalınlasmıs bu guzel dedı dr um dun tekrar yaptırdım degerım guzel cıktı cok sukur pztsı yıne gıdecez dr a dualarınızı eksık etmeyın ınsalah kesemızıde bebegıde gorurum dıkkat edın kendınıze stresten uzak durun daha once yazdıgım surelerı muhakkak okuyun arkadaslar cok faydasını gorceksınız hayırlı cumalar
Maşallah cnm gayet net findikcik benim 15. Haftadakinin yaninda 3 boyutlu sayilir :)işte bebişim maşallah, çok net değil ama
sen daha iyileşemedin mi canım ya çok üzüldüm
hamileliğin yanında bir de hasta olmak çok kötü ben de sinüziti zor atlatmıştım
geçmiş olsun canım dinlen, evi boş ver sen. gelen dağınıklığa bir şey diyecekse bu halini görüp, gelmeyiversin bir daha
.
iyi yapmissin maşallah bebisine kocaman olmus masallah...Günaydın herkese, hemen yazıp kaçıcam bütün gün yokum canım ablalarım geliyor gurbetten bolca hasret gidericez inşaallah
Kızlar dün dayanamadım eşimi aradım o da izin almaya çalışayım dedi, sonra müdürü yok demiş kardeşini gönderiyormuş ben yine çoştum gelmesin sende sakın gelme diye neyse mevzu uzun, bu alttan aldı üstten çıktı:) ikna etti, eşimle gittik hamdolsun bebeğim çok iyi foto eklemeye çalışıcam ama vaktim yok, 11+1 çıktı, 10+6 dık, maşaallahı vardı, kalp atış hızı 166 doktoru çok sevdim ama tıp merkezi doğum orda olmuyor karar vericem artık:) sağolun desteğiniz için
maşallah canim allah sağlıkla tamamlatsin inş.işte bebişim maşallah, çok net değil ama
nasılsınız? çokkk şey kaçırdım
seminer dönemindeyiz ve maalesef müdürümüz çok sıkı tutuyor işi.
yapmam gereken evraklarım henüz bitmedibir de sunumumuz var haftaya.
2li testimiz temiz çıktı, doktorum 3lü yü yapmana gerek yok dedi:) şükürler olsun.
hepinize mutlu hafta sonları diliyorum.
ben geçmişe bakayım bakabildiğim kadar:)
işte bebişim maşallah, çok net değil ama
nasılsınız? çokkk şey kaçırdım
seminer dönemindeyiz ve maalesef müdürümüz çok sıkı tutuyor işi.
yapmam gereken evraklarım henüz bitmedibir de sunumumuz var haftaya.
2li testimiz temiz çıktı, doktorum 3lü yü yapmana gerek yok dedi:) şükürler olsun.
hepinize mutlu hafta sonları diliyorum.
ben geçmişe bakayım bakabildiğim kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?