Maşallah cnm gayet net findikcik benim 15. Haftadakinin yaninda 3 boyutlu sayilir :)
Saol cnm bugün birazcik daha iyiyim çok şükür dun zeytinyyapragi buhari yaptim omu iyi geldi bilmiyorum sinüzitiiçin tavsiye etmişlerdi sanirim faydasi oldu seninde aklinda olsun cnm ggerçi inş bi daha hastalanmazsinda aklinda olsun yine
evet canım sağ ol.Eflosummm bebisine kocaman masallaaahhh canimmm..Insallah hep saglikliii buyurrr
nesdem 33lere kadar buyumese bobrek operasyona gerek kalmiycakmi?? Insallahh hic bi sorun olmadan ilerlersiniz..Rabbim hepimi icin hayirlisini etsin Insallah..
cuteee kusmuklu bebisi op yerime olurmuuu..oy yerimm onuuu ben yaaa..acilis icin de hayirli zaman nasip olsun ne diyeyimlohusalik hormonlari baya feci gercekten etraftan gorduyumle diyorum bi garip olunuyooo...
happy cnm kararin cok dogru Hayirlisiyla guzel sonuc alirsin Insallahh..rahim filmu sonrasi hamis kalan cok biliyosun dimi...Insallah Rabbim melek nasib edicek sana da en kisa zamandaaa
missy cnm gecmis olsunnnn...hamilelikte de hastalik hic cekilmiyorrr..en kisa zamanda gecsin Insallahj.
nurka gecmisler olsun cnm yaa...sinir krizine kadar getirene kadar o kv.yi yollamak vardi aa sen sabrindan dayandin...iyi etmisdin cnm ya anne gibisi varmi en iyi annen bakar sana..minisini huzur dolu gunlerde buyut Insallah..
derya guzel haberlerle gel Insallahhh
Dgpnr tebrikler cnm..donuclar iyi temiz artik buyusun gobis tatli tatliiii....
sağ ol canım.iyi yapmissin maşallah bebisine kocaman olmus masallah...
maşallah canim allah sağlıkla tamamlatsin inş.
kolay gelsin canim.
ne guzel temiz cikmis sonuc maşallah.
amin, sağ ol canım.Tebrik ediyorum her ikinizide Allah sağsalım kucagınıza almayı nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyenlerin basına
Kızlar bende ateş ölçüyorum normalde 7.30da ölçüyorum ama dün sabah erken uyandm wcye gitmem gerekti bende yataktan kalmadan saat 6da ölçtüm 36.4cıktı diger günler yumurtlamam gectiği için yükselmişti atesim 36.5-36.6 olmuştu.bu sabahta eşim ist gideceği için 5te uyandm onu geçirdikten sonra uyuyana kadar 6 falan oldu saat 7.30 uyandım ve ölçtüm ateşimi 36.4 cıktı uyumaya devam ettim 10.30da yıne ölçtüm bu kez 36.8 cıktı.benim ateş yükseliyomu yoksa yükselmiyo mu anlayamadım 2gündür 7.30 ölçemediğim içinde ateşim hangi aralıkta onu da bilemıyorum batıma 9gün var.gerçi sivilcemde cıktı ümitsizim bu aydan ya bakalım hayırlısı
iyi ki doğmuşsun, mutlu yıllar canım:)))Bugun benim dogum gunummm
Insallah bebisimin sagsalim geldigi gun yeniden dogucam biliyorum...dogum gunlerini cok sevmem hayatimdan memunum sukurler olsun..dogum gunleri zamanin hizla gectiyini hatirlatiyor hersefer...ama simdi tum dogum gunlerimi bebisimle kocisimle belki baska bebislerle gecirmeyi nasip etsin Rabbim Insallah...
Kendime bolbol dua ettimmm
cevap yazmayı unutmuşum sana:)Maşallah cnm gayet net findikcik benim 15. Haftadakinin yaninda 3 boyutlu sayilir :)
Saol cnm bugün birazcik daha iyiyim çok şükür dun zeytinyyapragi buhari yaptim omu iyi geldi bilmiyorum sinüzitiiçin tavsiye etmişlerdi sanirim faydasi oldu seninde aklinda olsun cnm ggerçi inş bi daha hastalanmazsinda aklinda olsun yine
http://www.fertilityfriend.com/home/502d59 tablom bu kızlar
Slm kızlar benim yokluğun farkedilmesede benim aklım arada buraya takıldı.pazartesi akşam a doğru bianda yoğun bi sıvı geldi acile gittik yatış verdiler.ben çok korktum ama allahtan bebeyiminn iyi oldunuz soylediler.dr.gelen sıvının kanama oldunuz soyledi.icerdeki kanama devam ediyormus.sonraki gun bi damla kan ve kahve tortu geldi .sonra kesildi.öksürügüm dr.dikkatini çekti göğüs dr.una gönderdi dr.taburcu olmamı uygun görmedi oksurugumun astım benzeri oldugunu kronikleşmiş öksürük dedi.buhar tedavisi uyguladılar fisfis veerdiler.bugün taburcu oldum.oksuruk hala gecmedi.gerekli ilaçları verdiler.yatmaya evdede devam dediler.
Bugun benim dogum gunummm
Insallah bebisimin sagsalim geldigi gun yeniden dogucam biliyorum...dogum gunlerini cok sevmem hayatimdan memunum sukurler olsun..dogum gunleri zamanin hizla gectiyini hatirlatiyor hersefer...ama simdi tum dogum gunlerimi bebisimle kocisimle belki baska bebislerle gecirmeyi nasip etsin Rabbim Insallah...
Slm kızlar benim yokluğun farkedilmesede benim akarada buraya takıldı.pazartesi akşam a doğru bianda yoğun bi sıvı geldi acile gittik yatıs verdiler.ben çok korktum ama allahtan bebeyim iyi oldunuz soylediler.dr.gelen sıvının kanama oldunuz soyledi.icerdeki kanama devam ediyormus.sonraki gun bi damla kan ve kahve tortu geldi .sonra kesildi.öksürügüm dr.dikkatini çekti göğüs dr.una gönderdi dr.taburcu olmamı uygun görmedi oksurugumun astım benzeri oldugunu kronikleşmiş öksürük dedi.buhar tedavisi uyguladılar fisfis veerdiler.bugün taburcu oldum.oksuruk hala gecmedi.gerekli ilaçları verdiler.yatmaya evdede devam dediler.
Bugun benim dogum gunummm
canım bu taplo mayıs ayının değilmi?
Günaydın herkese, hemen yazıp kaçıcam bütün gün yokum canım ablalarım geliyor gurbetten bolca hasret gidericez inşaallah
Kızlar dün dayanamadım eşimi aradım o da izin almaya çalışayım dedi, sonra müdürü yok demiş kardeşini gönderiyormuş ben yine çoştum gelmesin sende sakın gelme diye neyse mevzu uzun, bu alttan aldı üstten çıktı:) ikna etti, eşimle gittik hamdolsun bebeğim çok iyi foto eklemeye çalışıcam ama vaktim yok, 11+1 çıktı, 10+6 dık, maşaallahı vardı, kalp atış hızı 166 doktoru çok sevdim ama tıp merkezi doğum orda olmuyor karar vericem artık:) sağolun desteğiniz için
işte bebişim maşallah, çok net değil ama
Eki Görüntüle 1163848 Eki Görüntüle 1163849 Eki Görüntüle 1163850
Benim ölçümlerimde seninkiler gibi bat 1 gün kaldı benim bu sabah 36.4 e düştü ısım.benim umudum yok.senden hayırlı haber gelir inş cnmtarıhını yanlıs ısaretlemısım canm
Slm kızlar benim yokluğun farkedilmesede benim aklım arada buraya takıldı.pazartesi akşam a doğru bianda yoğun bi sıvı geldi acile gittik yatış verdiler.ben çok korktum ama allahtan bebeyiminn iyi oldunuz soylediler.dr.gelen sıvının kanama oldunuz soyledi.icerdeki kanama devam ediyormus.sonraki gun bi damla kan ve kahve tortu geldi .sonra kesildi.öksürügüm dr.dikkatini çekti göğüs dr.una gönderdi dr.taburcu olmamı uygun görmedi oksurugumun astım benzeri oldugunu kronikleşmiş öksürük dedi.buhar tedavisi uyguladılar fisfis veerdiler.bugün taburcu oldum.oksuruk hala gecmedi.gerekli ilaçları verdiler.yatmaya evdede devam dediler.
Çokgecmis olsun cnm bende 2 haftaya yakindiroöksürük ve sinuzitle ugrasiyom anlarim seni yani öksürüğe andiz pekmpezi iyi geliyor bak istersen bi dene benimkini azda olsa kesti gicik öksürüğü var bendede kriz gibi geliyor hain ogurtuyor afedersin
Çokgecmis olsun cnm bende 2 haftaya yakindiroöksürük ve sinuzitle ugrasiyom anlarim seni yani öksürüğe andiz pekmpezi iyi geliyor bak istersen bi dene benimkini azda olsa kesti gicik öksürüğü var bendede kriz gibi geliyor hain ogurtuyor afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?