Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah kuzum, benim bebiş yarın 18+0 olacak
oyyy masallah size zaman geçiyor demi kuzum sağlıkla kulaklarımıza alalim inşallah
himmm anladım.canım benimki pek hareketli değil sipa geç döner belki. canım o günkü doktor kaç gr olduğunu soylemedi kağıtta 1273gr yaziyordu ama ben o kadar olduğuna inanmiyorum yanlisti bence çünkü ayın ikisinde 409 gr dı
cnm. agrilarin normal. artik agirlasiyrsun.balayin bitti kuzum.

30-34 arasi doner bebek genelde.benimki 30+5 de donmustu.
ama 38 de donup 38+2 de doguran da biliyrm cnm.
anladım canım aynen bitti balayı ya ağrılar iki haftadır full devam ediyor yatamıyorum geceleri. senin kanama neden bitmedi spiral den mı acaba canım .

bilmiyrm cnm. ama sanmam. zaten 40.gun takildi. o guna kadar kanama devam ediyrdu. hala da devam cnm.

bilmiyrm cnm. ama sanmam. zaten 40.gun takildi. o guna kadar kanama devam ediyrdu. hala da devam cnm.
canım doktorun da dediği gibi demek tam bosalmamis ondan devam ediyordur.
canım hafta içi gittiğimde doktor bebegimin gr mini demedi ama kağıtta 1273 gr boyda 29.4(bunu fl den ben.hesapladı) yaziyordu yanlıştır demi 2 haziranda 409 gr 25 cm dı

Son düzenleme:

Canim benim bazen biseyler ters gider ustelememek lazim.moralini bozup hem kendini hemde minigini uzme.vardir bundada bir hayir.

Benim yarın detaylı usg var, inşallah güzel geçer dua edin kızlar

Tabikiiii ne oldugunu bilmiyorum ama inşallah hayırlı haberlerle donersin canımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah canım hele bi şu sonuç temiz çıksın ondan sonra gelsin bebişcikler :)

Beni sorarsaniz bi şarki vardi " suruuuunuyoruuumm" tam onu yasiyorum ben böle şey görmedim bi turlu iyilesemiyorum doktora gittim sinuzitim kotu diyorsun ama öksürüğün daha kotu dedi minosetle Croxilex diye antibiyotik verdi nalet olsun içimdeki evlat sevgisine alipta icemedim antibiyotiği bugün birazcicik azaldi kafa kemiklerinin agrisi ama öksürük krizi ogurene kadar silkeliyo beni oğlundan sebep yatip dinlenemiyorumda evim daginik aniden biri gelirse diye bide onu ttakiyorum.......
durumlar boyle sizler hepiniz iyisinizdir inş bbabada dua edivetin olmazmi

Gecmis olsun canim bian once iyilesirsin insallah.bak kestane bali sinizute iyi geliyor oksurugunude pekmezin icine biraz karabiber at ve ic bide ilik suya limon bal yap ic.bogazini yumusatir enazindan rahatlarsin bide geniz akintini yutmamaya calis daha cabuk iyilesirsin.

Kızlaarr salı günü nakliye ile anlaşıldı,ev taşınacak. Fakat eşim 3 gündür Ankarada ev bulamadı. O orda ben burda stres topu olduk.Görev yeri Çankaya oldu.Batıkentte uygun ev arıyo.hangi mahallelere baksın,bilgisi olanlar yardımcı olsun noluuurrr.Cutee'mm ilk başta sen geldin aklıma.Nerelerden bakalım yaa.çok zor durumdayız,kusura bakmayın topiği bu konuyla meşgul etmek istemezdim.

canım ben o kuru uyguladım ama bifaydasını göremedim. sabah akşam bi soğanın kabularını soyup kaynattıp soguyunca içtim. acaba bi yerde yanlış mı yaptım?
canim soguk icmissin saracoğluyka tel de konuştum ben de soguk içiyordum kesinlikle olmaz soğuk ictiginin zararı olmaz ama faydasi da olmaz demisti.iliktan sicak olucak birazcik ağzın yanicak yani keske oyle icseymissin....
oyy sabir işi valla bi an once bitsin ins da vuslat olsun artik. biz de öyle ne zamandır mik mik yok eşime sakincali olmaz diyrum ama yalan soylemiyrumdur ins.
gebelikte mik mik serbest mi kızlar....
kocama iyi oluyr aslinda yim yum larda az çektirmedi hani

Günaydın herkese, hemen yazıp kaçıcam bütün gün yokum canım ablalarım geliyor gurbetten bolca hasret gidericez inşaallah

Kızlar dün dayanamadım eşimi aradım o da izin almaya çalışayım dedi, sonra müdürü yok demiş kardeşini gönderiyormuş ben yine çoştum gelmesin sende sakın gelme diye neyse mevzu uzun, bu alttan aldı üstten çıktı:) ikna etti, eşimle gittik hamdolsun bebeğim çok iyi foto eklemeye çalışıcam ama vaktim yok, 11+1 çıktı, 10+6 dık, maşaallahı vardı, kalp atış hızı 166 doktoru çok sevdim ama tıp merkezi doğum orda olmuyor karar vericem artık:) sağolun desteğiniz için

hayırlı güzel haberler al inşallah canım
eflos canım ne yaptın gidebildi mı doktora kuzum
derya canım iyi sonuçlarla geleceksin Allah in izni ile bu arada telden giriyorum senin kuzu ne kadarlık oldu
gittim canım:)
canım nerelerdesin hiç denk gelemiyoruz nicedir.

aaa cutem gelmişşşşşşşşşşşşşş
doktordaydım canım:)
oyy dün aklıma geldi cutem açılış yaptı mı diye sapık gibiyim bende tövbe uzun sürmüş canım ama dr normal demiş oluyor demek ki
kuzum. seni cok iyi anliyrm. bebegini gormek icin sabirsizlaniyrsun.
ama hersey de bir hayir vardir cnm. uzme kendini. nasil olsa goreceksin kuzunu.
haklısın canım işte sinirim bozuldu iyice
Canim benim bazen biseyler ters gider ustelememek lazim.moralini bozup hem kendini hemde minigini uzme.vardir bundada bir hayir.
haklısın cnaım
çok geçmiş olsun kuzum bırak evi ya gelmesin kimsede

canım inşallah bulursunuz sıkıntılı bir durum

işte bebişim maşallah, çok net değil ama

Ah bilemedim iste zaten berbat biseydi defigin gibi denemek lazim bide. Cay icer gibi diosun yani.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasılsınız? çokkk şey kaçırdım
seminer dönemindeyiz ve maalesef müdürümüz çok sıkı tutuyor işi.
yapmam gereken evraklarım henüz bitmedi bir de sunumumuz var haftaya.

2li testimiz temiz çıktı, doktorum 3lü yü yapmana gerek yok dedi:) şükürler olsun.
hepinize mutlu hafta sonları diliyorum.
ben geçmişe bakayım bakabildiğim kadar:)

geçmişe bakamadım tam eşinle bir problem mi oldu canım
bebeğine maaşallah tü tü tü..
bıdığın her yeri belli artık:) Allah bağışlasın.
ablalarınla musmutlu hafta sonu geçirirsin umarım canım.
sen daha iyileşemedin mi canım ya çok üzüldüm
hamileliğin yanında bir de hasta olmak çok kötü ben de sinüziti zor atlatmıştım
geçmiş olsun canım dinlen, evi boş ver sen. gelen dağınıklığa bir şey diyecekse bu halini görüp, gelmeyiversin bir daha
offf çok zor kadınlık Allah yardımcımız olsun.
ayyy siz açılışı yapamadınız doğruuuuuu amanınnn
ayy allah sabır versin ikinizi de canım benim.
Rüzgar paşa iyiymiş okuduğum kadarıyla, şükür.
benim için de kokla mis kokuluyu:)

hakkında hayırlısı olsun canım.
rahim filmi çektirenlere genel olarak öneriyor doktorlar antibiyotiği. bence de kullanmalısın.
hayırlı olsun :)
ben de alttan görmüştüm karından görememiştim.
inşallah her şey yolunda gider canım.

Eflosummm bebisine kocaman masallaaahhh canimmm..Insallah hep saglikliii buyurrr

nesdem 33lere kadar buyumese bobrek operasyona gerek kalmiycakmi?? Insallahh hic bi sorun olmadan ilerlersiniz..Rabbim hepimi icin hayirlisini etsin Insallah..

cuteee kusmuklu bebisi op yerime olurmuuu..oy yerimm onuuu ben yaaa..acilis icin de hayirli zaman nasip olsun ne diyeyim lohusalik hormonlari baya feci gercekten etraftan gorduyumle diyorum bi garip olunuyooo...

happy cnm kararin cok dogru Hayirlisiyla guzel sonuc alirsin Insallahh..rahim filmu sonrasi hamis kalan cok biliyosun dimi...Insallah Rabbim melek nasib edicek sana da en kisa zamandaaa

missy cnm gecmis olsunnnn...hamilelikte de hastalik hic cekilmiyorrr..en kisa zamanda gecsin Insallahj.

nurka gecmisler olsun cnm yaa...sinir krizine kadar getirene kadar o kv.yi yollamak vardi aa sen sabrindan dayandin...iyi etmisdin cnm ya anne gibisi varmi en iyi annen bakar sana..minisini huzur dolu gunlerde buyut Insallah..

derya guzel haberlerle gel Insallahhh

Dgpnr tebrikler cnm..donuclar iyi temiz artik buyusun gobis tatli tatliiii....

Son düzenleme:
Maşallah cnm gayet net findikcik benim 15. Haftadakinin yaninda 3 boyutlu sayilir :)

Saol cnm bugün birazcik daha iyiyim çok şükür dun zeytinyyapragi buhari yaptim omu iyi geldi bilmiyorum sinüzitiiçin tavsiye etmişlerdi sanirim faydasi oldu seninde aklinda olsun cnm ggerçi inş bi daha hastalanmazsinda aklinda olsun yine

iyi yapmissin maşallah bebisine kocaman olmus masallah...
maşallah canim allah sağlıkla tamamlatsin inş.

kolay gelsin canim.
ne guzel temiz cikmis sonuc maşallah.

Tebrik ediyorum her ikinizide Allah sağsalım kucagınıza almayı nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyenlerin basına

Kızlar bende ateş ölçüyorum normalde 7.30da ölçüyorum ama dün sabah erken uyandm wcye gitmem gerekti bende yataktan kalmadan saat 6da ölçtüm 36.4cıktı diger günler yumurtlamam gectiği için yükselmişti atesim 36.5-36.6 olmuştu.bu sabahta eşim ist gideceği için 5te uyandm onu geçirdikten sonra uyuyana kadar 6 falan oldu saat 7.30 uyandım ve ölçtüm ateşimi 36.4 cıktı uyumaya devam ettim 10.30da yıne ölçtüm bu kez 36.8 cıktı.benim ateş yükseliyomu yoksa yükselmiyo mu anlayamadım 2gündür 7.30 ölçemediğim içinde ateşim hangi aralıkta onu da bilemıyorum batıma 9gün var.gerçi sivilcemde cıktı ümitsizim bu aydan ya bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…