maşallah canımTelden geçmişe bakamadım. Ben ve oğ lum çok iyiyiz. Merak etmeyin
nice sağlıklı hayırlı yıllara canım sıkma canını bende oğluşuma yapamadımNasilsiniz kızlar.offf yatmak çok can sıkıcı..bugün büyük oglumun dogum günü 13 ü dolduruyor.ben bi hazirlik yapamam için kendi aramizda kutlular.annem bizde o elinden geldikçe bilseler hazırlıyor iste.bugün azda olsa bi sancı var.arada gelip gidiyor
bugün regli olmam gerekiyordu aylık döngüme göre.sabah vucut ısım 36.3 idi.bugun kesin olurum dıyordum en düşük seviyeye indi ısım cünkü.ama hala olmadım.kasıklarımda epey ağrı var bugun.sanırım stres yaptım cok geç gelecek kırmızılar.beklemedeyim..:44:
lohusa olunca da bu halimizi mi arayacağız ki biz deoyyy kiyamam sana. biliyrm kuzum.hassassin suan.hersey olur. ama diyim lohusalik daha bi psikopatlik donemi.haberiniz ola. benden soylemesimgebelikteki hormonlara kurban olurum ben lohusalik yaninda)
koklarim cnm.uyansin bi yikayayim da o zaman koklarim.suan baya kusmuklu
evet ya maşallah büyüyorlar, zaman çok çabuk geçiyoroyyy masallah size zaman geçiyor demi kuzum sağlıkla kulaklarımıza alalim inşallah
himmm anladım.canım benimki pek hareketli değil sipa geç döner belki. canım o günkü doktor kaç gr olduğunu soylemedi kağıtta 1273gr yaziyordu ama ben o kadar olduğuna inanmiyorum yanlisti bence çünkü ayın ikisinde 409 gr dı
anladım canım aynen bitti balayı ya ağrılar iki haftadır full devam ediyor yatamıyorum geceleri. senin kanama neden bitmedi spiral den mı acaba canım .
Sağol canım, bebeğimin detaylı ultrason taraması vardı da, çok şükür iyi geçtiTabikiiii ne oldugunu bilmiyorum ama inşallah hayırlı haberlerle donersin canımm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözün aydın efloşum, nihayet buluşabildiniz bebişinleGünaydın herkese, hemen yazıp kaçıcam bütün gün yokum canım ablalarım geliyor gurbetten bolca hasret gidericez inşaallah
Kızlar dün dayanamadım eşimi aradım o da izin almaya çalışayım dedi, sonra müdürü yok demiş kardeşini gönderiyormuş ben yine çoştum gelmesin sende sakın gelme diye neyse mevzu uzun, bu alttan aldı üstten çıktı:) ikna etti, eşimle gittik hamdolsun bebeğim çok iyi foto eklemeye çalışıcam ama vaktim yok, 11+1 çıktı, 10+6 dık, maşaallahı vardı, kalp atış hızı 166 doktoru çok sevdim ama tıp merkezi doğum orda olmuyor karar vericem artık:) sağolun desteğiniz için
Gözün aydın canım, darısı diğer kontrollere olsunnasılsınız? çokkk şey kaçırdım
seminer dönemindeyiz ve maalesef müdürümüz çok sıkı tutuyor işi.
yapmam gereken evraklarım henüz bitmedibir de sunumumuz var haftaya.
2li testimiz temiz çıktı, doktorum 3lü yü yapmana gerek yok dedi:) şükürler olsun.
hepinize mutlu hafta sonları diliyorum.
ben geçmişe bakayım bakabildiğim kadar:)
ateş ölçmeden önce kesintisiz 3 saatlik uyku olması gerekiyor ve her gün ölçtüğün saatler arasında bu kadar fark olmaması gerekiyor, ölçümler çok sağlıklı olmamış yani maalesefTebrik ediyorum her ikinizide Allah sağsalım kucagınıza almayı nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyenlerin basına
Kızlar bende ateş ölçüyorum normalde 7.30da ölçüyorum ama dün sabah erken uyandm wcye gitmem gerekti bende yataktan kalmadan saat 6da ölçtüm 36.4cıktı diger günler yumurtlamam gectiği için yükselmişti atesim 36.5-36.6 olmuştu.bu sabahta eşim ist gideceği için 5te uyandm onu geçirdikten sonra uyuyana kadar 6 falan oldu saat 7.30 uyandım ve ölçtüm ateşimi 36.4 cıktı uyumaya devam ettim 10.30da yıne ölçtüm bu kez 36.8 cıktı.benim ateş yükseliyomu yoksa yükselmiyo mu anlayamadım 2gündür 7.30 ölçemediğim içinde ateşim hangi aralıkta onu da bilemıyorum batıma 9gün var.gerçi sivilcemde cıktı ümitsizim bu aydan ya bakalım hayırlısı
Aaa sen de ikizler burcusun benim gibiBugun benim dogum gunummm
Insallah bebisimin sagsalim geldigi gun yeniden dogucam biliyorum...dogum gunlerini cok sevmem hayatimdan memunum sukurler olsun..dogum gunleri zamanin hizla gectiyini hatirlatiyor hersefer...ama simdi tum dogum gunlerimi bebisimle kocisimle belki baska bebislerle gecirmeyi nasip etsin Rabbim Insallah...
Kendime bolbol dua ettimmm
Geçmiş olsun Borancım, Eskisi gibi topiğe girip bütün geçmişi okuyamıyorum maalesef, işler yoğun. Allah şifa versin sana da bebişine deSlm kızlar benim yokluğun farkedilmesede benim aklım arada buraya takıldı.pazartesi akşam a doğru bianda yoğun bi sıvı geldi acile gittik yatış verdiler.ben çok korktum ama allahtan bebeyiminn iyi oldunuz soylediler.dr.gelen sıvının kanama oldunuz soyledi.icerdeki kanama devam ediyormus.sonraki gun bi damla kan ve kahve tortu geldi .sonra kesildi.öksürügüm dr.dikkatini çekti göğüs dr.una gönderdi dr.taburcu olmamı uygun görmedi oksurugumun astım benzeri oldugunu kronikleşmiş öksürük dedi.buhar tedavisi uyguladılar fisfis veerdiler.bugün taburcu oldum.oksuruk hala gecmedi.gerekli ilaçları verdiler.yatmaya evdede devam dediler.
Sınavında başarılar canımkızlar giremiyorum kusura bakmayın sınavıma 15 gün kaldı.. kpss ye :18::18: sizleri çok merak eidyorum özellikle nesdemim rahatsızdı ne yaptı ameliyat oldu mu.. bide azapçiçeginin bebişi varmı.. neyse girerim inş. şu sınav bi geçsin.. sizden ricam tecrübeli arkadaşlar bana bi alışveriş listesi verse.. tam liste ama.. bezden zıbına battaniyeye kadar.. herşey.. sayılarıda önemli tani.. dün taşıma koltugu beşik ve yatagını aldık kuzucumunçok güzeller.. yavaş yavaşta giysi kısmını tamamlamak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.. aeo
Ben olsam içmezdim, doktoruma sorardım. Gebelikte otlara çok güvenemiyorum, neyin nasıl bir etkisinin olacağını kestirmek güç. Ama hamile olmasaydım denerdim. Ben de şuan hastayım, öksürüyorum boğazım şiş fln, ama ıhlamuru bile korkarak sadece 2 kez içebildim.Kızlar karara otu aktar öksürük için vermis.gebelikte de kullanılır demiş.ya kaynatsin ya sıgara gibi sarıp için demiş.sizce napiyim
Gözün aydın canım, inşallah ikili de güzel çıkargünaydın kızlar 1 hafta izindeydim geçen hafta hastaneler arası koşturdum
16.06 - p.tesi - Ankara 'ya gittik HRS hastanesinde kan verdim.
- salı - sabah dr.umda usg ve 2 li tarama yapıldı. usg ense kalınlığı çok şükür iyi 2 li tarama perşembe yada cuma günü çıkıcak :) cinsiyetini göremedi
öğleden sonra üniversite hastanesindeki dr.umda kontrolüm vardı.2 li tarama öğleden sonra yapılmıyormuş perşembe sabahı usg ve 2 li tarama için randevu verdiler.
- çarşamba - hematoloji de randevum vardı yine burdada yapıldı pıhtılaşma testi.
- perşembe - üni. hastanesine gittim usg ve 2 li tarama yapıldı öğleden sonra sonuçlar hemen çıktı.çok şükür iyiyiz :)
ve üniversite hastanesindeki dr.uma cinsiyet için sordum şuan kesin bişey söyleyemem ama % 60 kıza benzio dedi
benden haberler böyle inş herkes iyidir :)
evet canım sağ ol.
göbiş büyüyor valla ama gazdan
sağ ol canım.
amin, sağ ol canım.
sen ilk ölçtüğün ateşi yaz ama saatini kaçta ölçtüysen öyle kaydet fertility ye. tablo yaptın mı bilmiyorum gerçi bayağı bir uzak kaldım işten güçten
iyi ki doğmuşsun, mutlu yıllar canım:)))
duan da pek güzelmiş kocaman amin:)
sen de razı olsun güzelim. rahim filmin sana uğur getirsin.canım ilgin alakan için çok tşk ederim. rentıptan randevumu aldım kısmetse crs gunu akşamüstü çektiricem. kendi dr umu aradım böle bi karar verdim dedim doğru bi karar olmuş çok guzel filan dedi. ama çok gıcık bı dr um var. nasılsınız diyorum iyiyim dio. sz nasılsınız filan yok inanın ilgi alaka berbat. bırakıyorum artık o dr u. zaten dunya para. daha uygun ama en azından dediğin gibi infertilite uzmanlığı olan bi dr bulucam. şimdi önumdeki aşama rahim filmi. Allah'ın izniyle temiz çıkar ise yeni bi drla yeni bi sayfa beni bekleyecek. benim için dualarını eksik etme canım. Allah senden razı olsun.
yavruşkan iyiymiş tatlım çok sevindim.Benim yarın detaylı usg var, inşallah güzel geçer dua edin kızlar
canım bence o kadar olamaz. şeker de yok çünkü sende.oyyy masallah size zaman geçiyor demi kuzum sağlıkla kulaklarımıza alalim inşallah
himmm anladım.canım benimki pek hareketli değil sipa geç döner belki. canım o günkü doktor kaç gr olduğunu soylemedi kağıtta 1273gr yaziyordu ama ben o kadar olduğuna inanmiyorum yanlisti bence çünkü ayın ikisinde 409 gr dı
anladım canım aynen bitti balayı ya ağrılar iki haftadır full devam ediyor yatamıyorum geceleri. senin kanama neden bitmedi spiral den mı acaba canım .
ay kuzum ne çektin şu sinüzitten. inş geçer de şifanı bulursun. eve takılma bence bırak sen hamilesin. gelmeyiversin kimseler.Beni sorarsaniz bi şarki vardi " suruuuunuyoruuumm" tam onu yasiyorum ben böle şey görmedim bi turlu iyilesemiyorum doktora gittim sinuzitim kotu diyorsun ama öksürüğün daha kotu dedi minosetle Croxilex diye antibiyotik verdi nalet olsun içimdeki evlat sevgisine alipta icemedim antibiyotiği bugün birazcicik azaldi kafa kemiklerinin agrisi ama öksürük krizi ogurene kadar silkeliyo beni oğlundan sebep yatip dinlenemiyorumda evim daginik aniden biri gelirse diye bide onu ttakiyorum.......
durumlar boyle sizler hepiniz iyisinizdir inş bbabada dua edivetin olmazmi
kuzum ne demek meşgul etmek. batıkenti çok iyi bilmem mahalle mahallle. ama metroya yakın olsun ki bi ayağın kızılayda olsun.Kızlaarr salı günü nakliye ile anlaşıldı,ev taşınacak. Fakat eşim 3 gündür Ankarada ev bulamadı. O orda ben burda stres topu olduk.Görev yeri Çankaya oldu.Batıkentte uygun ev arıyo.hangi mahallelere baksın,bilgisi olanlar yardımcı olsun noluuurrr.Cutee'mm ilk başta sen geldin aklıma.Nerelerden bakalım yaa.çok zor durumdayız,kusura bakmayın topiği bu konuyla meşgul etmek istemezdim.
ayyy ne güzel efloş. maşallah kuzuna. önden gitmesi iyi bir şey.Günaydın herkese, hemen yazıp kaçıcam bütün gün yokum canım ablalarım geliyor gurbetten bolca hasret gidericez inşaallah
Kızlar dün dayanamadım eşimi aradım o da izin almaya çalışayım dedi, sonra müdürü yok demiş kardeşini gönderiyormuş ben yine çoştum gelmesin sende sakın gelme diye neyse mevzu uzun, bu alttan aldı üstten çıktı:) ikna etti, eşimle gittik hamdolsun bebeğim çok iyi foto eklemeye çalışıcam ama vaktim yok, 11+1 çıktı, 10+6 dık, maşaallahı vardı, kalp atış hızı 166 doktoru çok sevdim ama tıp merkezi doğum orda olmuyor karar vericem artık:) sağolun desteğiniz için
allah nazaralrdan saklasın çok tatlı ptırıcıkişte bebişim maşallah, çok net değil ama
Eki Görüntüle 1163848 Eki Görüntüle 1163849 Eki Görüntüle 1163850
canım testin güzel çıkmasına sevindim. yaptırıp da kafanı karıştırma bence de 3 lüyü. aynı dertten ben de muzdaribim seminerdi evraktı çok yorulduk.nasılsınız? çokkk şey kaçırdım
seminer dönemindeyiz ve maalesef müdürümüz çok sıkı tutuyor işi.
yapmam gereken evraklarım henüz bitmedibir de sunumumuz var haftaya.
2li testimiz temiz çıktı, doktorum 3lü yü yapmana gerek yok dedi:) şükürler olsun.
hepinize mutlu hafta sonları diliyorum.
ben geçmişe bakayım bakabildiğim kadar:)
balım 32. haftada sonra stent takılcaksa da erken doğum olursa korkumuz azalcak. çünkü alet erken doğumu tetikleyebilir dedi. zaten bunca zaman bu yüzden takma konusunda tedirgindi dr um. inş gerek kalmaz.Eflosummm bebisine kocaman masallaaahhh canimmm..Insallah hep saglikliii buyurrr
nesdem 33lere kadar buyumese bobrek operasyona gerek kalmiycakmi?? Insallahh hic bi sorun olmadan ilerlersiniz..Rabbim hepimi icin hayirlisini etsin Insallah..
cuteee kusmuklu bebisi op yerime olurmuuu..oy yerimm onuuu ben yaaa..acilis icin de hayirli zaman nasip olsun ne diyeyimlohusalik hormonlari baya feci gercekten etraftan gorduyumle diyorum bi garip olunuyooo...
happy cnm kararin cok dogru Hayirlisiyla guzel sonuc alirsin Insallahh..rahim filmu sonrasi hamis kalan cok biliyosun dimi...Insallah Rabbim melek nasib edicek sana da en kisa zamandaaa
missy cnm gecmis olsunnnn...hamilelikte de hastalik hic cekilmiyorrr..en kisa zamanda gecsin Insallahj.
nurka gecmisler olsun cnm yaa...sinir krizine kadar getirene kadar o kv.yi yollamak vardi aa sen sabrindan dayandin...iyi etmisdin cnm ya anne gibisi varmi en iyi annen bakar sana..minisini huzur dolu gunlerde buyut Insallah..
derya guzel haberlerle gel Insallahhh
Dgpnr tebrikler cnm..donuclar iyi temiz artik buyusun gobis tatli tatliiii....
canım sana ve ailene ve ooğluna sağlıklı yıllar diliyorum. büssürü bebeğin olsunBugun benim dogum gunummm
Insallah bebisimin sagsalim geldigi gun yeniden dogucam biliyorum...dogum gunlerini cok sevmem hayatimdan memunum sukurler olsun..dogum gunleri zamanin hizla gectiyini hatirlatiyor hersefer...ama simdi tum dogum gunlerimi bebisimle kocisimle belki baska bebislerle gecirmeyi nasip etsin Rabbim Insallah...
Kendime bolbol dua ettimmm
güzel gidiyor. yumurtlama sağlıklı gerçekleşmiş bana kalırsa.http://www.fertilityfriend.com/home/502d59 tablom bu kızlar
geçmiş olsun canım. hematom dağılmaya başlamış mı peki.Slm kızlar benim yokluğun farkedilmesede benim aklım arada buraya takıldı.pazartesi akşam a doğru bianda yoğun bi sıvı geldi acile gittik yatış verdiler.ben çok korktum ama allahtan bebeyiminn iyi oldunuz soylediler.dr.gelen sıvının kanama oldunuz soyledi.icerdeki kanama devam ediyormus.sonraki gun bi damla kan ve kahve tortu geldi .sonra kesildi.öksürügüm dr.dikkatini çekti göğüs dr.una gönderdi dr.taburcu olmamı uygun görmedi oksurugumun astım benzeri oldugunu kronikleşmiş öksürük dedi.buhar tedavisi uyguladılar fisfis veerdiler.bugün taburcu oldum.oksuruk hala gecmedi.gerekli ilaçları verdiler.yatmaya evdede devam dediler.
canım göğüs ağrısı değişken. misal ben deli gibi göğüs ağrısı çekerdim gebeliğimde hiç olmadı ağrım. sonradan başladı bebek 6 haftalıkken filan.Bgün sabah test yaptım negatıf ama olsa bile cıkmıcagını tahmın ediyodum pazartesi ya da salı reglim ff e gore 11. Gün galiba bgün yumdan sonra ama peki başlar mı ki hemen oyle gogus agrısııı ozamnnn dediğin gbi bi umut varr😃😃
allah zih,n açıklığı versin denizcim. prensesin ne yapıyo senle ders mi çalışıyo sıpa:)kızlar giremiyorum kusura bakmayın sınavıma 15 gün kaldı.. kpss ye :18::18: sizleri çok merak eidyorum özellikle nesdemim rahatsızdı ne yaptı ameliyat oldu mu.. bide azapçiçeginin bebişi varmı.. neyse girerim inş. şu sınav bi geçsin.. sizden ricam tecrübeli arkadaşlar bana bi alışveriş listesi verse.. tam liste ama.. bezden zıbına battaniyeye kadar.. herşey.. sayılarıda önemli tani.. dün taşıma koltugu beşik ve yatagını aldık kuzucumunçok güzeller.. yavaş yavaşta giysi kısmını tamamlamak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.. aeo
teste göre gebesiniz. hayırlı olsun ama bugünkü ateş düşmesi beni düşündürdü. bir daha yaptınız mı test.http://fertilityfriend.com/home/4fffe7 Eki Görüntüle 1164225 merhaba benim tablomuda degerlendirir misiniz.testi bu sabah yaptım erken diye mi silik yoksa negatif mi sizce ?
adet geliyor. bazen stresten DPO uzar.bugün regli olmam gerekiyordu aylık döngüme göre.sabah vucut ısım 36.3 idi.bugun kesin olurum dıyordum en düşük seviyeye indi ısım cünkü.ama hala olmadım.kasıklarımda epey ağrı var bugun.sanırım stres yaptım cok geç gelecek kırmızılar.beklemedeyim..:44:
prensesin hayırlı olsun. sağlıkla kucakla inş.günaydın kızlar 1 hafta izindeydim geçen hafta hastaneler arası koşturdum
16.06 - p.tesi - Ankara 'ya gittik HRS hastanesinde kan verdim.
- salı - sabah dr.umda usg ve 2 li tarama yapıldı. usg ense kalınlığı çok şükür iyi 2 li tarama perşembe yada cuma günü çıkıcak :) cinsiyetini göremedi
öğleden sonra üniversite hastanesindeki dr.umda kontrolüm vardı.2 li tarama öğleden sonra yapılmıyormuş perşembe sabahı usg ve 2 li tarama için randevu verdiler.
- çarşamba - hematoloji de randevum vardı yine burdada yapıldı pıhtılaşma testi.
- perşembe - üni. hastanesine gittim usg ve 2 li tarama yapıldı öğleden sonra sonuçlar hemen çıktı.çok şükür iyiyiz :)
ve üniversite hastanesindeki dr.uma cinsiyet için sordum şuan kesin bişey söyleyemem ama % 60 kıza benzio dedi
benden haberler böyle inş herkes iyidir :)
Evet tatlım çok şükür gördüm kuzumun güzel yüzünü, iç organlarını ayaklarını herbişeyini, çok şükür Allahıma ,iyiymişsen de razı olsun güzelim. rahim filmin sana uğur getirsin.
yavruşkan iyiymiş tatlım çok sevindim.oğluşcanı öperik.
canım bence o kadar olamaz. şeker de yok çünkü sende.
ay kuzum ne çektin şu sinüzitten. inş geçer de şifanı bulursun. eve takılma bence bırak sen hamilesin. gelmeyiversin kimseler.
kuzum ne demek meşgul etmek. batıkenti çok iyi bilmem mahalle mahallle. ama metroya yakın olsun ki bi ayağın kızılayda olsun.
bülbüldüresi, hacıyolu, kocatepe civarı avr. evler 600-800 arası, cebeciye bak orası da en azından merkez.
ayyy ne güzel efloş. maşallah kuzuna. önden gitmesi iyi bir şey.
allah nazaralrdan saklasın çok tatlı ptırıcıkkocaman olmuş bu sıpa.
canım testin güzel çıkmasına sevindim. yaptırıp da kafanı karıştırma bence de 3 lüyü. aynı dertten ben de muzdaribim seminerdi evraktı çok yorulduk.
balım 32. haftada sonra stent takılcaksa da erken doğum olursa korkumuz azalcak. çünkü alet erken doğumu tetikleyebilir dedi. zaten bunca zaman bu yüzden takma konusunda tedirgindi dr um. inş gerek kalmaz.
canım sana ve ailene ve ooğluna sağlıklı yıllar diliyorum. büssürü bebeğin olsun
güzel gidiyor. yumurtlama sağlıklı gerçekleşmiş bana kalırsa.
geçmiş olsun canım. hematom dağılmaya başlamış mı peki.
canım göğüs ağrısı değişken. misal ben deli gibi göğüs ağrısı çekerdim gebeliğimde hiç olmadı ağrım. sonradan başladı bebek 6 haftalıkken filan.
allah zih,n açıklığı versin denizcim. prensesin ne yapıyo senle ders mi çalışıyo sıpa:)
ben ameliyat olmadım zira 2 hafta büyümedi böbrek. şimdi tekrar büyüdü ama dr hala 32. haftayı bekliyor risk olursa bebek kendini kurtarsın diye. beklemedeyiz kısacası. inş küçülür de gerek kalmaz. en azından büyümesi dursa kardır. dün annem birinden duymuş sınırdaymış kızın büyümesi ben gibi ama bebek 37 haftalıkmış bebeği almışlar.
teste göre gebesiniz. hayırlı olsun ama bugünkü ateş düşmesi beni düşündürdü. bir daha yaptınız mı test.
adet geliyor. bazen stresten DPO uzar.
prensesin hayırlı olsun. sağlıkla kucakla inş.
sen de razı olsun güzelim. rahim filmin sana uğur getirsin.
ay kuzum ne çektin şu sinüzitten. inş geçer de şifanı bulursun. eve takılma bence bırak sen hamilesin. gelmeyiversin kimseler.
kuzum ne demek meşgul etmek. batıkenti çok iyi bilmem mahalle mahallle. ama metroya yakın olsun ki bi ayağın kızılayda olsun.
bülbüldüresi, hacıyolu, kocatepe civarı avr. evler 600-800 arası, cebeciye bak orası da en azından merkez.
canım testin güzel çıkmasına sevindim. yaptırıp da kafanı karıştırma bence de 3 lüyü. aynı dertten ben de muzdaribim seminerdi evraktı çok yorulduk.
balım 32. haftada sonra stent takılcaksa da erken doğum olursa korkumuz azalcak. çünkü alet erken doğumu tetikleyebilir dedi. zaten bunca zaman bu yüzden takma konusunda tedirgindi dr um. inş gerek kalmaz.
canım sana ve ailene ve ooğluna sağlıklı yıllar diliyorum. büssürü bebeğin olsun
canım göğüs ağrısı değişken. misal ben deli gibi göğüs ağrısı çekerdim gebeliğimde hiç olmadı ağrım. sonradan başladı bebek 6 haftalıkken filan.
allah zih,n açıklığı versin denizcim. prensesin ne yapıyo senle ders mi çalışıyo sıpa:)
ben ameliyat olmadım zira 2 hafta büyümedi böbrek. şimdi tekrar büyüdü ama dr hala 32. haftayı bekliyor risk olursa bebek kendini kurtarsın diye. beklemedeyiz kısacası. inş küçülür de gerek kalmaz. en azından büyümesi dursa kardır. dün annem birinden duymuş sınırdaymış kızın büyümesi ben gibi ama bebek 37 haftalıkmış bebeği almışlar.
teste göre gebesiniz. hayırlı olsun ama bugünkü ateş düşmesi beni düşündürdü. bir daha yaptınız mı test.
lohusa olunca da bu halimizi mi arayacağız ki biz deben kesin çok depresif bir lohusa olurum
evet ya maşallah büyüyorlar, zaman çok çabuk geçiyor
Sağol canım, bebeğimin detaylı ultrason taraması vardı da, çok şükür iyi geçti
gözün aydın efloşum, nihayet buluşabildiniz bebişinleGüzel güzel hasret gider ablalarınla, stres at
Gözün aydın canım, darısı diğer kontrollere olsun
ateş ölçmeden önce kesintisiz 3 saatlik uyku olması gerekiyor ve her gün ölçtüğün saatler arasında bu kadar fark olmaması gerekiyor, ölçümler çok sağlıklı olmamış yani maalesef
Aaa sen de ikizler burcusun benim gibinice mutlu yaşlara canım Benim de doğum günüm 19 Hazirandı
Geçmiş olsun Borancım, Eskisi gibi topiğe girip bütün geçmişi okuyamıyorum maalesef, işler yoğun. Allah şifa versin sana da bebişine de
Sınavında başarılar canım
Ben olsam içmezdim, doktoruma sorardım. Gebelikte otlara çok güvenemiyorum, neyin nasıl bir etkisinin olacağını kestirmek güç. Ama hamile olmasaydım denerdim. Ben de şuan hastayım, öksürüyorum boğazım şiş fln, ama ıhlamuru bile korkarak sadece 2 kez içebildim.
Gözün aydın canım, inşallah ikili de güzel çıkar
sen de razı olsun güzelim. rahim filmin sana uğur getirsin.
Ayy hayır olsun, güzel bir rüyaya benziyor aslında beyaz at fln, ama hiç anlamam tabirden canım maalesefBen daha iyiyim çok şükür basimin agrisiI oldukça hafifledi bi tek gicik şeklinde öksürük kaldi
Ya aranizda tabirden anlayan varmidir ben iki keredir rüyamda oğlumunkiz kkardeşi olduğunu görüyorum ilkinde ikisini okula hazirliyorum sonrakinde de evin arkasında at var bi akrabanin güya oğlum bahçede oynarken kiz kardeşi ata biniyor beyaz bi at ( at gerçekyani rrüyada değil) git indir onu düşer falan diyorum
Ne bilim çok enteresan geldi bu rüyalar ben kiz olsun diye bisey yok bende zaten cinsiyeti kafama takamicak kadar yogunm ismi bile belli oldu hazirim yani ama bunlar nedemek anlam veremedim:44:
ateşin düşmüş ama belli olmaz bakalım, hayırlısıhttp://fertilityfriend.com/home/4fcf05 kızlaaar nasılsınızzz tablomu yorumlarmısınız dün kahve sulu akıntım geldi leke değildi ama benm reglim gelir hemen ve kahve gelmez dırek kırmızı gelir bgün sabahta bişeyim yoktu çok şükür gogus agrılarım devam bi yardımcı olabılırmısınız
nesdemcim cevabın için teskeur ederim bnmde aksıne hiç reglim gelcegi zaman belirtim olmaz zırt dıye gelir ama bakalımmhayırlısııı
yat yat artıkk napcan çok zor olur bu zamnlaarrr saglıkla gelsinde bebişin yeterkı gelince hep ayakta olcam zaten yatmanın tadını cıkartt😁
Ayy hayır olsun, güzel bir rüyaya benziyor aslında beyaz at fln, ama hiç anlamam tabirden canım maalesefAllah hayırlara çıkarsın inşallah
ateşin düşmüş ama belli olmaz bakalım, hayırlısı
16haziran 14.97
18haziran 30.54
20haziran 66.97
23haziran 217 kızlar beta hcg değerlerim nasıl sizce
Canımcım. Bence süpeeeer daha ne olsuun taze annneee
canım benim kuzum iyi çok şükür. artık kocaman oldu teyzeleri.Evet tatlım çok şükür gördüm kuzumun güzel yüzünü, iç organlarını ayaklarını herbişeyini, çok şükür Allahıma ,iyiymişsenin kızçen nasıl, böbreğin nasıl? ne zamandır haberini alamadım
canım bence bilinaaltı:)ya da üçüncü müküüüüüBen daha iyiyim çok şükür basimin agrisiI oldukça hafifledi bi tek gicik şeklinde öksürük kaldi
Ya aranizda tabirden anlayan varmidir ben iki keredir rüyamda oğlumunkiz kkardeşi olduğunu görüyorum ilkinde ikisini okula hazirliyorum sonrakinde de evin arkasında at var bi akrabanin güya oğlum bahçede oynarken kiz kardeşi ata biniyor beyaz bi at ( at gerçekyani rrüyada değil) git indir onu düşer falan diyorum
Ne bilim çok enteresan geldi bu rüyalar ben kiz olsun diye bisey yok bende zaten cinsiyeti kafama takamicak kadar yogunm ismi bile belli oldu hazirim yani ama bunlar nedemek anlam veremedim:44:
canım bence bedenini dinlediğin için oluyor. seni üzmek istemem ama ateş düşmeye başlamış.http://fertilityfriend.com/home/4fcf05 kızlaaar nasılsınızzz tablomu yorumlarmısınız dün kahve sulu akıntım geldi leke değildi ama benm reglim gelir hemen ve kahve gelmez dırek kırmızı gelir bgün sabahta bişeyim yoktu çok şükür gogus agrılarım devam bi yardımcı olabılırmısınız
nesdemcim cevabın için teskeur ederim bnmde aksıne hiç reglim gelcegi zaman belirtim olmaz zırt dıye gelir ama bakalımmhayırlısııı
yat yat artıkk napcan çok zor olur bu zamnlaarrr saglıkla gelsinde bebişin yeterkı gelince hep ayakta olcam zaten yatmanın tadını cıkartt😁
iki katır artmış güzel. sağlıkla kucağına al inş.16haziran 14.97
18haziran 30.54
20haziran 66.97
23haziran 217 kızlar beta hcg değerlerim nasıl sizce
hımm. fikrim yok hiç bu konuda. cutem bilir bunları.prothrombin mutasyon -negatif
mthfr mutasyon - C 677 T -heporizigot mutasyon mthrs -A1298C ( bunları yanlış yazmış olabilirim telefonda söyledi )
fv leiden mutasyon - negatif
yrn dr. gidicem yani bende pıhtılaşma çıkmış((( stres oldum şimdi
canım dağılmadan kastım küçülme. yarın söyler bakalım kaç cm çapında.Dağılma gibi bişey duymadım dr.lardan.biri yaklaşık 5cm.civarında bi kanama dedi.diyerek dr.azda olsa hematom devam ediyor düşük riskin hala geçmiş deyil dedi.yarın kontrolümüzde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?