Yumdan 4.5gun sonra baslayan göğüs ağrısı ise bence ümit var derimKızlaaaar bi marızatııım olceek sizdeeen benm tabloma bi bakarmısınızzz 4 5 gündür 36.6 da kaldı bi umut var mı kasık agrılarımı takmıyorum ama göğüs agrım varr değişik bi şekildee ama kendime çaktırmamaya calısıyorummm😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yumdan 4.5gun sonra baslayan göğüs ağrısı ise bence ümit var derim
Slm kızlar benim yokluğun farkedilmesede benim akarada buraya takıldı.pazartesi akşam a doğru bianda yoğun bi sıvı geldi acile gittik yatıs verdiler.ben çok korktum ama allahtan bebeyim iyi oldunuz soylediler.dr.gelen sıvının kanama oldunuz soyledi.icerdeki kanama devam ediyormus.sonraki gun bi damla kan ve kahve tortu geldi .sonra kesildi.öksürügüm dr.dikkatini çekti göğüs dr.una gönderdi dr.taburcu olmamı uygun görmedi oksurugumun astım benzeri oldugunu kronikleşmiş öksürük dedi.buhar tedavisi uyguladılar fisfis veerdiler.bugün taburcu oldum.oksuruk hala gecmedi.gerekli ilaçları verdiler.yatmaya evdede devam dediler.
http://fertilityfriend.com/home/4fffe7 Eki Görüntüle 1164225 merhaba benim tablomuda degerlendirir misiniz.testi bu sabah yaptım erken diye mi silik yoksa negatif mi sizce ?
hayirli olsun gebe görünüyorsunuz regl ne zaman tablodan anlamıyorum da
Cnm cutenin sayfasından bak alınacak listesi koymuştu o hepsi hazir ordakızlar giremiyorum kusura bakmayın sınavıma 15 gün kaldı.. kpss ye :18::18: sizleri çok merak eidyorum özellikle nesdemim rahatsızdı ne yaptı ameliyat oldu mu.. bide azapçiçeginin bebişi varmı.. neyse girerim inş. şu sınav bi geçsin.. sizden ricam tecrübeli arkadaşlar bana bi alışveriş listesi verse.. tam liste ama.. bezden zıbına battaniyeye kadar.. herşey.. sayılarıda önemli tani.. dün taşıma koltugu beşik ve yatagını aldık kuzucumunçok güzeller.. yavaş yavaşta giysi kısmını tamamlamak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.. aeo
O otu hic duymadim netten bi arastir istersen hamileyken kullaniliyomu diye otlarada dikkat etmek lazımKızlar karara otu aktar öksürük için vermis.gebelikte de kullanılır demiş.ya kaynatsin ya sıgara gibi sarıp için demiş.sizce napiyim
Kızlar karara otu aktar öksürük için vermis.gebelikte de kullanılır demiş.ya kaynatsin ya sıgara gibi sarıp için demiş.sizce napiyim
Bilgisi olan yokmuuKızlar farfara otu aktar öksürük için vermis.gebelikte de kullanılır demiş.ya kaynatsin ya sıgara gibi sarıp için demiş.sizce napiyim
Bilgisi olan yokmuu
Cnm cutenin sayfasından bak alınacak listesi koymuştu o hepsi hazir orda
kolay gelsin canımnasılsınız? çokkk şey kaçırdım
seminer dönemindeyiz ve maalesef müdürümüz çok sıkı tutuyor işi.
yapmam gereken evraklarım henüz bitmedibir de sunumumuz var haftaya.
2li testimiz temiz çıktı, doktorum 3lü yü yapmana gerek yok dedi:) şükürler olsun.
hepinize mutlu hafta sonları diliyorum.
ben geçmişe bakayım bakabildiğim kadar:)
sağol canım oldu bir şeyler, sağol bebişim içingeçmişe bakamadım tam eşinle bir problem mi oldu canım
bebeğine maaşallah tü tü tü..
bıdığın her yeri belli artık:) Allah bağışlasın.
ablalarınla musmutlu hafta sonu geçirirsin umarım canım.
sen daha iyileşemedin mi canım ya çok üzüldüm
hamileliğin yanında bir de hasta olmak çok kötü ben de sinüziti zor atlatmıştım
geçmiş olsun canım dinlen, evi boş ver sen. gelen dağınıklığa bir şey diyecekse bu halini görüp, gelmeyiversin bir daha
offf çok zor kadınlık Allah yardımcımız olsun.
ayyy siz açılışı yapamadınız doğruuuuuu amanınnn
ayy allah sabır versin ikinizi de canım benim.
Rüzgar paşa iyiymiş okuduğum kadarıyla, şükür.
benim için de kokla mis kokuluyu:)
hakkında hayırlısı olsun canım.
rahim filmi çektirenlere genel olarak öneriyor doktorlar antibiyotiği. bence de kullanmalısın.
hayırlı olsun :)
ben de alttan görmüştüm karından görememiştim.
inşallah her şey yolunda gider canım.
sağol canım aminEflosummm bebisine kocaman masallaaahhh canimmm..Insallah hep saglikliii buyurrr
nesdem 33lere kadar buyumese bobrek operasyona gerek kalmiycakmi?? Insallahh hic bi sorun olmadan ilerlersiniz..Rabbim hepimi icin hayirlisini etsin Insallah..
cuteee kusmuklu bebisi op yerime olurmuuu..oy yerimm onuuu ben yaaa..acilis icin de hayirli zaman nasip olsun ne diyeyimlohusalik hormonlari baya feci gercekten etraftan gorduyumle diyorum bi garip olunuyooo...
happy cnm kararin cok dogru Hayirlisiyla guzel sonuc alirsin Insallahh..rahim filmu sonrasi hamis kalan cok biliyosun dimi...Insallah Rabbim melek nasib edicek sana da en kisa zamandaaa
missy cnm gecmis olsunnnn...hamilelikte de hastalik hic cekilmiyorrr..en kisa zamanda gecsin Insallahj.
nurka gecmisler olsun cnm yaa...sinir krizine kadar getirene kadar o kv.yi yollamak vardi aa sen sabrindan dayandin...iyi etmisdin cnm ya anne gibisi varmi en iyi annen bakar sana..minisini huzur dolu gunlerde buyut Insallah..
derya guzel haberlerle gel Insallahhh
Dgpnr tebrikler cnm..donuclar iyi temiz artik buyusun gobis tatli tatliiii....
sağol canım:)) iyi bende net değil diyordum oğlumun görüntüleri daha net:)Maşallah cnm gayet net findikcik benim 15. Haftadakinin yaninda 3 boyutlu sayilir :)
Saol cnm bugün birazcik daha iyiyim çok şükür dun zeytinyyapragi buhari yaptim omu iyi geldi bilmiyorum sinüzitiiçin tavsiye etmişlerdi sanirim faydasi oldu seninde aklinda olsun cnm ggerçi inş bi daha hastalanmazsinda aklinda olsun yine
sağol canımiyi yapmissin maşallah bebisine kocaman olmus masallah...
maşallah canim allah sağlıkla tamamlatsin inş.
kolay gelsin canim.
ne guzel temiz cikmis sonuc maşallah.
o günki ateşini discarted olarak işaretleyebilirsinTebrik ediyorum her ikinizide Allah sağsalım kucagınıza almayı nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyenlerin basına
Kızlar bende ateş ölçüyorum normalde 7.30da ölçüyorum ama dün sabah erken uyandm wcye gitmem gerekti bende yataktan kalmadan saat 6da ölçtüm 36.4cıktı diger günler yumurtlamam gectiği için yükselmişti atesim 36.5-36.6 olmuştu.bu sabahta eşim ist gideceği için 5te uyandm onu geçirdikten sonra uyuyana kadar 6 falan oldu saat 7.30 uyandım ve ölçtüm ateşimi 36.4 cıktı uyumaya devam ettim 10.30da yıne ölçtüm bu kez 36.8 cıktı.benim ateş yükseliyomu yoksa yükselmiyo mu anlayamadım 2gündür 7.30 ölçemediğim içinde ateşim hangi aralıkta onu da bilemıyorum batıma 9gün var.gerçi sivilcemde cıktı ümitsizim bu aydan ya bakalım hayırlısı
nice sağlıklı huzurlu hayırlı yaşlara eşinle çocuklarınlaBugun benim dogum gunummm
Insallah bebisimin sagsalim geldigi gun yeniden dogucam biliyorum...dogum gunlerini cok sevmem hayatimdan memunum sukurler olsun..dogum gunleri zamanin hizla gectiyini hatirlatiyor hersefer...ama simdi tum dogum gunlerimi bebisimle kocisimle belki baska bebislerle gecirmeyi nasip etsin Rabbim Insallah...
Kendime bolbol dua ettimmm
hayırlısı düzenli ölçüm yapıyorsan hepsini yazabilirsinReglime 1 gün kaldı bu sabah ki vucut ısım 36.4 e düştü son ölçümlerim her gün 36.5 ile 36.7 arası değişiyordu.sanırım yarına kırmızıları görürüm. Her ay yeni bir umut ! Allah yardımcımız olsun.
Slm kızlar benim yokluğun farkedilmesede benim aklım arada buraya takıldı.pazartesi akşam a doğru bianda yoğun bi sıvı geldi acile gittik yatış verdiler.ben çok korktum ama allahtan bebeyiminn iyi oldunuz soylediler.dr.gelen sıvının kanama oldunuz soyledi.icerdeki kanama devam ediyormus.sonraki gun bi damla kan ve kahve tortu geldi .sonra kesildi.öksürügüm dr.dikkatini çekti göğüs dr.una gönderdi dr.taburcu olmamı uygun görmedi oksurugumun astım benzeri oldugunu kronikleşmiş öksürük dedi.buhar tedavisi uyguladılar fisfis veerdiler.bugün taburcu oldum.oksuruk hala gecmedi.gerekli ilaçları verdiler.yatmaya evdede devam dediler.
geçmiş olsun aklıma geldin canım ama hem kendi derdimden hem yoğunluğumdan yazamadımMAşallah maşalllahhh kırkbir kere maşallah yawrunaaaaa 😃
canım tabloyu eklememişsinKızlaaaar bi marızatııım olceek sizdeeen benm tabloma bi bakarmısınızzz 4 5 gündür 36.6 da kaldı bi umut var mı kasık agrılarımı takmıyorum ama göğüs agrım varr değişik bi şekildee ama kendime çaktırmamaya calısıyorummm😊😊
canım Allah emeğinin karşılığını boşa çıkarmasın zihin açıklığı versinkızlar giremiyorum kusura bakmayın sınavıma 15 gün kaldı.. kpss ye :18::18: sizleri çok merak eidyorum özellikle nesdemim rahatsızdı ne yaptı ameliyat oldu mu.. bide azapçiçeginin bebişi varmı.. neyse girerim inş. şu sınav bi geçsin.. sizden ricam tecrübeli arkadaşlar bana bi alışveriş listesi verse.. tam liste ama.. bezden zıbına battaniyeye kadar.. herşey.. sayılarıda önemli tani.. dün taşıma koltugu beşik ve yatagını aldık kuzucumunçok güzeller.. yavaş yavaşta giysi kısmını tamamlamak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.. aeo
hayırlı olsun gebesinhttp://fertilityfriend.com/home/4fffe7 Eki Görüntüle 1164225 merhaba benim tablomuda degerlendirir misiniz.testi bu sabah yaptım erken diye mi silik yoksa negatif mi sizce ?
Resmin büyütulmus olanı yani ustteki 17 hazirana diğeri 20hazirana aittir.cunki ölçüm 25mm dedi dr.
kolay gelsin canım
sağol canım oldu bir şeyler, sağol bebişim için
sağol canım amin
sağol canım:)) iyi bende net değil diyordum oğlumun görüntüleri daha net:)
sağol canım
o günki ateşini discarted olarak işaretleyebilirsin
nice sağlıklı huzurlu hayırlı yaşlara eşinle çocuklarınla
hayırlısı düzenli ölçüm yapıyorsan hepsini yazabilirsin
geçmiş olsun aklıma geldin canım ama hem kendi derdimden hem yoğunluğumdan yazamadım
canım tabloyu eklememişsin
canım Allah emeğinin karşılığını boşa çıkarmasın zihin açıklığı versin
hayırlı olsun gebesin
maşallah canım
Nasilsiniz kızlar.offf yatmak çok can sıkıcı..bugün büyük oglumun dogum günü 13 ü dolduruyor.ben bi hazirlik yapamam için kendi aramizda kutlular.annem bizde o elinden geldikçe bilseler hazırlıyor iste.bugün azda olsa bi sancı var.arada gelip gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?