Belirtilere de takilmayin.Benim ne gogus agrim ne kasik agrim ne bel agrim hic biri olmadi daha.Sadece halsizlik ve surekli uyku halindeyim ara ara da sanki midem bulaniyo okadarcik..
Regl gunüm yarın geçtikten sonra kan testi yaptırırım diyordum ama bugün ateş düşmesi olunca bi test daha yaptım digerinden biraz daha silik çıktı.ne yapsam bilmiyorum beklesem mi kan testi yaptırsam mi.teste göre gebesiniz. hayırlı olsun ama bugünkü ateş düşmesi beni düşündürdü. bir daha yaptınız mı test.
Ayy sorma bazi rüyalar çok gerçekçi oluyor ya ne bilim iklimi celdi bu rüyalar yine
Ne olduğunu tam bilmiyorum ama cuteden duyduğum kadariyle tedavisiz bişr değil inş senin içindesorun yaratmaz
Esinle anlaşma yaptim nesnes 5+2 odali bi dublex + otomatik vites bi araba+ haftada bi gelen yardimci olursa 3. Yi yaparim dedimbu gidişle zor yani isi yokuşa sürmek buna denir
Böbreğinde inş doğuma kadar dayanır cnm kizin asabi inmeye baslicakya son haftalar ozaman rahatlar belki
ben hamile kalmadan önce öğrenmiştim, ilk düşüğümden sonra. Senin hiç düşüğün var mıydı daha önce. Düşük olunca ben ısrarla yaptırdım bu testleri öylelikle çıktı, yoksa kürtajımı yapan doktorcukk ilk düşüklerde yapılmaz bu test gerek yok demişti, illa 2-3 düşük yapmamı bekleyecekmiş. Ben tanıdık vasıtasıyla yaptırdım, sonuçda pıhtılaşma çıkınca iyi bir doktor buldum, ona gittim.. O da hamile kaldığın anda iğneye başlayacaksın dedi. Ben hamile kalmadan çokk önce başladım folbiol ve aspirine, hamileliğimi erkenden öğrendim ve hemen o gün clexane 0,4 iğne olmaya başladım. sanırım 12 ya da 16. haftada folbiolu bıraktım, elevit ve ferramat kullanmaya başladım. Elevitin içinde de folik asit var az da olsa. Her doktor farklı uygulama ypıyor, bakalım seninki ne diyecek, ama iğne mutlaka kullan. Yani doktorun kullandırtmazsa bile ikna et bence canım. İnşallah sağlıklı sıhhatli alırız biz de yavrularımızı kucaklarımıza
Merhaba canlar.Aylar once buraya yazmistim bazi arkadaslarin yardimini istemistim hepsinden tekrardan ALLAH razi olsun.Ben bir bucuk yildir hamile kalmaya calisiyordum ama bir turlu nasip olmamisti.Her ay testlerde o koskocaman tek cizgiyi gormekten yorulmustum,yipranmistim ..2 aydir hayit tohumunu demleyip ictim yine olmadi ama pes etmedim.Bu ay hayit ile adacayini birlikte demleyip ictim gunde bir defa 15 gun boyunca ve ..ALLAHIMA bin sukur 2 gun once test yaptim ve bir bucuk yil aradan sonra ilk defa cift cizgiyi gordum ama dr a gitmeden de cok fazla sevinmek istemiyorum.Soracak olan arkadaslarim olursa..bende ve esimde bir sorun yoktu..hormonlarima bakildi degerler normaldi ve subat ayinda rahim filmi cektirmistim tuplerde de bir sikinti yoktu cok sukur.
Çocuğu olmayan bir hanım Alah-u Tealanın YA MUSAVVİR (c.c) İsmi şerifini Güneş Battıktan Sonra 7gün 21 defa okursa Allah-u Tealanın izni ile evlat sahibi olması umulur
Bursevi , Ruhul-Beyan , 9/4677
7 gun boyunca okudum ve cok sukur ALLAHin izni ile hamileyim.. Insallah sizlere de yardimci olabilmisimdir.
Ayrica buraya hamileyim mujdesini vermek icin degil yardim amacli yazdim.
Hepinizi opuyorum.Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.Dualarim sizinle
Anladım tatlım da.ışte o dağılma sözcüğünü kullanmadı hiç.ilk ortaya ciktiginda orta düzey dediler.ama mm.falan soylem ediler.sn seferde 49mm.yani 5cm.civari dendi.az ama riskin devam dendi.inşallah yarın daha iyi haber alırım.ınan artık çok bunalımı.kötü hissediyorum.bebek için endise ediyoru.diyer yandan kafamı dışarı cikaramiyorum.normalde ben çok aktif surekli hareket halinde biriyim.öte yandan boğmaya benzeri öksürük.tüm bunlarinj üstüne tiksintilerim basladi.şimdiye kadar hiç olmadi ama üç gündür berbatim.ağzım zehir gibi pistende öte bi tat var.su su deyilki afedersin kusmuk.bide sürekli uyku hali.psikolojim alt üst durumda.yediğim herşey sanki pis iğrenç
Kizlar benim seker yuklemesinde gebelik sekeri teshisi kondu diyet verdiler eger 10 gunde dusmezse insuline baslicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah kuzum kıyamam sana.
demek ki bebeğin azcık geriden gelme nedeni şekermiş. zira bu durumda ya çok iri oluyorlar ya da zayıf oluyorlar.
bak benim bi arkadaşımda da teşhis edildi. bebek çok iriydi. öyle güzel bir diyet yaptı ki bebek şu an olması gereken kiloda. arkadaşım da çok rahat. hiç olumsuzluk yaşamadan atlattı şu an 33. haftasında.
mutlaka diyetisyene git tatlım. benim arkadaşım gündüzleri çok az şekerli bile yedi. ama akşamları hiç yemedi.
hiç korkma çok yaygın bir şey. allah bizi gebelik zehirlenmesinden, erken doğumlardan vs korusun. bunlar üstesinden gelinecek şeyler.
Canim dikkat ediyorum bakalimçok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)
boran canım çok geçmiş olsun inş biran önce rahatlarsın yarın güzel haberler alacağına inanıyorum
canım çok geçmiş olsun diyetini mutlaka uygula düzelicektir inş
bana kalırsa ateşini görelim.Regl gunüm yarın geçtikten sonra kan testi yaptırırım diyordum ama bugün ateş düşmesi olunca bi test daha yaptım digerinden biraz daha silik çıktı.ne yapsam bilmiyorum beklesem mi kan testi yaptırsam mi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
normal göbek deliğin açılacak iyice. sonra zaten göbek çukurun hiç kalmayacak hatta i dümdüz olup dışa bile çıkabilir hafiften.kızlarr benim göbek deliğimde yanma oluyor hafif kaşıntı gibi normal mi??
korkma canım şekerin bebeğe zararı yok kilo dışında.Canim diyetisyen liste verdi ona harfiyen uyacagim allah izin verirse simdiden basladim evet canin geri gelmesi halsizliklerim sanirim bu sebeptendi korkuyorum sunun icin sadece bebegimin sagligi icin insallah hersey yoluna girer 10 gun sonra yine gidicem umarim kontrol etmis olurum
Canim dikkat ediyorum bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana kalırsa ateşini görelim.
ama çizgi silikleştiyse kimyasal yaşıyorsun demektir.
normal göbek deliğin açılacak iyice. sonra zaten göbek çukurun hiç kalmayacak hatta i dümdüz olup dışa bile çıkabilir hafiften.
korkma canım şekerin bebeğe zararı yok kilo dışında.
diyetine uyarsan düzeleceğine inanıyorum.
olmadı insülin de çözüm tabi. bebeğin toparlayacak eminim.
seni hatırladım. aynı dönem deniyorduk hatta.
allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim.
hayıt ve adaçayı ile hamile kaldım ben de. zira bu ikiliyi de ben ortaya attım ilk olarak:) normalde ayrı ayrı kullanılan kürlerdi ama denedik oldu. verimli oldu hepimizde.
ya varis de denediğim ilk ay hamile kaldım.
sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş hayırlı olsun mujdeni verebilirsin en doğal hakkın sevincler paylaşılır güzel şeyler bunlar....
Sagol canim.Seninde oyle insallah..
çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)
normal göbek deliğin açılacak iyice. sonra zaten göbek çukurun hiç kalmayacak hatta i dümdüz olup dışa bile çıkabilir hafiften.
korkma canım şekerin bebeğe zararı yok kilo dışında.
diyetine uyarsan düzeleceğine inanıyorum.
olmadı insülin de çözüm tabi. bebeğin toparlayacak eminim.
Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?