Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumdan 4.5gun sonra baslayan göğüs ağrısı ise bence ümit var derim

Yumdan 4.5gun sonra baslayan göğüs ağrısı ise bence ümit var derim

Bgün sabah test yaptım negatıf ama olsa bile cıkmıcagını tahmın ediyodum pazartesi ya da salı reglim ff e gore 11. Gün galiba bgün yumdan sonra ama peki başlar mı ki hemen oyle gogus agrısııı ozamnnn dediğin gbi bi umut varr😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bu arada çok çok gecmiş olsuuuun sağlıklısınızdııır umarııım dikkat et kendine😘

kızlar giremiyorum kusura bakmayın sınavıma 15 gün kaldı.. kpss ye :18::18: sizleri çok merak eidyorum özellikle nesdemim rahatsızdı ne yaptı ameliyat oldu mu.. bide azapçiçeginin bebişi varmı.. neyse girerim inş. şu sınav bi geçsin.. sizden ricam tecrübeli arkadaşlar bana bi alışveriş listesi verse.. tam liste ama.. bezden zıbına battaniyeye kadar.. herşey.. sayılarıda önemli tani.. dün taşıma koltugu beşik ve yatagını aldık kuzucumun çok güzeller.. yavaş yavaşta giysi kısmını tamamlamak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.. aeo

Kızlar karara otu aktar öksürük için vermis.gebelikte de kullanılır demiş.ya kaynatsin ya sıgara gibi sarıp için demiş.sizce napiyim

Cnm cutenin sayfasından bak alınacak listesi koymuştu o hepsi hazir orda

Kızlar karara otu aktar öksürük için vermis.gebelikte de kullanılır demiş.ya kaynatsin ya sıgara gibi sarıp için demiş.sizce napiyim
O otu hic duymadim netten bi arastir istersen hamileyken kullaniliyomu diye otlarada dikkat etmek lazım

Resmin büyütulmus olanı yani ustteki 17 hazirana diğeri 20hazirana aittir.cunki ölçüm 25mm dedi dr.

Eklentiler

• $20140617_131246.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $20140620_084107.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
kolay gelsin canım
sağol canım oldu bir şeyler, sağol bebişim için
sağol canım amin
sağol canım:)) iyi bende net değil diyordum oğlumun görüntüleri daha net:)
iyi yapmissin maşallah bebisine kocaman olmus masallah...

maşallah canim allah sağlıkla tamamlatsin inş.

kolay gelsin canim.
ne guzel temiz cikmis sonuc maşallah.
sağol canım
o günki ateşini discarted olarak işaretleyebilirsin
nice sağlıklı huzurlu hayırlı yaşlara eşinle çocuklarınla
hayırlısı düzenli ölçüm yapıyorsan hepsini yazabilirsin

MAşallah maşalllahhh kırkbir kere maşallah yawrunaaaaa 😃

geçmiş olsun aklıma geldin canım ama hem kendi derdimden hem yoğunluğumdan yazamadım
canım tabloyu eklememişsin
canım Allah emeğinin karşılığını boşa çıkarmasın zihin açıklığı versin
hayırlı olsun gebesin
Resmin büyütulmus olanı yani ustteki 17 hazirana diğeri 20hazirana aittir.cunki ölçüm 25mm dedi dr.

maşallah canım

Gunaydın tatlım aslında mesaj attım konu sahıbıne ama benmde tekrar eklemem mi lazım olmadı foto cekiyim yine ff i☺

Nasilsiniz kızlar.offf yatmak çok can sıkıcı..bugün büyük oglumun dogum günü 13 ü dolduruyor.ben bi hazirlik yapamam için kendi aramizda kutlular.annem bizde o elinden geldikçe bilseler hazırlıyor iste.bugün azda olsa bi sancı var.arada gelip gidiyor

Kıyamammm yaa içinde kalıyo tabi dimi ilgilenemiyo gbi hissediyosun kendini ama Allah nasıp ederse onunmuzdeki dogum gününde kardesıyle bırlıkte kutlcak sende hiç üzme kendini bak hem annende yanındaymıııs ve o ot gbı bişeyi hiç tavsiye etmem açıkcası hiç duymadım yakıp içilen bişii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…