canım benim kuzum iyi çok şükür. artık kocaman oldu teyzeleri.
böbreğim bu hafta 1 mm büyüdü. perşembe yine bakılcak. artık çok sıkı takip edilcekmiş bi gün bile önemliymiş.öyle dedi dr um.
canım bence bilinaaltı:)ya da üçüncü müküüüüüiyileşmene sevindim.
canım bence bedenini dinlediğin için oluyor. seni üzmek istemem ama ateş düşmeye başlamış.
iki katır artmış güzel. sağlıkla kucağına al inş.
hımm. fikrim yok hiç bu konuda. cutem bilir bunları.
ama sen nasıl besledin bu bebeği pıhtılaşma varsa. aspirin mi aldın.
canım dağılmadan kastım küçülme. yarın söyler bakalım kaç cm çapında.
Kahve akıntı da psıkolojık olabılıyo mu kiii😭Anladım canm bnde ff ın cektıgı cızGıden daha asagı dusmucek sanıyoduuum madem öle bakalım regli beklicezz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
böbreğim bu hafta 1 mm büyüdü. perşembe yine bakılcak. artık çok sıkı takip edilcekmiş bi gün bile önemliymiş.öyle dedi dr um.
canım bence bedenini dinlediğin için oluyor. seni üzmek istemem ama ateş düşmeye başlamış.
ff'nin çektiği çizgi ortalama, o ortalamanın altına düştüğünde zaten muhtemelen adet oluyorsun, seni üzmek istemem ama senin ateşin düşüşe geçmiş gibi, yani adet gelecek gibi. Ama yarın öbürgün ateşin düşmekten vazgeçerse o zaman yerleşmeden dolayı diyebiliriz ve hamilelikten şüphelenebiliriz. Ölçmeye devam etmek lazım, ama saatlerine dikkat etKuzum atesin ff ın baz aldıgı vucud derecesinin altına mı dustumu problem yoksa bıgun oncekine gore mi baz alınıyo
ilk günler biraz yavaş artmış ama sonuncusu gayet iyi görünüyor cnm16haziran 14.97
18haziran 30.54
20haziran 66.97
23haziran 217 kızlar beta hcg değerlerim nasıl sizce
stres olacak bişey yok tatlım, sen bugüne kadar bebeğini sağlıklı getirmişsin bir sorun olmamış, bundan sonra da olmaz inşallah. Ama önlem olarak aspirin ve iğneye başlamalı bence doktorun. Tek gende mtasyon var senin, çok mühim değil ama yine de dikkatli olmak lazım. Folik asit kullanıyorsan da mutlaka folbiol olsun, çünkü mthfr mutasyonlarında yüksek doz folik asit kullanılmalı. Benim Mutasyonum da MTHFR 1298 heterozigot ve Pai 4g/4g homozigot, yani benim durumum senden dAHA KÖTÜ ASLINDAprothrombin mutasyon -negatif
mthfr mutasyon - C 677 T -heporizigot mutasyon mthrs -A1298C ( bunları yanlış yazmış olabilirim telefonda söyledi )
fv leiden mutasyon - negatif
yrn dr. gidicem yani bende pıhtılaşma çıkmış((( stres oldum şimdi
İnşallah büyümez canım, bahaneyle kızını da daha sık görürsün hecanım benim kuzum iyi çok şükür. artık kocaman oldu teyzeleri.
ff'nin çektiği çizgi ortalama, o ortalamanın altına düştüğünde zaten muhtemelen adet oluyorsun, seni üzmek istemem ama senin ateşin düşüşe geçmiş gibi, yani adet gelecek gibi. Ama yarın öbürgün ateşin düşmekten vazgeçerse o zaman yerleşmeden dolayı diyebiliriz ve hamilelikten şüphelenebiliriz. Ölçmeye devam etmek lazım, ama saatlerine dikkat et
ilk günler biraz yavaş artmış ama sonuncusu gayet iyi görünüyor cnmmaşallah
stres olacak bişey yok tatlım, sen bugüne kadar bebeğini sağlıklı getirmişsin bir sorun olmamış, bundan sonra da olmaz inşallah. Ama önlem olarak aspirin ve iğneye başlamalı bence doktorun. Tek gende mtasyon var senin, çok mühim değil ama yine de dikkatli olmak lazım. Folik asit kullanıyorsan da mutlaka folbiol olsun, çünkü mthfr mutasyonlarında yüksek doz folik asit kullanılmalı. Benim Mutasyonum da MTHFR 1298 heterozigot ve Pai 4g/4g homozigot, yani benim durumum senden dAHA KÖTÜ ASLINDA. Cutemim de MTHFR 677 heterozigot ve pai 4g/4g homozigot du yanlılşş hatırlamıyorsam, bak iğnelerle sağlıklı sıhhatli doğurdu paşasını
İnşallah büyümez canım, bahaneyle kızını da daha sık görürsün he
Ayy sorma bazi rüyalar çok gerçekçi oluyor ya ne bilim iklimi celdi bu rüyalar yineAyy hayır olsun, güzel bir rüyaya benziyor aslında beyaz at fln, ama hiç anlamam tabirden canım maalesefAllah hayırlara çıkarsın inşallah
ateşin düşmüş ama belli olmaz bakalım, hayırlısı
Ne olduğunu tam bilmiyorum ama cuteden duyduğum kadariyle tedavisiz bişr değil inş senin içindesorun yaratmazprothrombin mutasyon -negatif
mthfr mutasyon - C 677 T -heporizigot mutasyon mthrs -A1298C ( bunları yanlış yazmış olabilirim telefonda söyledi )
fv leiden mutasyon - negatif
yrn dr. gidicem yani bende pıhtılaşma çıkmış((( stres oldum şimdi
yok öyle bi genelleme yapamayız. o çizgi senin ortalaman.
kahve akıntı bende 2 yıl boyunca oldu. eskiden yoktu.
ama ateşin toparlarsa yerleşme lekesi de olabilir. sen test yaptın DPO 11 de ve negatif çıktı di mi.
ff'nin çektiği çizgi ortalama, o ortalamanın altına düştüğünde zaten muhtemelen adet oluyorsun, seni üzmek istemem ama senin ateşin düşüşe geçmiş gibi, yani adet gelecek gibi. Ama yarın öbürgün ateşin düşmekten vazgeçerse o zaman yerleşmeden dolayı diyebiliriz ve hamilelikten şüphelenebiliriz. Ölçmeye devam etmek lazım, ama saatlerine dikkat et
stres olacak bişey yok tatlım, sen bugüne kadar bebeğini sağlıklı getirmişsin bir sorun olmamış, bundan sonra da olmaz inşallah. Ama önlem olarak aspirin ve iğneye başlamalı bence doktorun. Tek gende mtasyon var senin, çok mühim değil ama yine de dikkatli olmak lazım. Folik asit kullanıyorsan da mutlaka folbiol olsun, çünkü mthfr mutasyonlarında yüksek doz folik asit kullanılmalı. Benim Mutasyonum da MTHFR 1298 heterozigot ve Pai 4g/4g homozigot, yani benim durumum senden dAHA KÖTÜ ASLINDA. Cutemim de MTHFR 677 heterozigot ve pai 4g/4g homozigot du yanlılşş hatırlamıyorsam, bak iğnelerle sağlıklı sıhhatli doğurdu paşasını
ben hamile kalmadan önce öğrenmiştim, ilk düşüğümden sonra. Senin hiç düşüğün var mıydı daha önce. Düşük olunca ben ısrarla yaptırdım bu testleri öylelikle çıktı, yoksa kürtajımı yapan doktorcukk ilk düşüklerde yapılmaz bu test gerek yok demişti, illa 2-3 düşük yapmamı bekleyecekmiş. Ben tanıdık vasıtasıyla yaptırdım, sonuçda pıhtılaşma çıkınca iyi bir doktor buldum, ona gittim.. O da hamile kaldığın anda iğneye başlayacaksın dedi. Ben hamile kalmadan çokk önce başladım folbiol ve aspirine, hamileliğimi erkenden öğrendim ve hemen o gün clexane 0,4 iğne olmaya başladım. sanırım 12 ya da 16. haftada folbiolu bıraktım, elevit ve ferramat kullanmaya başladım. Elevitin içinde de folik asit var az da olsa. Her doktor farklı uygulama ypıyor, bakalım seninki ne diyecek, ama iğne mutlaka kullan. Yani doktorun kullandırtmazsa bile ikna et bence canım. İnşallah sağlıklı sıhhatli alırız biz de yavrularımızı kucaklarımızaya işte panik oldum çok şükür bugüne kadar sorun olmadı inş olmaz içimi rahatlattın arkadaşım saol. evet muhtemelen bizde başlarız.. folidoce kullanıyorum ama artık bırakıcas zaten ama benim devam mı etmem gerekio ? ewt canım Allah tan tedavisi var bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız inş
sen ne kullanıyorsun ?
ben hamile kalmadan önce öğrenmiştim, ilk düşüğümden sonra. Senin hiç düşüğün var mıydı daha önce. Düşük olunca ben ısrarla yaptırdım bu testleri öylelikle çıktı, yoksa kürtajımı yapan doktorcukk ilk düşüklerde yapılmaz bu test gerek yok demişti, illa 2-3 düşük yapmamı bekleyecekmiş. Ben tanıdık vasıtasıyla yaptırdım, sonuçda pıhtılaşma çıkınca iyi bir doktor buldum, ona gittim.. O da hamile kaldığın anda iğneye başlayacaksın dedi. Ben hamile kalmadan çokk önce başladım folbiol ve aspirine, hamileliğimi erkenden öğrendim ve hemen o gün clexane 0,4 iğne olmaya başladım. sanırım 12 ya da 16. haftada folbiolu bıraktım, elevit ve ferramat kullanmaya başladım. Elevitin içinde de folik asit var az da olsa. Her doktor farklı uygulama ypıyor, bakalım seninki ne diyecek, ama iğne mutlaka kullan. Yani doktorun kullandırtmazsa bile ikna et bence canım. İnşallah sağlıklı sıhhatli alırız biz de yavrularımızı kucaklarımıza
sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş hayırlı olsun mujdeni verebilirsin en doğal hakkın sevincler paylaşılır güzel şeyler bunlar....Merhaba canlar.Aylar once buraya yazmistim bazi arkadaslarin yardimini istemistim hepsinden tekrardan ALLAH razi olsun.Ben bir bucuk yildir hamile kalmaya calisiyordum ama bir turlu nasip olmamisti.Her ay testlerde o koskocaman tek cizgiyi gormekten yorulmustum,yipranmistim ..2 aydir hayit tohumunu demleyip ictim yine olmadi ama pes etmedim.Bu ay hayit ile adacayini birlikte demleyip ictim gunde bir defa 15 gun boyunca ve ..ALLAHIMA bin sukur 2 gun once test yaptim ve bir bucuk yil aradan sonra ilk defa cift cizgiyi gordum ama dr a gitmeden de cok fazla sevinmek istemiyorum.Soracak olan arkadaslarim olursa..bende ve esimde bir sorun yoktu..hormonlarima bakildi degerler normaldi ve subat ayinda rahim filmi cektirmistim tuplerde de bir sikinti yoktu cok sukur.
Çocuğu olmayan bir hanım Alah-u Tealanın YA MUSAVVİR (c.c) İsmi şerifini Güneş Battıktan Sonra 7gün 21 defa okursa Allah-u Tealanın izni ile evlat sahibi olması umulur
Bursevi , Ruhul-Beyan , 9/4677
7 gun boyunca okudum ve cok sukur ALLAHin izni ile hamileyim.. Insallah sizlere de yardimci olabilmisimdir.
Ayrica buraya hamileyim mujdesini vermek icin degil yardim amacli yazdim.
Hepinizi opuyorum.Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.Dualarim sizinle
Anladım tatlım da.ışte o dağılma sözcüğünü kullanmadı hiç.ilk ortaya ciktiginda orta düzey dediler.ama mm.falan soylem ediler.sn seferde 49mm.yani 5cm.civari dendi.az ama riskin devam dendi.inşallah yarın daha iyi haber alırım.ınan artık çok bunalımı.kötü hissediyorum.bebek için endise ediyoru.diyer yandan kafamı dışarı cikaramiyorum.normalde ben çok aktif surekli hareket halinde biriyim.öte yandan boğmaya benzeri öksürük.tüm bunlarinj üstüne tiksintilerim basladi.şimdiye kadar hiç olmadi ama üç gündür berbatim.ağzım zehir gibi pistende öte bi tat var.su su deyilki afedersin kusmuk.bide sürekli uyku hali.psikolojim alt üst durumda.yediğim herşey sanki pis iğrenç
öyle bir şey yok. benin her zaman ateşim 37 civarı olurdu sonra adet gelirdi. ama gebelikte 36.8 i bile gördüm. önemli olan yumurtlamadan sonra yaklaşık 10-16 gün sonra (bazılarımız DPO 10 da bazılarımız DPO 17 de adet görürüz) ateşin düşüp düşmemesi.kızlar benım tablo bata 6 gün var hamiş olsam ateşim daha yüksek olurdu dimi yaaaa ümitsizim nedense ben hep 37 falan olcak diye düşünüyodum eger hamileysem
http://www.fertilityfriend.com/home/502d59
evet her hafta görüyorum fındığımı. gerçi artık bütün halinde görmüyorum ama olsun.radyoloğum bebek konusunda çok iyi değil. adam bebek dışı çalışıyor. boyunu kilosunu söylemiyor ama iç organlarına güzel bakıyor her defasında.ff'nin çektiği çizgi ortalama, o ortalamanın altına düştüğünde zaten muhtemelen adet oluyorsun, seni üzmek istemem ama senin ateşin düşüşe geçmiş gibi, yani adet gelecek gibi. Ama yarın öbürgün ateşin düşmekten vazgeçerse o zaman yerleşmeden dolayı diyebiliriz ve hamilelikten şüphelenebiliriz. Ölçmeye devam etmek lazım, ama saatlerine dikkat et
kız o dediğin olsa hepimiz üçer beşer bırakırızAyy sorma bazi rüyalar çok gerçekçi oluyor ya ne bilim iklimi celdi bu rüyalar yine
Ne olduğunu tam bilmiyorum ama cuteden duyduğum kadariyle tedavisiz bişr değil inş senin içindesorun yaratmaz
Esinle anlaşma yaptim nesnes 5+2 odali bi dublex + otomatik vites bi araba+ haftada bi gelen yardimci olursa 3. Yi yaparim dedimbu gidişle zor yani isi yokuşa sürmek buna denir
Böbreğinde inş doğuma kadar dayanır cnm kizin asabi inmeye baslicakya son haftalar ozaman rahatlar belki
yattığın yerle alakası yok güzelim.Evet canım negatıf cıktıı benm ilk defa böle seyler olunca ımutlandım aslında gogsum falan da devam edince
Bide ben iki gundur baska yerde yatıyorum onun etkısıde oluyo mu ateste acabaa inşallah yerleşmedir yaa
genellemelere takılma canım. bademet e dedim beden sürekli oyun oynar.:44: kızlar kafam allak bullak oldu. 5-6 aydır adet döngüm 27-28-29 günde bir oluyordu.en son reglimi 26 mayısta oldum.bu ay döngüme göre dün olmam gerekiyordu.son 15 gündür vucut ısım 36.4 ile 36.7 arası değişti hep.dün sabah vucut ısım 36.3 e düşmüştü şiddetli kasık ağrılarımda vardı.kesin geliyor kırmızılar diye düşünürken hala gelmedi ve bugun kasık ağrılarım biraz azaldı ama hala var sayılır..sabah ki vucut ısımda 36.4 cıktı.sabah 3 saatlik uyku sonucu 8 gibi uyandım ve gebelik testi yaptım sonuc negatif.ne dir bu durum anlayamadım.acaba adet döngüm mü uzuyor bu ay yoksa strestenmi gelmiyor reglim?genelde regli ağrılarım adet olduğum an başlar öncesinde ağrım olmaz..
safra mı geliyo acaba ağzına.Anladım tatlım da.ışte o dağılma sözcüğünü kullanmadı hiç.ilk ortaya ciktiginda orta düzey dediler.ama mm.falan soylem ediler.sn seferde 49mm.yani 5cm.civari dendi.az ama riskin devam dendi.inşallah yarın daha iyi haber alırım.ınan artık çok bunalımı.kötü hissediyorum.bebek için endise ediyoru.diyer yandan kafamı dışarı cikaramiyorum.normalde ben çok aktif surekli hareket halinde biriyim.öte yandan boğmaya benzeri öksürük.tüm bunlarinj üstüne tiksintilerim basladi.şimdiye kadar hiç olmadi ama üç gündür berbatim.ağzım zehir gibi pistende öte bi tat var.su su deyilki afedersin kusmuk.bide sürekli uyku hali.psikolojim alt üst durumda.yediğim herşey sanki pis iğrenç
Kizlar benim seker yuklemesinde gebelik sekeri teshisi kondu diyet verdiler eger 10 gunde dusmezse insuline baslicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?