Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun benim dogum gunummm
Insallah bebisimin sagsalim geldigi gun yeniden dogucam biliyorum...dogum gunlerini cok sevmem hayatimdan memunum sukurler olsun..dogum gunleri zamanin hizla gectiyini hatirlatiyor hersefer...ama simdi tum dogum gunlerimi bebisimle kocisimle belki baska bebislerle gecirmeyi nasip etsin Rabbim Insallah...
Kendime bolbol dua ettimmm

evet canım sağ ol.
göbiş büyüyor valla ama gazdan
iyi yapmissin maşallah bebisine kocaman olmus masallah...

maşallah canim allah sağlıkla tamamlatsin inş.

kolay gelsin canim.
ne guzel temiz cikmis sonuc maşallah.
sağ ol canım.
amin, sağ ol canım.
sen ilk ölçtüğün ateşi yaz ama saatini kaçta ölçtüysen öyle kaydet fertility ye. tablo yaptın mı bilmiyorum gerçi bayağı bir uzak kaldım işten güçten
iyi ki doğmuşsun, mutlu yıllar canım:)))
duan da pek güzelmiş kocaman amin:)

cevap yazmayı unutmuşum sana:)

iyi olmana sevindim canım, bitkiler işe yarıyor gerçekten. iyi ki varlar.
aklımda olsun benim de sağ ol.

Reglime 1 gün kaldı bu sabah ki vucut ısım 36.4 e düştü son ölçümlerim her gün 36.5 ile 36.7 arası değişiyordu.sanırım yarına kırmızıları görürüm. Her ay yeni bir umut ! Allah yardımcımız olsun.

Slm kızlar benim yokluğun farkedilmesede benim aklım arada buraya takıldı.pazartesi akşam a doğru bianda yoğun bi sıvı geldi acile gittik yatış verdiler.ben çok korktum ama allahtan bebeyiminn iyi oldunuz soylediler.dr.gelen sıvının kanama oldunuz soyledi.icerdeki kanama devam ediyormus.sonraki gun bi damla kan ve kahve tortu geldi .sonra kesildi.öksürügüm dr.dikkatini çekti göğüs dr.una gönderdi dr.taburcu olmamı uygun görmedi oksurugumun astım benzeri oldugunu kronikleşmiş öksürük dedi.buhar tedavisi uyguladılar fisfis veerdiler.bugün taburcu oldum.oksuruk hala gecmedi.gerekli ilaçları verdiler.yatmaya evdede devam dediler.

Son düzenleme:
Slm kızlar benim yokluğun farkedilmesede benim akarada buraya takıldı.pazartesi akşam a doğru bianda yoğun bi sıvı geldi acile gittik yatıs verdiler.ben çok korktum ama allahtan bebeyim iyi oldunuz soylediler.dr.gelen sıvının kanama oldunuz soyledi.icerdeki kanama devam ediyormus.sonraki gun bi damla kan ve kahve tortu geldi .sonra kesildi.öksürügüm dr.dikkatini çekti göğüs dr.una gönderdi dr.taburcu olmamı uygun görmedi oksurugumun astım benzeri oldugunu kronikleşmiş öksürük dedi.buhar tedavisi uyguladılar fisfis veerdiler.bugün taburcu oldum.oksuruk hala gecmedi.gerekli ilaçları verdiler.yatmaya evdede devam dediler.

gecmis olsun canım yokluğunu inan farkettim kendi kendime boran nerelerde aceba diyrdum

doğum günün kutlu olsun nice senelere bebegin ve eşinle canim kaç yaş oldun sakincasi yoksa....

Gecmis olsun canim.tez vakitte iyilesirsin insallah.bebisin iyiymis cok sukur.yedigin ictigin seylerin isisina dikkat et.allah yardimcin olsun.

Dogum gunun kutlu olsun canim.seneye bugun karnindaki minik yaninda kocaman olacak.ve dogum gunlerin daha cok anlam kazanicak artik.cocuklarinla esinle saglikli ve huzyrlu nice yaslar diliyorum...

Oh oh ne guzel canim bol bol vakit gecir ablalarinla.bebisinide gormussun masallah canim.rabbim korusun cumlesini.

Kızlaaaar bi marızatııım olceek sizdeeen benm tabloma bi bakarmısınızzz 4 5 gündür 36.6 da kaldı bi umut var mı kasık agrılarımı takmıyorum ama göğüs agrım varr değişik bi şekildee ama kendime çaktırmamaya calısıyorummm😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tarıhını yanlıs ısaretlemısım canm
Benim ölçümlerimde seninkiler gibi bat 1 gün kaldı benim bu sabah 36.4 e düştü ısım.benim umudum yok.senden hayırlı haber gelir inş cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çokgecmis olsun cnm bende 2 haftaya yakindiroöksürük ve sinuzitle ugrasiyom anlarim seni yani öksürüğe andiz pekmezi iyi geliyor bak istersen bi dene benimkini azda olsa kesti gicik öksürüğü var bendede kriz gibi geliyor hain ogurtuyor afedersin

Denemediğim yol kalmadı kronikleşmiş dedi dr.astım da kullanılan fişi verdi.FOSTER VE VENTOLIN verdi.götürmek peki ben kusuyorrum.hatta altına kaciriyoum bir iki damla

Denemediğim yol kalmadı kronikleşmiş dedi dr.astım da kullanılan fişi verdi.FOSTER VE VENTOLIN verdi.götürmek peki ben kusuyorrum.hatta altına kaciriyoum bir iki damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…