Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtilere de takilmayin.Benim ne gogus agrim ne kasik agrim ne bel agrim hic biri olmadi daha.Sadece halsizlik ve surekli uyku halindeyim ara ara da sanki midem bulaniyo okadarcik..

seni hatırladım. aynı dönem deniyorduk hatta.
allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim.
hayıt ve adaçayı ile hamile kaldım ben de. zira bu ikiliyi de ben ortaya attım ilk olarak:) normalde ayrı ayrı kullanılan kürlerdi ama denedik oldu. verimli oldu hepimizde.
ya varis de denediğim ilk ay hamile kaldım.

teste göre gebesiniz. hayırlı olsun ama bugünkü ateş düşmesi beni düşündürdü. bir daha yaptınız mı test.
Regl gunüm yarın geçtikten sonra kan testi yaptırırım diyordum ama bugün ateş düşmesi olunca bi test daha yaptım digerinden biraz daha silik çıktı.ne yapsam bilmiyorum beklesem mi kan testi yaptırsam mi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş canım saol

hımm geçmiş olsun canım ben bilmiyordum iğne kullandığını... evet bende 1 kimyasal gebelik yaşadım
ne kadar saçma 2 - 3 düşükten sonra testi yapmaları hiç düşünmüyorlar insanları ne kadar üzülüyorsun psikolojn bozuluo asıl ilk başta herkese yapılmalı ki önlem alınsın..
ahhh ahh benimde bu konuda hiç bilgim yoktu dolaşım bozukluğum var pıhtılaşma yaşayabilirim zaten risk taşıyorum ilk önce yaptırrmalıydım
sen iiki yaptırmıssın canım
kocamaaan amin diyorum :)

birde sağlık ocağından bana devit-3 verdi günde 9 damla daha başlamadım elevit daha mı iyi ?

çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)

boran canım çok geçmiş olsun inş biran önce rahatlarsın yarın güzel haberler alacağına inanıyorum

Kizlar benim seker yuklemesinde gebelik sekeri teshisi kondu diyet verdiler eger 10 gunde dusmezse insuline baslicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok geçmiş olsun diyetini mutlaka uygula düzelicektir inş

Canim diyetisyen liste verdi ona harfiyen uyacagim allah izin verirse simdiden basladim evet canin geri gelmesi halsizliklerim sanirim bu sebeptendi korkuyorum sunun icin sadece bebegimin sagligi icin insallah hersey yoluna girer 10 gun sonra yine gidicem umarim kontrol etmis olurum
Canim dikkat ediyorum bakalim

bana kalırsa ateşini görelim.
ama çizgi silikleştiyse kimyasal yaşıyorsun demektir.
kızlarr benim göbek deliğimde yanma oluyor hafif kaşıntı gibi normal mi??
normal göbek deliğin açılacak iyice. sonra zaten göbek çukurun hiç kalmayacak hatta i dümdüz olup dışa bile çıkabilir hafiften.
korkma canım şekerin bebeğe zararı yok kilo dışında.
diyetine uyarsan düzeleceğine inanıyorum.
olmadı insülin de çözüm tabi. bebeğin toparlayacak eminim.

çok teşekkür ederim :)

ALLAH razi olsun cnm sagol.Seninkine az kalmis insallah saglicakla kavusursun yavruna..Birde yanlis hatirlamiyorsam senin de adetten once lekelenmen oluyordu..benimde oyleydi..belkide tam bizim icindi bu kur.Simdi tek istegim saglikli bir gebelik olmasi

Saol canim allah razi olsun insan korkuyo insallah hersey guzel olucak

Kkızlar ilginize minnettarım.NESDEMIM yok balim safari bilirim bu başka agzimda sürekli iğrenç bişey var gibi.bol sumu.bunu bilmem iyi oldu.3gun onceye kadar çok iciyordum ama şimdi çok tiksiniyorum madem iyi geliyor cikarsamda içerim sağol bilgilendirdiğin için.DUHACIM ilk gebelikte de yasadim ikibuçuk aylıkken bianda bacakklarimdan aşağı kanlar inmisti.15 gun hastanede yatmistim.plesenta aşağıda oluşmuştu bebek yukarda sebep bu dediler.bebek büyüdükçe plesenta yi yukarı çekebilir dendi ama çekmedi bu sebepten sezaryenle dogum oldu.ikincide kanama olmadi ama 5 aylıkken sancilaarim basladi dr.um bunu onemsemedi son anda dr.deyistim ama gecikmidtim 8aylik dogdu.sadece 1kg.idi.3.yü biliyor 6 hafta likten düştü.anlicagin hamileliklerimde hep sorun yaşadım.ALLAHİM IN hergunune yinede hamdolsun.ROSECINAM canimm inşallah dediğin gibi iyi haberler alırım

Son düzenleme:
cvp verdiğin için tşk ederım bu ay güzel haber alırsam buraya da yazıcam inşallah sende bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın :)

bana kalırsa ateşini görelim.
ama çizgi silikleştiyse kimyasal yaşıyorsun demektir.

Tekrar yükseldi ateşim bugün ne zormuş böyle belirsizlikle beklemek bi ümitlenip bi ümitsizliğe düşmek

Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedi bir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var

Rabbim bebeğinide senide korusun, dualarımdasın...
İyi düşün iyi olsun, kötü bişeyi aklına getirme sakın!

kızlar bu ateş işini yeni öğrendim son bi kaç gündür ölçüyorum.. benim yarın adet günüm bi bakar mısınız?

23. gün :36.5
24. gün :36.4
25. gün :36.2
26. gün :36.5

ve yarın 27.gün regl günü.. son bir gün kala artış olunca merak ettim,çok bilmiyorumda bu ateş olayını..bilgilendirirseniz sevinirim

Canım gonlunu ferah tut sadece bi tuvalete kalkkk dularım seninle

Canim benim cok gecmis olsun birseycik olmaz allahin izniyle bol bol kur an dan sureler oku hepsi sifadir.
gonlunu ferah tut allahim korusun sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…