Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün regli olmam gerekiyordu aylık döngüme göre.sabah vucut ısım 36.3 idi.bugun kesin olurum dıyordum en düşük seviyeye indi ısım cünkü.ama hala olmadım.kasıklarımda epey ağrı var bugun.sanırım stres yaptım cok geç gelecek kırmızılar.beklemedeyim..:44:

Son düzenleme:
Telden geçmişe bakamadım. Ben ve oğ lum çok iyiyiz. Merak etmeyin
maşallah canım
nice sağlıklı hayırlı yıllara canım sıkma canını bende oğluşuma yapamadım

hadi hayırlısı belki olmazsın:)

günaydın kızlar 1 hafta izindeydim geçen hafta hastaneler arası koşturdum

16.06 - p.tesi - Ankara 'ya gittik HRS hastanesinde kan verdim.
- salı - sabah dr.umda usg ve 2 li tarama yapıldı. usg ense kalınlığı çok şükür iyi 2 li tarama perşembe yada cuma günü çıkıcak :) cinsiyetini göremedi
öğleden sonra üniversite hastanesindeki dr.umda kontrolüm vardı.2 li tarama öğleden sonra yapılmıyormuş perşembe sabahı usg ve 2 li tarama için randevu verdiler.
- çarşamba - hematoloji de randevum vardı yine burdada yapıldı pıhtılaşma testi.
- perşembe - üni. hastanesine gittim usg ve 2 li tarama yapıldı öğleden sonra sonuçlar hemen çıktı.çok şükür iyiyiz :)
ve üniversite hastanesindeki dr.uma cinsiyet için sordum şuan kesin bişey söyleyemem ama % 60 kıza benzio dedi

benden haberler böyle inş herkes iyidir :)

lohusa olunca da bu halimizi mi arayacağız ki biz de ben kesin çok depresif bir lohusa olurum

evet ya maşallah büyüyorlar, zaman çok çabuk geçiyor

Tabikiiii ne oldugunu bilmiyorum ama inşallah hayırlı haberlerle donersin canımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım, bebeğimin detaylı ultrason taraması vardı da, çok şükür iyi geçti

gözün aydın efloşum, nihayet buluşabildiniz bebişinle Güzel güzel hasret gider ablalarınla, stres at

Gözün aydın canım, darısı diğer kontrollere olsun

ateş ölçmeden önce kesintisiz 3 saatlik uyku olması gerekiyor ve her gün ölçtüğün saatler arasında bu kadar fark olmaması gerekiyor, ölçümler çok sağlıklı olmamış yani maalesef

Aaa sen de ikizler burcusun benim gibi nice mutlu yaşlara canım Benim de doğum günüm 19 Hazirandı

Geçmiş olsun Borancım, Eskisi gibi topiğe girip bütün geçmişi okuyamıyorum maalesef, işler yoğun. Allah şifa versin sana da bebişine de

Sınavında başarılar canım

Kızlar karara otu aktar öksürük için vermis.gebelikte de kullanılır demiş.ya kaynatsin ya sıgara gibi sarıp için demiş.sizce napiyim
Ben olsam içmezdim, doktoruma sorardım. Gebelikte otlara çok güvenemiyorum, neyin nasıl bir etkisinin olacağını kestirmek güç. Ama hamile olmasaydım denerdim. Ben de şuan hastayım, öksürüyorum boğazım şiş fln, ama ıhlamuru bile korkarak sadece 2 kez içebildim.

Gözün aydın canım, inşallah ikili de güzel çıkar

evet yaptım canım bu sabah yıne saatınde ölçemedim

http://www.fertilityfriend.com/home/502d59

sen de razı olsun güzelim. rahim filmin sana uğur getirsin.
Benim yarın detaylı usg var, inşallah güzel geçer dua edin kızlar
yavruşkan iyiymiş tatlım çok sevindim.oğluşcanı öperik.
canım bence o kadar olamaz. şeker de yok çünkü sende.
ay kuzum ne çektin şu sinüzitten. inş geçer de şifanı bulursun. eve takılma bence bırak sen hamilesin. gelmeyiversin kimseler.
kuzum ne demek meşgul etmek. batıkenti çok iyi bilmem mahalle mahallle. ama metroya yakın olsun ki bi ayağın kızılayda olsun.
bülbüldüresi, hacıyolu, kocatepe civarı avr. evler 600-800 arası, cebeciye bak orası da en azından merkez.
ayyy ne güzel efloş. maşallah kuzuna. önden gitmesi iyi bir şey.
allah nazaralrdan saklasın çok tatlı ptırıcıkkocaman olmuş bu sıpa.
canım testin güzel çıkmasına sevindim. yaptırıp da kafanı karıştırma bence de 3 lüyü. aynı dertten ben de muzdaribim seminerdi evraktı çok yorulduk.
balım 32. haftada sonra stent takılcaksa da erken doğum olursa korkumuz azalcak. çünkü alet erken doğumu tetikleyebilir dedi. zaten bunca zaman bu yüzden takma konusunda tedirgindi dr um. inş gerek kalmaz.
canım sana ve ailene ve ooğluna sağlıklı yıllar diliyorum. büssürü bebeğin olsun
güzel gidiyor. yumurtlama sağlıklı gerçekleşmiş bana kalırsa.
geçmiş olsun canım. hematom dağılmaya başlamış mı peki.
canım göğüs ağrısı değişken. misal ben deli gibi göğüs ağrısı çekerdim gebeliğimde hiç olmadı ağrım. sonradan başladı bebek 6 haftalıkken filan.
allah zih,n açıklığı versin denizcim. prensesin ne yapıyo senle ders mi çalışıyo sıpa:)
ben ameliyat olmadım zira 2 hafta büyümedi böbrek. şimdi tekrar büyüdü ama dr hala 32. haftayı bekliyor risk olursa bebek kendini kurtarsın diye. beklemedeyiz kısacası. inş küçülür de gerek kalmaz. en azından büyümesi dursa kardır. dün annem birinden duymuş sınırdaymış kızın büyümesi ben gibi ama bebek 37 haftalıkmış bebeği almışlar.
teste göre gebesiniz. hayırlı olsun ama bugünkü ateş düşmesi beni düşündürdü. bir daha yaptınız mı test.
adet geliyor. bazen stresten DPO uzar.
prensesin hayırlı olsun. sağlıkla kucakla inş.

kızlar valla size yazana kadar sırtım koptu oturamıyorum artık yatmam gerekiyor.
biz iyiyiz kızımla şükür. dün bazı eksiklerimizi de tamamladık emzirme atleti,sütyeni pompası vs.
sadece bebek bezimle ev tipi ana kucağı ya da hamak tarzı bir şey alıcam.
gece yattığı yatak ile gündüz yattığı yatak farklı olsun istiyorum. çünkü gece olduğunu anlasın.

Evet tatlım çok şükür gördüm kuzumun güzel yüzünü, iç organlarını ayaklarını herbişeyini, çok şükür Allahıma ,iyiymiş senin kızçen nasıl, böbreğin nasıl? ne zamandır haberini alamadım

teşekkür ederim :) bakalım ufak yüzdelik söyledi değişmezse :))

saol canım amin inşş

Ben daha iyiyim çok şükür basimin agrisiI oldukça hafifledi bi tek gicik şeklinde öksürük kaldi

Ya aranizda tabirden anlayan varmidir ben iki keredir rüyamda oğlumunkiz kkardeşi olduğunu görüyorum ilkinde ikisini okula hazirliyorum sonrakinde de evin arkasında at var bi akrabanin güya oğlum bahçede oynarken kiz kardeşi ata biniyor beyaz bi at ( at gerçekyani rrüyada değil ) git indir onu düşer falan diyorum
Ne bilim çok enteresan geldi bu rüyalar ben kiz olsun diye bisey yok bende zaten cinsiyeti kafama takamicak kadar yogunm ismi bile belli oldu hazirim yani ama bunlar nedemek anlam veremedim:44:

amin canım durumla ilgili bilgi vereceğim.

http://fertilityfriend.com/home/4fcf05 kızlaaar nasılsınızzz tablomu yorumlarmısınız dün kahve sulu akıntım geldi leke değildi ama benm reglim gelir hemen ve kahve gelmez dırek kırmızı gelir bgün sabahta bişeyim yoktu çok şükür gogus agrılarım devam bi yardımcı olabılırmısınız
nesdemcim cevabın için teskeur ederim bnmde aksıne hiç reglim gelcegi zaman belirtim olmaz zırt dıye gelir ama bakalımmhayırlısııı
yat yat artıkk napcan çok zor olur bu zamnlaarrr saglıkla gelsinde bebişin yeterkı gelince hep ayakta olcam zaten yatmanın tadını cıkartt😁

Ayy hayır olsun, güzel bir rüyaya benziyor aslında beyaz at fln, ama hiç anlamam tabirden canım maalesef Allah hayırlara çıkarsın inşallah

ateşin düşmüş ama belli olmaz bakalım, hayırlısı

Ayy hayır olsun, güzel bir rüyaya benziyor aslında beyaz at fln, ama hiç anlamam tabirden canım maalesef Allah hayırlara çıkarsın inşallah

ateşin düşmüş ama belli olmaz bakalım, hayırlısı

Kuzum atesin ff ın baz aldıgı vucud derecesinin altına mı dustumu problem yoksa bıgun oncekine gore mi baz alınıyo

16haziran 14.97

18haziran 30.54

20haziran 66.97

23haziran 217 kızlar beta hcg değerlerim nasıl sizce

prothrombin mutasyon -negatif
mthfr mutasyon - C 677 T -heporizigot mutasyon mthrs -A1298C ( bunları yanlış yazmış olabilirim telefonda söyledi )
fv leiden mutasyon - negatif

yrn dr. gidicem yani bende pıhtılaşma çıkmış ((( stres oldum şimdi

16haziran 14.97

18haziran 30.54

20haziran 66.97

Canımcım. Bence süpeeeer daha ne olsuun taze annneee

Dağılma gibi bişey duymadım dr.lardan.biri yaklaşık 5cm.civarında bi kanama dedi.diyerek dr.azda olsa hematom devam ediyor düşük riskin hala geçmiş deyil dedi.yarın kontrolümüzde var

canım benim kuzum iyi çok şükür. artık kocaman oldu teyzeleri.
böbreğim bu hafta 1 mm büyüdü. perşembe yine bakılcak. artık çok sıkı takip edilcekmiş bi gün bile önemliymiş.öyle dedi dr um.
canım bence bilinaaltı:)ya da üçüncü müküüüüüiyileşmene sevindim.
canım bence bedenini dinlediğin için oluyor. seni üzmek istemem ama ateş düşmeye başlamış.
16haziran 14.97

18haziran 30.54

20haziran 66.97

iki katır artmış güzel. sağlıkla kucağına al inş.
hımm. fikrim yok hiç bu konuda. cutem bilir bunları.
ama sen nasıl besledin bu bebeği pıhtılaşma varsa. aspirin mi aldın.
Dağılma gibi bişey duymadım dr.lardan.biri yaklaşık 5cm.civarında bi kanama dedi.diyerek dr.azda olsa hematom devam ediyor düşük riskin hala geçmiş deyil dedi.yarın kontrolümüzde var
canım dağılmadan kastım küçülme. yarın söyler bakalım kaç cm çapında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…